Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çukur...

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

burak_2885
24-11-2017, 08:48
6. Bölümde ortalık karışacak gibi :D Ama tahminimce o "oğlun hain" repliği bölüm sonu gerçekleşecek ve 7.bölüme sarkacak

https://www.youtube.com/watch?v=6S_7fS-cLik

clioGT
24-11-2017, 08:50
ters köşedir.

Mr.Bilal
24-11-2017, 23:40
Bizde ters kose olabiliriz bu sefer

ozan gülle
25-11-2017, 11:04
Bencede ters köşedir gerçi yağlı saç çok açık veriyor

AşkınS.
25-11-2017, 14:56
Daha önce olduğu gibi söylemek isteyip söyleyemiyorum muhabbetindeki gibi bence. Ama o da yalan oldu gibi zaten :D

free-hifi
25-11-2017, 15:58
Yağli saçlı hainse. Eylemi yaptıran kim.?

Nerden aklıma geldiyse adamın adı yağlı saç kaldı :)

İçerde çekilirken de bir kaç sahneye şahit oldum hatta coşkun a opet te sahne verdim içerde dizisinde mert ve bir kaç erkek yağlı saçli geziyor du. Bilerek mi yapıyorlar acaba

Gokhan43
25-11-2017, 18:37
Bu beyefendi dedikleri adamın avukatı, Sena'nın abisi olabilir mi ? ��

Thracian
25-11-2017, 23:32
Bu beyefendi dedikleri adamın avukatı, Sena'nın abisi olabilir mi ? ��

senanın abisi polis. babası emekli polis diye biliyorum

Jön Türk
26-11-2017, 08:41
https://www.youtube.com/watch?v=_40pyQrmvZk

O.Z
26-11-2017, 11:43
Heyecan yaptım yarın akşam mıydı , ilk defa pazardan nefret ediyorum :D Bir an önce bitsede pazartesi gelse #çukur izlesek :D
Adamalr yazmış , oyuncularda oynuyor abiii :)

Mr.Bilal
26-11-2017, 12:28
its gooood

Kekuti*
27-11-2017, 08:14
çukurda mıyız beys ? :D

burak_2885
27-11-2017, 09:06
çukurda mıyız beys ? :D

Ben buradan ayrılmam, şaşmadan pusulam
Geceler farksızdır, kancık bir pusudan
Sevdikte katlandık, inan her b*kuna
Hepimiz ölcezde gömün beni çukura :D

YAS
27-11-2017, 09:08
Sonunda pazartesi olabildi,cok ters kose olabilecek bir bolum ile karsi karsiyayiz :D

Kekuti*
27-11-2017, 09:51
Ben buradan ayrılmam, şaşmadan pusulam
Geceler farksızdır, kancık bir pusudan
Sevdikte katlandık, inan her b*kuna
Hepimiz ölcezde gömün beni çukura :D

şu şarkının da güzel bir youtube versiyonunu bulamadım. hep diziden kırpıp yüklemişler :D

burak_2885
27-11-2017, 10:02
şu şarkının da güzel bir youtube versiyonunu bulamadım. hep diziden kırpıp yüklemişler :D

Eypio reis yüklese güzel olurdu :D

fthdrn
27-11-2017, 10:10
Beyfendi dedikleri farklı kişi Avukat sadece arabulucu

O.Z
27-11-2017, 10:49
Bence avukat arabulucu fakat vartolu mu bir başkasımı belli değil , elindeki resimlerde ilk sayfalarda arkadaşların yazdığı gibi bizim ''yağlı saç '' Yumuşak galiba elindede resimleri var fakat vartolu ile mi başka birisi ile mi arabuluculuk yapıyor , gizli başka bir isim mi var belli değil çok büyük gizem var :D

Vartolunun babası kim merak ettim sevgilisi geçen bölümde bariz belli oldu ....

Kekuti*
27-11-2017, 10:55
Bence avukat arabulucu fakat vartolu mu bir başkasımı belli değil , elindeki resimlerde ilk sayfalarda arkadaşların yazdığı gibi bizim ''yağlı saç '' Yumuşak galiba elindede resimleri var fakat vartolu ile mi başka birisi ile mi arabuluculuk yapıyor , gizli başka bir isim mi var belli değil çok büyük gizem var :D

İdris Koçovalı işte babası, söyleyip durdu anası..
Baban gelicek seni bulacak vsvsvvs

O.Z
27-11-2017, 10:55
https://www.youtube.com/watch?v=m3lPmSxqVDE

Her ne kadar orj. olmasada en çok izleneni ve ses kalitesi full orj. versiyonu ile en iisi , eypio yazmış abi ! Dikkat ettim bu ay yapım müziklerinin geneli

''Toygar Işıklı'' yapıyor , adamlar neresinden bakarsan kalite :) Adamlar işin hakkını veiyor bizde izliyerek emeğinin karşılığını :D

YAS
27-11-2017, 10:56

Gecen bolumde babasida belli oldu :)

Thracian
27-11-2017, 19:56
Burak sergenin adı intro da car. Bu bölüm girer. Banko beyfendi. Süpriz kızın polis abisi

burak_2885
27-11-2017, 21:25
Haydaaa yağlı saç yine yol verdi karısına :D

YAS
27-11-2017, 21:26
Selim senin aliminyum

Kekuti*
27-11-2017, 21:48
ya avukata birşey dedi vartolu :D kırıldım gülmekten de unuttum amükeee :D

tekrarda görürüm

BuRaK_eFe
27-11-2017, 22:40
Elemanı büyük ihtimal ile yamaç kendi yerleştirdi göz kırpması ona işaret gibi geldi :) Bence saklayacak bunu yada eleman indirmeye girdi kendisi işi bitirmek için yaklaştı.

burak_2885
27-11-2017, 22:43
Bende ters köşe diye düşündüm ama sonra arabada ki konuşması öyle değil gibi duruyor. Celasuda hiç güven vermiyor ki :D

tuner faruk
27-11-2017, 22:52
Yamaç ters köşe yapıcak Celesun dersini aldı hem Celesunla icerden bilgi alicak hemde Mekeye bak her işin içindr bi iş olabilir öfkene sahip ol dersi vericek

Otto_Skorzeny
27-11-2017, 22:58
Burak sergenin adı intro da car. Bu bölüm girer. Banko beyfendi. Süpriz kızın polis abisi

Kızın abisi olmak için çok yaşlı. Bence beyefendi farklı biri o adam avukat sadece(ara bulucu)

Otto_Skorzeny
27-11-2017, 22:59
Celasun da oyun olacağı garanti. Babasını öldüren adamın adamı olmaz delikanlı çocuk

01ayk01
27-11-2017, 23:01
Su son reklamlar kanser ediyor beni. Tam basliyor film hop tekrar. Yarim saat iteliyorum.

hddsheriff
27-11-2017, 23:03
ya avukata birşey dedi vartolu :D kırıldım gülmekten de unuttum amükeee :D

tekrarda görürüm

Merkür geri gidiyor herkes bana atarlanıyor gibi bir şey dedi sanırım

free-hifi
27-11-2017, 23:04
Celasun da oyun olacağı garanti. Babasını öldüren adamın adamı olmaz delikanlı çocuk

Ters köşede olabilir ama celasun ismi gibi değil kancik da çıkabilir müzik teki gibi

YAS
27-11-2017, 23:04
Su son reklamlar kanser ediyor beni. Tam basliyor film hop tekrar. Yarim saat iteliyorum.

Reklami koyanlarin kulaklarini cok guzel cınlatıyorum :D

Ayriyetten bu bolum biraz ara bolum olmus gibi ayrinti verdiler ufaktan ama saglam olay olmadi gelecek bolum patlama olabilir :)

free-hifi
27-11-2017, 23:18
Bunlar ana kız lama yavrusu sanırım o ne tükürük öyle rol de olsa Şener sene baskin yapan çocuk gibi tukurur insan yüz yikadilar resmen :D

KemalHDH
28-11-2017, 01:08
Celasun Vartoluya oyun yapacak belli. Yamaçın sabret akıllı hareket et lafı beynine kazındı. Selime gelirsek bunun kadar şerefsiz bir karakter görmedim. Ezelde Cengiz vardı aynı bunun gibi yavşaktı. Senanın takıldığı Yıldız karakterindede tam yollu tipi var. Senanın başına çoraplar örebilir yada istemedende olsa iş açabilir. Yukarda arkadaşın dediği gibi bu bölüm ara bölüm gibiydi bir sonraki bölümde patlamalar olabilir.

