PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı Typer fk2 - Motorsiklet kazası İstanbul

Sayfa : 1 2 [3]

KoramiraL
04-07-2019, 07:08
Motor geçene kadar bekleyin yada takip edin fark edin tonla şey söylenmiş motor kullanan arkadaşlar.
Peki İstanbul trafiğinde yola kedi de çıkıyor köpekte çıkıyor yer geliyo millet martıya vuruyo yahu bu hiç mi aklınıza gelmiyor normal şeridinde devam eden adam sen arkadan 200 lede gelsen şerit değiştirmese önüne x birşey çıktı ani fren yaptı o zamanda araç kullancısımı suçlu olacak TolgaUs herkes motorlara saygı duyacak diyor peki trafik akışına uyup kazadan kaçınmak isteyen birisi içine aynısını söyleye bilecekmisin ? İstanbul trafiği herkes 10 üstünden 10 şoför değil acemiside var hiç bilmeyenide kafasında tonla düşüncesi var kafası dolu pür dikkat değil motorcuda bunu bilecek o aracın içindeki kullanıcıda....

Day Walker
04-07-2019, 07:34
Plakamı ve adresimi versem buraya gelip ertekin abi gibi bir miktar dövünce değişen ne olacak kanka ?

Bugun bir motorcu karşısına çıkmış araç sürücüsünün, mermiyi yemiş motorcudan. 2 kız arkadaşının yanında adam mefta. Ee noldu ?
Adam altı üstü 2cm sola çekilcek s.git belanı başkasından bul diyip salıcaktı olay biticekti. Öldü şimdi adam kim kazançlı burada ?

Çıktım karşına bana bir yumruk attın bende kafana 2 kiloluk kaskla vurdum sen öldün ne olcak ?

Birileriyle kavga ederek gelişeceğine inanan zihin yapısına bayılıyorum efsane vallahi.

Motorcu mermi sıkmış araç sürücüsü ölmüş iki kız arkdaşının yanında ilk sayfadaki video ki motörcü araba ezdiği için pestil olmuş geçen bi motorcu kaymıştı e-5 te kafası kopmuştu hatırlarsan.

Kaportası adamın kendi olan bi araca biniyosun sonra yolda herkese kafa tutuyosun neyse bende uzatmayacağım.

Bu arada şu yol kenarlarındaki yeşillikleri sulama sistemi diye kurdukları zıkkımlar yeşillik yerine bütün yolu suluyorlar çok tehlikeli bir durum.

Ben bir mail attım şikayet için tüm forum yazarsa iyi olur motorcu arabalı herkes için tehlike oluşturuyor bunlar.

orhansah
04-07-2019, 08:10
"takip mesafesi" nin ne işe yaradığını düşünmekten aciz insanlar olduğunu görmek çok acı.

orhansah
04-07-2019, 08:13
''motorcu o ana kadar 150 trafik kuralını çiğnemiş olabilir..bu honda sürücüsünü haklı yapmaz..esas olan ''AN'' dır.'' diye yazdım... yok motorcular aazımıza s.. yok bilmemne yapsın asın kessin.. tabi konuya ortasından girip daha önce yazdığımı okumamış sonuna yetişmiş anlattığımdan değil anladıkları üzerinden cevap yazmışlar..2-3 motor harıcı yola çıkılmaz..bi yere bile çarpmasan birbirine çarparsın çok motorla gazlayan ayrıca gaza gelir dedik...işledikleri kural hatalarından dolayı ceza almalılar..alıyolarda..ama yine yazıyorum bu HONDA SÜRÜCÜSÜNÜ HAKLI ÇIKARTMAZ...

bunun nesi anlaşılamıyo çok enteresan...yayaya kırmızı yanarken sende arabayla geçerken önüne yaya atlayınca durmicakmısın..ezip geçicekmisin ?

sinyali geçtim..hondanın şerit değiştirişi normal bir şerit değiştirmemi yoksa anormal bir şerit değiştirmemi ? ben makasa girerken öyle değiştirirm şerit.. hondacıda anasına söver gibi değiştirmiş..motorcu o ana kadar haksızdır suç işlemiştir onun cezasını yazar verirsin eline..o öyle yaptı diye sende öyle yaptım di ye mez sin..

böyle gazlayan avarel motorcuları savunuyorum sanki ben...o ayrı dosya hondacının hataları ayrı dosya...

bide öğreniyoruzki sağından geçen değil arkasından gelen motorcu ölmüş..e hadi buyur bakalım..adam şeridinde gidiyodu sağlamıyodu sollamıyodu o nasıl olucak..

nasıl olacak biliyo musun? takip mesafesini koruyacak ve tehlikeyi görünce emniyetli bir şekilde durabilecek/yönünü değiştirebilecek.

ha mesela ben çok mu dikkat ediyorum takip mesafesine? yoo. ama başıma bi iş gelince de sağa sola *** atmam kendim ettim kendim buldum diyip geçerim.

redbull35
04-07-2019, 09:17
Bilirkişi raporu çıkmış okuyan var mı

HaKo
04-07-2019, 09:26
Motorcu mermi sıkmış araç sürücüsü ölmüş iki kız arkdaşının yanında ilk sayfadaki video ki motörcü araba ezdiği için pestil olmuş geçen bi motorcu kaymıştı e-5 te kafası kopmuştu hatırlarsan.

Kaportası adamın kendi olan bi araca biniyosun sonra yolda herkese kafa tutuyosun neyse bende uzatmayacağım.

Bu arada şu yol kenarlarındaki yeşillikleri sulama sistemi diye kurdukları zıkkımlar yeşillik yerine bütün yolu suluyorlar çok tehlikeli bir durum.

Ben bir mail attım şikayet için tüm forum yazarsa iyi olur motorcu arabalı herkes için tehlike oluşturuyor bunlar.

Bunların hepsi değişik kafalar yaşıyor demekki , adam sıka sıka geliyor videoda diyor ki vay efendim adam yola dalmış.

Adam sola yanaşacakmışta kafasına mermiyi yemeyecekmiş , 2 kiloluk kaskla kafa atarmışmış da.

Sen o iki kiloluk kaska beyzbol sopasıyla güzel bir darbe ye bak o kask ne hale geliyor. Motorcuların bu atarı gideri birazda üstündeki korumalardan ötürü tabi ama mermi geçirmeyeni var mı ?

İnsan önce empati yapacak konuşmadan önce , arabadaki silahlı olup o mermileri motorcuda yiyebilirdi, o zaman kalkıp ne vardı 2 dakka bekleseydi de geçip gitseydi motorcu diyebilecek miydin ?

Bi kere videolara bakıyorum hepiniz de bi laf yetiştirme çabası ona salça buna laf , kafasına go proyu takan bi *** sanıyor kendini. Bir kere trafikte sürücüyle muhattap olunmaz yoluna bakar gidersin.

Ama size bir şey demeye de yapmaya da gerek yok bu sürüş şekliyle zaten çok yaşamazsınız. İnşallah eyleminizi gerçekleştirirken başkasına bir zararınız olmaz sessiz sedasız halledersiniz tek dileğim bu.

ghibli06
04-07-2019, 09:32
Bunların hepsi değişik kafalar yaşıyor demekki , adam sıka sıka geliyor videoda diyor ki vay efendim adam yola dalmış.

Adam sola yanaşacakmışta kafasına mermiyi yemeyecekmiş , 2 kiloluk kaskla kafa atarmışmış da.

Sen o iki kiloluk kaska beyzbol sopasıyla güzel bir darbe ye bak o kask ne hale geliyor. Motorcuların bu atarı gideri birazda üstündeki korumalardan ötürü tabi ama mermi geçirmeyeni var mı ?

İnsan önce empati yapacak konuşmadan önce , arabadaki silahlı olup o mermileri motorcuda yiyebilirdi, o zaman kalkıp ne vardı 2 dakka bekleseydi de geçip gitseydi motorcu diyebilecek miydin ?

Bi kere videolara bakıyorum hepiniz de bi laf yetiştirme çabası ona salça buna laf , kafasına go proyu takan bi *** sanıyor kendini. Bir kere trafikte sürücüyle muhattap olunmaz yoluna bakar gidersin.

Ama size bir şey demeye de yapmaya da gerek yok bu sürüş şekliyle zaten çok yaşamazsınız. İnşallah eyleminizi gerçekleştirirken başkasına bir zararınız olmaz sessiz sedasız halledersiniz tek dileğim bu.

ya hocam boşver parmaklarını yorma, 'kaza' sonucu ölen motorcu arkadaşı TypeR cı öldürdü,o adam KATİL! ama mermi sıkan motorcu 'ya araba da 2 dakika bekleyiverseydi'... bu kafadaki adama daha fazla vermeyelim, admin arkadaşlarım, lütfen şu konuyu kilitleyelim hepimiz sinir hastası olduk!

TolgaUs
04-07-2019, 09:39
ya hocam boşver parmaklarını yorma, 'kaza' sonucu ölen motorcu arkadaşı TypeR cı öldürdü,o adam KATİL! ama mermi sıkan motorcu 'ya araba da 2 dakika bekleyiverseydi'... bu kafadaki adama daha fazla vermeyelim, admin arkadaşlarım, lütfen şu konuyu kilitleyelim hepimiz sinir hastası olduk!

Abi her zaman olan şeyler bunlar. Öyle bi yazmışsın ki sanki ilk defa bi motorcu yaptı. :D
Yanında 2 kadın varken birine bulaşmakta nonoşluk isteyen bi vaziyet.
Motorcu cebine silah koymakla özgüven geliştirmiş anlaşılan.

Yakışıklı modern güzel abim. Keşke tüm yazıları okusan da kendi iç dünyanda kurduğun kalıptan çıkıpta mesaj yazsan.
Silahlı olay yol verme kavgası. yol isteyen birine s.git demek çokmu zor niye tanımadığın etmediğin adamla dalaşa girersin.

ghibli06
04-07-2019, 09:47
Yakışıklı modern güzel abim. Keşke tüm yazıları okusan da kendi iç dünyanda kurduğun kalıptan çıkıpta mesaj yazsan.
Silahlı olay yol verme kavgası. yol isteyen birine s.git demek çokmu zor niye tanımadığın etmediğin adamla dalaşa girersin.

güzel kardeşim son kez yazıyorum bak büyük harflerle!

TRAFİKTE DELİKANLILIK OLMAZ, KİMSEYLE KAVGAYLA GİRMEYİN! KARŞIDAKİNDE SİLAH OLUR EL BOMBASI OLUR, KENDİNİZİ ÖLDÜRTMEYİN!!!

