PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kime Yaptırılır Bu PPF Zımbırtısı ?

Purmol35
09-01-2026, 20:19
Yeni araç için ppf arayışınna girdim. Bir çok kurulu marka ve fason üretim mallar var. Araç gelmeden grupların girip bakayım neler oluyor diye, anlaşmalı bir noktada 75.000'den 50.000'e düşürülmüş bir kampanya var.
Kimdir necidir bilmediğim için güven vermedi, açıkçası forum eşrafından da duymadığım marka olduğu için araştırma gereği' de duymadım
2 Noktadan fiyat aldım.

Stek yapan firma ve Ziebart ile görüştüm. Ziebart 90, Stek yapan 160 lira fiyat çekti . Ziebart neredeyse 40 yıldır Ülkede , fakat fiyat konusunda yarı yarıya fark var arada, buda yapılacak iş konusun da güvenilirliği sorgulatıyor. Tavsiye ve önerilerinizi sunarsanız sevinirim.

S-works
10-01-2026, 17:05
İzmirdesiniz sanırım.

Hardcore garaj
Garaj 44 ile görüşebilirsiniz.

% 33 iskonto ben yapmam. Yapana da Madem bu rakamdan para kazanıyorsun, neden millete 25 lira fazla fiyat veriyorsun diye sorarım. 3-5 lira neyse de 25 nedir :)

TarikS
10-01-2026, 20:40
İzmir'de M-Spec Mehmet abimiz var, konumu ve telefon numarası doğru, bu işin vakkosudur, o ne diyorsa o :) Gözüm kapalı araç emanet edeceğim yegane insandır

Google Haritalar (https://maps.app.goo.gl/CvzVnG8EWaHT4amGA)

Kadyr
10-01-2026, 21:13
Detailing dükkanına yaptırmıştım. 2 sene kullandım memnun kaldım işçilik ve üründen ama fiyatı yüksek bence. Dün yeni aracım için autoclub bayisine uğradım. Nidojp marka fiyatı gayet uygundu 4 yıllık üründe. Ön üç parça 12 bin tl fiyat aldım. Bu ürünün dayanım testi vb turgut yüksekdağ paylaşmıştı orada görmüştüm. Aracısız ürünü getireceğim ve ucuza satacağım diyordu. Ürün iyi midir emin değilim ama fiyatı uygun

Purmol35
10-01-2026, 21:31
İzmirdesiniz sanırım.

Hardcore garaj
Garaj 44 ile görüşebilirsiniz.

% 33 iskonto ben yapmam. Yapana da Madem bu rakamdan para kazanıyorsun, neden millete 25 lira fazla fiyat veriyorsun diye sorarım. 3-5 lira neyse de 25 nedir :)

Lokasyon belirtmeyi unutmuşum :) Lokasyon değiştirmeyi unutmuşum, Ankara' da bulunuyorum şuanda.

İzmir' de olsam Cem abi yada D.point Batu arasında seçim yapmam gerekirdi. :)

Fiyat absürt geldiği için ve dediğim gibi forumda yada çevremde hiç duymadığım bir marka olduğu için araştırma gereği duymadım. Ziebart olayı biraz garip, Stek fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum ama bu kadar fark olacağını hiç düşünmedim.

İzmir'de M-Spec Mehmet abimiz var, konumu ve telefon numarası doğru, bu işin vakkosudur, o ne diyorsa o :) Gözüm kapalı araç emanet edeceğim yegane insandır

Google Haritalar (https://maps.app.goo.gl/CvzVnG8EWaHT4amGA)

Namını çok duydum ama tanışma fırsatım olmadı, en son hatırladığım İstanbul' a taşındığıydı, İzmir' de olsam kendisi ile de irtibat' a geçerdim.

Detailing dükkanına yaptırmıştım. 2 sene kullandım memnun kaldım işçilik ve üründen ama fiyatı yüksek bence. Dün yeni aracım için autoclub bayisine uğradım. Nidojp marka fiyatı gayet uygundu 4 yıllık üründe. Ön üç parça 12 bin tl fiyat aldım. Bu ürünün dayanım testi vb turgut yüksekdağ paylaşmıştı orada görmüştüm. Aracısız ürünü getireceğim ve ucuza satacağım diyordu. Ürün iyi midir emin değilim ama fiyatı uygun

Detailing point kendi markasını kullanıyor yani fason ürettiriyor fakat kendileri 120 - 140 arası bir fiyat verdile, neredeyse Stek ile aynı fiyat.

turboman
11-01-2026, 12:57
Bu işin içinde olarak söylemek gerekirse ucuz ürünleri aracınıza yaptırmayın ama şöylede bir sorun var 3m diyip 130 bin para alıp daha ucuz ama güvendiği bir malzemeyle kaplayan 3m bayiside var. Bu sektör kandırılmaya çok müsayit bir sektördür.

S-works
12-01-2026, 12:32
Lokasyon belirtmeyi unutmuşum :) Lokasyon değiştirmeyi unutmuşum, Ankara' da bulunuyorum şuanda.

İzmir' de olsam Cem abi yada D.point Batu arasında seçim yapmam gerekirdi. :)

Fiyat absürt geldiği için ve dediğim gibi forumda yada çevremde hiç duymadığım bir marka olduğu için araştırma gereği duymadım. Ziebart olayı biraz garip, Stek fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum ama bu kadar fark olacağını hiç düşünmedim.

Namını çok duydum ama tanışma fırsatım olmadı, en son hatırladığım İstanbul' a taşındığıydı, İzmir' de olsam kendisi ile de irtibat' a geçerdim.

Detailing point kendi markasını kullanıyor yani fason ürettiriyor fakat kendileri 120 - 140 arası bir fiyat verdile, neredeyse Stek ile aynı fiyat.

Ankara

DBY detailin
Team Car Garage
Detaycı Adam
Vintage detailing ile görüşebilirsiniz.

Bu firmalar markadan ziyade bir sorun olduğunda işin arkasında duracak kişiler. Ben kendim de uygulamacıyım. Üründe sorun çıksa müşteriye gel değiştirelim diyoruz. Toptancı tarafında ürün garantiye girdi girmedi ıvır zıvır beklemiyorum ben. Gün sonunda müşteri ile muhatap benim. Zaten en fazla 1 top ürün verirler. Söküm ve yeniden uygulama işçiliğini düşününce 1 top malzeme çok dert değil.