PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : P01 in cevabi MINIKSLERE

sami_z01
22-04-2009, 11:31
----MINIKS demis:---------
Adana da masallah herkes Turbo üzerine doktora yapmis
hepinizde turbonun sorunlu oldugunu sölemissiniz takmadan nerden vardiniz bu kaniya ?
P01 ne dediyse o oluyor Adana da onu anlamis olduk bu ticaret ile

P01 i turbo fabrikasi acmaya davet ediyorum bu kadar bilgi ziyan olmasin harcanmayin ustalarim

GARRETTE e rakip bile olabilirsiniz pal açisini falan hesapliyarak turbonun çin mali oldugunu falan

biliosunuz

konunun muhataplari okusunlar ondan sonra kapatirsiniz
benim Adana ile görüslerimi herkes okusun

p01 in bna projelerini bir yazarsiniz bende size istanbuldan kac tane proje cikmis onu yazarim. burasi

istanbul orda hafta1 araba yapiliosa burda gunde 10 yapilio yazidgin yazi biraz garip olmus. ama

sanirim proje danismanligindan iscilik arka plan oluo senin bu yazdigin yazi ile. bunun polemigini mi

yapicaz.
----------------------------P01 CEVABI------------------------

1-oncelikle laflari kimin veya kimlerin soledigini bilmeden sallama..konunun p01 ile ne ilgisi var ????
malina guveniyosan geri alirsin konu da bu kadar luzumsuz uzamaz ...

2-daha cok zaman olmadi, beni arayip innovate wideband calibrasyonu nasil yapacam diye soran sen

degilmisin,bu yolun basi daha,,, daha bunu soruyorsun ... bizim turbolar hakkinda bilgimizi test

edecek duzeyin cok cok alti bu sevye...
3-ilk modifiye yaptigim araba 1985 sahin idi,rallide kaza yapan 1 arabanin setini almistim
***ben weberlerin cikardigi sesi dinlerken o yillarda ,sanirm ancak bol bol sut icyordun,ve AGU sesi

cikartiyordun
ilk turbo kiti taktigim arabam 1995 yilindaydi ,,reno spor nun yarista kullandigi full kit vardi ve 4 teker

disk de dahil ...
****o yillarda sanirm sen uzakdan kumandali arabalarla oynuyordun

4-typerin eksantriklerinin derecelerini gozunle olctugun gunleri ne cabuk unuttun,sonunda linki

gosterince kivirdigin gunleri...
5-proje diye bahsettigin sey ,lagunanin icinden araba sesi cikarmak ise basarili idi
bir az akustigi bozuk du ama cok gulduk.

6-p01 sadece uye olanlarin arabalari proje arabasi olarak yapiyor .bu sebepden dolayi
az uye ve az araba var.ama proje olan araclarda yerini hak ediyor..soz ile degil ispat ile, caddede

yuruyerek ve gunluk kullanarak

a- turkiyedeki ilk typeR turbo ve typeR olarak en hizlisi
b- s2000 turbo,
P01 referans : http://www.full-race.com/catalog/product_info.php?products_id=2163
fullrace in s2k kitine p01 in hondasini referans gostermesi cok hos,ustelik bu kadar cok
taninan 1 firma,turkiyeden 1 garaji referans veriyor bu dahada hos..
her 1 yaptigimiz projeye 10 araba yaparsin da referans o bir araba oluyor .
c- turkiyede bulunan bir cok honda,subaru, evo ve 106gti turbo da p01 imzali map ile yuruyor
bu rakam 50 den fazla..

7-p01 da yapilan herhangi 1 arac mutlaka DIGITAL kamera ile cekimi yapilir
ve DRIFTBOX ile olcumu konur buna eyim datasi dahildir ..ve dbn dosyasi istenildiginde konabilir
****yani safc ekranini telefon ile cekip data olarak koymaya tenezzul etmez..veya yanlis vites atip
yuksek devir ceviriyor imaji vermez.

garajlar meselesine gelelim:

turkiyedeki tum garajlarla iyi iliskilerimiz var dostluk ve alis veris
avk
pasaoglu
mantar
tork garaj
arican
best servis
vs vs vs
sadece 1 kez ,1 garajin bilgisini kullandik o da DOGAN ustaydi,1 kezde ankaradan SATILIMIS ustanin
tecrubesini sadece evet dedi..okadar ama bu dahi yeterli bizim icin..P01 bunlari soylemekten

yayinlamakdan asla utanmaz ve cekinmez..bu 2 ustayi da gorsem tanimam ama bize yardim ettiler..
bu arada SATILMIS usta tatsiz 1 kaza yapmis gecmis olsun,acil sifalar dileriz...

tabi avk yi unutmamak lazim:)

MINIKS: bizden 2 kez turbo seti alidi type r in

1. seti pazarlik edip malzemeler gittikten 10 gun kadar sonra bozdular pazarligi..arada OZGUN oldugu

icin kabul ettik..kaparoyu bile gonderdik..
2.seti takistle aldiniz
TABIIIII bu arada sizler de malzemenin iyisini kimden alcagizi biliyorsunz :)
son olarak bizim senle hic isimiz olmaz.
saygilar

TaGo
22-04-2009, 11:44
Arkadaşlar forumu sürekli takip edenler olarak, 2-3 gündür bu takım gereksiz forum başlıklarını okuyoruz. Bunlar inanın sanırım buradaki kimseyi ilgilendirmeyecektir, iki tarafın arasında halletmesi gereken şeylerdir. Her iki tarafta kötü reklamasyona girmekte. Değerli insanlarsınız kimseyi taraf olmak durumunda bırakmayın ve kendi aranızda çözümleme yapın bence... tamamen şahsi fikrimdir

metin01
22-04-2009, 11:46
p01 reklama ihtiyacı yok onu bilmen gerekir ve olayı forma kendileri taşıdı

sami_z01
22-04-2009, 11:46
bu formu kuranlardan 1 i de benim...oyuzden nerde istersem yazarim....2. konu benim sahsimla ilgili karisma

TaGo
22-04-2009, 11:48
Ben kötü reklamasyon dedim zaten... Ben forumdan hiç kavga etmiorum direkt özelden hallediyorum problemim varsa insanlarla. Herkesin seveni var arkadaşı var. Bu tipte yazılar kutuplaşmalar yaratır, hiç faydası olmayacağı gibi çok büyük zararı olur. Dediğim gibi şahsi fikrim

3rk4n
22-04-2009, 11:49
Arkadaşlar forumu sürekli takip edenler olarak, 2-3 gündür bu takım gereksiz forum başlıklarını okuyoruz. Bunlar inanın sanırım buradaki kimseyi ilgilendirmeyecektir, iki tarafın arasında halletmesi gereken şeylerdir. Her iki tarafta kötü reklamasyona girmekte. Değerli insanlarsınız kimseyi taraf olmak durumunda bırakmayın ve kendi aranızda çözümleme yapın bence... tamamen şahsi fikrimdir

Bu konu bizleride ilgilendirir 2 tarafıda tanıyoruz sami abimide cok severim onun hakkında bu hiçbirşey söylememesine rağmen bu tarz cevaplar verilmesi haliyle onada cevap hakkı doğurur. Bu garip bi durum değil. Burası teknik bilgi paylaşımı teknik bilgisini paylaşan sorunların bu şekilde de tartışılması garipde değildir.

Alperen-B
22-04-2009, 11:51
konuyu direk onlar tasıdı foruma. bu konuyu aramızda halletmiştik. ertesi gün bir baktık forumda konu acılmıs. alaycı bi tavırla adana ile ve adana ustaları ile dalga geçtiler. PO01 i çok çabuk unutmuslar gibi görünüyo.

TaGo
22-04-2009, 11:53
Bu konu bizleride ilgilendirir 2 tarafıda tanıyoruz sami abimide cok severim onun hakkında bu hiçbirşey söylememesine rağmen bu tarz cevaplar verilmesi haliyle onada cevap hakkı doğurur. Bu garip bi durum değil. Burası teknik bilgi paylaşımı teknik bilgisini paylaşan sorunların bu şekilde de tartışılması garipde değildir.

Dostum böyle konuların en baştan foruma taşınması bence hatadır diorum. Bizimde garajımız var, bizimde emeğimiz gözler önünde. Ben o yada bu demiorum tarafta değilim. Bak ne güzel diosun bilgi paylaşım sitesi. Bu konunun ne gibi bbilgisel yada faydasal bir tarafı vardır?? Talihsiz bir durum yaşanmış, taaa en baştan foruma taşınmadan halledilmesi gerek işler bunlar diye düşünüyorum. Bak demek istediğim buydu sen bile yazmışsın ustayı tanıyorum die, diğeride çıkıp bende bunu tanıorum on nuamar adamdı yazdı dün gördük. Hergün forumu okuyan kişileriz biz. Böle şeylerin önünü en başta kesmessen uzar gider, yaşadık bunları daha önce...

3rk4n
22-04-2009, 11:57
Sami abi bu forumun kurucularından kendi yazdığı gibide genellikle bilgi paylaşımı olmayan msg ların hiçbirini ne okur nede yazar. Demekki bu tarz sorunlar karşısında tabiki cevap vericek ha bilgi paylaşımı konusuna gelirsek evt bu konudada var bilgi paylaşımı karşı tarafın soruları vardı sorularını yazdı diğer tarafta cevaplarını verdi genel olarak olay budur. Bilgi paylaşımı konusunda bu cevap gelmeseydi belki insanlar p01 in işten anlamadığını düşünecekti tabiki cevap vermek en doğal hakları.

Alperen-B
22-04-2009, 11:58
biz uzatmadık. nedense ankara - ist veya baska sehirler adananın üzerine geldiler bizleri çok küçümsediler.

Day Walker
22-04-2009, 12:03
nolcak şimdi ortak biyerde buluşup kozlar mı paylaşılacak

Alperen-B
22-04-2009, 12:05
nolcak şimdi ortak biyerde buluşup kozlar mı paylaşılacak

Böyle bişey söz konusu bile olamaz. Project01 e rakip dahi olamazlar.

SOMEONESPECIAL
22-04-2009, 12:09
Adana'sı, İstanbul'u, Ankara'sı mı var bu işin...
Herkesin yaptığı iş orta da! Herkesin referansları da belli.
Eğer varsa bir sorun, madem topiğe taşındı bu konu
burada tartışılsın ve çözülsün iş tatlıya bağlansın.
Şu üç günlük dünyada inanın birbirimizi kırmaya değmez :icon_tup:

metin01
22-04-2009, 12:19
Adana'sı, İstanbul'u, Ankara'sı mı var bu işin...
Herkesin yaptığı iş orta da! Herkesin referansları da belli.
Eğer varsa bir sorun, madem topiğe taşındı bu konu
burada tartışılsın ve çözülsün iş tatlıya bağlansın.
Şu üç günlük dünyada inanın birbirimizi kırmaya değmez :icon_tup:

iş yapan ustaya ve kişiye şahısa saygısızlık varsa bu konunun burda olması yeri ve zamanıdır
alıntımı yanlış anlama;)

KMR2-GT
22-04-2009, 12:22
biz sadece biraz saygı ıstıoruz.adana küçümsenmesin istiyoruz.o kadar.

Maxiboost
22-04-2009, 12:31
Bence tamamen bi yanlış anlaşılma var. Durup dururken iki tarafta bir birine laf söylemez bence.

Alperen-B
22-04-2009, 12:36
Kardes sanırım sen, aşırı besleme kısmındaki konuyu okumadın ?? Direk PO01 hakkında söylenenleri vs. ??

nicomedia
22-04-2009, 12:36
kamerim adanayı ve adanadaki dostlarımızı severiz

chn_s2k
22-04-2009, 12:37
Adana'yı kimse küçümsemeye hakkı yok ustalarımızın türkiye çapında eniyilerden olduklarını unutmasınlar..:cool:

Day Walker
22-04-2009, 12:38
kimsenin adanayı küçümsediği yok bence istanbulda izmirde ne varsa adanada var

Alperen-B
22-04-2009, 12:41

anlasılan kimse öteki konuyu okumadı. lütfen bilip bilmeden burada yorumlar yapmayın.

barutçu
22-04-2009, 12:41
Sonuçta bu işi hakkını vererek yapan insanlar türkiye çapında var.
Zaten bir avuç insanın (!) birbirini kırmasına hiç gerek yok bence...
(Not:Aşırı besleme'deki konuyu okumadım) Umarım sorun çözülür bu konuyla ;)

douu
22-04-2009, 12:50
diger illerde yapılan işlerle ADANAmızı karşılaştırmak saçma degilmi sonuçta herkes aynı işe gönül vermiş neyin kavgası bu niye adana kötüleniyo ben onu anlayamadım ?? ayrıca cokta önemli bi detay var bilmeyen arkadaşlar için

bir sürü ciddi aracın mapping için P01i tercih etmesi asla bi tesadüf olamaz :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Tugral
22-04-2009, 12:52
Duramıycam yapıcam ya ;
Adana Cık Aradan :D ahsuahsa

miniks
22-04-2009, 12:53
----MINIKS demis:---------
Adana da masallah herkes Turbo üzerine doktora yapmis
hepinizde turbonun sorunlu oldugunu sölemissiniz takmadan nerden vardiniz bu kaniya ?
P01 ne dediyse o oluyor Adana da onu anlamis olduk bu ticaret ile

P01 i turbo fabrikasi acmaya davet ediyorum bu kadar bilgi ziyan olmasin harcanmayin ustalarim

GARRETTE e rakip bile olabilirsiniz pal açisini falan hesapliyarak turbonun çin mali oldugunu falan

biliosunuz

konunun muhataplari okusunlar ondan sonra kapatirsiniz
benim Adana ile görüslerimi herkes okusun

p01 in bna projelerini bir yazarsiniz bende size istanbuldan kac tane proje cikmis onu yazarim. burasi

istanbul orda hafta1 araba yapiliosa burda gunde 10 yapilio yazidgin yazi biraz garip olmus. ama

sanirim proje danismanligindan iscilik arka plan oluo senin bu yazdigin yazi ile. bunun polemigini mi

yapicaz.
----------------------------P01 CEVABI------------------------

1-oncelikle laflari kimin veya kimlerin soledigini bilmeden sallama..konunun p01 ile ne ilgisi var ????
malina guveniyosan geri alirsin konu da bu kadar luzumsuz uzamaz ...

2-daha cok zaman olmadi, beni arayip innovate wideband calibrasyonu nasil yapacam diye soran sen

degilmisin,bu yolun basi daha,,, daha bunu soruyorsun ... bizim turbolar hakkinda bilgimizi test

edecek duzeyin cok cok alti bu sevye...
3-ilk modifiye yaptigim araba 1985 sahin idi,rallide kaza yapan 1 arabanin setini almistim
***ben weberlerin cikardigi sesi dinlerken o yillarda ,sanirm ancak bol bol sut icyordun,ve AGU sesi

cikartiyordun
ilk turbo kiti taktigim arabam 1995 yilindaydi ,,reno spor nun yarista kullandigi full kit vardi ve 4 teker

disk de dahil ...
****o yillarda sanirm sen uzakdan kumandali arabalarla oynuyordun

4-typerin eksantriklerinin derecelerini gozunle olctugun gunleri ne cabuk unuttun,sonunda linki

gosterince kivirdigin gunleri...
5-proje diye bahsettigin sey ,lagunanin icinden araba sesi cikarmak ise basarili idi
bir az akustigi bozuk du ama cok gulduk.

6-p01 sadece uye olanlarin arabalari proje arabasi olarak yapiyor .bu sebepden dolayi
az uye ve az araba var.ama proje olan araclarda yerini hak ediyor..soz ile degil ispat ile, caddede

yuruyerek ve gunluk kullanarak

a- turkiyedeki ilk typeR turbo ve typeR olarak en hizlisi
b- s2000 turbo,
P01 referans : http://www.full-race.com/catalog/product_info.php?products_id=2163
fullrace in s2k kitine p01 in hondasini referans gostermesi cok hos,ustelik bu kadar cok
taninan 1 firma,turkiyeden 1 garaji referans veriyor bu dahada hos..
her 1 yaptigimiz projeye 10 araba yaparsin da referans o bir araba oluyor .
c- turkiyede bulunan bir cok honda,subaru, evo ve 106gti turbo da p01 imzali map ile yuruyor
bu rakam 50 den fazla..

7-p01 da yapilan herhangi 1 arac mutlaka DIGITAL kamera ile cekimi yapilir
ve DRIFTBOX ile olcumu konur buna eyim datasi dahildir ..ve dbn dosyasi istenildiginde konabilir
****yani safc ekranini telefon ile cekip data olarak koymaya tenezzul etmez..veya yanlis vites atip
yuksek devir ceviriyor imaji vermez.

garajlar meselesine gelelim:

turkiyedeki tum garajlarla iyi iliskilerimiz var dostluk ve alis veris
avk
pasaoglu
mantar
tork garaj
arican
best servis
vs vs vs
sadece 1 kez ,1 garajin bilgisini kullandik o da DOGAN ustaydi,1 kezde ankaradan SATILIMIS ustanin
tecrubesini sadece evet dedi..okadar ama bu dahi yeterli bizim icin..P01 bunlari soylemekten

yayinlamakdan asla utanmaz ve cekinmez..bu 2 ustayi da gorsem tanimam ama bize yardim ettiler..
bu arada SATILMIS usta tatsiz 1 kaza yapmis gecmis olsun,acil sifalar dileriz...