MOTORCU ARKADAŞLAR HIZ SINIRLARINA UYUN! TAKİP MESAFESİNE UYUN! MAKAS ATMAYIN! EMNİYET ŞERİDİNE GİRMEYİN! KENDİNİZİ ÖLDÜRTMEYİN!!!

Day Walker
04-07-2019, 09:52

Tüm motorcularda bu özgüven var ne yazıkki

Ben buna takığım işte. Adam sürdüğü aracın kaportası ama hala kafa tutmaya devam ediyor yollarda.

Araba kullanan adam görmedim ezdim dese yatarı yok bee

Neyse konu arkadaş yüzünden hiç oldu gitti zaten bizde tuz biber olmayalım daha fazla.

Kekuti*
04-07-2019, 10:12
Baba iyi ki bi dışarı çıktık ya. Bensiz ne muhabbet dönmüş amk spor gazetesi.

Bugun 2 ayrı olaya pozitif ve negatif olmak üzere kameram açıkken rastladım.

1. Videomuz pozitif olanı.
Biraz gazlamaya çıkayim dedim öğlen sıcağında koyuldum yola daha 2 dakika geçmedi iyilik sever bir abime denk geldim.
En solda tın tın kendi yolunda ilerlerken taaa metreler öncesinden beni gördü.
Sinyalini verdi yavaş yavaş orta şeride geçerken aynada beni takip ettiği için sol şeridinde kalmaya devam etti yine.

GÖRMEK İSTERSEN GÖRÜRSÜN.
34 SM 2200 Buradan da kendisine duyarlı bir sürücü olduğu için teşekkür ederim.

2. Videomuz maalesefki yine negatif olanı.
34 BNM 280 Sa kanka.
Allahtan trafiği okuyabiliyoruzda kendimizi azda olsa koruyabiliyoruz. Yoksa ailem için siyah beyaz bir fotoğraftım belkide şuan.

2. Videomuzda sabretmeyip gaz açsaydım berkcan kardeşimizin kaldığı durumla neredeyse aynı durumda kalacaktım.
Benim şeridime daldığında benim hızım 60 civarıydı. 80 olsaydı kaza kaçınılmazdı. Ee ne oldu şimdi bu herif belki telefonuna bakıyordu, önündeki sinyalini verdi oradan döndü.
bizim asıl oğlan duramıyınca benim önüme kırdı. ve ben yerdeyim. Daha öncesinde makas atarak geldiğim için suçlumuyum %100 ?
Bu 2. video gibi olaylar araba sürüsünün de başına geliyor. Sizde tampon yamuluyor. Biz düşüyoruz.

Bilir kişi raporu geldi tabi ki ama
Birçok şerit değiştiren insan gördüm ama böyle ani şerit değiştirmeleri sadece ünal turan tayfasında ve makascı tayfa da gördüm.
Ben hala Typer ın yarışmak için ani sağa kırdığını savunuyorum.

Bilinçli dediğin şu videoda, bilmem kaç km hızla iki araba arasından geçtiğinde, anan bacın gardaşın alayına sövüyorlar haberin olsun :D

2. videodaki gibi bilinçli olup, empati yapıp o halı gibi olan malzemeyi alıp kaldırman taktir edici. Bu bilinci hızlı serit değiştirmeler ve makaslarında da görmek isteriz..

1. videoyu koyup hala "bizi eziyolaa, bize dikkat etmiyolaaa" diyebiliyorsan, zaten konuşmaya gerek yok..

rebelh
04-07-2019, 10:18
way arkadaş düşünsene googlea plakanı yazıyorsun manyağın biri senin plakanla youtubea video koymuş kendince seni yargılamış hükmü vermiş senin haberin yok :D

Gkn55
04-07-2019, 10:36

Abi bence kitlenmesin konu. Formu hareketlendirdi ne güzel okuyoruz işte :)

_opeth
04-07-2019, 10:45
way arkadaş düşünsene googlea plakanı yazıyorsun manyağın biri senin plakanla youtubea video koymuş kendince seni yargılamış hükmü vermiş senin haberin yok :D

öyle deyince plakamı aratasım geldi :)

TolgaUs
04-07-2019, 10:47
güzel kardeşim son kez yazıyorum bak büyük harflerle!

TRAFİKTE DELİKANLILIK OLMAZ, KİMSEYLE KAVGAYLA GİRMEYİN! KARŞIDAKİNDE SİLAH OLUR EL BOMBASI OLUR, KENDİNİZİ ÖLDÜRTMEYİN!!!

MOTORCU ARKADAŞLAR HIZ SINIRLARINA UYUN! TAKİP MESAFESİNE UYUN! MAKAS ATMAYIN! EMNİYET ŞERİDİNE GİRMEYİN! KENDİNİZİ ÖLDÜRTMEYİN!!!

Aslında burada ki tüm abilerimizle aynı taraftayım da benim dilim farklı sadece heralde abi. Bende bu yazdığını demek istemiştim zaten.
Ben hiç demedim ki motorcular 200 250 yapar sen 70 80 yapacaksın motora yol açacaksın diye.

Motorcuyla inatlaşma 2cm sola 2cm sağa kay ara polisi şikayeti bas, gönder gitsin belasını başka yerde bulsun sana bulaşmasın.

şöyle ki ;

manyak araba sürücüleri 3 birim / normal araba sürücüleri 7 birimse
manyak motosiklet sürücüleri 8 birim / normal motosiklet sürücüleri 2 birimdir.

Burada ki sorun motosikletin ucuz olup bileninden bilmeyenine herkesin kullanması.
Allahtan Daha şimdi şimdi motorlara zam geldi de her isteyen kolay kolay 600 lük 1000 lik vs alamıyor.

Düşünsene Ferrari,Lambo,Maserati 1,2,3 milyon TL değilde motosiklet gibi 20 30 bin TL olduğunu.
Sokaklar çok rahat yarış pisti olurdu kimse önüne geçemezdi. Sen geçilebileceğine inanıyomusun ?

ABS şunun şurasında 2 senedir sokak motorlarında aktif bir sistem. ABS ile birlikte motorlara büyük bir zam geldi. 600 lükler bile artık 80 binlerden başlıyor.
3 sene öncesine kadarki Yamaha fiyat listesi

https://i.hizliresim.com/gPV292.png

30bin TL R6 al kredi çek Ferrari ye toz yutturan biri ol.
Şu özgüvene baksana. Kim kolay kolay kaldırabilir bunu ?
Birini öldürmek, kendi ölümüne sebeb olmak sadece 30 bin TL.

Devletin yerinde ben olsam 250 cc üstü hiç bir motosikleti piyasaya sürmezdim yasak koyardım.
Pist ehliyetiini alır gelirsin 1000 1300 1800cc kaç istiyosan pist plakasıyla satın al.

Bilinçli dediğin şu videoda, bilmem kaç km hızla iki araba arasından geçtiğinde, anan bacın gardaşın alayına sövüyorlar haberin olsun :D

2. videodaki gibi bilinçli olup, empati yapıp o halı gibi olan malzemeyi alıp kaldırman taktir edici. Bu bilinci hızlı serit değiştirmeler ve makaslarında da görmek isteriz..

1. videoyu koyup hala "bizi eziyolaa, bize dikkat etmiyolaaa" diyebiliyorsan, zaten konuşmaya gerek yok..

Abi yapma sizin takımı seviyorum. Hepiniz ayrı, nevi şahsına münhasır manyaksınız.
Buğra abi ile olan videolarınız olsun sizin kendi koyduğunuz videolar olsun çıldırmış gibi araç sürüyorsunuz.
Hele Aren abinin cadde deki o son videosu, cadde de hıza karşıyız biz modifiyeli araçlar çok dikkat çekiyoruz bmwler trafiğin amk yor onları görmüyorlar dedikten sonra
caddeyi birbirine katışı tam bir kendinden geçmekti. :D :D
Efsane direksiyonunuz var. Siz kendi direksiyonunuza bende kendi gidonuma güveniyorum. :D
İnşallah ölmeyiz hadi hayırlısı abi. :D

HaKo
04-07-2019, 11:08

valla ben düzenli olarak analarına bacılarına sövüyorum hahah :D napalım mermi mi sıkalım biz de böyle rahatlıyoruz. Dur hatta bi daha söveyim.

yilmazcatalbas
04-07-2019, 11:37
Bilirkişi raporu çıkmış okuyan var mı

Ben de onu merak ediyorum da Tolga konudaki herkesle bir münakaşaya girip boş vaktini değerlendirdiğinden tüm forum onu ikna etmeye boş vaktinde bir şeyler öğrenmesini, aklının almasını sağlamaya çalışıyor bu sebeple de konu amacından saptı biraz.

997TT
04-07-2019, 12:17
Tek şeritli yolda hız kuralları içinde ilerlerken geçecek delik bulamayınca sonradan takılan çakma xenon ampul ile selektör yapan scooter gördü bu gözler. Öndeki tümsekten yavaş geçmek için fren yapınca ise sen beni öldürmeye mi çalışıyorsun diye arabanın camına vurmalar.

Kapalı trafikte en ufak delikten kural gözetmeden geçmek için çabala, emniyet şeridine gir. Akan trafikte 100 cclik motorunla yokuşta bayılınca sol şeridi ortala 70-80 le git, arkandan selektör yapıp kornaya basınca aboooo..

Önce motorcular başkalarına saygı gösterecek ki sizlere de saygı duyulsun.

Ölenlere Allah rahmet eylesin. Hem yakınları için hem de kazayı yapan için kötü bir durum ama çuvaldızı önce kendimize batırsak daha iyi olmaz mı...
Saygı kazanılır ama motorcuların %80i saygıyı hak etmıyor. Trafıkde ki herkes onların oynadıgı oyunda bır figür...
Onlarca motorcu anım var,buyuk bölümü tıylerı dıken dıken eden hatalar(bılerek yapılan)
Bırde su yazılmıs,yol ver gıtsın,ne gerek var,bak vurdu. Adam kuralsız,hatalı ve çirkef,ben ona musama gosterecegım,egosunu tatmin edecegım.
Ama surdan bakmayalım; daracık yerden gecmeye calısıyorsun,benı tacız edıyorsun,gecıcek yer yok ama benı sıkıstırıyorsun,sola cekılmedım dıye kavga edıp 13 kursun sıkıyorsun.
Motorculara soven arkadas vardı,bugun onun yerını alabılırım,akrağlık baglarım guclensın... ya sabır...

ahmet3425
04-07-2019, 12:22
nasıl olacak biliyo musun? takip mesafesini koruyacak ve tehlikeyi görünce emniyetli bir şekilde durabilecek/yönünü değiştirebilecek.

ha mesela ben çok mu dikkat ediyorum takip mesafesine? yoo. ama başıma bi iş gelince de sağa sola *** atmam kendim ettim kendim buldum diyip geçerim.

