Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınızın sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleri neler??
Hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz. Ancak araçlarımızın da artıları ve eksileri var elbette. Hadi bakalım saymaya başlayalım iyi ve kötü yanlarını araçlarımızın, dökülsün kirli çamaşırlar...:D
KEndini tanitsaydin be keske ilk basta. . . .
Aracimi genel olarak seviyorum,bana uygun olmadigini dusundugumden dolayida sevmiyorum bu kadar acik ve net.Ama allahima bin sukur ayagimizi yerden kesiyo o yeter genede :)
Aracimi genel olarak seviyorum,bana uygun olmadigini dusundugumden dolayida sevmiyorum bu kadar acik ve net.Ama allahima bin sukur ayagimizi yerden kesiyo o yeter genede :)
dogru haklısın onceden uye olmustum unutmusum.. hemen hallediyorum... ;)
Sakalımız yokki sözümüz dinlensin sipek napcan dedik o arabayı sipek essk osuruyo sanki burda sipek :D yok yok ben alcam konfor yapcam diyen utansın :D:D
ayrıca: bi türlü yol tutmamasını cok seviorm :p:hahaha::hahaha:
Her yöyünü seviyorum. Bütün Fransız Gti veya Vts leri seviyorum :)
Arabamı yani 306 Gti ı sevmediğim yön olarak ne var diye düşünürsek bi arka camların sabit olmasını isterdim.
Açılır modeli hoşuma gitmiyo değilde film katlandığından :D
Bakışları olsun emme sesi olsun manifolt sesi olsun herbişeyini severim anlatırımda ama şimdi sizi baymak istemiyorum :D
Benim kadar varmıdır 306 Gti aşkı dolu bir insan merak ediyorum :D
Ön takımını hic sevmiyorum :D
dragon07
12-03-2009, 21:04
polomun vites geçişleri normal kullanımda çok güzel rahat ama yüklendigim zaman hızlı degiştiremiyorum fazla cırtlıyoR :D yakıtı süper masrafsız yag buji dvm :D
ön takımı hiç sewmem gerçekten 3ayda bir alt takım fişekleri degiştiriyorum :D
Sakalımız yokki sözümüz dinlensin sipek napcan dedik o arabayı sipek essk osuruyo sanki burda sipek :D yok yok ben alcam konfor yapcam diyen utansın :D:D
Olum ben konforoundan rahatsizim mi dedim :)
Genede memnunum sevmedigim bi yeri yok ki.Sadece gitgide biraz daha fazla dusunmeye basladim bana uygun olmadigini.:o Zaten babam son noktayi koydu.Hayirlisi neyse o olsun ;) :) :o
ön takımını sevmeyen tek erkeksin sanırım:D:D
ön takımını sevmeyen tek erkeksin sanırım:D:D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: öff ii güldüm
kickboxer
12-03-2009, 21:08
cok afedersiniz motor içinin ve sanzumanın a k:D
çok elektronik olmasını sevmiyorm ama onuda hallettik :)
Eray Yümsel
12-03-2009, 21:20
aks lalesininde körüğününde :D
Maxiboost
12-03-2009, 21:21
çok elektronik olmasını sevmiyorm ama onuda hallettik :)
falçatayla dimi :D ahhha
Sefa_vts
12-03-2009, 21:24
Direksiyon kutusundaki sesi sevmiyorum.. tek ses ordan gelio..
bende gitmemesini svmiorum noolurdu braz yuruse
Objektif olmak gerekirse aracımın sevmediğim yönü yok =) Ama eksik gördüğüm yanı yığınla var.
Motorunun sesi, yol tutuşu, konsolun sürücüye odaklanmış olması, üst devirlerdeki canlılığı, 97 yılında tasarlanmış bir modelin hala otoparkta en ilgi çekici araçlardan biri olması ve hem içi hem dışı tamamen uyum içinde tek parça gibi görünmesi, gene zamanının ötesinde bir motor teknolojisine sahip olması, hararet değerini ortalama değil anlık göstermesi beni benden alan özellikleri.
