Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğrenci Bütçesi ile Araba Yıkamak
egemenerenk
22-02-2018, 17:09
Herkese selam, bu hafta öğrenci bütçemiz ile araba yıkama videosu çekmek istedik, illaki yanlış düşündüğümüz yaptığımız kısımlar olmuştur, kusurumuz olduysa affola, iyi seyirler, yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=CUlnS-MfZDE&lc=z23wuvay1nu5gn5njacdp434trsvce44mincuhgqfyhw03c 010c)
Videoyu izlemedim ama öğrenci bütçesi nedir onu bi ayırmak lazım. Öğrencinin arabası varsa bütçesi de vardır versin 20 lira yıkatsın.
Ulen ben 8 yıldır çalışıyorum 35 liralık arabaya biniyorum ve aracımı kendim yıkıyorum. Arkadaşlar öğrenci, 55 liralık arabaya biniyor.
Tanıdığım ve gördüğüm çoğu öğrencinin bütçesi benden daha iyi durumda :D Bence bütçenizi küçümsemeyin :)
egemenerenk
22-02-2018, 19:12
Videoyu izlemedim ama öğrenci bütçesi nedir onu bi ayırmak lazım. Öğrencinin arabası varsa bütçesi de vardır versin 20 lira yıkatsın.
Valla sizin açınızdan bakınca haklısınız, her arabası olanında bütcesi olmuyor maalesef dediğiniz dibi öğrenciden öğrenciye ayırmak gerekir
egemenerenk
22-02-2018, 19:16
Ulen ben 8 yıldır çalışıyorum 35 liralık arabaya biniyorum ve aracımı kendim yıkıyorum. Arkadaşlar öğrenci, 55 liralık arabaya biniyor.
Tanıdığım ve gördüğüm çoğu öğrencinin bütçesi benden daha iyi durumda :D Bence bütçenizi küçümsemeyin :)
Küçümsemiyoruz tabiikide, bize düşmez küçümsemek zaten yaşımız gereği, her arabası olan öğrencinin bütceside mükkemmel olmuyor maalesef bizde isterdik i20 yerine typer ımız olsun cupramız olsun :D kendi bütcemizle bir şeyler yaptık anımızı sizlerle paylaşmak istedik :D
İbrahim33
22-02-2018, 19:46
ben öğrenciyken eve gideceğimiz dolmuş parasına kadar bira içerdim. çoğu kez eve yürüdüğümü bilirim. öğrenci bütçesi budur bence :D
şimdi bakıyorum hep altında araba öğrencilerin. o arabaya binen adam bütçe diye dert yanmamalı bence.
Burak K.
22-02-2018, 19:53
Arabayı yıkarken neden video çekiyorsunuz? Video çekmeye hevesiniz, ilginiz hatta yeteneğiniz olabilir, eğer varsa bunu daha yaratıcı şeyler yaparak değerlendirseniz daha mantıklı olur bence.
turbo&quattro
22-02-2018, 20:02
ogrenciyken parasizliktan okula otostop cekerek gider gelirdik hey gidi gunler hey..
egemenerenk
22-02-2018, 20:41
ben öğrenciyken eve gideceğimiz dolmuş parasına kadar bira içerdim. çoğu kez eve yürüdüğümü bilirim. öğrenci bütçesi budur bence :D
şimdi bakıyorum hep altında araba öğrencilerin. o arabaya binen adam bütçe diye dert yanmamalı bence.
yani oda bir seçenek abi :D biz araba seviyoruz küçük yaştan beri fırsat bu yaşta geldi bizimde bütçe içkiye değilde benzine vs gidiyor ucu ucuna, tabi zevkler renkler tartışılmaz, yeri gelir arabanın benzin parasına içmeye gidilir, araba olunca bütçe bol olmuyor maalesef görülen kadar
egemenerenk
22-02-2018, 20:47
Arabayı yıkarken neden video çekiyorsunuz? Video çekmeye hevesiniz, ilginiz hatta yeteneğiniz olabilir, eğer varsa bunu daha yaratıcı şeyler yaparak değerlendirseniz daha mantıklı olur bence.
o gün anı kalsın dedik çektik. Araba üstüne kanalımız var paylaştık, başta tür videolarda paylaşıyoruz zaten. Hadi biz öylesine çektik bir çok üst profesyonel kişiler bile araba yıkarken video çekti hepsi mantıksız bir iş mi yapmış oldu
egemenerenk
22-02-2018, 20:50
ogrenciyken parasizliktan okula otostop cekerek gider gelirdik hey gidi gunler hey..