1. su ki arac surucusu en soldan en sağa çapraz bicimde aracını ceviriyor. sağda o sırada zaten arac yok ve takip mesafesi gerektirecek bir durum da yok. carpma hızı da oyle bahsedildiği gibi 150-200 km değil.

dikkat ederseniz carpan motorun gidonu bile uzerinde saglam duruyor. arac deseniz cok emin değilim ama belki kapı ve airbag degisimleri ile hasar kayıtlı sekilde yeniden yollarda gorebiliriz. motor surucusu de carpmadan sonra aracın yaklasık 5-10 mt uzagına sag serit icerisine dusuyor. 150-200 kmh ile gelen bir motor sn lik olayda panik frene bassa bile 100 km altına inebilecegini hic sanmıyorum. buradaki tam carpısma 60-70-80 km hızlarda oluyor gibi gozukuyor zaten 80-100 ile seyr eden aracın temas sonrası panik frenle kendini sağa dogru atması da hızını durma seviyesine kadar dusurunce olumcul carpısma icin 50-60 km lik hızlar bile yeterli.

ek olarak Unutmayın, motorlar otomobiller gibi durmazlar, dursalar bile arkadan çarpacak bir diğer aracın darbesini kesecek tamponları yoktur. motor kullanıcısı olarak takip mesafelerine istanbul da cok dikkat etmeniz gerek. aksi takdirde zincirleme bir kazanın arasında kalırsanız sonucunu canınız ile odersiniz.

bunca yıllık tecrubelerime dayanarak soyluyorum, motosikler icin istanbul sehir trafiginde takip mesafesi falan cok tehlikli işler mumkun mertebe onuzu ve arkanızı bosaltarak surmek en guvenlisi.

Melih-Ö
04-07-2019, 12:23
Durmadan duraksızca motorcuları 22 sayfa boyunca savunup typer sahibinin yerinde olmadan ne yapacağını anlayamayacak olan bir adam şimdi bu yoruma disslike vermiş güler misin ağlar mısın.. Hangi saftan olduğunu mu karıştırdın ? TolgaUs

Bende çözemedim onu kardeşim :D

yusufcan_k
04-07-2019, 12:28
https://www.youtube.com/watch?v=3pULMWRa6Ak

forumca tolgaya denk gelinse yapılmak istenen :D

rebelh
04-07-2019, 12:29
https://www.youtube.com/watch?v=3pULMWRa6Ak

forumca tolgaya denk gelinse yapılmak istenen :D

kasten adam öldürmeye teşebbüs..

ahmet3425
04-07-2019, 12:36
Saygı kazanılır ama motorcuların %80i saygıyı hak etmıyor. Trafıkde ki herkes onların oynadıgı oyunda bır figür...
Onlarca motorcu anım var,buyuk bölümü tıylerı dıken dıken eden hatalar(bılerek yapılan)
Bırde su yazılmıs,yol ver gıtsın,ne gerek var,bak vurdu. Adam kuralsız,hatalı ve çirkef,ben ona musama gosterecegım,egosunu tatmin edecegım.
Ama surdan bakmayalım; daracık yerden gecmeye calısıyorsun,benı tacız edıyorsun,gecıcek yer yok ama benı sıkıstırıyorsun,sola cekılmedım dıye kavga edıp 13 kursun sıkıyorsun.
Motorculara soven arkadas vardı,bugun onun yerını alabılırım,akrağlık baglarım guclensın... ya sabır...

su konuya gercekten hiç yazmak istemiyorum da...

bizim de motor gruplarımız var yuzlercesi ile surekli gorusuyor, arada bulusup çay eşliğin de sohbet muhabbet ediyoruz. benim tanıdıgım hiç kimse uzerinde silahla trafikte gezecek tip de adamlar değil. coğu işinde gucunde efendi, saygılı, sevecen, doğru durust insanlar.

%80 cok ciddi bir rakam zaten trafikte kac tane motor kullanan insan var ? 3 milyon arac varsa aktif trafikte dolasan 300.000 motosiklet vardır.

ortalama 240.000 motor kullanıcısına yafta vuruyorsun abi adil bir yaklasım mı bu şimdi ?

1 tane psikopat, ruh hastası kisiliğin yaptıgı magandalıgı neredeyse butun motor suren,seven herkese yuklemek ne demek ? trafikte kac tane arac surucusu diğer arac surucusunu katletmis ? istatistliklere bakalım istersen.

yapmayın etmeyin yahu o kadar da değil.

BARR
04-07-2019, 12:42
Ya susalım susalım da siz bu olaydaki adamın ne yaptığını bilmeden yapılanı suç ilan ediyorsanız biz de BU OLAYDAKİ GİBİ GRUP / TEKİL GAZLAYAN MOTORCULARI ALAYINI potansiyel suçlu ilan ederiz.

https://www.youtube.com/watch?v=B1dvNl90CFw

Adam tekil olarak düşmüş baktığınızda ne kadar masum di mi? Ya arkadan gelen arabanın şoförü panik olsa kendini sağa sola atsa çarpmamak için ve kendi kaza yapsa? Ya da Allah korusunun motorlunun üzerinden geçse hapislere düşse boku bokuna?

Kimse kusura bakmasın, bu şekilde grup/tekil gazlıyorsan kendin geber istersen 8'e 10'a ayrıl ama başkasının başını yakamazsın kardeş bütün kullananlara karşı sorumlusun.

Meşru kılmaya çalışmasın kimse. Aynısı otomobil kullanan kişiler için de geçerlidir. Ayrım yapamazsınız.

SekoLive
04-07-2019, 13:12
kontrolden çıkan milletin arabasına temas edip gece insanları korkutarak gaz açanlara her daim denk gelsin bu alttakiler.

https://i.ytimg.com/vi/8fJGv8nocU0/maxresdefault.jpg

dirk
04-07-2019, 14:12
arac sürerken motorculara motor sürerken araçlara yaya iken her ikisinede kızıyorum.

_opeth
04-07-2019, 14:17
arac sürerken motorculara motor sürerken araçlara yaya iken her ikisinede kızıyorum.

otobüsteyken de trafikte kalınca arabalara kızıyorum tek başına gidiyorlar diye.

diyerek komboyu tamamlayayım :D

Kekuti*
04-07-2019, 14:25
açık konuşayım,

Benim adım Aren değil, Kerem. Şahsıma münazır bir şahsiyet olmaya çalışmaktayım.
Ben her yola çıktığımda, kendi trafik etiğimde kullanmaya çalışan birisiyim.
Hatalıysam hatalı olduğumu net bir şekilde kabul eder, cezamı çekerim.

2013'de o typer'ın ve motorcuların patladığı yerin az ilersinde, kendi Book yememden dolayı bariyerlere saplandım akıllandım.

Yaşım 31. ister yaşlandı, ister olgunlaştı de.. AMA benim üzerine bindiğim koltuğun etrafında bir kabin ve 4 tekeri mevcut.
Bak bakalım bizden birisinin bütün trafiği bir birine katarken bir videosu, bir görüntüsünü bulabilir misin bir yerde?

Aren'in video diyorsun da, gece 2-3 de hafta içi bir akşam çıktı kendi kendine ne yaptıysa yaptı..
Kimi tehlikeye attı izle bir videoyu tekrar :)

Kimse tabii ki başınıza bir şey gelsin istemez. Böyle bir şey insanlık suçu sayılır, adilik sayılır.

İçimizden "inşallah patlarsınız amua goduğumun cocuuu" diyoruz mu sanıyorsunuz ?

Ya da alıp motoru şeridinizden gittiğinizde, kurala uyduğunuzda ağzını açıp birisi bir şey mi diyor ?

TolgaUs
04-07-2019, 15:11
açık konuşayım,

Benim adım Aren değil, Kerem. Şahsıma münazır bir şahsiyet olmaya çalışmaktayım.

2013'de o typer'ın ve motorcuların patladığı yerin az ilersinde, kendi Book yememden dolayı bariyerlere saplandım akıllandım.

Yaşım 31. ister yaşlandı, ister olgunlaştı de.. AMA benim üzerine bindiğim koltuğun etrafında bir kabin ve 4 tekeri mevcut.
Bak bakalım bizden birisinin bütün trafiği bir birine katarken bir videosu, bir görüntüsünü bulabilir misin bir yerde?

Aren'in video diyorsun da, gece 2-3 de hafta içi bir akşam çıktı kendi kendine ne yaptıysa yaptı..

Kimse tabii ki başınıza bir şey gelsin istemez. Böyle bir şey insanlık suçu sayılır, adilik sayılır.

İçimizden "inşallah patlarsınız amua goduğumun cocuuu" diyoruz mu sanıyorsunuz ?

Ya da alıp motoru şeridinizden gittiğinizde, kurala uyduğunuzda ağzını açıp birisi bir şey mi diyor ?

Ne güzel etik sınır aşmadan bir cevap yazmışsın. Saygın için teşekkürler.
Allah sanada tekrar aynı acıyı yaşatıp kaza bela vermesin inşallah abi. Bileğin sağlamdır seninde.

Daha ben cezasını çekebilecek şekilde bi kaza yapmadım. Belki de neyin ne olduğunu daha bilmediğimden ötürüdür bu şımarıklığım.
Abi yapma vallahi bak her videonuzu hayranlıkla izliyorum ve çoğunu ezbere biliyorum. full manyaklık peşindesiniz efso videolar.
Cadde üzerinde trafikte top speed olsun power slide larınız olsun gayet eğlenceli videolarınız var.
Aren kimi tehlikeye attı. Buğrayı attı en ufak hatasında Giorgi Tevzadze gibi yan koltukta ölebilirdi sonuçta ^^

Sizin grupla ilgili benden video isteme vallahi sayfalarca video atarım kural ihlalleriyle abi. Sempatik illegalsiniz siz. :D
7:13 e baksana abi olmayan şeritten gidiyor. park eden araçlarla şeridinde giden araçlar arasında yardırıyor.
Ha bu benim için bir sorun mu asla değil. Çünkü hem bende böyle 1 adım öteyi düşünmeden gazlıyorum,
hemde umrumda değil kaza yaparsa kendi zarar görecek. (umarım görmez, video gelmez yoksa :D)
Aren adamdır ya adam gibi adamdır. IKAS grubu efsane eğlenceli grup.
Ve CPN 46 zamanında ferrari ile kadıköy de ne ortalığı inletiyodu sırf aren abiyi CPN 46 ile görmek için nöbet beklediğimi bilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=GLUVU2dSZrc&t=12s

Baba işin gerçeği, bu forumdakiler olarak hepimiz manyağız. çoğumuzun altında 6 saniye altında 0 100 yapan klas makineleri var.
Hız yapmaktan motorla oynamaktan HP arttırmaktan hepimiz zevk alıyoruz. Ama bu aldığımız zevk eninde sonunda birimizi öldürecek.