Gelelim eksik yönlerine =) 1.6 motor için performansına göre makul olsada yüksek yakıt sarfiyatı, alt devirde isteksizlik, trim sesleri, her italyanda olduğu gibi oynak benzin göstergesi, benzin filitresinin yakıt pompası içersinde bulunması ve değiştirlememesi, D segmentine göre yetersiz bagaja sahip olması ve buna ragmen arka koltuklarının yatmaması, Türkiye şartları için fazla narin alt takım, varyatör belası, sürekli sevgili gibi ilgi beklemesi, nazar değimesi =))
tipine hastayım ama içindeki tıkırtılara deli oluyorum.
valla bende yakında dakarlara katılıp sağa sola saplancam o dereceyim
benim aracı cidden taksicilere göre yapmışlar, daha ön takıma girmedi bile çok iyi
ayrıca ekonomi amacı gütmeden şehir içinde 39lt eurodieselle 89ytl-90ytl
730 km yapmaya başladım 70000 dolaylarına geldiğimden dahada memnunum :D
ee devir ekonomi devri :D
Emir_b16a
12-03-2009, 22:22
durmamasını hiç sewmezdim keratanın :D şimdide bi kasası yok o huyunu sewmiorum :D
falçatayla dimi :D ahhha
kanka ecuyla problemlerimiz vardı onuda oz halletti saolsun :D
yakıt sarfiyatı az.. bayılıyorum o huyuna :D
gaz pedalının çok yumuşak olmasını , konsol plastik ya.. daha ne olsun !!! (sevmiyorum) !!
Muvaffak
12-03-2009, 22:39
ustasi yok elimiz yagli geziyoruz :)
durmamasını hiç sewmezdim keratanın :D şimdide bi kasası yok o huyunu sewmiorum :D
walla honda gidisini guzel yapmısta durdurmayı unutmus haklısın walla:)
aracımı cok sevıyorum cok sekıl : ) oturuş pozısyonu harıka ama arkası berbat oturan felc gelıyor :D
tipini seviyorum, ruhunu seviyorum, herşeyini seviyorum, performansı hariç... bi o yönden tatmin edemiyo :)
herseyy ıyıde 10 numara yoll tuutyoo yaa o yuzden ınsan gıbı sert degıl araba zaten yollar kotu acayıpp sarsıyoo ama yoll tutuyoo yaaww :D
Her yöyünü seviyorum. Bütün Fransız Gti veya Vts leri seviyorum :)
Arabamı yani 306 Gti ı sevmediğim yön olarak ne var diye düşünürsek bi arka camların sabit olmasını isterdim.
Açılır modeli hoşuma gitmiyo değilde film katlandığından :D
Bakışları olsun emme sesi olsun manifolt sesi olsun herbişeyini severim anlatırımda ama şimdi sizi baymak istemiyorum :D
Var mıdır acaba; ben de merak ediyorum :D
_cAgdAsH_
12-03-2009, 23:24
yakıyo namussuz =)
dıreksıyon tepkısı yetersız, alt takım hassas bıde cok yaylanıyo sanırım amortısorler patladı ııcene:D
artıları az yakıo donanımlı konforlu hız sbtle gıt daha ne:D
dıreksıyon tepkısı yetersız, alt takım hassas bıde cok yaylanıyo sanırım amortısorler patladı ııcene:D
artıları az yakıo donanımlı konforlu hız sbtle gıt daha ne:D
sen sabıtle bız senı tutmuyalım :D:D
hks egsozumu çok seviyorum :)
Sağanak yağmurda kullanırken arada bir ıslatmasa , frenleri biraz daha hisli olsa daha çok severdim :)
Performansına göre az yakıyo , gidişi filan da güzel , en iyi yönü arkaya oturan yok...
ben senin kadar sevebilirim sanırım :P
Sevdiğim: Dizel ve Toyota olması.
Sevmediğim: Yol bilgisayarında herhangibir veriyi açık bıraktığınızda (anlık yakıt,menzil...vs) saat ve tarih kayboluyor.
