Orijinalini görmek için tıklayınız : subaru wrx
burak_01
18-05-2009, 15:25
mrb arkadaşlar linkte ki aracı almayı düşünüyoruz bilen tanıyan tüm eksi ve artılarıyla fiyat ve özellik bakımından yardımlarınızı bekliyrm
http://www.sahibinden.com/subaru_var_ama_boylesi_yokkkk_-85WQQaXQQ13516570WQQpXQQdisplayitem
başka arac tavsiyeleride değerlendirilecektir. :)
tşk lerr:heyoo:
aracı ve sahibini tanımıyorum, istersen ara sor nereye gidiyormuş bakıma oradan daha sağlıklı bilgi alırsın,
Selam, aracı Dogan diye birisindenmi almış acaba bunuda sorarmısın?
Neden wrx ? Sti baksanız daha iyi olmaz mı 40civarına STI lar var
Neden wrx ? Sti baksanız daha iyi olmaz mı 40civarına STI lar var
STI ile WRX arasında fark var, kendi kullanımı için daha ideal olan WRX kanımca.
DogukanB
18-05-2009, 19:37
Selam, aracı Dogan diye birisindenmi almış acaba bunuda sorarmısın?
Doğan Abinin eski aracı olması lazım. Eğer o ise gönül temizdir.:)
STI ile WRX arasında fark var, kendi kullanımı için daha ideal olan WRX kanımca.
Fark olduğunu bildiğim için öle yazdım zaten :) Ne olabilirki ideal olan? WRX'in STI'dan iyi olduğu hangi nokta var ?
WRX günlük kullanım için ideal olan bi araçtır, STI kadar sert degildir. STI kullanan daha sonra WRX kullansın kendini mercedes kullanıyomuş gibi hisseder.Gerçekten ve gerçekten sti kullanırken yoruluyo insan sert bi araç. Ayrıca WRX'in yakışı STI'dan düşüktür.
burak_01
19-05-2009, 14:16
ya stı baktık ama aradıgımız fiatlara pek yok gbii o yüzden wrx daha cazip geldi:)
ayrıca bizde 3 20 cabrio var onla takas etmeyi düşünüyrz şuan aracın sahibi ile iletişim içindeyız fakat sonuç ne olacak bende bilmyrm.
sizce fiat nasıl pekii??
WRX günlük kullanım için ideal olan bi araçtır, STI kadar sert degildir. STI kullanan daha sonra WRX kullansın kendini mercedes kullanıyomuş gibi hisseder.Gerçekten ve gerçekten sti kullanırken yoruluyo insan sert bi araç. Ayrıca WRX'in yakışı STI'dan düşüktür.
Söylediğin hiçbi özellik bence WRX'i alınabilir yapmıyor :) Sonuçta impreza alan biri güç için alıyor yorulması vs. umrunda olsaydı başka şeyler alırdı. Neyse herkezin kendi zevki sonuçta. Ben sadece neden STI deil demiştim cevabı geldi. Bizim bir abide var bug eye sti şu anda Tork garajda yatıyor istersen detayları görüşebiliriz :)
Söylediğin hiçbi özellik bence WRX'i alınabilir yapmıyor :) Sonuçta impreza alan biri güç için alıyor yorulması vs. umrunda olsaydı başka şeyler alırdı. Neyse herkezin kendi zevki sonuçta. Ben sadece neden STI deil demiştim cevabı geldi. Bizim bir abide var bug eye sti şu anda Tork garajda yatıyor istersen detayları görüşebiliriz :)
alpinde 02 bug eye STİ yı var :) , yani aracın nasıl olduğunu bilir, garajımızdaki bug eye STİ kiminmiş merak ettim.
WRX son derece "alınabilir" bir araçtır, kullanım amacı önemli.
"300-350 HP + AWD + Subaru sürüş güvenliği bana yeter, keyifle süreyim ancak ailemle birlikte de gezmeye rahatça gidebileyim" şeklinde bir bakış açısı için STi'a ciddi bir alternatiftir. ( Ki bu ayarda bir WRX dahi oldukça sert ve konforsuzdur, bir BMW ile kıyaslandığında )
400+ yürüyecem, sağlam bir tranny ve yürüyenim olsun, arabanın sertliği hiç önemli değil şeklinde bir yaklaşımda da STi alternatifsiz kalıyor...
Not1: Subaru için konuşuyorum, yoksa tabii ki değişik markalar için de benzer şeyleri söylemek mümkün.
