Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaziyoruz / Yargilamiyoruz
CloudGrey
04-08-2025, 13:17
Alıntı yapmak ,yorum yapmak yok , yaz geç . bam bam bam
Başlıyorum ;
Elektrikli araba kullanıcılarının %99'u b*k gibi araba kullanıyor.
Teslacılarda bu oran %99.999999
https://i.hizliresim.com/tkbuim4.jpg (https://hizliresim.com/tkbuim4)
Bodrum'a gelen tatilciler dönel kavşak kuralını bilmiyor veya sallamıyor.
Solundan gelene yol vereceksin, dönel kavşağa girmiş adamın önüne atlamayacaksın. Kural bu kadar basit.
Dönel kavşaklarda geçiş üstünlüğü kavşak içerisindeki araçlara aittir. Eğer iki araç aynı anda kavşak girişlerine geldiyse diğerine göre sağdaki araç bekler. Dönel kavşağın içindeki araca yol hakkı verilir.
tesla sürenlerde gerçekten ciddi bir sıkıntı var. acaba alırken taahütname mi imzalatıyorlar :D
Normal aracımla giderim 90 a bağlamış soldan yol vermezler.
Corvette le çıkıyorum şu performans modeli olan net arkama yapışır tokadı yer oturur aşağı, inanılmaz bir özgüven :D
arasını bulmaları dileğiyle...
Sapağa sondan kaynak yapanlar analarını sevmiyordur.
CloudGrey
04-08-2025, 14:11
konu sadece araba sınırlı olmasın :)
ölüm kalım olmadıkça birinin cep telefonunu 3 , bilemedin 4 ten fazla çaldırmanın tacize girdiğini düşünüyorum
Teslacıların %99'unun çok değişik insanlar olduğunu geri kalan %1'inin de az değişik insanlar olduğunu düşünüyorum.
Email'e okundu bilgisini paylaş diyenler, okusa da cevap vermez kişi istemediği sürece. Boşuna trafik yaratmayan inbox'da
Yeter ki düzgün iş olsun, pazarlıksız dediği parayı vereyim dediğim her alışveriş, pazarlıklı alışverişlerimden daha sorunlu oluyor.
Sıfır şaka :)
Meslek : Satınalma
Grimlord
04-08-2025, 16:32
Bu ülkede işini düzgün yapanı ıslak sopayla, efendilik gösterip nazik davrananı beyzbol sopasıyla, bunları kombine şeklinde hayatında uygulayanı ise direkt zikiyorlar.
Covid yılı mükemmel bir yıldı.
BarışSever
04-08-2025, 20:06
rampa aşağı arabayı salmayıp fren yapanlara uyuz oluyorum:) sal gitsin işte altında 50 tonluk tır yok
individual
04-08-2025, 20:10
rampa aşağı arabayı salmayıp fren yapanlara uyuz oluyorum:) sal gitsin işte altında 50 tonluk tır yok
birde bunun tersini yapan var yokuş çıkıyor fren yapıyor :D gaz fren gaz fren.bu millet bide ilerde elektirikli araba alıp kullanıcak yazcaklar forumlara bunun pili çabuk bitiyor diye :)
turboman
04-08-2025, 20:11
Antalya trafiği bitmiş buba
CloudGrey
04-08-2025, 20:25
şiiii alıntı yok , devam.
ön süspansiyonda çift salıncak olmayan araba ben spor arabayım demesin :)
turboman
04-08-2025, 20:50
Arka taşıyıcı bağımsız olmayan ben yol tutuyorum demesin ;)
MertSerhanÖ.
04-08-2025, 21:22
Sol şeritten sağa geçerken fren yapanlar. (((:::::
Motorcuların kendini hep haklı görmesine karşın %90’ının gerçekte haksız olması.
İmza: motor kullanıcısı.
üniden kadro bekliyorum. dr mühendisim, 2 yıldır bekle diyorlar. bugün yeni ve en son alım açıklandı. yök vermiyor, valla kadro yok, istedik vermediler derlerken ilahiyata dr. öğretim üyesi kadrosu açtılar.. 57 kadro açtılar, ama mühendisliğe yok.. diyeceklerim bu kadar.
