----MINIKS demis:---------
Adana da masallah herkes Turbo üzerine doktora yapmis
hepinizde turbonun sorunlu oldugunu sölemissiniz takmadan nerden vardiniz bu kaniya ?
P01 ne dediyse o oluyor Adana da onu anlamis olduk bu ticaret ile
P01 i turbo fabrikasi acmaya davet ediyorum bu kadar bilgi ziyan olmasin harcanmayin ustalarim
GARRETTE e rakip bile olabilirsiniz pal açisini falan hesapliyarak turbonun çin mali oldugunu falan
biliosunuz
konunun muhataplari okusunlar ondan sonra kapatirsiniz
benim Adana ile görüslerimi herkes okusun
p01 in bna projelerini bir yazarsiniz bende size istanbuldan kac tane proje cikmis onu yazarim. burasi
istanbul orda hafta1 araba yapiliosa burda gunde 10 yapilio yazidgin yazi biraz garip olmus. ama
sanirim proje danismanligindan iscilik arka plan oluo senin bu yazdigin yazi ile. bunun polemigini mi
yapicaz.
----------------------------P01 CEVABI------------------------
1-oncelikle laflari kimin veya kimlerin soledigini bilmeden sallama..konunun p01 ile ne ilgisi var ????
malina guveniyosan geri alirsin konu da bu kadar luzumsuz uzamaz ...
2-daha cok zaman olmadi, beni arayip innovate wideband calibrasyonu nasil yapacam diye soran sen
degilmisin,bu yolun basi daha,,, daha bunu soruyorsun ... bizim turbolar hakkinda bilgimizi test
edecek duzeyin cok cok alti bu sevye...
3-ilk modifiye yaptigim araba 1985 sahin idi,rallide kaza yapan 1 arabanin setini almistim
***ben weberlerin cikardigi sesi dinlerken o yillarda ,sanirm ancak bol bol sut icyordun,ve AGU sesi
cikartiyordun
ilk turbo kiti taktigim arabam 1995 yilindaydi ,,reno spor nun yarista kullandigi full kit vardi ve 4 teker
disk de dahil ...
****o yillarda sanirm sen uzakdan kumandali arabalarla oynuyordun
4-typerin eksantriklerinin derecelerini gozunle olctugun gunleri ne cabuk unuttun,sonunda linki
gosterince kivirdigin gunleri...
5-proje diye bahsettigin sey ,lagunanin icinden araba sesi cikarmak ise basarili idi
bir az akustigi bozuk du ama cok gulduk.
6-p01 sadece uye olanlarin arabalari proje arabasi olarak yapiyor .bu sebepden dolayi
az uye ve az araba var.ama proje olan araclarda yerini hak ediyor..soz ile degil ispat ile, caddede
yuruyerek ve gunluk kullanarak
a- turkiyedeki ilk typeR turbo ve typeR olarak en hizlisi
b- s2000 turbo,
P01 referans : http://www.full-race.com/catalog/pro...oducts_id=2163
fullrace in s2k kitine p01 in hondasini referans gostermesi cok hos,ustelik bu kadar cok
taninan 1 firma,turkiyeden 1 garaji referans veriyor bu dahada hos..
her 1 yaptigimiz projeye 10 araba yaparsin da referans o bir araba oluyor .
c- turkiyede bulunan bir cok honda,subaru, evo ve 106gti turbo da p01 imzali map ile yuruyor
bu rakam 50 den fazla..
7-p01 da yapilan herhangi 1 arac mutlaka DIGITAL kamera ile cekimi yapilir
ve DRIFTBOX ile olcumu konur buna eyim datasi dahildir ..ve dbn dosyasi istenildiginde konabilir
****yani safc ekranini telefon ile cekip data olarak koymaya tenezzul etmez..veya yanlis vites atip
yuksek devir ceviriyor imaji vermez.
garajlar meselesine gelelim:
turkiyedeki tum garajlarla iyi iliskilerimiz var dostluk ve alis veris
avk
pasaoglu
mantar
tork garaj
arican
best servis
vs vs vs
sadece 1 kez ,1 garajin bilgisini kullandik o da DOGAN ustaydi,1 kezde ankaradan SATILIMIS ustanin
tecrubesini sadece evet dedi..okadar ama bu dahi yeterli bizim icin..P01 bunlari soylemekten
yayinlamakdan asla utanmaz ve cekinmez..bu 2 ustayi da gorsem tanimam ama bize yardim ettiler..
bu arada SATILMIS usta tatsiz 1 kaza yapmis gecmis olsun,acil sifalar dileriz...
tabi avk yi unutmamak lazim
MINIKS: bizden 2 kez turbo seti alidi type r in
1. seti pazarlik edip malzemeler gittikten 10 gun kadar sonra bozdular pazarligi..arada OZGUN oldugu
icin kabul ettik..kaparoyu bile gonderdik..
2.seti takistle aldiniz
TABIIIII bu arada sizler de malzemenin iyisini kimden alcagizi biliyorsunz
son olarak bizim senle hic isimiz olmaz.
saygilar