PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç çıkaran mavi su

AşkınS.
15-09-2019, 19:47
Bu ara fazlasıyla duymaya başladım. Bi arkadaşım da kullanan bi arkadaşının üzerindekü etkileri gösterince merak saldım. Forumda da kullanan vardır belki diye sormaya karar verdim. Var mıdır kullanan? Nerelerden aldınız,biz nereden alabiliriz?

M_PROJECT
15-09-2019, 19:49
Sac disari Cuk iceri.

Soyleyeceklerim bukadar.

AşkınS.
15-09-2019, 20:03
Sac disari Cuk iceri.

Soyleyeceklerim bukadar.

O derece mi :D

Emre911
15-09-2019, 20:30
Sac disari Cuk iceri.

Soyleyeceklerim bukadar.

Çük niye içeri abi ya

HardCore
15-09-2019, 20:43
Ben minoxil isminde bir fısfıs duymuştum...

R.I.P
15-09-2019, 20:52
Özetle en etkili çözüm östrojen, o da saçı çıkartırken bişeyleri içeri çeker :)
Alın bir traş makinesi 1-2-3 numara yapın keyfini sürün derim bir kel olarak :)

arda35
15-09-2019, 21:15
Affınıza sığınaraktan Mavi Muammer'i hatırladım. Rahmetli Levent Kırca'nın böyle bi filmi vardı.

https://galeri7.uludagsozluk.com/240/mavi-muammer_364659.jpg

arda35
15-09-2019, 21:23
Bu arada şöyle bi haber buldum. İlla kullanacaksanız eş dost tavsiyesinden ziyade bi doktora danışın derim.

Kardiyoloji uzmanları "Piyasada satılan ürünlerin içeriği 'minoksidil forte' yani tansiyon ilacıdır. Daha sonra tüylenme yaptığı fark edilmiş ve bu yönde geliştirilmiştir. Ancak el altından bilinçsiz bir şekilde dağıtılmaya başlanmış. 40 yaş üstü insanlar için kalp krizine kadar yol açabilecek ciddi risk teşkil etmektedir" değerlendirmesinde bulundu.
Sağlık Bakanlığı uyardı! İşte sac cıkaran 'mavi su'daki buyuk tehlike - Sayfa 3 - Sağlık Haberleri (https://www.sabah.com.tr/saglik/2019/07/24/saglik-bakanligi-uyardi-iste-sac-cikaran-mavi-sudaki-buyuk-tehlike?paging=3)

Anıl E.
16-09-2019, 08:07
https://www.youtube.com/watch?v=ICLxQQQCnCI
AşkınS.

Ormanci
16-09-2019, 08:24
Bu iş "çizik giderici kalem" gibi.

Su arıtma cihazı, Rainbow elektrik süpürgesi gibi de diyebiliriz.

Rainbow en azından iyiydi de, millete iyi kitlediler zamanında su arıtma cihazlarını, sonra filtreydi bilmemneydi kimse uğraşamadı, pahalı geldi falan filan. Rainbow'dan da iyi makineler var artık şimdi. Ama hala devam ediyorlar.

Çizik giderici kalemi de her nesil yeni keşfedince her forumda illa bi soruyor :)

Kökü ölen yerden saç bi daha çıkmaz, çıkamaz. Saç istiyorsanız ektireceksiniz :)

kifoz
16-09-2019, 08:29
mavi su zart zurt su vs. içeriği bilinmeyen maddelerden uzak durunuz lütfen. içindeki bir kimyasalın 5-10 sene sonra bile yan etkisi ortaya çıkabilir. saç eksikliğiniz varsa en etkili tedavi saç ekimidir. saç dökülme probleminiz varsa mezoterapi prp etkilidir.

AşkınS.
16-09-2019, 08:30
Saç ektirme işine de sıcak bakıyorum ama onda da dik uyumak gerekiyo falan diyen var :D

b.arica
16-09-2019, 09:06
Saç ektirme işine de sıcak bakıyorum ama onda da dik uyumak gerekiyo falan diyen var :D

Ektirdiğiniz yer önemli o konu da benim takip edip ektirmeyi planladığım yerde 3. günden sonra istediğiniz şekilde yatabilirsiniz diyorlar ve 1. hafta da arka taraftan saç alınan yer normale dönmeye yakın oluyor.

