Orijinalini görmek için tıklayınız : Vazgeçilemez bir tutku 159
İbrahim33
18-03-2018, 10:19
Araç daha önceden bildiğim ve almaya niyetlenip almadığım bir araçtı.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/218485-kiskanma_favorilerini_paylas-394.html?highlight=#post8331720
Ve araba geçen sene bu aylarda Hatay da bir mühendis arkadaşımıza gitti.Oda çok iyi bakmış arabaya. Bütün bakımları vs herşeyi secereli. 5-6 aydır rahatsız ediyordum , en son dedi gel vereyim arabayı. 184 bin km de ve düzgün kondisyonda bir araç. Geçen hafta gittik aldık.
1 senelik bir arayışın ardından çok şükür düzgün bir 159 sahibi oldum. Masrafsız ve secereli olmasından mütevellit 4-5 lira fazla verdim satın alırken :) Aldıktan sonra sadece bi sunroof bakımı yaptırdım. Ufak tefek gördüğüm şeyleri de yapmaya devam edeceğim.
Alım aşamasında yardımlarını esirgemeyen volkan abiye wolkanku teşekkür ederim.
Allahın izniyle 2 sene binmeyi düşünüyorum.
Duruşu gidişi hissiyatı gerçektende her otomobilseverin sahip olması gereken safkan bir spor sedan. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.
Şimdilik 1-2 foto atalım.
https://i.hizliresim.com/PlVqGd.jpg
https://i.hizliresim.com/gOG5b0.jpg
https://i.hizliresim.com/9m74bZ.jpg
https://i.hizliresim.com/MdZERM.jpg
https://i.hizliresim.com/dOJ5Mp.jpg
https://i.hizliresim.com/bB059m.jpg
https://i.hizliresim.com/XPgvl5.jpg
https://i.hizliresim.com/QVnAyj.jpg
İbrahim33
18-03-2018, 10:21
Buda eski yavru :)
https://i.hizliresim.com/p6DgMn.jpg
Hayırlı olsun İbrahim harika görünüyor seviyorsun bu italyanları :) Aracın tasarımı 20 yıl daha geçse eskimez herhalde kafadan duruşuna hastayım.
driver_can
18-03-2018, 10:29
Kazasız belasız kullanın rengi güzelmiş aracın hatları da düzgün duruyor ip gibi.
Çok güzel duruyor,güle güle kullanın. :)
rain man
18-03-2018, 10:55
Rengi çok güzel duruyor dostum. Tüm güzel renkleri denersin artık sırayla. Güle güle kullan.
Kombinasyon harika vallahi. Önden duruşunun güzel olduğu kadar arkadan duruşu da bir o kadar güzel olan nadir otomobillerden bence. Arabaların ruhu olduğuna inanırım ama bu arabanın ruhu bambaşka, bıraksalar konuşacak öfkesini kusacak gibi :)
Çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın, kazasız belasız.
Canselmo
18-03-2018, 11:34
tanindik bilindik temiz bir arac almissiniz. ok gibi masallah.
free-hifi
18-03-2018, 12:04
Hayırlı olsun İbrahim harika görünüyor seviyorsun bu italyanları :) Aracın tasarımı 20 yıl daha geçse eskimez herhalde kafadan duruşuna hastayım.
Aracın bakışları fena gerçekten. Biraz destekle ülkede tutunabilirdi
Grimlord
18-03-2018, 12:12
Maşallah İbrahim, içi dışından daha güzel duruyor. Hiç 184bin kmde değil gibi, sanki 20-30 bin
burcinkarabacak
18-03-2018, 13:07
:love::love::love::love::love:
41 kere maşallah rengi çok güzel. benimde sürekli kafamı kurcalayan bir araba. kazasız güzel günlerde kullanın... (SW denk gelirse bende ciddi düşünüyorum)
Saygılar
Maşşallah kazasız belasız kullan.Renk,duruş çok iyi :)
arabasızadam
18-03-2018, 14:42
Hayırlı olsun.
barakuda26
18-03-2018, 21:53
Kaç defa niyetlenip alamadığım araba 159. Çok diri duruyor maşallah kazasız belasız..
