PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğrenci bir kardeşinize araba önerisi :)

trane
28-06-2024, 22:00
Öncelikle merhabalar bu güzel forumdaki saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim.

Üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım buradaki herkes gibi araba meraklısıyım hatta delisiyim bile denilebilir sormak istediğim soru ise orta seviye bir bütçeyle masraf olarak babamla beni yormayacak, gidişiyle tatmin edecek,üzerinde ufak tefek oynamalar yapabileceğim bir araç öneriniz var mı? Bu zamana kadar hep dizel manuel bir araba kullandım.
Şu sıralar babamla bir fikir ayrılığındayız o 2012-2013 arası manuel 1.6tdi CAY motor kodlu poloya sıcak bakıyor ben ise bir bmw hastası olarak e36(320-325) ve e39lara (528i) bakıyorum evet belki mantıklı değil ama hastalık :)
Babama sürekli e36-e39 gösterdiğimde "Bu araçlar bizi gerek yakıtıyla gerek masraflarıyla çok yorar daha düzgün birşey bak" diyip kestirip atıyor kendisinde zamanında 1974 model vosvos olduğundan dolayı eski arabaları tanıyor ve gerçekten vosvos çok masraflı bi hastalıktı :D

Diyeceklerim bu kadar sizin düşünceleriniz benim için çok değerli yardımcı olursanız sevinirim

bedirnismo
28-06-2024, 22:11
Öncelikle merhabalar bu güzel forumdaki saygıdeğer abilerim ve kardeşlerim.

Üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım buradaki herkes gibi araba meraklısıyım hatta sapığıyım bile denilebilir sormak istediğim soru ise orta seviye bir bütçeyle masraf olarak babamla beni yormayacak, gidişiyle tatmin edecek,üzerinde ufak tefek oynamalar yapabileceğim bir araç öneriniz var mı? Bu zamana kadar hep dizel manuel bir araba kullandım.
Şu sıralar babamla bir fikir ayrılığındayız o 2012-2013 arası manuel 1.6tdi CAY motor kodlu poloya sıcak bakıyor ben ise bir bmw hastası olarak e36(320-325) ve e39lara (528i) bakıyorum evet belki mantıklı değil ama hastalık :)
Babama sürekli e36-e39 gösterdiğimde "Bu araçlar bizi gerek yakıtıyla gerek masraflarıyla çok yorar daha düzgün birşey bak" diyip kestirip atıyor kendisinde zamanında 1974 model vosvos olduğundan dolayı eski arabaları tanıyor ve gerçekten vosvos çok masraflı bi hastalıktı :D

Diyeceklerim bu kadar sizin düşünceleriniz benim için çok değerli yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle foruma hoşgeldiniz açık söylemek gerekirse babanız bu konuda haklı çünkü eski bir araba ne kadar bakımlı olursa olsun sonuçta eski oluyor ve yeni nesil bir arabaya göre daha fazla masraf açma potansiyeli oluyor özellikle e36 ve e39'lar sahipleri dolayısıyla yıpranmış araçlar kısacası ben olsam yeni nesil bir araç tercih etmeye çalışırım ha bu benim görüşüm herkesin görüşü farklı olabilir :D

Oznsrl
28-06-2024, 22:28
19 20 yaşlarındayım ilk arabamı alıcam 300 sel 500 sec falan bakıyorum birgün rahmetli babama gösterdim s. git adam gibi bir araba bak demişti :) 25 30 yaşında mercedes yerine 3 yaşında clio almıştık.
İşin özü yeni her zaman yenidir araca harcayabileceğin ekstra nakitin ve vakitin yoksa tavsiyem, elindeki imkanlarla en modelli arabayı alman olur.

trane
28-06-2024, 22:40
Gerçekten cevap veren iki kişide babamın sözlerini kullandı sanki babam konuyu görüp cevap vermiş gibi oldum :D
Yanıtınız için çok teşekkürler sanırım bizde mantıklı olan yoldan ilerleyip yeni nesil bi araba alıcaz cevapları babamada göstericem :)

neuras
29-06-2024, 01:15
Hocam bütçenizi bilmiyorum ama şu anki ekonomik durumda yakıt ve parça fiyatları yorar. Düz vites dizel 208 bakın bence. 1.6TDI Polo da olabilir. Stage 1 140hp civarlarına geliyor. Sizin peder rahatsız olmazsa zamanla jant, yay vs. cadde kıvamına getirirsiniz. Devir ekonomi devri. Ben Polo GTI çok kovaladım ama dediğim gibi bu yakıt fiyatlarıyla zor.