Mavi su'ya gelince de internette bir köşe yazısı okudum. Kesinlikle kullanmayın diye yazıyordu kullanan bir arkadaşı varmış o köşe yazısını onu takip ederek yazmış.

Bende güvenmiyorum o yönteme en temiz yöntem saç ektirmek. Yer önerisi de verebilirim özel mesaj yolu ile bende ektirmek istediğim için çok detaylı araştırma yaptım.

BARR
16-09-2019, 09:45
Kendisi mavi içeriği pembe suymuş.

enesakkurt
16-09-2019, 10:06
Şu mavi su işinin aslını ben de çok merak ediyorum ama çükler dışarda kalmalı :allaalla:

Ben minoxil isminde bir fısfıs duymuştum...

Minoxil çok ince yapıda saç çıkarıyor doğru fakat çıkan kıllar o kadar zayıf ki, belirli bir süre sonra dökülüyor. Maalesef güçlü kıl çıkaramıyor

HalilMacit
16-09-2019, 10:24
Mavisini değilde normal olanını kullandım 2 tüp ve kafamdaki kellik daha doğrusu açıklık gitti. Ayrıca öyle çükün içeri miçeri gittiği yok. Tamemen döküldüğün de saç ektircektim şimdi gerek kalmadı 2 tüp kullandım.

AşkınS.
16-09-2019, 10:26
Mavisini değilde normal olanını kullandım 2 tüp ve kafamdaki kellik daha doğrusu açıklık gitti. Ayrıca öyle çükün içeri miçeri gittiği yok. Tamemen döküldüğün de saç ektircektim şimdi gerek kalmadı 2 tüp kullandım.

Normali derken örnek atabilir misiniz ?

HalilMacit
16-09-2019, 10:48
Normali derken örnek atabilir misiniz ?

Sac Bakım Kuru (https://www.sacbakimkuru.com/)

Burada ki şişeden aldım ben bir arkadaşımdan. Çevremde mavi suyu kullanıp çok etkisini görende oldu.

mehmet6r
16-09-2019, 12:25
3 kuzenim kullanıyor. Biri 6-7 ay oldu başlayalı, kafa ortasındaki kellik gitti denebilir derecede. Diğer ikisinin alın açıklıklarındaki dökülmüş yerlerden başladı çıkmaya gözle görülür bir fark var. ama gel gelelim başka bir gerçeğe bu kullanılan saç çıkarma ilaç/kür/serum ne derseniz deyin bir yerde muhakkak zararı var. çok yakın bir tanıdığım çocuk yapmak için tedavi görüyor sebebi ise saç dökülmesini engellemek, yeniden çıkarmak için kullandığı ilaçlar olduğunu söylüyor doktor. ve aynı şekilde bu ilaçlardan ötürü birçok insan günümüzde bu olumsuzlukla karşı karşıya kalıyormuş.
aman iyi düşünün derim abiler.

Bugraaa
16-09-2019, 12:34
benimde tanıdığım kullananlar var fark azda olsa gözle görülüyor kokusu ispirtoya benziyor demişti :) bakalım ilerde ne olacak

delta0o
16-09-2019, 13:16
hap çıkıcak akşam yatarken içicen sabah kaltığında bonus olmuşun.bunu bekleyin paraları biriktirin boşuna para vermeyin

997TT
16-09-2019, 17:13
Hormon degılse kullanılır,ben mınoxil tarzı sprey kullandım ıse yaradı ama estesteronunuzu dusurur.

fthdrn
16-09-2019, 18:19
Kanal d haberde veriyor şuan mavi losyonu

Schumi
16-09-2019, 21:35
Kıllan tüylen zerre işi olmayan adamım. Saç sorunum yok ona rağmen 3 numara vurmayı çok seviyordum. Kuaförüm sinir oluyordu bana. Geçenlerde konuşurlarken gördüm mavi suyu. Ortadaki ciddi açıklık kellik gitmiş. Kadınlık hormonu östorojen olmasın içinde dedim. Hatta cinsiyet değiştirenlere bu hormon çok fazla verilince bir kaç yıl sonra kadın gibi uzun saçları olabiliyor demiştim. Yok abi performansımda değişiklik yok 3 ay oldu diyordu. :) Bende şaşırmıştım. Demek bunda da formül aynı.

