Orijinalini görmek için tıklayınız : Çukur...
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
free-hifi
02-03-2018, 13:38
salih i affedip pazar tezgahının başına koyacağı gelen haberler arasında :D
bu zamanda mandalina zorrr gönül mü diyecek :D
bu zamanda mandalina zorrr gönül mü diyecek :D
mandalinacı da kim yaa :D:D:D bahar geliyor mevsimlik ürün satıcak tezgahta..bak hazırlıklara başlamış bilee :D
https://www.youtube.com/watch?v=-hxz42cjazQ
Doğru mu bilmiyorum ama kahkaha attım :D aq liseli ergen gibi trip atiyor rtük
https://i.hizliresim.com/oON8dX.jpg
Umut_Akkuş
03-03-2018, 21:45
https://youtu.be/V3AdoUXUJGA
YouTube (https://youtu.be/V3AdoUXUJGA)
KemalHDH
03-03-2018, 21:47
Fragmanlara bakılırsa en önemli bölüm bu bölüm gibi görünüyor.
free-hifi
03-03-2018, 21:55
Selim ex olmuş sanki. Fragman bitiminde ki resimde solda salih vardı selim yoktu
kiraccemal
05-03-2018, 09:28
çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor. Düğümler çözülüyor gibi sanırım bu dizi de tek sezonluk olacak.
Selamun aleyküm çukurdaş esnaf abilerim,kardeşlerim.Gün pazartesi olabildi sonunda.Selim abimizi kaybetmişiz sanırım.Yamaç beyfendiyi ayıkmış ciddi aksiyon olabilir emanetleri hazır tutalım.Çukur evimiz yamaç babamız. :icon_tup:
Beyefendi olayı son sahne %99.9
Mevzu haftaya patlar
Ayrıca vartoluyu nasıl kurtardığını gösterdi mi? O kısmı merak ediyorum. İzlemedim
Selim ex olmuş sanki. Fragman bitiminde ki resimde solda salih vardı selim yoktu
iyi bari değişik durumlarını görmeden öldü...
free-hifi
05-03-2018, 10:38
iyi bari değişik durumlarını görmeden öldü...
beyfendi görecek kamera saat 5 te duruyor :D
Ee şimdi karacayla anneside boşta kaldımı... Selimin yamağıda boşta.. dizinin bitmesi lazım konu çok sapacak yoksa.
kapat şu diziyi muyittin abiii..
Kulaklığı takmış Yamaç, sonlarına doğru öğrenmiştir gene beyefendinin kim olduğunu. Bu bölüm aksiyonun çok olacağını sanmıyorum ama haftaya güzel ekşınlar göreceğiz gibime geliyor :D
selim ex olursa yamaç vartolu ortalığın alimunnnm
https://www.youtube.com/watch?v=4N5S3K47JtE
Çalan intronun adı ne acaba ?
free-hifi
05-03-2018, 20:23
Cukur city online miyiz?
KemalHDH
05-03-2018, 21:41
Acı Hayat benzeri bir bölümle karşı karşıyayız şu an.
free-hifi
05-03-2018, 21:43
Acı Hayat benzeri bir bölümle karşı karşıyayız şu an.
Aynen guzel benzetme oldu :)
İice duygusala baglatti bizi..
Beyefendi idris kocovalinin kardeşimi cikicak acaba medetin baban gibi demesi ve beyefendinin selime kafeteryada yaptığı konuşma hatirlayanlariniz varsa
Grimlord
05-03-2018, 22:29
Dizinin takipcisi değilim ancak bugün denk geldim, şu polis rolundeki adam nasıl itici, hareketleri falan. Polis olsam dava açarım :D
Beyfindi aliçoya mı selime mi bişi yaptı niye hönkürüyor bu?
Beyefendi idris kocovalinin kardeşimi cikicak acaba medetin baban gibi demesi ve beyefendinin selime kafeteryada yaptığı konuşma hatirlayanlariniz varsa
Fotoğraf olarak bulamadım,
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gIG3yhA9-Uw)
Jön Türk
06-03-2018, 08:01
https://www.youtube.com/watch?v=wpkNgtBuKPo
Senarist pampa geçen bişi dedim sana ona ilavedir bu; az i.ne değilsin bu ne şimdi nasıl çözecez?
kardeşi çıkması söz konusu değil.
İlk baykal geldiğinde, Paşa bulmuştu hatırlayın. Baykal bey eski bir dostumuz, aracımız oldu bir kaç konuda vs gibi konuşmuştu.
Kahraman'ın cenazesinin olduğu bölümdü..
MetalliHead
06-03-2018, 11:37
kardeşi çıkması söz konusu değil.
İlk baykal geldiğinde, Paşa bulmuştu hatırlayın. Baykal bey eski bir dostumuz, aracımız oldu bir kaç konuda vs gibi konuşmuştu.
Kahraman'ın cenazesinin olduğu bölümdü..
paşa köstebek olabilir mi acaba ?
burak_2885
06-03-2018, 11:46
Yamaç yeni bölümde kime saldırıyorda tutuyorlar onu anlayamadım
free-hifi
06-03-2018, 12:37
Yamaç yeni bölümde kime saldırıyorda tutuyorlar onu anlayamadım
ÜVEY İN evine benzettim ama
Baykal İdrisin amcoğulusu fılan gıbı bısey cıkacak bence.
Bende o bit yavrusu sirke nin evine gittiğini düşünüyorum ama, o zaman da içerde silahla bekleyen adam olmaz polis öyle durmaz?!
Acaba avukatmı ?
Geçen bir forumda okumuştum. ALİÇO Baykal'ın adamı çıkacak fln diye. Asıl bomba o zaman olur. Dizi sonuna kadar böyle devam edemez sonucta bence.
tuner faruk
06-03-2018, 13:21
Bence Emrah polislikten atıldı Baykal'a sığındı Baykal bunun evine adamlarını gönderdi Yamaç'tan koruması için Sena da annesinin konuştuğunu gitmesi gerektiğini söylediğini ama inadına gitmediğini küçükken yaşadıklarını falan anlatmış olabilir belki Sena'ya zara vermiş olabilir Yamaç da delirip bunu öldürmeye gelmiş olabilir :D Bir sürü ihtimal var :D
Bence Emrah polislikten atıldı Baykal'a sığındı Baykal bunun evine adamlarını gönderdi Yamaç'tan koruması için Sena da annesinin konuştuğunu gitmesi gerektiğini söylediğini ama inadına gitmediğini küçükken yaşadıklarını falan anlatmış olabilir belki Sena'ya zara vermiş olabilir Yamaç da delirip bunu öldürmeye gelmiş olabilir :D Bir sürü ihtimal var :D
Oo mantıklı. Annesı bırak dedı bıraktı görevi. Polislikten atıldı ok. Baykal eve adam yığdı ok.
senayla olan olaylar.
Şimdi bi flashbek yapalım.
1.Bölüm
Sena ve Yamaç ilk kez altlı üstlü olurlar, öpüşürken yamaç senanın boyun kısmına geldiğinde sena bi halleniyo bi duruyo filan, yamaç ayıkıyo bişey olduğunu duruyo.. Hımmm acaba!!!!
Annede de sıkıntı var..
Acaip bir ilişki var kontrol ve güce sahip üvey evlatta. teyzenin tarzı biraz garip.
Baykal İdrisin amcoğulusu fılan gıbı bısey cıkacak bence.
Bende o bit yavrusu sirke nin evine gittiğini düşünüyorum ama, o zaman da içerde silahla bekleyen adam olmaz polis öyle durmaz?!