Birkan61
29-06-2024, 07:50
Kardeşim, bu hayatta ne zaman babamı dinlemediysem ebemin hörelesini her zaman tersten görmüşümdür :)

Not ; 2 ayrı E39una, 1 E36 parası harcayan bir ağabeyin

Sevgiler

bedirnismo
29-06-2024, 12:16
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-ve-bakimli-aile-araci-1110356236/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2014-trafige-cikisli-2-sahibinden-bakimli-giulietta-1169355210/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-resat-2012-alfa-romeo-giulietta-1.6-jtd-degisensiz-1156418313/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-vitrin-den-2013-ford-focus-trend-x-dusuk-km-de-1165181498/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-focus-1096087846/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269)

Ben olsaydım böyle birşeyler alırdım muhtemelen

zOnstyLe
29-06-2024, 13:03
Babalar her zaman haklıdır, al bi polo kafana gore makyajla keyifle bin. Bu ekonomide eski BMW'ye binmek gerçekten cok zor.

ST
29-06-2024, 13:10
dostun eskisi, malın yenisi makbuldür.

Seneca
29-06-2024, 21:25
2012-2013 Polo 1.6 TDİ veya Megane 3 1.5 dci tavsiye ederim.

TRueMK
29-06-2024, 21:41
dostum selam
üniversite zamanımda seninle aynı düşüncelerle astra gsi almıştım sana tavsiye en yeni alabildiğin arabayı al :)
arabayı aldıktan sonra neredeyse arkadaş ortamım kalmadı sanayide çevre edinmiştim bence okul yıllarında olabildeğince okulda takılmak daha iyi :)

kocamanadam
30-06-2024, 15:09
kesinlikle yeni araç halihazırda üniversite öğrencisi olarak diyorum meg 3 coupe de düşünülebilir işini görürse.

kocamanadam
30-06-2024, 15:15
kesinlikle yeni araç halihazırda üniversite öğrencisi olarak diyorum meg 3 coupe de düşünülebilir işini görürse.

edit yapamadığım için ekliyorum elimden iç döşeme kaporta ve basit mekanik işler gelmesine rağmen çok zorlanıyorum ve aracım 20 yaşında, evet bu yaşta e39a binmeyi ben de çok isterdim hatta direkt dizel s124 istiyorum ancak hem almaya hem binmeye durumum olmasına rağmen sırf uğraşmamak için yeni araba alacağım bir dahakine, sadece jant aksesuar egzoz vs. işleri için sanayiye uğramak ve kafa rahatlığı çok çok değerli şeyler.

TarikS
30-06-2024, 16:48
ula ben o zamanlar sıfır 207GT ile başladım hayat güzeldi, sonra yazın 2 yaşında dizel corsa sport'a geçtim hayat yine mükemmeldi ama yavaştı, ikinci sınıfta bu sefer 7-8 yaşında 90 binde R53 Cooper S'e gittim 8 ay her Allahın ayında ev kirası gibi fatura ödedim servise kjhdfsj

yıldım o yaz bu sefer 2 yaşında 30 binde polo 1.6 tdi aldım, hayat baya mükemmeldi, yazılım çıktığı hafta sattım 60binde, yazın bu sefer de 11 yaşında 110binde W208 CLK200K'e geçtim, bir kere güzel para harcayıp eskiyen şeylerini yeniledim bir de Prins LPG takmıştım, 30 bin km kuruş harcamadım, çok güzeldi. Okul bitmeye yakın da yeniden 8 yaşında bu sefer dipdiri bir R53 Cooper S'e geçmiştim ama şirket arabam gelince yatırdım çok kullanmadım, hayat öyleyken yine güzeldi :D

benim bugün öğrenci yeğenlerime aldıracağım araba bütçeye göre Corsa C veya D olur. Hatta şu an günlük kullandığım Megane2 muhteşem araba, her şeyi ucuz, yakışı süper, her yere gider her yere parkedilir kafan rahat olur vs. düzgün Meg2 bence hala şık bir de ya :D