AşkınS.
28-11-2017, 02:34
Anca izleyebildim,bu bölümden bi cacık anlamadım ama bi patlaması olur bu bölümün.
İdris,vartolunun babası o zaman o evi gösterdiğine göre ama kadın başka
Mevzular harbi çok karışık çözümleyebileceğimiz çok bişey yok
Sonunda vartolu iyi adam çıkmasın da :D

Kekuti*
28-11-2017, 06:32
Merkür geri mi gidiyor bu ara dedi ve hunharca güldüm :)

Celasun biraz içerde modeli oldu bence. Kötü bölüm değildi.

Hafta bekleniyor...

Mr.Bilal
28-11-2017, 07:35
Haftaya deli fişek Yamaç, Vartolunun zayıf yanı(saadeti) öğrenir. iyice sıkıştırır Vartolu yu

kiraccemal
28-11-2017, 08:33
Arkadaşlar yamaç bu bölümün başında neden Emmi ve paşa' dan neden şüphelendi?

burak_2885
28-11-2017, 08:54
Arkadaşlar yamaç bu bölümün başında neden Emmi ve paşa' dan neden şüphelendi?

Önceki bölümde İsa'nın hainliği yakalandı sıranın kendisine geleceğini anlayınca dikkati farklı yere çekmeye çalıştı

kiraccemal
28-11-2017, 09:29
Önceki bölümde İsa'nın hainliği yakalandı sıranın kendisine geleceğini anlayınca dikkati farklı yere çekmeye çalıştı

bende onu merak ediyorum Burak, onları çatışmanın içine atarken nasıl bir yol izledi ? Ben oradaki sahnede bişi atladım ve çatışma sahnesinde kim kime neden ateş ediyor? Yamaç burada ne amaçla onları izliyor anlam veremedim.

burak_2885
28-11-2017, 09:38
bende onu merak ediyorum Burak, onları çatışmanın içine atarken nasıl bir yol izledi ? Ben oradaki sahnede bişi atladım ve çatışma sahnesinde kim kime neden ateş ediyor? Yamaç burada ne amaçla onları izliyor anlam veremedim.

Olay şöyle, koçovalılar silah alışverişi yapıyor. Bunu koçovalı ailesi doğal olarak biliyor ve yağlı saç selim bunu vartoluya söylüyor. Yamaç bir şeyler sezdiği için çukurun delikanlı adamlarını trenin içine yerleştiriyor ve bekliyor. Silahı teslim eden elemanlar mekandan gider gitmez vartolunun adamları baskın yapıyor. Yamaçta kafayı yiyor kim söyledi kim sızdırdı diye :D

fthdrn
28-11-2017, 09:38
Yağlı saç kendisinden şüphelenmesin diye emmi ve paşayı ateşe atmak için Yamaç'a "emmi veya paşa hain olabilir" dedi. Yamaç da bunu kanıtlamak içinde uzaktan izledi. Çatışmada paşanın yaralandığını görünce baskına karşılık verdirdi.

YAS
28-11-2017, 09:51
https://youtu.be/K1fc2-HOf7U

Yanlisikla adamini vurdugundaki sahne

Abii

Medet

Abiii

Medet

aga yarıldım o sahnede hahahahahah tam saykolar :D

YAS
28-11-2017, 09:52
Link cikmamis bir daha atiyorum

https://youtu.be/K1fc2-HOf7U

kiraccemal
28-11-2017, 09:59
Olay şöyle, koçovalılar silah alışverişi yapıyor. Bunu koçovalı ailesi doğal olarak biliyor ve yağlı saç selim bunu vartoluya söylüyor. Yamaç bir şeyler sezdiği için çukurun delikanlı adamlarını trenin içine yerleştiriyor ve bekliyor. Silahı teslim eden elemanlar mekandan gider gitmez vartolunun adamları baskın yapıyor. Yamaçta kafayı yiyor kim söyledi kim sızdırdı diye :D

Yağlı saç kendisinden şüphelenmesin diye emmi ve paşayı ateşe atmak için Yamaç'a "emmi veya paşa hain olabilir" dedi. Yamaç da bunu kanıtlamak içinde uzaktan izledi. Çatışmada paşanın yaralandığını görünce baskına karşılık verdirdi.

bilgilendirme için teşekkürler. Bu bölümün en güzel sahnesi berberin tepesinde Vartolunun savurduğu parayı milletin toplayarak Yamaç'a vermesiydi. Çok başarılıydı.

O.Z
28-11-2017, 10:22
Yanlız ilk sahnede gazetici mi , bir körpe kız vardı idris ile röportaj yapan hatta kız idris koçovalı eski sevgilisi(şuan anladımıza göre Vartolun anasına) çok benziyordu ....

Orda yaa dizi başı ufak bir hikaye girşi yaptılar yada o kız ilerde bir yerlerden çıkıcak :D Bu arada yağlı saç bildiğin yumuşak, çocuklar kimden acaba :D

Kekuti*
28-11-2017, 10:33
Yanlız ilk sahnede gazetici mi , bir körpe kız vardı idris ile röportaj yapan hatta kız idris koçovalı eski sevgilisi(şuan anladımıza göre Vartolun anasına) çok benziyordu ....

Orda yaa dizi başı ufak bir hikaye girşi yaptılar yada o kız ilerde bir yerlerden çıkıcak :D Bu arada yağlı saç bildiğin yumuşak, çocuklar kimden acaba :D

Kahraman başgaaaan bafilemiş :D

burak_2885
28-11-2017, 11:16
Kahraman başgaaaan bafilemiş :D

Yok be yengesine yapmaz heralde :D

tayreep_john
28-11-2017, 11:42
vartoli de bu bolüm biraz R '' sezdim başka bunu hisseden varmı ??

pega
28-11-2017, 11:46

Evet bıldıgımız yumusak elde resımler tehdıtler falan :D Ama atladıgımız bır yer var esıyle konsuruken soyledıgı oglumun ve kızımın annesısın meselesı. Gordugumuz sadece 1 cocugu var o da kız. Erkek cocugu nerde acaba ya da ben mı kacırdım hıc gormedım.

YAS
28-11-2017, 11:57
vartoli de bu bolüm biraz R '' sezdim başka bunu hisseden varmı ??

Cocukluk askindan sonra bi yavasladı,bakalim oyle devam edecekmi

Rizzini
28-11-2017, 18:09
Evet bıldıgımız yumusak elde resımler tehdıtler falan :D Ama atladıgımız bır yer var esıyle konsuruken soyledıgı oglumun ve kızımın annesısın meselesı. Gordugumuz sadece 1 cocugu var o da kız. Erkek cocugu nerde acaba ya da ben mı kacırdım hıc gormedım.

2. bölümde anlatmıştı hapiste, 15 kişinin bacağına sıkmış.

Emmiyle Kahramanın karısı arasında bişey olcak gibi.

Kekuti*
28-11-2017, 22:30
2. bölümde anlatmıştı hapiste, 15 kişinin bacağına sıkmış.

Emmiyle Kahramanın karısı arasında bişey olcak gibi.

yok be abi bacım dedi adam :)
ama Sultan mendeburu evlendirir mi dersin :D

Cumali ağayı bekliyoruzzzz

Thracian
29-11-2017, 08:10
Anca izleyebildim,bu bölümden bi cacık anlamadım ama bi patlaması olur bu bölümün.
İdris,vartolunun babası o zaman o evi gösterdiğine göre ama kadın başka
Mevzular harbi çok karışık çözümleyebileceğimiz çok bişey yok
Sonunda vartolu iyi adam çıkmasın da :D
ben o lunaparktaki başsağlığından anladığım kahramanı vurduran beyfendi.
üstelik isayı ne kadardır tanıyacakta idrisi satacak. muhtemelen beyfendi idris-vartolunun babgaoğul olduğunu bilmiyor. kahramanı vurdurup işi vartolunun kucağına bıraktı.
sezon sonu vartolu favaro adam olur. Öğretmenim konuşmasındaki türkçe onu gösteriyor.

YAS
01-12-2017, 13:31
https://www.youtube.com/watch?v=vd6wDCs2LyA

Selamun aleyküm

darkmoon
01-12-2017, 13:35
ben dizileri hiç takip etmiyorumda geçende denk geldim içerde devam ediyormuş dedim sonra bir bakdım altta çukur yazıyor.. içerdenin çukurcası olmuş..

Bugraaa
01-12-2017, 15:16
bende sevemedim içerdenin benzeri olunca dizi tutmuş gibi ama yok sarmadı :D :D

Mr.Bilal
01-12-2017, 15:47
Gelin hizli ogreniyor. Sultan hanim gg :)

O.Z
01-12-2017, 16:42
Olaylar çok karışık , adamalr bilim , kurgu iyi yapıyor ...

