PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SUS Type-R - The World Fastest FK2

onurcanbas
18-10-2017, 11:32
Herkese merhabalar iyi forumlar

Bu haftaki videomda Service Paşaoğlu nun projesi Fk2 Type-R a kısa bir tanıtım videosu hazırladım

Forumdan büyüğüm olan araç sahibine saygılarımlaa

Videolarımda amacım herzaman yapılan projeleri ve bilgileri daha fazla kişiye aktarmak ve göstermek

Bu videonunda sadece içimizde değil dünyaya yayılmasını amaçlıyorum

Herkese iyi seyirler diliyorum

https://youtu.be/PYqD7XO-OTU

individual
18-10-2017, 11:40
onur kardeşim videolarını beğenerek izliyorum kanalına aboneyim yanlız son 1-2 video'da fon'da kullanılan müzik çok yüksek patlıyor.Bence düzenleme yapıp terkardan yükle çok daha iyi olur.

kalipson
18-10-2017, 11:41
Çok güzel video olmuş. Set-up da güzel. İster istemez bu set-up kaça mal olmuştur acaba diye sorguladım :)

fthdrn
18-10-2017, 11:45
Bu video da ne var anlamadım ama emeğe saygı.

oabayram
18-10-2017, 12:03
çok güzel olmuş onursan videonun tamamını bekliyoruz..

TaxiDriver
18-10-2017, 12:20
begendim videoyu. cok güzel. SUS ilk zamanlarda FK2 lerin başını çekiyordu, hala da öyle

Çok güzel video olmuş. Set-up da güzel. İster istemez bu set-up kaça mal olmuştur acaba diye sorguladım :)

ben 60-80 bin tl arası diyorum. kaputu, coili, fren kiti vs

kalipson
18-10-2017, 12:23
begendim videoyu. cok güzel. SUS ilk zamanlarda FK2 lerin başını çekiyordu, hala da öyle

ben 60-80 bin tl arası diyorum. kaputu, coili, fren kiti vs

Doğrudur. Şaşırmam o rakam çıkarsa. Ama verdiği zevk eminim bambaşkadır. Videodan da belli zaten, di mi? Işınlanıyor resmen :)

E21hamza
18-10-2017, 17:33
Maşallah, çok emek verilmiş. Video tam doyurmadı bee :)

Maliyet bence daha fazladır. Sadece koltuklar ve fren kiti 20 bin TL gibi bi şey tutuyor :D

Jcupra
18-10-2017, 18:33
Güzel olmuş bro ellerine saglik :)

RafetAraç
18-10-2017, 18:47
en ayar olduğum olay motor sesini egzoz sesini net duymak varken saçma sapan müzik dinlemek arkadaş herkes aynı şeyi yapıyor ya

Diyadin
18-10-2017, 21:02
Araç çok güzel video sesleri müzik çok kötü sesi komple kapatıp izleyebildim.

Seven7
18-10-2017, 21:49
Eline sağlık emek var sonuçta ama video çok boş olmuş maalesef.

- Müzik çok ön planda. Aracın doğru düzgün egzoz sesi hiç duyulmuyor.
- Aracın spec list dışında elle tutulur hiçbir bllgisi yok.
- Bir sürü detay var araçta, bir çoğu gösterilmemiş, gösterilenler de üstün körü geçilmiş.
- Roll-on videoları çok hareketli.
- Dış çekimlerde kadraj dar kalmış, sanırım yoldan sebep.

Yanlış anlaşılmasın, daha iyi olması için benim gözüme çarpan yapıcı eleştiriyorum.

mehzent
18-10-2017, 22:07
Selamlar emek vermıssın eline sağlık geliştirmen için yapılan yorumlara kulak verirsen bence daha guzel işler çıkartırsın

smtkrglu
19-10-2017, 07:52
Video güzel olmuş elinize sağlık,yalnız arkadaki fon müziği videoya gölge düşürüyor sesini kısarak izledim aracın sesini alamadan buda tat vermiyor izlerken birde araç hakkında specler yazılı şekilde geliyor mesela söyleşi tarzından ne ne kadara nasıl bir çalışma ile bu hale geldiğinden bahsedebilirdiniz...

onat
19-10-2017, 08:27
HİÇBİR eleştiriye yorum yazmıyorsun. videoyu koyup gidiyorsun. canım kardeşim , mikrofon olayın aracın sesini tamamen bitirmiş. müziği ha kesti ha kesecek , lan adam kesicide niye kesmedi falan... ya araba da gt28x turbo var. dünyanın en hızlı fk2 si diye video koyuyorsun, arabanın ne egzos sesi var, ne kesici sesi var, ne 100-200 ü var. ha dersinki arkadaşlarla takılırken çıktık sıktık, amenna ama dünyanın en hızlısı diye youtube a video koyuyorsan , prodüksiyon bu olmamalı. ses bu olmamalı.

atituti
19-10-2017, 09:34
dünyanın en hızlısı olduğu nereden biliniyor ?

300E
19-10-2017, 11:33

Youtubedeki en hızlı FK2 sanırım.

Ogedov
19-10-2017, 17:02

Şuan bilinen daha kuvvetli bir setupla hazırlanmış araba yok diye biliyorum.

mert_can 41
19-10-2017, 17:44
Elinize sağlık oldukça güzel bir derleme olmuş. Aracada maşallah bu araç yüzünden fk2 almak istiyorum yakın gelecekte gerçekten çok iyi nazar değmesin.

onurcanbas
20-10-2017, 22:10
Öncelikle herkese merhabalar. Eleştirilere cevap vermem gibi bir durum söz konusu değil foruma giremiyordum. Bütün yorumlarınız çok çok değerli Benim için. Geç gelen cevabım için kusura bakmayın.