Bomboş otobanda en sağ şeridi sadece büyük taşıtlar için değildir. 130 kmh hız sınırı olan yolda 80 90 la seyretmek istiyorsan s*ktr olup sağ şeritte seyredebilirsin misal. Kimse anneni anmaz 80'le sağdan gidersen, ama ortadan gidersen emin olmayacağım.
Burak K.
04-08-2025, 22:22
Uçak muavinlerinin bedavaya gezdiğini düşünüyorum.
Gurbetçilerin bir çoğu maalesef gereken sosyal zekaya ve trafik kültürüne sahip değil. Sanırım burayı bir köy olarak görüp istedikleri gibi davranabileceklerini düşünüyorlar. Aşırı antipatik. Keşke böyle olmasalar.
EV ve SUV kullanıcılarının bir çoğu etrafında olanların farkında değil. Sürüş asistanları olmasa her gün kazaya karışacak gibiler. İnanılmaz bir şuursuzluk var adamlarda. Önce Allah'a sonra sensöre emanet...
Çevre yolunda veya otobanda orta şeritte 70km/s sabit gidenler araba kullanmayı bilmiyor. Bu sürücülerin yeteri kadar sürüş deneyimi ve eğitimi olmadığı için çevresindeki araçlardan korkuyorlar, öngörü sıfır. Orta şeridin güvenli olduğunu düşünüyorlar. En güvenli şerit sağ şerittir.
Yanında kız varken ya da yokken insanların canına kast edecek şekilde makas atan; gereksiz yerlerde gereksiz hızlara çıkanlar şerefsizdir, namussuzdur. Yanındaki "dilbere" ya da apaçiye hava atacak diye benim canım niye tehlikeye giriyor? Basılacak yer var basılmayacak yer var. Bunun ayrımını yapmak lazım.
livaneli
04-08-2025, 23:56
Biz ve çocuklarımızın yıllar boyu emek emek aldığımız diplomaların yani liyakat -işe uygunluk - belgelerinin üç beş kanı bozuğa, üç beş kanı bozuk namussuz tarafından ücreti mukabilinde (!) dağıtılması beni deli ediyor.
Yaşı ilerlemiş ve refleksleri körelmiş, artık çevre kontrolü yapamayan ve 50 km/s hızların üstüne çıkamayan güzel yaşlılarımız ya trafiğe çıkıp oralar felç etmesin, ne kendi ne de başkalarının canına/malına kast etmesin ya da bu insanlarımız kontroller ve sınavlar sonrası trafiğe çıkış izni verilsin.
Cak cak sakız çiğneyenlerle normal konusması bile yuksek sesle olan kişiler
ardicli2000
05-08-2025, 09:02
Şöyle bir hayalim var:
Eski Dodge kamyonlardan alacaksın. Her yeri koruma demirli olacak. Trafiğe çıkmadan önce üzerindeki tüm mal varlığını devredeceksin.
Sonra başlayacaksın trafikte sürmeye.
Sinyal vermeden mi döndü mü? Duranın .....
Yolun ortasında mı durdu? Duranın .....
Lüzumsuz frene mi bastı? Basanın .....
...
Var bazı hayallerimiz.
arabayı park ediyorum öndeki aracın, arkadaki aracın çıkabilecekleri mesafeleri bırakıyorum. işim bitiyor geliyorum arabayı önden arkadan 5cm bırakarak markaja almışlar :D
arabanın hareketlerinden ve manevra kabiliyetinden kullananın kadın olduğunu anlayabiliyorum :)
CloudGrey
05-08-2025, 09:55
2 durumda dönüp arkana bakıcaksın ;
1 - s*çtıktan sonra ; ben ne yaptım diye.
