Orijinalini görmek için tıklayınız : araç tavsiye ve yorumlarınız önemli. 106 ?
2. bir araç almak mecburiyetim oldu . aile aracını hanıma bırakacağım ve sadece işe gidip gelirken keyif alabileceğim gidişi can sıkmayacak ve tarz olarak sportif bir araç almak istiyorum. bütçe 300-400 bin tl. şuan bu bütçe ile bana en yakın gelen araç 106gti . mecbur iş güç vs her araca koşturup bakamıyorum. biraz daha nokta atışı lazım. bu yüzden piyasaya hakim arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli.
300 400 arası binilecek gti kaldı mı ? yoksa hiç bulaşmamalı mıyım?
varsa farklı araç tavsiyeleriniz ?
son olarak kafama yatan ilanlar arasından 106 piri arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.
1
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-1186559759/detay)
2
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-61bf106-acil-satilik-1-haftalik-bu-fiyat-1175260544/detay)
3
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-106-gti-1187522833/detay)
4
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1998-mode) l-peugeot-106-gti-1185775577/detay
4
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1998-model-peugeot-106-gti-1185775577/detay)
4. ilan güzel çünkü diğerleri acil satılıkmış
2. bir araç almak mecburiyetim oldu . aile aracını hanıma bırakacağım ve sadece işe gidip gelirken keyif alabileceğim gidişi can sıkmayacak ve tarz olarak sportif bir araç almak istiyorum. bütçe 300-400 bin tl. şuan bu bütçe ile bana en yakın gelen araç 106gti . mecbur iş güç vs her araca koşturup bakamıyorum. biraz daha nokta atışı lazım. bu yüzden piyasaya hakim arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli.
son olarak kafama yatan ilanlar arasından 106 piri arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.
4-5 ay önce benzeri senaryoyu bende yaşadım. İşe gidip gelmek için araç bakınca olay değişiyor. Çünkü en önemli konu vaktinde işe gidebilmek oluyor. Baktığınız araca aldıktan sonra iyi bir bakım yapmanız gerekecek. Sonuç olarak bir çoğu gençlerin harçlıkları ile aldığı, bozulunca parası olmadığı için uydur kaydır tamir edilmeye çalışılmış araçlar. İşe gitmek için ne kadar doğru tercih olur bilemiyorum.
O paralara clio vs işe gitmek,gidebilmek adına daha mantıklı geliyor bana.
Elimin altından 10-20 tane 106 geçmiştir. Piyasadaki hangi arabada ne var başına hangi kaza bela gelmiş az çok bildiğim halde şuan günlük işe gidip gelmek için o bütçelerde 106 gti almazdım.
komşumda citroen var saxo lakin 1,5 d olandan dilerseniz söyleyeyim klima vs aktif araç kafadan arkadan falan hasarsız tavan güneş yanıklı biraz gürültülü sadece
bLackModeL
19-08-2024, 14:46
4 cü seçenek çok iyi duruyor kasa kondisyon olarak ama motor içini paylaşmamış.:confused:
8 bin tramer ne zamandan bide ona bakmak gerekli.
kocamanadam
19-08-2024, 16:44
vallahi aşağı yukarı bir ay kadar önce benzer bütçelere 106 niyetlendim,
baktığım araçlardan birinin kapısı açılınca aşağı düşüyordu. aralarından kasa olarak en güzel olanı da çok ilgisiz kalmıştı, mekaniği kapalı kutu olduğu gibi kozmetik olarak da eksikleri vardı. alıp üzerine harcayacağım rakamla mekanikten gol yemesem bile saçma yerlere gelecekti.
tavsiye vermek bana düşmez, muhtemelen güzel araç da vardır o rakamlara. ama araç bakmaya çok zamanınız yoksa doğru seçenek olmayabilir, fotoğraflarda showroom ayarındaki araçlar gerçekte harabe. diyebileceğim tek şey acele ve heyecan olursa kesinlikle sorun yaşarsınız yanınızda tecrübesine güvendiğiniz biri olmalı, bir de özellikle siyah renk fotoğraflarda çok yanıltıyor.
ben şahsen 106dan umudu kesip diğer seçeneklere yöneldim, içime sinen ve mantığıma yatan bir araç bulamadım.