1. seti pazarlik edip malzemeler gittikten 10 gun kadar sonra bozdular pazarligi..arada OZGUN oldugu

2.seti takistle aldiniz
saygilar

innovate i özgün aradı bu 1 ikincisi yanlış olarak tarif verdin kalibrasyonu bi işimize de yaramadı özgüne de sorabilirsin

şu yaş muhabbetini ve salak sacma laflarına cevab verecek ve seninle atışacak kadar (ilkokul cocukları ile fazla muhabbet etmiyorum bu aralar) vaktim yok

Ben hangi K20 egzantrigini gözle ölçmüşüm ? bunu nerde okudun bende bileyim ne zaman sölemişim böle bişey

sende sölüosun şahin dogan modifiye ediorum

ilk greddy kitini alırken biz yuregir ile görüştük mal gelsin görülcek begenilirse alınıcak dedik farklı bir mevzu gecmedi ki begenmedik ve almadık bundan sanane sen benim muhatabım degilsin
,
yüregirin bu konuda bir şikayeti varsa açardı telefonu bana sölerdi biz konuşucagımızı konuştuk

onu da gectim ikinci kez aradıgım da ozaman sana mal satmıyorum derdi full race mallarını satmazdı

hadi diyelimki sattı ben zaten yüregirle anlaştıgımda taksit taksit ödeyecegimi belirtmiştim ki o şekilde de ödedim yüregiri sallamadım

Burdan 3 tane turbo s2k cıktı sizin ordan 1 tane cıktı burdakileri de full race e gönderilse yapıldı diye onlar da referans olurlardı zor bişi degil mail atmak

Yüregir 50 araba yapıosa Allah daha cok versin
özgünde 100 araba yapıyor iki kişiyi kıyaslamayalım

he ben yanlış vites atmam benimle deneyenler iyi bilirler keşke benden 1 sene sonra K20 swap yapmasaydınız da sizinle de deneseydik kaç boy yiyodunuz drift box sölerdi size

SEN ÇOK iyi bir ustasın gözünle turbonun iyi olup olmadıını anlıosun HARCANIOSUN Türkiyede

senin gönderdigin bir ürün olursa eger bende sana aynı profosyonelligi göstermek isterim

mesela takıldıktan sonra 1 hafta gecmeden kırılan GT37 gibi

ama suç bizde tabi arayıp malın bozuk demiyoruz paramızı gönder demiyoruz çünkü neden biz taksitle aldık sizi arasak taksitle aldınız bide bunun lafınımı yapıosunuz dieceksiniz

sizinki para bizin ki deil

ama sizin referansınız büyük FULL RACE alınan ürün bozuk olurmu

serhat306
22-04-2009, 12:53
bır arada ıstanbulda avrupa asya yakası tartısması olmustu maslak ve goztepe sanayı dıye ama sonucda bu ustalar arkadaslar hepsının yaptıkları ısler ortada bu sorunda cozulur bukadar uzatmanın anlamı yok dıye dusunuyorum...

Alperen-B
22-04-2009, 13:01
1995 yılında sen napıyodun peki rc oyuncakları mı modifiye ediyordun

miniks
22-04-2009, 13:02
Biz kimsenin ustalıgını yada işini küçümsemedik benim yazdıklarımı başka yerinizden anlamayın

bakın gene belirteyim

Adana da PO1 ne derse o oluyor

eger PO1 begenmesse bir malı o mal geri gönderilmek için 1001 takla atılıyor

buna verdigim mala ÇİN malı demek de dahil

birkere bu KMR2 - metin 01 - astra gsi nickli gencler siz önce deliknalı olucaksınız sölediginizin arkasında olucaksınız hadi kulu kandırdınız Allaha hesab vericeksiniz bunu unutmayın

metin sen degilmsin bana telefonda ben yüregirin ustasına da götürdüm oda aynı şeyi söledi öteki usta ne dediyse aynısını söledi diyen

sonra siz bilmeden yadınız falan demeyin ortalıgı sikiştirdiniz arkasında durucaksınız

sizin ilk ustanız bana bu turbo çin malı kim baksa anlar dedi ,

sonra üregirin ustasına da götürdük oda aynısını dedi dedin

Erol
22-04-2009, 13:03
bence dışardan arkadaşlar yazmasın konunun muhattapları yazsın ortalık karışmasın arkadaşlar..hatta ve hatta birbirinizi telden arayıp konuşun burdan halledilecek iş deil bu!!

mmustu
22-04-2009, 13:04
tecrübe muhakkak önemlidir ama tecrübe = bilgi değildir burada sami abiye bir şey demiyorum ama kimseye yaşları yüzünden bilgisiz gibi ithamlar yapılamaz diye düşünüyorum Atalarımız boşuna dememiş akıl yaşta değil baştadır diye.

Alperen-B
22-04-2009, 13:05
çin malını diyen yüreğir in ustası değildi baska bir ustaydı yüreğir in ustası çin malı diye birşey demedi

emresener
22-04-2009, 13:07

Rc ile seni 0-400te silerim :D

miniks
22-04-2009, 13:08
bana metin telefonda ne dediyse onu yazdım metin cıksın bu yalan desin de göreyim

yuregirin ustası kim ?

sami usta

chn_s2k
22-04-2009, 13:08
alperene katılıorum bilip bilmeden yazmayın önce aşırı beslemedeki yazıyı okuyun ondan sonra cewap werin..

McS_R53
22-04-2009, 13:10
bu formu kuranlardan 1 i de benim...oyuzden nerde istersem yazarim....2. konu benim sahsimla ilgili karisma

bu konuyu tekrar açmasan gayet unutulurdu. ama senin yaptığın sadece ortalığı iyice kızıştırmak... kimler neleri unutmuyorki.... eğer forumu kuranlardan biriysen silinmiş ve kitlenmiş bir konuyu açman nkadar yanlış olduğunu çok da iyi biliyorsun demektir. bunu içimizden biri yapmış olsaydı çoktan banlanmıştı....

Alperen-B
22-04-2009, 13:12
bak baştan sona kadar biz hepberaberdik. metin sana ilk telefon açtıgında sana yüreğir in ustası böyle bişey demedi. hatta ustayı werdik sende görüştün usta sana isminide söyledi sana pal mesafesini vs. sini söyledi. tmm o usta çin malı dedi ama sami abi çin malı diye birşey demedi.

miniks
22-04-2009, 13:13

Turnike yapıoduk

mmustu
sami usta dememiş olabilir ama siz miniklere yüreğirin ustasıda böyle diyor demiş olabilirmisiniz ?

Alperen-B
bu konuyu tekrar açmasan gayet unutulurdu. ama senin yaptığın sadece ortalığı iyice kızıştırmak... kimler neleri unutmuyorki.... eğer forumu kuranlardan biriysen silinmiş ve kitlenmiş bir konuyu açman nkadar yanlış olduğunu çok da iyi biliyorsun demektir. bunu içimizden biri yapmış olsaydı çoktan banlanmıştı....

ama orda direk kendi şahsına laf söylenmiştir ve unutulcak yada hazmedilecek laflar değil onlar.

miniks
22-04-2009, 13:14
bak baştan sona kadar biz hepberaberdik. metin sana ilk telefon açtıgında sana yüreğir in ustası böyle bişey demedi. hatta ustayı werdik sende görüştün usta sana isminide söyledi sana pal mesafesini vs. sini söyledi. tmm o usta çin malı dedi ama sami abi çin malı diye birşey demedi.

bak kocum önce metinle görüş bana turboyu yolladıktan sonra ki gün telde konuştuk kendisi sölesin bana ne dedigini

gfb01
22-04-2009, 13:16
tamam ben lafımın her zaman arkasındayım kalkıpda kimseyi rencide etmedim ben yüronun ustasına gösterdiğimi söyledim inkar ettiğimi kimse söylemesin etmem sonuçta yan çizmedik madem delikanlılıktan açıldı söz o zaman sende turbonun dandik olduğunu kabullen ve ben turbonun kötü olduğunu söylemem ile yada ustaya götürmemin ne alakası var p01 o alakasız konu.telefonda sana ne söylediysem naklen yayın yapmışsın siteye ama olmamış frekans bozuk be ben halen diyorum delikanlı gibi ergün ustayada götürdüm kasımada ama bu adamlar bozuk demesiyle olayı saptırmanın ne alakası var.illa delikanlılık yapılacaksa bunu adanalılara söylemeniz hatta onlar doğuştan öyleler çakma değil

metin01

Oz`
22-04-2009, 13:17
@dou corolla terkrar sölüorum karıştıma ortalığı

@astraGsi senin sesin çok cıkıo ortalığı kızıştırmaktan başka bişi yapmıyorsun gibime geldi bırak onlar yazşır anlaşır sanane bunden kim ne derse der seni ilgilendiriyormu

@konuya İlaven Bukonu özgünle yüreğir konusuna dönerse cidddi sorun çıkarırım haberiniz olsun sölemedi demeyin

Alperen-B
22-04-2009, 13:19
bak onun orda yüreğir in ustasından kastı sami abi deil. ergin usta. o da çin malı diye birşey demedi. ben bu turboyu takmam dedi. sorun yaratır dedi. çin malı diyen usta baska biri bu ustanında PO01 ile alakası yok. bu arada üstte yazıyı yazan kişi metin

tyMu
22-04-2009, 13:19
En başta minikslern konu açması yanlıştı siteye taşımanın manası yoktu telefonda konuşuluyordu. adananın ustalarını küçük görmeye çalışmakda hoş değil turbo dükkanı açsın felan deyip ..
metin , yüreiğirn ve sami abinnde gittiği usta dedi ergün usta dedi sen yanlış anlamışsın anlaşılan

douu
22-04-2009, 13:20
ortalıgı karıştıracak bişey sölemedim ama hiçkimse P01i yabana atamaz senin yaptıgın arabalar 10 numara kaliteli özgün ona asla bi laf söleyemem türkiyede bi sürü adam tercih etmez boşu boşuna seni ama burda yapılan bi haksızlık varsa bunu da herkes görmeli !!!!!

Alperen-B
22-04-2009, 13:21
@dou corolla terkrar sölüorum karıştıma ortalığı

@astraGsi senin sesin çok cıkıo ortalığı kızıştırmaktan başka bişi yapmıyorsun gibime geldi bırak onlar yazşır anlaşır sanane bunden kim ne derse der seni ilgilendiriyormu

@konuya İlaven Bukonu özgünle yüreğir konusuna dönerse cidddi sorun çıkarırım haberiniz olsun sölemedi demeyin

benm ortalıgı kızıştırdıgım filan yok. sami abi hakkında kötü laflar söylenmesini ben hazmedemedim. çünkü sami abinin konu ile alakası yok bunu sende biliyorsun. olayın en başından berri seninde bu olaylardan haberin war.

miniks
22-04-2009, 13:23
tamam ben lafımın her zaman arkasındayım kalkıpda kimseyi rencide etmedim ben yüronun ustasına gösterdiğimi söyledim inkar ettiğimi kimse söylemesin etmem sonuçta yan çizmedik madem delikanlılıktan açıldı söz o zaman sende turbonun dandik olduğunu kabullen ve ben turbonun kötü olduğunu söylemem ile yada ustaya götürmemin ne alakası var p01 o alakasız konu.telefonda sana ne söylediysem naklen yayın yapmışsın siteye ama olmamış frekans bozuk be ben halen diyorum delikanlı gibi ergün ustayada götürdüm kasımada ama bu adamlar bozuk demesiyle olayı saptırmanın ne alakası var.illa delikanlılık yapılacaksa bunu adanalılara söylemeniz hatta onlar doğuştan öyleler çakma değil

metin01

o turbo bozuk degil hele hele çin malı hiç degil ben delikanlı gibi malımın arkasındayım paranı da yarın göndericem 1 gün rotarlı olucak ama ona da laf sölemessiniz inşallah

sana da telefonda ne sölediysem ben forumada yazdım bunda şaşılcak bişi yok

ben altından turbo bile göndermiş olsaydım sen zaten almıcaktın bu turboyu cünkü sana orda cok karışan var onu alma bunu al bu daha iyi diyenler var :)

ama bunun suclusu ben oluyrum nedense yada benişm turbom dandik çin malı bozuk oluyor

miniks
22-04-2009, 13:27
Ben PO1 in kimin oldugunu bilmem beni de ilgilendirmez

ben ayzılarımda sami ismini kullandıgımı yada kazım yada ergün hatırlamıyorum halisinasyon görüosunuz heralde :)

ben bana sölenenden sonra yazıcagımı yazdım hala daha öle düşünüyorum

bana yüregirin ustası dendiginde benim aklıma PO1 geliyor

bu forumda kime sölesen herkes söler yüregirin ustası PO1 der

gfb01
22-04-2009, 13:29
yaw ben sana para konusunu söylemedim ki zaten sen bana söyledin ben tamam dedim.ticaretine o konuda güvenmesem zaten ilk gün arar param nerde kaldı derdim ama o kadar kişiliksiz değilim neyse kendi nick ile giremiyorum kusura bakmayın

metin

MiaMi
22-04-2009, 13:32
Ben hepinize bişey söyliyeyim görmediğiniz atladığınız bişey var yapılacak işinde arabanında hayrını kaçırıyorsunuz konuyu uzatarak.

serhat306
22-04-2009, 13:42
Ben hepinize bişey söyliyeyim görmediğiniz atladığınız bişey var yapılacak işinde arabanında hayrını kaçırıyorsunuz konuyu uzatarak.

:bravo::bravo:

excalibur
22-04-2009, 13:47

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Onuralp
22-04-2009, 13:51
Beni ırgalamaz... :D

dragon07
22-04-2009, 13:55
Beni ırgalamaz... :D

:hahaha: bravo :D

Onuralp
22-04-2009, 13:56
:hahaha: bravo :D

Deee mi???? :D

Day Walker
22-04-2009, 13:57

:icon_tup::icon_tup:

Day Walker
22-04-2009, 13:58
+ olarak bu konu herkese açık öteki konu kapanmış bizde onu okuyamıyoruz dolayısı ile burda ne yazarsanız bizde ona ithafen cevap yazıyoruz

dragon07
22-04-2009, 14:02
olayı büyütmenin alemi yok aradan ara gazcılar çıkıyor,hiç gerek yok böle polemiklere adam parayıda göndercem dedi.adanayada kimse bişey sölemedi.herkez bi adana sevdası gidiyor.herkez kendine yakışanı yapaR ;)

senna
22-04-2009, 14:07
ortalıgı karıştıracak bişey sölemedim ama hiçkimse P01i yabana atamaz senin yaptıgın arabalar 10 numara kaliteli özgün ona asla bi laf söleyemem türkiyede bi sürü adam tercih etmez boşu boşuna seni ama burda yapılan bi haksızlık varsa bunu da herkes görmeli !!!!!

benm ortalıgı kızıştırdıgım filan yok. sami abi hakkında kötü laflar söylenmesini ben hazmedemedim. çünkü sami abinin konu ile alakası yok bunu sende biliyorsun. olayın en başından berri seninde bu olaylardan haberin war.

Özgün'ün konuyla alakası yok, ilk okurkende linki ben attım bu aralar meşgul fazla takip edemiyor onun için lütfen diyorum bakın lütfen doğru düzgün yazın

gfb01
22-04-2009, 14:31
önceki konunun kopyası var elimde merak eden olursa ripleyip link olarak atarım

senna
22-04-2009, 14:32
konu silinmedi duruyor zaten, konuları silmiyoruz

douu
22-04-2009, 15:09
Özgün'ün konuyla alakası yok, ilk okurkende linki ben attım bu aralar meşgul fazla takip edemiyor onun için lütfen diyorum bakın lütfen doğru düzgün yazın

@senna

kardeş biz özgüne kötü bişeymi söyledik adamın ayarladıgı arabalar utanmasa kendi gidecek o kadar biliyo işini neden sölediklerimiz yanlış anlaşılıyo ???

senna
22-04-2009, 15:12
@senna

kardeş biz özgüne kötü bişeymi söyledik adamın ayarladıgı arabalar utanmasa kendi gidecek o kadar biliyo işini neden sölediklerimiz yanlış anlaşılıyo ???

tamamda arkadaşım onun bi ilgisi yok zaten bunu demek istiyorum, gerek yok yani anlatabiliyormuyum?

Oz`
22-04-2009, 15:36
ben dedimki özgün yüreğir kavgasına çevirmeyin dedim :)
ayar yapamıomuyum omudur bumudur diosunuz demedim

bance bırakın sami abi ile miniklerkonuşsssun siz karışmayın siz kötü düşmeyin bu net ortamında herşey yanlıs anlaşılır telefonda konuşmak daha mantıklı dediğim gibi
sami abi usta deildir sölüorum yani bilgili bir insan ama sanayide usta değil ona öle iş miş yaptıramassınız bence yanlış anlaşılmış bu konu yüreğirin sami abi ustası deildir hepimizin olduğu gibi abimizdir.

Oz`
22-04-2009, 15:36
reyting geldi haaa ahuahuahuahu

sami_z01
22-04-2009, 16:00
OZ tessekuer ederim daha iyi 1 aciklama yapilamazdi

bance bırakın sami abi ile miniklerkonuşsssun siz karışmayın siz kötü düşmeyin bu net ortamında herşey yanlıs anlaşılır telefonda konuşmak daha mantıklı dediğim gibi
sami abi usta deildir sölüorum yani bilgili bir insan ama sanayide usta değil ona öle iş miş yaptıramassınız bence yanlış anlaşılmış bu konu yüreğirin sami abi ustası deildir hepimizin olduğu gibi abimizdir.[/QUOTE]

--------------------------------------------------
"şu yaş muhabbetini ve salak sacma laflarına cevab verecek ve seninle atışacak

kadar (ilkokul cocukları ile fazla muhabbet etmiyorum bu aralar) vaktim yok"

yok canim vaktin var laguna da motor sesi yap degerli vaktin ona yeter...