AşkınS.
16-09-2019, 21:46
İyi olduğu kadar kötü diyen de var gördüğüm kadarıyla. Bekarım henüz o yüzden çocuk vs olmama durumları için kullanmaktan uzak duracağım gibi..
Tabi şu da gerçek varsa yakınından biri kullanan,etki gören,çük içeri durumu da olmayan, alırım bi dal

Schumi
16-09-2019, 22:23
İyi olduğu kadar kötü diyen de var gördüğüm kadarıyla. Bekarım henüz o yüzden çocuk vs olmama durumları için kullanmaktan uzak duracağım gibi..
Tabi şu da gerçek varsa yakınından biri kullanan,etki gören,çük içeri durumu da olmayan, alırım bi dal

Ereksiyon ve cinsel performans eksikliği yapmasa bile erkek bünyesinde normalden fazla kadınlık hormonu (östrojen) almak hareketli sperm sayısını etkilemek suretiyle çocuk ihtimalini azaltabilir gibi geliyor bana.

gokhankenar
16-09-2019, 23:44
Bizin insanımıza kellikte yakışıyor bu kadar kasmayın bence :)

ufuksaracci
17-09-2019, 00:03
Ereksiyon ve cinsel performans eksikliği yapmasa bile erkek bünyesinde normalden fazla kadınlık hormonu (östrojen) almak hareketli sperm sayısını etkilemek suretiyle çocuk ihtimalini azaltabilir gibi geliyor bana.

Ekstra olarak memeler de büyür.

CaNeR44
17-09-2019, 07:08

ben kullandım baya faydasını gördüm 2 şişe daha aldım kullanıyorum ama bu yorumlar beni korkutmaya başladı daha bekarım :beuj:

dieselpower
17-09-2019, 08:48
Ekstra olarak memeler de büyür.

Kiloluysa jinekomasti sırıtmaz bence :D

kiraccemal
17-09-2019, 08:50
yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Çok sağlam referanslı bir arkadaşımdan aldım. Bu süre zarfında herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadım. Saçlarda ki Fark 10 günde kendini göstermeye başladı.

Tunacan
17-09-2019, 08:52
Kullanıp memnun kalanlardan nereden temin ettiklerini pm atabilir mi?
Denemek istiyorum..

997TT
17-09-2019, 09:08
Icerıgını bırınız yazsanız?

AşkınS.
17-09-2019, 09:42
Kullanıp memnun kalanlardan nereden temin ettiklerini pm atabilir mi?
Denemek istiyorum..

PM gerek yok buraya yazıverin :)

kiraccemal
17-09-2019, 09:48
Arkadaşlar ürünü kullanıyorum fakat ticaretini ya da satışını yapmıyorum. Losyonun herkeste aynı olumlu etkiyi gösterebileceği hakkında da bir şey söyleyemem ama denemek isteyen arkadaşlara temin konusunda yardımcı olabilirim (herhangi bir kar amacı gütmeden). Piyasa da ciddi anlamda sahteleri mevcutmuş. Dikkatli olmakta fayda var.

makif84
17-09-2019, 11:23
Arkadaşlar ürünü kullanıyorum fakat ticaretini ya da satışını yapmıyorum. Losyonun herkeste aynı olumlu etkiyi gösterebileceği hakkında da bir şey söyleyemem ama denemek isteyen arkadaşlara temin konusunda yardımcı olabilirim (herhangi bir kar amacı gütmeden). Piyasa da ciddi anlamda sahteleri mevcutmuş. Dikkatli olmakta fayda var.