Kimse kalkıpta ben 300+HP makina aldım ama
e5 te 80 i geçmiyorum
sokak arasında 30 u geçmiyorum.
otobanda 120 yı geçmiyorum diyemez.

Hepimiz kural ihlali yapıyoruz. Bilir kişi raporuna baktım TYPER ında Berkcanında işlediği onlarca kural hatası var.
Bizim gördüğümüz sadece berkcanın hızlı gitmesi TYPER ın sinyal vermeden şerit değiştirmesi. 2 sinede 15 kural ihlali çıkmış.
Bakmaya korkuyorum maddelere psikolojim bozulacak diye.

ahmet3425
04-07-2019, 15:42
açık konuşayım,

diyorlar malesef, 80-90 ile orta yada sag seritte gittigin de arac surucusu arkana yaslanıp sellektor atıyor kenara cekilip ne var diyorsun haklı olarak, motorsun sen kenardan gitsene cevabını alıyorsun, la yuru git deyip uzatmyorum ben genel olarak...

Kekuti*
04-07-2019, 15:51
yok ben anlatamıyorum :)

Güzel kardesim, IKAŞ ile alakası ne ulan ?

Bir videoyu atıyorsun evet....

AMA ANLAMADIĞIN ŞU Kİ ! arabanın içerisinde 2 kişi var.

Birisinin işi video çekmek (işi bu), diğeri arabayı kullanıyor ve dümdüz hızlı gidiyor...
Sokağa girerken el freni çekiyor. Kimseyi sıkıştırmıyor, motoru sıkıştırmıyor, 3 araba içerisine yanlayarak girmiyor.. Kendi kendine düz yolda sıkıyor.. Kaza olabilir miydi? evet, olabilirdi. Misal el freni çekip sokağa girerken koyabilirdi kaldırıma. Kimse de geçmedi oradan... Ama şoför tecrübeli, şansıda yaver gitti. Bir sıkıntı olmadı çok şükür....

Biz de yaptık evet.. Ama yaptığımızın da arkasında olduk!
Konu bizim öyle kullanmamız değil. ve İNAN bana biz böyle kullanıp kaza yapsaydık, sonrada "devlet bizi dinlemiyi", "motorcular bize dikkat etmiyi" deseydik, o zaman bizi kıyas kabul edebilirdin....

Ben IKAŞ ekibindenim diye konuya bizim dahil edilmeye çalışmamız kadar da saçma bir şey yok.. (3.5 yıldır punto kullanıyorum amk :D )

BEN; Genel anlamda motorcuların bu hareketleri yapıp, bu pokları yiyip, kural dışı giderken bile ; yok efendim birisi kapı açtı, ne biliim sinyalsiz şerit değiştirdi diye kendinizi savunmanıza takıyorum(z).

Videolarında savunulacak bir nokta yok. Bu konunun başlığı da kim haklı kim haksız değil.

BU KONUYA GELİRSEK Motorcu arkadaşlar anasının gözü gibi gitmiş. Typer sürücüsü içinde, "adam üzerine kırıp kasten çarptı" yazıyordu gazete haberlerinde...
ve videoları izleyip herkes yorumunu paylaştı..
Bütün araba kullanıcılarının başına gelebilecek bir olaydı bu kaza.
AMA BU KAZANIN SEBEBİ MOTORU KULLANAN KİŞİLERDİR! Şoforün araç içi refleksi, korkusu, fark edememesi normal..
Sinek gibi gidiyor adamlar, o nedenle suçlayamıyorummm.. Kim ister kasten adam öldürmeyi ?

Sonra diyorsunuz "hak hukuk bizi savunmiyi, kimse motorcuları sevmiyi" diye..
Kaza oldu, 1 saat sonra vefat eden cocugun (böyle tahmin ediyorum) arkadaşları Go-Pro veya her ne boksa videolarını internete yüklediler..
1 saat bile geçmemiş ölümden..
Arkadaşın ölmüş git acını yaşa dimi ?

Bu motor şeytan işi bir alet.. Özellikle de bilinçsiz bir ülkenin bilinçsiz trafiğinde kullanıldığı taktirde..
Böyle kullanmaya devam edip, kendi ölüm riskinizi azaltmak için "arabalaar dikkat etsinnn, motorları sevin, motorcuya dikkat" diye gezinirsen siktir çekerler adama.. :D

Önce kendi riskini kendin azaltacaksın.. (EŞEĞİ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLA, Kurtlar yerse bahtına!)

Hadi sağlıcakla..

rain man
04-07-2019, 16:08
Ne güzel etik sınır aşmadan bir cevap yazmışsın. Saygın için teşekkürler.
Allah sanada tekrar aynı acıyı yaşatıp kaza bela vermesin inşallah abi. Bileğin sağlamdır seninde.

Daha ben cezasını çekebilecek şekilde bi kaza yapmadım. Belki de neyin ne olduğunu daha bilmediğimden ötürüdür bu şımarıklığım.
Abi yapma vallahi bak her videonuzu hayranlıkla izliyorum ve çoğunu ezbere biliyorum. full manyaklık peşindesiniz efso videolar.
Cadde üzerinde trafikte top speed olsun power slide larınız olsun gayet eğlenceli videolarınız var.
Aren kimi tehlikeye attı. Buğrayı attı en ufak hatasında Giorgi Tevzadze gibi yan koltukta ölebilirdi sonuçta ^^

Sizin grupla ilgili benden video isteme vallahi sayfalarca video atarım kural ihlalleriyle abi. Sempatik illegalsiniz siz. :D
7:13 e baksana abi olmayan şeritten gidiyor. park eden araçlarla şeridinde giden araçlar arasında yardırıyor.
Ha bu benim için bir sorun mu asla değil. Çünkü hem bende böyle 1 adım öteyi düşünmeden gazlıyorum,
hemde umrumda değil kaza yaparsa kendi zarar görecek. (umarım görmez, video gelmez yoksa :D)
Aren adamdır ya adam gibi adamdır. IKAS grubu efsane eğlenceli grup.
Ve CPN 46 zamanında ferrari ile kadıköy de ne ortalığı inletiyodu sırf aren abiyi CPN 46 ile görmek için nöbet beklediğimi bilirim.

Baba işin gerçeği, bu forumdakiler olarak hepimiz manyağız. çoğumuzun altında 6 saniye altında 0 100 yapan klas makineleri var.
Hız yapmaktan motorla oynamaktan HP arttırmaktan hepimiz zevk alıyoruz. Ama bu aldığımız zevk eninde sonunda birimizi öldürecek.

e5 te 80 i geçmiyorum

Hepimiz kural ihlali yapıyoruz. Bilir kişi raporuna baktım TYPER ında Berkcanında işlediği onlarca kural hatası var.
Bizim gördüğümüz sadece berkcanın hızlı gitmesi TYPER ın sinyal vermeden şerit değiştirmesi. 2 sinede 15 kural ihlali çıkmış.
Bakmaya korkuyorum maddelere psikolojim bozulacak diye.

Adam cevap yazarken bambaska ruh hallerine bürünüyor. Önce kızıyor karşı çıkıyor sonra sempati beslediğini söyleyerek onaylıyor ardından tekrar veryansın ediyor ve kapanış yapıyor.

Mesaja başlarken sen diyor, gelişme bölümünde yapma abi etme eyleme diyor, sonuç bölümünde ise burak ve cengoya bağlayarak herkes gafassına göre babba diyerek bitiriyor.

Psikiyatrik muayene şart!

Toplumca hem de!

Napsak? Prozac'ı şebeke suyuna mı karıştırsak?

By_Carizma
04-07-2019, 16:59
Baba iyi ki bi dışarı çıktık ya. Bensiz ne muhabbet dönmüş amk spor gazetesi.

Bugun 2 ayrı olaya pozitif ve negatif olmak üzere kameram açıkken rastladım.

1. Videomuz pozitif olanı.
Biraz gazlamaya çıkayim dedim öğlen sıcağında koyuldum yola daha 2 dakika geçmedi iyilik sever bir abime denk geldim.
En solda tın tın kendi yolunda ilerlerken taaa metreler öncesinden beni gördü.
Sinyalini verdi yavaş yavaş orta şeride geçerken aynada beni takip ettiği için sol şeridinde kalmaya devam etti yine.

GÖRMEK İSTERSEN GÖRÜRSÜN.
34 SM 2200 Buradan da kendisine duyarlı bir sürücü olduğu için teşekkür ederim.

2. Videomuz maalesefki yine negatif olanı.
34 BNM 280 Sa kanka.
Allahtan trafiği okuyabiliyoruzda kendimizi azda olsa koruyabiliyoruz. Yoksa ailem için siyah beyaz bir fotoğraftım belkide şuan.

2. Videomuzda sabretmeyip gaz açsaydım berkcan kardeşimizin kaldığı durumla neredeyse aynı durumda kalacaktım.
Benim şeridime daldığında benim hızım 60 civarıydı. 80 olsaydı kaza kaçınılmazdı. Ee ne oldu şimdi bu herif belki telefonuna bakıyordu, önündeki sinyalini verdi oradan döndü.
bizim asıl oğlan duramıyınca benim önüme kırdı. ve ben yerdeyim. Daha öncesinde makas atarak geldiğim için suçlumuyum %100 ?
Bu 2. video gibi olaylar araba sürüsünün de başına geliyor. Sizde tampon yamuluyor. Biz düşüyoruz.

Bilir kişi raporu geldi tabi ki ama
Birçok şerit değiştiren insan gördüm ama böyle ani şerit değiştirmeleri sadece ünal turan tayfasında ve makascı tayfa da gördüm.
Ben hala Typer ın yarışmak için ani sağa kırdığını savunuyorum.

ve bu adam bilmem kaç sayfadır typerli sinyal vermeden şerit değiştirdi, öyle sert şerit mi değiştirilir, o yüzden motorcuya çarptı vs diyor ??

ruudvan
04-07-2019, 20:41
bir arkadaşım vardı.gündüz vakti yolda olduğumuzda sol şeride geçer herkese sellektör yapardı. 20li yaşlardaydık.
bu hareketleri yaptığı arabada 1.3 karbüratörlü gitmeyen bi araba.
oğlum sen mal mısın? gündüz vakti neden sellektör yapıyosun üstüne üstlük trafiktekilere yol babanın malıymışta diğerleri izin alarak kullanıyomuş muamelesi yapıyosun derdim anlamazdı.
geçenlerde en sağ şeritteyim , yanımda eds emniyet şeridi .Bi sığır gündüz vakti sellektör yaptı. bu arada trafik ortalama 80-100 arası akıyor ben 80 le gidiyorum.
aynaya baktım arkadaşım aklıma geldi güldüm.ardından emniyete girdi geçti beni .bir sığırla 2 sığır anmış oldum.

arkadaşım motor kullanıyo olsaydı muhtemelen tolgayla iyi arkadaş olurdu.

