Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Kestaneci
Emre İlbi
19-12-2018, 22:32
Arkadaşlar Çankaya bölgesinde kestane pişirip, kurye ile servis usulü satışan yapan var mıdır?
Cankaya cevresinde kestane pisiren bi dayi bahceli 7de var, bir tane bestekarda var, bir tane de yuzuncuyilda var. Onlar da dayi yani. Siparis falan olmaz.
yusufcan_k
20-12-2018, 07:00
Ankarada daha normal fiyata kestane satana denk gelemedim :) kız arkadaşım çok seviyor diye alıyoruz bazen de kızılay-tunalı arasında bi kaç dayıdan genelde 100 gram 15 20 tl aralığındaydı (aldırmıyorum artık o ayrı mesele :D ) kiloya vurunca bAya baya kaliteli et fiyatına geliyo
Marketten satın alıp tavada pişirin en güzeli öyle hem bedava fiyata geliyor hem istediğin an elinin altında :)
Biz evde halen soba yakıyoruz o yüzden hiç sıkıntı değil bizim için kestane çizmek ve soba üstünde pişirmek
mikrodalga da deneyin orda da güzel oluyor.
kunteper
20-12-2018, 10:57
nar gibi olmalari icin peki ne yapiyor disarida satanlar, bunun tarifini bilen var mi
Emre İlbi
20-12-2018, 11:30
Herkese cevaplar için teşekkür ederim, bende evde fırında yapıyorum, ancak Kayseri'den Ankara'yı sorduğuma göre, vardır ince bir durum değil mi arkadaşlar :D
yusufcan_k
20-12-2018, 12:11
Herkese cevaplar için teşekkür ederim, bende evde fırında yapıyorum, ancak Kayseri'den Ankara'yı sorduğuma göre, vardır ince bir durum değil mi arkadaşlar :D
ince durum varsa ve map im içindeyse bulur göndeririz o dert değil :D
Onun için buradan bir hayırsever alıp götürecek :D
Burak Mehmet
20-12-2018, 13:45
Ankarada keraneci diye okudum postu bir hışımla girdim..
zaman ne zaman ve Çankaya nın neresi dostum ? elimizden gelen bir şey ise yardımcı olmak isterim.
Emre İlbi
20-12-2018, 15:16
Hepinize de çok teşekkür ederim, böyle bir şey için hiç kimseye zahmet vermem, cansınız :)