2. Bölümde mi vurulmuştu kahraman bilemicem , otel önünde kahraman sıkanların içinde Vartolu'nun Torbacısı Cihan vardı , 5. bölümde mahallede mal satmaktan cezasını kestiler :) hatta Vartolu teslim etti, Vartolu niyet belli , idrisin dediği gibi neden ''çukur'' adam geçmişi var ,ahı var çukur çöküp sahibi olucak :D

Thracian
01-12-2017, 17:38
Olaylar çok karışık , adamalr bilim , kurgu iyi yapıyor ...

2. Bölümde mi vurulmuştu kahraman bilemicem , otel önünde kahraman sıkanların içinde Vartolu'nun Torbacısı Cihan vardı , 5. bölümde mahallede mal satmaktan cezasını kestiler :) hatta Vartolu teslim etti, Vartolu niyet belli , idrisin dediği gibi neden ''çukur'' adam geçmişi var ,ahı var çukur çöküp sahibi olucak :D

Bence vurduran Vartolu değil. Sezon sonu iyi adama döner. Saadeti almak için koçovalı olur.
Beyfendi kendi adamlarına vurdurup işi vartoluya bırakmıştır

oxygen
01-12-2017, 17:54
Vasat bile olmayan, standart Türk dizisi.
Vakit kaybı, dejenerasyon sebebi ve ortalama her hafta insanların hayatından 2.5 saat çekip alan dandik kurgu...

BuRaK_eFe
01-12-2017, 23:02
Vasat bile olmayan, standart Türk dizisi.
Vakit kaybı, dejenerasyon sebebi ve ortalama her hafta insanların hayatından 2.5 saat çekip alan dandik kurgu...

Hocam merak ettim siz ne izliyorsunuz ?

hddsheriff
01-12-2017, 23:19

Belgesel :D

oxygen
02-12-2017, 00:11

Konuyu bireyselleştirmeye gerek yok. Genel olarak benim ne izlediğim değil de, izlenilecekse neler izlemek yada neleri izlememek lazım onu söyleyebilirim.

Her yeni sezonda aynı firmaların, aynı konuları neredeyse birebir şekilde işlediği dizileri izlemenin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Sürekli aynı hikayeleri eleştire eleştire(çooook uzun reklam yayınları, uzata uzata bakışmalar, düşük kaliteli aksiyon sahneleri vs) izlemektense, 1-2 bölüm şans verip vazgeçmek daha mantıklı benim için.

Yani o saatleri dolu geçirmek için daha güzel filmler izlenebilir. Sonuçta artık internette bile indirmeden dünyadaki neredeyse bütün filmlere ulaşabiliyoruz. Burada konu insanların aslında izlediği dizi değil, zamanı nasıl kullandığı yada kullanmaya çalışma yöntemleri.

İlla dizi izlenilecekse de biraz rafine şeyler tercih etmek gerekiyor. Düşük kaliteli dizilerle, filmlerle, kitaplarla vs insanın ömrü geçirilmeyecek kadar değerli. Ne kadar yok öyle şey olmuyor desek de izlediklerimiz, dinlediklerimiz, okuduklarımız gibi duyusal yapılar karakterimizi şekillendiriyor.
Konu benim açımdan biraz derin olduğundan dolayı bu dizi değil eleştiride ki amaç, genel popüler kültür hikayelerine ve izleyenlerine sitem denilebilir. Ay Yapım Ezeli de çekti. Yani istese son iki sezondur çok daha iyi diziler çekebilirler ama tercihleri daha çok para daha çok para ve reyting olan diziler bunlar.

Haluk Bilginer, Okan Yalabık, Ali Atay'ın oynadığı Masum diye bir dizi var, izlemediysen gerçekten tavsiye ederim.
Eğer bu şekilde aile ilişkileri, illegal işler gibi konuların işlendiği dizi olacaksa da Sons of anarchy ve Sopranos izlenilebilir.

Bu tamamen benim görüşüm. Bu tarz hiçbir değeri olmayacak, unutulacak gidecek şeyler izlemek insanın ömründen zaman çalıyor.

Belgesel :D

Belgesel de izlerim. İsterseniz size de belgesel tavsiye edebilirim.

M3CSL
02-12-2017, 08:12
Arkadaş haklı aslında, turk dizilerinde gereksiz sahneler, zaman uzatmacalar mevcut.Ben 2.5 saati o gün kaybetmek yerine dizinin sıkıcı yerlerinde kitap okuyorum bir yandan:)Tabi herkesin zaman geçirme anlayışı farklı.

O.Z
02-12-2017, 10:20
İlla dizi izlenilecekse de biraz rafine şeyler tercih etmek gerekiyor. Düşük kaliteli dizilerle, filmlerle, kitaplarla vs insanın ömrü geçirilmeyecek kadar değerli. Ne kadar yok öyle şey olmuyor desek de izlediklerimiz, dinlediklerimiz, okuduklarımız gibi duyusal yapılar karakterimizi şekillendiriyor.

Bu söylemlerinize katılıyorum ! Örn.

Biz 'Kurtlar vadisi ' izleyip pompalıyla kahve basmıs ....
Hızlı ve öfkeliyi izleyip Ülke'yi tokyoya çevirmiş bir milletiz :D

Bizi bu hayallere düşüren acımasız hayat koşulları ve lanet kapitalizm'dir .... Lanet olsun bazı şeylere ..... Hep amerikanın oyunları bunlar ....

Ne yapsın bu insanlar ufacık şeylerle mutlu oluyor onuda ellerinden mi alsınlar :D

Konu fazla sağa sola çekmeden ! Bu dizi pazartesi sendromunu bile yendriri adama o derece pazartesi olsada izlesek ! Bu arada kurtlar vadisi 1-2 sezondan sonra izledim 2. dizi bende çok müptela değilim ama soğuk kış geceleri uzun ve karanlık :D

O.Z
02-12-2017, 10:24
https://www.youtube.com/watch?v=vd6wDCs2LyA

Selamun aleyküm

Fragmanı bile krizma ! Maşallah Maşallah :D

YAS
02-12-2017, 11:24
Fragmanı bile krizma ! Maşallah Maşallah :D

#cukurcuyuzcukurcukal

Jön Türk
02-12-2017, 20:02
https://www.youtube.com/watch?v=fWFpN2jnBC8

Mr.Bilal
02-12-2017, 22:33
Laflara bak eyvah eyvah :)

AşkınS.
02-12-2017, 22:54
Ne yani yıllarca öğrendiğimiz 2+2 =4 değil mi :))

İzzet Göçmen
04-12-2017, 08:59
haftaya 2 bölüm yayınlasın bu adamlar olmuyor tek bölüm :) Selimin yaptıklarını duyunca totoss diyorum her seferinde,Sena nin bir gülüsü var otur izle aksama kadar :D

kiraccemal
04-12-2017, 09:34
Vayyy çukurta 2+2 = dert edermiş fevkalade

Kekuti*
04-12-2017, 16:34
ÇUKUR'cular online mı ? :D

burak_2885
04-12-2017, 16:37

Çukur'cular saat kovalıyor :D

eser
04-12-2017, 16:41

saat geçmiyormu nee

YAS
04-12-2017, 16:51
Beyler cekirdekler hazirmi

free-hifi
04-12-2017, 16:53
Beyler cekirdekler hazirmi

AHL işi çıktı canım sıkkın şimdi.

Jön Türk
04-12-2017, 18:27
https://www.youtube.com/watch?v=-Brja9hENhk

YAS
04-12-2017, 21:00
Beyler dizinin turbosu dolmuyor nedense,cok cansız

BuRaK_eFe
04-12-2017, 21:46
Yatırdın birde s*k medet ����

AşkınS.
04-12-2017, 21:51
7 serisiyle plastik dubaya sürtmek
İçim gitti

YAS
04-12-2017, 21:56
Yatırdın birde s*k medet ����

Aga orda yikildim resmen ahahah bunlar tam sayko

KemalHDH
04-12-2017, 22:05
Yemin ederim yarıldım orda kanepeden düşüyordum hahaha.

Thracian
04-12-2017, 22:36
Gasteci kız değişmişmi?

Bomba sahnesi bombaydı.