zyxtellow
30-06-2024, 17:57
Polo 1.6 TDI öğrenci için en mantıklı tercih olur, BMW yakıtıyla ve balıklarıyla inan seni yorar şuan n20 F30 sahibiyim öğrencilikte olsa masraflarını karşılayamazdım arıza çıkarmasına gerek yok rutin bakımları bile yeterli olur :) alıp kapıda yatırdıktan sonra arabanın ne olduğu çok önemli değil dizel polo ufak harcamalarla hızlıda oluyor bence tercihini o tarafta kullan :)

zyxtellow
30-06-2024, 17:58
Edit: balık değil bakım olacaktı telefonun azizliği :)

KoramiraL
30-06-2024, 20:23
Öncelikle hoş geldiniz ilanda bir aracım 2011 Audi A3 tek kapı 1.4 TFSI S tronic 188xxx km de evin 4 uncu aracı önere bilirim :)

16EC813
01-07-2024, 08:09
eskiye ragbet olsaydı,bit pazarına nur yagardı :D

kelalper
01-07-2024, 08:55
birincisi otomobil aşığı isen hayallerinin peşinden git. Hergün boktan bir otomobil kullanacağına hergün zevk aldığın otomobili kullan. Ben günde min 110km yol yapıyorum E39 525 ile. Sorun çıkarıyor mu? Bazen. O da eski parçalar ömürlerini tamamladıkları için . Yeni nesil otomobiller daha mı sorunsuz? Tam tersine parça ömrü anlamında eski otomobiller daha uzun ömürlü eğer kaliteli parça kullanırsan. 1.6 TDI evet güzel makine ama sürekli baskı balata ve volan dağıtıyor. DSG güzel şanzıman ama sorunları var. O nedenle 2011 model alacağın Volkswagen de sorunsuz olmayacak.
E39 kısmına gelince. 2.8 ler eski makineler. Adamlar onun yerine 2.5 çıkardı aynı güçte. LPG yi kesin unut bu makinelerde. Zaten sıcak çalışıyor emisyon değerleri nedeniyle. Lpg yaramıyor. Ben Lpgyi söküp attım. Ortalama 9.5-10 lt yakıyorum istanbul trafiğinde. Kullanımı konforu inanılmaz zevkli. Eğer düzgün M paket düz vitesini bulursan kaçırma. Ben inanılmaz memnunum. Tek sıkıntım hep güçlü otomobiller kullandığım için yavaş geliyor ki otomatik 5.30 ile kafa burun yürüyor. 530 da olsa memnun olmayacakmışım.

Sti_Ozan
01-07-2024, 09:20
Bu denklemde Polo bence kesinlikle ağır basar, ufak tefek dokunuşlarla şık olan bir araba.
Ufak tefek dokunuşlarla yine hızlanabilen bir araba.
Yakıt tüketimi ciddi düşük, üniversiteli adamın bol bol vakti ve çevresi olur, çağıran olunca yakıt yok dememek lazım :)
Bakım maliyetleri düşük ve parça ömürleri E39-36 ya göre çok daha fazla olacaktır ***** yaşı daha genç.

Güzel bir Polo, ufak tefek 1-2 dokunuş ve dumansız, eğlendirebilecek bir modlamayla bence çiçek gibi olur :) Hayırlı olsun şimdiden.

bedirnismo
01-07-2024, 11:18
birincisi otomobil aşığı isen hayallerinin peşinden git. Hergün boktan bir otomobil kullanacağına hergün zevk aldığın otomobili kullan. Ben günde min 110km yol yapıyorum E39 525 ile. Sorun çıkarıyor mu? Bazen. O da eski parçalar ömürlerini tamamladıkları için . Yeni nesil otomobiller daha mı sorunsuz? Tam tersine parça ömrü anlamında eski otomobiller daha uzun ömürlü eğer kaliteli parça kullanırsan. 1.6 TDI evet güzel makine ama sürekli baskı balata ve volan dağıtıyor. DSG güzel şanzıman ama sorunları var. O nedenle 2011 model alacağın Volkswagen de sorunsuz olmayacak.
E39 kısmına gelince. 2.8 ler eski makineler. Adamlar onun yerine 2.5 çıkardı aynı güçte. LPG yi kesin unut bu makinelerde. Zaten sıcak çalışıyor emisyon değerleri nedeniyle. Lpg yaramıyor. Ben Lpgyi söküp attım. Ortalama 9.5-10 lt yakıyorum istanbul trafiğinde. Kullanımı konforu inanılmaz zevkli. Eğer düzgün M paket düz vitesini bulursan kaçırma. Ben inanılmaz memnunum. Tek sıkıntım hep güçlü otomobiller kullandığım için yavaş geliyor ki otomatik 5.30 ile kafa burun yürüyor. 530 da olsa memnun olmayacakmışım.