"sende sölüosun şahin dogan modifiye ediorum"

okadar sey yazdim sadece bunumu anladin yillara dikkatli bak
basit matematik 2009-1985 veya 2009-1995....

4 silindir motosiklet dahil aklina gelecek

herhangi 1 arac da dahil ecusundan mekanigine kadar ..

bu arada sen ne yaptin.,....savasin mekanini yapip ozgun un ayarladigi arabalara ben

yaptimmi diyosun yoksa

varsa kendi dukyanindan cikan 1 araba sole senin yapmis oldugun olsun herseyi ile

rektefiye motor toplama ve ecu

"Burdan 3 tane turbo s2k cıktı sizin ordan 1 tane cıktı burdakileri de full race e

gönderilse yapıldı diye onlar da referans olurlardı zor bişi degil mail atmak"

dogru olabilir ama is o maili atmadan adamin referans etmesi onemli

"he ben yanlış vites atmam benimle deneyenler iyi bilirler keşke benden 1 sene sonra

K20 swap yapmasaydınız da sizinle de deneseydik kaç boy yiyodunuz drift box sölerdi
size"

daha dboxi bosver.... duzgun cekilmis vidyon bile yok... konusarak iyi hiz yapiyorsun

"mesela takıldıktan sonra 1 hafta gecmeden kırılan GT37 gibi"

senin kirdigin ilk degil ki ....zaten eger bilseydin bu yuregirden kaynaklaniyor ***

atardin bu kadar beklemezdin

"innovate i özgün aradı bu 1 ikincisi yanlış olarak tarif verdin kalibrasyonu bi işimize de

yaramadı özgüne de sorabilirsin"

tabi yahep oyle olur ... burada calisyor orada calimiyor,getir ben takarim calisir

ve gelelim turboya;

metin bana sordugunda kimden aldin dedim,miniks deyince ozgunun hatirasina yorum

yapmadim gecistirdim....ama simdi yapim ,1 boka yaramaz...gec dolar ve uzun omurlu

degil...

yusufcan_1982
22-04-2009, 16:22
biz sadece biraz saygı ıstıoruz.adana küçümsenmesin istiyoruz.o kadar.
nedense adana hep küçümseniyor 10 araba yada 50 araba yapılması söz konusu deil adanamızda okadar araba yapıylıyor ve bu alınması gereken bilgileride istanbul ankara yada başka şehirden bir bilgi almıyoruz SAMİ ABİ SAOLSUN bizi bilgilendiriyor ve araç üzerilerinde uygulamalarda yarıdımcı oluyor SAMİ ABİ SANAYİDE ÇALIŞAN BİR USTA DEİLDİR bilgilerinden ve tecrubelerinden yararlandımız bir abimizdir
MADEM O KADAR MEYDAN OKUNUYOR ADANA BU KÜÇÜMSENİYOR GELİN BUYRUN MİSAFİRİMİZ OLUN NELER YAPILMIŞ GÖRÜN !!!!!

yusufcan_k
22-04-2009, 16:27
nedense adana hep küçümseniyor 10 araba yada 50 araba yapılması söz konusu deil adanamızda okadar araba yapıylıyor ve bu alınması gereken bilgileride istanbul ankara yada başka şehirden bir bilgi almıyoruz SAMİ ABİ SAOLSUN bizi bilgilendiriyor ve araç üzerilerinde uygulamalarda yarıdımcı oluyor SAMİ ABİ SANAYİDE ÇALIŞAN BİR USTA DEİLDİR bilgilerinden ve tecrubelerinden yararlandımız bir abimizdir
MADEM O KADAR MEYDAN OKUNUYOR ADANA BU KÜÇÜMSENİYOR GELİN BUYRUN MİSAFİRİMİZ OLUN NELER YAPILMIŞ GÖRÜN !!!!!

ne bu yaa sidik yarışına döndü 2 kişinin olayına maşallah bütün adana katıldı helal olsun size bırakın kimse yazmasın miniksler ve sorunu olan artık her kimse bi çözemedim 4 koldan taciz modundasınız herkes giriyo maşallah ;)) o yüzden bırakın olayı..

miniks
22-04-2009, 16:33
valla kac senesınde ne yaptıgın ve suanda da ne yaptıgın umrumda deıl. benım ne yaptıgım da senın umrunda olmasın. takılmısın lagunanın ıcınde cıkardıgım seslere. artık baska bırseyler soyle. gır mesela youtube a kac tane araba ıle yarısmısım onları ızle. 1 sene ıcınde 60 adet araba ıle bır adet aracımı denemısım bunları ızle. ama bunlar sana olcu olamaz drıftbox lazım. teknolojı bızım buralara gelmedı. kusura bakmayın. ben mekanıgımı savasa yaptırırım ayarımı ozgune. benım ılla mekanık mı yapmam lazım bırseyler yapmak ıcın. sımdı yurtdısında makına yaptırıorum cıktıgımda ne dıceksın yurtdısında mı yaptırdı dıceksın. onu da gectım bunları nıe soyluosun onu bıle anlamıs deılım.

**yanı sen yasın ılerlemıs cok araba yapmıssın benden ıyı mısın? veya ben hıcbırsey yapmamısım senden ıyı mıyım? ben sana ben senden ıyıyım mı dedım de sen bana kendını anlatıosun. ben bunu anlamadım.

kımsenın hatırına bana olan lafını esırgeme acık acık konusabılırsın. ben konustugumda hatır saymam.

sımdı bana hemen cevap yaz laguna ıcıne bın araba sesı cıkar de bana. bende hemen gıdıyım bır vıdeo daha cekıyım hıc rahatsız olmam. eglenırım bol bol. benı bu cumlelerınle ezemezsın yanı onu da ızah edeyım kafam cok rahattır bole seylere ben gulerım. dunya umrumda deıl cunku.

o turbo da umrumda deıldı. umrumda olsa 1000km kullanın basınc basmazsa gerı yollayın demezdım. o turbo gec dolar uzun omurlu olmaz demısın ya kendı arabama takıcam. gonul rahatlıgı ıle de kullanıcam. ınsallah senın dedıgın cıkar ben yalancı olurum sen en ıyı usta olursun.

yusufcan_1982
22-04-2009, 16:33
ne bu yaa sidik yarışına döndü 2 kişinin olayına maşallah bütün adana katıldı helal olsun size bırakın kimse yazmasın miniksler ve sorunu olan artık her kimse bi çözemedim 4 koldan taciz modundasınız herkes giriyo maşallah ;)) o yüzden bırakın olayı..

adana da birlik beraberlik vardir kimse abisine laf soletmez

miniks
22-04-2009, 16:38
ADANA KUCUMSENIYOR DIE BIRSEY CIKARDINIZ MITING YAPMADIGINIZ KALDI. ADANA YI kucumseyen yok sacmalamayı kesın de yazı yazmayı bırakın.

KCANN_220
22-04-2009, 16:50
bu olayı sen başlattın..sami abiye laf söleyen sensin bir adanalı olarak sami abiye laf söyletmeyiz bu olayda miting olayı deil sizde olamayan birlik beraberlik adanamızda var .......

Boost Up
22-04-2009, 16:54
Şimdide Adana küçümseniyor kavgası çıktı iyi mi:)

ef186
22-04-2009, 16:56
Şu araya girip Adana böle adana şöle diyenler bi çekilsin Antepliyim adanayıda bilirim burda kimsenin kimseyi küçümsediği yok adamlar sizin yüzünüzden anlaşamıyo

ZART ZURT GİRMEYİN ARAYA !!!! KOSKOCA ADAMLAR KONUŞUR ÇÖZERLER !!!

grkm
22-04-2009, 16:58
Adeta çocuk kavgasına döndü sen ben i geçi burada BİZ varız , birlik beraberlik içindeyiz kimseyi a b c d diye de ayırmıyoruz. MAl alışverişi zaman zaman bunlar olur mal satılır , geri alınır orada biter buraya bakınca iş burada kalmamış hırsa dönmüş .

P01 , çok başarılı kendi adıma çok gururluyum , ben istanbulda yaşıyorum , özgünle savaş abiyle bir aradayım diye niye hiç görüp , tanışmadığım , msn de sadece selamlaştıgım sami abiyle gurur duymayayım ki ?? Takım tutmuyoruz burada. Bunun idrakına varalım öncelikle. Günler geceler oldu Ozgunle hep beraberizdir zaman zaman ben sami abiyle saatlerce telefonda fikir alışverişi yaptığını bilirim , bişiler paylaşmaktır zaten bu işin en büyük mutluluğu, niye tuz biber ekiyorsunuz ki simdi (şakşakçılara bu lafım!!)

Uzaktan miniklere laf yazıyorsunuz ya , yakından tanısanız bu sözlerinize çok pişman olurdunuz sizi temin ederim...

miniks
22-04-2009, 16:59
yavrum sizin sami abinize nerde laf söledigimi bi gösterirmisiniz

ben 50 kere mi yazmaık zorundayım bana yüregirin ustası dendi bende PO1 dedim

ne sacmalıosunuz

adanada ot tarlası falan mı imha edilio bugun ?

devilboy
22-04-2009, 17:01
Şu araya girip Adana böle adana şöle diyenler bi çekilsin Antepliyim adanayıda bilirim burda kimsenin kimseyi küçümsediği yok adamlar sizin yüzünüzden anlaşamıyo

adananın neyini bilirsin okuman yazman yokmu iice hepsini oku adana hakkında neler yazıyorlar :mad:

yusufcan_k
22-04-2009, 17:02
adana da birlik beraberlik vardir kimse abisine laf soletmez

tamam yaa herşeyin en iyisi sizde var herşey sizde var bizlerde hiçbirşey yok ok konu kapansın artık

devilboy
22-04-2009, 17:04
yavrum sizin sami abinize nerde laf söledigimi bi gösterirmisiniz

ben 50 kere mi yazmaık zorundayım bana yüregirin ustası dendi bende PO1 dedim

ne sacmalıosunuz

adanada ot tarlası falan mı imha edilio bugun ?

burda ot tarlası yetişmiyor pamuk yetişiyor harranmı sandın adanayı ot falan diyorsun

devilboy
22-04-2009, 17:05
tamam yaa herşeyin en iyisi sizde var herşey sizde var bizlerde hiçbirşey yok ok konu kapansın artık

ha şunu bileydin

ef186
22-04-2009, 17:07
adananın neyini bilirsin okuman yazman yokmu iice hepsini oku adana hakkında neler yazıyorlar :mad:

Bak genç internette yazdıkların normal hayatta canını sıkmasın adam gibi yazdık orda karışmayın çözsün adamlar diye haala araya giriyosun bi derdinmi var ?
varsa telefon numarası belli adresi yeri yurdu belli herkezin açar konuşursun !
yazdın forumdan neoldu ?? çözüldümü hayır ....

Ozaman bırak ta Abilerin konuşsun mesele çözülsün sağdan soldan gazlamayın insanları saygısızlaşmayın klavyenden yazdığın kelimeleri oku sonra gönder !!!

khan
22-04-2009, 17:07
bence olay cok tatsiz bir yere gitti ve gitmeyede devam ediyor.

Sami Abiyi cok uzun senedir tanirim, kendisine,bilgisine cok saygi duyarim. Bircok kez birlikte birseyler tasarladik, konustuk hic sorun sikinti yasamadik. Bircok bilgi ve malzeme alisverisimiz olmustur gerek kendisiyle gerek cevresiyle hic sorun yasamadim.

Minikslerlede ticaretimiz, muhabbetimiz oldu. Sorun yasamadim kendi adima. Zaten Erdemin yeri bende ayridir onu bu konunun icinde gormuyorum.

bu tarz sorunlar problemler ticarette her zaman olabilir, yasanabilir ki benim bildigim minikslerin tutumu bu sekilde olmazdi. hele ki sami abi gibi bir insana bu tutumu gostermezlerdi. Bence bir oz elestri yapip olaylar daha da tatsiz yere gitmeden kisiler kucuk buyuk uzerine duseni yapmali.

Arabalar yapilir sokulur, turbolar sokulur takilir yeri gelir patlar kirilir; dostluk,abilik kardeslik bakidir bence bu ortamin hancilari bir birlerine sahip cikmali saygi cercevesinin disine hicbir zaman cikmamali.

yusufcan_k
22-04-2009, 17:08
ha şunu bileydin

hiç valla polemiğe giremem.. sonucta yaş olarak benden büyüksünüz saygı sevgi denen birşey var ama neyse ben konuşmak istemiyorum size birbirinizi iyi yemeler iyi kavgalar.. ok ;) delikanlıkık diyorsunuz ama 1 e 8251289987654 kişi birden gelmek değildir..

miniks
22-04-2009, 17:09
burda ot tarlası yetişmiyor pamuk yetişiyor harranmı sandın adanayı ot falan diyorsun

hepinizin lkafası güsel gibi aynı şeyi tekrarlaması beni hayrete düşürdü de ondan öle yazdım

en kıral biziz a.k gün gelecek bir tek sami usta kalacak a.k hepsinin canına okucaz vurun arkadaşlar

tarzı sınız hepiniz

yusufcan_k
22-04-2009, 17:09

tamamen katılıyorum buğra abicim

KORAY
22-04-2009, 17:10
ha şunu bileydin

Canım kardeşiim hane ortalık zaten gerilmiş sen germe bi de..

devilboy
22-04-2009, 17:11
Bak genç internette yazdıkların normal hayatta canını sıkmasın adam gibi yazdık orda karışmayın çözsün adamlar diye haala araya giriyosun bi derdinmi var ?
varsa telefon numarası belli adresi yeri yurdu belli herkezin açar konuşursun !
yazdın forumdan neoldu ?? çözüldümü hayır ....

Ozaman bırak ta Abilerin konuşsun mesele çözülsün sağdan soldan gazlamayın insanları saygısızlaşmayın klavyenden yazdığın kelimeleri oku sonra gönder !!!

canımı sıkacak bişe yazmadım sıksa ne olacak benimi öldürecen hayırdır??

Maxiboost
22-04-2009, 17:14
hakkatten nedir bu gaz milletteki? dolum tesisinden yeni çıkmış gibi?

ŞUAN KÖPRÜDEYİM MİNİKLER GELMEZSE ATLARIM!!! :D

bırakın konu ile ilgisi olan ismi geçen kişiler yazsın rahatsızlık vermeyin daha...

devilboy
22-04-2009, 17:15
hepinizin lkafası güsel gibi aynı şeyi tekrarlaması beni hayrete düşürdü de ondan öle yazdım

en kıral biziz a.k gün gelecek bir tek sami usta kalacak a.k hepsinin canına okucaz vurun arkadaşlar

tarzı sınız hepiniz

hayır alakası yok sen adanda turbodan anlayan bu işlerden anlayan yok günde 10 araba çıkarıyoruz bu işi en iyi biz yaparız tarzında konuştuğun için sana böyle konuşuyoruz yoksa ne sen beni gördün nede ben seni gördüm neden böyle ters düşünelim senin hakkında

SULTANOGLU

arkadaşım problemin ne ? bu konu ne ? neden gaz veriyosun ortaya

likedead

bak konuyu sadece okuyordum ama ben bile dayanamadım artık...pimi çekilmiş bomba gibisin biraz sakinle...:icon_wack

senna
22-04-2009, 17:16
beyler lütfen sakin gerilmiş sizde germeyin,

olayla ilgili olanlar yazsın geriliyor ortalık

Korhan ne güzel demiş, kaç kişi bu işleri yapıyor şu ülkede bu tarz konuşma ile bir yere varılamaz

devilboy sakin üslubuna dikkat biraz

BAK
22-04-2009, 17:16
Arkadaşlar bırakında sabahtan beri okuyorum..herkes birbirine laf atıyor laf çarpıtıyor..forumla muhattabı olmayan araya gırıyor gazlıyor vsvs..Rica ediyorumda bırakın işin erbabı olanlar konuşsun her iki taraf da sorunlarını halledsin.Bazı arkadaşlar araya giripde gazlama yapmasın..Lütfen..

KORAY
22-04-2009, 17:17
Adana'dakiler kraldan çok kralcı oLmuş. Diorz ki biraz daha sakin olun,çözülür ADAM gibi konuşunca herşey,ya okuduklarını anlamıolar;ya da anladıklarını hayata geçiremiyorlar.. GErilmesin daha ortalık.. Herkes birbirinin yüzüne bakıyor sınuçta burda..