Şöyle genel olarak başlayayım. Öncelikle video çekmeye sadece keyif alarak birşeyler aktarabilmek için başladım. Kameradan video yapmaktan pek anlamam normalde. Sekiz ayda kendi çözebildiğim kadarıyla oluşturdum videoları.
Ses sorunu için üzerinde çalışmaya başladım. Tek bir gopro ile çekim yaptığım için ses sıkıntısı yaşıyorum. Şimdi her elen yoruma ayrıca cevap vericem herkese saygılarımla

onurcanbas
20-10-2017, 22:34
HİÇBİR eleştiriye yorum yazmıyorsun. videoyu koyup gidiyorsun. canım kardeşim , mikrofon olayın aracın sesini tamamen bitirmiş. müziği ha kesti ha kesecek , lan adam kesicide niye kesmedi falan... ya araba da gt28x turbo var. dünyanın en hızlı fk2 si diye video koyuyorsun, arabanın ne egzos sesi var, ne kesici sesi var, ne 100-200 ü var. ha dersinki arkadaşlarla takılırken çıktık sıktık, amenna ama dünyanın en hızlısı diye youtube a video koyuyorsan , prodüksiyon bu olmamalı. ses bu olmamalı.

İlk olarak niye bukadar kızdığınızı anlamadım. Normal çektiğim videolardan farklı bir video oldu zaten kanalıma baktıysanız anlamışsınızdır. Normalde araç sahipleriyle tanışıp çekim yaparım her detayı konuşuruz sohbet ederiz müzik bukadar ön planda olmaz ama imkanlar bukadardı çekerken

Tekrardan teşekkürler

Selamlar emek vermıssın eline sağlık geliştirmen için yapılan yorumlara kulak verirsen bence daha guzel işler çıkartırsın

Cevap vermemem kulak asmamam söz konusu değil. Bugün girebildim tek tek okudum eksiklerimi gördüm teşekkürler

Eline sağlık emek var sonuçta ama video çok boş olmuş maalesef.

- Müzik çok ön planda. Aracın doğru düzgün egzoz sesi hiç duyulmuyor.
- Aracın spec list dışında elle tutulur hiçbir bllgisi yok.
- Bir sürü detay var araçta, bir çoğu gösterilmemiş, gösterilenler de üstün körü geçilmiş.
- Roll-on videoları çok hareketli.
- Dış çekimlerde kadraj dar kalmış, sanırım yoldan sebep.

Yanlış anlaşılmasın, daha iyi olması için benim gözüme çarpan yapıcı eleştiriyorum.

Yanlış anlamam kesinlikle her yorum beni daha çok bilgilendiriyor dikkate alıcam

Araç çok güzel video sesleri müzik çok kötü sesi komple kapatıp izleyebildim.

Ses işini en yakın zamanda çözücim

en ayar olduğum olay motor sesini egzoz sesini net duymak varken saçma sapan müzik dinlemek arkadaş herkes aynı şeyi yapıyor ya

Ayar olmaya gerenk yok hemen düzelticimm

Teşekkür ediyorumm

onur kardeşim videolarını beğenerek izliyorum kanalına aboneyim yanlız son 1-2 video'da fon'da kullanılan müzik çok yüksek patlıyor.Bence düzenleme yapıp terkardan yükle çok daha iyi olur.
Çok teşekkür ediyorum dikkate alıcamm

onurcanbas
20-10-2017, 22:39

Abi müsait olduğunda araca kendi tarzımda açıklayıcı ve hatalarımı toparlayan bir video çekmek isterim

onat
06-11-2017, 08:32
İlk olarak niye bukadar kızdığınızı anlamadım. Normal çektiğim videolardan farklı bir video oldu zaten kanalıma baktıysanız anlamışsınızdır. Normalde araç sahipleriyle tanışıp çekim yaparım her detayı konuşuruz sohbet ederiz müzik bukadar ön planda olmaz ama imkanlar bukadardı çekerken

Tekrardan teşekkürler

öncelikle kızmadım. sadece dikkate almadığını bildiğimi bil istedim :) daha önceki videolarına da bir kaç yorum yaptım cevaplamadın. eleştirileri dikkate almadığına kanaat getirdim. kamera açından tut , mikrofon sorununa kadar, alta koyduğun müzik sesinin yüksekliğinden devam et yani. hepsi yazıldı ama nedense her video aynı. değişen birşey yok. bu nokta da eleştirilere cevap vermediğin için de bu lafları duyuyorsun.

-ER-
06-11-2017, 08:43
Videoları birleştirirken kurgu yaparken hangi programı kullanıyorsun ?

onurcanbas
09-11-2017, 00:06
Videoları birleştirirken kurgu yaparken hangi programı kullanıyorsun ?

imovie

öncelikle kızmadım. sadece dikkate almadığını bildiğimi bil istedim :) daha önceki videolarına da bir kaç yorum yaptım cevaplamadın. eleştirileri dikkate almadığına kanaat getirdim. kamera açından tut , mikrofon sorununa kadar, alta koyduğun müzik sesinin yüksekliğinden devam et yani. hepsi yazıldı ama nedense her video aynı. değişen birşey yok. bu nokta da eleştirilere cevap vermediğin için de bu lafları duyuyorsun.

Bütün cevaplara yetişmeye çalışıyorum, arada görmediklerim oluyor. Kameraman değilim ses yönetmeni değilim. Aktarabildiğimi Elimde olanla bukadar yapabiliyorum saygılar.

emir-emir
10-11-2017, 12:44
Güzel olmuş hayırlı olsun :bravo