Pazar sahnesi iyiydi. Vartolunyıldız olur bu diziyle

Gökhan Bilgin
04-12-2017, 22:46
Tam kırmançoyu ciddiye alıcam aklıma hep bu sahnesi geliyo :D

1 milyonun var mı be abi ULAN İSTANBUL - YouTube (https://youtu.be/cU1MnJYqwsQ)

YAS
04-12-2017, 22:46
Yamac patates ettirdi be :D

Bu berber abi de bos degil tehlike

Kekuti*
05-12-2017, 08:30
Yamac patates ettirdi be :D

Bu berber abi de bos degil tehlike

yalnız orda Vartolu'nun oynamayı gördünüz mü ? Çocuk harika oyunculuk çıkarıyor :icon_tup:

Kapatsana şunu birader, içinden "Muhittin abi kapa" dedi ya.. kırıyordu potları sanki

YAS
05-12-2017, 08:52
"Muhittin abi kapa" dedi ya.. kırıyordu potları sanki

Abi oyunculuk cok iyi,muhittin abi kapa dediginde inceden aglamaklı oldu orasi cok efsaneydi.

Yanliz beyler bunun acisi fena cikar haftaya iyi malzeme cikti

Mihriban ablaya burdan selamlar :D

taytay
05-12-2017, 10:06
yalnız orda Vartolu'nun oynamayı gördünüz mü ? Çocuk harika oyunculuk çıkarıyor :icon_tup:

Kapatsana şunu birader, içinden "Muhittin abi kapa" dedi ya.. kırıyordu potları sanki

valla o sahne üzdü be :)

O.Z
05-12-2017, 10:29
Arkadaşlar dün akşam sabırsızlıkla bekledim dizi önemli bir misafir gelmesi sonucu izliyemedim , yarım yamalak kalmasın diye pek izlemedim , şimdi ancak oturudm başına sabırsızlıkla izlicem , yanlız beyler Bu sarp (çağatay) Cumali olarak dizemi giricek ne yapıcak , rüya mı gördüm sabah sabah uyku sersemliği ile fragman ''sneak peak'' gerçek mi :D

Kekuti*
05-12-2017, 10:55
sneak peak'de vartolu yan evini tutuyor İdris'in :D

Sarp falan yok :D rüya görmüşün gardaş

burkaykalyon
05-12-2017, 12:08
Yalnız dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum ama Varto'lunun sağ gözünde ciddi bir problem var bence. Bazı sahnelerde normal bazı sahnelerde kan çanağı oluyor. Mihriban sahnesinde kahvede Yamaç'a atar yaparken gözler gayet normal silah sıkarken resmen kan çanağı.

Adam oyunculuk uğruna gözünden olacak resmen. En çok takıldığım konu o ya. :D Diziyle bir alakası olduğunu sanmıyorum çünkü.

free-hifi
05-12-2017, 12:20
Yalnız dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum ama Varto'lunun sağ gözünde ciddi bir problem var bence. Bazı sahnelerde normal bazı sahnelerde kan çanağı oluyor. Mihriban sahnesinde kahvede Yamaç'a atar yaparken gözler gayet normal silah sıkarken resmen kan çanağı.

Adam oyunculuk uğruna gözünden olacak resmen. En çok takıldığım konu o ya. :D Diziyle bir alakası olduğunu sanmıyorum çünkü.

bende dikkat etttim sanki arpacık çıkmış

YAS
05-12-2017, 12:49
https://youtu.be/iynOH5QGEHY

Hayırlı günler çukurdaş esnaf techturkey üyeleri

O.Z
05-12-2017, 12:55
Bende fark ettim , hatta yamaçla yüz yüze geldiği ve menemen yerken göz çeperleri kıpkırmızı , adamlar neyi varsa veriyor dizi için :D

Beyler yanlız haftaya 8. bölüm sonu - 9 .bölüm başı çok büyük isim giricek diziye :D Adamların işledi konun içindeki ufak ip uçları bile hayran bırakıcak cinste !

İdris Koçovalı dizi başında , röportaj verirken, Cumali , Kahraman ,Selim dedi Yamaç Bahsetmedi , Vartolu kahvaltı masasında serili gazete , '' roportaja dikkat çektiler ... Ve Cumali Hapiste ''içerde '' anlıcanız müebbet diye not düşmüşler ama geliyor :)

Bu sabah 8.bölüm sneak peak izledikten sonra , uyku sersrlim olsa bu kdr olmaz abi '' Ya birisi monte etti , İdris Koç ovalı paşa , emmi ve yamaç 1 ara tartışırken , Bildiğiniz Çağatay Ulusoy ''içerdeki'' Sarp geliyordu... Kim montelediyse artık tekrar bulamadım :D

Cumali Nerde ''içerde'' adamlar önceki diziden direk bağlantı atmış... Bakın bu dizinin senaryosu Nirvana ulaştı , Değerlenicek (reytingleri alt üst edicek ''şimdiden yerinizi alın :D

Kekuti*
05-12-2017, 13:58
Bende fark ettim , hatta yamaçla yüz yüze geldiği ve menemen yerken göz çeperleri kıpkırmızı , adamlar neyi varsa veriyor dizi için :D

Beyler yanlız haftaya 8. bölüm sonu - 9 .bölüm başı çok büyük isim giricek diziye :D Adamların işledi konun içindeki ufak ip uçları bile hayran bırakıcak cinste !

İdris Koçovalı dizi başında , röportaj verirken, Cumali , Kahraman ,Selim dedi Yamaç Bahsetmedi , Vartolu kahvaltı masasında serili gazete , '' roportaja dikkat çektiler ... Ve Cumali Hapiste ''içerde '' anlıcanız müebbet diye not düşmüşler ama geliyor :)

Bu sabah 8.bölüm sneak peak izledikten sonra , uyku sersrlim olsa bu kdr olmaz abi '' Ya birisi monte etti , İdris Koç ovalı paşa , emmi ve yamaç 1 ara tartışırken , Bildiğiniz Çağatay Ulusoy ''içerdeki'' Sarp geliyordu... Kim montelediyse artık tekrar bulamadım :D

Cumali Nerde ''içerde'' adamlar önceki diziden direk bağlantı atmış... Bakın bu dizinin senaryosu Nirvana ulaştı , Değerlenicek (reytingleri alt üst edicek ''şimdiden yerinizi alın :D

Baco sen ne içtin sabah sabah Allahına kurban :D
asjasuhasuhuhasuhsuhhash sezonu bitirdin amuagoing :D

kiraccemal
05-12-2017, 15:22
mihriban sahnesi efsaneydi diziyi az önce puhu tv den izledim 4 kez geri alıp aynı sahneyi tekrar tekrar izledim.

O.Z
05-12-2017, 16:28
https://www.youtube.com/watch?v=0RII-TQu4LY

Ağlattın bizi be reisss .... :(

İlk okula giderken fülütle ilk çalmayı öğrendim şarkı'da mihribandır o zamandan bu zaman yeri ayrıdır bende .... Hey gidi günler heyyy :(

eregli42
05-12-2017, 16:31
Celasun öldü mu ıssız yamaç kaldu mu?

ERTAN
05-12-2017, 16:44
Cumali = Muro

Mr.Bilal
05-12-2017, 16:56
Yamaç ile sena bahçede konuşurken. Sena nın havadan sudan konusuyorum espirisini duyunca yok ya saka yapmistir herhalde cidden bunu soylemis olamazsin diyenleri soyle alalim :)

fthdrn
05-12-2017, 19:54
mihriban türküsünü yeni nesile öğretti dizi :)
bence celasun kendi intikamını kendi almak için vartolonun yanına monte oldu

free-hifi
06-12-2017, 00:59
Kahraman yağlısac in hanima yürümüş diye kim söyledi ne öngörulu adam missin. :D eltiler ifşa oldu sanirim

BuRaK_eFe
06-12-2017, 07:11
Onu ben söylemiştim free-hifi ama dizida eşcinsellik ensest herşey var galiba demiştim sanmıyorum ensest işleyeceklerini ama göreceğiz ����

fthdrn
06-12-2017, 09:08
Yani şimdi son durum;
Kahraman yengesi olan hatunla birlikte oluyor
Selim onu alıyor ki hem mevzu büyümesin hemde ib ne olduğu meydana çıkmasın.
Kahramanın karısı da kahraman ile istemeyerek evlenmiş gibi bir hali var herhalde kahraman ona da zorla sahip olmuş. Emmiye bakışına bakılırsa kahramanı sevmemiş. Ulan kahraman bi bölüm oynadın kerkinmediğin hatun kalmadı :D

AşkınS.
06-12-2017, 10:07
Siz bunları nerde gördünüz dayılar ben ne kaçırdım ya :D

O.Z
06-12-2017, 10:32
Kahraman yağlısac in hanima yürümüş diye kim söyledi ne öngörulu adam missin. :D eltiler ifşa oldu sanirim

@kekuti söyledi : Ben Yağlı saç yumuşaksa çocuklar kimden didim , oda Kahraman Başgan Bafilemiş diye yorum attı .....