Acaba avukatmı ?
20. bölüm sneak peak de bakarsanız 31.sn de avukat var kapıda.
burak_2885
06-03-2018, 15:37
Avukatın kapıda makinalıyla bekleyeceğini sanmıyorum. O değil çukurun elemanlarıda 20 metre geride bekliyorlar her ihtimale karşı. Emrahın evi olsa bekleyemezler, baykalın olsa yine bekleyemezler. Vartolunun eski ev desem NALAKA diyorum kendi kendime :D
Tech'in bunu çözmesi lazım :D
20. bölüm sneak peak de bakarsanız 31.sn de avukat var kapıda.
soldakınden bahsedıyosan o avukat degıl bence. kapıda durmaz zaten
ama ben avukattan bı ters kose beklıyorum, baykala cok bileniyo :)
Mr.Bilal
06-03-2018, 20:33
Kesin Sena ya bişi oldu. Demedi demeyin
Çalan intronun adı ne acaba ?
https://www.youtube.com/watch?v=pAYohCLE2Tc
introyu merak edenlere
o onun adamı bu bunun adamı iyide biz bunları içerde de izledik.
KemalHDH
07-03-2018, 02:08
Şu an tekrarı yayınlanıyor. Vartolunun sahnelerini komedi skeci niyetine tekrar izliyorum.
https://i.hizliresim.com/Z9jRn0.jpg
reytingleri takip ediyorum sürekli
ab de ve +21 de birinciydi ama totalde hep söz dü,
sonunda totalde de geçmiş çukur:D
Bence Yamacın bastığı ev Vartolu'nun evi. Fark ettiyseniz Selim'e ciğerin sönmüş filan diyolardı. Bundan dolayı Selim solunum cihazına bağlı yaşamak zorunda kalmış olabilir. Bunu öğrenen Yamaç'da Medet'i vurmaya gidiyor olabilir. Tabii bir ihtimal :)
Bence Yamacın bastığı ev Vartolu'nun evi. Fark ettiyseniz Selim'e ciğerin sönmüş filan diyolardı. Bundan dolayı Selim solunum cihazına bağlı yaşamak zorunda kalmış olabilir. Bunu öğrenen Yamaç'da Medet'i vurmaya gidiyor olabilir. Tabii bir ihtimal :)
medet evde değilki. medet zaten yamaçta.
ha bolum ıcınde salınıp eve godnerılıyosa o ayrı
fasterhan
07-03-2018, 12:39
son bölümdeki keskin nişancının Aliçoyu farkedip vurduğu söylenmiş bazı yerlerde. Yamaçında aliçonun vurulmasına delirmiş olabileceği üstünde durmuşlar..
ben şu selime kan veren elemandan kıllanığım.
free-hifi
07-03-2018, 15:16
beyfendi kameradan izledi buldu gönderdi olabilir karıyıda iş koy aileyi boz demiştir
hddsheriff
07-03-2018, 15:49
Şimdi bu selim bu çocuktan kan aldığı için bir taraflarına kan gider az da olsa erkek olur mu ?
hddsheriff
07-03-2018, 15:50
beyfendi kameradan izledi buldu gönderdi olabilir karıyıda iş koy aileyi boz demiştir
Muhtemelen ölen herifin kardeşi çıkmayacak , baykalın oyunları bunlar
son bölümdeki keskin nişancının Aliçoyu farkedip vurduğu söylenmiş bazı yerlerde. Yamaçında aliçonun vurulmasına delirmiş olabileceği üstünde durmuşlar..
oo aynen olabilir.
aliço baktıgında biri ışık tutuyodu sinyal verir gibi.
oo aynen olabilir.
O sinyal verenler yamacın adamları olabilir. Baykalın adamları paketledik top sende gibisinden bir uyarı olabilir o.
burak_2885
08-03-2018, 09:15
Ben o sahneyi çok düşündüm ya. Baykalın keskin nişancısı başka bi k.nişancı görürse neden indirmesin? Bana biraz yansıma gibi geldi anlamadım
oo aynen olabilir.
ışık tutmuyor aslında, dürbün'e çarpan ışık yansıma yapıyor orada. Aynı tarz da sahne Shooter ve American Sniper diye bir film de yaşanmıştı oradan hatırlıyorum
Savasin ortasina cikicagini bile bile bu durbune hic bi filtre takilmazmi yahu. Her filmde yansimadan sniper buluyolar. Eger oyleyse gizlenmenin mantigi yokki. Herif dizide sniperla resmen flashli selfie cekiyor :)
emresener
08-03-2018, 13:04
Bu yamaç sniper ı tahmin ettiği için yerinde durmadı. hazırım diyip kulaklıkları takınca sanırım aliçoya vur emri gibi bir sinyal iletmiş oldu ve aliço sniper'ı indirir muhtemelen.
ancak baykalı o hengameden kurtaracak olanda konteyner içinde bekleyen pısırık avukat olacak diye tahmin ediyorum.
Jön Türk
08-03-2018, 21:14
https://www.youtube.com/watch?v=sxIVFbybk9A
KemalHDH
08-03-2018, 21:55
Bu fragman hiç olmadı. Beyefendi yesin seni Vartolu. Mal.
free-hifi
08-03-2018, 22:22
Bu fragman hiç olmadı. Beyefendi yesin seni Vartolu. Mal.
İntikam ic8n olabilir mi
Fragmandan bi nane anlamadım desem bana anaokullu muamelesi yapmazsınız demi :D
Fragmandan bi nane anlamadım desem bana anaokullu muamelesi yapmazsınız demi :D
Yok kalacam kral olacam dıyosan sana oglum demem dedığine göre.
Bu kadar olaydan sonra çukurda kalıp seni kardesını olduren oglum dıye kımseye soyleyemem dıyecek heralde.
kiraccemal
09-03-2018, 09:54
vartolu rüya görüyor olmalı baba oğul birlikte yürümeliler bey efendiyi bitirmek için. Ayrıca fragman da bir iki kadeh bir şeyler içeriz dediğinde Vartolunun baba özlemiyle yandığı gülüşünden belli oluyor.
fatihdurutuna
09-03-2018, 20:39
Düşman gibi görünmeleri beyfendiye yaptıkları bir oyunda olabilir .
Mr.Bilal
09-03-2018, 21:06
Bencede oyun çıkacak. Yamaç durumu çözdü zaten. Beyfendiye oynayacaklardır
Herif cok iyi oynuyor ya. Sanki harbiden baba ozlemi cekiyor gibi..
Thracian
10-03-2018, 13:53
Vartolu oscarı alır.
Umut_Akkuş
10-03-2018, 22:31
https://youtu.be/XKZiRoIgDxA
YouTube (https://youtu.be/XKZiRoIgDxA)
free-hifi
10-03-2018, 22:50
Kimi vurdular alıco da ağlıyor
Hızlı ve öfkeli deki gibi arabayla yatın üzerine uçacak sandım :D
gazeteciyi bence en son nazıma gidiyodu:D
Jön Türk
11-03-2018, 20:28
https://www.youtube.com/watch?v=KVyohlXJans
Mr.Bilal
11-03-2018, 21:31
17 martta mı yeni bölüm. O yazıp duruyor fragmanlarda
Umut_Akkuş
11-03-2018, 22:16
şahsiyet dizisinin yayın tarihi 17 mart , bende ilk öyle sandım :D
burak_2885
12-03-2018, 09:52
Bence o aliço arkadaşının öldüğünü öğrendi ondan ağlıyor ikiside
tayreep_john
12-03-2018, 10:33
vartolu bu bölüm döktürmüş oyunculuğunu :) fragmanı olmasa kestiremiyoruz dizide olcakları çok değişik dizi
free-hifi
12-03-2018, 11:02
vartolu bu bölüm döktürmüş oyunculuğunu :) fragmanı olmasa kestiremiyoruz dizide olcakları çok değişik dizi
fragmandan da kestiremiyoruz :D
Ben gene müsaadenizle senariste bi ince dokunduruyorum içimden :D perişan etti bizi pis herif
kiraccemal
12-03-2018, 15:29
frangmanlar içerde ki gibi spoiler vermiyor.
