PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : D2 coilover kullanicilari

Necep
27-02-2018, 18:42
Aracıma d2 coilover düşünüyorum kullanıcıları olarak konfor kaybı ne kadar kullananlar memnun musunuz ?

YAS
27-02-2018, 19:44
Merhaba,araç marka modeli nedir ?

rain man
27-02-2018, 20:30
Minisi vardı sanki arkadaşın..

D2 racing street tipi 147 için yaklaşık bir yıl süreyle kullanıyorum. Daha önce başka marka coiloverlar kullanmadım ama onun öncesindeki iki yıllık başka spor yay ve orjinal amortisör kombinasyonlarından sonra bana muazzam geldi.

Hatta sertlikle konforu bir arada sunacağını söyleyebilirim. Hem yükseklik hem sertlik ayarlı olması çok büyük avantaj. Ben tavsiye ediyorum.

Necep
27-02-2018, 20:32
Merhaba,araç marka modeli nedir ?

Minim var r56 hocam :)

Necep
27-02-2018, 20:36

D2 racing street tipi 147 için yaklaşık bir yıl süreyle kullanıyorum. Daha önce başka marka coiloverlar kullanmadım ama onun öncesindeki iki yıllık başka spor yay ve orjinal amortisör kombinasyonlarından sonra bana muazzam geldi.

Hatta sertlikle konforu bir arada sunacağını söyleyebilirim. Hem yükseklik hem sertlik ayarlı olması çok büyük avantaj. Ben tavsiye ediyorum.

Konforlu diyorsanız çok güzel çukurlarda hissiyatı nasıl amortisörün çalışma aralığı bittiği olup dan dan vurduğu oluyor mu

Necep
27-02-2018, 20:39

Konforlu diyorsanız çok güzel çukurlarda hissiyatı nasıl amortisörün çalışma aralığı bittiği olup dan dan vurduğu oluyor mu

rain man
27-02-2018, 20:45
Benim için bahsettiğim spor yaylı kombinlerden sonra fazlasıyla konforlu geldi. Kesinlikle dan dun vurma yapmıyor ama ben dip basmadım tabi. Limitlerini denemedim. Yine de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Gökhan Bilgin
27-02-2018, 20:47
Street modeli giriş modeli sanırım d2 için bu modeldemi var sertlik ayarı ?

YAS
27-02-2018, 20:51
D2 coil minide coil seceneginde olmassa olmaz diyebiliriz.Rain man dedikleri doğru surus hissiyati olsun,kullanımdaki etkileri olsun ciddi kalitesini belli ediyor.

Mini ve D2 nin butunlesmesini dogru bir sekilde yorumlayabilecek birisi varsa oda DOA dır.Online olduğunda konuyu yorumlar diye düşünüyorum. :)

rain man
27-02-2018, 21:18
Street modeli giriş modeli sanırım d2 için bu modeldemi var sertlik ayarı ?

Evet street tipte de dampening ve yükseklik ayarı var. Memnuniyet ölçüsünü kişiden kişiye doğru ayarla verir diye düşünüyorum.

Bir de sport tipi falan var, ekstra kamber ayarına müsade ediyor ve sanırım daha sert ayara alınabiliyor. Tabi en doğru yorumu direk marka modelde kullanan yapar :)

Necep
27-02-2018, 22:38
Benim için bahsettiğim spor yaylı kombinlerden sonra fazlasıyla konforlu geldi. Kesinlikle dan dun vurma yapmıyor ama ben dip basmadım tabi. Limitlerini denemedim. Yine de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Siz aracınızı hangi ilde kullanıyorsunuz hocam

rain man
27-02-2018, 22:43
Siz aracınızı hangi ilde kullanıyorsunuz hocam

Adıyamanda hem de oldukça iyi sayılmayan bir asfaltta kullanıyorum. Ona rağmen ben memnun kaldıysam sizi istanbulda ziyadesiyle memnun eder :) iyi bir markadır d2, fren kitleri falan da başarılı. Piyasadaki ucuz ürünlerden yukarda belki kw v2 eşdeğerinde ya da kullanıcının farkedemeyeceği derece çok az altındadır.

Necep
27-02-2018, 22:45
Adıyamanda hem de oldukça iyi sayılmayan bir asfaltta kullanıyorum. Ona rağmen ben memnun kaldıysam sizi istanbulda ziyadesiyle memnun eder :) iyi bir markadır d2, fren kitleri falan da başarılı. Piyasadaki ucuz ürünlerden yukarda belki kw v2 eşdeğerinde ya da kullanıcının farkedemeyeceği derece çok az altındadır.

Emin olun İstanbul'un yolları daha berbattır hocam :) Kullanıcısı olarak tecrübelerinizi yansıttığınız için teşekkür ederim :)

DOA
28-02-2018, 21:04
sadece mini'de 3 takim kullandim, gayet rahat :)

berko
28-02-2018, 21:38
İbiza cuprada kullandım, çok çok memnundum. Sertlik ayarı var, yükseklik ayarı hem yay tablasından hem de yaydan bağımsız amortisör kolundan yapılabiliyor. Cupra fotoğraftaki basıklık ile orjinalinden daha konforluydu.
https://i.hizliresim.com/PlG6P6.jpg
https://i.hizliresim.com/rOy8ZV.jpg

PiscocuK
28-02-2018, 23:03
Yeri gelmisken ben baska birsey sıkıstirayim araya
D2 mi?
Kw v2 mi?

Necep
01-03-2018, 23:07
Yeri gelmisken ben baska birsey sıkıstirayim araya
D2 mi?
Kw v2 mi?

KW hakkında çok olumlu yorumlar duydum ama d2 kullanıcıları çok az.