Orijinalini görmek için tıklayınız : hondata s300-s200
d16a9 dakı orjınal p 29 beyine bunnardan hangısını uygulamalı aralarında ne gbı farklar vardır bunları uygularken nelere dıkkat edılmelı ve ustune neler eklenmeli sizce sımdıden teşekkürler...
ve mesela s300 veya s200 uyguladık p29 a aynı zamanda bluebox da kullanabılırmıyız?
Dynatech
11-01-2009, 12:04
En önemlisi s300 de real time update yapabiliyosun, s200 de bu yok..diğer farkları aşağıdaki tablodan öğrenenbilirsin..
http://www.hondata.com/sproducts.html
malesef ıngılızcem o kadar ıyı deıl acıklama yapılırsa sevınırım bıde s200 e hıc update yapılamıomu?
s300 taktiysan bluebox neden takicaksin anlamadim..
s300 varken s200 almak nesı zaten onu anlamadım.
ya ben sadece aralarındakı farkları orenıp ona gor bı yol cızıp arabama uygulamak ıstıorm yanı bılgılı deılım bu konuda o yuzden soruorum sıze o zaman sımdı s300 takınca bluebox a gerek yok dıosunuz pekı sadece bluebox taksak nolur?s300 veya s200 e gore ne fark olur?s200 le s300 arasındakı farklar neler bunnarı orenmek ıstıorum sadece?
yaw aslında sunu soylıyım sana, s200 kullanan hıc yok tr de olmıycakta s300 alıcaksaın yada beynını chıp kıtıyle chıpleyıp crom proyla ayar yaptırcaksın...
yanı bız p29 a dırek s300 uyguladığımızda ıyı bır sekılde verım alırmıyız?
yanı yapabılecegının sonu gıbı bısıy ems takmadıktan sonra dıyım
ems ne oluyor pekı ve bırsey daha sorcam sımdı su konuyu ıyıce aydınlatsak s200 kullansam ne gbı dezavantajlarım olur s300 e gore?
s200 ile ayarlara "aninda" mudahele edilmedigi icin verimi dusuk;
chrome ile chiplense ayni sey olurdu..
p29 deılde p28 s300 yapabılıosun dıye bılıyorum yanlıs hatrlamıosam. p28+neptune de kullanabılırsın
cem okusun kesın yorum yapar. p29 a s300 oluyor dıye bılıyorum bende
sportinger
11-01-2009, 15:22
P29 a olur daha önce ben kullandım.
anlasılan ya s300 yada uzerındekı ecuya ayar yapılarak chıplencek bakalım maddı duruma gore ayarlancak...
yeni civic sedan lar a da böle hondata krpo gibi efsane bi beyin cıksa ya yada var mıdır :)