KemalHDH
12-03-2018, 20:00
Evet sorun sıkıntı acı keder dert üzüntü hırs intikam fitnelik fesatlık fücürlük kalleşlik kahpelik şerefsizlik haysiyetsizlik umutsuzluk türü ne varsa onlarla ilgili saatler başladı.
KemalHDH
12-03-2018, 21:00
Eşşek kadar Baykal it gibi kaçtı ya la.
O onun üvey oğlu, bu bunun öz dayısı. İshale bağladılar. Baykal idrisin kardeşi çıkacak derken yamaçın kaynanasının düdükçüsü çıktı. Harbi sıçtı senarist
Bu aksamda alico kardesimiz icin yakiyoruz.
free-hifi
12-03-2018, 22:51
Selim le nazım in işbirliği yapacağını kim yazmıştı . Forum iyi çözüyor diziyi. Gazeteci gitti diyende olmuştu. Gazeteci gitti demekki kimsenin kızı kardeşi değilmiş onu öğrendik. Gizem bekledik yönetmen olacak ılık bizi ters yaptirdi
Selim le nazım in işbirliği yapacağını kim yazmıştı . Forum iyi çözüyor diziyi. Gazeteci gitti diyende olmuştu. Gazeteci gitti demekki kimsenin kızı kardeşi değilmiş onu öğrendik. Gizem bekledik yönetmen olacak ılık bizi ters yaptirdi
Bu senaristin kafasi o kadar basmiyor abi. Biz cok sey bekliyoruz bu senaristten. Kendi kendimize ters kose oluyoruz harbiden. Sanki kiza senaryo baska turlu yazilmista , sona dogru oyuncuyla anlasamamislar gibi yol verdiler kiza.
free-hifi
12-03-2018, 23:11
Bu senaristin kafasi o kadar basmiyor abi. Biz cok sey bekliyoruz bu senaristten. Kendi kendimize ters kose oluyoruz harbiden. Sanki kiza senaryo baska turlu yazilmista , sona dogru oyuncuyla anlasamamislar gibi yol verdiler kiza.
Olabilir . Çünkü kız gizemli girdi filme
Olabilir . Çünkü kız gizemli girdi filme
Yok ya.. Kız aslında Nazımla dolaylı yoldan Baykala çalışıyodu zaten. Baykal baktı bunda kaymalar var çukura doğru bye dedi neler bildiği öğrenilmesin diye.
Yalnız baykalım mekanları gosterdi Sadece bir açıdan bakınca 6 yerden duman çıktı.
Restoran, Koca inşaat şu bu,, bu tarz şeylerin sahibi olan bu işleri yapan bi adam için çok boş vakti var :) böyle şeylerle uğraşmaya.. Baykal basitleşti birden bide koşturmacalar falan filan..
Dün akşam çok sessize alınan yerler oldu :) tekrar bi üstünden geçmek lazım :D
Yok ya.. Kız aslında Nazımla dolaylı yoldan Baykala çalışıyodu zaten. Baykal baktı bunda kaymalar var çukura doğru bye dedi neler bildiği öğrenilmesin diye.
Yalnız baykalım mekanları gosterdi Sadece bir açıdan bakınca 6 yerden duman çıktı.
Restoran, Koca inşaat şu bu,, bu tarz şeylerin sahibi olan bu işleri yapan bi adam için çok boş vakti var :) böyle şeylerle uğraşmaya.. Baykal basitleşti birden bide koşturmacalar falan filan..
Dün akşam çok sessize alınan yerler oldu :) tekrar bi üstünden geçmek lazım :D
Aynen cok hizli gcti gitti. Aslinda iyimi oldu kotumu orasini anlamadik. Tek tek mekan basmalarini detaylandirsaydi aksiyon sahnesi olarak en az 3 bolum daha cekerlerdi.. En azindan bi paylama efekti bi ates mates cikaydi. Uzaktan dumanla haberlesir gibi olmadi pek :)
Gazeteci kızın çantasında Baykal ile Nazımın fotoğrafının ortaya çıkması an meselesi. Bence bu şok ile Aliçonun kafa yerine de gelebilir. Kızın öcünü net Aliço alacak
Gazeteci kızın çantasında Baykal ile Nazımın fotoğrafının ortaya çıkması an meselesi. Bence bu şok ile Aliçonun kafa yerine de gelebilir. Kızın öcünü net Aliço alacak
Bende aliçoda öyle bişey sezdim.. Sanırım aliço için iftar zamanı sanırım :D
çok karıştırdılar senaryoda kaldı sürüklemiyor slow motion bölümler vs bıraktım ben
Ben mi ilk defa duydum yoksa daha önce söylenmiş miydi? Selimin bide oğlu varmış hapiste ?
free-hifi
13-03-2018, 12:07
Ben mi ilk defa duydum yoksa daha önce söylenmiş miydi? Selimin bide oğlu varmış hapiste ?
İLK BÖLÜMLERDE vardı bu cip kimin demiştik son bölümlerde baya konuşuldu
yalnız cumaliden hala tık yok sezon bitiyo nerdeyse..
ayrıca.. yamacın arkadaslarıda ne vefasızmıs bee..
ne gitar peşinde koşan dayı arayıp sordu, ne de şekerci arkadaşı. behh bi kerede abi naber nettin diye calısn su telefon..
ya bu aliçoo da idrise amca diyo yaa ben orda takıldım..ayrıca bence kızın intikamı için altınvuşu yine aliço yapacak.
emresener
13-03-2018, 15:15
mustafa üstündağ başka bir dizide fragmanlarda görülüyor bu arada sanırım geri dönüşü yok onun.
cumali için nejat işler yakıştırmaları dedikoduları başladı sosyal mecralarda ? iyi olur aslında
Bir de Selim in oğlundan bahsetti? Hapiste miymiş neymiş. Fısfıs kullanıyormuş vsvs.. Bu yeni bir şey mi yoksa ben mi yeni yakaladım.
Selimin oğlu daha önceki bölümlerde de konuşuldu.
Diziye yeni bir kan gerekirse hemen şartlı tahliye ile rol alıcak 2 karakter mapusta şuan :)
mustafa üstündağ başka bir dizide fragmanlarda görülüyor bu arada sanırım geri dönüşü yok onun.
cumali için nejat işler yakıştırmaları dedikoduları başladı sosyal mecralarda ? iyi olur aslında
Taşlamayın ama gram yakışmaz
Ya o iş için ilk başta Ramiz dayının gençlik halleri olan kimdi, o konuşuluyodu hatta bir ropörtaj da bir ayağımız Çukurda gibi bir laf etmişti filan.
Sonra Mustafa üstündağ ikizi roluyle gelcek dendi.