@kekuti kerem bildi anlıcanız :) fthdrn abi ibretlik tesbit ben o kdr izledim bu kanıya varamadım , replik , bölüm link varsa atta sarıp sarıp izliyek :D

fthdrn
06-12-2017, 10:34
Siz bunları nerde gördünüz dayılar ben ne kaçırdım ya :D

Selimin karısı kahramanın karısına kahraman hakkında tam konuşucakken sakın kahramanın adını ağzına alma dedi. Demekki daha önce almış ağzına İsmini :D

YAS
06-12-2017, 10:53
Selimin karısı kahramanın karısına kahraman hakkında tam konuşucakken sakın kahramanın adını ağzına alma dedi. Demekki daha önce almış ağzına İsmini :D

İsminimi almis cisminimi ilerki bolumlerde gorecegiz ;)

AşkınS.
06-12-2017, 11:12

Umarım sadece ismini almıştır :D

Mr.Bilal
06-12-2017, 11:19

Soyle bir durumda var kahraman abi diyordu. Sadece kahraman demedi. Bence ordan birsey cikmayacak. Eltilerin soguklugu basti bacak gelinin basa gecme hirsindan baska birsey degildir.

taytay
06-12-2017, 11:31
Yani şimdi son durum;
Kahramanın karısı da kahraman ile istemeyerek evlenmiş gibi bir hali var herhalde kahraman ona da zorla sahip olmuş. Emmiye bakışına bakılırsa kahramanı sevmemiş. Ulan kahraman bi bölüm oynadın kerkinmediğin hatun kalmadı :D
Ahaha la ben bunların çoğunu farketmedim :D dizi aşkı memnuna bağlamış haberimiz yok ak :D

O.Z
06-12-2017, 11:37
Cumali = Muro

Bak buda bir ibretlik tespit , heran herşey olabilir bu dizi o yüzden bu kdr entrika içeriyor , adam ilk bölümde erken ayrıldı üzdü :D

Olaya bak yaa en son lise yılalrında kurtlar vadisi izledim , bir'de kara sevda şuan forumda bildiğin dizi eleştirmeni , senaris oldum :D

Abi dizi böyle bir şey işte anladınız ....

Yağlı Saç (Yumuşak Selim) çocukalrı muamma onuda çözücez inş. , yanlız son bölümde yenge yine hevesi kursagında kaldı , tam şevke gelio bizim yağlı saç tetik basmıo :(

Yanlız bu ''Vartolu poyası çıktı '' kimse bu bey efendi vartolu adamı ypamış , demek #çukur ii bilen birisi

free-hifi
06-12-2017, 12:08
hapisteki kardeşi göstermediler o Mustafa üstündağ olarak çıkıcak...Olabilir heralde galiba:)

İlk ibo yazmış :D

clioGT
06-12-2017, 12:35
cumali tekrar nasıl çıkacak ki kahraman rolundaki üstündağyla?

free-hifi
06-12-2017, 12:47
cumali tekrar nasıl çıkacak ki kahraman rolundaki üstündağyla?

en baştan iddia etiim vartolu çapsız güçsüz arkasında beyefendi var kimse o sahneye çıkınca vartolu güçlenir cumali gelir diye düşündüm

eregli42
06-12-2017, 13:02
şu forumda birer cümle kurcak herkes bi hikaye yazıcaz desem büyük ihtimalle ülkenin en iyi dizi senaryosu çıkar :D

h.savas
06-12-2017, 14:11
Yani şimdi son durum;

dayıcım pazartesi günü hangi diziyi izliyorum diye düşünmeye başladım , nasıl bi bakış acısı bu

free-hifi
06-12-2017, 14:25
Bence yağlı saç yumoş selimin anası bülent ersoy ilk bölümde içiyordu idris koçovalıya helal olsun yemediği nane kalmamış

fthdrn
06-12-2017, 14:49
dayıcım pazartesi günü hangi diziyi izliyorum diye düşünmeye başladım , nasıl bi bakış acısı bu

Dayım benim 46 raporum var. Benim yazdıklarımı çok şey etme :D

İzzet Göçmen
06-12-2017, 16:06
Celasun pisman oldu ama iş işten gecti gibi bisey suanda ilerde yamaç a dönebilir arkadan iş ceviricek,Meke ye ne oldu yaralımı öldümü ? En cok onu merak ediyorum

hddsheriff
06-12-2017, 16:09
Bu konuya girince kendimi kısırlı kekli börekli altın gününde gibi hissediyorum :D

Cgungor
06-12-2017, 16:12
Vartolu'nun Türkçesinin sadece Saadet ile konuşurken düzelmesi :D

burak_2885
06-12-2017, 16:14

İşte orda gerçek kimliğine bürünüyor. Şive muhabbeti var dizi zaten :D

Dayı
06-12-2017, 16:46
Mihriban çalmaya başlayınca cümlesine şivesiz başladı fakat hemen düzeltti, muhittin abi kapat şu müziği derken de şivesizdi.

bomberr
06-12-2017, 19:51
Beyefendi dedikleri bence arabuluculuğu yapan inşaatçı..

MetalliHead
06-12-2017, 20:00
Mihriban çalmaya başlayınca cümlesine şivesiz başladı fakat hemen düzeltti, muhittin abi kapat şu müziği derken de şivesizdi.

https://www.youtube.com/watch?v=0RII-TQu4LY

oyunculuk efsane

BuRaK_eFe
06-12-2017, 20:08
Yalnız vartolunun göz kızarması hastalık değil o anda yaşadığı duyguyu verebilmek için yapışmış bir makyaj bence :) o da oyunculuk yani eskiden levent kırcanın sarhoş taklidinde de gözleri bu şekilde oluyordu

hddsheriff
06-12-2017, 20:36
Yalnız vartolunun göz kızarması hastalık değil o anda yaşadığı duyguyu verebilmek için yapışmış bir makyaj bence :) o da oyunculuk yani eskiden levent kırcanın sarhoş taklidinde de gözleri bu şekilde oluyordu

Her bölümde öyle gözü

Jön Türk
06-12-2017, 21:10
<・・・>

https://www.youtube.com/watch?v=-eSpiwGcW2k

BuRaK_eFe
06-12-2017, 21:42
Muhittin abinin silah çekişine kimse deyinmemiş �� Rönesans tablosu gibi hele o kafayı yatırıp nişan alışı bambaşka ����

srdralc
06-12-2017, 22:51
https://www.youtube.com/watch?v=FzMzm1hfkuI

5:36 :)

Ohh ya :)
Diziye nefes veriyor Vartolu, bir de esasen Vartolu olan Ali Sürmeli girse bir yerlerden :)
Beyfendi muhtemelen Uğur Yücel çıkabilir İçerde'de güzel bir tat bıraktı olası ihtimal diye düşünüyorum.

burak_2885
06-12-2017, 22:54
Muhittin abinin silah çekişine kimse deyinmemiş �� Rönesans tablosu gibi hele o kafayı yatırıp nişan alışı bambaşka ����

Ya bana mı öyle geliyor anlamıyorum. Her oyuncumu sanat basıyor dizide ya :D ona bende dikkat etmiştim yorumunda cuk oturmuş “Rönesans Tablosu” :D

kiraccemal
07-12-2017, 10:35
mihriban çalmaya başladığında Vartolu resmen karıştı kim olduğunu bilemedi. İlk anda potu kırdı "hepimizin" derken şive çok düzgündü. Napıyorum lan ben diye de silkelendi.

free-hifi
07-12-2017, 10:39
mihriban çalmaya başladığında Vartolu resmen karıştı kim olduğunu bilemedi. İlk anda potu kırdı "hepimizin" derken şive çok düzgündü. Napıyorum lan ben diye de silkelendi.

kapatırmısın muhittin abi demesi çok duygusaldı. muhittin abiyide iyi tanıyor bakalım

Jön Türk
07-12-2017, 20:05
https://www.youtube.com/watch?v=FSzSopQEWfo

Mr.Bilal
07-12-2017, 22:39
Arap saçına döndüm...

YAS
07-12-2017, 22:51
Bu fragmanda birsey yok ikinci fragmani bekleyelim :)

kiraccemal
08-12-2017, 08:17
vartovalı mihriban sahnesinde ki Muhittin abinin aynasından yansıyan çekim hatalarını bir tek ben mi fark ettim ? Yamaç, yansımada ki görüntüsünde ayakta duruyor, halbuki bir sonraki kamera açısında oturduğu yerden kalktığını görüyoruz.

Aliburakb
08-12-2017, 11:26
beyfendi de sultan hanımın eski kırığı olmasın ? :)

nyz_61
08-12-2017, 13:35

Benimde aklımdan o geçti vallah sen benden önce yazmışın kardeşim benden çok yaşıyacan :) Bence beyfendiyle idris arasında eskiden gelen bir olay var ama görecez ilerleyen bölümlerde...

