Orijinalini görmek için tıklayınız : Plenty Cilali Sampuan Incelemesi (A101)
imprezaWRC
16-06-2022, 16:42
Geçenlerde A101'de tesadüfen görünce satın aldım. Başka bir şey satın almak için gitmiştim ama kendimi tutamadım ve bu şampuanı da satın aldım. İçeriğinde amin diye bir şey varmış. Amonyak familyasından bir arkadaşmış. Tam olarak amonyak da değil ama işte neyse o kısım tam hakim olmadığım konulara giriyor. Videoda da bundan bahsettim zaten :)
Efem, sulandırma oranı 10lt kovaya 100ml şeklinde olduğu için haliyle ürün tek kullanımlık oldu. :) Bir nevi eşantiyon ürün yapmışlar. Ayrıca hayatımda ilk defa tek seferde bir ürünü bitirmiş oldum :D
Neyse, hidrofobi veya hidrofili var mı yok mu merak edenler için kısa bir video hazırladım. Videoda pH değerini de ölçtüm :)
Plenty Cilalı Şampuan - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ZvBPWWDNVT8)
https://www.youtube.com/watch?v=ZvBPWWDNVT8
"Malesef, hayatımda hiçbir değişiklik olmadı" kısmında koptum abi. :D
Emeğine sağlık.
imprezaWRC
21-06-2022, 11:43
"Malesef, hayatımda hiçbir değişiklik olmadı" kısmında koptum abi. :D
Emeğine sağlık.
Biraz bile hidrofobi oluşmayınca artık nazik şekilde öyle söyleyeyim dedim. Belki de kaba bir dil oldu ama çıktı ağzımdan artık :)
Biraz bile hidrofobi oluşmayınca artık nazik şekilde öyle söyleyeyim dedim. Belki de kaba bir dil oldu ama çıktı ağzımdan artık :)
Yok abi yok hiç kaba bir dil olmamış. :D
8.000rpm
21-06-2022, 16:29
köpüren bişey yani özetle , hem de tek kullanımlık
:):):):)
imprezaWRC
21-06-2022, 19:05
köpüren bişey yani özetle , hem de tek kullanımlık
:):):):)
Keşke az da olsa yüzeyi hidrofobik yapsaydı ama olmadı. Maalesef tek kullanımlık çünkü 100ml'yi 10lt kovaya dökün demişler. 5lt kova alıp yarı yarıya da kullanmak mümkün ama ne değişecek işte her türlü sarfiyatı fazla bir ürün. Soft99 gibi yüzeyi boncuk tarlasına çevirse zaten tek kullanımlık olmasını da kimse takmaz ve kapış kapış satılırdı.
imprezaWRC
21-06-2022, 19:08
Yok abi yok hiç kaba bir dil olmamış. :D
Adamlar emek sarf etmiş, üretmişler, ben de açıkçası çok olumsuz bir tablo da çizmek istemiyorum. Neticede, gel o zaman kendin yap deseler, kimyasallar ile bakışır dururum.
Adamlar emek sarf etmiş, üretmişler, ben de açıkçası çok olumsuz bir tablo da çizmek istemiyorum. Neticede, gel o zaman kendin yap deseler, kimyasallar ile bakışır dururum.
Zaten kendileri de üretmiyordur tahminimce, kendi kendine rakı şarap mazot yapan bir milletiz bence yaparız ama o kadar kaliteli olur ki fiyatı soft99 yada wet coattan fiyat olarak kat ve kat olur :)
bence bu fax sıvı sabun abi, direk buna şişelemişler.
ben en çok şu megur e x filan var ya onları merak ediyorum, böcek ilacı gibi kullanıılır valla pH 23 filandır
imprezaWRC
22-06-2022, 13:07
bence bu fax sıvı sabun abi, direk buna şişelemişler.
ben en çok şu megur e x filan var ya onları merak ediyorum, böcek ilacı gibi kullanıılır valla pH 23 filandır
Forbix mörbix birşey vardı ondan aldım ve plastik bir zımbırtıda denedim ve olumsuz bir şey olmadı. Yakında onu da kobay niyetine Duster'da kullanırım.