Orijinalini görmek için tıklayınız : Limewire
Bilgisayarım formatlandı bilgisayarcı limewire pro 4.9 yuklemiş ama cekmiyor ve hiçbirşarkıyı bulamıyor.Birkaç kişiden artık yasaklandı falan diye duydum.ipod aldım içi boş şarkı nerelerden indiriyorsunuz :)
Yok limewire indiriyor bazen serverlerinde problem oluyor düzelir merak etme :D ha alternatif program diyorsan soulseek i tavsiye ederim cok ufak ve işe yarıyor.
Low-Rider
04-01-2009, 17:36
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=22218
şölye bir konu var,işini görür..
livelydog
04-01-2009, 17:37
Ares tavsiye ederim
Limewire bitti artık, cogu dosyadan virüs cıkıyor.
Özgürün verdigi linkten güzel seyler bulursun. ;)
::ZaFeR::
04-01-2009, 17:55
www.turkcemuzik.co.uk
turkce yabancı itunesa yuklemek için sarkıları nerden buluyorsunuz limewire perto
tuner faruk
04-01-2009, 18:03
e-mule ve bearshare diye programlar vardı baran abi ama bi arat istersen
Limewire arada sırada yapıyor .sürüm güncellemek lzm baran abi..sana tevsiyem limewire forever :D
limewire gayet iyi çalışıyor aradıgım herşeyi buldum şuana kadar.Sende baglanmıyor mu yoksa baglanınca mı bulmuyor.
limewire pro 4.9 vardı şimdi onu silip 4.18 yukledim düzeldi.
bence sil tekrar yukle ya
firewall varsa bağlanmıo ona bi bak baran
Ares kullan abi, Limewire ı 4-5 aydır kullanmıyodum geçen gün sildim o yüzden Ares'le devam :)
Emir_b16a
05-01-2009, 02:58
walla bn az önce lime wire kullandım işe yarıo :)
Bilgisayarım formatlandı bilgisayarcı limewire pro 4.9 yuklemiş ama cekmiyor ve hiçbirşarkıyı bulamıyor.Birkaç kişiden artık yasaklandı falan diye duydum.ipod aldım içi boş şarkı nerelerden indiriyorsunuz :)
aynısı banada oldu Tools dan Options gir ve Restore Defaults 'a bas...Bu işlemden sonra LimeWire yeniden başlatmayı unutma ... bende böyle yapınca düzeldi.
Buğra A.
05-01-2009, 08:10
Bence uzak dur o Limewire'den Baran. Çok gereksiz bir şekilde trojan yuvası haline gelmiş. Emule indirmenizi tavsiye ediyorum.