Şimdi de başka bişey..
ezel den izleyenler bilir kerpeten ali vardı bence bi cumali gideri var :)
paylaşıldı mı göremedim,
selim amirin sahnesine ithafen;
‘Cakar’dan acığa alınan polisten mudurlere suc duyurusu: Gorevimi engellediler - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cakardan-aciga-alinan-polisten-mudurlere-suc-duyurusu-gorevimi-engellediler-40771180)
paylaşıldı mı göremedim,
‘Cakar’dan acığa alınan polisten mudurlere suc duyurusu: Gorevimi engellediler - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cakardan-aciga-alinan-polisten-mudurlere-suc-duyurusu-gorevimi-engellediler-40771180)
Görevini yapan,yapmaya çalışan her polise,askere saygım sonsuz. Haksız yere bir polisimizin daha canını yakan kim varsa Allah belasını versin,net!
paylaşıldı mı göremedim,
Vatanina milletine bu kadar bagli , isini canla basla yapmaya calisan polisimizi isinden sogutuyolar. Malesef ki sistem boyle isliyor. En azindan fircani atip gecip gitseydin. Adami ekmeginden etmek nedir. Dusunun birde bu adam milli egitim muduru..
gokhankenar
14-03-2018, 21:12
ezel den izleyenler bilir kerpeten ali vardı bence bi cumali gideri var :)
Barış Falay Candır :)
Umut_Akkuş
15-03-2018, 22:54
https://youtu.be/iP1HZYDCN1s
YouTube (https://youtu.be/iP1HZYDCN1s)
Mr.Bilal
17-03-2018, 23:19
https://youtu.be/FHl18IVmZ2E
celasun kelleye masraf etmiş :)
https://www.youtube.com/watch?v=2rZtvMfp_aQ
kiraccemal
19-03-2018, 15:24
eskileri yaad eden bir bölümdü son bölüm bakalım bu akşam yayınlanacak bölümde bizleri neler bekliyor.
Mr.Bilal
19-03-2018, 15:35
Çarşı pazar karışıyor bu bölüm
Cukurcular sessiziz bugun :)
free-hifi
19-03-2018, 21:54
İdris Baykal i biliyor. Baykal arkadaşların dediği gibi ya kardes ya kuzen. Kız pazara gelince portakal düşmüştü birine benzettigi belliydi. Meliha kim lan yönetmen . Baykal ile idris arasında kalan bir manita mi
hddsheriff
19-03-2018, 22:01
İdris Baykal i biliyor. Baykal arkadaşların dediği gibi ya kardes ya kuzen. Kız pazara gelince portakal düşmüştü birine benzettigi belliydi. Meliha kim lan yönetmen . Baykal ile idris arasında kalan bir manita mi
Meliha = mihriban
Ulan bu senarist bizi okuyor he.
Meliha = mihriban
Gonca+mihribanın karekökü meliha mı :)
free-hifi
19-03-2018, 22:49
Meliha = mihriban
Mihriban in sahne ismi başkaydı.
Vartolu nun Afganistan ve gaz odası sahnesi baya güldürdü
Bölüm vasattı derken 90+5 de güldürdü :)
hddsheriff
19-03-2018, 22:50
Gonca+mihribanın karekökü meliha mı :)
Evet ya gonca mihribandı , kim lan bu meliha :D
Evet ya gonca mihribandı , kim lan bu meliha :D
Kesin idrisin ex aşkı :) bu durumda kızda idrisin çıkabilir :icon_wack
Kesin idrisin ex aşkı :) bu durumda kızda idrisin çıkabilir :icon_wack
Bu neymiş ya, adam girdiği her deliğe imzasını atmış...
Gokhan43
19-03-2018, 23:28
Yanlız İdrisin ilk bölümde Bülent Ersoylu sahnede rakı içerken baktığı masadaki foto ile gazeteci kızın kitabı arasından Aliçonun aldığı fotoğraf aynıydı diye farkettim ben ne iş bu kız-Meliha ?
Meliha, Emrah'ın annesi olmasın? Diziye yeni biri girmiyor herkes birbirinin akrabası çıkıyor olur mu olur.
free-hifi
19-03-2018, 23:35
Meliha, Emrah'ın annesi olmasın? Diziye yeni biri girmiyor herkes birbirinin akrabası çıkıyor olur mu olur.
Olabilir mantıklı . Bu film de herkes birbirini
MetalliHead
20-03-2018, 00:11
Brezilyalı pembe dizilerde bu kadar akraba çıkma olayı yok :D Senarist bağlayamadıkça akraba yapıyor :D
meliha idrisin eski sevgilisi, baykalın ölen karısı bence. meliha idrisi sevdiği için baykal karısını öldürüp idrise hırslanmış, tüm yaptıklarınıda bu hırsından yapmış olabilir.
Mr.Bilal
20-03-2018, 08:09
Geçenlerde kim diyordu. eski konulara ne oldu diye bak gitarı geri aldı yamaç :) anca biriktirdi parayı
Geçenlerde kim diyordu. eski konulara ne oldu diye bak gitarı geri aldı yamaç :) anca biriktirdi parayı
Ben dedimde yamaç tamam döndü aldı. eyv. ama elemanlar hiç aramadı dedimdi. Senaristt beey bunu görmediniz herhal ! :D
şimdi.
Meliha = İdrisin fotoğrafa bakıp rakıyı parlattığı hatun. Gazeteci kız Melihanın kızı o net.! İdrisinmi ? = Morgta paşa soruyo akrabalık filan diye :) Yok diyor idris kızın ondan olmadığını biliyo !
Bu durumda diğer açıdan ''idris le baykal amcolu teyzolu filansa eğer'' diyelimki aynı köydeyken melihaya yanıktılar meliha idrise aşıktı ama baykala birşekilde vardı ve baykal da diyelimki hatunu öldürdü idrise aşık diye! O zaman gazeteci kız Baykalınmı ? Baykal bu durumda kızına sıktırdı ! buda sakat bı seneryo !
Eğer Meliha yukarda öngörüldüğü gibi Emrahın annesiyse bu durumda ! Offff.
Emrah baykaldan,
Gazeteci kız İdristen olsa! Ki idris yok ole bişey diyo.
E Sena kadının orji kızı ama baba kim ?
Yani ! Bu durumda Baykal Emrahın cok sevdıgı annesınden olan öz kardeşini öldürdü!
Yamaç Kardeşiyle evlendi ki ! Emrahın gene özbe öz kayınço oluyo ! E bu durumda senanında kardeşini öldürmüş oldu !
İdris araştırmış ama bunların hepsi suya düştü :)
İzmit mi dedi iznikmi dedi. Sıkıntı yok !
Yalnız Celasun olayında haklı! İdris eve geldi oğullarıma dokundurmam beni öldürmen lazım dedi.
Madem babalık yapıyosun mahalleye o zaman oğlunada kesicen cezayı salihi ıslah ediceksin madem bilmiyordun bu güne kadar!
Sadece oğlunu öldürdüğü için atar yapmıycaksın! Celasun dese orda bende babama dokundurtmazdım ne olacak tamam hadi kan davası olsa. bu sefer idrisin oğlu gelecek celasunu kesecek. sonra celasunun kardeşi falan filan !
Baykal durumlara bu kadar müdahale etmese vartolu zaten iç katliyamdan aileyi çökertirdi :)
Yalnız Acaba İdrisin babası öldürüldüğünde Kaçmış ya ! Baykaldan taraf mı acaba bu işte ? Ama öyle olsa İdris baykalı hoplatırdı şimdiye en azından çatapat olurdu.!
