PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurtdışı Parça İsteği

onre
15-05-2025, 14:37
Merhaba. Aracım için aliexpressten carplay modülü almak istiyorum. ***** 30euro sınırından dolayı gönderim yapmıyor. İstediğim modülde tr de neredeyse x3 o yüzden bayram önü avrupadan veya çinden dönecek birisine sipariş edip gelince almak istiyorum. Boyutu muhtemelen bir kitap kadar bide ufak tefek soketleri vs var. Yani ağır ve büyük bişey değil. Yardımcı olabilecek birisi varsa mesaj bırakırsa ben ulaşırım :)

207_TR
15-05-2025, 15:39
Merhaba. Aracım için aliexpressten carplay modülü almak istiyorum. ***** 30euro sınırından dolayı gönderim yapmıyor. İstediğim modülde tr de neredeyse x3 o yüzden bayram önü avrupadan veya çinden dönecek birisine sipariş edip gelince almak istiyorum. Boyutu muhtemelen bir kitap kadar bide ufak tefek soketleri vs var. Yani ağır ve büyük bişey değil. Yardımcı olabilecek birisi varsa mesaj bırakırsa ben ulaşırım :)

Teslimat adresi olarak Ada kabul ediyorlarsa Kurban bayramında Thassos Adasında olacağız aksilik olmazsa Yunanistanda. Oraya gelirse ben alır getiririm

onre
15-05-2025, 15:55
Teslimat adresi olarak Ada kabul ediyorlarsa Kurban bayramında Thassos Adasında olacağız aksilik olmazsa Yunanistanda. Oraya gelirse ben alır getiririm

Çok teşekkür ederim bunu ben bi araştırayım. Ada işi karıştırabilir :D

ruudvan
16-05-2025, 01:06
adaya gitse bile çinden yunana kargolar pek hızlı değil.
turkıyeye 1 haftada gelir yunana 2haftadan fazla sürüyor. ayrıca yunanda arayıp malınız var diye bilgi veriyolar.
yani tatile gittiğinizde adresinizde kargo ile karşılaşmama olasılığınız daha yüksek .

Evrenoz
16-05-2025, 08:12
Temmuz 20 Hollanda’dan TR’ye geliyorum.
Adresime kargolatırsan getirebilirim.

Aslında bu pazartesi de geliyorum Hollanda’dan Türkiye’ye ama yetişmez muhtemelen kargonun gelmesi.

onre
16-05-2025, 08:27
Teşekkür ederim Evren hocam. Bi tanıdıktan haber bekliyorum bayramertesi geleceğim dedi eğer olmazsa size mesaj atarım

sword
16-05-2025, 11:40
satıcı rakamı bölüp bir kaç ödeme şeklinde alıyor bu durumlarda .. iletişime geç

kelalper
20-05-2025, 06:31
Dedeağaç Ramadanın genel müdürü Türk. Orada kalırsanız gelen kargoları sizin için tutuyor. Bir çok arkadaşım o şekilde parça getirdi. Bende e39 a fren kiti için yarın Hollandaya gidiyorum. 35 kg kargoyu nasıl sokucam merak ediyorum.

brv
20-05-2025, 09:12
Dedeağaç Ramadanın genel müdürü Türk. Orada kalırsanız gelen kargoları sizin için tutuyor. Bir çok arkadaşım o şekilde parça getirdi. Bende e39 a fren kiti için yarın Hollandaya gidiyorum. 35 kg kargoyu nasıl sokucam merak ediyorum.

E39'a neden fren kiti geliyor, yoksa hızlandı mı araç? :) Sc mi geldi Turbo mu? :)

pirasa
20-05-2025, 09:45

alper bey her sabah 525 manuel ilanlarını güncelliyoruz. siz fren kiti falan alıyorsunuz.

kelalper
20-05-2025, 12:10
Yok hayır hızlanmadı. Zaten 530 kadar gidiyor ama onun kadar da durmalı. Mevcut frenleri gerçekten yetersiz biraz üstüne çıkmaya başladığın zaman beni bırak ne yaparsan yap diyor. Kit dediğim de zaten 530 un 324mm kaliper disk ve balataları. Burada sadece 1 kullanılmış kaliper fiyatına ben kaliper disk balata aldım. Adamlar yanına çelik fren hortumu hediye ettiler. Diskler ve balata kötü çıktı diyelim ki alan herkes memnun, gider brembo alırım. SC ya da Turbo yapmayacağım kadranda 232 de kesiciye giriyor GPS üzerinde 226. Turbo yaptım SC yaptım zırt diye vites bitirecek. Bence gerek yok. Haa dif i 530 yaptım diyelim olsun olsun 240 falan olur 2.93 dif ile. Kesiciyi daha yukarı taşıdığın zaman ruttle ile vanoslar sapıtıyor diye biliyorum. O nedenle böyle devam belki hıdır egzoz yazılım yaparım. 230 hp bandında binerim.

Alican
20-05-2025, 12:14
e60m5 ön kaliper istersen balatalarıyla birlikte mevcut

kelalper
20-05-2025, 12:17
alper bey her sabah 525 manuel ilanlarını güncelliyoruz. siz fren kiti falan alıyorsunuz.

yok satmam satarsam anca temiz bi 540 için satarım. Kullandıkça alete daha çok aşık oluyorum gerçekten. Uzun yolu inanılmaz zevkli. Coil overların ayarını M5 yüksekliğinde yapınca konforu da muhteşem yol tutuşu da muhteşem oldu. Eskiyen parçalarını bir şekilde orjinalini bulup değiştiriyorum. Ön farları bi-led yaptığım için gece sürüşü de çok rahat ve güvenli. Frenleri yapıcam bi de arkaya lsd çevirim kiti almayı düşünüyorum LSD fiyatları çok pahalı. 540 a geçersem de farları falan değiştirir yeni arabaya taşırım.

kelalper
20-05-2025, 12:19
e60m5 ön kaliper istersen balatalarıyla birlikte mevcut

çok pahalıdır hem de bu güce gerek yok. O kadar hızlanmayacak bu araba hiç bir zaman. Anca ileride 540 a dönersem o zaman olur.

kelalper
20-05-2025, 18:06
Fren konusunda eksik bilgi vermiyeyim E64 fren merkezi takılacak ayrıca yani sadece kaliper değiştirmiyoruz fren merkezini de güçlendiriyoruz ki E39 M5 lerde fren modifikasyonunda aynı merkezi kullanıyor.