Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun'da 2003 TD6 RANGE ROVER experi
driver_can
05-10-2025, 17:46
Merhabalar,Ne kadar dil döksemde çocukluk arkadaşımı bu sevdadan vazgeçiremedim.Samsun'da 240 binde 2003 model range 3.0 td6 baktırabileceğimiz bir servis ve oto expertiz araştırıyoruz.Gerekirse biz gitmeden ücretini ödeyerek önden expere sokma düşüncemiz var.
Bayi çıkışlı değilse dokunmayın hiç
Birkan61
05-10-2025, 18:41
Servis olarak emtu bmw öneririm
Bazı arızalarda trabzondan samsuna getiriyorduk range rover
Normal ekspertize boşa para verirsiniz öyle bi arabada sadece kaporta boyada işe yarar bence
Ekspertiz yaparlar mı emtuda bilmiyorum ama yardımcı olurlar bi arayıp sorun
driver_can
06-10-2025, 16:45
Bayi çıkışlı değilse dokunmayın hiç
Servis olarak emtu bmw öneririm
Bazı arızalarda trabzondan samsuna getiriyorduk range rover
Normal ekspertize boşa para verirsiniz öyle bi arabada sadece kaporta boyada işe yarar bence
Ekspertiz yaparlar mı emtuda bilmiyorum ama yardımcı olurlar bi arayıp sorun
teşekkürler bilgilendirme için.Arkadaşımı vazgeçirdim aracın önceki expertizini buldum şaibeli durumları var.Samsun'a gidip boş dönmeden şükür vazgeçti.
Birkan61
06-10-2025, 18:28
teşekkürler bilgilendirme için.Arkadaşımı vazgeçirdim aracın önceki expertizini buldum şaibeli durumları var.Samsun'a gidip boş dönmeden şükür vazgeçti.
Bende karadeniz bölgesinde sıfır olmadığı sürece range binilmesi taraftarı değilim, isabet olmuş hayırlısı olmuş. Çok sevindim :)
Mutlu Değerli
06-10-2025, 18:37
Arkadaşınıza biraz soğuk yapın bence, belki öyle anlar :D Bende en yakın arkadaşıma M57 bile olsa alma boşver dedim aldı, 3 gün sonra motoru kupadan ayırdılar. Ha şimdi kafası rahat hibrit yazılımlı şekilde biniyor ama 300k ya mal oldu
MURAT_HLX
06-10-2025, 18:42
Sanıyorum m57 makine var üzerinde ama Rangeteki m57nin üst kapağı farklı diye hatırlıyorum ve zor bulunuyor yıllar önce m57 range motor yaparken bayağı zorlanmıştık kapak konusunda
Arkadaşlar 2002 model arabaya bile özel ithalattan mahkeme celbi gelir durumda, özel ithalatta 5 sene 10 sene bişey olmaz demeyin haberiniz olsun canınız yanmasın...