Maşallah. İç,dış kombinasyonu çok güzel çekilmiş ok gibi duruyor :)
Mr.Bilal
19-03-2018, 00:07
Maşallah rengi çok güzel. Project 159 a ne oldu? Sağlıklı şekilde yürüyor mu?
Erdem K.
19-03-2018, 07:21
kocaman maşallah, çoğu sıfır araca taş çıkartacak güzellikte, kazasız belasız keyifli sürüşler ...
wolkanku
19-03-2018, 08:33
güle güle kullan İbrahim, ya stock bin , ya da ti marşpiyel + 19" ti jant ekle bırak. yay may dokunma :)
Korollacı
19-03-2018, 10:12
hayirli olsun fotograflar gorunmuyor neden acaba?
İbrahim33
19-03-2018, 10:21
italyanlar sevilmez mi yaa :)
Kazasız belasız kullanın rengi güzelmiş aracın hatları da düzgün duruyor ip gibi.
boya yok belki ondandır :) teşekkürler
çok teşekkürler.
Rengi çok güzel duruyor dostum. Tüm güzel renkleri denersin artık sırayla. Güle güle kullan.
Çok teşekkürler. Artık son noktada gibiyim 159 da :)
Kombinasyon harika vallahi. Önden duruşunun güzel olduğu kadar arkadan duruşu da bir o kadar güzel olan nadir otomobillerden bence. Arabaların ruhu olduğuna inanırım ama bu arabanın ruhu bambaşka, bıraksalar konuşacak öfkesini kusacak gibi :)
Her yerden güzel duruyor :) Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Ruhumuz olmadan sadece birer makinayız.
Çok teşekkürler :)
Aman tutunmasın abi. Herkes binmesin alfalara :) sadece bilen binsin :)
Maşallah İbrahim, içi dışından daha güzel duruyor. Hiç 184bin kmde değil gibi, sanki 20-30 bin
Sürekli aynı petrolden mazot alırım. Pompacı abi sıfır mı aldın dedi :D dedim bizimle eğleniyor herhalde , yok yaa dedim ne sıfırı , ciddi ciddi tekrar sordu abi sıfır mı diye :D
italyanlar sevilmez mi yaa :)
boya yok belki ondandır :) teşekkürler
çok teşekkürler.
Çok teşekkürler. Artık son noktada gibiyim 159 da :)
Her yerden güzel duruyor :) Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Ruhumuz olmadan sadece birer makinayız.
Aman tutunmasın abi. Herkes binmesin alfalara :) sadece bilen binsin :)
Sürekli aynı petrolden mazot alırım. Pompacı abi sıfır mı aldın dedi :D dedim bizimle eğleniyor herhalde , yok yaa dedim ne sıfırı , ciddi ciddi tekrar sordu abi sıfır mı diye :D
:love::love::love::love::love:
41 kere maşallah rengi çok güzel. benimde sürekli kafamı kurcalayan bir araba. kazasız güzel günlerde kullanın... (SW denk gelirse bende ciddi düşünüyorum)
Saygılar
Teşekkürler. Sende inşallah gönlündeki 159 u bulursun abi :)
Maşşallah kazasız belasız kullan.Renk,duruş çok iyi :)
Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Kaç defa niyetlenip alamadığım araba 159. Çok diri duruyor maşallah kazasız belasız..
Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah. Teşekkürler :)
Maşallah. İç,dış kombinasyonu çok güzel çekilmiş ok gibi duruyor :)
Bende öyle düşünüyorum :) Teşekkürler
Maşallah rengi çok güzel. Project 159 a ne oldu? Sağlıklı şekilde yürüyor mu?