O paralara alacağınız 106 , herkesin bildiği gibi o paralarda kalmayacak. Üzerine sürekli harcayacaksınız o yüzden macera aramıyorsanız arkadaşlarında dediği gibi hiç bulaşmayın derim.
clio sport alırdım ben günlük için, 107 hp egz. filtre yapıp devam ederdim. k4m baya taş gibi motordur bozulmaz kolay kolay. Yakıtı iyidir.
İçi yarı deri kumaş + sunroof lu bir alet denk gelirse her açıdan memnun eder. Hafif olduğu için fena da yürümez.
(aracı tanımıyorum)
Bahsettiğim kombin.
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1.6-16v-dynamique-plussport-11o-luk-sunroof-pluslpg-yeni-1183722072/detay)
turboman
20-08-2024, 07:51
Temiz kurcalanmamış bi e36 3.16i alabilirsiniz, ben 6 yıldır günlük kullanıyorum yolda bırakmadı, eskide yenide olsa fransız arabası hiç almadım almamda :)
100 daha verin bunun gibi birşey alın başınız ağrımasın derim : Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-karaelmas-dan-0.9-tce-turbo-icon-hatasiz-ilk-sahibinden-91.000km-1174296307/detay)
kelalper
20-08-2024, 08:05
o paralara bence çok temiz 156 2.0 alırsın. İstanbuldaysan düzgün ustalar mevcut. Bakımlarını düzgün yaptırırsan ve kaliteli parça kullanırsan sorun yaşamazsın. Yürürü gerçekten iyidir Yol tutuşunu söylemiyorum zaten düzgün lastikle yüzünde gülücükler açar. 106 dediğin araba herkesin tepesine çıktığı ekmeğini yediği araba. Kimse aman konforlu kullaniim az yaksın diye 106 GTI almaz. Gazlamak için alır. 156 öyle değil. 156 gerçekten az yakar. Tek yapman gereken LPG den uzak tut. LPG sevmez. Varsa sökme satarken kolay satarsın ama kullanma. Ben LPG yi muayeneden muayeneye kullanıyordum. Aldığımda LPG kullanıyordum sürekli bobin vs problemi yaşadım. LPG yi kullanmayı bıraktım ateşlemede tek problem yaşamadım. 156 nın ilacı kaliteli parça düzgün bobin ve düzgün buji.
o paralara bence çok temiz 156 2.0 alırsın. İstanbuldaysan düzgün ustalar mevcut. Bakımlarını düzgün yaptırırsan ve kaliteli parça kullanırsan sorun yaşamazsın. Yürürü gerçekten iyidir Yol tutuşunu söylemiyorum zaten düzgün lastikle yüzünde gülücükler açar. 106 dediğin araba herkesin tepesine çıktığı ekmeğini yediği araba. Kimse aman konforlu kullaniim az yaksın diye 106 GTI almaz. Gazlamak için alır. 156 öyle değil. 156 gerçekten az yakar. Tek yapman gereken LPG den uzak tut. LPG sevmez. Varsa sökme satarken kolay satarsın ama kullanma. Ben LPG yi muayeneden muayeneye kullanıyordum. Aldığımda LPG kullanıyordum sürekli bobin vs problemi yaşadım. LPG yi kullanmayı bıraktım ateşlemede tek problem yaşamadım. 156 nın ilacı kaliteli parça düzgün bobin ve düzgün buji.
147 - 145 biraz ilanlarını incelemiştim hatta İlan No 1143878831 favorilerime almışım. 156 da mantıklı geliyor bu akşam ilanlara detaylı bakacağım.
Temiz kurcalanmamış bi e36 3.16i alabilirsiniz, ben 6 yıldır günlük kullanıyorum yolda bırakmadı, eskide yenide olsa fransız arabası hiç almadım almamda :)
6 silindir olanlara biraz göz atmıştım bu paralara düzgünü yok. e36 beğensemde 3.16 gidişi üzer gibi geliyor.
clio sport alırdım ben günlük için, 107 hp egz. filtre yapıp devam ederdim. k4m baya taş gibi motordur bozulmaz kolay kolay. Yakıtı iyidir.
İçi yarı deri kumaş + sunroof lu bir alet denk gelirse her açıdan memnun eder. Hafif olduğu için fena da yürümez.
(aracı tanımıyorum)
Bahsettiğim kombin.