2 - parkettikten sonra ; öndeki arkadaki rahat çıkabilirmi diye :)
Kaynak yapanlara ettiğim küfürleri 3 cilt halinde yayınlama hayalim var.
ahmetakbayir
05-08-2025, 11:33
Işıklı kavşaklarda solda kuyruk oluşturanlar lan sağın boş girsene,
sağa veya sola sinyal verdiğimde benim hizamda hareket etmeye devam eden araçlardan nefret ediyorum. gaza basıyorum gaza basıyor, yavaşlıyorum yavaşlıyor. bazen 1km bu şekilde devam ediyor sapağı kaçıracak kadar yani 50m falan kaldıysa dönüşe tamamen duruyorum ve yol verilmesini bekliyorum. tabi bu sırada o aracın tüm sülalesini sayıyorum.
toplu taşıma araçlarından nefret ediyorum. özellikle bursada, ankara yolu üzerinde bu nefret katlanıyor. maganda gibi 10metrede 3 sağa 3 sola 6 şerit makaslıyor beyefendi, yolcu alıyor tekrar makaslıyor fakat bursaray istasyonlarında bir yatıyor 5dk hareket etmiyor. bu yatmadan dolayı 2 şerit kapanıyor trafiğin anası ağlıyor. özellikle davutdede ve 152 evler istasyonlarında.
Ozan Özer
05-08-2025, 14:32
Bomboş otoparkta bilerek ve isteyerek; gidip özürlü alanına park eden mahlukların allah cezalarını versin. (Örnek bugün Sadi Konuk Hastanesi saat 07.20 otopark)
Ozan Özer
05-08-2025, 16:29
Metrobüs şoförlerinin son anda hayvan gibi fren yapma olayını kendilerine aynen yaşatmak istiyorum.
Evin önündeki taksi durağının önünden geçerken selam vermek için kornaya basan taksicilerin araçlarındaki kornaları münasip bir yerlerine sokmak istiyorum. Belki soktuktan sonra da kornaya basabilirim. Dıt dıt..
Kapıyı açarken yandaki arabayı kontrol etmeden sert ve hızlı bir şekilde açarak diğer arabaya hasar verenler dna testi yaptırmalı.
Belki baba sandıkları kişi babaları değildir.
Birçoğumuzun hisleri ortak, sadece Tesla'ya çok katılamadım :D
Ben de pek akla gelmeyeni yazayım madem;
Paralel park yeri için oluşturulmuş ceplere girdiklerinde, cebin bitişine doğru yanaşmayıp ortada bırakanlara, boşa araç yeri işgal edenlere en "derin" selamlarımı iletiyorum.
Diğer taksi, dolmuş, minibüs, otobüs vb trafik teröristlerini her gün anıyoruz zaten kesintisiz.
Birçoğumuzun hisleri ortak, sadece Tesla'ya çok katılamadım :D
Ben de pek akla gelmeyeni yazayım madem;
Paralel park yeri için oluşturulmuş ceplere girdiklerinde, cebin bitişine doğru yanaşmayıp ortada bırakanlara, boşa araç yeri işgal edenlere en "derin" selamlarımı iletiyorum.
Diğer taksi, dolmuş, minibüs, otobüs vb trafik teröristlerini her gün anıyoruz zaten kesintisiz.
Fiat500x keşfedilmemiş bir cevherdir
Yol verdiğimde teşekkür etmeyenlere sövüyorum net.
Önü boş olduğu halde gitmeyen selektör attığımda yol vermeyenleri tampon yaparak darlıyorum sonrada büyük bir keyifle ilk boşlukta makas atıyorum.
Arkadan selektör attıklarında da içim soğuyor mutlu oluyorum.
açıklamasında fırsat aracı, uygun fiyata, cam gibi yazan ilanlar ile açıklamada hiç bir bilgi yazmayıp detaylı bilgi için arayınız yazan ilanları direk eliyorum.
Trafikte nezaket gösterenleri görünce çok seviniyorum.
Bursa-Gebze arası haftada 1-2 defa yolda oluyorum, orta şeritte ki ortalama hızlar genellikle 100.
Trafiği bilmeden tehlikeye atanlara çok sövüyorum.
Arabadan dışarıya çöp atanlara o çöpleri yedirtmek istiyorum.
Bu cezalara rağmen egzoz takıp gazlayanları görünce içimden vay aslanım vay diyorum.
Araç kullanırken telefona bakmaktan yola uzun süre bakmayanları görünce korna ile uyarıyorum.