Herhangi bir link veya fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

fthdrn
17-09-2019, 11:43
Link pm alabiliriz :D

kiraccemal
17-09-2019, 11:45
Herhangi bir link veya fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

ürünü çok samimi bir arkadaşımdan elden alıyorum hocam. Fiyatı 1 aylık kullanım için losyon 350 TL + 50 TL dermaroller tarak ile birlikte totalde 400 tl ye aldım. Alacak arkadaşlara yukarıda belirttiğim şekilde yardımcı olabilirim. Dm atabilirsiniz.

kiraccemal
17-09-2019, 11:46
ürünü çok samimi bir arkadaşımdan elden alıyorum hocam. Fiyatı 1 aylık kullanım için losyon 350 TL + 50 TL dermaroller tarak ile birlikte totalde 400 tl ye aldım. Alacak arkadaşlara yukarıda belirttiğim şekilde yardımcı olabilirim. Dm atabilirsiniz.

edit olmadığı için ekleyeyim kesinlikle ticari amaç yoktur. Postum da rakam belirttim diye işi ticarete vs döktüğüm düşünülsün istemem. Forum yöneticileri tarafından sakınca görülürse postum kaldırılabilir.

dieselpower
17-09-2019, 12:17
fiyat az bi rakam değil,

içeriği belli olmayan, yan etkileri veya karşılığının ne şekilde alacağının bilinmediği bişeye para bağlamaktansa saç ektirmek daha elverişli değil mi

Quantum
17-09-2019, 12:34
Kılla tüyle ne işiniz var arkadaş.. Hayatınızda aksiyon arıyorsunuz..
Pakete değil, içindekine kıymet verenini bulun..

DOHC
17-09-2019, 12:41
Dikkat edin de yeşil renkli terlemeyin :)

cabrioleter
20-09-2019, 08:45
fiyat az bi rakam değil,

içeriği belli olmayan, yan etkileri veya karşılığının ne şekilde alacağının bilinmediği bişeye para bağlamaktansa saç ektirmek daha elverişli değil mi

400 lira aylık maliyetle yıllık 4800 gibi bir rakam yapıyor üstelik yan etkileri çok ciddi sonuç doğurabilir.
ayrıca bir yılın sonunda kullanmayı bıraktığında tekrardan dökülebilir. kafadaki kan dolaşımını arttırıyor demek ki saç çıkarttığına göre tansiyon gibi çok ciddi yan etkileri bulunabilir.
saç ektirmek 6000-7000 gibi rakamlarda geziniyor en azından sağlıklı böyle bir şey için sağlığı riske atmanın manası yok gibi geldi bana..

CaNeR44
20-09-2019, 09:04
para olarak bakmayın olaya kendi saçın orjinal saç çıkıyor kaç para olsa verilir böyle bir su varsa ortada

cabrioleter
20-09-2019, 09:38
para olarak bakmayın olaya kendi saçın orjinal saç çıkıyor kaç para olsa verilir böyle bir su varsa ortada

yıllardır çözülememiş soruna ben arge yapıp milyonlar belki milylarlar harcayacağım sağlık testleri falan yeniden milyonlar belki milyarlar dökeceğim bu formülü patentlemeyeceğim ki merdivenaltı her marka bunu hemen formülize edip piyasaya çıkacak sağlık bakanlığı uyaracak falan. mavi hap var dertlere derman adını sokaktaki çocuktan tut yüz yaşındaki adam biliyor mavi suyu bir googlelıyorsun ipini koparan satıyor.
dünya çalkanırdı bu iş bu kadar maliyetsiz ve zahmetsiz olacak olsa. altın çilek gibi, kinoa tohumu gibi kulaktan kulağa pazarlama ile yine birileri paraları cukkalerken birileri sağlığından olacak.