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1.6-16v-dynamique-plussport-11o-luk-sunroof-pluslpg-yeni-1183722072/detay)
mantıklı bu akşam ilanları inceleyeceğim.106 da aradığımı bulamazsam alternatif olabilir.
4 cü seçenek çok iyi duruyor kasa kondisyon olarak ama motor içini paylaşmamış.:confused:
8 bin tramer ne zamandan bide ona bakmak gerekli.
benimde ilk seçeneğimdi ve dün akşam bakmaya gittim malesef beklediğim- ilanda göründüğü gibi çıkmadı . hayırlısı olsun yarın bir diğerine bakacağım.
4-5 ay önce benzeri senaryoyu bende yaşadım. İşe gidip gelmek için araç bakınca olay değişiyor. Çünkü en önemli konu vaktinde işe gidebilmek oluyor. Baktığınız araca aldıktan sonra iyi bir bakım yapmanız gerekecek. Sonuç olarak bir çoğu gençlerin harçlıkları ile aldığı, bozulunca parası olmadığı için uydur kaydır tamir edilmeye çalışılmış araçlar. İşe gitmek için ne kadar doğru tercih olur bilemiyorum.
O paralara clio vs işe gitmek,gidebilmek adına daha mantıklı geliyor bana.
teşekkürler tavsiye için. kısmen haklısınız ama zaten hali hazırda kullandığım işe gidip geldiğim araçda 2006 model 290bin km de focus2. daha önce sahip olduğum diğer araçlarımda bu standartlardaydı. 106 vb araçlarıda fazla sıkıştırmadan gündelik yürütebilirim , en azından deneyeceğim.
teşekkürler tavsiye için. kısmen haklısınız ama zaten hali hazırda kullandığım işe gidip geldiğim araçda 2006 model 290bin km de focus2. daha önce sahip olduğum diğer araçlarımda bu standartlardaydı. 106 vb araçlarıda fazla sıkıştırmadan gündelik yürütebilirim , en azından deneyeceğim.
Tabiki tercih sizin . Konu işe gidip gelmek olunca benim aklıma sorunsuz ,yolda bırakmayacak araç geliyor o sebeple yazmıştım. Tamirat tadilat işine vakit ayırabilirseniz illaki düzgün bir araç elde edilebilir. Hayırlısı olsun şimdiden.
burcinkarabacak
21-08-2024, 14:01
ilk mesaj sanki benim ağzımdan yazılmış gibi. aynı durumdayım ben de eskiden bildiğim punto tarzı araç bakıyorum 400 civarı bence üzmez kullanıcıyı. bakabilirsiniz aslında.
Sefa_vts
22-08-2024, 09:01
106 gti zevkli bir araçtır, kullandığınız aracın durumu ve kondisyonuna göre tabiki masraflar farklı olur ama günlük binilecek bir araç hiç değil. Hele ki ne kadar iyi durumda olursa olsun; masrafı, derdi, bakımı, kaporta durumu, torsiyonu şusu busu tasası bitmez. Mutlaka sanayide geçecek yılda minimum 20-25 gününüz olur. Ben 8 Yıl boyunca günlük kullandım, kullandığım günlerde günlük 80 km idi mesafem.
Ben de başka bir araç bakmanı önereceğim.
tuner faruk
22-08-2024, 09:20
Bence şehiriçi işe git gel kullanılacaksa C2 dizel düşünülebilir. 1 sene boyunca kullandım şehiriçi günlük 60-80 km yol yapıyordum hem yakmıyordu hem sorun yaşamadım hem de tipi çok sevimli geliyordu bakımlı araç almıştım hiç sorun yaşamadım.
kelalper
22-08-2024, 09:49
arkadaşlar adam günlük kullanıma uygun ama aynı zamanda azıcık da performanslı bir araba istiyor. Siz punto C2 dizel diyorsunuz. Git elektrikli scooter al , citroen AMI al onlar daha az yakıo.
dün akşamda 1. ilana bakmaya gittim ne söylesem eksik kalır. ufak tefek şeylere takılmıyorum sorunlu olmayan yeri yok gibiydi. alacak olsan noterden eve kadar gidemezsin yolda kalırsın. bu bütçelerde ankarada 106 yok diyebilirim.farklı araçlarda bakıyorum artık teşekkürler tavsiyeler için.
