Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E36 318Tİ Turbo Drift Arabası [270 HP] / Dağlarda Yanladık
Herkese Merhabalar ,
Bu Videoda Arkadaşım Muhammet ile E36 318Ti Turbo Yu inceledik ,
Araç normalde Atmosferik 140 Beygir olup Muhammet , Turbo Upgrade ile 270 Beygir güce çıkartmıştır aracı.
Devamı Videoda , arac hakkında yorumlarınızı merak ediyorum
Teşekkür ederim
https://www.youtube.com/watch?v=6QqwJvcQZNU
turboman
14-12-2018, 22:55
Araçla biraz yanladığınız bölümleri daha çok koysaydınız arabayla ilgili yorum yapardım ama fazla konuşma olmuş bence
kadireren
14-12-2018, 23:07
Daha fazla yanlama aksiyon olur diye beklemiştim açıkcası ama çekim her zaman olduğu gibi başarılı :)
Araçtaki arka camda bulunan takata yazılı file veya kumaş adı nedir ?
Teknik detay paylaşımının fazla olması güzel olmuş. Elinize sağlık.
Perde o. Normalde ön cama asılıyor ki takla atarsan o şiddetle kolun camdan dışarı çıkıp arabanın altında kalmasın.
Araçla biraz yanladığınız bölümleri daha çok koysaydınız arabayla ilgili yorum yapardım ama fazla konuşma olmuş bence
Videolarımın amacı daha çok aracı test etmek , aracı izleyicilere tanıtmak , birde çok kısa sürede çekiyoruz bu yüzden anca bu kadar oluyor :(
Teknik detay paylaşımının fazla olması güzel olmuş. Elinize sağlık.
Çok Teşekkür ederim :)
Emeğinize sağlık güzel video güzel proje. Böyle daha önce yapılmamış nadir motorların yüklendiğini görmek gerçekten keyif verici.Ben ilk defa görüyorum şayet forumda aracın konusu var mı varsa paylaşırmısınız?
Video güzel olmuş, elinize sağlık. Keşke maliyeti hakkında ortalama bir şeylerde söylense. Başlığı okuyunca böyle bir beklenti oluyor :)
dragstar
20-12-2018, 15:29
videoda arabada güzel olmuş, teknik detay ve setup konuşulmuş iyi olmuş