Kekuti*
08-12-2017, 13:48

Yok be abi :D sanmam

Ben arabulucu vardı ya o olabileceğini düşünüyorum ama bilemedim :)

Kekuti*
08-12-2017, 13:52
Ya bana mı öyle geliyor anlamıyorum. Her oyuncumu sanat basıyor dizide ya :D ona bende dikkat etmiştim yorumunda cuk oturmuş “Rönesans Tablosu” :D

yani Sena bile güzel oynuyor bence.. ilk dizi/filmi sanırım kızın

free-hifi
08-12-2017, 14:32
Cukur dizisi 1. fragman (http://www.showtv.com.tr/dizi/fragman/herkes-bir-gun-cukura-geri-doner/42344)

bu sahne oldu mu?=

free-hifi
08-12-2017, 14:40
Cukur 2. Tanıtım - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=mpmeVGpHaXo) bu da olmadı sanırım

Gökhan Bilgin
08-12-2017, 14:49

Geçen sene bodrum masalı su rolündeydi başka dizide oynamışmı bilmiyorum

burak_2885
08-12-2017, 15:32

Google bey Bodrum Masalı, Güneşin Kızları, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde ve Balayı filminde oynadığını söylüyor ama ilk göz önünde olan çalışması bu bence :D

Cukur dizisi 1. fragman (http://www.showtv.com.tr/dizi/fragman/herkes-bir-gun-cukura-geri-doner/42344)

bu sahne oldu mu?=

Cukur 2. Tanıtım - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=mpmeVGpHaXo) bu da olmadı sanırım

İkiside olmadı bunları yahu nerden çıktı bunlar :D

free-hifi
08-12-2017, 15:35
burak_2885 ilk bunlar çıktı dizi fragmanı düşmeden :D

burak_2885
08-12-2017, 15:38
burak_2885 ilk bunlar çıktı dizi fragmanı düşmeden :D

İlk postunda ki sahne fena yalnız baba-oğul buluşması ama dizide yoktu ya :D

Kekuti*
08-12-2017, 15:44
oha kız bayaa baya oynamış yani :D

ben ilk defa gördüm kızı da :D

ruudvan
08-12-2017, 15:52
kız miss turkey 2ncisi aynı zamanda

Kekuti*
08-12-2017, 15:58
Bensu'ya benzemiyor mu ?

Fotoya bak şampiyonlar ligi amuagoinG :D

https://goo.gl/images/NXDwAm

Weiterleitungshinweis (https://goo.gl/images/NXDwAm)

burak_2885
08-12-2017, 16:01
Bensu'ya benzemiyor mu ?

Fotoya bak şampiyonlar ligi amuagoinG :D

https://goo.gl/images/NXDwAm

Weiterleitungshinweis (https://goo.gl/images/NXDwAm)

Ahaha cidden CL yani :D Ama Dilan daha bi şey ya yazamıyom şimdi çok anlayın :D

Kekuti*
08-12-2017, 16:14
Ahaha cidden CL yani :D Ama Dilan daha bi şey ya yazamıyom şimdi çok anlayın :D

yok ya Bersu ekol :D bu patlak göz biraz, mesut özil spec :D

Rizzini
09-12-2017, 19:24
Karaca çok farklı bakıyor yav. Yuva yıktırır :D

Jön Türk
09-12-2017, 22:26
https://www.youtube.com/watch?v=RSD6NHTr6XQ

YAS
09-12-2017, 22:31
Bu fragmanda birsey yok ikinci fragmani bekleyelim :)

Zar düşeş :D pazartesi aksiyon bizi bekliyor :)

KemalHDH
09-12-2017, 22:31
Anlaşıldı 8. Bölümde ortalık yangın yeri. Beklediğimiz heyecan bu bölümde olacak galiba.

AşkınS.
09-12-2017, 23:22
Semtimde uyuşturucu sattırmam
Kumara devam :D

Thracian
09-12-2017, 23:41
Semtimde uyuşturucu sattırmam
Kumara devam :D

Silah ve Fuhuşa da devam.

Mr.Bilal
10-12-2017, 01:40
Karadayı daki tek gözlü degii mi bu. Acılmış gözü :)

Tayfa6
10-12-2017, 12:56
Yağlı saç bu bölümde ön plana çıkacak gibime geliyor.

Kekuti*
10-12-2017, 14:03
Güzel güzel, böyle devam :D

YAS
11-12-2017, 10:20
Günaydın çukurdaş esnaf üyelerimiz,hazırmıyız :D

Mr.Bilal
11-12-2017, 10:25
Olmaz mıyız! Tombala var bugün :)

Kekuti*
11-12-2017, 10:54
Günaydın çukurdaş esnaf üyelerimiz,hazırmıyız :D

Esnaf değildik ama bizde çok çukur gördük yegen :D

burak_2885
11-12-2017, 11:16
Bu fragman çok ters köşe gibime geliyor :D

kiraccemal
11-12-2017, 12:24
nedense bu bölüme kadar İçerde dizisinin tadını vermedi. Bu bölüm içerde tadında olacak gibi.

YAS
11-12-2017, 21:25
Gelin basinc acti kaynanaya kaldirdi ahahahah

Evrenoz
11-12-2017, 22:04
Gezi direnişi gibi başladı evdeki ayaklanma
Lay lay laaaay sultan, laylay laylay sultan, laylaylay laaay laylaylay laay sultan

( fenere yazılan beste melodisinde )

01ayk01
11-12-2017, 22:28
Emmi ne dedi ; benim hic oglum olmadi dedi. Bence Kahraman’in avradindan olan kiz emminin kizi.

Evrenoz
11-12-2017, 22:35
Efsane sahneydi

Kemerburgazlı serdar oldu sana parmaksız serdar
dışardaki havaya sıkma gereksiz olmuş ama

free-hifi
11-12-2017, 22:37
Emmi ne dedi ; benim hic oglum olmadi dedi. Bence Kahraman’in avradindan olan kiz emminin kizi.

Yok artık ali Sami

Thracian
11-12-2017, 22:38
Avukat sena nın abisi çıktıya la

free-hifi
11-12-2017, 22:39
Polis baskininda gül ali yi ne güzel çaldılar. Evde istemsizce oynadım :D

free-hifi
11-12-2017, 22:46
Vay amk yaglisaci

YAS
11-12-2017, 22:47
Haftaya iyi malzeme cikti beyler :)

01ayk01
11-12-2017, 22:47
Ben bu yagli sacin yaglarina kayim. Gerci Sena haketmisti , gormussun gunduz mevzu olmus bari o gun cikma neyin inadi bu kadar.

YAS
11-12-2017, 22:49
Ben bu yagli sacin yaglarina kayim. Gerci Sena haketmisti , gormussun gunduz mevzu olmus bari o gun cikma neyin inadi bu kadar.

Kendi etti kendi buldu :)

MK8800
11-12-2017, 22:50
Vartolu için izliyorum :D

KemalHDH
11-12-2017, 22:54
Her yer b.kun içi oldu Yamaç napsın. Superman Batman Örümcek Adam bir araya gelse anca toparlanır bu saatten sonra...

eregli42
11-12-2017, 22:55
Şimdi Sena yenge ben yamaca bile ilk tanıştığımızda gerçek ismimi söylemedim dedi ama ilk tanıştıklarında Sena demedi mi zaten niye kod adı kullanıyo bu kız derdi ne ve gerçek ismi ne? Tahminleri alalım :D

KemalHDH
11-12-2017, 22:55
İnşallah senaristlerin ilerleyen bölümler için sağlam argümanları dayanakları vardır.

Thracian
11-12-2017, 22:59
Şimdi Sena yenge ben yamaca bile ilk tanıştığımızda gerçek ismimi söylemedim dedi ama ilk tanıştıklarında Sena demedi mi zaten niye kod adı kullanıyo bu kız derdi ne ve gerçek ismi ne? Tahminleri alalım :D

Sena mın babası polis idi emekli yüksek düzey.

Abiside polis, ama onu göstermedi.

YAS
11-12-2017, 22:59

Ben her ihtimali dusunmeye basladim,senanın tramer geçmişinde birseyler olabilir :)

KemalHDH
11-12-2017, 23:01
Tramer değilde ruhsatta veya motor numarasında bi sorun var gibi.

Gökhan Bilgin
11-12-2017, 23:01
Sena mın babası polis idi emekli yüksek düzey.

Abiside polis, ama onu göstermedi.

