Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasipteki Araç AUDà A5 2.0 TFSI QUATTRO :D
eksilmez
17-02-2018, 17:00
................
Mehmetmert
17-02-2018, 17:42
Aracin rengi cok güzel ama tek birsey diyecegim plakayi neden plaka yerine degilde asagiya takiyorsunuz?
Yazik cooler’a falan havada gelmez plaka oradayken
keyfe keder satma nedir yaa bana bunu bi anlatırmısın kardeşim son zamanlarda çok sık açıklama kısmında okuyoruz satucıların açıklamalarında hee bu şahsıma munhasır bi açıklama olmasın :D belki benim gibi merak eden lerde olur onlarda bilgilenir diye sordum art bi niyetim yok sakın beni yanlış anlama
kazasız belasız
eksilmez
17-02-2018, 18:03
est. abicim, bu tabiri kullanmamdaki amaç satılmasa da olur veya fiyattan fazla taviz vermem veya aracımla ilgili nasıl teklifler alırım acaba gibi düşünceler oluyor ama farklı maksatlı yazanlar da vardır muhakkak.
Aracın rengi çok güzel maaşallah. Pedal seti çok kalitesiz görünüyor oem olanlara dönsen çok daha iyi.
eksilmez
17-02-2018, 18:08
Aracin rengi cok güzel ama tek birsey diyecegim plakayi neden plaka yerine degilde asagiya takiyorsunuz?
Yazik cooler’a falan havada gelmez plaka oradayken
teşekkürler mehmet bey, haklısınız fakat plaka yerine taktığımızda panjuru çok kesiyor, aslında alta değil hiç takmamak lazım ama polis amcalara takılmak istemiyorum :o
eksilmez
17-02-2018, 18:11
Aracın rengi çok güzel maaşallah. Pedal seti çok kalitesiz görünüyor oem olanlara dönsen çok daha iyi.
Allah razı olsun abicim, pedal setim oem değil fakat kaliteli diye almıştım, öneriniz için teşekkürler
mehmet6r
17-02-2018, 19:34
Biz birşey yapmadık kardeşim :), sende zaten cevher varmış biz sadece kıvılcımı attık. Biz bile geçtin
Araçlara maşaAllah zaten laf yok audi biraz süpriz oldu ama iyi ki olmuş. Eleştirmeden olmaz far yıkamadaki siyah folyolar çıkarılmalı diyorum. Kazasız belasız nazarsız.
optimus_prime
17-02-2018, 20:07
arabanın rengi iyi de tiguan, babanın çift kabin amaroku, ailenin maddi durumu ve mütehatlik gibi ayrıntılara fazla deyinme aman nazar değmesin kardeşim
mert_can 41
17-02-2018, 20:13
Maşalah kazasız belasız nacizane ufak bir önerim var tabi zevk sizin ancak far yıkamadaki siyahlıklar kötü bir görüntü sağlamış orjinale dönerseniz çok daha iyi olucaktır bence.
eksilmez
17-02-2018, 21:00
Biz birşey yapmadık kardeşim :), sende zaten cevher varmış biz sadece kıvılcımı attık. Biz bile geçtin����
Araçlara maşaAllah zaten laf yok audi biraz süpriz oldu ama iyi ki olmuş. Eleştirmeden olmaz far yıkamadaki siyah folyolar çıkarılmalı diyorum. Kazasız belasız nazarsız.
Sağolasın sıkıntılarımızın yanında bize meşgale oldu bu işler, ama hala öğreneceğimiz çok şey var özellikle senden :)
Allah razı olsun kardeşim .not: hemen aşağı inip sökesim var ama yarına halledeyim :D
rain man
17-02-2018, 21:01
arabanın rengi iyi de tiguan, babanın çift kabin amaroku, ailenin maddi durumu ve mütehatlik gibi ayrıntılara fazla deyinme aman nazar değmesin kardeşim
Mütevazi olmaya çalışırken görgüsüz olmak :)
eksilmez
17-02-2018, 21:09
Haklısınız, nazar dediğimiz sorunlar, sıkıntılar hepimizin başına sık sık gelebilmektedir fakat şuna inanırız ki müslüman bollukta darlıkta her zaman imtihandadır. O yüzden şükür her durumda bize yardımcı olacaktır, buradaki gayem durumu daha iyi idrak edebilmemiz oldu ve merak edenler varsa diye belirttim. Allah bana ne verirse tanıştığım insanlara misliyle versin ki nazar olmasın inşallah
eksilmez
17-02-2018, 21:11
Mütevazi olmaya çalışırken görgüsüz olmak :)
Yorumunuza saygı duyarım Kardeşim
eksilmez
17-02-2018, 21:16
Maşalah kazasız belasız nacizane ufak bir önerim var tabi zevk sizin ancak far yıkamadaki siyahlıklar kötü bir görüntü sağlamış orjinale dönerseniz çok daha iyi olucaktır bence.
Allah hepimizi kazalardan muhafaza etsin, Mehmet kardeşim de aynı mevzuya değindi İlk işim o olucak inşallah ��
peder-inşaat-rize-amarok :)
Allah kaza bela göstermesin maşallah aracına.
hiçbiryerine dokunmadan binseydin çok daha güzel ve kaliteli olurdu araba...
eksilmez
17-02-2018, 21:32
hiçbiryerine dokunmadan binseydin çok daha güzel ve kaliteli olurdu araba...