* Ben bu bölümde paşaya çok ayar oldum. Celasunun eline vurdu ya! Kansız pezeveng. Kendisi sanki çok hırlı *** ta..
KemalHDH
20-03-2018, 11:54
Soy Ağacı Sorgulama ekranından dizinin içeriğine bakabilirsiniz:
Alt-Ust Soy Bilgisi Sorgulama (https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama)
kahkaha attım son sahnede iş yerimde süperdi :D
burak_2885
20-03-2018, 15:37
Dizi karmakarışık bir hal aldı artık :D Babam "Yamaç kimin oğluydu" diyecek az kaldı :D
Dizi karmakarışık bir hal aldı artık :D Babam "Yamaç kimin oğluydu" diyecek az kaldı :D
Sen böle babam diyince,
Bu diziye Canım Mestan da giderdi :)
Sen böle babam diyince,
Bu diziye Canım Mestan da giderdi :)
Cumali de Mestan çıkar artık.O da başkasının çocuğu değilse tabii.
KemalHDH
21-03-2018, 00:52
Italian Job veya Ocean's serileri gibi birşey olmuş bu plan. Beklediğimiz güzel şeyler bunlar.
https://www.youtube.com/watch?v=N8QNH6p8nto
meliha idrisin eski sevgilisi, baykalın ölen karısı bence. meliha idrisi sevdiği için baykal karısını öldürüp idrise hırslanmış, tüm yaptıklarınıda bu hırsından yapmış olabilir.
bir ekleme daha yapayım. gazeteci kız, baykalın kızı çıkacak kesin.
kiraccemal
22-03-2018, 15:05
son sahne bombaydı yahu bayağı güldürdü :)
Jön Türk
22-03-2018, 22:28
https://www.youtube.com/watch?v=sCOKzwu9vvk
free-hifi
22-03-2018, 22:34
Off ateş ediyor yeni bölüm sanki
KemalHDH
22-03-2018, 22:39
Hah şöyle ortalık karışsın iyice millet birbirini vursun kırsın bu nedir ya Vartolu-Yamaç işbirliğini izleyelim bundan sonra. Bize eşofmanlı Serdar tipi sıkıntılar lazım indirdikten sonra içimizi soğuyacak.
İyi işte 3-5 bölüm de bu adamı öldürmek sürer
Mr.Bilal
23-03-2018, 08:14
Yeni gelen eleman arızaya benziyor. İyi oldu güzel oldu çokta güzel oldu tamam mı
Bu bölüm iyiydi.. darısı diğer bölümlere
Gene eve saldırı var sanırım Vartolu'nun koşmasına bakarsak.
E bunlar Baykal'ı almışlardı bölüm sonunda. Şimdi bu Elvis, Baykal beyi rahat bırakacaksınız diyor kafalar milyon gene :D
burak_2885
23-03-2018, 09:22
"Baykal Beyfendi, lazım bırakmak"
Yeni kırık tipe hoşgeldiniz diyelim :D
tayreep_john
23-03-2018, 14:15
şu cumali artık girsin diziye :/
şu cumali artık girsin diziye :/
cumali var selimin oğlu var.. içerden 2 tane kan var çıkçak.
Umut_Akkuş
24-03-2018, 20:34
https://youtu.be/p3QSFyg39FA
YouTube (https://youtu.be/p3QSFyg39FA)
free-hifi
24-03-2018, 22:08
Vartoli neye koştu belli oldu
yeni bölümde çatara patara bol gibi :) kesin senarist tech e üye oldu:D
free-hifi
26-03-2018, 21:58
Celasun hain misin yine?
KemalHDH
26-03-2018, 22:55
Aha Yamaç gene conta yaktı gözlerini kapattı ortalığın a...a indirecek kesin.
tayreep_john
27-03-2018, 10:28
2-3 bölüm içersinde yamaçla vartolu bi denk getirip elvisi temizlerler bence yani kasap beyin çok ömrü yok dizide bence. Çünkü kimse yamaçın sevdiklerine zarar veremez :D
diziye bu yeni hatunları kim seçiyo be kardeşim yaa şöle çıtır bişeyler girsin diziye de gönlümüz gözümüz açılsın ne o travesti gibi :D ama çok hırçın duruyo tamfantazilik vurcan kırbacı :D
Bu Elvisin İdris ile Yamaça servis ettiği etler, önceki sahnede doğradığı eski ustası olabilir mi? Yoksa ben mi çok sayko düşünüyorum :)
free-hifi
27-03-2018, 11:22
diziye bu yeni hatunları kim seçiyo be kardeşim yaa şöle çıtır bişeyler girsin diziye de gönlümüz gözümüz açılsın ne o travesti gibi :D ama çok hırçın duruyo tamfantazilik vurcan kırbacı :D
senanın annesinden mi bahsediyorsun :D
free-hifi
27-03-2018, 11:23
Bu Elvisin İdris ile Yamaça servis ettiği etler, önceki sahnede doğradığı eski ustası olabilir mi? Yoksa ben mi çok sayko düşünüyorum :)
Aynısını düşündük bizde bacanakla :D yemediler zaten
Aynısını düşündük bizde bacanakla :D yemediler zaten
aklıma gelmedi o anda ama olabilirde :D
Bunlar hep Golden Circle kafası.... :D O hamburger kıymasını gördükten sonra... bööhhhgg..
https://youtu.be/X11VNWpgEg0?t=2m32s
2-3 bölüm içersinde yamaçla vartolu bi denk getirip elvisi temizlerler bence yani kasap beyin çok ömrü yok dizide bence. Çünkü kimse yamaçın sevdiklerine zarar veremez :D
Zaten dakka bir gol bir. Postu deldirdi :)
Jön Türk
27-03-2018, 17:48
https://www.youtube.com/watch?v=dKhFohUlzgw
Kasap efendi ustasına göğsünü açıp gösterince yılmaz senmisin dedi. Bence bu herifte çukurdan vartolu gibi bir hıyar.
Kasap efendi ustasına göğsünü açıp gösterince yılmaz senmisin dedi. Bence bu herifte çukurdan vartolu gibi bir hıyar.
Zaten kimi tutsak Çukurdan çıkıyor, forumda çukurdan olan varsa söylesin haybeye karşı karşıya gelmeyelim :) Kardeşi kardeşe kırdırıyorlar
Ahhh yok artık.
Çukurdan olsa o zaman kasap idrisi tanırdı. Yemezdi falan filan.
16EC813 Dayı nasıl elvisin yanındaki abla iyi geldimi :)
madem senaristler buradan yola çıkarak senaryoda revize yapıyorlar benim gözüme takılan bir şey var belirteyim de belki müdahale ederler :D şu duvarlara yazılan yazılar pek gerçekçi değiller. Dijital oldukları fazla belli oluyor şöyle keskin hatları daha az olan şeyler seçilse daha iyi olmaz mı ? :D benim tek derdim bu. Teşekkürler :D :D
madem senaristler buradan yola çıkarak senaryoda revize yapıyorlar benim gözüme takılan bir şey var belirteyim de belki müdahale ederler :D şu duvarlara yazılan yazılar pek gerçekçi değiller. Dijital oldukları fazla belli oluyor şöyle keskin hatları daha az olan şeyler seçilse daha iyi olmaz mı ? :D benim tek derdim bu. Teşekkürler :D :D
O yazılarla ilgili bende baska birşey soyleyım.
Vartolu içinde yazılar yazıldı. V harfi filan çizildi medetin filan portresi vardı yanlıs hatırlamıyosam.