Abisi taklaya gelmemişmi ?

free-hifi
11-12-2017, 23:05

Nerden aklınızda kaldı ben hatırlamıyorum böyle sahne

Jön Türk
11-12-2017, 23:07

Mercan dedi :D

16EC813
11-12-2017, 23:09
şimdi yaglı saç ne yaptı ben anlamadım ? bide avukata abimin arkadaşı dedi senanın arkadaşı ? avukat içeri girdiğinde neden kızın pastada yazan adına neden baktı ki ? yahuu bu nası bi oyun arkadaş :D

KemalHDH
11-12-2017, 23:10
Nerden aklınızda kaldı ben hatırlamıyorum böyle sahne.
Yamaçla ilk tanıştığında Yamaç Senaya evde yumurta kırdı yazık aç diye. Orda birbirlerini tanırken ismini şakadan Mercan demişti. Hemen sonra söyledi Sena diye tabi.

tuner faruk
11-12-2017, 23:10
O değilde dizide çalınan müzikler efsane be

YAS
11-12-2017, 23:11
Nerden aklınızda kaldı ben hatırlamıyorum böyle sahne

Aem ecu kullanıyoruz abi :D

hddsheriff
11-12-2017, 23:11
Yahu evlenmedi mi bunlar ? Sahte isimle nikah nasıl kıydılar ki

KemalHDH
11-12-2017, 23:14
Yahu evlenmedi mi bunlar? Sahte isimle nikah nasıl kıydılar ki?
İsmi doğru kızın, Sena. Başka bir ismi yok aklınız karışmasın.

miNNic
11-12-2017, 23:14
Bu yağlı kafa nasıl bir heriftir ......................

16EC813
11-12-2017, 23:20
sonunu izleyemedim herif sıktı mı sıkmadı mı ? bide bişey dikkatimi çekti sanki vartolu mermiye kafa atacakmış gibi duruyodu :D noldu sonu

Seven7
11-12-2017, 23:26

Bu gidişle zorla Kahraman'ın karısını zorla rıspi yapacağız.

YAS
11-12-2017, 23:29
sonunu izleyemedim herif sıktı mı sıkmadı mı ? bide bişey dikkatimi çekti sanki vartolu mermiye kafa atacakmış gibi duruyodu :D noldu sonu

Reklam girdi araya diye kapattim tahminimi soyluyorum

Vartolu babaya iyi gozukmek icin adami vurabilir : 2,15
Yumoş selim hayırdır len a.m.k diyip olaya dalabilir : 5,00

AşkınS.
11-12-2017, 23:36
Yorumlardan kafam karıştı
İzlemesem mi acaba :D

taytay
11-12-2017, 23:50
Reklam girdi araya diye kapattim tahminimi soyluyorum

Vartolu babaya iyi gozukmek icin adami vurabilir : 2,15
Yumoş selim hayırdır len a.m.k diyip olaya dalabilir : 5,00

selim senayı kaçırtmış ağzı gözü kapalı bi depoda duruyor selim de yanına gitti.
Bence vartolu idrisi kurtaracak herhalde. :)

eregli42
11-12-2017, 23:52
Ben Mercan olayını unutmuştum kusura bakmayın. Ama tanıştığı her erkeğe farklı isim söyleme adeti varmış yengenin öğrenmiş olduk :D Deren olayında avukat neden pastaya baktı konusunda da büyük ihtimalle senanın doğum günü mü acaba adı neydi bunun yamacın hatun değil mi la bu? sorularıyla baktığını düşünüyorum :D Vartolu kolyeyi gösterip göstermeme konusunda kararsız kaldı herifin amaç idrise baba diyebilmek orda bi ekşın yapıp mermiye kafa atabilir serdara karşı :D Çukuru çukurun adamı savunur nerde yamaç efendi selim efendi deyip kendine prim kasması da muhtemel :D

KemalHDH
12-12-2017, 02:36
Paşa ile emmi bir müddet ortadan kayboldular ve sadece bölümün bitimine yarım saat kala meyhanede görüntülendiler. Eğer Vartolu İdrisi Serdarın elinden kurtarmazsa, ikinci bir senarya olarak paşa ile emmi sürpriz bir şekilde tombala mekanına kalabalık bir ekiple gelip masaya yumruklarını vurabilirler diye düşünüyorum. Yalnız Serdar orayı basmadan 5 dk evvel Vartolunun oraya gelmeside işkillendiriyor beni.

free-hifi
12-12-2017, 08:57
Paşa ile emmi bir müddet ortadan kayboldular ve sadece bölümün bitimine yarım saat kala meyhanede görüntülendiler. Eğer Vartolu İdrisi Serdarın elinden kurtarmazsa, ikinci bir senarya olarak paşa ile emmi sürpriz bir şekilde tombala mekanına kalabalık bir ekiple gelip masaya yumruklarını vurabilirler diye düşünüyorum. Yalnız Serdar orayı basmadan 5 dk evvel Vartolunun oraya gelmeside işkillendiriyor beni.

yağlı saç vartoluya gitti ya . Serdar bizi temizleyecek yada yamaç serdarı temizlerse bonusları toplayacak. Vartolu plan dahilinde orda ama serdarla değil yağlının söylediklerine göre kendi planıyla sanırım.

kiraccemal
12-12-2017, 08:58
Vartolu İdris babayı kurtaracak

Kekuti*
12-12-2017, 09:07
Vartolu'nun bakışları ; " Ulan ne de olsa babam, anamı kaybettim, babama kıydırtmam" diyip çakacak kafasına bence sakallının :D

Bu arada ilk tanıştıklarında Mercan demedi ya, Havva'mı ne demişti. Hatta sende hiç o tip yok demişti Yamaç :D

Mercan olayını kaçırdım mı acaba ben ?

Thracian
12-12-2017, 09:07
Beyler varto lunun koçovalılara bir zararını gören varmı?

Kahraman vuruldu ama vurduran yada vuran Vartolu mu emin değiliz. Çünkü vartolu kardesi olduğunu biliyor. Duygusalbiri *****.

Bu bölüm olur mu bilmem ama sezon sonu vartolu, aileden biri olur.

Kekuti*
12-12-2017, 09:11
Vartolu ile Sultan arasında bir şey olacak gibi geliyor bana nedense..

Bölüm sonu İdris Vartoluya kimsin lan sen diye sormuştu. Vartolu gitti kolyeyi elledi sevdi falan ya sabır çekti :D

Kolyeyi görürse İdris, hayır la olamaz falan diyecek gibi...

Tayfa6
12-12-2017, 09:17
Avukat sena nın abisi çıktıya la

Abisi değilde kıza yazıldı gibime geldi benim.

YAS
12-12-2017, 09:17

Bölüm sonu İdris Vartoluya kimsin lan sen diye sormuştu. Vartolu gitti kolyeyi elledi sevdi falan ya sabır çekti :D

Burası değerlenir rez :D vartolu kesin olarak idris e yaklasmaya calisacak bir sekilde

Tayfa6
12-12-2017, 09:18

Çukurun senarist’i tech’den esinlenmeli.
Burdan güzel senaryo çıkar ����

YAS
12-12-2017, 09:19
Abisi değilde kıza yazıldı gibime geldi benim.

Banada öyle geldi,gram abi kardeş hissiyati goremedim.Yazilirsada yamacla avukat kafa kafaya gelebilir

axcel
12-12-2017, 10:24
yağlı saç sena yı kurtarma rolü yapıp yamaçın gözünede girebilir?celasun meded savaşıda kapıda :)

tuner faruk
12-12-2017, 10:34
Beyler bir şeyi unutuyorsunuz Vartolu İdris'i öldürtmek için adam göndermişti hastaneye Yamaç paket etmeseydi gönderdiği adam İdris'i paket etmişti.
Serdarı tombalaya gönderen Vartolu, önceden geldi mekanı süzdü olabilecekleri görüp oyununu oynamak için yerini aldı şimdi Serdar'ı indirip kumar tahsilatınızı yaparım düşmanlarınızı öldürürüm bende çukurun çocuğuyum demeye çalışacak ama bence Emmiyle Paşa olaya dahil olup Vartoluya yine Süperman olmak yerine kırmızı donlu olmayı bırakıcaklar :D :D

axcel
12-12-2017, 10:36
yaw aliçooo da mavi ekran verdi..:(

YAS
12-12-2017, 10:39
Serdarı tombalaya gönderen Vartolu, önceden geldi mekanı süzdü olabilecekleri görüp oyununu oynamak için yerini aldı şimdi Serdar'ı indirip kumar tahsilatınızı yaparım düşmanlarınızı öldürürüm bende çukurun çocuğuyum demeye çalışacak ama bence Emmiyle Paşa olaya dahil olup Vartoluya yine Süperman olmak yerine kırmızı donlu olmayı bırakıcaklar :D :D