Saate bakmak için yol bilg. çıkmak lazım... Çok saçma insan orta konsoloda bi saat takardı !!
Leylek olmasından nefret ediyorum. Gerçi ona sıra gelicek. Bide kafama çok plan sokup cebimden çok para yiyeceğini bilmekten nefret ediyorum. Biraz çok yakıyo ama olsun ondan o kadar çok nefret etmiyorum. :)
orhan_guney
13-03-2009, 01:07
antenini sevmıyorum :)
valla vardı içinde bikaç eksisi yaptım şimdi de parca sıkıntısını ve pahalı yedek parcalarını sevmiorum arabadan yana bişi yok :D
vtec acarken cıkardığı ses değişimini seviyorum,
yüksek devir cevirmesini seviyorum,
1-5'e kadar tüm viteslerde öne atlamasını seviyorum,
yılan gibi duruşunu bir efsane oluşunu seviyorum,(gaza geldim :D)
mod olarak ne taksan çok güzel sonuclar vemesini seviyorum,
turbolandığı zaman alayına gider yapışını seviyorum,(bak bak :D)
vtec anlatılmaz yaşanır diyorum ve burada sözlerime son veriyorum :D
sevmediğim hiç bir yanının olmamasınıda ayrı bir seviyorum,(eh gülün de dikeni var :D)
JumboAli
13-03-2009, 06:01
Buyuk olmasını Sevıyorum. Rengını sevıyorum tutturmasını bılırsen Yol tutmasını sevıyorum. Bır otomatıge Gore ınce ınce Gıtmesını sevıyorum.
Oynak benzın gostergesı. Sureklı Tırnagı kırılan arka tampon, Otomatık vıtes'ı , fren dısk'ınden geelen ses'te sevmedıgım ozellıklerı :)
ya her Allah'ın günü uğraşabilcek bi sorun bulabildiğim halde o kadar düşündüm ben arabamın sevmediğim yönünü bulamadım seviyorum yav arabamı:) yalnız paramın bitmesini sevmiyorum :)
ben en çok arka kısmının görünüşünü , yol tutuşunu, ve otomatik olmasına rağmen bazı yerlerde aniden fırlamasını seviyorum :) ha bi de direksiyonu çok rahat tutuluyo ne büyük ne küçük
Hee ben bide KASKO FİYATLARINDAN NEFRET EDİYORUM :D
7000 üzeri rpm'leri görememesini sevmiyorum...
yavuz_ozaydin
13-03-2009, 12:10
Performansı (4A-FE) hariç her birşeyini seviyorum :)
muRattini
13-03-2009, 13:12
parkları açık bıraktığımda benzin göstergesini fullemesini seviyorum :)
Shadow_Dancer
13-03-2009, 14:18
Hiç yakmamasını seviyorum :)
Görüş açıları hiç iyi degildi ama onada alıştım
Birtek Tavanının alcak olamasını sevmiyorum ama Kaslı yapısını biraz sert kalktıgımda hafif yanlamasını ön konsolunu vitesin yerini ve özellikle elfreninin dizimin ustunde olusunu cok seviyorum :)
bu aralar yağmurlu havalarda amort. çıkan lokk!! sesine kıl oluyorum.
1.000 ytl verdiğimde bu sorun ortadan kalkacak olmasına ise gıcık ve sinir oluyorum.
sevdiğim yanları ise derli toplu görünmesi :D
ses,duruş ve renk:icon_tup:
sertlik(ap yaydan dolayı),sağından solundan gelen plastik sesleri:icon13:
az yakıyor, motorunun boyutlarına göre çokk bile gidiyor, bagajı büyük ,eh birazda olsa konforlu, uzun yolda çok rahat, frenlerini seviyorum güzel duruyor....