Teşekkürler :) Forumda konusu mevcut. Oradan inceleyebilirsin.
kocaman maşallah, çoğu sıfır araca taş çıkartacak güzellikte, kazasız belasız keyifli sürüşler ...
güle güle kullan İbrahim, ya stock bin , ya da ti marşpiyel + 19" ti jant ekle bırak. yay may dokunma :)
Çok teşekkürler volkan abi. Kısa vadede kozmetik ve mekanik bakımı harici pek birşey yapmayı düşünmüyorum :) Bütçemde pek izin vermez açıkçası. Aslında bana şahsi araba lüks kaçıyor ama hastalık işte , dayanamıyoruz :D 19 ti jant marşpiyel vs 8-10 lira gider herhalde :D
Performansı kalkışta biraz ağır kasanın ağırlığından dolayı ama 2.vitese attığı anda atikleşiyor. Performansı yeterli ama yakıt tüketiminden dolayı bi yazılım dpf dp işine girsem mi diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Rahatsız ederim yine watsaptan :D
hayirli olsun fotograflar gorunmuyor neden acaba?
Gözüküyor olması lazım ama ?
rain man
19-03-2018, 11:49
Volkan abi ne diyorsa yap yapma diyorsa yapma :)
Eğer uzun süre binmek istiyorsan sırf sorunsuzluk adına egr ve dpf'i iptal ettirip üzerindeki ölü toprağı da atmak için soft bi yazılım yapabilirsin. Belki at çiftliği olmaz ama ciddi rahatlıyor.
FreeCaptiv3
19-03-2018, 17:37
Hayırlı olsun, her zaman aklımın bir köşesinde olan bir araç ama nedense bir türlü nasip olmadı? Ciddi anlamda oturup bu araç hakkında konuşabileceğim biri var ise, azcık kafasını ütülemek isterim :)
Kocaman bir maşallah :)
kaan megi
19-03-2018, 17:55
kazasız belasız güzel araçlar fakat arka koltukda kafanın tavana deymesi ve şanzımandaki sıkıntılar beni soğutmuştu güle güle kullanın
Konu başlığı o kadar doğruki, Maşallah çok güzel bir araç almışsınız rengi çok özel güle güle kullanın. 159 gerçekten vazgeçilmez bir araba 2 kere sahip oldum yine o bütçelere bir araba alıcak olsam 159 alırdım heralde.
Aracin rengini gördüm içimden bej döşeme super olurdu diye geçirdim aşağı indim baktimki tam düşündüğüm gibi. ger ekten cok güzel bir araçmış kazasiz cezasiz iyi günlerde kullanın
Korollacı
20-03-2018, 05:54
yurtdisindan girdigim icin mi gozukmuyor acaba?
araciniz hayirli olsun benimde cok begendigim ama nedense cesaret edip alamadigim bir arac 159
araciniz hayirli olsun benimde cok begendigim ama nedense cesaret edip alamadigim bir arac 159
Aynı sorunu bu haftasonundan beri bende yaşıyorum(yada en azından yeni dikkatimi çekti) :) Forumdaki bazı yeni yüklenmiş fotograflar gözükmüyor. Bende yutdışından bağlanıyorum.
159 tasarım olarak kolay kolay eskimeyecek bir araç. Güle güle kullanın.
İbrahim33
21-03-2018, 13:43
Volkan abi ne diyorsa yap yapma diyorsa yapma :)
Eğer uzun süre binmek istiyorsan sırf sorunsuzluk adına egr ve dpf'i iptal ettirip üzerindeki ölü toprağı da atmak için soft bi yazılım yapabilirsin. Belki at çiftliği olmaz ama ciddi rahatlıyor.
aynen öyle. volkan abi çok tecrübeli 159 konusunda :) yakıt konusu biraz kafamı karıştırmaya başladı. belki girebiliriz dediğin gibi.