Jam da Joker
İstanbulu, Ankarası, İzmiri, Adanası hepsinin başarısı Türkiyenin başarısı değilmi?
Msuprayı yabancı forumlarda görünce hep birlikte gururlanmıyormuyuz?
Bir mal satılmış kusurlu olabilir veya değildir kimse sattığı malın kusurlu olmasını istemez kendi firmasının adının böyle bir konuda geçmesini istemez ama kalkıpta ben malı yolladım parasını aldım gerisine karışmam demiyorlar önce takın kullanın 1000 km yol yapın sorun çıkarsa zaten geri alırım diyor. Kaç kişi bunun garantisini verebilirki techturkey olarak hepimizin arasındaki hukukun temelide karşılıklı sevgi ve saygıya dayanıyor onun için burada bukadar kişi gönül rahatlığıyla alışveriş yapıp parça alıp satıyor.
Miniklerin bahsettiği ben kimsenin ismini vermedim firma adı vermedim telefonda bana ne söylendiyse onun üzerinden konuştum bana Yüreğirin ustası dediler bende onun ustası olarak P01 i gördüğüm için onun hakkında yorum yaptım diyor. Adanalı arkadaşta Yüreğirin ustası P01 değil başka birisi, o kişi turbo için çin malı dedi diyor.
Bence ortada yanlış anlaşılma var yok yere tartışma çıkmış gerçekten üzüldüm olayda adı geçen şahıslarda, firmalarda saygı değer, bugüne kadar yaptıkları işlerle anılan insanlar. Kimi kaliteli parça alıp satar malının arkasında durur insanları kazıklamadan düzgün alışveriş yapar güvenilir esnaflığıyla anılır, kimisi araba modifiye eder satın aldığı parçaları iyi bir işçilikle montajını yapar, ayarını yapar sağlamlığıyla iyi ustalığıyla anılır. Elma ile armutları kıyaslamaya gerek yok aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaş, tecrübe, bilgi görecelidir herkes kendi notunu verir ona göre gider istediği kişiden parçasını alır, istediği garajda arabasını yaptırır, istediği kişiye ayar yaptırır.
Bunları tartışmaya gerek yok, şahsen üzüldüm iki taraf içinde boş yere birbirinizi kırmışsınız.

ef186

He canım ha güzelim tabi tabi işim gücüm yok senle uraşıcam nehalin varsa gör

Adanalı Dedin Delikanlı olur saygıyı hörmeti bilir senin gibi olmaz yazık .....
saygısız adamdan bi halt olmaz yaz sen sabaha kadar kumunda debelen git işine sıkma canımı araya girmeyin yazdım oraya almıyo kafan haala saçmalıyosun.
alıntı yapıp cevap yazma uraşamam bebe muhabbetlerinle .......!!!!

devilboy
22-04-2009, 17:19
arkadaşım problemin ne ? bu konu ne ? neden gaz veriyosun ortaya

kime gaz wermişim ne problemi adam bana yazdıkların canını sıkar gerçek hayatta diyor ne diyim tmm abi deyip elinimi öpim gaz felan wermedim kimseye adam bişe yazmıyor siz neden yorum yapıyorsunuz anlamadımki

mmustu
22-04-2009, 17:20
bence olay cok tatsiz bir yere gitti ve gitmeyede devam ediyor.

Sami Abiyi cok uzun senedir tanirim, kendisine,bilgisine cok saygi duyarim. Bircok kez birlikte birseyler tasarladik, konustuk hic sorun sikinti yasamadik. Bircok bilgi ve malzeme alisverisimiz olmustur gerek kendisiyle gerek cevresiyle hic sorun yasamadim.

Minikslerlede ticaretimiz, muhabbetimiz oldu. Sorun yasamadim kendi adima. Zaten Erdemin yeri bende ayridir onu bu konunun icinde gormuyorum.

bu tarz sorunlar problemler ticarette her zaman olabilir, yasanabilir ki benim bildigim minikslerin tutumu bu sekilde olmazdi. hele ki sami abi gibi bir insana bu tutumu gostermezlerdi. Bence bir oz elestri yapip olaylar daha da tatsiz yere gitmeden kisiler kucuk buyuk uzerine duseni yapmali.

Arabalar yapilir sokulur, turbolar sokulur takilir yeri gelir patlar kirilir; dostluk,abilik kardeslik bakidir bence bu ortamin hancilari bir birlerine sahip cikmali saygi cercevesinin disine hicbir zaman cikmamali.

:bravo::bravo::bravo::bravo:

SULTANOGLU
22-04-2009, 17:25

kime gaz wermişim ne problemi adam bana yazdıkların canını sıkar gerçek hayatta diyor ne diyim tmm abi deyip elinimi öpim gaz felan wermedim kimseye adam bişe yazmıyor siz neden yorum yapıyorsunuz anlamadımki

ya arkadaşım sence şu yukarda mesaja verdiğin cevap mantıklımı ? yazan arkadaşın adını bile bilmem tanımam sadece forumda yazdığı mesajları okurum. hatta benim bile bu konuyla alakam yok sadece okuyorum ama şimdi bu senin yazdıkların hakkaten saçma ve gereksiz mantıksız gereksiz bir gaz verme ortalığı celallendirme. bunu düşün mantıklı konuş.

birde biz neden yorum yapıyomuşuz onu açıklıyım ben ef186 mesaj yazmadan yazdım, yaklaşımın itici olduğu için yazma gereği duydum.

devilboy
22-04-2009, 17:25
He canım ha güzelim tabi tabi işim gücüm yok senle uraşıcam nehalin varsa gör

Adanalı Dedin Delikanlı olur saygıyı hörmeti bilir senin gibi olmaz yazık .....
saygısız adamdan bi halt olmaz yaz sen sabaha kadar kumunda debelen git işine sıkma canımı araya girmeyin yazdım oraya almıyo kafan haala saçmalıyosun.
alıntı yapıp cevap yazma uraşamam bebe muhabbetlerinle .......!!!!

adam olmayı senden öğrenecek değilim gerçek hayatta canını sıkar diye konuşan sensin adanalı diyorsun ya hani delikanlı diye işte gerçek adanalı benim yaptığımı yapardı lafın altında kalmazdı saygıdan hörmetten bahsediyorsun madem yaşın büyük diye bebe diyorsun ya bu yakışmadı senin gibi görmüş geçirmiş yaşamış adama sana yazık bence polemik yaratmayalım boşa allahın selameti üzerine olsun işin gücün ras gelsin

Orhan
22-04-2009, 17:26

gereksiz yere ortamı gererseniz sizi uyarmak zorunda kalırlar ;)

senna
22-04-2009, 17:27
adam olmayı senden öğrenecek değilim gerçek hayatta canını sıkar diye konuşan sensin adanalı diyorsun ya hani delikanlı diye işte gerçek adanalı benim yaptığımı yapardı lafın altında kalmazdı saygıdan hörmetten bahsediyorsun madem yaşın büyük diye bebe diyorsun ya bu yakışmadı senin gibi görmüş geçirmiş yaşamış adam sana yazık bence polemik yaratmayalım boşa allahın selameti üzerine olsun işin gücün ras gelsin

bilmiyorum biliyormusun fakat burdaki insanlar muhabbeti var herkes birbirini tanıyor Sami abi olsun diğerleri olsun tanıyor olayı bilmeden gerilmiş ortamı germe iyice haklılar çok agresif yazıyorsun lütfen diyorum bak normalde bu kadar demem bile ama bırak konuyla alakalı insanlar konuşsun

devilboy
22-04-2009, 17:28
ya arkadaşım sence şu yukarda mesaja verdiğin cevap mantıklımı ? yazan arkadaşın adını bile bilmem tanımam sadece forumda yazdığı mesajları okurum. hatta benim bile bu konuyla alakam yok sadece okuyorum ama şimdi bu senin yazdıkların hakkaten saçma ve gereksiz mantıksız gereksiz bir gaz verme ortalığı celallendirme. bunu düşün mantıklı konuş.

birde biz neden yorum yapıyomuşuz onu açıklıyım ben ef186 mesaj yazmadan yazdım, yaklaşımın itici olduğu için yazma gereği duydum.

ok tmm size göre gazı veren benim tek kelimemle yargılıyorsunuz ben sadece kendimi savundum bu konu hakkında yorum yapmıyorum BENİMLE İLGİLİ ALINTI YAPILMASIN!!

MUGENPOWE®
22-04-2009, 17:31
konu mınıksle samı beyın arasında ama onlar harıc butun forum gırmıs mewzuya bıkac alakalı ınsan harıc adamlar medenenı ınsan gıbı yazısıoylar kımse kımseyı assalamıo gereksıs mesaj atıp konuyu uzatıyosunuz bence ...

excalibur
22-04-2009, 17:33
burada 2 kişinin tartışması war ama maşallah bütün ahali yazıp çiziyor. bu atıp tutan arkadaşlar; yarın öbürgün bu sorun hallolduğunda nolucak?! adamlar sorunu çözüp herşeye kaldıkları yerden devam edicekler siz ise birçok insanı karşınıza almış olcaksınız.

Mantıklı olun ve kimse kimseye laf sokmasın. Sorunu olan adamlar yazsınlar sadece.

ef186
22-04-2009, 17:33
adam olmayı senden öğrenecek değilim gerçek hayatta canını sıkar diye konuşan sensin adanalı diyorsun ya hani delikanlı diye işte gerçek adanalı benim yaptığımı yapardı lafın altında kalmazdı saygıdan hörmetten bahsediyorsun madem yaşın büyük diye bebe diyorsun ya bu yakışmadı senin gibi görmüş geçirmiş yaşamış adama sana yazık bence polemik yaratmayalım boşa allahın selameti üzerine olsun işin gücün ras gelsin

Bak sok kez türkçe yazıyorum

YAZ MA !

SA NA NE !

Sami abiye bundan seneler önce avcr satmıştım ozaman telefonda konuştuk beyfendi bi adam olarak bilirim.
Minikleri senelerdir tanırım görüşürüöm mal alırım alanada kefil olurum herzaman.
Buna rağmen meselesini çözebilicek 2 adam varken *** yemek düşer diye bir kelime yazmadım ama durmuyosunuz adamlar sustu siz konuşuyosunuz ......

Konu ile uzaktan yakından alakam yok araya zart zurt girip yazılıyor diye bi mesaj attım ORTAYA ALINTI YAPMADAN sonra sen üzerine alındın bana döndün okuman yazman yokmu yazıyosun .....

senin canın sıkılıyosa sıkıntı atma yeri burası değil artık bak sabırla anca bukadar kibar kalabiliyorum yazma kardeşim yazma artık anlıyomusun boş boş muhabbetle doldurma ortalığı ....

GEREKSİZ MESAJLAR SİLİNSİN BAYDI ARTIK SIRF MİLLETİN GAZINDAN KÖTÜ YERLERE GİDER BU KONU ....

Buğra

miniks
22-04-2009, 17:34
bakın arkadaslar ben bu ısı zevk ıcın yapıyorum benım asıl meslegım bu degıl. kım ne derse desın ben burda ne konusursam konusayım benım meslegım ısmım zedelenmez ya da ben bole dusunuorum. zedelense de umrumda olmaz. o yuzden ben bunu yaptım sole ustayım demeyın. sen buna yaptırırsın kendın yapamazsın da demeyın. ben kendımı 5 senede ne kadar gelıstırdım cok ıyı bılıyorum. daha da gelıstırıyorum. bırgun bu ısı yapmayacagımdan emın olun ozmn kendım ıcın yapmaya dewam edıcem. o yuzden sattıgım her malın arkasında dururum. benım sattıgım ıkıncı el malzemeyı bıle ınsanlar aldıgında sıfır mal gıbı mal aldım dıe telefon acıp tesekkur ederler. benım malıma kımse *** atamaz. atarsa da once kendıne baksın derım.

dedıgım gıbı ben bu meslegı zevk ıcın yapıyorum o yuzden kımseye kazık atmam. kımseyı kandırmam. olmayan dua ya amın demem. elımde kı malı mıllete cakmaya kalkmam. bır mal kotu ıse cope atarım uzerınde cay ıcerım evıme dekor yaparım.
o yuzden bazı seylerı bılemeden benım hakkımda yazı yazan adanalılar bence bıraz sussun. tanımayanlar da once bırılerıne sorup ısı ogrensın sagına soluna baksın bu ısler neden olmus onu ogrensın. yanında kı ınsanla konusup benı ole suclasın. ondan sonra buraya bırseyler yazsın.
benı tanımayanlar da bu konuya sadece bız adanalıyız bırlık oluruz dıe yazmasınlar.

Maxiboost
22-04-2009, 17:36
ok tmm size göre gazı veren benim tek kelimemle yargılıyorsunuz ben sadece kendimi savundum bu konu hakkında yorum yapmıyorum BENİMLE İLGİLİ ALINTI YAPILMASIN!!

alıntı yapsam ne olacak benimi öldürecen hayırdır??

onkarakter

H22Power
22-04-2009, 17:52
bertanada söledim wallahi bu turboyu alıp arabama takmak isterdim alemin en tanınmış turbosu oldu GT2860:D

seko
22-04-2009, 17:55
Ortada bir satış varmış ve satan adamda zaten malını geri almış parasını en kısa zamanda verecekmiş , zaten niyeti bozuk olsa geri almaz malını diye düşünüyorum .
Bence miniks adlı arkdas haksızlıga ugradıgını dusundugunden bu kadar msj gonderiyor diger turlu adamın dunya umrunda degil kıçı kırık bir turbomu bu kadar umrunda olacak ..
Kısaca bir ozetleyeyim dedim :)

edo typer
22-04-2009, 17:58
bu olay 2 cok sewdıgım ınsan arasında gecıyor..2 tarafta cok aklı basında ınsanlar emınım kendı aralarında bu sorunu cozerler..olayda anladıgım kadarı ıle bı yanlıs anlasılma mevcut..bu yanlıs anlasılmanın uzerıne yangına korukle gıdılırse 2 taraf anlasamaz,o zmn ınsanlar mutlu mu olıcak? devılboy samı abıye kımse laf solemıyor solemezde,herkesın saygı duydugu bı abımız..mınıklerın tıcaret anlayısınada kımse laf soleyemez,sattıgı kıbrıt bıle olsa arkasında duran,esnaflıgı bellı olan on numara bı arkımız..

2 tarafı yatıstırıp abı sunu yanlıs anladın,kardesım bak bu bole deıl,yapmayın dıyecegınıze,gaz vermeyın..rıca ederım,2 sewdıgım,saygı duydugum ınsanın burada bole seyler ıle muhattap oldugunu gormek benı uzdu..sabahtan berı yazmıyım dıorum cozerler aralarında dıorum ama 3.kısıler( adana,ıstanbul olarak ayırmıyorum,benım ıcın 2sıde Turkıye 2 tarafta benım vatandasım kısacası benım) ortalıgı cok bulandırıyolar..yapmayın ayıp oluyor..

carpediem
22-04-2009, 17:59
ARkadaşlar öncelikle konuyu baştan sona okudum.
Burada asıl konuşması gerekenlerin dışında herkes konuşmuş bu işin adanası mersini istabulu ankarası yok. biraz saygı üslüp çerçevesinde yazılır ise daha da kırıcı olmadan tatlı bi şekilde bağlanır. Miniskleri sadece formdan tanırım şahsen tanımam,

Miniksler yazmışsınız k20 swap a geç kaldınız kalmasa idiniz die de, keşke turboya acele etmese idiniz arabanın hiç bir yerini sökmeden bi denemek ister idim sizinle de ve üşenmedende ankaraya kadar da gelir idim. neticede driftbox videosu'nu koyduk ama tabiki bu da sizi tatmin etmedi videoyu editler iken editleyen arkadaşımız final drive yazdığımız harf hatasına takılıp kaldınız bunlar gerçekten çok küçük şeyler bunlara gerek yok. bu işin turbo aşaması da var tabiki ama şahsıma zaman lazım netice de maaşla çalışan insanlarız hazırımız yok. ümid ediyorumki turbo’yu yetiştirene kadar siz k20 yi satmamış olursunuz da bir deneme şansımız olur.

Korhan ne guzel yazmis tebrik ederim...

Saygılar
Ruhi

miniks
22-04-2009, 18:05
ARkadaşlar öncelikle konuyu baştan sona okudum.
Burada asıl konuşması gerekenlerin dışında herkes konuşmuş bu işin adanası mersini istabulu ankarası yok. biraz saygı üslüp çerçevesinde yazılır ise daha da kırıcı olmadan tatlı bi şekilde bağlanır. Miniskleri sadece formdan tanırım şahsen tanımam,

Miniksler yazmışsınız k20 swap a geç kaldınız kalmasa idiniz die de, keşke turboya acele etmese idiniz arabanın hiç bir yerini sökmeden bi denemek ister idim sizinle de ve üşenmedende ankaraya kadar da gelir idim. neticede driftbox videosu'nu koyduk ama tabiki bu da sizi tatmin etmedi videoyu editler iken editleyen arkadaşımız final drive yazdığımız harf hatasına takılıp kaldınız bunlar gerçekten çok küçük şeyler bunlara gerek yok. bu işin turbo aşaması da var tabiki ama şahsıma zaman lazım netice de maaşla çalışan insanlarız hazırımız yok. ümid ediyorumki turbo’yu yetiştirene kadar siz k20 yi satmamış olursunuz da bir deneme şansımız olur.

Korhan ne guzel yazmis tebrik ederim...