Not:2 Bu söylediklerim 2007 sonuna kadar olan Subarular için geçerlidir, 2008 ve sonrasında olay çok farklılaştı.
gökh@n_gr
19-05-2009, 16:12
senin mantığına göre subaru firması wrx modelini boşuna üretmiş mi oluyo?? sti kullanıcısı bi arkadaş yazmış wrx in artısının günlük kullanıma daha ugun olduğunu.piste çıkmıcaksan roll falan işlerine girmeyip şehir içi seni tatmin edecek bi araç olark wrx üretilmiş ki wrx pisttede gayet başarılı bi araç;)
Tabiki herkezin kendi zevki sonuçta, mesela evli orta yaşlarda birisi için çok ideal WRX, ailesini bindirip gezebilicegi bi araç ve perfonmasıda çok çok tatmin edici. Wrxin koltukları bile sti göre çok rahat, süspansiyon desen rahat. Bunlar bence çok büyük artısı WRX'in. Motor zayıf desen(ki degil fazla yorulmamış ise) gidip forged yapmak zor degil, şanzımanıda zayıf degil bence(düzgün vites atmasını bilen için). Ha tabi bunlar benim düşüncem, eger kullanıcagım 2. araçım olmaz ve 300bg bana yeticek ise gider WRX alırdım STI yerine. Burdaki bunları paylaşmamdaki amaç ise alıcak arkadaşın bunları yaşamış birisinden duyması, yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. ;):p Her türlü araç içinde bilgi verebiliriz, bildigimiz araç olur ise.:icon_tup:
Tork Garaj da şuan Orhan ustanın kendi araçı var bug eye STI, başka şehir dışından geldiyse bilemiycem. Bende merak ettim hangi araç var şuanda bir bug eye hastası olarak.:D
burak_01
19-05-2009, 21:24
arkadaslar altını çizerek söylüyrm bizde m3 var 2003 smg gereken stresi ondan atabiliyrzz.
++++ artı ++
sarı 320 cabrio var bidee onunla takas düşünüyrzz.wrx in bizi tatmin edeceğine düşünerekten yola çıktık kısmet ne gösterir bilinmez fakat bu araç temiz bi araca benzioo.
yardımlarınız???
:)
senin mantığına göre subaru firması wrx modelini boşuna üretmiş mi oluyo?? sti kullanıcısı bi arkadaş yazmış wrx in artısının günlük kullanıma daha ugun olduğunu.piste çıkmıcaksan roll falan işlerine girmeyip şehir içi seni tatmin edecek bi araç olark wrx üretilmiş ki wrx pisttede gayet başarılı bi araç;)
Kardeşim yazımı tam okumadın sanırım :) Herkezin kendi zevki demiştim. Evet bana göre gereksiz bir üretim, başkasına göre değil :)
Selam arkadaşım, ben de STI/WRX bakıyorum takasa, bu sahibinden.com fiyatları neden bu kadar şişik 2002 sti 37 ye gitti sanayide, wrx yok gözüküyor o fiyata?
Gerçek piyasası nedir bu arabanın?
Selam arkadaşım, ben de STI/WRX bakıyorum takasa, bu sahibinden.com fiyatları neden bu kadar şişik 2002 sti 37 ye gitti sanayide, wrx yok gözüküyor o fiyata?
01-02 Bugeye için konuşuyorum
Wrx 28-32 arası alınır
Sti 36-42 arası alınır
arabasına ve üzerindekilere göre
bug eye'in bir sonrası? hoşlanmıyorum o kasadan ben.
edit: bir sonrası derken 2003 kasa, eski model zaten düşünmüyorum.
12 litre civarları yakıcak, konforu önemsiz cici bir araba bakıyorum ben.
99-2000 GC8 alınması daha mantıklı hafiflik açısından eğer proje amaçlı ise.Ama yok ben gezerim piyasada yaparım derse kullanıcı ozaman Bugeye daha mantıklı.
bug eye'in bir sonrası? hoşlanmıyorum o kasadan ben.
Gdb kasa bende beğenmiyorum.Hawkeye en güzeli :D
Edit:
Ozan sen kaç model bakıyorsun ?
edit yaptım koray:)
2003 ikinci nesil veya 2004, bug eyeden sonraki
Shadow_Dancer
19-05-2009, 22:18
gdb nasıl begenilmez koray :)
edit yaptım koray:)
2003 ikinci nesil veya 2004, bug eyeden sonraki
Zorla biraz 2005 sonu al ozaman Gdb kasa alacaksan.Dccd olsun hem araçta.
gdb nasıl begenilmez koray :)
Çok çirkin be Soner :) yada Hawkeye çok güzel olduğu için buna bakasım gelmiyo diyelim :D
Farları beni benden alıyo yani o derece beğenmiyorum :D
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Jacco%20Willemsen/Random%20Shots/offset.jpg
www.dot.dot.dot.com :D
http://www.dragtimes.com/images/10455-2006-Subaru-Impreza.jpg
arkadaşın konusunu da kirlettik, kusura bakmaz inşallah.
sti bile zorlama oluyor esasında, czt üstüne 15-20 birşey vermek gerekecek. WRX de 250 mantıklı limit dediler, zaten CZT 250 oluyor çok ucuz ve sorunsuz.
bakıyoruz işte...
