Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu sene Modifiye Fuarına hangi firmalar katılıyor_?
Bu sene Modifiye Fuarına hangi firmalar katılıyor_? bilginiz war mı_? iddiali araçlar war mı bildiğiniz_?
Boost Up
14-04-2009, 22:21
Firma bilmem ama mehmezent ve onur toros nickli arkadaslarimozin arabalari bir hayli iddali olacak:)
Umarım bu sene bişiye benzer gecen sene gibi fıs olmaz..
bence geçen seneden daha kötü olacak :( nede olsa ben yokum bu sene puhahahah :D
::ZaFeR::
14-04-2009, 22:29
Hiç gitme fırsatım olmadı...Bakalım bu sene ilk defa gidecem.:)
Firma bilmem ama mehmezent ve onur toros nickli arkadaslarimozin arabalari bir hayli iddali olacak:)
onur aracı fuar için yapmadı, aynı döneme denk geldiği için madem böle bişey var katılalım teşhir edelim dedi.
kendince basit 1-2 işlemle araç hazırladı, fuar iddiası yok onurun.
firma adına da çıkmayacak.
bence geçen seneden daha kötü olacak :( nede olsa ben yokum bu sene puhahahah :D
söz meclisten dışarı, bu yıl öle önüne geleni almıyolar yarışmaya.
Silverbullet
14-04-2009, 22:40
ilk yapılan fuar cok iidi ama gecen senekinde is yoktu fuar=stantlardaki güzel sexy kızlar sadece onları görmeye gelen izleyici kitlesi:icon13: firmalrında(hepsi deil arada var gene basarılı olanlar )genelinde kotu sunum ve gereksiz bisuru firma cok olumsuz konustum farkındayım ama gecen sene tam bi hayal kırıklıgı olmustu bnm icin umarım bu sene umarım herseyile daha güzel daha kaliteli bi fuar olur:surucu:
sanerle konuşmuştum bilmiyorum o liste bnde diil cnr da war demişti. ama bulursanız katılımcıları banada lazım
onurdemir
15-04-2009, 00:12
Bu sene fuarın medya sponsoru yine Tuning Türkiye ve Autohifi dergileri. 2 Hall olarak düzenlenecek ve yerler tıklım tıklım dolmuş. Katılım gösterecek firmaları gördüm. Elbette gönül ister ki her sene daha da iyi araçlar, yeni firmalar katılsın fakat Türkiye'nin ekonomik durumu, modifiye piyasasının durumu belli. Modifiye konusunda fuar, ürün satışı, tv programı, organizasyonlar kısacası herşey yasal ama bu olgunun özü yasak. Kullandırılmıyor işte :) Türkiye'de yasal olacağını da pek sanmıyorum. Şayet yasallaşırsa işte o zaman görün ne araçlar çıkıyor ortaya...
Neyse, hepinizi Tuning Türkiye standına bekleriz.
Son güzel fuar 2005ti gerisi hikaye ;)
http://www.cnr-tuningshow.com/content/tr_fair_info.asp
Şöyle birşey var ama... sanırım katılımcılar yazmıyor
cnr ın sitesinde katılımcılar stand sahibi olanlara yer werilmemiş ya bnd bakındımda
Bu sene fuarın medya sponsoru yine Tuning Türkiye ve Autohifi dergileri. 2 Hall olarak düzenlenecek ve yerler tıklım tıklım dolmuş. Katılım gösterecek firmaları gördüm. Elbette gönül ister ki her sene daha da iyi araçlar, yeni firmalar katılsın fakat Türkiye'nin ekonomik durumu, modifiye piyasasının durumu belli. Modifiye konusunda fuar, ürün satışı, tv programı, organizasyonlar kısacası herşey yasal ama bu olgunun özü yasak. Kullandırılmıyor işte :) Türkiye'de yasal olacağını da pek sanmıyorum. Şayet yasallaşırsa işte o zaman görün ne araçlar çıkıyor ortaya...
