Orijinalini görmek için tıklayınız : Rent a Car Tavsiyesi
cagalazade
26-09-2020, 23:09
Selam herkese,
Ekim ayı ortasında eşimle İzmir'den 3 günlüğüne İstanbul seyahatimiz olacak, uçakla gidiş geliş kısmını hallederiz diyerek bilet aldık. İniş ve kalkış Sabiha Gökçen, araç kiralarız diye düşündük.
Yaklaşık 1 saattir sitelere bakıyorum, bilindik markaların rakamları çok yukarda bana göre, bilmediğim yeni duyduğum çok marka var ancak yorumları vs okuduğumda haklarında inanılmaz şikayetler var.
İşin içinden çıkamadım, daha araç seçme kısmına gelemeden firmada takıldık kaldık. Sabiha Gökçen alım ve teslim şeklinde önerebileceğiniz firma ya da düzgün esnaf vs var mıdır arkadaşlar?
Teşekkürler
enterprise yada central önerebilirim. Türk telekom kampanyası var enterprise için
34btr1907
27-09-2020, 00:54
Hertz,Garenta benım memnun kaldıgım fırmalardı.enterprise dan eger otomatık alıyorsanız özellikle belirtin telefon açın,kalkıp manuel verebılıyorlar.
Enterprise iyidir. Kkb sorgulaması yapmayan ender firmalardan.
Çizgi tek geçerim hiçbir zaman sıkıntı yaşatmadı
Ozan Özer
28-09-2020, 06:56
Garenta iyidir,kurumsaldır.Arkasında Anadolu grubu var..
Her seferinde gerek ilgi gerek ikramları olsun gayet memnun kalmıştım.Turkcell'lilere ve birkaç firmaya daha kampanyaları vardı..
Çizgi tek geçerim hiçbir zaman sıkıntı yaşatmadı
İzmir Adnan Menderes'ten kiralmıştım Ben de tavsiye ederim.
serkanaygün
28-09-2020, 07:32
Son 2 senedir bütün kiralamalarımı sixt rent a car'dan yapıyorum. Hem çalışanlarının yaklaşımı, hem arabalarının temizliği ile tavsiye ederim.
Burak Mehmet
28-09-2020, 10:38
Eğer gezme tozma gezisiyse istanbul için araç kiralamayın..Araç sizi kısıtlar.
çok ihtiyacınız olduğunda moov by garentadan saatlik gideceğiniz yere kadar kiralayın miss...
huseyinturk
16-01-2023, 14:37
2 aylık otomatik araç ihtiyacımız var, tanıdığı, önerisi olan varmı?
Avis ve Budget kesinlikle önermem. Garenta iyidir ama diğerlerine göre daha pahalı. Sixt ve Avec i öneririm. Sitelerinde kampanyalar oluyor genelde. 3 defa Sixt firmasından kiraladım hiç sorun yaşamadım. Temiz, düşük kmli ve yeni araç vermeye çalışıyorlar genelde. Avecte aynı şekilde.
huseyinturk
16-01-2023, 15:24
Avis ve Budget kesinlikle önermem. Garenta iyidir ama diğerlerine göre daha pahalı. Sixt ve Avec i öneririm. Sitelerinde kampanyalar oluyor genelde. 3 defa Sixt firmasından kiraladım hiç sorun yaşamadım. Temiz, düşük kmli ve yeni araç vermeye çalışıyorlar genelde. Avecte aynı şekilde.
Hepsinde kampanyalar havada uçuşuyor, yüzde 45mi dersin, milmi dersin ama ne hikmetse son noktada kampanya olsun olmasın fiyat aynı kalıyor.
2 aylık otomatik araç ihtiyacımız var, tanıdığı, önerisi olan varmı?
Yolcu360 call center ile görüşsene bi? Normal şartlar altında zaten kupon vs uygun fiyat verebiliyorlar. (farklı farklı global ve lokal firmalarla çalıştıklarından ötürü)
Belki bu derece uzun kiralamada ayrı bir çözüm yaratırlar.
Ümraniye de önder otomotiv var. Eskiden beri tanırım araç kiralamada paylaşıp duruyor yakınsa bir sorun isterseniz şartlarını bilmiyorum hiç kiralamadım kendisinden.
Kurumsal harici yerden tanıdık vs asla kiralamayın.
azıcık pahalı olsun kurumsal olsun.