997TT
05-07-2019, 00:55
4:27 - 4:40 arası izlerseniz profillerini çözüyorsunuz.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=-xul4_MPl_A)

Su vıdeonun denılen sanıyelerı herseyı acıklıyor....
Hala neyı tartısıyoruz?

997TT
05-07-2019, 01:02
su konuya gercekten hiç yazmak istemiyorum da...

bizim de motor gruplarımız var yuzlercesi ile surekli gorusuyor, arada bulusup çay eşliğin de sohbet muhabbet ediyoruz. benim tanıdıgım hiç kimse uzerinde silahla trafikte gezecek tip de adamlar değil. coğu işinde gucunde efendi, saygılı, sevecen, doğru durust insanlar.

%80 cok ciddi bir rakam zaten trafikte kac tane motor kullanan insan var ? 3 milyon arac varsa aktif trafikte dolasan 300.000 motosiklet vardır.

ortalama 240.000 motor kullanıcısına yafta vuruyorsun abi adil bir yaklasım mı bu şimdi ?

1 tane psikopat, ruh hastası kisiliğin yaptıgı magandalıgı neredeyse butun motor suren,seven herkese yuklemek ne demek ? trafikte kac tane arac surucusu diğer arac surucusunu katletmis ? istatistliklere bakalım istersen.

yapmayın etmeyin yahu o kadar da değil.
Gunde 250 motorcu goruyorsam trafıkte,serıt bılıncıyle süren max 20 kısıdır.
Hadı yarın atasehırden bahsesehıre gıdelım,yada bagdat caddesının taa en basından sonuna kadar arabayla gıdelım,en az 70-100 arası motorcu gorecegız. Eger %80 cıvarından daha azı kurallara uyarak surerse,tum motorculardan ozur dıleyecegım. Ben varım....

TolgaUs
05-07-2019, 04:53
Gunde 250 motorcu goruyorsam trafıkte,serıt bılıncıyle süren max 20 kısıdır.
Hadı yarın atasehırden bahsesehıre gıdelım,yada bagdat caddesının taa en basından sonuna kadar arabayla gıdelım,en az 70-100 arası motorcu gorecegız. Eger %80 cıvarından daha azı kurallara uyarak surerse,tum motorculardan ozur dıleyecegım. Ben varım....

Ataşehirden bahçeşehire motor üzerinde trafik kurallarına uyarak gidelim bakalım kaç defa ölücez eğer 5in altında kalırsa herkesden özür dilicem abi. Ben varım.

BARR
05-07-2019, 06:42
Ataşehirden bahçeşehire motor üzerinde trafik kurallarına uyarak gidelim bakalım kaç defa ölücez eğer 5in altında kalırsa herkesden özür dilicem abi. Ben varım.

O zaman ben de bilinçli otomobil kullanıcı olarak trafiğin %60'ı salak saçma ve tehlike yaratacak şekilde araba kullandığı için makasla çatara patara gidicem.

Mantığını seveyim ya.

AşkınS.
05-07-2019, 06:43
TolgaUs - Acilen forumu bırakman lazım

TolgaUs
05-07-2019, 06:48
O zaman ben de bilinçli otomobil kullanıcı olarak trafiğin %60'ı salak saçma ve tehlike yaratacak şekilde araba kullandığı için makasla çatara patara gidicem.

Mantığını seveyim ya.

İstediğin yere istediğin gibi gidebilirsin kanka kafana göre. Benden izin almana gerek yok. Bide 2 kişi konuşurken 3. Ye ne düşer biliyosundur. Atlamayın heryere yeter yahu.

BARR
05-07-2019, 07:17
İstediğin yere istediğin gibi gidebilirsin kanka kafana göre. Benden izin almana gerek yok. Bide 2 kişi konuşurken 3. Ye ne düşer biliyosundur. Atlamayın heryere yeter yahu.

1.Kankan değilim.

2.Forumda yazıyorsun, 2 kişi konuşacaksan özel mesajdan yazarsın.

3.O düşenleri sana tek teker üzerinde kesicide yedirirler dikkat et.

MK8800
05-07-2019, 07:59
Dayım mafya

TolgaUs
05-07-2019, 08:10
1.Kankan değilim.

2.Forumda yazıyorsun, 2 kişi konuşacaksan özel mesajdan yazarsın.

3.O düşenleri sana tek teker üzerinde kesicide yedirirler dikkat et.

Tamam tamam..
https://i.hizliresim.com/r08X73.png

KGüneyli
05-07-2019, 09:44
Arac sürücüsü ne ceza aldın duyan eden varmı?

redbull35
05-07-2019, 12:01
Arac sürücüsü ne ceza aldın duyan eden varmı?

Bilirkişi raporunda vefat eden motrcu ile honda sürücüsü asli kusurlu yazılmış.

yilmazcatalbas
05-07-2019, 12:41
30 sayfada 40 akıllı kuyudaki taşı çıkaramadı :D

997TT
05-07-2019, 16:53

Senın kafandakıler her gun cogaldıgı ıcın bu işler oluyor malesef.
Avrupa ya gıdıyorsundur,araba kullanıyormusun bılmem. Onların neyı eksık senden?
Kurallara uymak zorsa,kurallara uymayanlar tarafından oldurulmek de sorun olmamalı....
2 yanlış bır dogru etmez,bunu sakın unutma.
Ulke olarak ılerı gıdecegımıze her gun daha da gerı gıdıp,karısıyor hersey.

M_PROJECT
07-07-2019, 12:59
Mw7esVTL7vU

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Mw7esVTL7vU)

AşkınS.
07-07-2019, 13:40
YouTube (https://youtu.be/QYpG3Akyy-s)

Kamu spotunda diyor ki,SAĞINA SOLUNA GİRDİĞİNDE SİNİRLENMEYECEĞİNE. ulan bunu kamuspotunda nasıl söylersiniz. Motorcu arada kaldı öldü,suç araç şoförünün mü

TolgaUs
07-07-2019, 14:30
https://media.tenor.com/images/f91e725ae44c01f68a55b0e49a091f65/tenor.gif

Tunacan
07-07-2019, 14:49
Mw7esVTL7vU

Da.şak nedir sorusunun vücüt bulmuş hali polis amca.
Şunlardan biraz ithal etsekse ülke düzene girse keşke.
Boya ve değişen takıntım olmasa şerit arasında sinek gibi gezinen her motorcuya yapmak istediğim hareket..

TolgaUs
07-07-2019, 15:15
Boya ve değişen takıntım olmasa şerit arasında sinek gibi gezinen her motorcuya yapmak istediğim hareket..

İthal etmek yerine elimizdekine sahip çıksak herşey düzelir aslında.

https://youtu.be/IuraI4FC_QA

Tunacan
07-07-2019, 15:24
İthal etmek yerine elimizdekine sahip çıksak herşey düzelir aslında.

https://youtu.be/IuraI4FC_QA

Bazılarını tenzih ederim maalesef çoğu birisinin ve birilerinin askeri maalesef..

Yigit-Y
07-07-2019, 15:26
konu 30 sayfa gitmiş

kim suçlu çıktı belli oldu mu ?

TolgaUs
07-07-2019, 15:29
konu 30 sayfa gitmiş

kim suçlu çıktı belli oldu mu ?

%50 %50 çıktı abi ekremin akıbeti daha bilinmiyor.

G.U.Z.
07-07-2019, 20:36
3-4 yıl arası alır

dieselpower
07-07-2019, 21:20
Daha dün gece 11.45 civarı mediciyeköyden avcılar istikametine bi motor grubu daha kurulmuş gazlıyorlardır..ne zaman bişeylerden ders almayı öğrenicez milletçe

DOHC
07-07-2019, 21:21
Daha dün gece 11.45 civarı mediciyeköyden avcılar istikametine bi motor grubu daha kurulmuş gazlıyorlardır..ne zaman bişeylerden ders almayı öğrenicez milletçe

"Bana bir şey olmaz" düşüncesinden uzaklaşınca..........

ahmet3425
07-07-2019, 23:47

Aradan giden motorcular temizlenince mi ulke duzene girecek ? Ne iciyorsan aynisindan istiyorum pm kutum bos :D

3 Hilal - Trafikte hamile bir kadına saldırdılar.
Saldıra... | Facebook (https://www.facebook.com/267621393267998/posts/2733251460038300?s=541022349&v=e&sfns=xmwa)

Once bu eskiyalardan temizlesinler ulkeyi/trafigi!!!

TolgaUs
08-07-2019, 00:26
Aradan giden motorcular temizlenince mi ulke duzene girecek ? Ne iciyorsan aynisindan istiyorum pm kutum bos :D

Saldıra... | Facebook (https://www.facebook.com/267621393267998/posts/2733251460038300?s=541022349&v=e&sfns=xmwa)

Abi sende dur artık tartışmaya girme bitmez bu ben haklıyım sen haklısın muhabbeti.
Baksana adama şeridin de dur yol verme diyorum diye linç yiyorum burda.
Normal bi zamanda yol vereceksin bana desem kıyamet kopar. Burda yol verme dur şeridinde diyorum linç şov :D
Çok farklı çalışıyor buradaki kafa yapısı. Adam motorcuya içindeki oluşturduğu kıskançlıktan, şerit arasında gidenleri ezesim geliyor diyor.
Resmen kasti adam öldürme bu. Psikolojisi bozulmuş ama anca can aldığında aklı başına gelecek.

O değilde rapordaki maddelere baktım 3 tane madde zorunlu trafik sigortası olmadığı için yazılmış berkcana.
Sigorta yaptırmayanlara acayip uyuz oluyorum.

Yigit-Y
08-07-2019, 01:05
Tolga nin hatasi 1 mesaj atip cikip gidecekti konudan

Polemikler polemik doğurdu sacma sapan bir konu oldu.

Ölen adam varken bu kadar sacmalamak gereksiz.

İki taraftada suçlu olay kapandı.