Abi yanlış anlamazsan bir yeri düzeltmem gerekecek arkadaş Polo'nun manuel'ini tercih etmeyi düşünmüş otomatik değil

kelalper
01-07-2024, 11:34
Polonun manuelinde de problem var zaten baskı balata volan problemi manuellerinde.

bedirnismo
01-07-2024, 11:45
Polonun manuelinde de problem var zaten baskı balata volan problemi manuellerinde.

Yok dsg yazmışsınya onun için yazdım

MURAT_HLX
01-07-2024, 13:18
ben giriş olarak poloda alınmaması taraftarıyım öncesinde nispeten uygun bir otomobille bu işe başlamanız bence daha iyi,

corsa c 1.3,megane 2,accent era,fiesta,clio 3 tarzı daha uygun araçla hem şöförlüğünüz gelişir,hemde bu tarz araçların parçası vs zibille var, öğrenci adamı yormaz,eski bir 46 coupe sahibi olarak söyliyim 36 39 46 yaşları gereği artık düzgünü çok zor,düzgün olanlarıda hatrı sayılır miktarlardadır muhtemelen,ki arabam düzgündü benimde 2020-2022 senesinde hatrı sayılır miktar harcamıştım,ufak bir tavsiyede bulunmak istedim yine son karar senin...

KÖROĞLU
01-07-2024, 14:46
Baba yeri geldiğinde masrafları karşılayacak ise e39 al.

Yok masrafı bakımı bende olacak, yeri geldiğinde kızla kafeye gitmek yerine cebimdeki parayı ben bakım parça için harcarım, ayda 10 kere dışarı çıkacağıma 5 kere çıkarım o aradaki farkı yakıta veririm diyebiliyorsan eğer net bmw al.

Yeni araba iyidir tdi yukarıda yazılan sorunları olsa da iyi bir alternatiftir. Yüklersin baya hızlanır (sorunlar alınan güce göre artabilir)

Dertsiz tasasız bineyim C sınıfı olsun azıcık geniş azıcık yakışıklı, az gitsin diyorsan megane 3 coupe tavan + far denk getirirsen manuel şahane olur.

Sanayi de iş yaptırmak dert, usta bulmak dert, maliyeti dert. Ona göre düşün ve al ne alıyorsan.

Ozan Özer
01-07-2024, 19:45
Öncelikle bütçe nedir? Ayrıca araç alındığında kenarda harcamaya hazır bir tutar olacak mı? Ucu ucuna bir araç almayı düşünüyorsanız E39 yada eski almanlara girmeyin derim.

Şöyleki piyasada oldukça az miktarda kalan, sağlam bir E39 bulursanız ve kenarda da bir miktar para olacaksa alın derim.Tabi E39 alındığında bakım vs dışında yürütme masrafı da olacaktır.Özellikle şehir içi,yakın mesafe kullanılacak ise yakıt tüketimi yüksek olacak bunu hesaba katın.

Polo'ya güzel alternatifler söylemiş arkadaşlar. Fiesta,Megane Coupe gibi seçeneklerde değerlendirilebilir.

Kutluhan
02-07-2024, 08:18
baban mantıklı ve akıllı adam belli. inşallah seni dinlemeden karar verir.

