Orijinalini görmek için tıklayınız : 300 Milyon TL Degerinde Garaj!
Buğra A.
29-10-2018, 18:04
Türkiye'de 300 Milyon TL değerinde garaj olur mu? Vallahi oluyormuş! Vural Ak'ın sahip olduğu RÜYA GARAJ'ın 1.Bölümü YAYINDA..!
https://www.youtube.com/watch?v=2y7dKI9-sJg
Link : YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=2y7dKI9-sJg)
Fikirtepe de nerde oturuyon Buğra kentplus da mı :)
Vay be... Ne garajmış... e60 M5 V10...
Vural Bey 'in araçlarının büyük bir çoğunluğu ( 918 Hariç tamamı sanırım )TR plaka ve ÖTV MTV leri düzenli ödenen araçlar diye biliyorum. ef186 abi açıklık getirir yanlışım var ise .
Milletvekili olup vergi ödememek için Alman plaka alanlara , çok büyük iş adamı olup G plaka MA MB plaka alanlara selam olsun.
kunteper
29-10-2018, 21:58
araclar cok yeni yalnız o dikkatimi cekti, biraz daha eski model birseyler de beklerdim.. belki ikinci partta gelir
kaç tane part var acaba, hepsine gündelik biniyormuş ayrıca, her gün 1 tanesine binsen oho :)
turboman
30-10-2018, 07:54
Videonun başındaki insignia gsi nin fiyatını duyunca hemen kapattım ve açmamış olarak hafızamdan silmeye çalışıyorum. ;)
ahmetgurlek
30-10-2018, 10:16
Vural Bey 'in araçlarının büyük bir çoğunluğu ( 918 Hariç tamamı sanırım )TR plaka ve ÖTV MTV leri düzenli ödenen araçlar diye biliyorum. ef186 abi açıklık getirir yanlışım var ise .
Milletvekili olup vergi ödememek için Alman plaka alanlara , çok büyük iş adamı olup G plaka MA MB plaka alanlara selam olsun.
yıllık mtv'ler ne kadar tutuyor acaba diye düşünmeden edemedim.
bu arada müthiş bi garaj gerçekten.
Eksiğin var fazlan yok, doğrudur.
Iste gercek bir arabaci , araba tutkunu..
Yine çenelerimiz yoruluyor...
individual
30-10-2018, 12:08
buğra eline sağlık.Baya izleniyor videon valla şuan 5.dakikasındayım 10.reklamı gördüm.
Garaj güzel. Video anlatım tarzı ve konuşmalar hoşuma gitmedi. Emek verilmiş uğraşılmış diye bastım beğen'e .
Zamanında 3-4 tane aracını tanıttığı bir program izlemiştim. Ralli aracı bir focus, bi lambo da vardı. Ama buna oranla baya baya küçük bir koleksiyondu :)
Piyasada bu işi en güzel en iyi şekilde yapan tek kişisiniz.
Tebrikler
AliGizda
30-10-2018, 15:35
Videolarını izlemekten sıkılmadığım nadir insanlardansınız, bu videoda çok hoşuma gitti. Takibe devam.
Bu garaj hususunun, zenginlikle sınırlı alakada olduğuna dair güzel bir örnek.Para-bilgi-feraset üçlüsü olmadan çıkmaz böyle bir garaj.Sahibine teşekkür ederiz.
emreogut
01-11-2018, 16:03
Allahım sen mevzuyu biliyorsun...Amin...
Buğra A.
02-11-2018, 17:50
güzel ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Böyle işler her zaman saygı görmüştür. Çekimdeki buğra abi de fazlasıyla bilgili ve bu spora ciddi anlamda emek vermiş biri olunca bu video bi 3 4 kez daha izlenir.. emeğine sağlık
Emegine saglik, e63 konusunda da haklisin, atmosferik 63 ler 6208cc dir riyavete gore 63 modeline uysun diye yanlarda 6.3 yazar ya da mercedesin ilk urettigi v8 olan 6.3 lt lik m100 motorun hatirasina 6.3 yazar derler :)
.::EmrE::.
05-11-2018, 00:17
Para olup zevk de olan ender insanlardan birisi. Maşalllah, dünyada sayılı araçlar...
Shadow_Dancer
05-11-2018, 09:27
Cok guzel parcalar var harbiden... gule gule binsin
kalipson
05-11-2018, 09:36
Maşallah. Allah daha çok versin.
İlgimi çekti, normal araba yok. Özel arabaların da özel serileri alınmış hep. Takdir etmemek elde değil.
Çekimler için de teşekkürler :)
Buğra A.
12-11-2018, 21:12
yorumlarınız için teşekkür ederim.
mert_can 41
12-11-2018, 23:23
Emeğinize sağlık cidden çekilmeyen bir 3 part varmı ben asıl onu merak ettim :D
JumboAli
13-11-2018, 22:17
Günlerdir açıp açıp bidaha izliyorum , 2.bölümde yeni ford gt den sonra kayış kopuyor ... eksik araçlarda var burda beyaz LaFerrari ile gt2rs gt3rs leri gormedim