Saygılar
Ruhi

once benım gectıklerımı bır gecın ondan snra bana bılenın. e30 herzaman burda. alırım ankaraya gelırım. arabam turbo oldu dıe rahat konusmana gerek yok. e30 hala duruo.

senna
22-04-2009, 18:10
konuyla alakasız yazılmasın birşey lütfen yaw anlamıyormusunuz? ingilizcemı yazalım napalım?

sulhi
22-04-2009, 18:15
:))) arkadaslar bence uzatmanıza gerek yok korhan biraderim zaten son noktayı koydu.

miniks
22-04-2009, 18:27
korhanın son noktayı koydugu falan yok boş konuşma sulhi

herkesin saygı gösterdigine ben saygı göstericem diye de bir şey yok mecbur degilim

önce o insanlar benim ticaretime saygı göstericekler

o turbodan bir *** olmaz dio ya gec dolar dio ya

agzınla mı üfledin nerden anladın emişin okadar kuvvetlimi bunları bi ögrenelim

ben size esnaflık ögreteyim

bir esnaf abimiz bir müşterimize mal sattıgı zaman o müşteri elinmdeki ürünle bana geldiginde ben müşteriden gizli olarak esnaf abimi kardeşimi ararım ve bu üründe şöle bir kusur var haberiniz varmı diye sölerim çünkü esnaflık böle bişi dir

müşteriler gider esnaflar baki kalır bakın mesela birazdan çıkıp gökmen ustanın yanına gidicez daha evvel hepiniz şahitsiniz burda nasıl tartıştıgımızın nasıl atıştıgımızın

ama sonuçta oturduk ve bir an düşündük biz esnafız dedik birbirimizle nasıl bir esnaflıgımız var herkes görse de imrense örnek alsa keşke

sulhi
22-04-2009, 18:29
ya konusanda kabahat tmm kanka beni ilgilendirmez yiyin biribirinizi..2 cm cük kadar demir parcası için su formun haline bak koca karı hamamına döndü...

miniks
22-04-2009, 18:29
heee bunları gectim Malda kusur yok olsa gam yemicem yaww

miniks
22-04-2009, 18:30
ya konusanda kabahat tmm kanka beni ilgilendirmez yiyin biribirinizi..2 cm cük kadar demir parcası için su formun haline bak koca karı hamamına döndü...

evet ilgilendirmez ama geç anladın

sulhi
22-04-2009, 18:36
a.k yerınde 50 kiş yazdı sesınızı cıkarmdınız şimdi ben mı suclu oldum a.k sankı yabancıya yazıosunuz he sokucam trbosuna sonunda benle ne işn var bide bana ters yapıosun...x

miniks
22-04-2009, 18:37
yavrum sinirlenince daha bir güsel oluyorsun :)

MiaMi
22-04-2009, 19:23
İstanbulu, Ankarası, İzmiri, Adanası hepsinin başarısı Türkiyenin başarısı değilmi?
Msuprayı yabancı forumlarda görünce hep birlikte gururlanmıyormuyuz?
Bir mal satılmış kusurlu olabilir veya değildir kimse sattığı malın kusurlu olmasını istemez kendi firmasının adının böyle bir konuda geçmesini istemez ama kalkıpta ben malı yolladım parasını aldım gerisine karışmam demiyorlar önce takın kullanın 1000 km yol yapın sorun çıkarsa zaten geri alırım diyor. Kaç kişi bunun garantisini verebilirki techturkey olarak hepimizin arasındaki hukukun temelide karşılıklı sevgi ve saygıya dayanıyor onun için burada bukadar kişi gönül rahatlığıyla alışveriş yapıp parça alıp satıyor.
Miniklerin bahsettiği ben kimsenin ismini vermedim firma adı vermedim telefonda bana ne söylendiyse onun üzerinden konuştum bana Yüreğirin ustası dediler bende onun ustası olarak P01 i gördüğüm için onun hakkında yorum yaptım diyor. Adanalı arkadaşta Yüreğirin ustası P01 değil başka birisi, o kişi turbo için çin malı dedi diyor.
Bence ortada yanlış anlaşılma var yok yere tartışma çıkmış gerçekten üzüldüm olayda adı geçen şahıslarda, firmalarda saygı değer, bugüne kadar yaptıkları işlerle anılan insanlar. Kimi kaliteli parça alıp satar malının arkasında durur insanları kazıklamadan düzgün alışveriş yapar güvenilir esnaflığıyla anılır, kimisi araba modifiye eder satın aldığı parçaları iyi bir işçilikle montajını yapar, ayarını yapar sağlamlığıyla iyi ustalığıyla anılır. Elma ile armutları kıyaslamaya gerek yok aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaş, tecrübe, bilgi görecelidir herkes kendi notunu verir ona göre gider istediği kişiden parçasını alır, istediği garajda arabasını yaptırır, istediği kişiye ayar yaptırır.
Bunları tartışmaya gerek yok, şahsen üzüldüm iki taraf içinde boş yere birbirinizi kırmışsınız.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ahmet-t
22-04-2009, 19:31
ha şunu bileydin

tum konuyu okudum hıc bıseye yazmam ama senın su yaptıgına sokaktakı cocuk bıle guler coluk cocuk muhabbetı yapma burası kreş deıl arkadasım en ıyısı bızde en hızlısı bızde falan gulmekten zorlanıorum klavyenın tuslarına basmakta :) sen kendı arabana bak bosver baskalarınınkını

Dragger
22-04-2009, 21:47
Koskoca adamlar aralarında konusurlar anlasırlar, yırtık dondan cıkar gibi atlayıp ortalıgı kızıstırmayın.

Adamın sattıgı turboya cin malı denmisse o da o sinirle Adanalı ustalar hakkında olumsuz yorum yapmıs olabilir.

Böyle seyler yasanabilir normal, önemli olan kısa sürede cözüme ulastırıp dostlukları devam ettirmektir.

Bu ortamlarda herkesin birbirine ihtiyacı olur, darılmaca gücenmece olmaz.

Miniks turboyu almıs zaten geri, umarım diger sorunlar da biran evvel cözülür ;)

gurcell
22-04-2009, 22:17
Şu türkiyede arabaya ciddi para gömen taş çatlasın 200-300 kişi varızdır. Herkes birbirini tanıyor, farklı ortamlarda bir araya geliyor, yüz yüze bakıyoruz. Ticarette bir sorun olmuş olabilir, bunları ticareti yapan tarafların kendi arasında çözmesi doğru olur, başkasının taraflar ekseninde yorum yapması abesle iştigal olur diye düşünüyorum.

Bu kadar ufak ve ucuz şeyler için birbirinizi kırmanıza gerek yok, kutuplaşma yaratmaya da gerek yok, zaten bu güzelim ülkemizin başına ne geldiyse bu kutuplaşma yüzünden geldi , adanalısı ankaralısı , doğulusu batılısı , türkü kürdü vs .vs , bırakın adana kötü istanbul iyi , yok istanbul bişey yapmadı adana yaptı muhabbetini de , güzelce ticaretinize , keyfinize bakın. Kırgınlıklar zamanla çözülür....

Evrenoz
22-04-2009, 23:37
3-5 metal parçası için canlı insan kalbi kırmaya gerek yok. Araya girip ortamı kızıştıranlar olmasa sorunu olanlar sorunlarını medeni bir şekilde çözebilecek potansiyelde insanlar. En azından minikleri tanırım ve bu potansiyellerinin olduğunu biliyorum, okuduğum kadarıyla karşı taraf da en az minikler kadar potansiyele sahip.

Neticede banane, de nacizhane tavsiyem işi forum üzerinde çözmek yerine telefon aracılığıyla çözüme kavuşturmak daha verimli bir yol olacaktır.

Cihan
22-04-2009, 23:54
Konu gereksiz yere çok çok uzamış. Bana sorarsanız bu konu en başından taraflar arasında telefon aracılığı ile halledilmeliymiş. Konu hiç burada dile getirilmemeliymiş. Artık olmuş ve olmuşla ölmüşe çare bulunmaz. Tüm yazıları okudum. Bazı arkadaşlar malesef saygıyı sevgiyi bir tarafa bırakıp yazmışlar. Ama anlaşılan konu tatlıya bağlanmış olay kapanmış. Yani olayın en azından en başından olmadığı gibi bundan sonrası için de forumda yeri kalmamış. Kimse birbirini boş yere kırmasın yazıktır günahtır ayıptır. Herkese iyi geceler iyi çalışmalar.

v-tec
22-04-2009, 23:55
heee bunları gectim Malda kusur yok olsa gam yemicem yaww

selam...

malda kusur olmadıgının garantısı varmı ? .... adanadan koyulan resımde pallerın acıklıgı barız bır sekılde bellı...bızde turbo nedır bılıyoruz o kadar acık pallı turbo gormedık ve kım gorduyse o turboyu o mesafenın yanlıs oldugunu belırttı.....ısım vermeye gerek yok ...adanayla alakamızda yok ama tartısma bu kadar buyuyunce yazmak ıstedık...

olayı neden bu kadar gormezlıkten geldınız anlamadım garretın sıtelerınde dıger sıtelerde bakın o kadar acık pal aralıgı varmı ınsanları neden anlamamazlıktan gelıyorsunuz....
mal degılmı bu kusur olabılır hatalı uretım olabılır ınsanların kalbını kırmadan once bunu ıyı ıdrak edılmesı gerekıldıgını dusunuyorum...ve o malda kusur oldugunu dusunuyorum aksını ıtta edecek bır ıtımat edecek yazı kayıt koyarsanız ıkna olabılırız ama hatalı duruyor.....

ıyı aksamlar

Eriador
23-04-2009, 03:03
ya konu içinde çok defa söylenmiş edilmiş ... arasında sorun olanlar konuşsn edilsin diye .. diğerlerinin kızıştırmasının anlamı yok ... bunu niye anlamamak istiyoruz hala dışardan müdahaleler geliyor ?

ama bu konuda özellikle bakıyorum adanalı arkadaşlar ist li arkadaşlardan daha çok atlamış .. yok adana böle yok adanadalı birlik beraberlik ist te yok ... emin olun istli arkadaş da sizin kadar yüklenirse konudaki post sayısı 5 katına çıkar .. görkem de söylemiş miniksleri gerçekte tanısanız bence çok farklı olur ...

boş laflar bunlar akdaşlar ... konuyu gereksiz yere çekmeyelim bırakın konuda muhattabı olanlar konuşsn ...

M_PROJECT
23-04-2009, 03:20
Gereksiz msj atip aksam aksam is cikarmayin . Sami abi acmis bu konuyu icinden bana msj sildirmeyin .

miniks
23-04-2009, 06:51
selam...

malda kusur olmadıgının garantısı varmı ? .... adanadan koyulan resımde pallerın acıklıgı barız bır sekılde bellı...bızde turbo nedır bılıyoruz o kadar acık pallı turbo gormedık ve kım gorduyse o turboyu o mesafenın yanlıs oldugunu belırttı.....ısım vermeye gerek yok ...adanayla alakamızda yok ama tartısma bu kadar buyuyunce yazmak ıstedık...

olayı neden bu kadar gormezlıkten geldınız anlamadım garretın sıtelerınde dıger sıtelerde bakın o kadar acık pal aralıgı varmı ınsanları neden anlamamazlıktan gelıyorsunuz....
mal degılmı bu kusur olabılır hatalı uretım olabılır ınsanların kalbını kırmadan once bunu ıyı ıdrak edılmesı gerekıldıgını dusunuyorum...ve o malda kusur oldugunu dusunuyorum aksını ıtta edecek bır ıtımat edecek yazı kayıt koyarsanız ıkna olabılırız ama hatalı duruyor.....

ıyı aksamlar

kaç sefer yazdım bak senin için bir daha yazayım

turbo yu takmadan sorunlu oldugunu nerden anladınız nerden çn malı damgasını vurdunuz nerden bir boka yaramıyacagını anladınız gec dolacagını da anlamışsınız maşallah

ne yazdım daha evvelde alırsın turboyu takarsın 1000 km yaparsın bu 1000 km içinde turbonun başına bişi gelir ben geri alırım malımı

ama daha takılmadan bu dolmaz bu çin bu dandik bu bozuk bu gec gelir gibi yorumları yaparsanız

ozaman bende ustalar yıpranmasın diye sölerim

Adanadaki birlik beraberlige gelince

ben aciz degilim kendimi savunmak için arkadaşlarım dostlarım ile birlik olmama gerek yok hepinize cevab veririm savunurum kendimi

yoksa İstanbulda birligin kralı var .......... buda son yazımdır daha da bu konuya yazmıcam

zaten konuyu acan kişi boşu boşuna tribe girdigini anlamış ki artık yazmıyor onun ismine hitafen edilen bir laf yok

lafı yüregirin ustası olarak PO1 oldugu için PO1 e söledik düşüncelerim de degişmedi hala daha aynı

Arabalarınız Türkiyenin en hızlıları olur inşallah

qency
23-04-2009, 09:34
bu nasıl esnaflıktır anlam veremedim gitti.eğer sen müşterinle arandaki en ufacık bir sorunu kendi aranda çözemeyip forumlara kadar fotolarla taşıyıp yorum bekliosan yapılan iyi kötü tüm yorumlara saygı duymak zorundasın

sonuçta müşteridir.senden bir mal almış beğenir yada beğenmez sen gereğini yapmak zorundasın ticaret ahlakı bunu gerektirir.kalkıpta forumlarda müşteriyle arandaki özeli neden ifşa ediyosun, burada ticari itibar açısından ne kadar kan kaybettiğinin farkında bile değilsin ki hala uzatıyosun.
sami abi meselesine gelince adanada ne kadar çok sevildiğini tahmin bile edemezsin.o burada bir usta değil, herkesin yardımına koşan ama ufak hesaplar peşinde koşmayan (bu konu gibi)bir gönül adamıdır....her şeyden önce aradaki yaş farkına rağmen kurduğun cümleler senn geçmişten gelen kuyruk acını o kadar çok belli ediyorki adana lafını duyunca bile saldırmak için bir bahane çıkıyor sanki....

nese bu konu daha çok uzar keşke akıllı davranıp hiç açmasaydın...

miniks
23-04-2009, 09:54
yazmıcaktım da yazayım sana da cevab vereyim

benim actıgım konuyu görmedigin okumadgıın belli ben 2860 RS ve 2876 alanlar resimlerini koysunlar dedim

sonra sacma sapan yazdıgınız yazılardan dolayı olay buraya kadar uzadı

benim bir kuyruk acım falan yok beni tanımıosun boş konuşmalar yapmana gerek yok

benim Dünyadan bir beklentim yok kaybedecek bir şeyimde yok yara almışım falan bunlar boş laflar

neyse bu da en son yazım

miniks
23-04-2009, 10:04

2.seti takistle aldiniz
saygilar

sımdı bu yazına da Yuregır bır cevap yazsın. Ya da sen yazını bır duzeltıver. ben hıcbırzaman konusmadıgım bırseyı yapmam konustugumun arkasındayımdır. kımseyıde zor durumda bırakmamısımdır. Bu yazında Yuregır sana benı sıkayet etmıs havası var ben dun Yuregırı aradım konustum. bu yazı ıle ılgılı ya Yuregır acıklama yapıcak ya da sen. hangınız yalan konusuyor bunu bı goreyım. yoksa aldıgım ıkıncı kıtı sokup yollıcam.

aldıgım ıkıncı kıtten de kulladıgım tek sey full race manıfold bunu da belırteyım dıgerlerıe elımı surmedım. sıfırdan yaptırttım ıskendere. ama yuregır bana kıtı bozma komple al dedıgı ıcın komple aldım. odemeyıde bastan konustugum gıbı odedım.

bu konu hakkında acıklama mutlaka yapılsın. he yapmazsanız da umrumda degıl. benı herkes tanıyor zaten sızın lafınız ıle kımsenın gorusu degısmez.

v-tec
23-04-2009, 10:27
kaç sefer yazdım bak senin için bir daha yazayım

turbo yu takmadan sorunlu oldugunu nerden anladınız nerden çn malı damgasını vurdunuz nerden bir boka yaramıyacagını anladınız gec dolacagını da anlamışsınız maşallah

ne yazdım daha evvelde alırsın turboyu takarsın 1000 km yaparsın bu 1000 km içinde turbonun başına bişi gelir ben geri alırım malımı

ama daha takılmadan bu dolmaz bu çin bu dandik bu bozuk bu gec gelir gibi yorumları yaparsanız

ozaman bende ustalar yıpranmasın diye sölerim

Adanadaki birlik beraberlige gelince

ben aciz degilim kendimi savunmak için arkadaşlarım dostlarım ile birlik olmama gerek yok hepinize cevab veririm savunurum kendimi

yoksa İstanbulda birligin kralı var .......... buda son yazımdır daha da bu konuya yazmıcam

zaten konuyu acan kişi boşu boşuna tribe girdigini anlamış ki artık yazmıyor onun ismine hitafen edilen bir laf yok

lafı yüregirin ustası olarak PO1 oldugu için PO1 e söledik düşüncelerim de degişmedi hala daha aynı

Arabalarınız Türkiyenin en hızlıları olur inşallah

selam...

konuyu hep sahıslara çekmıssın benım sahıslarla ılgılı ısım yok....bana bır tane daha o kadar pal mesafesı acık turbo gosterebılırmısın?....turboyu takmadan sorunlu anlamaya gerek ne demek goz var nızam var pal boslugunu gormuyormusun?...sankı tamamen orjınal gıbı duruyorda ınsanlar senın malını karalıyor gıbı yazıyorsun....

sen sıfır bır araba al kaputun arası acık dursun araba gıtmıyomu dıceksın....tabıkı gıder ama musterıye gore ayıplı maldır bu.....yuzlerce turbo gordum o kadar palı acık mesafelı turbo yok bu musterının gerı vermesı ıcın bı sebebtır ve sen esnafsın bunun lafını bıle etmemelısın....

dıkkat et ben cın malıdır falan yazdımmı???....mal bu uretım hatası var muhtemelen ama esnaf bunu kabullenmeyı bılmelıdır...dıger turbolarla karsılastır bakalım o kadar pal ıle turbo arası acıkmı???...garete sor bakalım ne dıyecekler dedım ıyı bır kaynaktan yazı gosterırsen ınanacagımızı belırttık sahıslarla ılgılı yorum ıstemedık....

turbo doldurmazda demedık ama dıger aynı turbolarla yanyana koydugunda urun farklı duruyor buda musterının haklı oldugunu gosterır.....

tekrar belırteyım sahıslar benı ılgılendırmez ılgılendıren musterı magdurıyetıdır...agresıf olmaya gerek yok....