Haftaya kadar konu kitlesin :D emmi pasa bi sekil yapabilirler

Kekuti*
12-12-2017, 10:51
Beyler bir şeyi unutuyorsunuz Vartolu İdris'i öldürtmek için adam göndermişti hastaneye Yamaç paket etmeseydi gönderdiği adam İdris'i paket etmişti.

doğru bro, hastaneyi unuttuk :)

Ama Vartolunun bakışları kafasına sıkacak sakallının gibi, öncesinde kolyeye dokundu ya..
İdris Vartolunun öyle birşey söylemesine izin vermez gibi geldi bana..

free-hifi
12-12-2017, 11:07
kahramanın ölümünden vartolunun haberi var o öldürttü.

kahramanın ayşeye yürümesi kaçıncı bölümde ortaya çıkacak bakalım

emmi ile kadın abi abla diyorlar enseste dönecek ilerde D:

burak_2885
12-12-2017, 11:08
Bu dizideki ince sahneler şifreli bölümler beni yormaya başladı yahu :D Zaten işten gel spora git kafa kalmıyor bide diziye sarıyoruz :D

YAS
12-12-2017, 11:14
kahramanın ölümünden vartolunun haberi var o öldürttü.

kahramanın ayşeye yürümesi kaçıncı bölümde ortaya çıkacak bakalım

emmi ile kadın abi abla diyorlar enseste dönecek ilerde D:

Bu hafta bir ip ucu biraz verdiler sanirim ama emin degilim beyler,Yumos selimin esinin elindeki tesbihmidir nedir iste ilkten o kadindaydi sonra kaynana dolaplari karistirken diger eltinin dolabinda cikti bu bir isaret olabilir diyorum.

burak_2885
12-12-2017, 11:15

Çocuğumda olmadı dedi ama

O.Z
12-12-2017, 13:37
Beyler işler sarpa sardı , bakın sarp geliyor sıkı durun ... :D Vartolun amacı çukur çökmek , beyler geçen bölümde çok fena ince vardı ,
'' paşa takip edilirken elemanı atlatıp , yaşlı bkm evi gibi vir yere gitti , hayırdır ... Bu paşa ne ayak , yamaç ile vartolu ara burucusu bulanda paşa ''

Silah tam paşa patlıcaktı yamaç kurtardı ! Bu paşa yamana atmayın bak alttan alttan verio odunu , vartolunun babası bu olmasın.... işler çok sarpa sardı ..Sarp gelicek bence :D dedim gibi 9 bölüm sonu 10. bölüm başı.... Dikkat edin idris koçovalı içerdeki çocuğu #içerde kilit isim işer #sarpa sardı .... sap gelicek abi :D

hddsheriff
12-12-2017, 13:49
Beyler işler sarpa sardı , bakın sarp geliyor sıkı durun ... :D Vartolun amacı çukur çökmek , beyler geçen bölümde çok fena ince vardı ,
'' paşa takip edilirken elemanı atlatıp , yaşlı bkm evi gibi vir yere gitti , hayırdır ... Bu paşa ne ayak , yamaç ile vartolu ara burucusu bulanda paşa ''

Silah tam paşa patlıcaktı yamaç kurtardı ! Bu paşa yamana atmayın bak alttan alttan verio odunu , vartolunun babası bu olmasın.... işler çok sarpa sardı ..Sarp gelicek bence :D dedim gibi 9 bölüm sonu 10. bölüm başı.... Dikkat edin idris koçovalı içerdeki çocuğu #içerde kilit isim işer #sarpa sardı .... sap gelicek abi :D

Çağatay netflix dizisine başlayacak 2 dizide birde oynaması imkansız. Ayrıca cumali en büyük kardeş çağatayın yaşı kurtarmaz

Kekuti*
12-12-2017, 13:52
Çağatay netflix dizisine başlayacak 2 dizide birde oynaması imkansız. Ayrıca cumali en büyük kardeş çağatayın yaşı kurtarmaz

Mustafa Üstündağ abi ikiz kardeş olacak kesin :)
kaydırdılar Muro'cuğumun ayağını ilk bölümden...

YAS
12-12-2017, 14:17

üşüyoruz reyiz..

opamp
12-12-2017, 14:25
Sarp felan bu diziye hiç girmesin mümkünse, oyunculuk diğerlerinin yanında yerlerde gezer muhtemelen.. Kişisel görüşüm.

fthdrn
12-12-2017, 14:27

Flash tv yaşlandırma tekniği ile muro gelir banko :)
Belki selimin eşini cumali bafilemiş olabilir bunu da yazın bir köşeye. Hapse girip mevzulardan uzaklaşmıştır :)

AşkınS.
12-12-2017, 14:35
Karaca biri beni sevsin dedi
Sevebilecek var mı aramızdan :D

kiraccemal
12-12-2017, 15:07

olmaz mı? Şey bile yaparız

free-hifi
12-12-2017, 15:09

Yasin yapsın :D

Kekuti*
12-12-2017, 15:17
evladım olsa bağrıma basmam :D ama sevebiliriz yani :D
hausuashuhsuhasuhs

burak_2885
12-12-2017, 15:18
Mekenin dövüşü kaybetmesine kendi dayak yemiş gibi üzülenler burda mı? :D

Cgungor
12-12-2017, 15:50
Dizinin son sahnesinde çalan (bence) efsane muziği paylaşayım belki dinlemek isteyen olur :))

Replikas Yaş Elli - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=FLhNkY5akPE)

free-hifi
12-12-2017, 16:23
Hepiniz atladınız ilk bölümde civic sahibi apaçileri nasıl tokatladı idris reyiz :D

clioGT
12-12-2017, 16:36
dizi sarmış herkesi artık:)

AşkınS.
12-12-2017, 18:21
Forum sevici çıktı :D
Duygu "seli"

16EC813
12-12-2017, 18:25
Forum sevici çıktı :D
Duygu "seli"

ben asla sevmem sevmeyi bırakalı çok oldu ,direk öperim :D

bomberr
12-12-2017, 18:34
Tombalacıda Vartolu İdris'i kurtarır. Yağlı saçla konuşmalarında bunu belli etmişti zaten. Yağlı saç serdar'ın veya yamaç'ın kahraman olmasına izin vermemeliyiz demişti. Vartolu da tamam demişti.

fthdrn
12-12-2017, 18:46
Yukarıdaki müzik sabah 40 bin izlenmesi vardı şimdi 90k olmuş :)
Tombala sahnesini en son doğru şekilde çektiler. Tombala yapan kağıt okunurken 2 sayı söylenir onay beklenir. Kurpiyer evet dedikten sonra devam edilir. İlk başta adam sırayla saydı öyle bir dünya yok :D
Ben içerde dizisinden daha çok beğeniyorum şahsen bir de cumali karakteri gelirse tam olur.

Cihan9
12-12-2017, 19:39
Mekenin dövüşü kaybetmesine kendi dayak yemiş gibi üzülenler burda mı? :D

Meke öldü diye korkmuştum :D eleman tam semt çocuğu iyide oynuyor. Kemal ve meke favorim :cool:

İzzet Göçmen
12-12-2017, 20:50
aksam olsunda netten reklamsız izleyeyim dedim teche bile bakmadım ama ne flim yapıyorlar arkadas ya helal olsun valla :)

YAS
12-12-2017, 20:53
Yanliz alico nun beyinde sikinti cikti,Oz ayar cekmesi lazım :D

Saka bir yana adamin cikolataya bir sikintisi var

sword
12-12-2017, 20:55
Yamaç Vtec açıyor 5500de şuan haftaya vtec açık başlıyacak ve redline yapar :D

free-hifi
12-12-2017, 21:43
Meke öldü diye korkmuştum :D eleman tam semt çocuğu iyide oynuyor. Kemal ve meke favorim :cool:

Kemal i bugün çözdüm içerde de oynayan uzun rofle li yağlı saçli konser :D

free-hifi
12-12-2017, 21:45
Yanliz alico nun beyinde sikinti cikti,Oz ayar cekmesi lazım :D

Saka bir yana adamin cikolataya bir sikintisi var

Cocukken dayak yedi sanirim

taytay
12-12-2017, 21:52
Buda meke'nin doksanlarda ki hali :)

http://media.sinematurk.com/person/6/a3/83ab83abb558/aytac_usun_roportaji.jpg

R.I.P
12-12-2017, 22:19
bir gün sonrası reklamsız ve sansürsüz daha keyifli oluyor tavsiye ederim.
özellikle yedi sülaleli kısmı sansürsüz izlemek lazımmış :D