CenKeR
20-09-2019, 10:53
temin edilen yer orjinalı vs neresi ile bilgi dm pm alabilirmiyim

AşkınS.
20-09-2019, 11:06
Rakam bana da yüksek geldi,ayrıca uzun vade de sorun yaşatabileceği aşikâr

dieselpower
20-09-2019, 11:35

ya Allah Allah saçla kafayı mı yedin arkadaş, kendi orjinal saç çıkarıyormuş ya madem bu kadar saça meraklısın gider bunun en doğru en sağlıklı olanını bir sağlık kuruluşunda yaptırırsın,

içeriği belli olmayan etkisi belli olmayan bişeyi hem kendi üstünde deniyorsun hemde bide para veriyorsun

///M RIDER
20-09-2019, 12:03
İlacın satışına ve kullanımına yakından şahit olarak yazayım, ilk ve orjinal üretimi bir buçuk sene önce maraşta yapıldı. Çalışma arkadaşım kullanmaya başladı , bildiğiniz saç yoktu zadece yanlar ve enseler de vardı . 3 ay içinde ciddi tüylenme 7 ve 8 ayda seyrek saçlı kişi görünümüne kavuştu. sonra getirtip ticaretini yaptı. Seyrek saçlılarda veya bölgesel açılma olanlarda 5 aylık süreçte ekime yakın sonuçlar alanlar oldu hatta 40 yaş üstü kullanan arkadaşlarımız çok daha iyi sonuç aldı.

Sonra arkadaşım kendim üretime geçeyim diye yakın akrabası olan kimya mühendisine analiz yaptırdı, analiz sonucunda içinde minioxidil, göz damlası, mavi renk veren gıda boyası, ve amarikan menşeli hücre yenileyici bir serum maddesi çıktı bu madde zaten ithalatı en zor olan ve pahalı olan maddeydi. Sacı asıl çıkaran bu hücre yenileyici dedi.Kanser hastaları ve ağır yanık vakalarında kullanılıyormuş. Hücre yenileyicinin ilk zamanlardaki şisedeki oranı %10 veya %11 di. İlk kullananlar çok şanslıydı. Baktılar iyi para kazanıyorlar sürüm çok fazla tabiki üçkağıt başladı en son siparişlerde saç çıkartmamaya veya çok az tüylenme yapmaya başladı, sonra arkadaş bir analiz daha yaptırdı etken madde % 4 civarına düşürülmüştü. sonra herkes yapmaya başladı üretimin ilk sahibine soruşturma açıldı içeri girdi çıktı bir sürü hikaye oldu. Şuan birden fazla kişi üretim yapıyor ama hangisi iyi veya hangisi parasının hakkını verir bilemiyorum.

BARR
20-09-2019, 12:19
İlacın satışına ve kullanımına yakından şahit olarak yazayım, ilk ve orjinal üretimi bir buçuk sene önce maraşta yapıldı. Çalışma arkadaşım kullanmaya başladı , bildiğiniz saç yoktu zadece yanlar ve enseler de vardı . 3 ay içinde ciddi tüylenme 7 ve 8 ayda seyrek saçlı kişi görünümüne kavuştu. sonra getirtip ticaretini yaptı. Seyrek saçlılarda veya bölgesel açılma olanlarda 5 aylık süreçte ekime yakın sonuçlar alanlar oldu hatta 40 yaş üstü kullanan arkadaşlarımız çok daha iyi sonuç aldı.

Sonra arkadaşım kendim üretime geçeyim diye yakın akrabası olan kimya mühendisine analiz yaptırdı, analiz sonucunda içinde minioxidil, göz damlası, mavi renk veren gıda boyası, ve amarikan menşeli hücre yenileyici bir serum maddesi çıktı bu madde zaten ithalatı en zor olan ve pahalı olan maddeydi. Sacı asıl çıkaran bu hücre yenileyici dedi.Kanser hastaları ve ağır yanık vakalarında kullanılıyormuş. Hücre yenileyicinin ilk zamanlardaki şisedeki oranı %10 veya %11 di. İlk kullananlar çok şanslıydı. Baktılar iyi para kazanıyorlar sürüm çok fazla tabiki üçkağıt başladı en son siparişlerde saç çıkartmamaya veya çok az tüylenme yapmaya başladı, sonra arkadaş bir analiz daha yaptırdı etken madde % 4 civarına düşürülmüştü. sonra herkes yapmaya başladı üretimin ilk sahibine soruşturma açıldı içeri girdi çıktı bir sürü hikaye oldu. Şuan birden fazla kişi üretim yapıyor ama hangisi iyi veya hangisi parasının hakkını verir bilemiyorum.

