Bu sene Modifiye Fuarına hangi firmalar katılıyor_? bilginiz war mı_? iddiali araçlar war mı bildiğiniz_?
Bu sene Modifiye Fuarına hangi firmalar katılıyor_? bilginiz war mı_? iddiali araçlar war mı bildiğiniz_?
Umarım bu sene bişiye benzer gecen sene gibi fıs olmaz..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
onur aracı fuar için yapmadı, aynı döneme denk geldiği için madem böle bişey var katılalım teşhir edelim dedi.
kendince basit 1-2 işlemle araç hazırladı, fuar iddiası yok onurun.
firma adına da çıkmayacak.
söz meclisten dışarı, bu yıl öle önüne geleni almıyolar yarışmaya.
ilk yapılan fuar cok iidi ama gecen senekinde is yoktu fuar=stantlardaki güzel sexy kızlar sadece onları görmeye gelen izleyici kitlesifirmalrında(hepsi deil arada var gene basarılı olanlar )genelinde kotu sunum ve gereksiz bisuru firma cok olumsuz konustum farkındayım ama gecen sene tam bi hayal kırıklıgı olmustu bnm icin umarım bu sene umarım herseyile daha güzel daha kaliteli bi fuar olur
![]()
sanerle konuşmuştum bilmiyorum o liste bnde diil cnr da war demişti. ama bulursanız katılımcıları banada lazım
Bu sene fuarın medya sponsoru yine Tuning Türkiye ve Autohifi dergileri. 2 Hall olarak düzenlenecek ve yerler tıklım tıklım dolmuş. Katılım gösterecek firmaları gördüm. Elbette gönül ister ki her sene daha da iyi araçlar, yeni firmalar katılsın fakat Türkiye'nin ekonomik durumu, modifiye piyasasının durumu belli. Modifiye konusunda fuar, ürün satışı, tv programı, organizasyonlar kısacası herşey yasal ama bu olgunun özü yasak. Kullandırılmıyor işteTürkiye'de yasal olacağını da pek sanmıyorum. Şayet yasallaşırsa işte o zaman görün ne araçlar çıkıyor ortaya...
Neyse, hepinizi Tuning Türkiye standına bekleriz.
Loading World's Best Magazine...
Son güzel fuar 2005ti gerisi hikaye![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
http://www.cnr-tuningshow.com/content/tr_fair_info.asp
Şöyle birşey var ama... sanırım katılımcılar yazmıyor
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)