Sağolun, özellikle Rs5 panjur sonrası canlıda çok fark etti bu açıdan katılamıyorum size, çok teşekkürler yine de.
eksilmez
17-02-2018, 21:34
Amin, çok sağolun Allah kazalardan korusun hepimizi.
AliGizda
17-02-2018, 22:39
Plakalar hep Ardeşen plakası, Ardeşen' lisin sanırım? Bencede çok detaya girmene gerek yok, bende Pazar' lıyım bu arada.
Bende far yıkamalardaki siyahları ve boyunluğu sevemedim. Plakada yerine takılsa çok daha güzel bir görüntü alırsın.
Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.
eksilmez
17-02-2018, 23:06
Plakalar hep Ardeşen plakası, Ardeşen' lisin sanırım? Bencede çok detaya girmene gerek yok, bende Pazar' lıyım bu arada.
Bende far yıkamalardaki siyahları ve boyunluğu sevemedim. Plakada yerine takılsa çok daha güzel bir görüntü alırsın.
Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.
Doğrudur Ardeşenliyim, memnun oldum, artık bazı konularda hem fikir olduk yeni halini paylaşırım inşallah ��
Ali gizda güzel nick olmuş ;) selamlar, teşekkürler.
hddsheriff
17-02-2018, 23:21
Tiguan ile ne gibi bir sıkıntı yaşadınız ?
eksilmez
17-02-2018, 23:32
Tiguan ile ne gibi bir sıkıntı yaşadınız ?
Abi uzun hikaye ama özetle, aracı aldıktan 5 ay sonra geçirdiğimiz bir kaza sonucu servis bilgisiyle aracın hava yastıklarının patlak olduğunu ve daha fazlasını öğrendik, bu vesile ile herkese tavsiyem araç alırken mutlaka serviste çok detaylı kontrol yaptırın ekspertizler aracın görünmeyen yüzüne bakmıyor!
Ertug_T.
18-02-2018, 00:11
Gule gule kullanin renk de guzelmis. Ozelliklemi 4 kapi tercih ettin yoksa oylemi denk geldi.
Ardından bir çok markada bulunan saçmalık sislerin sarı ampülünü değişerek yerine beyaz led taktık.
Bu muhendislerin kafasi gercekten calismiyor. Heralde ucuza gelsin diye halojen takiyorlar. Yoksa siste gorus mesafesi artsin diye degildir!!
Arac guzel, uslubunu begenmedim.
Emrecan-R
18-02-2018, 03:42
Optimus abi içimi okumuş.
Maşallah :D
kesik_çizgi
18-02-2018, 06:15
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın araçlara masallah
eksilmez
18-02-2018, 08:03
Gule gule kullanin renk de guzelmis. Ozelliklemi 4 kapi tercih ettin yoksa oylemi denk geldi.
Teşekkürler, 4 kapı öncelikli tercihimdi ama tek kapıya da hayır demezdim, nasipte bu varmış
eksilmez
18-02-2018, 08:04
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın araçlara masallah
Allah razı olsun, Allah gönlünüze göre versin.
eksilmez
18-02-2018, 08:08
Optimus abi içimi okumuş.
Maşallah :D
Optimum abiye tekraren ve size teşekkürler, sağolun
eksilmez
18-02-2018, 08:10
Ardından bir çok markada bulunan saçmalık sislerin sarı ampülünü değişerek yerine beyaz led taktık.
Bu muhendislerin kafasi gercekten calismiyor. Heralde ucuza gelsin diye halojen takiyorlar. Yoksa siste gorus mesafesi artsin diye degildir!!
Arac guzel, uslubunu begenmedim.
Eyvallah sağolasın abicim.
hayırlı uğurlu olsun bence biraz sert girmişsiniz techturkey'e ama zamanla düzelir ayrıca yakıtı nasıl a5in merak ettiğim bir motor seçeneği çünkü
eksilmez
18-02-2018, 10:00
hayırlı uğurlu olsun bence biraz sert girmişsiniz techturkey'e ama zamanla düzelir ayrıca yakıtı nasıl a5in merak ettiğim bir motor seçeneği çünkü
:) eyvallah sağolasın, klasik olacak ama kullanıma göre aşırı değişim gösteriyor. Ortalama 9 a da düşürebilirsiniz 15 e de çıkarabilirsiniz ama genel bir ortalama alırsak 12 lt den düşünebilrsiniz.
Nightfish neden sattın çift kabini. :(
AliGizda
18-02-2018, 22:20
Doğrudur Ardeşenliyim, memnun oldum, artık bazı konularda hem fikir olduk yeni halini paylaşırım inşallah ��
Ali gizda güzel nick olmuş ;) selamlar, teşekkürler.
Lazca gişkun? Aleyküm selam kardeşim, toprağımıza selamlar.
Bu arada Ardeşen' dede akrabalar var, bakarsın akraba çıkarız.
eksilmez
18-02-2018, 23:22
Lazca gişkun? Aleyküm selam kardeşim, toprağımıza selamlar.
Bu arada Ardeşen' dede akrabalar var, bakarsın akraba çıkarız.
Ho Komişkun, aleyküm selam, plaka harflerine yabancı değilsiniz arada geliyorsunuz bağınızı koparmadınız anladığım kadarıyla :) . Hilorsan var bilirsiniz belki Pazarda da inşaat yapıyoruz