PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Corona Virüs Sebebiyle Evde Vakit nasıl geçer???

Sayfa : 1 2 3 [4]

_opeth
07-07-2020, 19:19
işsizlikten "belki 3-5 kr gelir" diye bionluk.com'a üye oldum çeviri yaparım video editlerim çekerim uçarım kaçarım diye ilan girdim. kısmet diyelim.

aslında şubatta denediğim ama 6 senelik laptop'un açamadığı flutter'da mobil uygulama yapma olayını kavrasaydım güzel şeyler çıkabilirdi de para-çokomel durumları :(

Oznsrl
17-07-2020, 00:29
Bari alkole indirim yapsalarda rahat rahat içsek o kadar para verince insanın boğazından geçmiyor :D

_opeth
17-07-2020, 09:21
işsizlikten "belki 3-5 kr gelir" diye bionluk.com'a üye oldum çeviri yaparım video editlerim çekerim uçarım kaçarım diye ilan girdim. kısmet diyelim.

aslında şubatta denediğim ama 6 senelik laptop'un açamadığı flutter'da mobil uygulama yapma olayını kavrasaydım güzel şeyler çıkabilirdi de para-çokomel durumları :(

video edit işi geldi yaklaşık 5 dk'lık bir iş için 50TL yazdım 40TL aldım 10 TL bionluk'un süreklilik arz etse güzel gelir elde edilir ama maalesef o işler öyle olmuyor :-/

nyz_61
26-07-2020, 18:36
S.a. arkadaslar yeri bura degil biliyorum ama illa soliycem seyi yapan arkadaslar vardir. Benim evim giris kat ve arada balkondan hortumu uzatip aracimi yikiyorum fakat surekli suyu ac suyu kapa isi zor oluyor bende bu bahce hortumunun ucuna takilan tabancalardan takmayi dusunuyorum... Bu tarz birsey kullanan varmi ne marka almam lazim tavsiyelerinizi bekliyorum...
Şimdiden tesekkurler...

_opeth
27-07-2020, 21:20
S.a. arkadaslar yeri bura degil biliyorum ama illa soliycem seyi yapan arkadaslar vardir. Benim evim giris kat ve arada balkondan hortumu uzatip aracimi yikiyorum fakat surekli suyu ac suyu kapa isi zor oluyor bende bu bahce hortumunun ucuna takilan tabancalardan takmayi dusunuyorum... Bu tarz birsey kullanan varmi ne marka almam lazim tavsiyelerinizi bekliyorum...
Şimdiden tesekkurler...

404 Page (https://www.gardena.com/tr/urunler/sulama/hortum-baglantisi/stoplu-sprey-seti-13mm-1-2/967304901/)

Gardena ürünleri genelde uzun ömürlüdür bilmem kaç paradır

_opeth
24-08-2020, 10:08
yine ben. işsiz olunca zorunlu olarak kendimi izole ediyorum diyebilirim. Tabi yine dışarı çıkmalar söz konusu. Arkadaşın babasına Mazda 3 aldık bu hafta onunla ilgileneceğim bolca. eksik malzemeleri sen al ben yaparım dedim. farlar sararmış durumda bi kaç bakım işleri için ustaya götürme falan filan zaman geçireceğiz kendisiyle. Bitirince de bir test videosuyla sonlandırırız :)

rebelh
24-08-2020, 10:21
Şimdiden tesekkurler...

ben kullanıyorum orta kalitede bir şey alsan yine işini görür suyun basıncını çok açmazsın kovaya doldurup doldurup yıkarsın aracı

ghibli06
05-12-2020, 13:51
başladı karantina günleri :) neler yapıyor hamarat tech ahalisi?

yusufcan_k
05-12-2020, 14:03
valla ben oyuna sardım elimde karpal tünel sendromu çıktı zımpara boya işlerine ara vermek zorunda kaldım :) motorsport manager oynuyorum steam den aldım indirimden güzel paketleri var ve kaptırıp gidiyosun güzel zaman geçirtiyo

VolkanA.
05-12-2020, 17:46
Uzun süredir aklımda olan işlemi iş yoğunluğu yüzünden yapamadım. Hazır dedim fırsat bu fırsat izolasyon işini halledeyim.

9 mm içi süngeri izelasyon malzemesini kullandım 120 cm olan üründen.

Yüksek süratlara çıkarmaya fırsatım olmadıama arka sokaktan dönüp geldiğimde oldukça başarılı oldu. Ses çok ciddi azalmış artık motor sesı çok fazla rahatsız edecek belli onun için nereleri kaplamak gerekir?

Tabana sürgü kapılara ve davlumbaz üstlerine yaptım. Ön iki kapı yapıldı. Tavana ve camların olduğu bölüme yapmak istiyordum ama malzeme yetmedi. Buralara yapmak sese çok etki ederimi acaba diye düşünüyorum çünkü baya tok oldu? Siz ne dersiniz yararı olurmu?

Haftaya yolcu bölümünün tabanına yapmayı düşünüyorum.

https://i.hizliresim.com/feqWsQ.jpg (https://hizliresim.com/feqWsQ)

VolkanA.
05-12-2020, 17:48
Edit: Yapıştırmanın mümkün olmadığı yerlerede bu stüdyoda kullanılan süngerimsi malzemenin kırpıntılarını tıkadım onunda çok yararı oldu.

turboman
05-12-2020, 23:58
Uzun süredir aklımda olan işlemi iş yoğunluğu yüzünden yapamadım. Hazır dedim fırsat bu fırsat izolasyon işini halledeyim.

9 mm içi süngeri izelasyon malzemesini kullandım 120 cm olan üründen.

Yüksek süratlara çıkarmaya fırsatım olmadıama arka sokaktan dönüp geldiğimde oldukça başarılı oldu. Ses çok ciddi azalmış artık motor sesı çok fazla rahatsız edecek belli onun için nereleri kaplamak gerekir?

Tabana sürgü kapılara ve davlumbaz üstlerine yaptım. Ön iki kapı yapıldı. Tavana ve camların olduğu bölüme yapmak istiyordum ama malzeme yetmedi. Buralara yapmak sese çok etki ederimi acaba diye düşünüyorum çünkü baya tok oldu? Siz ne dersiniz yararı olurmu?

Haftaya yolcu bölümünün tabanına yapmayı düşünüyorum.

https://i.hizliresim.com/feqWsQ.jpg (https://hizliresim.com/feqWsQ)

Tabiki faydası olur. Ben fiesta vardı arkası boş koltuksuz çok ses yapıyordu uzun yola gidecektim geçici olarak battaniye örttüm onun bile bariz faydası oldu

VolkanA.
06-12-2020, 09:24
Tabiki faydası olur. Ben fiesta vardı arkası boş koltuksuz çok ses yapıyordu uzun yola gidecektim geçici olarak battaniye örttüm onun bile bariz faydası oldu

O zaman haftaya devam orayıda kaplayalım :)