Neyse, hepinizi Tuning Türkiye standına bekleriz.
manken lazımsa gelim :P :D ya o katılımcıların listesini bna pm olarak atsana yada sanere söle bna yollasn konuşamadım bgn onla yaa msnden çkmm gerektide :)
onurdemir
15-04-2009, 01:19
cnr ın sitesinde katılımcılar stand sahibi olanlara yer werilmemiş ya bnd bakındımda
manken lazımsa gelim :P :D ya o katılımcıların listesini bna pm olarak atsana yada sanere söle bna yollasn konuşamadım bgn onla yaa msnden çkmm gerektide :)
Bugün ofiste CNR'ın çektiği faksda görmüştüm. Yazmak için vaktim olacak mı bilemiyorum. Yani ofise en erken 3-4 gün sonra geçicem. Standımızdaki mankenler 300 HP üstü olacaklar. Yinede teşekkürler ;)
Burak Kasim
15-04-2009, 01:27
Bugün ofiste CNR'ın çektiği faksda görmüştüm. Yazmak için vaktim olacak mı bilemiyorum. Yani ofise en erken 3-4 gün sonra geçicem. Standımızdaki mankenler 300 HP üstü olacaklar. Yinede teşekkürler ;)
Koptum cidden buna. :hahaha:
CallMeInsane
15-04-2009, 01:31
300 hp üstü puhahhaahha fenaaa :D:D
manken lazımsa gelim :P :D
temizlikçi aranıyormuş :D
Gecen sene stand hak getire fuar alanında bile bulamadık seni :)
300hp arkadaslar standa baglar umarım seni :D
onur aracı fuar için yapmadı, aynı döneme denk geldiği için madem böle bişey var katılalım teşhir edelim dedi.
kendince basit 1-2 işlemle araç hazırladı, fuar iddiası yok onurun.
firma adına da çıkmayacak.
söz meclisten dışarı, bu yıl öle önüne geleni almıyolar yarışmaya.
valla dostum her sene aynı terane söyleniyor 2005 ten beri fuara katılıyorum hep aynı müracat et stand alanını belirt daha sonra sen vazgeçsen bile saat başı arıyorlar geçen seneyi hatırla bomboştu bomboşşşş sence adam seçme şansları varmı ?
egeturbo
15-04-2009, 07:33
Görüştüğüm bi kaç firma var Ft tuning katılımcı onu biliyorum bitek
ilk fuar 2005 çok iyidi.
çünkü şuan birçok markayı getiren dist. firmalar o fuara katılmıştı.
şimdi ise bayiileri katılıyor. e buda pazarlama bütçesi ister. o nedenle görtdüğüm standlar vasat, görsellik namına birşey yok. 2 sunta blok duvar 1 araba bitti...
aynen öyle dostum işin kötüsü bayiyide geçtim modifiye anlamında sadece müzik ve görüntü sistemciler var mekanik anlamda sıfır aksesuar anlamında sıfır dediğim gibi bu senede sönük geçecek o yüzden o hafta sonu izmite gidecem yarışa :D
egeturbo
15-04-2009, 07:49
ilk fuar 2005 çok iyidi.
şimdi ise bayiileri katılıyor. e buda pazarlama bütçesi ister. o nedenle görtdüğüm standlar vasat, görsellik namına birşey yok. 2 sunta blok duvar 1 araba bitti...
kesinliklede 2005 fuarı mükhemmeldi .2006 da fena sayılmazdı .Ama firmalar içinde bence yüksek fiyatlar çekiliyor.Tabi onlarda kendilerince haklı olabilirler.Ama daha önceden katılan bazı firmalar ile konuştum.Onlar hiç memnun değildi gerek stand fiyatları gerek müzik sistemlerinin gürültüsü dayanılacak gibi değil diyorlardı.İnş bu yıl güzel olur.Taa İzmirden kalkıp gelicez :(
valla geçen sene 27 m2 standa 4 gün için 4.000 TL gibi bir fiyat ödedim aslına bakarsanız fiyatlar absürt değil ve ben bu parayı son güne kaldığım için yüksek ödedim eğer bir kaç ay öncesinden rezervasyon yaptırsam çok daha ucuz olacaktı.
egeturbo
15-04-2009, 09:36
valla geçen sene 27 m2 standa 4 gün için 4.000 TL gibi bir fiyat ödedim aslına bakarsanız fiyatlar absürt değil ve ben bu parayı son güne kaldığım için yüksek ödedim eğer bir kaç ay öncesinden rezervasyon yaptırsam çok daha ucuz olacaktı.
2006 ılı fuarında f355in sağ tarafında racer corner standına 15 000 ytl ödendi ama senin stand ucuzmuş
valla ardacım o dediğin paralara geçen seneki fuarda en az 100 m2 bir stand tutulurdu öyle diyim anla :)
onurdemir
15-04-2009, 10:39
Gecen sene stand hak getire fuar alanında bile bulamadık seni :)
300hp arkadaslar standa baglar umarım seni :D
Yavuzcum geçen sene açık öğretim sınavlarım fuar tarihlerine denk gelmişti. Ondan dolayı fazla duramamıştım. Bu sene Pazar günü hariç orda olucam. Pazar günü de basın sponsoru olduğumuz Speed Weekend Drag Fest'deyim. Şu sıralar Cumartesi Pazar diye birşeyde kalmadı :D Yazın geldiği belli oluyor...:icon_tup:
her geçen sene daha da kötüleşiyor :(
Boost Up
15-04-2009, 14:43
Mustu abicm ben gecen sene geldiydim standa ama o zaman buraya uye degildm:) bu sene katilacklar pm atarsa gorusup-konusmak isterim:)
Mustu abicm ben gecen sene geldiydim standa ama o zaman buraya uye degildm:) bu sene katilacklar pm atarsa gorusup-konusmak isterim:)
eyvallah kardeşim geçen baya badire atlattık ya cnr ın önünde kaza yaptım elim kolum sargılıydı cnr yönetimi ile ters düştük falan filan baya eğlenceliydi :D
ookk okk sorun diil sanere sölerim ben tekrardann sizin elinizd liste wrsa o bnm işime yarar :)
ii ii geldiğimizd buluruz beyfendi sizi :D
temizlikçi aranıyormuş :D
günlüüne kaç para weriolarmış :)
MUGENPOWE®
15-04-2009, 14:59
gecenkı fuarda yanlıs hatırlamıorsam bı kac forumda katılmıstı araclarını sergılemıstı bızım forumda bole bısı yapsa ne guzel olr mesela hulk, msupra feln kımse stand basından ayrılmaskı :)
Boost Up
15-04-2009, 15:15
gecenkı fuarda yanlıs hatırlamıorsam bı kac forumda katılmıstı araclarını sergılemıstı bızım forumda bole bısı yapsa ne guzel olr mesela hulk, msupra feln kımse stand basından ayrılmaskı :)
+1.. Biz bize olunur hemde otoparktada 2. bir fuar olur:D:D
emresener
15-04-2009, 15:31
Otoparktaki araclar fuardakilerden daha guzel oluo 2 yıldır :D
Yavuzcum geçen sene açık öğretim sınavlarım fuar tarihlerine denk gelmişti. Ondan dolayı fazla duramamıştım. Bu sene Pazar günü hariç orda olucam. Pazar günü de basın sponsoru olduğumuz Speed Weekend Drag Fest'deyim. Şu sıralar Cumartesi Pazar diye birşeyde kalmadı :D Yazın geldiği belli oluyor...:icon_tup:
Tamamdır msnden bi konusalım ;)
Boost Up
15-04-2009, 18:53
Beraber gitme gibi bi konu yapsak? Aktivite olmuş olur hem:)
bu sene firma olarak sanırım bir kaç firma girecek ama jant kısmında ne olur biliyorum :)
neuspeed_mert
15-04-2009, 20:20
23ünde ordayım inşallah :) busene güsel olacak eminim... içimden bi ses öle dio :D
Bu sene güzellik yarışmasına girecek araç başına 100 tl istenecekmiş. Ayrıca IASCA desibel yarışması olmayacakmış. Vede bu son seneymiş. Eğer beklenilen ilgi görmezse kısaca geçen sene gibi olursa seneye olmayacak.
Boost Up
15-04-2009, 21:24
Ki muhtemelende olmayacak, ama olmasını istiyoruz tabiikide:)
Fuara hangi tarihler arasi ?
Fuara hangi tarihler arasi ?
23-26 nisan arası..
ayrıca murtaş bu sene katılmıycakmış jbl,xetec vs vs distb. olarak onu biliyorum promet zaten geçen senede yoktu bu senede olmaz heralde,dediğiniz gibi bayilerde katılım olur ama zevkli olur mu tartışılır 3 seneden beri bodrum'dan kalkıp geliyoruz ama bu sene 26 sında nasipse körfeze yarışları izlemeye gidicem daha zevkli olacağından eminim...
Onur typer
15-04-2009, 21:36
her sene bı oncekınden kotu oluyor ısallah bu sene guzel olur gecen senekı gıbı heryer muzık tesısatlı araç olmaz işallah ole yada bole hersene olması taraftarıyım ne kadar ses getırırsek bu sektorde her yonden o kadar iyi bence
onurdemir
15-04-2009, 21:48
En azından Tuning Türkiye standı bile yeterli olabilir size. Büyük konuşmayalım neme lazım son dakika araçlar iptal ederler gelmeyi filen :) Yalancı duruma düşmeyelim :D Ama Güzel araçlar olacağını biliyorum.
onursumer
16-04-2009, 00:00
inş ilk fuar gibi olur ilk fuardan sonrakiler hep sonuk geçti ilk zamanki tadı alamadım ben :)
bugun mehmetleydıkte. deıdmkı ıddalı arabalar varmıs oyları toplıycam dıyen. sen yarıscakmısın? mehmetın cevabıda delıydı hanı :D
"kanka standda durmak varken halıfelexı neyleyım?"
:D
onursumer
16-04-2009, 01:04
bugun mehmetleydıkte. deıdmkı ıddalı arabalar varmıs oyları toplıycam dıyen. sen yarıscakmısın? mehmetın cevabıda delıydı hanı :D
"kanka standda durmak varken halıfelexı neyleyım?"
:D
doğru valla :D
DaRkNeSs-
16-04-2009, 01:53
geçen sene gelemedim ama bu sene gelmek istiorum fuara
ama zor gibi.. en azından pazar günü gelebilicem ancak o zaman da hiçbirinizi göremiycem :D
bu sene pek iç açcı olacak gibi değil bircok firma katılmıyor geçen seneki rezillikten sonra ....
Şahsen ben gitmeyi düşünmüyorum zorla arkadaşlarım kolumdan tutup sürüklemez ise ...
onurdemir
16-04-2009, 12:44
bu sene pek iç açcı olacak gibi değil bircok firma katılmıyor geçen seneki rezillikten sonra ....
Şahsen ben gitmeyi düşünmüyorum zorla arkadaşlarım kolumdan tutup sürüklemez ise ...
Geçen sene ne rezillik oldu Buğracım? 2 hall tıka basa doldu bu sene. Firmalar da katılıyor. Bir sıkıntı yok yani. Kimden haber aldın ki bir çok firmanın katılmadığını? Merak ettim.
Buğra A.
16-04-2009, 12:47
Merak ettiğim; yarı profesyonel video kamera ve mikrofon sokabiliyor muyuz?
Geçen sene salonlar dolmuştur, kabul.
Ama neyle ve kimle. Fuara gitmedim lakin gidenlerden duyduklarım asıl kalabalığın manken görmeye gelen "vuşş karıya bak lan" tipi kişilerden oluştuğu. Keza gene geçen sene, hepimizin çok iyi bildiği italyan bir aksesuar firması ( el freni, vites topuzu, pedal kitleri vs ) aracımı istemişti lakin kabul etmemiştim. Fuara gidenlerin yorumlarını ve daha sonra fotoğrafları gördüğümde ise iyiki vermemişim demiştim. Zaten kendi aracımı da fuarda sergilenmeye layık bulmuyorum..
Fuar anlam itibarı ile yeniliklerin sergilendiği alandır. Şahsen ben bir fuara gittiğimde 10'larca subwoofer doldurulmuş, airbrush yapılmış, fiber harikası araçları veya mankenleri görmek istemem. Benim fuar anlayışımda görmediğim ürünleri görmek sektöre yeni girecek firmaların kampanya tanıtımlarından haberdar olmak vardır.
Aksi takdirde doldur bir araca kolonları, fiberden şişir tamponları, bas üzerine airbrushu yanına da 2 manken koy al sana fuar aracı.. Bunu görmek benim için bir kazanç değil, vakit kaybıdır.
Sonuç olarak bu senenin de geçen seneden farklı olacağını zannetmiyorum...
Geçen sene ne rezillik oldu Buğracım? 2 hall tıka basa doldu bu sene. Firmalar da katılıyor. Bir sıkıntı yok yani. Kimden haber aldın ki bir çok firmanın katılmadığını? Merak ettim.
:) Onur süper geçmiceini herkes bilio bunu bizde biliorz... İnşalla dediğin gibi tıka basa dolu oLur we geçen senelere göre çok daha güzel bi fuar oLur
Ama neyle ve kimle. Fuara gitmedim lakin gidenlerden duyduklarım asıl kalabalığın manken görmeye gelen "vuşş karıya bak lan" tipi kişilerden oluştuğu. Keza gene geçen sene, hepimizin çok iyi bildiği italyan bir aksesuar firması ( el freni, vites topuzu, pedal kitleri vs ) aracımı istemişti lakin kabul etmemiştim. Fuara gidenlerin yorumlarını ve daha sonra fotoğrafları gördüğümde ise iyiki vermemişim demiştim. Zaten kendi aracımı da fuarda sergilenmeye layık bulmuyorum..
Fuar anlam itibarı ile yeniliklerin sergilendiği alandır. Şahsen ben bir fuara gittiğimde 10'larca subwoofer doldurulmuş, airbrush yapılmış, fiber harikası araçları veya mankenleri görmek istemem. Benim fuar anlayışımda görmediğim ürünleri görmek sektöre yeni girecek firmaların kampanya tanıtımlarından haberdar olmak vardır.
Aksi takdirde doldur bir araca kolonları, fiberden şişir tamponları, bas üzerine airbrushu yanına da 2 manken koy al sana fuar aracı.. Bunu görmek benim için bir kazanç değil, vakit kaybıdır.
+1905 ama merak ettiğim için ben gidicem :D
valla bu sene sadece 4.halde olucakmıs ve faza katılım yokmus hallın yarısı araclar konucakmıs halıfılex olayı he dıyeceksınız herkes bır sey dıyor kardesım orda calısıyor ve standları kuruyorlar durum bu sekıldedır
onurdemir
16-04-2009, 17:53
:) Onur süper geçmiceini herkes bilio bunu bizde biliorz... İnşalla dediğin gibi tıka basa dolu oLur we geçen senelere göre çok daha güzel bi fuar oLur
Koray beni yanlış anlamayın sakın. Ben süper geçecek demedim. Ben bir çok firmanın katılmadığı olgusuna karşıyım. Hall'ü dolduruyorlar mı? Evet. Bitmiştir kardeşim. Tuningciler olsun, jantçılar olsun, müzik sistemciler olsun, mankenler olsun 23-26 Nisan'da orada olacaklar. İyi kötü fuar düzenleniyor. Üstelik bu kriz ortamına rağmen fuarı doldurabildiler.
FT Tuning, DP Tuning, Lögel, Pozitif Otomotiv gibi firmalar ve daha fazlası katılıyor. Bu firmalar sektörün güçlü firmaları. Yeni ürünlerini sergileyecekler, yeni araçlar standlarda olacak. Eee Türkiye'de modifiye fuarı için ne isteniyor? Zaten TÜV konusu başladı başlayalı piyasa allak bullak olmuşken "Yahu Sema Show'dakinden daha güzel araçlar varmış bu seneki fuarda" denilmesi mi bekleniyor? :D Ne kadar ekmek o kadar köfte. Rüya görmenin anlamı yok, piyasalar, hazırlanan araçlar belli. Katılan gövde gösterisi yapar, katılmayana zeval gelmez. Olay budur :)
onurdemir
16-04-2009, 18:00
valla bu sene sadece 4.halde olucakmıs ve faza katılım yokmus hallın yarısı araclar konucakmıs halıfılex olayı he dıyeceksınız herkes bır sey dıyor kardesım orda calısıyor ve standları kuruyorlar durum bu sekıldedır
Şimdi gidip CNR'dan gelen kağıda baktım. Evet 1 hall'de düzenleniyormuş. Yanlış bilgi vermişim. Geçtiğimiz sene gibi Tuning fuarının yanında başka bir fuar daha olacakmış, ben onu da eklemişim listeye :D
Hall'ün 3'te 1'i etkinlik alanı olarak ayrılmış. Geçtiğimiz sene de Jant fuarıyla eş zamanlı yapılmıştı. Fakat bu seneki fuarda geçen senekinden daha iyi araçlar olacağını biliyorum.
Orda olcem insallah.Pazar'da izmitteyiz :D hehehe
Arkadaş ben bu Türkiyeyi anlamıyorum. Habire ağızlrda bir replik var "tuning fuarı bitmiş","draglar bitmiş","ralliler bitmiş eski havası yok". Biten ne yahuuu. Biten bişi yok; hevesi bitenler geriden gelen neslide tetikliyecek ve etkiliyecek yorumlar yapıyor sadece. Ben olayı böyle yorumluyorum. Aynı olaylar forumculuk içinde yapılıyor "forum olayı bitti, geyiğe sardı"... yok "yok mc nin ora sıktı" yok "kalabalık toplanmak sıktı" yok "roll sıktı geyik iidi" . Biz neyle mutlu olacas onu merak ediorum...
neuspeed_mert
16-04-2009, 21:51
hiç yoktan bi fuarımız oldu iyi weya kötü destekliyorum tuning fuarı dewam etsin....
.
Geçen seneki fuar Rezildi çok hatalar yaptılar busene girmeyen firmalarda krizden değil bu sebeblerden dolayı girmiyorlar ama krizi bahane ediyorlar açık açık .
yaşananları destan niyetine yazmakla uraşmayayım Onurcum.
Katılım ile ilgili bilgiyi katılmayan firma yöneticilerinden aldım örneğin Ft kemal abiler parayı önceden ödedikleri için giriyorlar fuara ;)
Sen böle diyince benmi yanlış biliyorum katılımcı firmaları gördüysen yazabilirmisin ..
Amac gölge düşürmek değil alınganlık gösterme buna ama dünya kadar fuar gezdiim hem Türkiye hem dünyada ben böle fuar görmedim ....
Gittikce daha kücük bir alanda yapılıyor zaten, gecen sene 2 tane dogrudüzgün stand vardı.
2005teki o muhtesem fuarı düsünüyorum, bir de gecen senekini gercekten bitise dogru gidiyor tuning fuarı...
onurdemir
17-04-2009, 08:02
.
Geçen seneki fuar Rezildi çok hatalar yaptılar busene girmeyen firmalarda krizden değil bu sebeblerden dolayı girmiyorlar ama krizi bahane ediyorlar açık açık .
yaşananları destan niyetine yazmakla uraşmayayım Onurcum.
Katılım ile ilgili bilgiyi katılmayan firma yöneticilerinden aldım örneğin Ft kemal abiler parayı önceden ödedikleri için giriyorlar fuara ;)
Sen böle diyince benmi yanlış biliyorum katılımcı firmaları gördüysen yazabilirmisin ..
Amac gölge düşürmek değil alınganlık gösterme buna ama dünya kadar fuar gezdiim hem Türkiye hem dünyada ben böle fuar görmedim ....
Peki şöyle düşünelim. Diyelimki CNR'da bu fuardan sen sorumlusun. Nasıl bir fuar yapardın? Eminim bundan çok farklı olmayacaktı. Çünkü elde etmen gereken bir bütçe var. O standları satman gerek.
Katılmayan firma yöneticilerinden bilgi aldım örneğin FT Kemal abi demişsin. Bi yandan da önceden ödedikleri için giriyorlar fuara demişsin. Eee katılmıyor muydu bu adam? Katılıyormuş işte. FT Kemal abiler parayı önceden ödedilerse fuara girecekler zaten :) Adamlar fuara girmek için parayı yatırmışlar. Ha diyorsan ki şu an zoraki giriyorlar, isteseler yerlerini başkasına satabilirlerdi. Demekki onlarda katılmak istiyorlar ki bu fuardalar. Neyse sevdiğim arkadaşlarımdan birisin. Bu konuyu sidik yarışına dönüştürmeyi istemem.
"Bu sene modifiye fuarına hangi firmalar katılıyor?" başlıklı bir konu içinde fuara *** atmak da biraz garip geliyor bana. Amaç belli. Firmaları tartışmak, kimlerin gelip gelmediğini bilmek. *** atmak en sevdiğimiz şey bu ülkede...
Asabiet yok :) Sonuçta CNR düzenLio fuarı Onur Ziye Demir diil :) Giren,girmeyen herkese için umuyoruz ki en hayırlı şekilde geçer bu fuar ;)
Peki şöyle düşünelim. Diyelimki CNR'da bu fuardan sen sorumlusun. Nasıl bir fuar yapardın? Eminim bundan çok farklı olmayacaktı. Çünkü elde etmen gereken bir bütçe var. O standları satman gerek.
Katılmayan firma yöneticilerinden bilgi aldım örneğin FT Kemal abi demişsin. Bi yandan da önceden ödedikleri için giriyorlar fuara demişsin. Eee katılmıyor muydu bu adam? Katılıyormuş işte. FT Kemal abiler parayı önceden ödedilerse fuara girecekler zaten :) Adamlar fuara girmek için parayı yatırmışlar. Ha diyorsan ki şu an zoraki giriyorlar, isteseler yerlerini başkasına satabilirlerdi. Demekki onlarda katılmak istiyorlar ki bu fuardalar. Neyse sevdiğim arkadaşlarımdan birisin. Bu konuyu sidik yarışına dönüştürmeyi istemem.
"Bu sene modifiye fuarına hangi firmalar katılıyor?" başlıklı bir konu içinde fuara *** atmak da biraz garip geliyor bana. Amaç belli. Firmaları tartışmak, kimlerin gelip gelmediğini bilmek. *** atmak en sevdiğimiz şey bu ülkede...
Umarım bu sene bişiye benzer gecen sene gibi fıs olmaz..
ilk yapılan fuar cok iidi ama gecen senekinde is yoktu fuar=stantlardaki güzel sexy kızlar sadece onları görmeye gelen izleyici kitlesi:icon13: firmalrında(hepsi deil arada var gene basarılı olanlar )genelinde kotu sunum ve gereksiz bisuru firma cok olumsuz konustum farkındayım ama gecen sene tam bi hayal kırıklıgı olmustu bnm icin umarım bu sene umarım herseyile daha güzel daha kaliteli bi fuar olur:surucu:
Son güzel fuar 2005ti gerisi hikaye ;)
valla dostum her sene aynı terane söyleniyor 2005 ten beri fuara katılıyorum hep aynı müracat et stand alanını belirt daha sonra sen vazgeçsen bile saat başı arıyorlar geçen seneyi hatırla bomboştu bomboşşşş sence adam seçme şansları varmı ?
ilk fuar 2005 çok iyidi.
aynen öyle dostum işin kötüsü bayiyide geçtim modifiye anlamında sadece müzik ve görüntü sistemciler var mekanik anlamda sıfır aksesuar anlamında sıfır dediğim gibi bu senede sönük geçecek o yüzden o hafta sonu izmite gidecem yarışa :D
kesinliklede 2005 fuarı mükhemmeldi .2006 da fena sayılmazdı .Ama firmalar içinde bence yüksek fiyatlar çekiliyor.Tabi onlarda kendilerince haklı olabilirler.Ama daha önceden katılan bazı firmalar ile konuştum.Onlar hiç memnun değildi gerek stand fiyatları gerek müzik sistemlerinin gürültüsü dayanılacak gibi değil diyorlardı.İnş bu yıl güzel olur.Taa İzmirden kalkıp gelicez :(
her geçen sene daha da kötüleşiyor :(
her sene bı oncekınden kotu oluyor ısallah bu sene guzel olur gecen senekı gıbı heryer muzık tesısatlı araç olmaz işallah ole yada bole hersene olması taraftarıyım ne kadar ses getırırsek bu sektorde her yonden o kadar iyi bence
Onur ben *** atmam açık açık yazarım yazdığın yazının nereye gittiğini bilerek yaz kalbin kırılmasın. Herkezin gözüyle görebildiğini görmen için ne lazım ? yukarda ki satırlara bi göz at internet forumlarını dolaş millet bas bas bağırıyo kötüye gidiyor kötüye gidiyor diye bu seneninde buşekilde yorumlanmasının sebebi önceki fuarlardır ....
Ben şöle yapardım böle ederdim diyecek halim yok.. böle bir çabam da yok benim işimle çok yakında değil fuar organizasyonu .
Ayrıca ne bu fuar şakşakçılığı ?
İyi yapılmayan bir işe sadece yakında durduğun için şakşak yapmak mı Türkiyede yapılması gereken yoksa eksikler bunlar düzeltmek için bunlar yapıldı bu sene diyip gerçekten sölenen şekilde daha iyisini yapmakla uraşmakmı ...
Yapılması gerektiği gibi mi yapılıyor fuar bu ülke daha iyisini haketmiyormu özellikle bizim sektörümüz ???
Benim fikrim açık ve net daha iyisini hakediyor.
B.Aktepe
17-04-2009, 09:35
tuning fuarı, jant fuarı, oto müzik hi-fi fuarını birbirine karıştırmayalım.
en son 2000(yada 2001 Hilton'daydı taksimde) yılındaki tuning fuarıydı, diğerleri jant ve müzik benim açımdan bu böyle.
evren in dediği gibi piyasaya çıkan yeni ürün teşhir edilmedikçe anlamını yitirir.
onur konusmalarına dıkkat et cok eskıden berı pıyasadasın gıbı konusuyorsun yanlıs hareketler bunlar
Ben katılımın düsük olmasının en büyük sebebi olarak yüksek fuar m2 fiyatlarını görüyorum.
Uygun olsa, her türlü bütceye sahip bircok firma katılabilir, forumların hepsi birer stand alıp sitelerindeki aracları sergileyebilir.
Böylece 1 degil 2 degil 3-4 hall dolar, insanlar da gezmekten farklı araclar görmekten keyif alırlar.
Ama malesef cok yüksek fiyatlar var, zaten tuning shoplar eskisi gibi is yapamıyor adam bir de fuara girip iyice mi batıyım diye düsünüyor.
en son 2000(yada 2001 Hilton'daydı taksimde) yılındaki tuning fuarıydı, diğerleri jant ve müzik benim açımdan bu böyle.
evren in dediği gibi piyasaya çıkan yeni ürün teşhir edilmedikçe anlamını yitirir.
Ne kadar güzeldi, hala oradaki bazı otomobillerin akibetini merak ederim ;)
nitrO_Oxide
17-04-2009, 10:16
Ben katılımın düsük olmasının en büyük sebebi olarak yüksek fuar m2 fiyatlarını görüyorum.
Uygun olsa, her türlü bütceye sahip bircok firma katılabilir, forumların hepsi birer stand alıp sitelerindeki aracları sergileyebilir.
Böylece 1 degil 2 degil 3-4 hall dolar, insanlar da gezmekten farklı araclar görmekten keyif alırlar.
Ama malesef cok yüksek fiyatlar var, zaten tuning shoplar eskisi gibi is yapamıyor adam bir de fuara girip iyice mi batıyım diye düsünüyor.
aynen katılıyorum abi
Katılımın dusuk olduğu bi cok fuar bile 2-3 hall de yapılıyor.Needen ısrarla 1 salona sıkıstırılıyoruz bunuda anlamıs değilim
Gecen sene modifiye fuarından cok ses sistemi fuarı olmustu iascada bunun tuzu biberi oldu
bakalım bu sene nası gecicek..
hi-fi falan olmasinda nasil olcaksa olsun :icon_tup:
şu güzellik yarışmasındaki araçlara biraz daha imkan verseniz ;)
geçen sene çok barzo doluydu fuar.
aslında manken e de gerek yo bu işten anlayan gençler mutlaka var,tabiki görsellikle lazım dimi.. yine donut show olsun o zman :)
Evet ya, Bu Hi-Fi 'ler iyice sıktı ya bence :(
team_jdm
06-05-2009, 03:27
fuar çok kötüydü eski fuarların tadı yok:S
geçen seneki araçlar hep