Sanki cukurda vartolunun hayran kıtlesı var mıs gıbı dusundurttu, vartolu mahalleliyi alcak arkasına gibi.. ama ole bıseyde olmadı..
Ahhh yok artık.
Çukurdan olsa o zaman kasap idrisi tanırdı. Yemezdi falan filan.
16EC813 Dayı nasıl elvisin yanındaki abla iyi geldimi :)
elvis göğsünde ne gösterdiyse ordan tanıdıya zaten. kasapın eski çırağıymış. küçükken dayak yemiş kin yapmış
elvis göğsünde ne gösterdiyse ordan tanıdıya zaten. kasapın eski çırağıymış. küçükken dayak yemiş kin yapmış
İş te kasap nasıl bir manyaksa.. Çıraklarını işaretliyo heralde. ondan dolayı.
Ben öle algıladım.
emresener
30-03-2018, 07:10
cuma oldu fragman yok.
bu hafta olmayacak mı acaba ?
emresener
30-03-2018, 07:11
cuma oldu fragman yok.
bu hafta olmayacak mı acaba ?
edit
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=_smRgeSYres)
Anasini satim yine catapat var gibi duruyo inanip husrana ugramak istemiyorum.
İş te kasap nasıl bir manyaksa.. Çıraklarını işaretliyo heralde. ondan dolayı.
Ben öle algıladım.
Peki neden gerçek adını kullanınca delirdi bu herif belliki yılmaz ismini gizleme sebebi var.
Bu arada fragman fena olmuş bakalım nasıl olacak :)
free-hifi
30-03-2018, 08:29
Emrah destek oldu sanirim
Peki neden gerçek adını kullanınca delirdi bu herif belliki yılmaz ismini gizleme sebebi var.
Bu arada fragman fena olmuş bakalım nasıl olacak :)
Çünkü ona sadece dostları yılmaz der... :)
istermisiniz yılmazda selimin yıllar önce hapse giren oğlu olsun baykal hapistne kaçırsın bu iyiliği karşısında adamı yapsın falan..
Yılmaz işlemediği bir suç için babası yada dedesi hapse girmesin diye suçu üstlenmek zorunda kalmıştır. Baykal bunu bildiği ve yılmazın sakin yapısından faydalanarak ailesine karşı dolduruşa getirmiş ve yılmazı sahiplenmiştir. Yılmaza özgürlüğünü sunan Baykal Bey Çukura karşı çok ciddi bir koz elde etmiş kendisine sadık bir asker yetiştirmiştir.
IMDB 8/10 :D
Umut_Akkuş
31-03-2018, 23:26
https://www.youtube.com/watch?v=_tqiBzkdsqE
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=_tqiBzkdsqE)
free-hifi
01-04-2018, 00:31
Emrah destek oldu sanirim
2. Fragman da öğrendik :)
Bu idris celasunun anasına mi yürüdü :))
KemalHDH
01-04-2018, 01:22
Adamın namı Beyefendi, aslı şerefsiz.
Çünkü ona sadece dostları yılmaz der... :)
istermisiniz yılmazda selimin yıllar önce hapse giren oğlu olsun baykal hapistne kaçırsın bu iyiliği karşısında adamı yapsın falan..
Yılmaz işlemediği bir suç için babası yada dedesi hapse girmesin diye suçu üstlenmek zorunda kalmıştır. Baykal bunu bildiği ve yılmazın sakin yapısından faydalanarak ailesine karşı dolduruşa getirmiş ve yılmazı sahiplenmiştir. Yılmaza özgürlüğünü sunan Baykal Bey Çukura karşı çok ciddi bir koz elde etmiş kendisine sadık bir asker yetiştirmiştir.
IMDB 8/10 :D
Senarist gör burayı :D Hocam helal olsun valla iyi senaryo :D
2. Fragman da öğrendik :)
Bu idris celasunun anasına mi yürüdü :))
oha..
yuh..
İdriste nasıl bir libido varmış mahalleyi kevgire çevirdi herif herkes çoluk çombalak.. dahada safları sıklaştırma peşinde..
Jön Türk
02-04-2018, 19:14
https://www.youtube.com/watch?v=SKFs4gaLGKI
free-hifi
02-04-2018, 22:07
Vay sunepe nazim
Sansürle tadı tuzu yok...
Cukur 24. Bolum On İzleme | puhutv (https://puhutv.com/cukur-24-bolum-on-izleme-izle)
free-hifi
03-04-2018, 07:21
Adam kahin
en son emrahın sıkmasından önceki reklamda fişi çekmişim ben :)
önizlemeyide görmedik tabi.
Görünüşe göre medet medret ablayada sıkmış. ciddi bişey yok heralde ki sadece celasun gitmiş.
Celasunla Vartoli orda kapışmazsa iyi ama celasun orada da artık bi vtec açmazsa 1.2twingo motorudur :)
Sena bildiğin süzme, o kadar imkanı varken söylemedi bunları konuşmak istemiyorum dedi şimdi ayıklasın pirincin taşını ! AMA söyleyememesinin sebebi ? Emrah sanki bi ibnelik yapmış ya da izleyicide bu algı yaratılmaya çalışıyo senanın tribinden o şekil algılıyorum ben.
La emrah Fluence ne sıktı be depoya depoya..
Yamaç ta ne kader varmış adam patlayan şeker yapıyodu ne güzel.. Şimdi şeker gibi kafa patlıyo yanında umrunda değil :)
free-hifi
03-04-2018, 08:11
Nazım güzel plan kuruyor. Baykal in ölümü şüpheli inandırıcı değil . Emrah bakalım atlayacak mi çukura. Nazım gazı verdi ama belli değil. Ecnebi reis ler rus mu ? Sırp mi?
son sahne de emrah çatır çatır sıkıyor. ama o da nesi ? boş kovanlar nerde :D kuru sıkıyla bari yapın şu işi nolur...
Nazım güzel plan kuruyor. Baykal in ölümü şüpheli inandırıcı değil . Emrah bakalım atlayacak mi çukura. Nazım gazı verdi ama belli değil. Ecnebi reis ler rus mu ? Sırp mi?
göstermediler baykalın ölümünü.. ama sonra emraha morgta gösterdi olmuş mosmor baykal. gerçi genede yeterli değil gibi... sonunda gene baykalın oyunu cıkarsa bunlar ruslarıda cukur ahalısıne temızletmek ıcın planlanmıs artık şaşırmam. :)
emrah bu saatten sonra baykalı bırakırmı şüpheli ? çıkura dalmaması için bir sebep lazım ! SENAAĞĞ sena kafalar emrahı annesıde imana gelip oda yardırabilir bunlar iyi insan bak şöyle oldu böyle oldu. zaten annesi anlatırsa kesin emrah inanır..
sonra da önce nazımı temizlerler. sonrada baykalı öldüremezler ama baykal hapse gidebilir. ! tabi o çukurdakiler dışarda kalırmı mechul !
