Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu aracı tanıyan varmı? (izmirli arkadaşlar)
Arkadaşlar bu s2000 i tanıyan varmı? Kuzen için düşünüyoruz.İzmirli arkadaşlar yardımınızı bekliyorum...
http://www.sahibinden.com/honda_s-2000-19WQQaXQQ13172657WQQpXQQdisplayitem&keyword=s2000
Aracı bilmiyorum, belki plakasını görsek biyerden buluruz.
Galeri hakkında biraz bilgi vereyim, daha önce hiç alışverişimiz olmadı ama genelde güzel araçlar önünde.
Çoğunun kmsi düşük ve modelli araçlar, yanlış bilgi vereceklerini sanmıyorum. (genede tedbirli olmak lazım)
ha_SaaaN
24-03-2009, 09:04
http://img47.imageshack.us/img47/3654/grnt010ds1.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/7899/grnt011eu3.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/3838/grnt014nn5.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/1792/kopyassv500193zp2.jpg
benım cok sevdiğim bi kardeşimin kuzenının aracı yurt dısından geldi bu arac gümrük girişli ve inan bundan temizini bu fiyata bulamzsın :icon_tup: arkasım askerde benım ve inan bu aracın satıldığını bilmiyorm bilse kacar gelir gene sattırmaz ben bile şok geçiriyorm su an gercektn paraya ihtiyacları yok :o
iyi görünüyor.kazası belası yoksa fiyatıda makul.
honour35
24-03-2009, 09:34
yalnız arkadaşlar araç emniyet genel müdürlüğü sitesinden plakası sorgulandığı zaman izmir gümrük müdürlüğü tarafından rehinli gözüküyor..ben hiç birşey anlamadım..:S:S
8.000rpm
24-03-2009, 09:39
ilandaki resimde gözüme çarpan birkaç nokta var ;
-soldaki egzozun montajı düzgün değil.. neden?
-iç mekanda şaft-vites kanalının yanlarındaki halı kaplaması gözüme tuhaf göründü biraz...
kimsenin aracını kötülemek istemem , yanlış anlaşılmasın , ben sadece gözüme takılanları söyledim...
araç düzgünse fiyat çok komik , kesinlikle kaçmaz bence , ama tabii araç arkadaşın dediği gibiyse...
araç tr versiyon değil zaten hız sabitleyici olmasından belli. o yüzden bazı şeyler döşeme vs. farklı olabilir.
ha_SaaaN
24-03-2009, 10:08
araç yatan bi araba her zman kullanılan bi araba deil yılda 1 kere veya 2 kere kullanılıyor üstü acık garajda duruyor izmir bornovada ;)
Daha detaylı bilgisi olan varmı?
ha_SaaaN
24-03-2009, 11:43
Daha detaylı bilgisi olan varmı?
bu aracı en ii tanıyan birisiyim sahibinin forumlarla filanda alakası yk arac zatn cok kullanılmıs bi araba deil kazası belası yk
bu aracı en ii tanıyan birisiyim sahibinin forumlarla filanda alakası yk arac zatn cok kullanılmıs bi araba deil kazası belası yk
haciz dalgası ney peki? onun hakkında bilgin varmı?
Almanci Tane-R
24-03-2009, 11:51
aracın fiyatı bence normal çünkü 2001 model
gecen sene yine izmir honda terakkide 2000 modeli satıldı
35.000 ytl civarındaydı. yani o fiyatlarda satılmış
bilenler vardır. o da çok temizdi.
aracın fiyatı bence normal çünkü 2001 model
gecen sene yine izmir honda terakkide 2000 modeli satıldı
35.000 ytl civarındaydı. yani o fiyatlarda satılmış
bilenler vardır. o da çok temizdi.
o araç satılmadı kimse 35 vermedi.
Almanci Tane-R
24-03-2009, 13:45
o araç satılmadı kimse 35 vermedi.
o zaman bana terakkidekiler yalan söylemiş
initial-D
24-03-2009, 13:48
galeriyi arayıp bilgi aldınmı araç hakkında?
genelde düzgün pahalı arabalar satıyor orası ama bilemiycem genede
Kaan3326
24-03-2009, 13:54
temız gözukuyor bence.tabı bı iice baktırmak lazım
ahmetuygur
24-03-2009, 13:58
bnmde viteisn oralardaki halı kaplama dikkatimi çekti öyle olamamsı gerekiyor ama görünüşte temiz bir arba
galeri kazasız boyasız dedi,şaşe numarası istedim vermedi... Bende tanıyan bilenlerden soruyorum...
o zaman bana terakkidekiler yalan söylemiş
terakkideyken 29 verdik vermedi sonra geri aldı kendi satmaya çalıştı vs. belki onlara sattım demiştir.
