PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu yakası boya düzeltme ve iç detailing tavsiyesi

mturan
20-10-2019, 20:01
Selamlar, yeni alacağım arabada sigara içildiğinden ve bakımsızlıktan dolayı sigara kokusu ve kir var. Araç 2008 e87 siyah, pasta cila ile boyanın kendine gelmesini farlar ve camların da iyice temizlenip parlamasını istiyorum. İç mekanda da döşeme, klima, ozon vb ile, plastik ve deri aksamın iyice temizlenmesi çok önemli. İşinde titiz, özellikle iyi malzeme kullanan ve 3 saatte başından savmayacak bir yer arıyorum. Ataşehir'e yakın veya anadolu yakasında neresi olduğu farketmez iyi bildiğiniz özellikle de tecrübe ettiğiniz bir yer varsa tavsiye almak isterim.

_opeth
20-10-2019, 21:40
Maltepede bad detailing var izlediklerim kadarıyla iyi iş yapıyorlar.

Kadyr
20-10-2019, 21:41
İki yer tavsiye edebilirim. Sem oto doğuş otodan ayrılma boyahane şefi dükkan açtı. Ama hiç iş yaptırmadım sadece tanıyorum ve hesabını takip ediyorum. Diğeri doracare ise epeydir takip ediyorum İyi işler çıkarıyorlar. İkiside kartalda

Dora Care (@doracarcare) • Instagram photos and videos (https://instagram.com/doracarcare?igshid=6h6taofgz9q)

SEMOTOMOTORS (@semotomotors) • Instagram photos and videos (https://instagram.com/semotomotors?igshid=ph3tt3urbo56)

enesy
21-10-2019, 08:10
Maltepede bad detailing var izlediklerim kadarıyla iyi iş yapıyorlar.

Arkadaşınız falan mi bilmiyorum ama ben arabama su tutturmam. B.A.D de.

[RaCeR] ya da @[ RaCeR ] Canowax, Can var Maltepe de ;
İnstagram : CANowax

CareSolution Ataşehir var ,
İnstagram : @caresolution

Detailworks var Altunizade EMG Emre Gecü de foruma üye ;
İnstagram @detailworkstr

lucky Jackal
21-10-2019, 08:38
ya detailworks e git ya da heroic detaling ikisine de instagram dan ulaşabilirsin.

AliGizda
21-10-2019, 08:47
Hiç tecrübem yok ama tavsiye edilenlere ek Tokyo Garaj var, foruma üye kendisi fakat nickini tam hatırlayamadım.

Kadyr
21-10-2019, 10:04
Evet Tokyo garajı unuttuk. Kendisi boya ustalığı dan gelme olduğu için işinde çok çok iyi. Salih ismi

_opeth
21-10-2019, 10:51
Arkadaşınız falan mi bilmiyorum ama ben arabama su tutturmam. B.A.D de.

[RaCeR] ya da @[ RaCeR ] Canowax, Can var Maltepe de ;
İnstagram : CANowax

CareSolution Ataşehir var ,
İnstagram : @caresolution

Detailworks var Altunizade EMG Emre Gecü de foruma üye ;
İnstagram @detailworkstr

yok tecrübem yok hocam. bildiğin bir şey varsa aydınlatırsan sevinirim.

enesy
21-10-2019, 16:33
yok tecrübem yok hocam. bildiğin bir şey varsa aydınlatırsan sevinirim.

Bir kere araba yıkattım , aynı bezle önce kapıyı, sonra camı , sonra tekrar bagajı , sonra tekrar camı , sonra kapı içini , sonra tekrar aynayı sildi kurulayan arkadaş.

Bir kere de birşey sordum kapıdan onda da genel olarak yaklaşımları vs çok hoşuma gitmedi.

Detailing center tavsiyesine yazılmaz , belki oto yıkama olarak önerilir.

Ama maltepe idealtepede ye gideceksem eğer 300 m aşağıya idealtepe sahil meguiars a giderim yıkaymaya da.

Year One
21-10-2019, 16:48
her detailing ci cam ile çok uğraşmaz. Uzun iş olduğu için herkes o riski göze almayabilir veya çıkan sonuç sizi tatmin etmeyebilir veya istenen rakam size uymayabilir. Seryum oksit ile çizikler alınıyor camda ama çok riski var çatlama kırılma oranı yüksektir. O yüzden işinin ehli bir yere emanet edin derim.

Chn53
21-10-2019, 18:01
canowax

.

S-works
21-10-2019, 21:32
Tokyo garage salih ustaya gidebilirsiniz .

TarikS
23-10-2019, 08:47
Çok yakın arkadaşım olması bir yana "kırık" düzeyde iş yaptığı için Detailworks Emre'yi şiddetle tavsiye ederim. Ortalama 3 gün bırakmanız gerekir aracı ama sonrasında binmeye kıyamazsınız. Malzemeleriyle orantılı olarak da fiyatı pek düşük olmayabilir ama sonunda aklınızda soru işareti kalmaz kesinlikle.

Bir uğrayıp yapılan araçları kendiniz de görebilirsiniz muhakkak dükkanda yapım aşamasında veya bitmiş de teslimatı bekleyen araca denk gelirsiniz

mturan
23-10-2019, 09:11
Çok yakın arkadaşım olması bir yana "kırık" düzeyde iş yaptığı için Detailworks Emre'yi şiddetle tavsiye ederim. Ortalama 3 gün bırakmanız gerekir aracı ama sonrasında binmeye kıyamazsınız. Malzemeleriyle orantılı olarak da fiyatı pek düşük olmayabilir ama sonunda aklınızda soru işareti kalmaz kesinlikle.

Bir uğrayıp yapılan araçları kendiniz de görebilirsiniz muhakkak dükkanda yapım aşamasında veya bitmiş de teslimatı bekleyen araca denk gelirsiniz

benim de aklımda orası var, müsaitliğine göre ilk önce bir premium yıkama yaptırıp tanışacağım. Teşekkürler.

TarikS
23-10-2019, 12:25
benim de aklımda orası var, müsaitliğine göre ilk önce bir premium yıkama yaptırıp tanışacağım. Teşekkürler.

Gitmeden mutlaka telefonla yıkama için de randevu alın, zira rutin yıkama yapmıyorlar pek, müsaitlik olmuyor