Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa Romeo Mito 1.4 T-Jet / İntercooler Water Spray / Box Yazılım 180 PS
https://www.youtube.com/watch?v=nG4mRrR-2Vc
Herkese Merhabalar bu videoda arkadaşım Rahmi ile kendi aracı Alfa Romeo Mito'yu inceledim.
Araç stock olarak 155 Beygir üretmektedir. Rahmi araçın motor performansını güçlendirmek adında custom intercooler , dump valve , 400 cell race cat , downpipe , cold air intake ve intercooler üzerine su püskürten bir mekanizme yerleştirmiş.
Yazılım ise kutu yazılım olup araç bu yapılanlar ile 180 PS güç üretip QV ile kafa kafaya gitmektedir. Devamı videoda. Araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkür ederim.
rahmitanir
12-05-2019, 21:56
Selamlar arkadaşlar,
Kafa karışıklığına el vermemek için baştan belirtmemde fayda var. Videoyu çekeli 2 aydan fazla oldu ve vakit stock turbom sorunsuzdu. Turbo arızasını video çekiminden yaklaşık 3 hafta sonra yaşadım ve akabinde büyük turboya geçtim. O sebeple videoda başka konularda anlattığım büyük turbo hususunun hiç lafı geçmiyor.
Bilginize...
Bu sabah cok keyifle izledim. Video da araba da cok guzel olmuş, nazar degmesin masallah, ozellikle ver siparişi tak devam et degil de, kafa yorularak emek harcanarak yapilmasi cok hosuma gitti. :)
aynen aynen aynen aynen ..... kapattım 2 dk da.
rahmitanir
13-05-2019, 07:31
aynen aynen aynen aynen ..... kapattım 2 dk da.
Ben de ilk izlediğimde aynı tepkiyi verdim, maalesef gereksiz fazla tekrarlama yapmışım. Rahatsızlık verdiysem kusura bakma.
Ben de ilk izlediğimde aynı tepkiyi verdim, maalesef gereksiz fazla tekrarlama yapmışım. Rahatsızlık verdiysem kusura bakma.
Senin canın sağolsun :D Bana da ıı ııı ıı diye söylenmişlerdi. Yolumuz bize özel kalsın, gösterme kimseye sabah yanımdan geçtin servisteydim salça olamadım :D
Estağfurullah ne rahtsızlığı. Olmamış sadece kanımca. Allah kaza bela vermesin.
keyifli ve bilgilendirici bir video olmuş, Alfa dünyasına uzak olanlar için ısıtıcı olabilir :)
belki tüm alfa modellerini yan yana getirip +/- farklarını da anlatarak yapılacak bir video güzel bir içerik oluşturur diye düşünüyorum.
keyifli ve bilgilendirici bir video olmuş, Alfa dünyasına uzak olanlar için ısıtıcı olabilir :)
belki tüm alfa modellerini yan yana getirip +/- farklarını da anlatarak yapılacak bir video güzel bir içerik oluşturur diye düşünüyorum.
teşekkür ederim , güzel içerik olurdu ama o kadar aracı bir araya getirmek imkansız sanırım :D
teşekkür ederim , güzel içerik olurdu ama o kadar aracı bir araya getirmek imkansız sanırım :D
pardon, kastım alfa romeo mito modelleriydi
sanctuary35
13-05-2019, 15:48
rahmicim burdanda belirtmek isterim videon, anlatımın, araban bir harika, bu arabaki emeklerin anlatmakla bitmez. elini kolunu gören kesiklerden çiziklerden anlar zaten (ben ilk gördüğümde kedimi beslion lan bu ne hal demiştim). arabanın heryerini kesip biçmen ama kaputa bi hava girişi açmaman içimde bir uhte kaldı. Umarım bir gün kendine bir diesel sw alırsında uras paşayıda bu mitocukta görürüz. bir sorum olucak sadece arabada kaç tane cırt kelepçe var?
sanctuary35
13-05-2019, 15:49
grubumuzda mitonun her çeşidi var aslında 135 ma, 170 qv, 1.6 diesel, 1.3 diesel vs. giu konusunda da planlı bir etkinlik olursa diesel, 170 ma ve giu qv ayarlanır.
rahmitanir
13-05-2019, 16:07
rahmicim burdanda belirtmek isterim videon, anlatımın, araban bir harika, bu arabaki emeklerin anlatmakla bitmez. elini kolunu gören kesiklerden çiziklerden anlar zaten (ben ilk gördüğümde kedimi beslion lan bu ne hal demiştim). arabanın heryerini kesip biçmen ama kaputa bi hava girişi açmaman içimde bir uhte kaldı. Umarım bir gün kendine bir diesel sw alırsında uras paşayıda bu mitocukta görürüz. bir sorum olucak sadece arabada kaç tane cırt kelepçe var?
Galiba arabadaki civata sayısı kadar, cırt kelepçe de var bro :D