Bi iki kez gördüm cok temizdi 2 görüşümdede..Dış temizlik tabi nedir neyildir ayrıntı bilmiyorum.
SifirinciMurat
24-03-2009, 18:38
bizim mahallenin arabası ama yolda görmedim hiç. hep aynı noktada park halinde olmasından da fazla kullanılmadığını tahmin ediyorum.
galeri kazasız boyasız dedi,şaşe numarası istedim vermedi... Bende tanıyan bilenlerden soruyorum...
Şase numarası neden vermemiş?
Satmak istemiyor mu aracı?
Bende huylanmaya başladım açıkcası...
KSK-VTEC
24-03-2009, 18:52
Anlamıyorum sizleri arkadaşlar manavdan karpuz alımıyorsunuz 35 bin tl sayıcaksınız arabaya bi gidin bakın inceleyin ustanızı götürün detayı orada öğrenin
initial-D
24-03-2009, 23:12
Anlamıyorum sizleri arkadaşlar manavdan karpuz alımıyorsunuz 35 bin tl sayıcaksınız arabaya bi gidin bakın inceleyin ustanızı götürün detayı orada öğrenin
yani...
al arabayı götür terakkiye baksınlar
searock///
24-03-2009, 23:20
24000 km dıyor :) ınanılmaz eger gercekse hondacıların kacırmaması lazım bu arabayı :)
ALPER-VNS
24-03-2009, 23:39
şase numarası bende wermem nası güweniyim.. buarada galeriden bi arabaya talip olmuştum ankaradan kalkıp gelicem bakın falan diyince walla sahibi bıraktı ama pek güzel bi araba deil demişti.. yani dürüst bi yer gibi gelmişti bana..
buarada benm arabayla takas etmezmi ki yaw :D
şase numarası bende wermem nası güweniyim.. buarada galeriden bi arabaya talip olmuştum ankaradan kalkıp gelicem bakın falan diyince walla sahibi bıraktı ama pek güzel bi araba deil demişti.. yani dürüst bi yer gibi gelmişti bana..
buarada benm arabayla takas etmezmi ki yaw :D
Senin aracınla takası kabul eder bence ztn bmw mersedes satarlar genelde
Şase numarası neden vermemiş?
Satmak istemiyor mu aracı?
Bende huylanmaya başladım açıkcası...
satmak isteyip istememekle hiç bi alakası yok:o, benimde araçım satılık durumda olsa birisi arayıp ilgilense şase numarasını istese vermem açıkcası;) fazla huylanmamak gerekir böle şeylere. şase numarası arabanın TC kimlik numarasıdır aynı zamanda:icon_tup:
Sportivo
24-03-2009, 23:53
bencede şase no vermek pek dogru değil ama kulube giderken murat abinin ordan geçiyorum bakayım araç ordaysa ve görebilirsem şase nosunu (hondadan pek anlama da ) özelden mesaj atarım
Absinthé
25-03-2009, 13:22
Merakımdan soruyorum... Şase numarasıyla napılabilir ki?
Ferhat_V
25-03-2009, 13:44
bence şase numarası ile çalıntı toplama bi araca yerleştirilir araç orjinal gibi olur servis kayıtlarında..
geçende bizde satıyoruz diye aracı ve ruhsatı verdik 2 gün sonra vazgeçti adam bişey olmuş olabilirmi ??
bybmw(ss)
25-03-2009, 16:42
cem otomotiv elit saygın bi galeridir aracta bir sorun olsa sölerler boş bi yer değil .sadece galeri işinde olduğu gibi telefonda cok detaya inmemişler buda en doğal şey madem ucuz madem arac kacmaz fiyat bi sen değil herkes ilgileniyodor adamlar bezmiştir böle durumlarda hızlı olan kazanırr ;) bende galericiyim elinizi cabuk tutun bence.. bu arabayı sadece burda konu acarak bile kacırırsın ...
Satıldı herhalde zaten....ilanlarda görünmüyor...
sahibi satmaktan vazgeçmiş