Orijinalini görmek için tıklayınız : Double Din Garip Problem
İyi forumlar herkese.
Dün internet üzerinden almış olduğum Avgo And-1500 model Android işletim sistemine sahip ürünün montajını yaptırdığımda gayet düzgün çalıştı. Marşa basınca ise ekran çizgi çizgi oldu ve ürün öylece dondu. Acaba düz bağlandığı için mi diye şüphelenip kontağa bağlandı ama yine aynı sıkıntı baş gösterdi. Teybi kapatıp marşa bastıktan sonra açarsam sıkıntı yok ama teyp açıkken marşa basarsam direkt donuyor ve ekran çizgi çizgi oluyor. Geri düzelmesi için küçük reset tuşuna basılması gerekiyor. Arabamda bundan önce de android işletim sistemli double vardı düz bağlı olmasına rağmen hiç böyle bir problem yaşamadım.
=> Ürün sıfır.
=> Akü ile ilgili bir problemim yok.
=> Teybi direkt aküye bağlayıp marşa bastığımızda aynı arıza yaşanmıyor.
=> Araç Peugeot 207.
Mars esnasinda voltaj dustugu icin teyibe giden akimda dusuyor. Ya teyp dusuk akima gore uretilmemis. Yada akudeki akim mars esnasinda fazla dusuyor. Farlar bile aciksa mars esnasinda kisiliyor. Belkide arac ecudan guvenlik icin mars esnasinda teyibe giden akimi kesiyor. Sanirim elektrik baglantisi degisse belki duzelir. Isinin ehli elektrikciler belki akim kesmeyen bir nokta bulabilirler. En kotusu marstan sonra teyibi kullanmaya aliskanlik haline getirceksiniz. Takipteyim konuyu merak ettim valla nerden cikicak.
Bugün farklı birkaç elektronikçiye yine gittim, çözemediler. Teybi direkt aküye bağlayıp marş yapıldığında bu arıza yok. Yerine takıp kapalıyken marş yapıp sonra açtığımızda sıkıntı yok ama açıkken marş yaparsak ekran çizgi çizgi oluyor ve tamamen donuyor.
Emirhancakir
21-07-2018, 08:00
Merak ettim, sorunu çözdüğünüz de de bizi bilgilendirin lütfen.
aynı üründen 3 ay içerisinde 2 adet alıp arkadaşlarımızın aracına monatjını yaptık, bu şekilde bir problem kesinlikle olmadı. ilk postta teyp açıkken marş yaptığımda problem oluyor demişsin, marş esnasında teyp voltaj dalgalanmasını düzenleyemiyor gibi geldi.
turboman
21-07-2018, 11:58
Yazılım güncellemesi için servise gidin veya gönderin muhtemelen ondandır
immortalboss
21-07-2018, 15:50
Bu avgo ürünlerini sık sık görür oldum.Sizin yorumunuz nedir bu sorun harici? Corsa için alacağım bende torque falan yükleyip direk hararet göstergesi olarak da kullanmak istiyorum.
yilmazcatalbas
21-07-2018, 17:39
Eğer mümkünse sıfır bir akü bağlayıp deneyin benzer bir durum başımıza geldi aküyü ölçtürdük bir sorun yoktu 1 hafta sonra aküyü değiştirince sorun kendiliğinden çözüldü araç 206+
Merak ettim, sorunu çözdüğünüz de de bizi bilgilendirin lütfen.
Henüz bir şey yaptırmadım. İdareten marş basmadan teybi kapatıp marştan sonra açıyorum.
Ama çözebilirsem bilgi vereceğim mutlaka.
aynı üründen 3 ay içerisinde 2 adet alıp arkadaşlarımızın aracına monatjını yaptık, bu şekilde bir problem kesinlikle olmadı. ilk postta teyp açıkken marş yaptığımda problem oluyor demişsin, marş esnasında teyp voltaj dalgalanmasını düzenleyemiyor gibi geldi.
Bana da öyle geliyor marş esnasındaki voltajı ayarlayamıyor. Ama ne yapılabilir bunun için?
Yazılım güncellemesi için servise gidin veya gönderin muhtemelen ondandır
Son çare zaten iade edeceğim.
Bu avgo ürünlerini sık sık görür oldum.Sizin yorumunuz nedir bu sorun harici? Corsa için alacağım bende torque falan yükleyip direk hararet göstergesi olarak da kullanmak istiyorum.
Daha önce iki arabamda kullandım, tek bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel, hızlı, fiyat / performans olarak çok iyi. Torque zaten içerisinde var ve Bluetooth ya da Wifi’li ELM ile sıkıntısız çalışıyor. Daha önceki double’ların bazıları Bluetooth’lu ELM’yi çalıştırmamıştı ama bunda sıkıntı olmadı.
Eğer mümkünse sıfır bir akü bağlayıp deneyin benzer bir durum başımıza geldi aküyü ölçtürdük bir sorun yoktu 1 hafta sonra aküyü değiştirince sorun kendiliğinden çözüldü araç 206+
Deneyeceğim mutlaka.
avgo 1500'in 1 adedini corca c kasaya takmıştık. v1.5 elm327 çalışmasında hyerhangi bir problem yoktu.
Bana da öyle geliyor marş esnasındaki voltajı ayarlayamıyor. Ama ne yapılabilir bunun için?
teyplerin güç girişinde voltaj dalgalanmasını için devre var diye biliyorum.En sağlıklısı aldığın yer ile temasa geçip bilgi almak, eğer ilgi göstermiyorlarsa ürünü iade yoluna git.
berkay59
22-07-2018, 22:10
Kendim bu mesleği yapıyorum,zamanında çok avgo cihaz taktım fakat son zamanlarda teknik destek konusunda problemler yaşamaya başladım. Şuan reiss in malı olan navera-newfron ürünlerini sık sık montajını yapıyorum teknik konuda net cevaplar alıyorum ve geri dönüş henüz almadım. Bir problem yaşarsam paylaşırım. Ama avgodan bence biraz daha iyi gibi geldi.