Olayan arabamın hiçbiryerini severmiyorum... :S
Leylek olusunu...hos benımle alakalı bır sey bu...işçilik kalitesini...
ona gore kolay kolay modıfıye parcası bulamamam
ve bass vurdugunda bagajdan cıkan o gıcık ses...işte bunlar sevmedğim yanları..
sevdiğim tarafları ise kendi capında seri oluşu....surus keyfını...
yol tutuşunu...ve eşi benzerinin az olması :D ama ne olursa olsun sevıyorum işte :)
yavaş oluşunu sevmiyorum onun dışında bir sorunum yok :) tek sorun, büyük sorun. :D
Birtek Tavanının alcak olamasını sevmiyorum ama Kaslı yapısını biraz sert kalktıgımda hafif yanlamasını ön konsolunu vitesin yerini ve özellikle elfreninin dizimin ustunde olusunu cok seviyorum :)
bızde senı sevıyoruz bebegım...ahmet caglat tunay:D:D:D
Low-Rider
13-03-2009, 18:04
Hidrolik olmayan direksiyonunu sevmiyorum ama alıştım artık:D
bızde senı sevıyoruz bebegım...ahmet caglat tunay:D:D:D
Bende sizi seviyorum bebegim :)
oturma pozisyonuda çok güzel, özellikle ofsetli bir direksiyonla direk rally carmış hissi veriyor.
İlgi çekici olmasını,performansını,s.c ve egzost sesini,sürüş dinamiklerini seviyorum..
Parçalarının pahalı olmasını ve ustaların bana yolunacak kaz gözüyle bakmasından nefret ediyorum...
CallMeInsane
14-03-2009, 03:14
motorun slant six oluşunu sevmiyorum
b body fullsize 4dr sedan oluşunu seviyorum :D
lanet olsun bu opellerdeki buhar olayına kışın nefret ettiriyo :D 1.4 den alabildigim performansı seviyorum hehe
Sevdiğim yönleri ;
hangi viteste olursam olayım bastığımda gitmesini..
hangi hızda olursam olayıp frene bastığımda durmasını..
hızlı girdiğim virajlarda arka taraf kaymaya başlayınca esp'nin devreye girip arka tarafı düzeltmesini..
Ne kadar basarsam basayım az yakmasını.. çok seviyorum. :)
Sevmediğim özellikleri ;
Arka süspansiyonlardan çukurlarda tak diye ses gelmesi..
Sevdiğim yönleri ;
hızlı girdiğim virajlarda arka taraf kaymaya başlayınca esp'nin devreye girip arka tarafı düzeltmesini..
Sevmediğim özellikleri ;
he birde köfteci spec olusunu seviyosun dimi :hahaha:
Sevdiğim yönleri ;
Sevmediğim özellikleri ;
Yeni tip turuncu PSA takozlarını sor servise değişsinler. :)
orhansah
14-03-2009, 10:28
aptal multimode vitesi hariç herşeyini seviyorum :)
sessin oturma pozisyonunu konılerden sonra yol tutusunu,tıkanmadan gidşini,tipni,az yakıp çok kaçmasını sevıom:)
içinden ses gelmesını bıtmek tukenmek bılmeyen surtme derdini sevmıom.bıde sorunlarını bulamayınca arabayı yakasım gelıor
tezcan8514
14-03-2009, 11:20
Ön takımından nefret ediyorum :Deli:
M U R A T
14-03-2009, 11:30
alt devirlerini-yol tutuş ve fren performansını-oturuş pozisyonu ve deri direksiyonunu..
he birde köfteci spec olusunu seviyosun dimi :hahaha:
HAhahahaha :D Yok bee çıkmıyo duman :D köfteci spec değil yani :D
Yeni tip turuncu PSA takozlarını sor servise değişsinler. :)
Yeni kasayı da kullandım..Onda da aynı sorun var..Soruyorum çözüm yolu yokmu diye..Hayır diyolar..
s.alican
14-03-2009, 16:18
yol tutuşunu seviyorum,konforunu seviyorum,herşeyine love :D
tek sorunum asfalt sesini alıyor içine deli oluyorum nasıl giderbilirim?lastiklerde sertleşme var ondan olabilirmi?