3 şeritli şehir içi yolunda sapacağımı ve yavaşlayacağımı arkamdaki anlasın diye erkenden sinyal veriyorum ona rağmen yavaşlamıyor ve mesafeye dikkat etmiyor. Onları aynı duruma sokup onlara arkadan vurmak istiyorum.
Yolda seyahat ederken araçtan ufak taş parçaları düşüren hafriyatçılara kadın iç çamaşırı giydirip arabaya pasta cila yaptırmak istiyorum.
Şu tarihte ödeme yapacağım diyipte o gün ödeme yapmayanları, neden ödeme yapılmadı sorusuna muhasebecimiz izinliydi o gün diyenlerin ağzına yüzüne vurmak istiyorum.
tesla sürenlerde gerçekten ciddi bir sıkıntı var. acaba alırken taahütname mi imzalatıyorlar :D
Normal aracımla giderim 90 a bağlamış soldan yol vermezler.
Corvette le çıkıyorum şu performans modeli olan net arkama yapışır tokadı yer oturur aşağı, inanılmaz bir özgüven :D
arasını bulmaları dileğiyle...
bunların bir çoğu 1.4 atmosferik vs tarz araçlardan geçmiş bireyler sanırım abi,
megane parasına tesla alınca, kendilerini lamborghini almış gibi hisseden tipler :D
trafikte anlamsız hareketler, dediğin gibi 90 la gider yol vermezler sonra kendi kendilerine tribe girip basarlar az ilerde de frene asılırlar vs.
Hergün 2-3 tane bu tipe rastlıyorum..
8.000rpm
06-08-2025, 11:58
akşam köründe farlarını açmayı unutanlara bunun farkında olmayanlara dayanamıyorum
gösterge tablosu ışıklı olunca far açık zannediyorlar
ya arkadaş far aydınlığını görmüyorsan bundan anlamıyorsan bir daha araba kullanma sen lütfen
aynamda bir karaltı varla yok arası
görünmüyorsun arkadaşım
şerit değiştirecek biri seni görmeden belki ona vuracaksın
Ozan Özer
06-08-2025, 11:59
Araç muayenesi öncesinde herşeyi kontrol ettirerek, muayene esnasında saçma sapan şeylerden bırakılmayı ancak bu esnada yan sıramda freni tutmayan,lastikleri bitik,stopları kırık amcaoğlunun muayeneden hafif kusurlarla geçmesini sindiremiyorum.
bunların bir çoğu 1.4 atmosferik vs tarz araçlardan geçmiş bireyler sanırım abi,
megane parasına tesla alınca, kendilerini lamborghini almış gibi hisseden tipler :D
trafikte anlamsız hareketler, dediğin gibi 90 la gider yol vermezler sonra kendi kendilerine tribe girip basarlar az ilerde de frene asılırlar vs.
Hergün 2-3 tane bu tipe rastlıyorum..
di mi bence de kahrolasıca teslacılarrrrrrrrrrrrr ben a3 varken t.rörist gibi sürüyordum şimdi daha da üzerine çıktım niahahah
EnesPolatdemir
06-08-2025, 12:29
Eline kamera alanları gavurların kareni olarak görüyorum
di mi bence de kahrolasıca teslacılarrrrrrrrrrrrr ben a3 varken t.rörist gibi sürüyordum şimdi daha da üzerine çıktım niahahah
:D:D:D abi sen anladın o tipleri kesin, sen de denk geliyorsundur..
bunların hemen hemen hepsi zaten Siyah Juniper :D
EnesPolatdemir
06-08-2025, 12:32
Sinyal verince geçeceğim şeritteki adamın gaza basması annesini andırtıyor
EnesPolatdemir
06-08-2025, 12:33
En çekindiğim 2 kadın sürücü modelleri i20 gibi küçççük arabalara binen genç kızlar ve başı kapalı suv sürenler... Düşman başına.
:D:D:D abi sen anladın o tipleri kesin, sen de denk geliyorsundur..
bunların hemen hemen hepsi zaten Siyah Juniper :D
İstanbuldan dönerken geçen hafta selektör attım birine zırto 100 le sol şeritte gidiyor gaz kapattı gerizekalı sağdan üzerine bir kırışım vardı ki dillere destan sonra orta şeride geçti ahahahahaha