ıyı gunler

miniks
23-04-2009, 10:32
güzel kardeşim ne güsel yazmışsın benimle ticaret yapanlar zaten bilirler nasıl malı sattım ise geri aldıgımıda ben ikinci el mala garanti veren bir esnafım varsa bendeki *** başkasından ozaman benden daha fazla mal satsınlar :):)

bana telefonda senin izah ettigin gibi izah edilmedi .......

Erol
23-04-2009, 10:37
adam malını geri almış para iadesinide yapmış sanırsam 2. 3. şahıslara buraya msj. atmak düşmez.

ERDEMM
23-04-2009, 10:47
bu nasıl esnaflıktır anlam veremedim gitti.eğer sen müşterinle arandaki en ufacık bir sorunu kendi aranda çözemeyip forumlara kadar fotolarla taşıyıp yorum bekliosan yapılan iyi kötü tüm yorumlara saygı duymak zorundasın

sonuçta müşteridir.senden bir mal almış beğenir yada beğenmez sen gereğini yapmak zorundasın ticaret ahlakı bunu gerektirir.kalkıpta forumlarda müşteriyle arandaki özeli neden ifşa ediyosun, burada ticari itibar açısından ne kadar kan kaybettiğinin farkında bile değilsin ki hala uzatıyosun.
sami abi meselesine gelince adanada ne kadar çok sevildiğini tahmin bile edemezsin.o burada bir usta değil, herkesin yardımına koşan ama ufak hesaplar peşinde koşmayan (bu konu gibi)bir gönül adamıdır....her şeyden önce aradaki yaş farkına rağmen kurduğun cümleler senn geçmişten gelen kuyruk acını o kadar çok belli ediyorki adana lafını duyunca bile saldırmak için bir bahane çıkıyor sanki....

nese bu konu daha çok uzar keşke akıllı davranıp hiç açmasaydın...

Yazmak istemiyordum ama artık dayanamadım.

Sen önceki konuyu oku ve ondan sonra esnaflığımıza laf uzat. Esnaflığımı yargılamak ne sana nede bir başkasına düşer kelimelerini dikkatli seç ve kullan. Önceki konudada denilidiği gibi bizim turbomuzun 28 olmadığını söylemişlerdi. Bizde turbonun 28 olduğunu ispatladık mutluyuz.

Turboyu alma olayına gelince, defalarca söylediğimiz gibi al tak arkadaşım kullan eğer problemli çıkarsa geri alırız dedik(senin esnaflık anlayışında bu yok herhalde). Kaldıki turboya bir boka yaramaz denildi. Esnaflık sana göre esnafın malına *** atmak sence bunu gerektirir herhalde.

Mesela adamlar 3000 $ veriyorlar turbolarına rodaj yapmadan kırılıyo. Adamlar napıyolar aldıkları firmadan ücretinimi talep ediyorlar. Yada dışardan turbo aldın, kırıldı. Usa daki adama ne diyosun turbom kırıldı paramı yolla diyosun.

Sami beyin nekadar sevildiği belli bir gerçek. Onun şahsına laf söylenmediği 50 defa yazıldı. Ancak ufak hesaplar peşinde olmadığımızı herkesin bildiği yanlız sadece senin bilmediğini gördüm.

Kuyruk acısı olayına gelince yukarıdada yazdığım gibi turbomuz 28 60 . Adanadan bize söylenen bu turbonun 28 olmasının imkasız olduğuydu.

Son bir olaya gelince inanmıyan, turboya ve esnalığımıza laf uzatan arkadaşlar buyrun bi olay deniyelim. Ben o turboyu arabama takıcam. Videolarını çekicem ne basıyo diye hatta ve hatta dyno öncesi sonrası koyucam. İsterseniz drfitbox lada deniyelim. Eğer dediğiniz gibi ise yani turbo basınç basmaz bi boka yaramaz ise ben bu forma fotoğraflar bölümüne *** oldum diye pankart açarak, kızararak resmimi koyucam. Eğer turbo basınç basarsa turboya dil uzatan esnaflığıma laf eden tüm arkadaşlar benim yaptığımın aynısını yapıcaklarsa ben varım.

KMR2-GT
23-04-2009, 11:13
çok büyük konuşuyorsun:)

ERDEMM
23-04-2009, 11:15
çok büyük konuşuyorsun:)

Arkadaşım işin sonunda *** olmak var, Ama kabul ediyosan ve o turbo basınç basarsa resim koyucaklardan biriside sensin unutma :D:D:D

KMR2-GT
23-04-2009, 11:18
yaw yapaılecegın seylerden bahset.

ERDEMM
23-04-2009, 11:20
yaw yapaılecegın seylerden bahset.

:D:D:DYa neyi yapamıyorum onu anlamadım turbo dükkanımda, Usta 5 km ötede nevar bunda yapamıycak. Direk gidip taktırıcam nevar bunda yapılamıycak.:D:D:D

v-tec
23-04-2009, 11:24
Son bir olaya gelince inanmıyan, turboya ve esnalığımıza laf uzatan arkadaşlar buyrun bi olay deniyelim. Ben o turboyu arabama takıcam. Videolarını çekicem ne basıyo diye hatta ve hatta dyno öncesi sonrası koyucam. İsterseniz drfitbox lada deniyelim. Eğer dediğiniz gibi ise yani turbo basınç basmaz bi boka yaramaz ise ben bu forma fotoğraflar bölümüne *** oldum diye pankart açarak, kızararak resmimi koyucam. Eğer turbo basınç basarsa turboya dil uzatan esnaflığıma laf eden tüm arkadaşlar benim yaptığımın aynısını yapıcaklarsa ben varım.

selam...

turboda hata oldugunu dusunenlerden bırıyım...uzerıme alınmakta serbestım o zaman...ama bu nası esnaflık anlamadım got oldum falan...sız daha yapıcı olmalısınız daha ıkna edıcı acıklamalar yapmalısınız...neyse bunları gecelım...

turbo basmaz demıyorum ama neye dayanarak basıcagını ve sorunsuz olabılcegını ıdda edıyosun 500 tane turbodan ayrı duruyor bunun palı ???... belkı basar ama ya basmazsa bır esnafa got olucam dıye pankart acmak yakısıyormu sımdı????...musterı herzaman haklıdır... garetle konustunmu boyle basıcagını sorunsuz oldugunu ıdda edıyosun koy garetın yazısını o zaman herkes gıbı susayım bende ?????....

terbıyesızlık cok sey kaybettırır ama terbıyelı bır cevap cok sey katar ınsana.....

mınıks .. onların acıklamasını bılmıyorum tabı onlarda bu 28 deyl dıye pat kut acıklama yaptılarsa kendı yanlıslarıdır bılemıyorum konu bastan buralara gelmeden guzelce halledılse daha saygılı bır bıcımde cozulebılırdı ıplerı koparsmıssınız......

Mr.K
23-04-2009, 11:30
selam...

turboda hata oldugunu dusunenlerden bırıyım...uzerıme alınmakta serbestım o zaman...ama bu nası esnaflık anlamadım got oldum falan...sız daha yapıcı olmalısınız daha ıkna edıcı acıklamalar yapmalısınız...neyse bunları gecelım...

turbo basmaz demıyorum ama neye dayanarak basıcagını ve sorunsuz olabılcegını ıdda edıyosun 500 tane turbodan ayrı duruyor bunun palı ???... belkı basar ama ya basmazsa bır esnafa got olucam dıye pankart acmak yakısıyormu sımdı????...musterı herzaman haklıdır... garetle konustunmu boyle basıcagını sorunsuz oldugunu ıdda edıyosun koy garetın yazısını o zaman herkes gıbı susayım bende ?????....

terbıyesızlık cok sey kaybettırır ama terbıyelı bır cevap cok sey katar ınsana.....

mınıks .. onların acıklamasını bılmıyorum tabı onlarda bu 28 deyl dıye pat kut acıklama yaptılarsa kendı yanlıslarıdır bılemıyorum konu bastan buralara gelmeden guzelce halledılse daha saygılı bır bıcımde cozulebılırdı ıplerı koparsmıssınız......

Bak simdi arkadasim insanlar zaten esnaf olarak kacdefa soylediler.Sen tak benim malimi olurda ki basinca bassmassa 1000km dene bi sorunla karsilasirsan gene malimi geri alirim diye.Olay bu.Insanlarin canina tak etti ki artik argo birkac kelime,cumlenin icinde bulunabiliyor.

ERDEMM
23-04-2009, 11:31
selam...

Arkadaşım esnaflığımıza laf edenlerden biriside sensin. Ben pankart açarım diyorum hala lafımın arkasındayım. Kaldıki esnaflığımı beğenemeyen sensin şuan bana pankart açtırmayı yakıştıramayan sensin bir çelişki yokmu. Biz müşteri haklı olduğundan değil konu uzamasın diye yolladık zaten parayı.

Terbiyeden bahsediyorsun ama esnaflığa kadar laf uzattın. Tanıyanlar az çok bilirler benim ve miniklerin nasıl adam olduğumu yapıcımıyım, kırıcımı

v-tec
23-04-2009, 11:36
Arkadaşım esnaflığımıza laf edenlerden biriside sensin. Ben pankart açarım diyorum hala lafımın arkasındayım. Kaldıki esnaflığımı beğenemeyen sensin şuan bana pankart açtırmayı yakıştıramayan sensin bir çelişki yokmu. Biz müşteri haklı olduğundan değil konu uzamasın diye yolladık zaten parayı.

Terbiyeden bahsediyorsun ama esnaflığa kadar laf uzattın. Tanıyanlar az çok bilirler benim ve miniklerin nasıl adam olduğumu yapıcımıyım, kırıcımı

turbonun sorunlu olup olmadıgının acıklamasını gostermıyosun garıp tarzda yazılar yazıyorsun....benım olayım sahsı deyldır senıde tanımam...hatta bır oncekı konuya cevap yazma geregı bıle duymadım ınsanlar kendı arasında halleder dıye normalde yazı bıle yazmam okumayı tercıh ederım...ama turbodan anlayan bırıyım bu ısın ıcınden bırıyım o yuzden konusma hakkı hıssettım kendımde...

bana esnaflıgından degıl turbonun nasıl sorunsuz basabılcegınden bahset ????.. garetın o turboda sorun yoktur dedıgınden bahset????... got oldum pankartları bana bısey katmaz bısey kaybettırmez ...

v-tec
23-04-2009, 11:38
Bak simdi arkadasim insanlar zaten esnaf olarak kacdefa soylediler.Sen tak benim malimi olurda ki basinca bassmassa 1000km dene bi sorunla karsilasirsan gene malimi geri alirim diye.Olay bu.Insanlarin canina tak etti ki artik argo birkac kelime,cumlenin icinde bulunabiliyor.

turbonun ana damarı paldır...bılıyosundur muhtemelen...ben sana otomobıl satıcam ama motoru ıle sanzumanı arasında atıyorum bosluk var ama sen kullan bunda bı sorun olursa gerı alıcam dıyorum emınım kullanırsın dımı ????.... sahıslar benı ılgılendırmez dıyorum...

metin01
23-04-2009, 11:46
Gereksiz msj atip aksam aksam is cikarmayin . Sami abi acmis bu konuyu icinden bana msj sildirmeyin .

sen neyin msj siliyorsun blader madur olan senmisin ben miyim bide artis artis msj yazıyorsun

metin01
23-04-2009, 11:47
ya konu içinde çok defa söylenmiş edilmiş ... arasında sorun olanlar konuşsn edilsin diye .. diğerlerinin kızıştırmasının anlamı yok ... bunu niye anlamamak istiyoruz hala dışardan müdahaleler geliyor ?

ama bu konuda özellikle bakıyorum adanalı arkadaşlar ist li arkadaşlardan daha çok atlamış .. yok adana böle yok adanadalı birlik beraberlik ist te yok ... emin olun istli arkadaş da sizin kadar yüklenirse konudaki post sayısı 5 katına çıkar .. görkem de söylemiş miniksleri gerçekte tanısanız bence çok farklı olur ...

boş laflar bunlar akdaşlar ... konuyu gereksiz yere çekmeyelim bırakın konuda muhattabı olanlar konuşsn ...

niye önceki konuda böyle müdahale etmiyordunuz bana onu söyleyin kıvırmakta üstünüze yok bakıyorumda

sami_z01
23-04-2009, 12:03
olcum gerktiren 1 durum olursa ki bu zamana kadar hic olmadi,niye olsun ki ne istedigini

bilirsen,once incelerim sonra soker digital kumpas ile olcumunu yaparim..senin turbo gorsel

bolumu gecemediki...zaten sokulse turbo sokulmus diye *** atardin....
pal ile housing arasindaki bosluk cok oldugundan boost basmaz demiyorum
sadece gec basar....turbodan anliyan herkes bilir zaten....

arabanin sekman boslugunu asiri verirsen,nasil
ne olacagi marsa basmadan belli ise,bu boslukdan da
bu turbonun gec dolacagi asikar
cok bilgelik veya turbo profosoru olmak gerekmez

arkadaslar zaten konunun ilk sayfanin ilk bolumune bakarsaniz
GARRETTE yaziyor...halbuki turbonun ismi GARRETT olmali..

1-daha turbonu ismini bile dogru yazamiyan 1 adam,ne sattigini nereden bilecek

2-belkide turbonun ismini dogru yazdi kim bilir ..
--
senin ticaretin beni ilgilendirmiyor....sen konuya bizi dahil ettin...P01 domain ve hostingini benim

odedigim ve adima kayitli ...bu noktada sahsima laf solemis oluyorsun
banada cevap hakki dogurur

p01 icindeki herkes bende dahil bunu zevk icin yapiyoruz,,kimsenin bu isden maddi cikari yok
bir seye *** atmadan once konuyu dusun ogren oncelikle...lafin nereye gidebilecegine bak
sen azindan cikani once dusunsen is bu noktaya gelmezdi...

gec yazmamin sebebi ,yazdigimi anlaman icin,,,,,
bizim guruba okadar laf ettinde ,,senin dukyanindan bizzat senin yaptigin
hangi araba var buna cevap ver.....
ben sana ne araba yaptin diyorum,sen ben iyi ticaret yaparim yaziyorsun
anlamiyormusun

bu arada arabalarimiz yeterince hizli merak etme...
bunlarin verileri zaten mevcut,,,laf ile degil ispatli,,ve herkesin kabul ettigi olcum yontemleri ile
bizim hic vidyoda laf kalabalagi olmaz teknik verilklere dayanir....
saygilar

miniks
23-04-2009, 12:19
bişi sölücem sami sen çocukmusun ?
garrette yazmışız yok nerden bilcekmişiz ne sattıgımızı falan

Benim yaptıgım araclara gelince birebir motorunu yaptıgım arac ta mevcut sorunsuz biniyor adam

en son GTR yaptım mesela en hızlı arabanız ile denemek isterim .....

miniks
23-04-2009, 12:22
sen neyin msj siliyorsun blader madur olan senmisin ben miyim bide artis artis msj yazıyorsun

mağdur lugun nerden metin ?

sami_z01
23-04-2009, 12:23
gtr in rektefiyesini yapin tune mu ettin motorumu topladin.....

su evo 9 un gectigi araba mi ????

driftbox vidyosu koy .....yaptigi takdir edelim...typer 6.2sn 100-200@1.4 bar

uzatma 1 gun karsilasirz ozaman soylersin

miniks
23-04-2009, 12:25
yok daha araba kırıcak kadar senin gibi bilgiye sahip degilim USTA

stock takılıyoruz

heee evet evo 9 un gectigi arba

varsa yaptıgın evo 9 getir gec sami kızma bukadar

sami_z01
23-04-2009, 12:27
type r var ...sadece dbox koy

laf kalabaligi yapma.....

typerin sadece contasi patlak,,araba ya gidip bakabilirsiniz..yanlis vites den

miniks
23-04-2009, 12:29
D boxum yok typer hani nerde 20 nci yuzyıldaydı o typer sami hayal görme şimdi yatıo zavallı arac

ama cok meraklıysanız halili gönderin gtr a da cekelim bir d box

miniks
23-04-2009, 12:30
tamam ozaman şimdi niye tork yapıo sen niye yapmıosun

v-tec
en son GTR yaptım mesela en hızlı arabanız ile denemek isterim .....

gtr ye ne yaptınız ogrenebılırmıyım ????... ( cevap vermemıssınızde)

KMR2-GT

herkes esnaf olabılır ama ıyı esnaf olmak zordur.

ıyı esnaf her turlu musterısını memnun eder. gerekırse malını degıstırır yerıne baska turbo yada baska bısı verir.ki eğer gıcık alsa bıle musterısınden , musterısının parasını alarak cezalandırabılır bi şekilde ve kendınce.

ama sız ne turbonuuzu sattınız ne de paramızı alabıldınız.

miniks
23-04-2009, 12:31
gtr ye ne yaptınız ogrenebılırmıyım ????... ( cevap vermemıssınızde)

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=26920

sami_z01
23-04-2009, 12:32
tork yeni turbo kitinin borularini yapiyor.....motorda 1 sey yok hala yaptigim gibi duruyor
gidip bakabilirsin

bosver sen ...dbox koy laf kalabaligi bu....

ERDEMM
23-04-2009, 12:35
turbonun sorunlu olup olmadıgının acıklamasını gostermıyosun garıp tarzda yazılar yazıyorsun....benım olayım sahsı deyldır senıde tanımam...hatta bır oncekı konuya cevap yazma geregı bıle duymadım ınsanlar kendı arasında halleder dıye normalde yazı bıle yazmam okumayı tercıh ederım...ama turbodan anlayan bırıyım bu ısın ıcınden bırıyım o yuzden konusma hakkı hıssettım kendımde...

bana esnaflıgından degıl turbonun nasıl sorunsuz basabılcegınden bahset ????.. garetın o turboda sorun yoktur dedıgınden bahset????... got oldum pankartları bana bısey katmaz bısey kaybettırmez ...

garip tarzlarda yazılar yazmama zorluyosun arkadaşım.