zaman çok çabuk geçiyor abi vallaha, belki komik gelir ama ne ara bu yaşa geldim diye hep düşünüp kafa yorarım daha dün gibi hatırladığım şeylerin üstünden 5 yıl geçmiş
free-hifi
22-02-2018, 21:01
İphone 8 plus kullanıp kontör u olmayan öğrenci gibi tanım yapmışsın :))
fazla izleme istiyorsanız 1liranın götüne delik açıp benzinlik otomatlarını kandırmayı deneyin hem öğrenci işi bütçesiz olur :) hem gençlerin önünü açarsınız benim hep aklımda ama bi türlü fırsatım olmuyor ;)
egemenerenk
22-02-2018, 21:19
İphone 8 plus kullanıp kontör u olmayan öğrenci gibi tanım yapmışsın :))
öyle olmuş vallaha abi :D
egemenerenk
22-02-2018, 21:23
fazla izleme istiyorsanız 1liranın götüne delik açıp benzinlik otomatlarını kandırmayı deneyin hem öğrenci işi bütçesiz olur :) hem gençlerin önünü açarsınız benim hep aklımda ama bi türlü fırsatım olmuyor ;)
Fazla izlenme derdimiz olsaydı arabanın deposuna küçük abdestimizi yapıp acaba çalışacak mı türünden videolar çekerdik, çok şükür sadece zevk için videolar yapıyoruz, daha 18 desin bence fırsat bulup yapmalısın, ilerde keşke ... diye başlayan cümleler kurmak üzüyor insanı :)
RafetAraç
22-02-2018, 21:29
ooo nassıl oluyor dostum
Öğrenci bütçesi falan değilde şu zamana kadar arabalarımı yıkamaya verdiğim ya 3 ya 4 kez olmuştur o kadar para verip sağda solda kir görünce insanın canını sıkıyor. Zamanım olduğu zaman kendim yıkayıp vakit ayırmak hoşuma gidiyor açıkçası ufaktan da bi çeyiz yaptım kendime benzinlik müsaitse 1 saat döne döne yıkıyorum :D
ooo nassıl oluyor dostum
bilmiyorum ki abi bi denemek lazım lisedeyken kahve makinalarına yapardık o zaman hakkatten paramız yoktu ayrı konu tabi :)
egemenerenk
22-02-2018, 21:56
Öğrenci bütçesi falan değilde şu zamana kadar arabalarımı yıkamaya verdiğim ya 3 ya 4 kez olmuştur o kadar para verip sağda solda kir görünce insanın canını sıkıyor. Zamanım olduğu zaman kendim yıkayıp vakit ayırmak hoşuma gidiyor açıkçası ufaktan da bi çeyiz yaptım kendime benzinlik müsaitse 1 saat döne döne yıkıyorum :D
Arabayı yıkatmaktan çok yıkarken onla vakit geçirmek gerçekten hoş bir olay, herkese göre olmayabilir tabi. 3 saat araba temizlediğimiz oldu yaz zamanı :D
Burak K.
22-02-2018, 23:23
o gün anı kalsın dedik çektik. Araba üstüne kanalımız var paylaştık, başta tür videolarda paylaşıyoruz zaten. Hadi biz öylesine çektik bir çok üst profesyonel kişiler bile araba yıkarken video çekti hepsi mantıksız bir iş mi yapmış oldu
Söylemek istediğim şey tam olarak da bu aslında; Bu işi bilenler, zamanında yaptı ve bitirdi. 20 yaşındayken, yapılmışı taklit etmek mi daha iyidir? Yoksa yeni fikirler düşünüp/bulup uygulamak mı?
egemenerenk
23-02-2018, 01:34
Söylemek istediğim şey tam olarak da bu aslında; Bu işi bilenler, zamanında yaptı ve bitirdi. 20 yaşındayken, yapılmışı taklit etmek mi daha iyidir? Yoksa yeni fikirler düşünüp/bulup uygulamak mı?
Farkındaydan biz yapılmışı taklit etmiyoruz, taklit etmiş olsaydık her aşamasını detaylıca anlatırdık. Aldığımız şeyler ve fiyatları dışında bir açıklamamızda yok. Takipçi sayısına göremi iş biliniyor? son olarak önerebileceğin mantıklı fikirlerin var mu merak ettim, ilerde belki uygulayabilirim