PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant Press ve Balans

Schumi
26-12-2008, 19:54
http://img211.imageshack.us/img211/2504/grnt0171024x768dx9.jpg

Büyük şehir ve bilimum diğer ilçe belediyelerine ayrıca karayolları genel müdürlüğüne sevgi ve saygılarımla.

Jantımın durumu bu. Lastiklerimin ise sadece adı lastikti. Gerçekte herhangi bir esneme ve yumuşaklığa sahip olmadığından bildiğiniz çöp durumunda. 4 tane Bridgeston Adrenalin siparişi verdim. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Dunlop SP 9000 Sport ile aralarında 4 tanesinde 400 ytl fiyat farkı vardı. Değecekmi bilmiyorum. Şimdi gelelim soruma. Jantlarım yarın press görücek. Ve boyacımda boyanacak. Ama benim jantlarımın göbekleri çıkmıyor. O yüzden normal balans makinalarına girmiyor. Yerde yapılan balanslarda istediğim gibi olmuyor. Bana Maslak sanayide gerekli aparatı ile göbekleri çıkmayan jantlara balans yapan bir yerin adı adresi gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Cem.B
26-12-2008, 20:31
şumi ztn ii yerlerde önce balansı dışarda yapsalarda son kontrolü üzerinde tekrar yapıolar

bnm bildiğim en ii balans üzerinde yapılandır ztn

mechanıcer
26-12-2008, 22:06
şumi ztn ii yerlerde önce balansı dışarda yapsalarda son kontrolü üzerinde tekrar yapıolar

bnm bildiğim en ii balans üzerinde yapılandır ztn

+10000

en ıyı balans seyyar balanstır lastık sokulmeden.

Dragger
27-12-2008, 00:10
Gecmis olsun.

Dünyanın en iyi jantlarından sayılan OZlarım bu sekilde 2 kez kare konumuna geldi.

Hunter Rot Balansın gönderdigi biryerde halledildi, göbek olayını tam bilmiyorum, bir sorarsan yardımcı olurlar.

OnurS
27-12-2008, 00:44
Ama seyyar balansda lastiğe çok zarar weriyo...

mira
27-12-2008, 07:58
Ama seyyar balansda lastiğe çok zarar weriyo...

kesinlikle doğru.zaten sabit balans makinasında yapılan balans tutmaz ise cok zor durumda kalınırsa (titreme devam ediyorsa) araç uzerınde balans yapıyorlar diye biliyorum.

Schumi
27-12-2008, 09:38
Yer için tavsiye yok yani ? Kimsenin yokmu göbeksiz jantı :)

M U R A T
27-12-2008, 10:04
maslak hunter ı tavsiye edebilirim. saxo vts de balans sorunu yaşıyodum orda çözüldü...

Cem.B
27-12-2008, 10:12
maslak hunter ı tavsiye edebilirim. saxo vts de balans sorunu yaşıyodum orda çözüldü...

aynen tuncay abilerden ötesi yok ama zatn test yapıp dönersiniz illaki çözülür şumi sadece biraz sabır;)

Schumi
27-12-2008, 11:39
aynen tuncay abilerden ötesi yok ama zatn test yapıp dönersiniz illaki çözülür şumi sadece biraz sabır;)

Ya quikteyken hep oraya gidiyordum. RC dede gittim ama yer balansıyla olmadı. Tekrar oraya gidecez anlaşıldı. :)

OnurS
27-12-2008, 14:12
Walla hunter iidir balans için...Pres içinde turga abiye götürmeni öneririm çok az daha pahalıdır ama kusursuz iş yapar turgay abi...Miniautonun yanı,esi fermasın karşısı...

Cem.B
27-12-2008, 16:32
Ya quikteyken hep oraya gidiyordum. RC dede gittim ama yer balansıyla olmadı. Tekrar oraya gidecez anlaşıldı. :)

enkeinin gözünü sevim şumi bırak o tel maşa jantları bak balans bile yapamıosun auahauhauha

Schumi
27-12-2008, 19:49
Ya moruk geç bunları. Yaptırdım presslerini missler gibi on numara işçiliği olan bir yerde. Adrenalinlerimide taktım. Benden mutlusu yok. :D Ama adrenalinlere satıcıda takan çocuk çok sert dedi. Bununla alakalı bir konu açıcam. Lastikler 2008 in 5inci haftası.

levent
30-12-2008, 21:25
bende jantı bayramda aşşa yukarı bu şekilde dıştan yamulttum , kapak sıkışmıştı bukle olmuştu direk sanayiye çekip düzelttirip balans yaptırdım lastikler de değişeceği için pek sallamadım lastiğin durumunu ama yandan pençe yemiş gibi çapraz tırnak izi mevcut sağ önde :D

tr şartlarındaki asfaltlarda çukurlarımızda kaçınılmaz sonuç bu malesefki :o

Schumi
30-12-2008, 21:39
bende jantı bayramda aşşa yukarı bu şekilde dıştan yamulttum , kapak sıkışmıştı bukle olmuştu direk sanayiye çekip düzelttirip balans yaptırdım lastikler de değişeceği için pek sallamadım lastiğin durumunu ama yandan pençe yemiş gibi çapraz tırnak izi mevcut sağ önde :D

tr şartlarındaki asfaltlarda çukurlarımızda kaçınılmaz sonuç bu malesefki :o
Valla bu birazda benden kaynaklanıyo. Lastikler bitik zaten para topluyordum değişmek için. Zaten değişecek diyede azıcık dikkatsiz sürdük aracı galiba. Neyse şimdi güzel herşey. :)

levent
05-01-2009, 22:20
bende telefonu düşürdüm kemer tokasını taktığımız yere ortaya onu almaya çalışırken lump diye girdim :D

Absinthé
05-01-2009, 23:08
Ben direk jantı yere sürttüm kıvılcım çıktı nasıl yaptın diye sormayın sakın... :D ümraniye spec ahaha:hahaha: