Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia 5800 Kullananlar Varmı?
Bu telefonu kullanan ve sıkıntısı olan arkadaşlar varmı merak ettim bildiğiniz ayıplı mal.
Bizde var biraz kullandim tek begenmedigim yani ekrani iphone gibi degil. Yani dokundugunda cok gec aliyor ve biraz agir.parasinin hakkini vermiyor n95 oneririm
Bende alma gafletinde bulundum telefonu 1 hafta kullanıyorum 2 hafta serviste telefonun resmen kafası güzel:) kendi kendine açılıyor kapanıyor kendi kendine menülerde geziyor aklı başında değil yazılım yüklemekte kurtarmıyor.
SULTANOGLU
13-04-2009, 21:30
tamda almayı dşünüyodum hakkaten okadar sorunlumu ?
5800 dokunmatik ekrani iphone kadar basarili degil evet;
ayrica klasik symbian yavaslama sorunlari yasiyor bazen, suan piyasada dokunma acisindan iphone sonrasinda lg arena ve renoir geliyor. ayrica arena'da multitouch destegi var ;)
Touchscreen ekranı iphone kadar iyi değil malzeme kalitesi vs. olarakta tatmin edici değil açıkcası !
Buğra A.
13-04-2009, 21:38
Tavsiye etmiyorum.
iPhone'uda tavsiye etmiyorum şu sıra, çünkü 4G'si geliyor, az kaldı.
HTC Touch Diamond 2 yada Blackberry Storm'u bekle derim. 5-6 ay daha idare ederim dersen N97'yi bekle.
tamda almayı dşünüyodum hakkaten okadar sorunlumu ?
Sakın alma saç baş yolarsın.Haziran eylül arası sony ericsson idou geliyor onu tavsiye ederim.
http://www.letsgomobile.org/images/news/sonyericsson/sony_ericsson_idou_cybershot.jpg
Boost Up
13-04-2009, 21:40
Omnia kullanıyorum son derecede memnunum:)
onursumer
13-04-2009, 21:53
Omnia kullanıyorum son derecede memnunum:)
ya nasıl alıştın o telefona kanser oldum ben ozellikler harika ama hiç pratik değil istediğim çabukluğu yakalayamadım windows mobile de :D
şuan gelmiş geçmiş en sağlam dokunmatik ekrana sahip telefon iphone ama çok eksiği var bence acele etmeyin dokunmatik ekran almak içn
blackbery curve 8900 veya E71 e kefil olabilirm ;)
5800 dan uzak durunda sağlığınızda olmayın.Amerikada satışı durduruldu zaten.Ahize sorunlu,kimisinde ölü pixsel çıkıyor,benim telefonda olduğu gibi sapıtan versiyonlar var.
Boost Up
13-04-2009, 21:57
Valla o kadar rahatıma geldi ki anlatamam:) İlk 1 aya yakın sürekli kalemle kullandım, sonra parmaktan devam:D Biraz tırkan tarafıyla basarsan çok rahat kullanımı var:)
Shadow_Dancer
13-04-2009, 21:58
valla bence bu touch screen işinde en iyisi iphone
onursumer
13-04-2009, 22:00
Valla o kadar rahatıma geldi ki anlatamam:) İlk 1 aya yakın sürekli kalemle kullandım, sonra parmaktan devam:D Biraz tırkan tarafıyla basarsan çok rahat kullanımı var:)
yok ben değiştirdim artık dayanamadım :D
şuan bi hattımda n95 bi hattımda E65 var symbian rahatlığı :)
N97 yi bekliyorum bi çıksın istediğim performansı alamassam olmadı E66 ve E71 e terfi edicem
Boost Up
13-04-2009, 22:04
Valla satıp bi tane Sapphire Arte almayı düşünüyorum, touchscreen yalan:D
Serencebey
13-04-2009, 22:05
Bende var heran satabılırım 3G'yi para lazım :D
dokunma olayının kalitesi ve çizikleri önlemek için iphone ekranı sertleştirdi ama kırılmaların önüne geçemedi.
nokia içinse,son versiyonlarını almak mantıklı.
6600 ilk çıktığındada böyle olmadımı ? oldu. hatta banada oldu :D
onursumer
13-04-2009, 22:16
dokunma olayının kalitesi ve çizikleri önlemek için iphone ekranı sertleştirdi ama kırılmaların önüne geçemedi.
nokia içinse,son versiyonlarını almak mantıklı.
6600 ilk çıktığındada böyle olmadımı ? oldu. hatta banada oldu :D
benim 6600 ım hala duruyor orjinal pili vs canavar çalışır durumda kıyamadım satmaya çok az para veriyorlar diye :)
ya hazır iphone ekran sorunu açıldı ya bu garantiye giderermi nasıl yaprılıabilir fikri olan varmı daha hiçbiryere sormadım ?
telefon elimden düştü camı tuz buz bide elimi çizip duruyor gerçek cam olduğundan koşeye koydum duruyo boyle kullanılmaz elimi kesicem yoksa ama herşeyi çalışıyor herhangibir problem yok
http://img220.imageshack.us/img220/4821/08042009542.jpg
m8800 öneririm harika bi cihaj...
3g ıyıdır. hıcbırseye degısmem. 4g gelırse belkı
Yemişim dokunmatiği, ne varsa Blackberry de var :D
3G guzel ama uyuz oluyorum su karakter kodlarinin azligina. Blackberry cok daha islevsel ama tasarim bakimindan daha kotu. Stone almayi dusunen varsa zaten uzak dursun derim.
ya nasıl alıştın o telefona kanser oldum ben ozellikler harika ama hiç pratik değil istediğim çabukluğu yakalayamadım windows mobile de :D
şuan gelmiş geçmiş en sağlam dokunmatik ekrana sahip telefon iphone ama çok eksiği var bence acele etmeyin dokunmatik ekran almak içn
blackbery curve 8900 veya E71 e kefil olabilirm ;)
aynen omniada vardı tam kanser spec. gunlerce kurcaladım ama işletim sistemini bir turlu çözemedim o kadar karısıkkı..
benim 6600 ım hala duruyor orjinal pili vs canavar çalışır durumda kıyamadım satmaya çok az para veriyorlar diye :)
ya hazır iphone ekran sorunu açıldı ya bu garantiye giderermi nasıl yaprılıabilir fikri olan varmı daha hiçbiryere sormadım ?
telefon elimden düştü camı tuz buz bide elimi çizip duruyor gerçek cam olduğundan koşeye koydum duruyo boyle kullanılmaz elimi kesicem yoksa ama herşeyi çalışıyor herhangibir problem yok
Yurt disinda tamiri yapiliyor fakat turkiyedeki durumu bilmiorum. Ama tr de yapilmayan sey yok kesin yapiliyordur yani.
Burak Kasim
14-04-2009, 09:28
Tavsiye etmiyorum.
iPhone'uda tavsiye etmiyorum şu sıra, çünkü 4G'si geliyor, az kaldı.
HTC Touch Diamond 2 yada Blackberry Storm'u bekle derim. 5-6 ay daha idare ederim dersen N97'yi bekle.
:icon_tup:
http://www.cellphones.ca/news/upload/2009/02/lg-arena-km900.jpg
http://www.letsgomobile.org/images/news/lg/lg-arena.jpg
8.000rpm
14-04-2009, 13:29
ben bu dokunmatik ekran olayına fazla ısınamadım
klasikten yanayım , 6680 ' im herbişeye yetiyor halen :):)
lg de bluetooth yoktu sanırım.
Serencebey
14-04-2009, 14:03
Yedek parcasını temın edebılırım isterseniz. Tamir takımıyla beraber :)
Boost Up
14-04-2009, 17:03
aynen omniada vardı tam kanser spec. gunlerce kurcaladım ama işletim sistemini bir turlu çözemedim o kadar karısıkkı..
Yok be abi o kadarda zor değil:) Kullansaydınız takıldığınız yerde yardımcı olabilirdim:) Ama bende satıp 8800 almayı düşünüyorum bakalım...
E71 bende tavsiye ederim diğerlerine göre fark edilir biçimde hızlı şeklide güzel
birde nokia bir sürü yeni model çıkarıyo ama ne zaman buralara gelir bilinmez