Berkan
02-07-2024, 10:09
Örnek olsun diye attım son makyajlı kasanın bu donanımı gayet yeterli .gidişi yakıtı donanımı gaye ogrenciye gider :)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-degisensiz-tramersiz-113.000-km-kia-proceed-128hp-1145989866/detay)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-2012-kia-proceed-1079545389/detay)

Kutluhan
02-07-2024, 11:44
Örnek olsun diye attım son makyajlı kasanın bu donanımı gayet yeterli .gidişi yakıtı donanımı gaye ogrenciye gider :)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-degisensiz-tramersiz-113.000-km-kia-proceed-128hp-1145989866/detay)

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-2012-kia-proceed-1079545389/detay)

genç adam 3-5 bin km sonra değiştirmek ister zor satar bunlar. bütçe olsa i20n alınması mantıklı. 600-700 bin tl en ideal polo (tdi, 150'lik gti)

zyxtellow
02-07-2024, 12:44
Tek kapı araçlarla hiic uğraşma kesinlikle tavsiyemdir, ben daha 2 ay önce Astra GTC sattım arabam daha 102 bin km'de hatasız şekildeydi aynı segmentte benim diyen araçtan daha keyifli ve hızlıydı ama gel gelelim tek kapı araçta piyasa diye bişey yok ucuzluk pahalılık olarak değil müşterisi çok nadir ve artık araçlar aynı zamanda bir yatırım aracı yarın satıyım dediğinde ucuzda versen satamazsın ta ki meraklısı çıkana kadar.

trane
07-09-2024, 09:16
Çok cevap var hepsine nasıl cevap vereceğimi bilmediğim için toplu bir şekilde buraya yazıyorum ;

Şuan için son karar polo 1.6tdi veya 1.4 tsi bir kaç bmw sahibiylede konuştuktan ve konuya yazılan yorumları okuduktan sonra 528i ve e36dan vazgeçme kararı aldım
Tek alternatifim polo değil ibiza cupra ,pro ceed ,leon 1.5tsi , fiesta st gibi arabalarada babam olabilir dedi
Şuan için bekleyiş içerisindeyim pederin kararına göre seyir edicek her şey

Fikirlerini belirten abilerime ve kardeşlerime teşekkürler

S-works
07-09-2024, 09:43
Masraf açmasın , açarsa ekonomik olsun durumu varsa babanızın isteği mantıklı. Okul bitip işini eline aldığında Gönlündeki arabayı alıp rahat rahat para harcayabilirsin . Baba açısından hem öğrenci masrafı hem araba masrafı üzer. Polo iyidir.

neuras
07-09-2024, 12:18
Çok cevap var hepsine nasıl cevap vereceğimi bilmediğim için toplu bir şekilde buraya yazıyorum ;

Şuan için son karar polo 1.6tdi veya 1.4 tsi bir kaç bmw sahibiylede konuştuktan ve konuya yazılan yorumları okuduktan sonra 528i ve e36dan vazgeçme kararı aldım
Tek alternatifim polo değil ibiza cupra ,pro ceed ,leon 1.5tsi , fiesta st gibi arabalarada babam olabilir dedi
Şuan için bekleyiş içerisindeyim pederin kararına göre seyir edicek her şey

Fikirlerini belirten abilerime ve kardeşlerime teşekkürler

Fiesta ST'nin Ecoboost'ları ile alakalı hiç iyi şeyler yazılmıyor. Özellikle 1.6'ların bir çoğunda üst kapak rektefiye geçmişi var. Sebebini iyi araştırmak lazım. İkinci el satış hızını da ele aldığımız zaman en mantıklıları 1.6tdi polo ve leon gibi gözüküyor.

Oguzhan.Ozturk
09-09-2024, 14:16
Üniversite hayatımı e36 coupe ile geçirdim, 3.20 idi 3.0 stroker yapmıştım, daha öncesi babamın e46 3.20i sedanı ile gidip geliyordum ama nacizane tavsiyem millet yer içer gezer sen benzin ve sanayiye harcarsın..

ertantamer
09-09-2024, 14:58
Bir an kendimi gördüm
560 secler polo gti lar e36 m3 ler 330ci lar ne hayaller kurardık :)

cnzdmr
09-09-2024, 15:47
Bence ilk araç japon olmalı, dertsiz tasasız binip parayı yeme içmeye gezmeye harcamak lazım :)

trane
24-09-2024, 14:04
peder japona karşı abi 99da bi 1.6ies almış hondaya lanet ediyor o günden beri bende japon seviyorum ama kaportası ince diye peder yok diyo kaporta önemli etkenmiş :D

trane
24-09-2024, 14:07
Bir an kendimi gördüm
560 secler polo gti lar e36 m3 ler 330ci lar ne hayaller kurardık :)

sonucu cok merak ettim abi böyle yazınca istediğin arabaya kavuşabildin mi günün sonunda :D

trane
24-09-2024, 14:09
i20Nler hakkında düşünceniz neler içim ısınıyor ama motor mekaniği hakkında hiçbirşey bilmiyorum keyifli kaliteli midir?