Turbonun basma olayını sana daha nasıl açıklıycam söylediğim okadar kelime sence basıcağından emin olmam değilmidir. Kaldıkı sami bey gibi bende yazıyım garet değil o marka GARRETT :D:D:D

ERDEMM
23-04-2009, 12:43
herkes esnaf olabılır ama ıyı esnaf olmak zordur.

ıyı esnaf her turlu musterısını memnun eder. gerekırse malını degıstırır yerıne baska turbo yada baska bısı verir.ki eğer gıcık alsa bıle musterısınden , musterısının parasını alarak cezalandırabılır bi şekilde ve kendınce.

ama sız ne turbonuuzu sattınız ne de paramızı alabıldınız.

Arkadaşım daha memnun olmadıysan daha ne diyeyimki sana. Paranı aldın işte. 1 hafta turbo sende kaldı. Sonra yok bu 28 olamaz dediniz. Ok dedik 28 değil o turbo GT 0.25 dedik aldık.

PARA ve TURBO MEVZUSUNA ne olur benden mal al paranla lütfen yalvarıyorum:D:D:D Hatta sen gel dükkanı götür parada almıycam senden:D:D:D

v-tec
23-04-2009, 12:44
garip tarzlarda yazılar yazmama zorluyosun arkadaşım.

Turbonun basma olayını sana daha nasıl açıklıycam söylediğim okadar kelime sence basıcağından emin olmam değilmidir. Kaldıkı sami bey gibi bende yazıyım garet değil o marka GARRETT :D:D:D

Ney acıkladın teknık olarak banada konusuyosun hala ???....madem o pal boslugunu normal goruyosun ne kadar turbodan anladıgın bellı.....sevıyeyı ındırmeye zorluyosun...

got olmak mı senın acıklaman ???...teknık seyler soyle dıyorum GARRETT ın yazısını koy dıyorum o bosluk normal dıye ....bana got olucam ben basar dıyosam basar falan dıyosun....komık...

turbomu uretıyosun ???...o pal acıklıgınının nelere mal olucagını bılmıyosun burda gergın dalga gecıcı mesajlar yazıyosun....

v-tec
23-04-2009, 12:47
bişi sölücem sami sen çocukmusun ?
garrette yazmışız yok nerden bilcekmişiz ne sattıgımızı falan
.

senın ortagın cocukmu ?

halilcakir
23-04-2009, 12:49
Belliki buraya gelen turbo saglikli degil

sende diyorsunki saglikli

o zaman bence sen o turbonun saglikli olmadigini anlayacak bilgiye sahip degilsin (turbonun saglikli olmadigini bilmene ragmen satmaya calisiyor oldugunu dusunmuyorum) ve buda ortaya cikinca yaygara kopariyorsun

akli basinda herkes bir kisinin bir konuda bilgisi hakkinda yaptigi islere bakarak fikir yurutur

zaten atalarda aynasi istir kisinin lafa bakilmaz demis degilmi?

o yuzden bir bak bakalim sen bugune kadar neler yapmissin ne basarmissinda konusuyorsun

sami ramazanoglu ne basarmis neler yapmisda konusuyor hatta normalde konusmuyorduda senin bu yaygaran uzerine konusmak zorunda kaliyor

Yaptim dedigin GTR a yapilanlari musterin usenmese arabayi lifte alip kendide yapar bunuda biliyorsun degilmi?

Ben senin yaptim diyebilecegin iki arabayi biliyorum oda civic ile laguna.

Lagunayi yolda goren olmadi civicse draglarin gecilen tarafi konu mankeni bir ara vtec fatih nickli uyede yazmisti sonra msgi silindi

Bir tane elle tutulur gozle gorulur VERI yok telefonla cekilmis videolar resimler yani anca lafla uctum kactim ettim gectim...

Halboyleyken gel sen en iyisi benim asagida yazmis olduklarimi direk kopyala yapistir yapip foruma msg olarak gonder bu konuda kapansin

Bu adamin senin yasin kadar araba yapmisligi,sen ve tum arkadaslarina yardim etmisligi var be ayip ayip...

"Olayi tam anlamadigim ve en onemlisi tam SORUSTURMADIGIM icin yanlis anladim ve bunun sonucu olarak gaza gelerek basta Sami abi olmak uzere tum project01 grubuna ayip ettim ve bu yuzden ozur dilerim"

ERDEMM
23-04-2009, 12:50
Ney acıkladın teknık olarak banada konusuyosun hala ???....madem o pal boslugunu normal goruyosun ne kadar turbodan anladıgın bellı.....sevıyeyı ındırmeye zorluyosun...

got olmak mı senın acıklaman ???...teknık seyler soyle dıyorum GARRETT ın yazısını koy dıyorum o bosluk normal dıye ....bana got olucam ben basar dıyosam basar falan dıyosun....komık...

turbomu uretıyosun ???...o pal acıklıgınının nelere mal olucagını bılmıyosun burda gergın dalga gecıcı mesajlar yazıyosun....

Arkadaşım seviyesiz konuşan sensin ben değil. Yazdığın mesajları bi okurmusun bana kimin seviyesizce konuşup eleştirdiğini. Ben basar diyosam basar demedim okuduğunu iyi analiz et.

v-tec
23-04-2009, 12:52
Arkadaşım seviyesiz konuşan sensin ben değil. Yazdığın mesajları bi okurmusun bana kimin seviyesizce konuşup eleştirdiğini. Ben basar diyosam basar demedim okuduğunu iyi analiz et.

Ne yazdın pekı got olucam yazdın pankart acıcam yazdın bumu sımdı sevıyelı acıklama ???Hala sorularıma cevap vermekten kacıyorsun...madem basar dıyosun neden GARRETT butun turbolarında o bosluklara cok dıkkat edıyor ???..

teknık acıklama bılmıyorsan bılmıyorum de komık komık ben koycam bascak got olcaksınız falan deme ....

v-tec
23-04-2009, 12:54
Ben o turboyu arabama takıcam. Videolarını çekicem ne basıyo diye hatta ve hatta dyno öncesi sonrası koyucam. İsterseniz drfitbox lada deniyelim. Eğer dediğiniz gibi ise yani turbo basınç basmaz bi boka yaramaz ise ben bu forma fotoğraflar bölümüne *** oldum diye pankart açarak, kızararak resmimi koyucam. Eğer turbo basınç basarsa turboya dil uzatan esnaflığıma laf eden tüm arkadaşlar benim yaptığımın aynısını yapıcaklarsa ben varım.

sevıyelı teknık acıklama bumu ????...

miniks
23-04-2009, 13:00
Belliki buraya gelen turbo saglikli degil

sende diyorsunki saglikli

o zaman bence sen o turbonun saglikli olmadigini anlayacak bilgiye sahip degilsin (turbonun saglikli olmadigini bilmene ragmen satmaya calisiyor oldugunu dusunmuyorum) ve buda ortaya cikinca yaygara kopariyorsun

akli basinda herkes bir kisinin bir konuda bilgisi hakkinda yaptigi islere bakarak fikir yurutur

zaten atalarda aynasi istir kisinin lafa bakilmaz demis degilmi?

o yuzden bir bak bakalim sen bugune kadar neler yapmissin ne basarmissinda konusuyorsun

sami ramazanoglu ne basarmis neler yapmisda konusuyor hatta normalde konusmuyorduda senin bu yaygaran uzerine konusmak zorunda kaliyor

Yaptim dedigin GTR a yapilanlari musterin usenmese arabayi lifte alip kendide yapar bunuda biliyorsun degilmi?

Ben senin yaptim diyebilecegin iki arabayi biliyorum oda civic ile laguna.

Lagunayi yolda goren olmadi civicse draglarin gecilen tarafi konu mankeni bir ara vtec fatih nickli uyede yazmisti sonra msgi silindi

Bir tane elle tutulur gozle gorulur VERI yok telefonla cekilmis videolar resimler yani anca lafla uctum kactim ettim gectim...

Halboyleyken gel sen en iyisi benim asagida yazmis olduklarimi direk kopyala yapistir yapip foruma msg olarak gonder bu konuda kapansin

Bu adamin senin yasin kadar araba yapmisligi,sen ve tum arkadaslarina yardim etmisligi var be ayip ayip...

"Olayi tam anlamadigim ve en onemlisi tam SORUSTURMADIGIM icin yanlis anladim ve bunun sonucu olarak gaza gelerek basta Sami abi olmak uzere tum project01 grubuna ayip ettim ve bu yuzden ozur dilerim"

ben ozaman tek tek müşterilerimi arıyayım hadi girin foruma benim arbamı minikler yaptı diyin diye hepsine tembihleyim ozaman boş konuşma halil çakır

ben kimseden özür dilemem

sami de sende senin gibi kaç tane var sa umrumda degilsiniz ben turbo gnderdim aradan 1 hafta gecti bunu almıcaz derseniz o zaman önce siz oturun bir düşünün

yada beni aradıgınızda adam gibi izah etseydiniz bu çin kardeşim 5 metreen gören bunu tanır tarzında knuşulmasaydı çok bilen ustalarınız tarafından

vede ben yürgirin ustasına da götürdüm denmeeydi zaten bunlar yazılıp çizilmezdi

bana sen akıl verme benim kimseye özür borcum falan yok

laguna ile civice gelince

lagunayı 3 sefer motorunu yaptırdım 3 seferde zevkle bindim ve kırdım param cok seviyorum kırıp bozmayı

civic B20 iken neler yaptıgı ortada

draglarda gecilmişim gecmişim umrumda degil ben keyif için giriyorum draglara birini gecmek için degil

1 kere gittim 1 isini gecmek için ondada gecildim *** oldum geldim Allahın bildigini kuldan neden saklıyım ki :)

sonra K20 yaptım türkiyede ilk benden 1 yıl sonra cıktı ikincisi

onunla da her gece denemelere cıktım benim işim öle dbox la falan degil gece cıkarım gazlamaya ben geciomuyum gecliomuyum ona bakarım

sen bence bırak yalamalıgı yeter Türkiyede yalamadıgın adam kalmadı
ne yalama adamsın

miniks
23-04-2009, 13:03
Ne yazdın pekı got olucam yazdın pankart acıcam yazdın bumu sımdı sevıyelı acıklama ???Hala sorularıma cevap vermekten kacıyorsun...madem basar dıyosun neden GARRETT butun turbolarında o bosluklara cok dıkkat edıyor ???..

teknık acıklama bılmıyorsan bılmıyorum de komık komık ben koycam bascak got olcaksınız falan deme ....

bak güsel kardeşim sen mantıklı bir insansın yazdıgın yazı biçiminden belli oluyor

peki ben turboyu gönderdigim zaman bana telefonda adam gibi bunun izah edilmesimi lazım yoksa bu çin kim görse onu anlar mı demesi lazım

bana denseki bunda üretim hatası olabilir yanlış bişiler olabilir yani burasında şöle bir acaiplik var biz bunu gönderelim bir daha bak sende bilen birine baktır yada aldıgın yere bir danış

seve seve karşılarım

ama bana yaklaşım bu degildi

şu an konuştuklarımız benim actıgım ilk konu ile uzaktan yakıdan alakasız

tolga900
23-04-2009, 13:03
ewet yaptığı evo benim arabam ailevi sebeplerden dolayı arabayı söktüm arabanın videosu ortada yaptığı araba benim arabam arabama da sami abi yede laf söyletmem 97 oktanla 1,3 barda 100-200 9,2 saniye bakalım 100 oktansız ne olacak PROJECT YAPTIĞI EVO ANKARADADA İST YARIŞMIŞTIR EVO EGZOS FİLTRE VE FLASLA BİTİK BALATAYLA DYNODA 386 HP TEKERDEN DE 310 HP VERMİŞTİR BU SONUÇ OZ DAHİL BİR ÇOK KİŞİ HAYRET ETMİŞTİR.
AYRICA BEN O VARMI DENİLEN EWOYA MİNİKSLERDEN ALDIĞIM PARÇALAR VARDIRKİ EN SON BİR TANESİ GECEN HAFTA ALINDI HİÇ BEKLEMEZDİM POLEMİĞE BU ŞEKİDE KATILACAĞIM.

miniks
23-04-2009, 13:06
ewet yaptığı evo benim arabam ailevi sebeplerden dolayı arabayı söktüm arabanın videosu ortada yaptığı araba benim arabam arabama da sami abi yede laf söyletmem 97 oktanla 1,3 barda 100-200 9,2 saniye bakalım 100 oktansız ne olacak PROJECT YAPTIĞI EVO ANKARADADA İST YARIŞMIŞTIR EVO EGZOS FİLTRE VE FLASLA BİTİK BALATAYLA DYNODA 386 HP TEKERDEN DE 310 HP VERMİŞTİR BU SONUÇ OZ DAHİL BİR ÇOK KİŞİ HAYRET ETMİŞTİR.
AYRICA BEN O VARMI DENİLEN EWOYA MİNİKSLERDEN ALDIĞIM PARÇALAR VARDIRKİ EN SON BİR TANESİ GECEN HAFTA ALINDI HİÇ BEKLEMEZDİM POLEMİĞE BU ŞEKİDE KATILACAĞIM.

Dogrudur tolga abi ben isim vermedim

yarası olan gocundu

tolga900
23-04-2009, 13:07
Derse giriyorum eğitim eksiği olan varsa tamamlarım
konular
1-saygı
2-hoşgörü
3-alçakgönüllülük

delikanlılık dersi verilmemektedir o allahın bir lütfudur.

KMR2-GT
23-04-2009, 13:08
Arkadaşım daha memnun olmadıysan daha ne diyeyimki sana. Paranı aldın işte. 1 hafta turbo sende kaldı. Sonra yok bu 28 olamaz dediniz. Ok dedik 28 değil o turbo GT 0.25 dedik aldık.

PARA ve TURBO MEVZUSUNA ne olur benden mal al paranla lütfen yalvarıyorum:D:D:D Hatta sen gel dükkanı götür parada almıycam senden:D:D:D

2 3 defa okusana yazdıgımı

halilcakir
23-04-2009, 13:09
msgini okudum birsey yazmamis dedim sonunda yine baslamissin hakarete

gercekleri duyunca hakarete sarma bugune kadar hakaretlerin sonucunu gorduk bir *** olmadi;)

yalamalik sizin isinizdir musterinin arabasini kendi arabaniz gibi lanse edip sonra bizim degil diyen sizsiniz

ben yalama olsam herkes severdi

buna dense dense dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar denir

ben sevdigim saydigim bir abime laf soylenmesine izin vermiyorum ortadaki gercekleri soyluyorum hosuna gider yada gitmez ama gercekler acidir acitir

param cok kiriyorum kimse karisamaz diyorsan yuregirinde parasi cok cesme tatilinden donerken terlikle araba surunce yanlis vites atip conta patlatti yaz gunu bunla ugrasamam dedi birakti arabayi ankarada
gitti sifir mercedes aldi simdi onla geziyor type-r neden yatiyor dersen...
keyfi yetince yapacakmis oyle diyor;)

gel konuyu kisisellestirme CIN MALI diyen ustayi Sami abi sandigini bu yuzden boyle davrandigini kabul et

miniks
23-04-2009, 13:16
Ben ne zaman müşterinin arabasını kendi arabam gibi lanse etmişim ? şunu bana nerde gördügünü okdugunu bir göster modifiyemde bile yanlış yazıldı hemen düzelttirdik boş konuşma

benim sana hakaretim degil gerceklerimdir

şimdi de başladın yüregire yalamalıga

metin01
23-04-2009, 13:16

senin ticaretin bu kadar olur üç kuruşluk :heyoo::heyoo: kusura bakma ağır laf olduysa hafifletelim
senin ticaretin ile miniklerin arasındaki ticaret anlayışı farklı..

halilcakir
23-04-2009, 13:20
Ben ne zaman müşterinin arabasını kendi arabam gibi lanse etmişim ? şunu bana nerde gördügünü okdugunu bir göster modifiyemde bile yanlış yazıldı hemen düzelttirdik boş konuşma

benim sana hakaretim degil gerceklerimdir

şimdi de başladın yüregire yalamalıga

hakaret haksiz adamin isidir sirf sozum var diye buyuklerime senin gibi argo kullanmiyorum yoksa bilen iyi bilir hakaretlerimi

konuyu saptirma sen YANLIS ANLADIM artistlik yaptim sonunda figuran oldum ama simdi kiviriyorum de
bu konuda burda kapansin olurmu?

BrakeHorsePower
23-04-2009, 13:21
yane sonunda erdem bile çileden çıktı. Gereksiz olmaya başladı bu tartışma...

ERDEMM
23-04-2009, 13:22
senin ticaretin bu kadar olur üç kuruşluk :heyoo::heyoo: kusura bakma ağır laf olduysa hafifletelim
senin ticaretin ile miniklerin arasındaki ticaret anlayışı farklı..