Herkes olaylardan ders çıkarsın.

Sidik yarışı yapmasın ölen can için en azından

TolgaUs
08-07-2019, 01:30
Tolga nin hatasi 1 mesaj atip cikip gidecekti konudan

Polemikler polemik doğurdu sacma sapan bir konu oldu.

Ölen adam varken bu kadar sacmalamak gereksiz.

İki taraftada suçlu olay kapandı.

Herkes olaylardan ders çıkarsın.

Sidik yarışı yapmasın ölen can için en azından

Bilerek yaptım abi,
Hem trolleyerek kendimce eğlendim
Hem insanların içindeki motorcuya olan düşmanlığı görmek istedim.
Hem de eminim ki 1 araç sürücüsü için bile olsa motorcuya dikkat çekmesini sağlamaya çalıştım.

Dediğim gibi kimse ders çıkarmayacak.

E5 üzerinde makas (tampon tozunu alma, silme geçtim yihuu kafası), drift, roll, top speed denemeleri devam edecek. Bak kaç metre gittim Tek tekerciler devam edecek. Mahalle arasında tek tekerciler kaldırımda yürüyen insanların tepesine çılacak. Mahalle arasında driftciler kaza yapmaya devam edecek.
Daha yüzbinlerce insan ölecek e5 te, otobanda.

Hapis cezası gelmediği sürece insanlar ölmeye devam edecek.

Youtubeda bitane veledin teki var makascı. Ünal turan özentisi. Adam 4 tane araba pert etti makas atarken. Hala daha korkmadan son sürat makas atmalara devam ediyor. Ancak canına bi zarar gelirse ders çıkaracak.

Bizlerde de durum aynı şerit arasından gittiğimizde kapı açılır içine girersek ders çıkarırız. Veya emniyet şeridinde giderken biri önümüze atladığında vurup %100 haksız raporu aldığımızda ders çıkarırız. Kısaca o saçma tulumları giydiğimiz için ve oldukça pahalı kaskı kafamıza taktığımız için kendimizi ölümsüz zannediyoruz. Kamerayla neyim alakası yok.

Kekuti* abim ne güzel dedi. "Büyük kaza yaptım ve olgunlaştım."

Tunacan
08-07-2019, 06:24

Sanırım okuduğunu anlayamayacak kadar kafan çalışmıyor.

Sana bi şans daha. İstersen yazdığımı bir daha oku.

M_PROJECT
08-07-2019, 08:12

Ulkeye bu tip bir polis sistemi ithal edersek bu bahsettigin eskiyalar da temizlenir anlamadigin orta seritten giden motorcularda.

Ithal edilmek istenen polis sistemi.

Temizlenmesi istenen trafikte yanlis davranislar sergileyen kisiler.

Vizoru acip okursaniz daha iyi anlarsiniz.

Mutu
08-07-2019, 08:37
İstanbul trafiğinin sorunu bilinçsiz sürücüler. 4 teker 2 teker diye birbirine yüklenmenin manası yok. Risk alan bedelini ödeyecektir.

ahmet3425
08-07-2019, 08:54
Bir siz akillisiniz zaten he yaw he...

997TT
08-07-2019, 09:42
Mw7esVTL7vU

Aaa,motor trafıkde bır tasıt mı ki ceza kesıyor,cıddı olamaz bu polıs.
Benı bıldıgım motor(cu) her yerden gıdebılır,kavsaga tersden gırebılır,kırmızı yada yesıl o alet ıcın anlamsızdır,serıt sadece otomobıller ıcındır. Akan yada duran trafıkte lımıtsız sürüş yetkılerı vardır. Yahu tayyıpten bıle daha fazla yetkıye sahıpler motor(cu) trafıkte yahu.
Bu polıs ne yaptıgını sanıyor? Trafık ustu bır tasıta(adını koyamadım,kusura bakmayın) nasıl ceza kesılır,skandal!

Volkann
08-07-2019, 09:55
Aaa,motor trafıkde bır tasıt mı ki ceza kesıyor,cıddı olamaz bu polıs.
Benı bıldıgım motor(cu) her yerden gıdebılır,kavsaga tersden gırebılır,kırmızı yada yesıl o alet ıcın anlamsızdır,serıt sadece otomobıller ıcındır. Akan yada duran trafıkte lımıtsız sürüş yetkılerı vardır. Yahu tayyıpten bıle daha fazla yetkıye sahıpler motor(cu) trafıkte yahu.
Bu polıs ne yaptıgını sanıyor? Trafık ustu bır tasıta(adını koyamadım,kusura bakmayın) nasıl ceza kesılır,skandal!

anahtarıda çok hızlı aldı valla

PiscocuK
08-07-2019, 10:01
Aramızda kamyoncu tırcı yokmu?Onlarda konuyda dahil olsa bence süper olur.Mutlaka onlarından araç ve motorlardan şikayetçi olduğu konular vardır

Kekuti*
08-07-2019, 10:19
Aramızda kamyoncu tırcı yokmu?Onlarda konuyda dahil olsa bence süper olur.Mutlaka onlarından araç ve motorlardan şikayetçi olduğu konular vardır

Ben varım big bro :) dahilim yeteri kadar :D uhsahsahusauh

rebelh
08-07-2019, 10:24
şu motorcu bizde olsa "polis önüme kırdı" diye koyardı videoyu

PiscocuK
08-07-2019, 10:30
Ben varım big bro :) dahilim yeteri kadar :D uhsahsahusauh

Vallahi doğru dedin.Sende bir iki video paylaşsana arabalar şöyle yaptı böyle etti diye.Konu nereden nereye geldi.

TolgaUs
08-07-2019, 10:45
Alla alla ülkemizde polis mi varmış ya?
Adamlar polislerle billur geçiyor bildiğin.

https://youtu.be/jY1B-zLTzUU

https://youtu.be/hU7Da_VAYUM

rebelh
08-07-2019, 10:51
tolga senin kız arkadaşların senden ne çekiyordur be

enesy
08-07-2019, 11:16

2 si de nasır tuttu muhtemelen :(

Yigit-Y
08-07-2019, 11:36
TolgaUs

Ben seni severim
Zamaninda mining e girmemi önerdin.
Senin önerinle girdiğim sektörde guzel rakamlar kazandım

Şimdi bende sana bir öneride bulunayim.
Ama sende beni dinle güzel kardeşim.

Techturkey de bir daha motorsiklet ile alakali bir konu veya bir mesaj yazma.

Senin ne demek istedigini anlayacak olanlar anladı zaten.

Motorda da arabada da katiller var bu ülkede.

Motorsiklet kullanmasını bilmeyen adamlardan anlayış beklentisine girmissin yanlış yapmissin.

Empati nin olmadığı bir ülkede nefes alıyorsun.

Gel sen beni dinle motorsiklet ile alakali hicbirsey paylasma.

Biz 17 yıldır insanlara birsey anlatiyoruz da ne oluyor hicbirsey.

Bırak kendi hallerine.

Motorcu öyle yapmasa typerci carpmazmis.

Typer ci aynaya baksa motorcuya kirmazmis.

Ya yuzde elli hata yazilmis iki tarafa konu bitmiş.

Trafikte gidemeyen otomobil sürücüsü motorcu gidiyor diye kufur ediyor.

Polis ceza kesiyor diye ohh diyor.

Motorcu neden motor alıyor trafikten kurtulamak için.

Kelle koltukta riskine girerek birde.

Yani işin özeti şu sen anlat sabaha kadar değişmez bu fikirler.

Motorcuyu motorcudan baska kimse anlamaz.

Kendinide bu konuyuda boşver salla gitsin.

31. Sayfa olmuş toplasan 3 sayfalık konu olması gerek.

Polemiklerle bu hale gelmiş.

Hayır iki tarafında ölüye saygısı yok.

rebelh
08-07-2019, 11:39
eskiden rus yazarlar sayfa başına para alırlarmış yazıkları kitaplarda
o yüzden betimledikçe betimliyorlarmış sonradan bu kalıp namı değer rus edebiyatı olmuş ve saygı görmüş
yiğitin uzun yazıları bana hep tolstoyu anımsatıyor
o da bir odayı 3 sayfa anlatır sanki odanın içinde yaşıyormuşuz gibi hissettirirdi :D

TolgaUs
08-07-2019, 11:42

Tanıştırayım sizi EZGİ,

https://i.hizliresim.com/GZoP22.jpg
https://i.hizliresim.com/bvJkVG.jpg

Valla sorma abi,
Dışardan görenler çok asi bir kız sanıyor ama öylesine narin ve kırılgan bir yapısı var ki.
Saçını sert çektiğimde bir bağırmaya başlıyor yeri göğü inletiyor.
Çok büyük üstünlük kavgalarımız oluyor. Çok sinirlenirse beni üstünden atıveriyor.
1 kere sol baş parmağımı 1 kere sağ baş parmağımı kırdı. Ama olsundu birlikteyiz sonuçta.
Huyuna suyuna gittiğim zaman virajlarda üstün performans verdiğinde birbirimize büyük saygı duyuyoruz.
Sık sık yemeğe çıkıyoruz. Kendime 1 redbull onada 18 lt vpower alıyoruz. Normal benzin neyine yetmiyor aq diyorum.
Herşeyin en iyisine layığım diyor. Susuyorum ne yapim haklı.
Beraber duşa giriyoruz. Onu yıkamamdan çok hoşlanıyor. Dışarda kimseye elletmiyor kendini.
Şasesinde iğne ucu kadar kuru yer kalmayıncaya kadar her bölgesini detaylı yıkıyorum.
Beraber Yola çıkmadan önce 1.5 2 dakika kadar göz kontağı kuruyoruz. Birbirimize derdimiz varsa anlatıyoruz.
Birlikte yol yapmak okadar keyifli ki. Benim halimden derdimden sıkıntımdan öylesine güzel anlıyor ki...
Arada sırada küçük sürprizler yapıyoruz birbirimize.
Geçen gün ona daha güzel gözüksün diye ufak bir yerine parlak folyo yaptırdım okadar hoşuna gitti ki..
Oda bana karşılık olarak aha virajda kesin düştüm busefer dediğim yerde hatamı öylesine affetti ki resmen can borçluyum sevgilime.
Hep bir yaramazlık peşinde hep bir haylazlık peşinde ya. Durduramıyorum.
Böylesine şımarık olması o kadar hoşuma gidiyor ki... Kelimelere sığdıramıyorum.
Bazen yolumuzu okadar çok uzatıyor ki üstünden inmemi istemiyor.
Bide çok kıskanç, aman yanımda kız görmeyi versin hemen saçma sapan tavırlar.
Gaz yememeler, öksürmeler. Evin önünde durunca konuşuyoruz bazen.
Elin kızını dışarı çıkarıp 100 150 lira dökeceğine 70 tl lik vpower koy bana sana onun yaşatamıyacağı hazzı yaşatayim diye aklıma giriyor.
Ve kız gibi hemende tüketmiyor aldığı şeyi keyfini bana da yaşatıyor..
Hava soğuk olduğunda alarmını öttürüyor bazen üşüdüğünü belli etmek için. Nasıl üzülüyorum anlatamam.