D16inside
14-03-2009, 17:02
aşkımın 5 vitesi hiç sevmiyorum içeri giren sesi beni deli ediyor :Deli:
yol tutuşunu seviyorum,konforunu seviyorum,herşeyine love :D
tek sorunum asfalt sesini alıyor içine deli oluyorum nasıl giderbilirim?lastiklerde sertleşme var ondan olabilirmi?
O kasanın kronik sorunu. Ziebart gibi yerlerde davlumbazların içini zift kaplatıcak. Yada ses izolasyonu. Arka çamurlukların içinde davlumbazmı yoktu öyle bişi yoktu galiba.
FSIrabbit
16-03-2009, 01:51
Direkt benzin püskürtmeye rağmen tüketimi biraz fazla kaçıyor. LPG ile hallolacak bir mesele ama o da bana ters.
3000 devire kadar çok da istekli değil. Bunu da kutu içi filtre ve chip ile hallederiz ama değmez diyorum.
Diğer her niteliği tam istediğim gibi.
oturma pozisyonuda çok güzel, özellikle ofsetli bir direksiyonla direk rally carmış hissi veriyor.
haklısın gorke onu unutmuşum ama arkana biri oturnca kafanı sunroofadan cıkarma kısmı cok komik:)
G kuvvetini seviyorum, boxer sesini seviyorum, scoop'unu seviyorum, yakışıklı ve hırçın görünüşünü seviyorum, camların çerçevesiz oluşunu seviyorum, open wastegate'i açınca sol şeritte araba kalmamasını seviyorum, yol tutuşunu seviyorum, kar keyfini seviyorum, sunroof'unu seviyorum, rengini seviyorum, jantlarını seviyorum, kanatlı halinin hayalini kurmayı ve kanatsız halinin görünüşünü seviyorum vs., vs...
100 oktan sevgisini sevmiyorum, benzin ibresinin inişini görmeyi sevmiyorum, frenlerine tam olarak güvenememeyi sevmiyorum, parktayken sürtüp kaçılınca patlayacakmış gibi olmayı sevmiyorum, yeni yıkattıktan sonra veletlerin arabanın camlarına yapışmalarını sevmiyorum, bana aldırdığı banka kredilerini sevmiyorum, motorun çok gürültülü çalışmasını ve birşey olacak diye beni korkutmasını sevmiyorum, başkaları arabaya binince çok gürültülü olduğunu söylemelerini sevmiyorum, polisleri sevmiyorum ve asıl başka araba kullanmaktan keyif alamamama sebep olmasını sevmiyorum!
difransiyelini sevmiyorum :D
difransiyelini sevmiyorum :D
kaynak yapalım:D
Aldıgı rüzgar ve yol sesini sevmiyorum..
yol tutusunu ve performansını eh işte :)
Sixinc.unbuffed
17-03-2009, 21:16
ses izalasyonun sevmiyorum..
1 depoyla 1200 km yapmasını çok seviyorum. okula giderken otobüs eziyetinden kurtamasını çok çok seviyorum:)
aynalarını hiç sevmiyorum hem göstermiyor hemde manuel ayarlı.birazcık daha güçlü olsaydı tam süper olurdu.
clio hb dci 65hp.
3. ve 4. vitesin abartılı şekilde uzun olmasını sevmiyorum !
Ahmetfikri
17-03-2009, 22:35
arkadan görüntüsünü, 20tlye izmire gidip-gelmeyi seviyorum
yolsesi almasını,sokağa park etmeyi,anahtar içerde ben dışardayken kapıları kilitlemesini sevmiyorum:rolleyes:
sevmedigim yönleri : yol sesi, parklar açıkken ve yokuş inerken yükselen, viraja girince sıfırı tüketen benzin göstergesi, memur spoyleri ve bi de kuş pisligi gibi duran anteni :D
spoylerden kurtulmam lazım cidden ve acilen :)
kapının üstündekı çürükleri artık onlarda yok :):)
sunroofunu seviyorum be :)
deri koltuğunu hiç sevmiyorum soğuk olduğunda donuyosun , sıcak olduğunda haşlanıyosun :(