Arkadaşım 3 kuruşun peşine düşen ben değil sensin. Laflarını uslubunu bilde konuş. Hafifletmeni merakla bekliyorum. 3 kuruşun peşinde olsam almazdık o turboyu düşün öle konuş.

miniks
23-04-2009, 13:22
hakaret haksiz adamin isidir sirf sozum var diye buyuklerime senin gibi argo kullanmiyorum yoksa bilen iyi bilir hakaretlerimi

konuyu saptirma sen YANLIS ANLADIM artistlik yaptim sonunda figuran oldum ama simdi kiviriyorum de
bu konuda burda kapansin olurmu?

halil sen hep yaz çok gülüyorum sana çünkü

en büyük figuran sensin bu camiada

Cihan
23-04-2009, 13:24
Şöyle bir bakıyorum da iki tarafı hiç tanımayan birileri konuyu okusa, mesajları okusa, mesajlardaki saygıyı, uslubu, ahlakı görse, argo kelimelere dikkat edilse vs. kime hak verirdi aceba?

halilcakir
23-04-2009, 13:26
Ya bu en son ilkokuldaki laf savaslarina donecek belliki

Sen konuyu saptiriyorsun sadece o yuzden alltakileri cevapla

1 - CIN MALI ni diyen ustayi Sami abi sandinmi sanmadinmi?

2 - O turboda pal boslugunda bir gariplik varmi yokmu?

miniks
23-04-2009, 13:27
bana kimse hak vermesin

Tuner
23-04-2009, 13:29
adanadaki arkadaşlar bu turboyu herhangi bir araca taktımı ???

metin01
23-04-2009, 13:30
Arkadaşım 3 kuruşun peşine düşen ben değil sensin. Laflarını uslubunu bilde konuş. Hafifletmeni merakla bekliyorum. 3 kuruşun peşinde olsam almazdık o turboyu düşün öle konuş.

ben üç kuruşun peşine düşmüş olsaydım turboyu gönderdiğim gün aramaya başlardım hilmilere sor hangi gün aradımda bana paramı gönder dedim.ha göndermişse bile daha haberim yok tenezül edipd e daha bankaya gidip bakmadım.:hahaha::hahaha:

uslubuma gelince ''çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır'':heyoo:

miniks
23-04-2009, 13:31
Ya bu en son ilkokuldaki laf savaslarina donecek belliki

Sen konuyu saptiriyorsun sadece o yuzden alltakileri cevapla

1 - CIN MALI nı diyen ustayi Sami abi sandinmi sanmadinmi?

2 - O turboda pal boslugunda bir gariplik varmi yokmu?

Çin malı diyen usta metinin bana telefonda verdigi adamdı adıda sami degildi yani sami sanmam imkansız
daha sonraki telefon konuşmasında yüregirin ustasınada gösterdik oda aynı şeyi söledi diyende metin
forumda S A M İ bu dört harfi yan yana hiç kullanmıyan ben

sadece yüregirin ustası kim PO1 oldugunu bildigim için PO1 yazan gene ben

ben samiyi tanımam etmem po1 onunmuş yada deiglmiş onu da bilmem

ama bir anda samiyi savunan larda sizlersiniz bütün adana maşallah

hepimiz samiyiz hepimi po1

iki gündür

sen bu maddelere nerden vardın halil ?

Boost Up
23-04-2009, 13:32
Şöyle bir bakıyorum da iki tarafı hiç tanımayan birileri konuyu okusa, mesajları okusa, mesajlardaki saygıyı, uslubu, ahlakı görse, argo kelimelere dikkat edilse vs. kime hak verirdi aceba?

Konuyla gram alakası olmayan bir post... Tek kişiye karşı adana olunca ve herkese tek tek laf anlatmaya çalışınca kimin haklı olduğunu söylemeye gerek yok. Bende pek birşey yazmak istemedim ama Hilmi yada Ahmet abi artık hangisi yazıyorsa, herkes aynı soruyu soruyor aynı cevabı veriyor sanki her sorduğunuzda farklı bir cevap verecek. Baştan aşağı okusanız anlarsınız kim haklı kim değil ve belki bütün yazılanları okuyunca sorduğunuz her sorunun cevabı var aşağı yukarı her sayfada.

halilcakir
bana kimse hak vermesin

Miniks kotu niyetli oldugunuzu hic dusunmedim ama madem boyle yaziyorsunuz P01 olarak bizde daha fazla yorum yapmiyoruz

miniks
dur ikinci soruna da cevab vereyim

gerci bir çok kez yazdım

ben göz ile bakarak turbonun dogru yada yanlış oldgunu anlıcak kadar usta deiglim bunuda daha önce yazdım bu yzuden de ustalar harcanmasın adana da dedim

ama açtım pali ölçtüm 60 mm geliyor ölçüsü demekki 2860rs miş turbo bunu bilmicek kadar da cahil degilim

iynn-RS
23-04-2009, 13:33
bana kimse hak vermesin

sana kımsenın hak vermesıne yada körü körüne savunmasına gerek yok.

haklı oldugun belli oluyor yazılanlardan;)

ERDEMM
23-04-2009, 13:35
ben üç kuruşun peşine düşmüş olsaydım turboyu gönderdiğim gün aramaya başlardım hilmilere sor hangi gün aradımda bana paramı gönder dedim.ha göndermişse bile daha haberim yok tenezül edipd e daha bankaya gidip bakmadım.:hahaha::hahaha:

uslubuma gelince ''çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır'':heyoo:

Turboyu gönderdiğimiz gün arıyamazdın çünki daha ustana göstermemiştin. Konunun açıldığı gün turbo mevzun patlak verdi sonra gönder paramı dedin. Tenezzül edip etmiyceğin senin bileceğin iş zenginim havalarındasın bakıyorum allah daha çok versin.

Hafifletme lafının açılımını
senden bekliyorum.

halilcakir
23-04-2009, 13:36
Miniks sorun pal capi degil pal ile housing arasindaki diger turbolarda olmayan ama bunda olan asiri fark

burda soylenen zaten bu farktan dolayi bu turbo cok gec dolar SAGLIKLI olmaz idi ama neyse uzatmanin anlami yok sen malini geri aldin dedigim gibi kotu niyet olmadigini ispatladin

miniks
23-04-2009, 13:38
bana izah edilme şeklini ben begenmedim 1000 kerede yazdım

halilcakir
23-04-2009, 13:45
O cin mali tabirini bende sevmedim nolursa olsun oyle soylenmemesi gerekti ama dedigim gibi onu soyleyen bizle alakali degildi

neyse iste ortada yanlis anlama oldugu belli oldu ama kalpler cok kirildi insallah zamanla tamir olur

zamaninda sayfalarca tartismis biri olarak diyorumki

uzadikca birseye yaramiyor

herkese sevgiler saygilar

metin01
23-04-2009, 13:49
Turboyu gönderdiğimiz gün arıyamazdın çünki daha ustana göstermemiştin. Konunun açıldığı gün turbo mevzun patlak verdi sonra gönder paramı dedin. Tenezzül edip etmiyceğin senin bileceğin iş zenginim havalarındasın bakıyorum allah daha çok versin.

Hafifletme lafının açılımını
senden bekliyorum.

biz turboyu ilk gün ne olduğunu öğrendik zaten sze göre mal iyi bize göre hatalı idi ben yine kalkıp minikslere ayıp olmasın diye turboyu gönderiyorum bana başka mal gönder dedim pm halen duruyor....ama olmaz dedi bende mecbur kaldım söyledim ama hilmi olayı siteye yansıttı ..neyse zaten gerisini biliyor herkes
zengin havalarına girmem beni bağlamz çünkü.kimseye beleş para dağıtılmıyor

halen diyorsun paranı istedin ben aradım ne yapacaz dedim sadece sor hilmiye...ama sen bana paranın peşinde iması veriyorsun o senin yakıştırman.
ama size göre paramı istedim anlayışınız bu..

ha ben böyle saygısızlığa iten olay başkalarının büyüklerine karşı olan saygısızlığındandır .

ERDEMM
23-04-2009, 13:59
biz turboyu ilk gün ne olduğunu öğrendik zaten sze göre mal iyi bize göre hatalı idi ben yine kalkıp minikslere ayıp olmasın diye turboyu gönderiyorum bana başka mal gönder dedim pm halen duruyor....ama olmaz dedi bende mecbur kaldım söyledim ama hilmi olayı siteye yansıttı ..neyse zaten gerisini biliyor herkes
zengin havalarına girmem beni bağlamz çünkü.kimseye beleş para dağıtılmıyor

halen diyorsun paranı istedin ben aradım ne yapacaz dedim sadece sor hilmiye...ama sen bana paranın peşinde iması veriyorsun o senin yakıştırman.
ama size göre paramı istedim anlayışınız bu..

ha ben böyle saygısızlığa iten olay başkalarının büyüklerine karşı olan saygısızlığındandır .

Arkadaşım sen benden büyük değilsin ve o 3 kuruşmuhabbeti ve hafifleme olayını sen yazdın. Ben değil

Ben birdaha bu konu hakkında yorum yazmıycam saçma sapan yerlere varıyor. Olay artık kişiler arasında devam etmeye başlıycak.

Neyse Adana'lı arkadaşlar kalın sağlıcakla:)

DaRkNeSs-
23-04-2009, 14:22
çok merak ettim
acaba şu bahsi geçen turbonun bi resmi varmı koyabilirmisiniz?

M_PROJECT
23-04-2009, 15:07

Gozun donmus saldiracak yer arama. Neyi sildigimi biliyomusun veya o postu kime yazdigimi. Gormeden bilmeden magdurum diye saldirma saga sola. Ben isimi yapiyorum. Magdursan magdurlugunu bilki hak versin insanlar. Gormedigin postlar icinde birdaha terbiyesizce msjlar atma.

ef186
23-04-2009, 15:33
Bu iş Çığrından Çıkalı Çok Oldu !!!!

douu
23-04-2009, 15:37
pardon saygısızlık etmem ama bu miniklerin üslubunu her hangi bir üye kullansa 5 defa banlanmıştı bi uyarırmısınız artık biz memleket milliyetçisiyiz evet ADANAmızı seviyoruz ve ne olursa olsun konuyla alakası olmayan adanalılara karşı saygısızca bazı laflar ediliyo eger bu adamlar bu kadar önemliyse bu forum için o zaman adreside RLSPERFORMANCE yapın üslup konusunda biraz dikkat edin arkadaşım aynı camianın adamıyız...!!!

Maxiboost
23-04-2009, 15:49
pardon saygısızlık etmem ama bu miniklerin üslubunu her hangi bir üye kullansa 5 defa banlanmıştı bi uyarırmısınız artık biz memleket milliyetçisiyiz evet ADANAmızı seviyoruz ve ne olursa olsun konuyla alakası olmayan adanalılara karşı saygısızca bazı laflar ediliyo eger bu adamlar bu kadar önemliyse bu forum için o zaman adreside RLSPERFORMANCE yapın üslup konusunda biraz dikkat edin arkadaşım aynı camianın adamıyız...!!!

ya hastamısınız kardeşim? diğer adanalılar fln kim ne demiş? araya girmeseniz olmaz dimi? yazmasanız bu konuya kimseyede cevap gelmezdi. Alakası olmayan adanalı arkadaşlarımıza niye laf söylesinler işleri güçleri mi yok. Şimdi ben sana diyo muyum siteye niye laf atıyosun bizim sitemize laf geliyor beğenmiyosan git vs...

douu
23-04-2009, 15:53
ya hastamısınız kardeşim? diğer adanalılar fln kim ne demiş? araya girmeseniz olmaz dimi? yazmasanız bu konuya kimseyede cevap gelmezdi. Alakası olmayan adanalı arkadaşlarımıza niye laf söylesinler işleri güçleri mi yok. Şimdi ben sana diyo muyum siteye niye laf atıyosun bizim sitemize laf geliyor beğenmiyosan git vs...

kimse sitenize laf etmedi ben saygılı olarak konuştukça bana gelen cevaplar saygısızlaşmaya devam ediyo ben biraz saygı istiyorum tartışmaya giren bazı adamlar tartışmaya girdikleri adamların yaşlarının farkında degiller benim kimseyle sorunum yok ben biraz saygı istiyorum miniklerin adanada ot biçme günümü gibi bi tabir kullanmasını ben üzerime alınırım arkadaşım !!!!!

Maxiboost
23-04-2009, 15:57
kimse sitenize laf etmedi ben saygılı olarak konuştukça bana gelen cevaplar saygısızlaşmaya devam ediyo ben biraz saygı istiyorum tartışmaya giren bazı adamlar tartışmaya girdikleri adamların yaşlarının farkında degiller benim kimseyle sorunum yok ben biraz saygı istiyorum miniklerin adanada ot biçme günümü gibi bi tabir kullanmasını ben üzerime alınırım arkadaşım !!!!!

ya nedir bu ünlemler falan savaş mı var? biraz sakin yazın... Ot biçme gününü sen niye üstüne alındın? yaş olayına herkes saygı göstericek diye birşey yok uygun değil dersin geçersin ama GÖSTERECEKSİN ULAN!!! SAYGI!!! fln yazmaya gerek yok adamın tercihi göstermiyor saygı sanane yani? böyle yazıncada saygısızlık oluyor...

douu
23-04-2009, 16:00
ot biçme gününü sen adanada olsan sende yanlış anlarsın ben adana sınırları içinde yaşıyosam bu adamın sözünü yanlış anlarım benim de verilecek cok güzel cevaplarım vardır ama minikler benden 1 yaş büyük diye saygı gösteriyorum kendime bırakıyorum...

emretorlak
23-04-2009, 16:16
Mal geri iade edilmiş problem ortadan kalkmış.Herkez neyin derdinde hala bağıra çağıra yazıyor bişeyler ispatlanmaya çalışılıyor:)

Satıcı 1 kişi, alıcı 1 kişi. Yazan çizen 130 kişi:beuj:

MuratB
23-04-2009, 16:19

konuyla alakasız yazılmasın birşey lütfen yaw anlamıyormusunuz? ingilizcemı yazalım napalım?

bence dışardan arkadaşlar yazmasın konunun muhattapları yazsın ortalık karışmasın arkadaşlar..hatta ve hatta birbirinizi telden arayıp konuşun burdan halledilecek iş deil bu!!

O 130 kişiye söylüyorum

İnsanlar 50 kere söylemiş yazmayın diye

bırakın onların arasında problem onlar çözsün çözmeye çabalamayın

BİRŞEYİ DEĞİŞTİREMİYORSUNUZ SADECE KONU UZUYOR

miniks
23-04-2009, 16:23

beni banlasalar mutlu olucaksan

sami abine bir özel mesaj atıver onu da yapsın :):)

Dünyanın sonu degil yaa tech turkeye giremicem diye bir kaygım olmaz

XSi
23-04-2009, 16:24
Ben teknik bi yorum yapayım, öteki konuda resmi gördüm

Ordan sadece hava emilmiyor mu?

douu
23-04-2009, 16:31
beni banlasalar mutlu olucaksan

sami abine bir özel mesaj atıver onu da yapsın :):)

Dünyanın sonu degil yaa tech turkeye giremicem diye bir kaygım olmaz

senle bi derdim yok benim sadece saygılı konuşman gerektigini söylüyorum o kadar biz sana saygı gösteriyosak sende bize göstereceksin yoksa herkesten terbiyesiz olmasını bizde biliriz ..

ANGEL'S 200SX
23-04-2009, 16:32
konu kilitlenirse bu problem ortadan kalkmıs olur.

Cihan
23-04-2009, 17:13
Konuyla gram alakası olmayan bir post... Tek kişiye karşı adana olunca ve herkese tek tek laf anlatmaya çalışınca kimin haklı olduğunu söylemeye gerek yok. Bende pek birşey yazmak istemedim ama Hilmi yada Ahmet abi artık hangisi yazıyorsa, herkes aynı soruyu soruyor aynı cevabı veriyor sanki her sorduğunuzda farklı bir cevap verecek. Baştan aşağı okusanız anlarsınız kim haklı kim değil ve belki bütün yazılanları okuyunca sorduğunuz her sorunun cevabı var aşağı yukarı her sayfada.

Madem ben alakasız yazdım sen neden yazdın? Farkettiysen yazılarımı bir Adanalı olarak değil tarafsız olarak yazdım. Umarım böyle olaylar tekrar yaşanmaz. Herkese iş hayatında başarılar diliyorum.

senna
23-04-2009, 19:40
Ben teknik bi yorum yapayım, öteki konuda resmi gördüm

Ordan sadece hava emilmiyor mu?

hava emiliyor fakat eğer boşluk fazla olursa kaçak vs olabilir normaldede bir miktar akışkan o tip boşluklardan geçerek iç kısma geçer(santrifuj pompa gibi aynı,ondada hesap yaparken pervane üzerinden geçen akışkan miktarına ayrıca kayıp akışkan miktarınıda eklersin yada çıkarırsın belirli hesaplarda)açıklığın fazla olması basınç problemlerine yol açabilir

Oz`
23-04-2009, 20:26
1 TEK adanalı 1 tek iistanbullu yada 1 tek insan yazmasın SAmi abi ve minikler KONUSUR YAZANI YEMİN EDEİRM BANLARIM burası sizin oyun alanınız değil dalga geçmeyin ! varsa kozları paylaşırlar size ne k im adanaya ahmete mehmete laf dio yeter yaaa KRALMISINIZ ! adamı delirtmeyin insan gibi bırakın yasssınlar!:ofk::ofk::ofk:

Oz`
23-04-2009, 20:30
Kralsınız ya :) erkeksiniz ya peki ya siz kimsiniz hepiniz asıosunuz kesiosunuz

elden büyük El KRaldan büyük kral hepinizden büyük Allah var SALAK SAÇMA konusucaksanız Defolup gidebilirsiniz burda adana istanbul kavgası FALAN yok
bakın kralcılık yapmayın Gerekli insanlarla ben konuştum size laf düşmez kitledim.