O değilde bu dizide devamlı çatapata var ne bilim bişeyler dönüyo.. ama hiç bi şekilde para akışı yok. bunlar nasıl geçiniyo.. hesapta kara para silah bilmemne.. bi polis baskın yaparken görüldü o kadar silah mahalleyle alakalı o kadar.. bi kerede sevkiyat yaptılar hesapta ondada paşa parayı kaptırdı..
tayreep_john
03-04-2018, 09:33
Adam kahin
bunu görmek çok zor bişey değildi :) baykal öldü yada ölmedi ama ben nazım totoşundan bi karaktersizlik bekliyorum yamaçla vartoluyu ortada bırakçak sonra nazım da haritadan silincek :D
free-hifi
03-04-2018, 10:00
bunu görmek çok zor bişey değildi :) baykal öldü yada ölmedi ama ben nazım totoşundan bi karaktersizlik bekliyorum yamaçla vartoluyu ortada bırakçak sonra nazım da haritadan silincek :D
Kasap rolünün adamiydi erken gitmesi şaşırtıcı. Onun da hikayesi var kaçıncı bölümde çıkar bakalim
KemalHDH
03-04-2018, 13:32
Sena ile Emrahın olayı şu: Bunlar üvey kardeş birlikte büyümüşler. Büyüdükten sonra Emrah Senaya aşık oluyor. Bunu Senaya söylüyor. Senada sen nasıl adamsın insan kardeşine o gözle bakarmı diyor. Emrahın beklentisini boşa çıkarıyor. Sonra onu hayatından çıkarmak istiyor rahatsız oluyor çünkü. Biri İzmirden İstanbula geliyor, diğeri Emniyette görevden göreve derken ayrı düşüyorlar. Emrahın Senaya bakışları kardeşane değil. Benim yorumlamam bu kadar.
KemalHDH
03-04-2018, 13:35
Birde İdrisi o adam değil Nuri Alço oynamalıydı bu nedir ya a. komuş ortalığın.
Yahu polis sahneleri bu kadar mı saçma olur ? Hiç mi silah atmadınız hayatınızda parmağının hepsi tetikten dışarı çıkmış. Polis kendisine ateş edene serbest bırakıyor. Biz mahallede asker eğlencesi yapsak 3 ekip otosu geliyor connect. Bi tane linea ile çatışmaya giriyorlar gözaltı yapmadan geri dönüyorlar. Lise 3 e giderken okulda karıştığım bir kavga yüzünden polisler almıştı doblonun arkasındaki tel bölmeye bindirmişlerdi sanki adam vurmuştuk. Tek başına suçluyu arkaya oturtuyorlar sanki bebekte gezintiye çıkmışlar.
Sena ile Emrahın olayı şu: Bunlar üvey kardeş birlikte büyümüşler. Büyüdükten sonra Emrah Senaya aşık oluyor. Bunu Senaya söylüyor. Senada sen nasıl adamsın insan kardeşine o gözle bakarmı diyor. Emrahın beklentisini boşa çıkarıyor. Sonra onu hayatından çıkarmak istiyor rahatsız oluyor çünkü. Biri İzmirden İstanbula geliyor, diğeri Emniyette görevden göreve derken ayrı düşüyorlar. Emrahın Senaya bakışları kardeşane değil. Benim yorumlamam bu kadar.
Çok mantıklı konuştunuz şinasi bey
KemalHDH
03-04-2018, 14:59
Çok mantıklı konuştunuz şinasi bey
Rica ederim Aşkın Bey. ;)
son sahne de emrah çatır çatır sıkıyor. ama o da nesi ? boş kovanlar nerde :D kuru sıkıyla bari yapın şu işi nolur...
Kuru sıkı silahlar ama icra milini çıkartıp tetiği boşa düşürmüşler üst kızak hareket bile etmiyor bırak tepmeyi :D
Baykal'ın ceset torbasında morarmış halini gösterip 3 bölüm sonra "kandırdııım kandırdııım" dedirtmişçesine ortaya çıkartırlarsa izlemem artık diziyi. İyice eşşeğin bir tarafına su kaçırmış olurlar.. Fantezi de bir yere kadar.
Baykal sürüklenip götürülürken ölmeyeceğim diye bağırdı. Eğer o öldüyse 6. hissimle ilişkimi keseceğim. Baykal bence ölmedi.
Jön Türk
04-04-2018, 07:56
https://www.youtube.com/watch?v=2HseimLd_dM
Mr.Bilal
05-04-2018, 21:03
https://youtu.be/R-HRxzkL9H0
Oha biz nedret yara aldı sanıyorduk meğer ana gitmiş.
Ulan medet adamin yedi sulalesini vurdun :)
BuRaK_eFe
06-04-2018, 07:58
Medetinde bi eli ayağı durmuyor :D
Medet ah medet... Garip medet..
Güzel ters köşe olmuş :) Ama sonuç belli Sultan ölse öyle usul usul idris baba medeti istiyo diye Celasunu göndermesler..
Ama! Vartoli bu işten sultan sayesinde kurtarır. Çünkü bilerek yapmadığını biliyo falan filan..
ulan böyle ters köşelere can feda:)
inan_hndn
06-04-2018, 21:34
Çağatay Ulusoy'a Cumali rolü teklif edilmiş.Yamaç'ın hapisteki abisi rolü. Bakalım gelecek mi :)
hddsheriff
06-04-2018, 21:47
Çağatay Ulusoy'a Cumali rolü teklif edilmiş.Yamaç'ın hapisteki abisi rolü. Bakalım gelecek mi :)
Çağatay netflix e dizi çekiyor gelmez. Ayrıca cumali en büyük çocuk çağatay sübyan kalır o karaktere
inan_hndn
06-04-2018, 21:52
Çağatay netflix e dizi çekiyor gelmez. Ayrıca cumali en büyük çocuk çağatay sübyan kalır o karaktere
Bakalım .Söz dizisinde ki Hafız isimli karakter de ayrılmış Çukur'a gelecek deniliyor.İnş o role yakışır bir kişi gelir
hddsheriff
06-04-2018, 21:58
Bakalım .Söz dizisinde ki Hafız isimli karakter de ayrılmış Çukur'a gelecek deniliyor.İnş o role yakışır bir kişi gelir
Youtube ergenlerinin izlenme sayısı arttırmak için salladıkları video yalanlarına inanıp yazmıyorsun umarım.
inan_hndn
06-04-2018, 22:02
Youtube ergenlerinin izlenme sayısı arttırmak için salladıkları video yalanlarına inanıp yazmıyorsun umarım.
Valla Abi uzun zamandır eşimin hastalığı nedeni ile foruma bile girip bakamadım ki youtube a girip onları izlemeye hiç şansım olmadı.Sadece bir sitede denk geldim adını hatırlamıyorum sitenin,oraya dayanarak böyle bir düşünceye kapıldım.
hddsheriff
06-04-2018, 22:04
Valla Abi uzun zamandır eşimin hastalığı nedeni ile foruma bile girip bakamadım ki youtube a girip onları izlemeye hiç şansım olmadı.Sadece bir sitede denk geldim adını hatırlamıyorum sitenin,oraya dayanarak böyle bir düşünceye kapıldım.
Geçmiş olsun , tahminde bulunduğun isimler direk videolarda olduğundan öyle düşündüm.
tayreep_john
07-04-2018, 08:57
cumali karakterine yakışçak çok az isim var bence.
ufuk bayraktar. ve mustafa yıldıran ( söz disizi hafız ) sarp akkaya.. çok yakışçak isimler bence ama artık girmesi lazım diziye çünkü yaz geliyor hazırianda tatile girse 10 küsür bölüm kalıyor.
cumali karakterine yakışçak çok az isim var bence.
ufuk bayraktar. ve mustafa yıldıran ( söz disizi hafız ) sarp akkaya.. çok yakışçak isimler bence ama artık girmesi lazım diziye çünkü yaz geliyor hazırianda tatile girse 10 küsür bölüm kalıyor.
