Orijinalini görmek için tıklayınız : Track Setup Rocco
Selamlar herkese;
Aracım cam tavansız beyaz manual vites Rocco :)
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. İlk başlarda çoğu Rocco sahibinin yaptığı gibi bende de 19" jant vardı ve ön daha basıktı, tabiri caizse "dekor" aracıydı. :) Daha sonra bu kafadan vazgeçip arabayı olması gerektiği ve daha zevkli hale geleceğini düşündüğüm şekilde yapmaya çalıştım.
Bu eski hali;
Bu süre zarfında kendi çapımda eklemeler yaptım, bunlardan bazıları;
Motor
- Nural Setup
- RamAir filtre kiti
- R8 bobin & Bkr7 buji
- Stage 1 Revelation yazılım
Kaporta - Karoser
- R Body Kit
Yürüyen
- Jom Blueline ön arka coilover kit
- UltraRacing ön kule gergisi
- UltraRacing arka sway bar
- Whiteline arka viraj denge çubuğu
- Whiteline ön viraj demiri
- Sparco Assetto Gara Bronze 18" jantlar
- Michelin Pilot Sport 5 - 235/40/18 lastikler
Yapılacaklar
- Ap Racing 4 piston kaliperler
- 330 mm fren diskleri
- Çelik fren hortumları
- Forge short shifter
- Turbo ve intercooler upgrade
Şu haliyle bile eski halinden eser kalmadı diyebilirim. Adeta go kart gibi oldu, tabi konfor bitti. Ama daha zevkli hale geldi.
Kazasız belasız kullanmak nasib olsun
Çok sevdiğim ve almak istediğim bir araçtı gençken. Lâkin o dönemki şartlar bir türlü izin vermedi. Şartlar olgunlaşınca da gençlik gitti.
yapılanlarla çok tok durmuş. fren diskleri değişince işlevinin yanı sıra görselliğe de çok ciddi katkısı olacaktır.
Çok sevdiğim ve almak istediğim bir araçtı gençken. Lâkin o dönemki şartlar bir türlü izin vermedi. Şartlar olgunlaşınca da gençlik gitti.
yapılanlarla çok tok durmuş. fren diskleri değişince işlevinin yanı sıra görselliğe de çok ciddi katkısı olacaktır.
Aynısını yazmaya gelmiştim gidiyorum
Maşallah kazasız belasız
Ülkede modifiye kültürünün büyük jant + dip basıktan track spec’e doğru evrilmesi mutlu ediyor. Sizin aracınız da bu hali ile çok iyi olmuş maşallah kazasız belasız sürüşler
rain man
30-01-2023, 04:11
Basıklığı falan cuk olmuş.
Aerodinamisi gidişi vs gerçekten güzel bir araç. Çocuk olmasaydı sonraki araçlarımdan birisi diyordum.
Şartlar elverirse gazlamak amacıyla 2. araç olarak çok güzel bir aday hala benim için.
Kazasız belasız kullanın.
Ozan Özer
30-01-2023, 15:46
2.satırda kendi hayatımı gördüm bir an :)
Maşallah bu arada,elinize emeğinize sağlık. Yapılacaklar ile daha da düzel olacağı kesin.
kalipson
30-01-2023, 15:50
Demir tava geldi kömür bitti, akıl başa geldi ömür bitti.. şeklinde geleneksel özlü sözlerimiz olmakla beraber, hala genç olduğunuzu/olduğumuzu düşünüyorum. :D :D
Tabii çoluk çocuk olunca o başka. Tek kapı yoruyo gerçekten. :/
2.satırda kendi hayatımı gördüm bir an :)
Maşallah bu arada,elinize emeğinize sağlık. Yapılacaklar ile daha da düzel olacağı kesin.
Demir tava geldi kömür bitti, akıl başa geldi ömür bitti.. şeklinde geleneksel özlü sözlerimiz olmakla beraber, hala genç olduğunuzu/olduğumuzu düşünüyorum. :D :D
Tabii çoluk çocuk olunca o başka. Tek kapı yoruyo gerçekten. :/
İyicene yaşlılar evine döndürdük forumu da konuyu da :D
zamanın güzel hızlılarından biriydi bu roccolar, bütün gençler almak isterdi fakat alternatifler çıkınca papucu dama atıldı. Bu rocco da güzel kurulmuş, yakışıklı duruyor, iş yapar.
Shadow_Dancer
30-01-2023, 17:41
Gençlik gitti demeyeydin iyiydi :) Hele ki orta yaşla kavga ettiğim şu dönemlerde
Arabaya gelince çok güzel maşallah..
BlackMamba
30-01-2023, 22:45
Maşallah çok güzel olmuş araç kazasız belasız kullanın
Zamanla planladığınız şeyleri de gerçekleştirirseniz çok daha keyifli hale gelecektir
Aliburakb
31-01-2023, 09:38
standart rocco işlerinden çevirmeniz çok güzel olmuş. bir kaç jant deneyiminiz oldu sanırım facebookda görsellere denk geldim yanlış hatırlamıyorsam. son hali çok güzel sıkı olmuş maşALLAH.
Merhaba Scirocco özellikle makyajlı kasa hala çok beğendiğim bir otomobil.
Dokunuşlarda çok asilleştirmiş. Tebrik ederim..
Pist kullanımı olacaksa Golf5-6 ile (pq35) aynı yürüyen aksama sahip, (parça ararken faydalı bilgi)
Viraj demiri iyileştirmesi tavsiye ederim Go-Kart hissi çok güzel oluyur. Direksiyon Mini gibi istekli hale geliyor.
Coilover KW kullanırsanız hem konfor hem de daha iyi yol tutuşu olacaktır.
Motor setup stage1 iyidir. Bu size daha uzun performanslı sürüş sağlar, Upgrade olacaksa methanol kit mutlaka kullanın direk enjeksiyonların en büyük sorunu aşırı ısınması.
Güzel günlerde keyifle kullanın :)
maşallah çok güzel tadında olmuş..kazasız belasız kullanın :)
Erdem K.
31-01-2023, 14:27
maşallah, rocco severiz ...
R21TURBO 41
31-01-2023, 19:37
Maşallah çok güzel olmuş. Jant kaderini değiştirmiş arabanın.
Rocco'dan nefret ederim ama maşallah sizinkinin son hali çok güzel olmuş. Jantlar çok yakışmış.
Kazasız belasız
sekizsilindir
01-02-2023, 00:44
sıkı şeker yolunda, güzel ilerlemeler
5 yıl kadar büyük keyifle kullandım, gerçekten kullanması çok keyifli araçtır rocco.
160hp gibi değil 200hp gibi gidiyordu zaten, ben stock kullandım ama stage1 de aşırı keyifli hale geliyordur.
Bende HR yay ve koni amortisör vardı araç gerçekten çok iyi yol tutuyordu. Sizdeki eklemelerde aracı başka bir seviyeye çıkarmıştır tahmin edebiliyorum.
Kazasız belasız kullanın.