işe gidip gelmek için uygun değil düşüncesinde olan arkadaşlar da haklı aslında ama şöyle içinden çıkamadığım bir durum var. mecburen alacağım 2. araba için başka yatırımlarımdan vazgeçeceğiz ihtiyaçlardan kısacağız ve biraz borçlanacağız. hal böyle olunca bari keyifli zevk alabileceğim bir araç olursa en azından aldığım yakıt, yıkama vs gözüme batmayacak. aksi takdirde araba beni değil her gün ben arabayı işe taşıyacağım gibi geliyor.
kelalper
23-08-2024, 08:04
Düzgün bir 156 gerçekten keyif verir. Yol tutuş olsun direksiyon hissiyatı olsun gerçekten değerinin çok çok üzerinde. 1.6 dan uzak dur 2.0 kadar yakıyor. Koltuklar orjinal MOMO ve gayet rahat. Haftasonu ailenlede rahat rahat binebilirsin. Dediim gibi bakımlısını almak gerek. Bu tip otomobillerde kullanıcının mali durumu önemli. Çok fazla dert açtığından değil bakımlarını düzgün yaptırmadığından daha sonra problemler yaşanabiliyor.
kocamanadam
23-08-2024, 08:26
dün akşamda 1. ilana bakmaya gittim ne söylesem eksik kalır. ufak tefek şeylere takılmıyorum sorunlu olmayan yeri yok gibiydi. alacak olsan noterden eve kadar gidemezsin yolda kalırsın. bu bütçelerde ankarada 106 yok diyebilirim.farklı araçlarda bakıyorum artık teşekkürler tavsiyeler için.
işte bundan bahsetmiştim o şifreli mesajımda :) baktığım hiçbir araç beklediğim gibi değildi az ya da çok fark vardı. elimden iş gelmesine rağmen gerçekten altına girmek istemedim.
106 alarak nelerden taviz vereceğinizi iyi tartmalısınız, işe giderken yolda kalma olasılığı; arada bir değişik arızalarla uğraşma durumları vs vs. sıralanabilir bunları bekleyip ona göre hareket ederseniz muhtemelen yapılır yani tofaşlar hala kullanılıyor ülkede neticede. ancak bunlar yaşanınca şaşırıp bıkkınlık gelecekse hayattan soğuta da bilir.
ve en önemlisi hiçbir araçta heyecana kapılıp hallederiz ederiz kafasıyla hareket etmeyin, çok ince eleyip gerekirse bir sene ararım bulana kadar almam diyorsanız düşünebilirsiniz illa ki gerçekten ihtiyacı olan biri ya da sıkılan biri sağlam aracını makul rakamlardan satışa koyar. ama çöpü diriltmeye kalkmayın paranıza da sağlığınıza da yazık. araca şimdi ihtiyacınız varsa 106 kesinlikle ve kesinlikle yanlış seçim ama. bulunmuyor :)
Grande Punto 1.4 T-Jet nasıl olur?
1.7 corsa ya da c2 dizel tercih edilmeli benim tavsiyem
AliGizda
26-08-2024, 08:09
O paralara daha modelli ve güncel aynı motorlu C2 VTS veya 307 1.6 XS bulunur, ilanları örnek olması açısından atıyorum. C2' ye kuzen niyetlenmişti, detaylı fotoğraflarını vs gönderdi satıcı düzgün duruyor.
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-binilecek-arac-temiz-genc-araci-1171726665/detay)
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kaput-tavan-bagaj-orjinal-sunrooflu-emsalsiz-1193022405/detay)
kelalper
26-08-2024, 08:40
O paralara daha modelli ve güncel aynı motorlu C2 VTS veya 307 1.6 XS bulunur, ilanları örnek olması açısından atıyorum. C2' ye kuzen niyetlenmişti, detaylı fotoğraflarını vs gönderdi satıcı düzgün duruyor.
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-binilecek-arac-temiz-genc-araci-1171726665/detay)
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kaput-tavan-bagaj-orjinal-sunrooflu-emsalsiz-1193022405/detay)
O resimlerdeki C2nin kaçıncı vitesi bilemedim ama shortshiftle 1 saniye hızlanır eğer o kadar uzunsa vites yolu. 1 yetmeyebilir 2 shortshift falan gerekebilir kısalanı da kısaltmak için. O ne biçim şanzıman arkadaş.