Neyse okumayacağınızı bildiğim için daha fazla ona olan aşkımı anlatmak istemiyorum. Daha yazmaya kalksam ohoooo..

kado
08-07-2019, 11:42
o yüzden betimledikçe betimliyorlarmış sonradan bu kalıp namı değer rus edebiyatı olmuş ve saygı görmüş
o da bir odayı 3 sayfa anlatır sanki odanın içinde yaşıyormuşuz gibi hissettirirdi :D

Ben Yiğit'i okurken Yılmaz Özdil okuyor gibi oluyorum. :D

rebelh
08-07-2019, 11:44
Tanıştırayım sizi EZGİ,

Valla sorma abi,
Dışardan görenler çok asi bir kız sanıyor ama öylesine narin ve kırılgan bir yapısı var ki.
Çok büyük üstünlük kavgalarımız oluyor. Çok sinirlenirse beni üstünden atıveriyor.
1 kere sol baş parmağımı 1 kere sağ baş parmağımı kırdı. Ama olsundu birlikteyiz sonuçta.
Huyuna suyuna gittiğim zaman virajlarda üstün performans verdiğinde birbirimize büyük saygı duyuyoruz.
Sık sık yemeğe çıkıyoruz. Kendime 1 redbull onada 18 lt vpower alıyoruz. Normal benzin neyine yetmiyor aq diyorum.
Beraber duşa giriyoruz. Onu yıkamamdan çok hoşlanıyor. Dışarda kimseye elletmiyor kendini.
Şasesinde iğne ucu kadar kuru yer kalmayıncaya kadar her bölgesini detaylı yıkıyorum.
Beraber Yola çıkmadan önce 1.5 2 dakika kadar göz kontağı kuruyoruz. Birbirimize derdimiz varsa anlatıyoruz.
Birlikte yol yapmak okadar keyifli ki. Benim halimden derdimden sıkıntımdan öylesine güzel anlıyor ki...
Geçen gün ona daha güzel gözüksün diye ufak bir yerine parlak folyo yaptırdım okadar hoşuna gitti ki..
Oda bana karşılık olarak aha virajda kesin düştüm busefer dediğim yerde hatamı öylesine affetti ki resmen can borçluyum sevgilime.
Böylesine şımarık olması o kadar hoşuma gidiyor ki... Kelimelere sığdıramıyorum.
Elin kızını dışarı çıkarıp 100 150 lira dökeceğine 70 tl lik vpower koy bana sana onun yaşatamıyacağı hazzı yaşatayim diye aklıma giriyor.
Hava soğuk olduğunda alarmını öttürüyor bazen üşüdüğünü belli etmek için. Nasıl üzülüyorum anlatamam.

Neyse okumayacağınızı bildiğim için daha fazla ona olan aşkımı anlatmak istemiyorum. Daha yazmaya kalksam ohoooo..

kız arkadaşının olmaması normal bir şey
bunun için sakın tasalanma..

Yigit-Y
08-07-2019, 11:57

Ben Yiğit'i okurken Yılmaz Özdil okuyor gibi oluyorum. :D

Hahahahaahahh :):)

Ben konudan çıkıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar bu arada :)

Not: O Ezgi iş yapar yalnız. :)

Sezgin
08-07-2019, 12:02
Tanıştırayım sizi EZGİ,

Olm harbi ruh hastasısın he :D

enesy
08-07-2019, 12:04
Tanıştırayım sizi EZGİ,

https://i.hizliresim.com/GZoP22.jpg
https://i.hizliresim.com/bvJkVG.jpg

Valla sorma abi,

Yanlış anlama kanka ama ezgi yenge motor galiba :(

TolgaUs
08-07-2019, 12:14
Olm harbi ruh hastasısın he :D

Olm konuya ne zaman müdahil olucan diye gözümde tütüyodun sürekli uzaktan izleyip izleyip gidiyon dsadasdas :D

Yanlış anlama kanka ama ezgi yenge motor galiba :(

Lütfen o bir birey. Evin anahtarı bende. Benim iznim olmadan, kimse dokubilecek cesarette değil.

Yigit-Y bende seni seviyorum abi. Allah kazandığın paraları 5 katına çıkarsın inşallah.
Bende borsadan güzel paralar kaldırdım ya. Bitcoin e yatırım yapıp unutacağım bir para birimim yok :D

0zan
10-07-2019, 21:12
e5 te 80 i geçmiyorum

300hp aracım var, e5 de 80 i geçmiyorum, otobanda da 90 ı geçmiyorum (2006 mustang gt)
182 hp racing motorum da var, aynı şekilde.. sürekli 100 derece üzeri sıcaklık, fan açıyor (2009 gsxr1000)

Konuyu fazla okumadım, tartışmanın hangi tarafında olduğunuzu da bilmiyorum, sadece bakınırken denk geldiğim ve yukarıda alıntı yaptığım cümlenize katılmıyorum

TolgaUs
10-07-2019, 21:33
300hp aracım var, e5 de 80 i geçmiyorum, otobanda da 90 ı geçmiyorum (2006 mustang gt)
182 hp racing motorum da var, aynı şekilde.. sürekli 100 derece üzeri sıcaklık, fan açıyor (2009 gsxr1000)

Konuyu fazla okumadım, tartışmanın hangi tarafında olduğunuzu da bilmiyorum, sadece bakınırken denk geldiğim ve yukarıda alıntı yaptığım cümlenize katılmıyorum

Duyarlılığınızdan ötürü tebrik ediyorum. Harikasınız.

0zan
10-07-2019, 21:52
Duyarlılığınızdan ötürü tebrik ediyorum. Harikasınız.

Bu bilince ulaşmam tam 39 yılımı aldı.. yani tezinizin istatistik doğruluk oranını değiştirecek bir kişi değilim..

cnzdmr
11-07-2019, 08:08
Konudan bağımsız olarak evim sokak arası çok aşırı işlek bir yer değil ama inanın gaz açan gazlayan şaçma sapan 50 mt ilerde duracağını bile bile redline a giren o kadar çok dangalak var ki.

Araba motor diye ayırmıyorum hepsi davar bunların ama motorcular 2-3 kişi bir araya gelip inletiyorlar sokağı. Hiç mi düşünmez insan yaşlısı var hastası var bebeği var, sokak arası gazlanmaz diye

Çık otobana gazla arkadaş ara sokakta gazlayınca ne oluyor neyin keyfi bu ? Nasıl bu kadar öküz olabiliyorlar anlamak gerçekten güç

TolgaUs
11-07-2019, 08:37
Konudan bağımsız olarak evim sokak arası çok aşırı işlek bir yer değil ama inanın gaz açan gazlayan şaçma sapan 50 mt ilerde duracağını bile bile redline a giren o kadar çok dangalak var ki.

Araba motor diye ayırmıyorum hepsi davar bunların ama motorcular 2-3 kişi bir araya gelip inletiyorlar sokağı. Hiç mi düşünmez insan yaşlısı var hastası var bebeği var, sokak arası gazlanmaz diye

Çık otobana gazla arkadaş ara sokakta gazlayınca ne oluyor neyin keyfi bu ? Nasıl bu kadar öküz olabiliyorlar anlamak gerçekten güç

Bunlardan bende çok muzdaribim bende de egzoz var ama 12 - 1 den sonra mahalle arası sokak arası girdiğim zaman gerekirse motoru stop edip ittirerek götürüyorum.
Burda çok fazla var o apaçi tiplerden allahtan binanın kamerası varda sabah geriye sarıp motorcu olsun arabacı olsun plakasını okuyabildiğimi alıp polise şikayet ediyorum.
Bişey çıkmayacağını biliyorum. Ama gün gelecek uğraşacak bi polis olacak illaki bunlarla.

kiraccemal
11-07-2019, 09:06

o tipler etraftakilerin dikkatini çekerek iyi bir şey yaptıklarını ve herkesin onlara "vay beee helal olsun ne bastıııı offff sese bak" felan dediklerini zanneden hödükler. Aslında hepsinin arkasından çok pis ve ağır küfür ediliyor.

-ER-
11-07-2019, 16:27
-ER- in videosu bu forumdan hatta.

N'oluyor yahu ?

mikelazi
11-07-2019, 16:32
TolgaUs

Ben seni severim
Zamaninda mining e girmemi önerdin.
Senin önerinle girdiğim sektörde guzel rakamlar kazandım

Şimdi bende sana bir öneride bulunayim.
Ama sende beni dinle güzel kardeşim.

Techturkey de bir daha motorsiklet ile alakali bir konu veya bir mesaj yazma.

Senin ne demek istedigini anlayacak olanlar anladı zaten.

Motorda da arabada da katiller var bu ülkede.

Motorsiklet kullanmasını bilmeyen adamlardan anlayış beklentisine girmissin yanlış yapmissin.

Empati nin olmadığı bir ülkede nefes alıyorsun.

Gel sen beni dinle motorsiklet ile alakali hicbirsey paylasma.

Biz 17 yıldır insanlara birsey anlatiyoruz da ne oluyor hicbirsey.

Bırak kendi hallerine.

Motorcu öyle yapmasa typerci carpmazmis.

Typer ci aynaya baksa motorcuya kirmazmis.

Ya yuzde elli hata yazilmis iki tarafa konu bitmiş.

Trafikte gidemeyen otomobil sürücüsü motorcu gidiyor diye kufur ediyor.

Polis ceza kesiyor diye ohh diyor.

Motorcu neden motor alıyor trafikten kurtulamak için.

Kelle koltukta riskine girerek birde.

Yani işin özeti şu sen anlat sabaha kadar değişmez bu fikirler.

Motorcuyu motorcudan baska kimse anlamaz.

Kendinide bu konuyuda boşver salla gitsin.

31. Sayfa olmuş toplasan 3 sayfalık konu olması gerek.

Polemiklerle bu hale gelmiş.

Hayır iki tarafında ölüye saygısı yok.

o kadar

bitmez,bitiremezsiniz,bitmicekte

ahmet3425
11-07-2019, 20:10
Baska bir konuda japonya da motosiklet kullanimini paylasmis orada yasayan bir turk vatandasi kardesimiz. Izledim de japonlar ne kadar cahil bir toplummus dedim kendi kendime...