Hepsinde kampanyalar havada uçuşuyor, yüzde 45mi dersin, milmi dersin ama ne hikmetse son noktada kampanya olsun olmasın fiyat aynı kalıyor.
şimdi baktım günlük 100 tl fark var %40 kampanyada. acaba size mi denk gelmedi ?
https://i.hizliresim.com/nh10jwv.jpg (https://www.hizliresim.com/nh10jwv)
huseyinturk
17-01-2023, 00:36
Aylık olarak baktığım için farketmemiş olabilir, fiyatlar daha uygun oluyor süre uzun olduğu için herhalde
CloudGrey
17-01-2023, 06:44
zeplin'e bakın derim.
Neden dolayı mesela? Birde kurumsalda suç sende kaza yaptın sonrası nasıl ilerliyor? Yatma parası veya kaza parası alma durumu nasıl oluyor?
Gökhan Kavuştu
17-01-2023, 14:57
Kasım ayında Adnan Menderes Havalimanı Zeplin ofisinden 22 günlük kiralama yaptım. 2022 model Renault Clio için sigorta dahil yaklaşık 8.600 ₺ gibi bir miktar ödedim. Kiralama süresinde maddi hasarlı ufak bir trafik kazası yaptım ve ben kusurluydum. Buna raÄŸmen bir kuruÅŸ ek ücret ödemedim. Araçların temizliÄŸi, bakımı ve personelin ilgisi de güzeldi. Bu firmayı ilk defa tercih ettiÄŸim halde benim için güzel bir tecrübe oldu.
Gökhan Kavuştu
17-01-2023, 15:01
Kasım ayında Adnan Menderes Havalimanı Zeplin ofisinden 22 günlük kiralama yaptım. 2022 model Renault Clio için sigorta dahil yaklaşık 8.600 ₺ gibi bir miktar ödedim. Kiralama süresinde maddi hasarlı ufak bir trafik kazası yaptım ve ben kusurluydum. Buna rağmen bir kuruş ek ücret ödemedim. Araçların temizliği, bakımı ve personelin ilgisi de güzeldi. Bu firmayı ilk defa tercih ettiğim halde benim için güzel bir tecrübe oldu.
Kasım ayında Adnan Menderes Havalimanı Zeplin ofisinden 22 günlük kiralama yaptım. 2022 model Renault Clio için sigorta dahil yaklaşık 8.600 ₺ gibi bir miktar ödedim. Kiralama süresinde maddi hasarlı ufak bir trafik kazası yaptım ve ben kusurluydum. Buna rağmen bir kuruş ek ücret ödemedim. Araçların temizliği, bakımı ve personelin ilgisi de güzeldi. Bu firmayı ilk defa tercih ettiğim halde benim için güzel bir tecrübe oldu.
Neden dolayı mesela? Birde kurumsalda suç sende kaza yaptın sonrası nasıl ilerliyor? Yatma parası veya kaza parası alma durumu nasıl oluyor?
Kurumsallarda alkol yoksa suç sende olsa bile hiç bir ek ücret ödemiyorsun. Mini hasarlarda da polis raporun varsa yine ödemiyorsun. Mini hasar kaskosu yaptırırsan polis raporuna da gerek kalmıyor.
Kurumsal olmayanlar ne kadar tanıdıkta olsa yattığı günün parasını talep edebilir. Senetsizde vermezler bence.
kadireren
17-01-2023, 17:27
Bugün iş dönüşü radyoda reklamı var Enterprise %40 indirim fırsatı vs şeklinde bir bakın isterseniz
zeplin'e bakın derim.
zeplin daha çok kasko firmalarına ikame araç sağlamıyor muydu ya ?
bana bugüne kadar kasko aracılığı ile zeplinden gelen her araç, yeni model fakat en az 70.000 km, her tarafı vuruk, pislik içinde oluyor.
CloudGrey
19-01-2023, 09:38
zeplin daha çok kasko firmalarına ikame araç sağlamıyor muydu ya ?
bana bugüne kadar kasko aracılığı ile zeplinden gelen her araç, yeni model fakat en az 70.000 km, her tarafı vuruk, pislik içinde oluyor.
yani bu işin vakkosu değil ,
ama kolaylıkları diğer günlük rentcarlardan çok daha fazla , biraz daha ucuz haliyle...
Türkiyede her ilde "ikame araç" denilince akla zeplin geliyor , basit ve ağı ciddi geniş..