Bence cumali işini finale bırakacaklar gibime geliyorr..
inan_hndn
07-04-2018, 21:42
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=-9MKpJzRbgs)
duam kabul oldu karı öldü galiba
burak_2885
09-04-2018, 09:36
Önce ki sayfada bi arkadaşın dediği gibi ölmüş olsa celasun "baba medeti istiyor" demezdi. Yakarlardı o evi :D
Önce ki sayfada bi arkadaşın dediği gibi ölmüş olsa celasun "baba medeti istiyor" demezdi. Yakarlardı o evi :D
2. fragmanda esas oğlan delleniyor bu son filan dedi diye bi umutlandım bende nedense uyuz oldum mamaya :D
kiraccemal
09-04-2018, 11:11
24. bölüm 2. fragman izlediğim en iyi fragmandı nefes kesici bir bölüm bu akşam bizleri bekliyor. Gece 00:00 dan sonra puhu da
KemalHDH
09-04-2018, 12:33
Hocam dua demeyelim biz ona beddua desek daha doğru olur. :)
burak_2885
09-04-2018, 13:16
2. fragmanla ilgili kafam da iki soru var :D
Birincisi bu eleman KİM ? Avukata benzemiyor hiç. Ki Ondan hemen sonra ki sahnede avukat görünüyor
http://i63.tinypic.com/10qgqxy.jpg
İkincisi bu kadın kim? Mahallede ki Sultan'a üzülen kadınlardan normal biriymiş gibi durmuyor
http://i63.tinypic.com/303d2zr.jpg
anıl turan
09-04-2018, 13:43
Geçmiş olsun , tahminde bulunduğun isimler direk videolarda olduğundan öyle düşündüm.
bence dogru olabilir, cunku sozde ki hafiz, cukurdaki kemalin gercek hayattaki abisi
Bence silik bi bölüm olcak. ühüüüüü diye ağlaşçaklar gibi.
Sultan ana vurulduuu diye sokakta koşmak nedir amk ya
hddsheriff
09-04-2018, 20:32
Silah 3. Kez patlayınca koşmak akıllarına geldi. İyice gerizekalı muamelesi yapıyorlar.
Ben diyorum baykal denen ihtiyar ölmedi bence.
Medetin dondurması sahnesi fenaydı :):) bu ve sonraki bi kaç bölüm daha tırt olur bence...
free-hifi
09-04-2018, 22:53
Çukur bitmiştir :)
Yasin maç yüzünden izlemedim vatsapp dan özet gec
KemalHDH
09-04-2018, 23:01
Yani illaki o Vartolu Koçovalıları karşısına alacak yoksa olmaz yani.
Atlaya atlaya izledim 20 dk sürdü.
Yasin maç yüzünden izlemedim vatsapp dan özet gec
MEdet sultanı vurdu Sultan felç kaldı hepsi bu kadar.
Jön Türk
10-04-2018, 20:52
https://www.youtube.com/watch?v=UfVBs9mZCzE
puhu tv ve show webden de sansür koymuş, vartolu tam gaz gelmişken sansürsüz nereden izleriz bilen var mı?
hddsheriff
10-04-2018, 22:06
puhu tv ve show webden de sansür koymuş, vartolu tam gaz gelmişken sansürsüz nereden izleriz bilen var mı?
o seçenek kalktı maalesef , bipsiz yok artık.
MEdet sultanı vurdu Sultan felç kaldı hepsi bu kadar.
Cidden bu kadarsa başlamayım :D
Cidden bu kadarsa başlamayım :D
15-20 dk da bitirdim bölümü :D
altugkocer
11-04-2018, 09:22
3 hafta önce izlemeyi bırakmıştım, yorumlara bakayım dedim pek bir şey kaybetmemişim :D
İçerde yi de yarısından sonra izlemeyi bırakmıştım. Dizi tutunca sündürmeler, çekim hataları, senaryoda b0ka sarmalar falan hep aynı işte.
kiraccemal
11-04-2018, 09:58
Sultan ana vuruldu diye bağıran çocuğa uyuz oluyorum. Hayatımda gördüğüm en saçma durumlardan birisi diziden soğuma sebebim olabilir. Ayrıca dikkatimi çeken diğer bir durum da Medet sultan anayı vurmadan önce nedret 2 el daha ateş ediyor silah sesini kimse duymuyor ama Medetin sultan anayı vurduğu Silah sesini herkes duyuyor koşuşturuyor. Dizi moka sarmaya başladı bence umarım tek sezonda final yapar.
Hakikaten boka sardı iyice dizi bende sardıra sardıra izliyorum. Arkadaş bir şeyi de tadında bırakmayı bilelim ya. Yok illa sündürecez. Kervan yolda düzülür mantığı ile senaryo yazıyorlar. Hele bi başlayalım sonradan bi ayar veririz. Elinde meşale ile koşan çocuklar, bu avukatın biriyle görüşüp hemen bütün gece klüplerine polisin baskın yapması, Nedretin silah seslerini kimsenin duymaması.
Ben bi an aliconun cildirmasiyla o sahnedeki cop toplayan adamin kahramani vuranin bir baska 3.kisi cikmasini bekliyordum. Hatta sultanida yine o vurmustur diye bekledim. Ama alico medeti gosterince yalan oldu. Niye oyle bi ters kose dusunduler anlamadim.
önce kahraman sonra ıdrıs babey,ardından karaca ,medet, sonra selim , emmi ,sultan aney derken dizide bedeninde kursun izi olmayan adam kalmayacak. sanırım yönetmen en son kendisine sıktıracak.
ağam kiziiiy. çocuklarin ahlak bozuliyyğ.
dizide hatalar valal olmaya başladı bolca evet,
ama bırakamıyorum anasını satym
sigara gibi bişi herhalde:D
Hat bulmak için dizi seyrederseniz illaki bulursunuz. hata var mı? var
Hata adı üstünde.. hata de geç.. mantıksızlık var mı var.. Mantıksızlık de geç
sanki gerçek hayatta her şey hatasız, her şey mantıklı..
tayreep_john
12-04-2018, 10:19
içerde dizisi gibi oyalamacaya dönerse ciddibi reyting kaybeder dizi... 39 bölüm kardeşini aradı 41. bölümde celali bitirdiler. çok saçmaydı.. Şimdi bize 50 bölüm izletip cumali 51. bölümde çıkıp vartolu yu öldürüp yamaç da senayı alıp fransa parise yerleşirse hiç şaşırmayın :D
diziden bıkma durumları başladı vol.1
free-hifi
12-04-2018, 10:30
valla yorumlar yüzünden pazartesi kaçırdığım bölümü izlemiyorum :D yeni bölümde özetli izlerim sanırım. arkadaşlarında dediği gibi vakit kaybı olabilir
Hat bulmak için dizi seyrederseniz illaki bulursunuz. hata var mı? var
Hata adı üstünde.. hata de geç.. mantıksızlık var mı var.. Mantıksızlık de geç
sanki gerçek hayatta her şey hatasız, her şey mantıklı..
Hocam hata var hata var şimdi. Pek Türk dizisi izlemiyorum diğerlerinde de durum böylemi bilmiyorum ama her bölüm artık baydı. Başta bu kadar değildi ama kör göze parmak şeklinde olmaya başladı artık. Senaryoda sarpa sardı artık. Dönüp dolaşıp Vartoluyu başa sardılar gene. Uyuşturucu üretecek gene intikam için saldıracak vs.
Jön Türk
12-04-2018, 20:19
https://www.youtube.com/watch?v=dBpOehX8vVI
bence berbat bir bölüm olacak son bölüm gibi....
Önceki 3 4 bölüm gerçekten çok iyidi