Ne sektörmüş arkadaş :)

fthdrn
20-10-2019, 23:20
Bu konu açıldıktan sonra her yerde reklamları döner oldu son 1 ayda.
Kullanan var mı ? Hangisi en iyi etken madde içeriyor ? M rider yukarıda yazmış gerekeni gerçi ama isim vermemis

AşkınS.
21-10-2019, 00:02
Bu konu açıldıktan sonra her yerde reklamları döner oldu son 1 ayda.
Kullanan var mı ? Hangisi en iyi etken madde içeriyor ? M rider yukarıda yazmış gerekeni gerçi ama isim vermemis

Benim berber her gidişimde bana kitlemeye çalışıyor :)

fthdrn
21-10-2019, 00:16
Benim berber her gidişimde bana kitlemeye çalışıyor :)

Hangisi en iyisi nerden buluruz acaba :)

aposport
21-10-2019, 06:21
Saç konusunda ekim harici diğer en başarılı yöntem Minoxidil ve Finasterid in birlikte kullanılması.

Finasterid ana maddesi piyasada Proscar ve Propecia isimleri altında bulunabiliyor ancak linkte de okuyacağınız ve konun başında bahsedildiği gibi Saç dışarı, Kuş içeri durumu var. Ben kullanmadım. Kullanacakların iyi düşünmesi gerekiyor.

Eczacının Sesi: Kellik Tedavisinde Minoxidil+Finasterid (http://eczacininsesi.com/index.php?yon=majistral&id=70)

Ben 2010 dan beri %5 Minoxidil tarzı serumları kullanan biri olarak bu işin kompedanının gerçek Amerikan üretimi Spectral DNC-N olduğunu düşünüyorum.

Spectral.DNC-N Cığır Acan Sac Destek Sistemi, Topikal Solusyon (https://www.dssatis.com/spectral.dnc-n-cigir-acan-sac-destek-sistemi-topikal-solusyon-60ml)

Diğer Amerikan malı Rogaine de iyi üründür ancak piyasada sahtesi çoktur ve genellikle yan etki olarak kafada kaşıntı yapar.

Rogaine Extra Strength Men 3 Tup Fiyatı - Taksit Secenekleri (https://www.hepsiburada.com/rogaine-extra-strength-men-3-tup-p-SGAYMIS47700603)

Kullanmayı düşünenler bu ürünleri tercih ederlerse en azından 10+ yıldır piyasadalar, binlerce feedback var ve genelde kullananlar memnunlar.

TolgaUs
21-10-2019, 07:13
Rivayete göre, Cerrahpaşa'da saç bilimcimi ne kurulmuş.
Herkes muayene olmak için birbirini yiyormuş.
Randevu çok zor alınıyormuş. Sadece muayene ücreti 650 TL miş.

slowmotion
21-10-2019, 08:11
Bizim şirketten arkadaş internetten satın almış, mavi antifirizli camsuyu gelmiş :D

Wromm
21-10-2019, 08:31
Bizim sosyal medya dolandırıcıları geç keşfetmesi ile alakalı yoksa Amerikada Kırkland Minoxidil olarak uzun zamandır satılıyor. Aslen kalp ilacı ve damarları genişletici etkisi var. Kafaya sürüldüğü sürece mevcut saçların güçlenmesini sağlar ve yeni dökülen yerlerdeki kıllarda artış sağlar. Ayrıca ilacı kesince eski haline dönüş hızlı olur. Bir ömür boyu kafamda kıl çıksın diye kalp için geliştirilen bir etken maddeye sahip bir ilacı kullanamam doğrusu.