Hayırlı olsun, her zaman aklımın bir köşesinde olan bir araç ama nedense bir türlü nasip olmadı? Ciddi anlamda oturup bu araç hakkında konuşabileceğim biri var ise, azcık kafasını ütülemek isterim :)
Kocaman bir maşallah :)
Cesaretini topla ve al. Pişman olmayacaksın :)
kazasız belasız güzel araçlar fakat arka koltukda kafanın tavana deymesi ve şanzımandaki sıkıntılar beni soğutmuştu güle güle kullanın
Konu başlığı o kadar doğruki, Maşallah çok güzel bir araç almışsınız rengi çok özel güle güle kullanın. 159 gerçekten vazgeçilmez bir araba 2 kere sahip oldum yine o bütçelere bir araba alıcak olsam 159 alırdım heralde.
Teşekkürler. 159 gerçektende parasına göre güzel araba. gerçi fiyatları biraz yükseldi ama :) Bu renkten başka hiçbir yerde görmedim bende.
Aracin rengini gördüm içimden bej döşeme super olurdu diye geçirdim aşağı indim baktimki tam düşündüğüm gibi. ger ekten cok güzel bir araçmış kazasiz cezasiz iyi günlerde kullanın
Çok teşekkürler. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.
Sizin gibi çoğu kişi cesaret edip alamıyor :D Ama dediğim gibi her otomobil severin tadına bakması gereken bir araç.
Aynı sorunu bu haftasonundan beri bende yaşıyorum(yada en azından yeni dikkatimi çekti) :) Forumdaki bazı yeni yüklenmiş fotograflar gözükmüyor. Bende yutdışından bağlanıyorum.
159 tasarım olarak kolay kolay eskimeyecek bir araç. Güle güle kullanın.
Çok teşekkürler.
Soran sorana bu arada satıyor musun diye :D satıyoruz desekte soran olmaz :D Gören bir daha bakıyor :D
İbrahim33
21-03-2018, 13:45
Arka baş mesafesi biraz dar doğru. Ama onuda arkaya oturanlar düşünsün :D şanzımanında ne gibi sorunlar yaşamıştınız acaba ?
KemalHDH
21-03-2018, 21:42
Maaşallah hayırlı olsun kombinasyon çok güzel. Farklı araçları seven birisiyim böyle bir 159 gibi. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
MatraX_07
22-03-2018, 07:29
hayırlı olsun gercekten 159 çok özel bir araç sizinki de Renk ve uyum olarak basarılı
maşallah çok iyi görünüyor..kazasız belasız kullanın
İbrahim33
23-03-2018, 11:02
Maaşallah hayırlı olsun kombinasyon çok güzel. Farklı araçları seven birisiyim böyle bir 159 gibi. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
çok teşekkürler.
hayırlı olsun gercekten 159 çok özel bir araç sizinki de Renk ve uyum olarak basarılı
kombinasyon güzel :)
maşallah çok iyi görünüyor..kazasız belasız kullanın
Çok teşekkürler.
İbrahim33
25-05-2018, 15:56
aracımı sattım. satma sebebim , esnaf olmamdan ötürü gereksiz lüks kalıyordu bana. şimdi dükkanın önünde hangi araba varsa ona biniyorum.
İbo slogan neydi ????
hayırlı olsun kazasız belasız kardesım :)
aracımı sattım. satma sebebim , esnaf olmamdan ötürü gereksiz lüks kalıyordu bana. şimdi dükkanın önünde hangi araba varsa ona biniyorum.
İbo beni bitirdin qnq :(
ErayCerit
25-05-2018, 16:23
Nerede o eski aşklaaar ahh ahh :)
glF-eBRdAw8
Hayırlısı olsun. Keşke haberimiz olsaymış...
Hayırlı olsun İbrahim, renk çok güzelmiş. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
-Murat Özcan-
26-05-2018, 16:35
Maşallah kazasız belasız
İç döşemelerin temizliği ve diri olması çok hoşuma gitti..
aracınız çok güzel kazasız belasız..