Evet son mesajım konuya daha fazla kirlenmesin.
Ozan,
Impreza.org'dan WRX hakkında çok detaylı hazırlanmış mesajlar bulabilirsin faydalı olacaktır.330-350 arasına kadar sorunsuz binilebiliyor WRX'e
Shadow_Dancer
19-05-2009, 22:28
Çok çirkin be Soner :) yada Hawkeye çok güzel olduğu için buna bakasım gelmiyo diyelim :D
Farları beni benden alıyo yani o derece beğenmiyorum :D
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Jacco%20Willemsen/Random%20Shots/offset.jpg
çocugumu keserim... bildigin it gibi duruyor :) arkadas kusura bakmasın harbiden kirlettik konusunu
arkadaslar altını çizerek söylüyrm bizde m3 var 2003 smg gereken stresi ondan atabiliyrzz.
++++ artı ++
sarı 320 cabrio var bidee onunla takas düşünüyrzz.wrx in bizi tatmin edeceğine düşünerekten yola çıktık kısmet ne gösterir bilinmez fakat bu araç temiz bi araca benzioo.
yardımlarınız???
:)
İlk sayfada bi soru sordum yardım edebilmem için sana. O ilana bakıp hangi araç oldugunu bilmek için ermiş olmak gerek. ;) Hangi ustada bakım yaptırdıgını sor o ustadan yardım al sana önerceklerim bunlar şimdilik.
Valla 37bin sti güzel paraya almış, araçın durumu nasıl peki? Bence şuanda krizden dolayı fiyatlar öle gibi gözüksede benim kafamdaki araç piyasa degerleri
Gc8: 20-27
01-02 Wrx: 30-35
02 STI: 39-44
03 Wrx: 38-41
03 STI: 45-49
04 Wrx: 42-44
04 STI: 48-52
05 Wrx: 45-47
05 STI: 48-52
01-02 Bugeye için konuşuyorum
Wrx 28-32 arası alınır
Sti 36-42 arası alınır
arabasına ve üzerindekilere göre
Ben araçımı yazın satmayı planlıyorum şu sıralar farklı bişiler var aklımda hiç belli olmaz üst modeller gözüme batıyo :D ama o fiyat aralarına zor satarım:p
arkadaşın konusunu da kirlettik, kusura bakmaz inşallah.
sti bile zorlama oluyor esasında, czt üstüne 15-20 birşey vermek gerekecek. WRX de 250 mantıklı limit dediler, zaten CZT 250 oluyor çok ucuz ve sorunsuz.
bakıyoruz işte...
Yok hocam, 250limit olurmu hiç Wrx için, kim sölemişse neye göre kıstas almış merak ettim.:) Wrx ile 350hp alan var Ankarada mis gibi gazlıyo bi problem yok:icon_tup:
Arkadaşın konusunu kirleticem ama açıkça sölemek gerekirse 09 WRX kullanıcısı olarak arac her gün için ve yol yapmak için gerektiğindede gitsin die alınıyorsa gayet güzel. Piste çıkmadıkça performansı gayet yeterli bir araç.
37 ye satılan aracın plakasını özelden yollarmısın,
merhaba rengini biliyorum, plakaları aklımda tutamam ama soracağım, öğrenip pm atarım.
Bu arada wrx ile kapak açmadan bir tarafını değiştirmeden alınabilecek güç olarak düşünüyorum ben onu. Sadece egzoz yazılım IC ile o kadar güç alınabiliyor mu ki?
Valla piyasada yaprak kıpırdamıyor, o fiyatlara keşke alım satım olsa.
merhaba rengini biliyorum, plakaları aklımda tutamam ama soracağım, öğrenip pm atarım.
Bu arada wrx ile kapak açmadan bir tarafını değiştirmeden alınabilecek güç olarak düşünüyorum ben onu. Sadece egzoz yazılım IC ile o kadar güç alınabiliyor mu ki?
Valla piyasada yaprak kıpırdamıyor, o fiyatlara keşke alım satım olsa.
O güçler wrx turbosu ile olmaz tabiki ama motor açmadan IC, komple eksoz, yazılım, enjektör, STI turbosu ile alınır elbette o güçler (tabiki şuan piyasada yorulmamış kaç tane WRX vardır bilemem).
burak_01
20-05-2009, 15:16
herkesin ilgi ve alakasına tşk ederim.yıne isteyen yorumlarını yazabilir:)
yıne bu fiatlara 320 ci cabrio ile takaslı wrx düşünen tanıdıklarnız veya bildiğinz araçlar olursa tavsiyelerinizi değerlendiririmm
burak_01
22-05-2009, 08:16
güncelll... :)
istanbuldaysa gidip bakacak arkadaşımız vardır senin için elbet,
ben aileme yardım etmek zorunda olduğum için yazdan sonra değiştirebileceğim arabayı:(