Kalp rahatsızlığı olanlarda ritm bozukluğuna sebep olabiliyor belli bir yaş sonrası. Doktara sorarark kullanmak gerekir. İçine ne olduğu bilinmeyen mavi su olayına girmeye gerek yok.

fthdrn
21-10-2019, 12:56
aposport bu ürünler kullanımı kesince eski haline geri dönen ürünlerden mi

r3dkit
21-10-2019, 13:16
bu uraw kozmetikten aldım bende. var mı bilgisi olan kullanan vs ?

aposport
21-10-2019, 13:16
aposport bu ürünler kullanımı kesince eski haline geri dönen ürünlerden mi

Evet aynen. Minoxidil kökenli ürünleri kullanmayı bırakırsan eskiye döner. Birnevi bağımlılık. Ama kullandığında farkı kısa zamanda çok net görüyorsun.

Yakın zamanda saç ektiren arkadaşlarım oldu. Onlara da ekimi yapan doktorlar bu Minoxidil kökenli ürünlerden önermiş.

Hatta Spectral DNC-N in yerli üretim farklı isimli, kutusu benzer sahtesi bile var. Bu nedenle firma ambalaj değiştirdi.

Tunacan
21-10-2019, 13:21

Ben uraw kullanıyorum. Ama benim vücüdum alerjik olduğu için ürün çok tahriş etti. 4 gün kullanabildim.
4 şişe elimde kaldı..

r3dkit
21-10-2019, 13:35
Ben uraw kullanıyorum. Ama benim vücüdum alerjik olduğu için ürün çok tahriş etti. 4 gün kullanabildim.
4 şişe elimde kaldı..

eğer sıkıntı çıkmaz da kullanabilirsem sizden temin ederim eliniz de kalmasın.

badmast3r
21-10-2019, 13:39
Finasterid biraz sıkıntılı, testesteron işlerinden dolayı. Saç ekimciler genelde minoxidil öneriyor, Finasterid 'i sadece Doktor Koray Erdoğan öneriyor saç ekiminden 2 ay önce başlamayı.

minoxidil'i de eczaneler sabah 5 akşam 5 fıs falan diyorlar, sonra bıraktığında vay efendim saçlarım daha çok döküldü modu oluyor. minoxidil'i seyrek olan alana sabah 2 akşam 2'den fazla sıkmamak gerek.
saçlarınızı güçlendirmek için biotin kullanabilirsiniz, erkek için xpecia tablet yada solgar biotin kullanın saçlarınızı besler. şampuan olarak da sebamed yada alpecin kullanabilirsiniz. ancak bunların hiç biri saç çıkarmaz, sadece dökülmeyi yavaşlatır, bıraktığınız anda eskisinden daha çok dökülme yaşarsınız.
İşin çözümü hapta tüpte değil ektirmekte, bu işte işinde uzman çok iyi doktorlar var. 5 ay zorlanırsınız saç ektirseniz ondan sonra iyi olur.

Saç konusunda ekim harici diğer en başarılı yöntem Minoxidil ve Finasterid in birlikte kullanılması.

Finasterid ana maddesi piyasada Proscar ve Propecia isimleri altında bulunabiliyor ancak linkte de okuyacağınız ve konun başında bahsedildiği gibi Saç dışarı, Kuş içeri durumu var. Ben kullanmadım. Kullanacakların iyi düşünmesi gerekiyor.

Eczacının Sesi: Kellik Tedavisinde Minoxidil+Finasterid (http://eczacininsesi.com/index.php?yon=majistral&id=70)

Ben 2010 dan beri %5 Minoxidil tarzı serumları kullanan biri olarak bu işin kompedanının gerçek Amerikan üretimi Spectral DNC-N olduğunu düşünüyorum.

Spectral.DNC-N Cığır Acan Sac Destek Sistemi, Topikal Solusyon (https://www.dssatis.com/spectral.dnc-n-cigir-acan-sac-destek-sistemi-topikal-solusyon-60ml)

Diğer Amerikan malı Rogaine de iyi üründür ancak piyasada sahtesi çoktur ve genellikle yan etki olarak kafada kaşıntı yapar.