16EC813
25-09-2024, 08:34
i20Nler hakkında düşünceniz neler içim ısınıyor ama motor mekaniği hakkında hiçbirşey bilmiyorum keyifli kaliteli midir?

pololardan i20n lere ne ara geldin .sen çıtayı baya yüksege almışın :D i20n le ilgili forumda çok yorumlar var okursan bilgi sahibi olursun

Ozan Özer
25-09-2024, 14:14

Bütçeyi söyleyin, insanlar öyle yönlendirsin sizi.

yyk
25-09-2024, 14:52
hey öğrenci : ) öğrenci arabası polo 6n olur corsa c olur diğer arabalar öğrenci arabası olmaz : )

trane
26-09-2024, 12:18
pololardan i20n lere ne ara geldin .sen çıtayı baya yüksege almışın :D i20n le ilgili forumda çok yorumlar var okursan bilgi sahibi olursun

abi bi tanıdığımız 2 değişenli airbag işlemli aracını satıyor daha ilan girmemiş bana uygun bir fiyat söyledi ondan dolayı sordum bende yanlış anlaşıldı sanırım :D bütçem 1m'a yakın

kocamanadam
26-09-2024, 12:38
yerinde olsam megane 3 coupe ya da polo tdi alırdım temiz ama çıtırdan boyalı değişenli olsun vurunca için acımaz en azından. megane düzgünse görseli gerçekten güzel ve genel kalite hissi de fena değil aslında, sanırım satarı da var. yine de içinde olanı yapacaksın muhtemelen, benzerini ben de yapmak istiyorum elimdeki fırsatları değerlendirdiğim için iki aydır kendimi tutuyorum sadece :) en azından heyecanlı bir şekilde alışveriş yapmaman gerekli en önemlisi ve bilen biri ile gidersen görmediğin kusurları görür sana yardımcı olur özellikle gti N gibi araçlara gidince sen bir şey görmeyeceksin çünkü

bu arada nerede ne okuyorsun, ben de yıldızdayım

trane
26-09-2024, 16:09
yerinde olsam megane 3 coupe ya da polo tdi alırdım temiz ama çıtırdan boyalı değişenli olsun vurunca için acımaz en azından. megane düzgünse görseli gerçekten güzel ve genel kalite hissi de fena değil aslında, sanırım satarı da var. yine de içinde olanı yapacaksın muhtemelen, benzerini ben de yapmak istiyorum elimdeki fırsatları değerlendirdiğim için iki aydır kendimi tutuyorum sadece :) en azından heyecanlı bir şekilde alışveriş yapmaman gerekli en önemlisi ve bilen biri ile gidersen görmediğin kusurları görür sana yardımcı olur özellikle gti N gibi araçlara gidince sen bir şey görmeyeceksin çünkü

bu arada nerede ne okuyorsun, ben de yıldızdayım

kocaelide okuyorum son 1 senedir burada yaşıyorum normalde istanbulda yaşıyodum.Polo benimde içimin ısındığı bir araba ama uygun fiyata N düşürünce bir sorayim dedim aracı biliyorum kazasınıda gördüm ondan dolayı model hakkında bilgi almak istemiştim

neuras
27-09-2024, 05:24
n'in şasi podye temizse al geç. kaza yapmadığın sürece sorun yok.

gökan
27-09-2024, 09:37
Bütçe nedir

cnzdmr
27-09-2024, 10:32
sarı sitede ağır hasar kayıtlı N ler 1.1 den başlıyor. Tanıdıktan alacaksan şase podye işlem yoksa, kaza sonucu nasıl toplandığını biliyorsan al tabi.

1.1'e N almış olursun eğer verirse o fiyattan