Oysa ki dunyanin en gelismis ulkesi ve en buyuk 3. Ekonomine sahipler vay arkadas yani...

Sezgin
12-07-2019, 20:16
N'oluyor yahu ?

Cok uzun hikaye ustad seninle dogrudan bi bag yok :) senin videonu paylaşmış bi arakadas eskilerden ona istinaden yazmistik, :)

ontheair
17-07-2019, 14:18
Konuyu başlatan kaza ile benzer ama otomobil sürücüsünün yüzde 100 hatalı olduğu bir olay. Şimdi bu adama ne derseniz boş. Sağında ne olduğunun hiç önemi yok. Keşke TIR falan olsaymış da görseymiş dünyanın kaç bucak olduğunu. Bir de üstüne kaçıyor.

https://m.youtube.com/watch?v=M_64Iw2Ygfo

Ayrıca link: YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=M_64Iw2Ygfo)

rebelh
17-07-2019, 14:48
Konuyu başlatan kaza ile benzer ama otomobil sürücüsünün yüzde 100 hatalı olduğu bir olay. Şimdi bu adama ne derseniz boş. Sağında ne olduğunun hiç önemi yok. Keşke TIR falan olsaymış da görseymiş dünyanın kaç bucak olduğunu. Bir de üstüne kaçıyor.

yalnız çocuk motorun üstünde çok güzel kayıyor
umarım bir şey olmamıştır

maykee
17-07-2019, 14:50

aa deme öyle..o kurye oraya gelene kadar kaç kural ihlali yapmıştır kaç araba arasından geçmiştir kimbilir..araç sürücüsünde hata yoktur..kurye haketmiştir..motorcu diilmi yargılamaya bile gerek yok kırın kalemi.. ( genel algı ve yargı bu yönde..ben ''AN Önemlidir'' dedim çarmıha gerdiler..motorcuysan -90 la başlıyosun..sonra sabaha kadar anlatki artıya geçebilesin )

BARR
17-07-2019, 14:57

Motosiklet surucusune carpıp kactı (Yer: İstanbul, E-5) (Video) (https://www.ntv.com.tr/video/turkiye/motosiklet-surucusune-carpip-kacti-yer-istanbul-e-5,qm7CQ0rMg06dZVrnxrFCYQ)

rebelh
17-07-2019, 15:01
Motosiklet surucusune carpıp kactı (Yer: İstanbul, E-5) (Video) (https://www.ntv.com.tr/video/turkiye/motosiklet-surucusune-carpip-kacti-yer-istanbul-e-5,qm7CQ0rMg06dZVrnxrFCYQ)

kötü olmuş umarım kalıcı bişi olmaz
çarpıp kaçmanın ayrı bir cezası olmalı mutlaka sürücü -istenilirse- tespit edilir..

TolgaUs
17-07-2019, 15:06

En çok korktuğum kaza çeşidi. Son anda içeri dalanlar.
Bir arkadaşımızın dün yaşadığı kaza. Ve punto sürücüsü hemen uzamış plakası neyim belli değil sanırım.
Çocuğun kol cam kesiklerinden paramparça olmuş. Plastik cerrahi zar zor kolu toparlamış.

https://www.youtube.com/watch?v=M_64Iw2Ygfo

Burayı tekrar canlandırmamak adına kendi konumda bahsetmiştim.
Doktor kolunu zor toparlamış dediğine göre başarılı bir ameliyatmış ama eskisi gibi performans zor alırız demiş.
Ki bunlara sadece sağ dikiz aynası cam kırıkları sebep oldu. Fiyuu da çalışıyormuş ve şirket bunlara ekipman olarak sadece kask veriyormuş.
Çocuk şuan avukat arayışında. Önce Fiyuu ya (Yasa da Ekipman vermek zorunluluğu varsa) Daha sonra araca dava açacak.

E K İ P M A N S I Z L I K !!

Kaskının ipini bile bağlamaktan aciz İsmail arkadaşımız. Neden Ü Ş E N İ Y O R ! Direk kafasından fırlayıveriyor kask.
Herşey dönüp dolaşıp ekipmansızlığa bağlanıyor. Berkcan da bu sebeble öldü muhtemelen bu çocukta motorun üstünde kaymasaydı çok daha ciddi yaralar alabilirdi.

Mutu
17-07-2019, 15:15
Böylesine çarpıp kaçanlara öyle bir ceza vereceksin ki, kullanmayı bilmediği direksiyonun başına bir daha geçmeye cesaret edemeyecek. Ama nerede?

kelalper
17-07-2019, 16:24
bizim insanımız artık öküzleşti. Kimse umursamıyor karşısına ne olacağını. Dün tatilden dönerken katil oluyordum. Trafik zaten sıkış tepiş öyle ilerliyoruz herif sağlayıp sıkıştımaya çalıştı. Frene basmasam çamurluktan girip beni refüje patlatacak.Ondan sonra tepem attı başladım herifle tepişmeye yoldan atacaktım şerefsizi bıraktı sapaktan kaçtı. İstanbula girdim bacanak ı bıraktım ataşehirden tuzcuoğlu köprüsüne bağlanıcam bi tane 308 uçarak geldi sinyal falan yok. Herifin niyetini anladım frene asıldım herif önümden uçarak kadıköy yönüne girdi. Onda da aynaya bakıp frene basmasam bana patlayacak. Yanımda eşim olmasa bu heriflerin ikisini de yakalayıp arabadan indirip eşşek sudan gelinceye kadar döverdim. Durmazlarsa arabalarına vurarak durdururdum nasılsa kiralık araba diye. İnsanımızdan o kadar bıkkınlık geldi artık. Eğitimsizlik yüzünden herkes kendini superman sanıyor mamati kılığında dolaşıyor. Dövdüğün zamanda insan muamelesi görüyorlar sen ceza alıyorsun.

mkerim
18-07-2019, 09:00
https://www.youtube.com/watch?v=bCW9v5G1e_c&feature=youtu.be

Alın size kask bağlama ne kadar önemli....
buradakiler böyle ise millet ne yapsın

rebelh
18-07-2019, 09:05
bizim insanımız artık öküzleşti. Kimse umursamıyor karşısına ne olacağını. Dün tatilden dönerken katil oluyordum. Trafik zaten sıkış tepiş öyle ilerliyoruz herif sağlayıp sıkıştımaya çalıştı. Frene basmasam çamurluktan girip beni refüje patlatacak.Ondan sonra tepem attı başladım herifle tepişmeye yoldan atacaktım şerefsizi bıraktı sapaktan kaçtı. İstanbula girdim bacanak ı bıraktım ataşehirden tuzcuoğlu köprüsüne bağlanıcam bi tane 308 uçarak geldi sinyal falan yok. Herifin niyetini anladım frene asıldım herif önümden uçarak kadıköy yönüne girdi. Onda da aynaya bakıp frene basmasam bana patlayacak. Yanımda eşim olmasa bu heriflerin ikisini de yakalayıp arabadan indirip eşşek sudan gelinceye kadar döverdim. Durmazlarsa arabalarına vurarak durdururdum nasılsa kiralık araba diye. İnsanımızdan o kadar bıkkınlık geldi artık. Eğitimsizlik yüzünden herkes kendini superman sanıyor mamati kılığında dolaşıyor. Dövdüğün zamanda insan muamelesi görüyorlar sen ceza alıyorsun.

abi biraz daha sakin olmak lazım
tafik tamamen rulet masası gibi kime denk geleceğini kimse bilmiyor
işsiz güçsüz haplı birine denk gelirsin o zaman ne bilek gücünün ne yüreğin ne de haklılığın bir anlamı kalmaz
olan arkada kalana olur

AlwaysFast
18-07-2019, 09:17
Rahmetli dedem Almanya'da yaşardı. Türkiye'ye geldiğinde bize hep kızardı, sağdan niye araba geçiyorsunuz diye. ***** eskiden arabalarda sağ ayna bile yoktu.

Trafiğimiz her bakımdan ağır problemli.

PiscocuK
18-07-2019, 09:26
Bu sabah 07:30/09:00 arası Tuzla-Çağlayan/ Çağlayan-Pendik yaptım.
Ya tamam herkes hatalı yada kusursuz neyse ne.Duran trafikde genelde en sol şeridin solunda araçlar ile tretuar arasında gideriz duruma göre 40/60 arası hızlarla.
Bu sabah ordan gidiyorum baktım hızım 62 adam üzerimden atlayacak sinek gibi aralardan geçip önüme geçmeye çalışıyor yol verdim en son merak etim kaçla gidecek ilerden ayrıldı
köprüye yaklaşırken emniyete girdik paşa paşa gidiyoruz orda hızım 84 civarıydı daha geniş olduğu için adam bir sağıma bir soluma geçiyor :) neyseki ilerideki polis arkadaş kendisini aldı çok sevindim.
Demem o ki motorcunun motorcuya saygısı yokken arabalardan bilmemkimlerden saygı beklemek zor.Oyüzden sonu olmayan konuyu boşa konuşmak saçmalık.babannemin bıyığı olsaydıya dönüyor iş

kado
28-07-2019, 19:36
24 temmuz 2019 avcılar motosiklet kazası - #93135086 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/93135086)
TolgaUs is that you?

24 temmuz 2019 avcılar motosiklet kazası - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/24-temmuz-2019-avcilar-motosiklet-kazasi--6121654?p=1)

Sözlükte gündem olan kaza.

TolgaUs
28-07-2019, 20:04
24 temmuz 2019 avcılar motosiklet kazası - #93135086 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/93135086)
TolgaUs is that you?

24 temmuz 2019 avcılar motosiklet kazası - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/24-temmuz-2019-avcilar-motosiklet-kazasi--6121654?p=1)

Yok beee scooter kullanacak kadar yaşlanmadım daha. Ama adam hem hatalı hem polise gidicem diyor. tam çıldırmış.

Onurkk06
28-07-2019, 23:52
TolgaUs is that you?

Yahu tamam en sağın sağından gidiyorsun anladık ama o sürat ne araba seni nasıl farketsin bide utanmadan kaza yaptım diye YouTube a atmış koşarak Allah akıl fikir versin ne diyelim

ahmet3425
29-07-2019, 02:00
TolgaUs is that you?

Olmeyi bayilmak zanneden motorcu, ki olmedigine sukretsin 100 ile o aradan gecmeye calisirssn ebeninkini gorunce de aglamayacaksin.

Kirik kaburga ile kurtilmak buyuk mucize, verilmis sadakasi yasacak omru varmis.