Rogaine Extra Strength Men 3 Tup Fiyatı - Taksit Secenekleri (https://www.hepsiburada.com/rogaine-extra-strength-men-3-tup-p-SGAYMIS47700603)

Kullanmayı düşünenler bu ürünleri tercih ederlerse en azından 10+ yıldır piyasadalar, binlerce feedback var ve genelde kullananlar memnunlar.

Tunacan
21-10-2019, 13:40
eğer sıkıntı çıkmaz da kullanabilirsem sizden temin ederim eliniz de kalmasın.

roller ı çok sürmeyin. 10 sn civarı yeterli.
Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler (https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9440.0) bu sitede kullanan birisi var. Sonuçlarını da paylaşıyor. Bende buradan görüp satın almıştım.
Bir inceleyin isterseniz.

Tunacan
21-10-2019, 13:42
Finasterid biraz sıkıntılı, testesteron işlerinden dolayı. Saç ekimciler genelde minoxidil öneriyor, Finasterid 'i sadece Doktor Koray Erdoğan öneriyor saç ekiminden 2 ay önce başlamayı.

minoxidil'i de eczaneler sabah 5 akşam 5 fıs falan diyorlar, sonra bıraktığında vay efendim saçlarım daha çok döküldü modu oluyor. minoxidil'i seyrek olan alana sabah 2 akşam 2'den fazla sıkmamak gerek.
saçlarınızı güçlendirmek için biotin kullanabilirsiniz, erkek için xpecia tablet yada solgar biotin kullanın saçlarınızı besler. şampuan olarak da sebamed yada alpecin kullanabilirsiniz. ancak bunların hiç biri saç çıkarmaz, sadece dökülmeyi yavaşlatır, bıraktığınız anda eskisinden daha çok dökülme yaşarsınız.
İşin çözümü hapta tüpte değil ektirmekte, bu işte işinde uzman çok iyi doktorlar var. 5 ay zorlanırsınız saç ektirseniz ondan sonra iyi olur.

1000mg solgar biotin kullandım bir kutu.
+5 kg kilo harici bir faydasını göremedim. Şampuan olarak revox erkek kullanıyorum..
Biotin bitti. Şimdi kilo verme zamanı :)

GokhanK.
21-10-2019, 14:54
Bu urunu yapan avrupa yakasinda bir amca. Benim gittigim berberde satiyo bundan. Adamdan 200 liraya aliyorlar. Tamamen bitkisel. Bahsettiginiz seyle ayni midir bilmiyorum ama. Banada berberin gosterdigi resimlerde adamin saclar beyaz siyah olarak cikartiyor saci. O dikkatimi cekti. Ama cikartiyor. Benim mudure bahsetmistim durumu. Oda icerenkoyde kendi berberinden aliyomus. Berber bunlara 600 e veriyor. : )

akko
10-11-2020, 09:03
arkadaşlar merhaba,
bi arkadaşım için bakıyoruz da bu Luis Bien marka Mavi Serum çıkmış. bu gratislerde vs. de satılıyor
öyle dalgaya bi şeyi yok, Sağlık bakanlığı onaylı diyorlar
var mıdır bilen?

muratburunce
10-11-2020, 09:06

yeni gördüm bunu bak üzüldüm memedim şimdi :(

Bugraaa
10-11-2020, 10:17
Benim arkadaşta isimsiz mavi şişeden kullanıyordu her hafta kullandığı zaman çıktığı belli, kullanmayı bıraktı eski haline döndü :D

Tunacan
10-11-2020, 17:04
uraw var bende.
alerji yaptı.
4 şişe. isteyene hibe edebilirim.

sahnnn
13-11-2020, 10:47
uraw var bende.
alerji yaptı.
4 şişe. isteyene hibe edebilirim.

bende aktif kullanıyorum alerji yapmadı bende fiyatlar da ***** yükseldi mümkünse yollarsanız sevinirim dm yazıyorum şimdi

Tunacan
13-11-2020, 12:09
maalesef ürünleri bulamadım. sanırım hanım çöpe atmış.
kusura bakmayın.