Orijinalini görmek için tıklayınız : K-vtec vs. 207 RC
Serhat Y.
24-05-2009, 00:52
Part 1http://videos.streetfire.net/video/Kvtec-vs-207-RC_683868.htm
part 2http://videos.streetfire.net/video/Kvtec-vs-207-RC_683876.htm
k vtec uzamıs gitmis heehhe masalah :)
Tamer 6 saat sonra Tem bahçeşehir gişelerinde bekliyorum kardeşim bi deniyelim.
MAşaallah vtec e typer arkadan ikisinide geçecek diye bekledim bir an ama :)
Tüm araçlara maşaallah..
edo typer
24-05-2009, 01:01
cok sasırdım 207 egzosu soksun bı daha deneyım derım:S
butun araclara masallah k vtecın sesı cıgerden:D ALLAH kaza bela vermesın..
207 rcler 206 rcden yawas mı:S???
o kırmızı olan, annemin arabası :D hahaha
maaşallah ama K yı 207 lerle denemek bence yersiz, çünkü bendeykende denediğim 207 ler geçememişti..
utkuselamoglu
24-05-2009, 01:04
vteccccc.....uzamışşş baya..
o kırmızı olan, annemin arabası :D hahaha
maaşallah ama K yı 207 lerle denemek bence yersiz, çünkü bendeykende denediğim 207 ler geçememişti..
Kanka bende bi 207 ile denemişdimmi?
korna işini bi düzgün yapamamışsınız :)
2 aracada maşallah
Kanka bende bi 207 ile denemişdimmi?
kanka deneme ;) vtec hiyerarşisi kurdum 207 üstünde :D
Serhat Y.
24-05-2009, 01:36
MAşaallah vtec e typer arkadan ikisinide geçecek diye bekledim bir an ama :)
Tüm araçlara maşaallah..
camcar olarak geçmek ayıp olurdu yoksa bende bian geçip gitmek istedim açıkcası:). benimde 207 rc ile denemelerim var, fark şaka gibi gerçekten ,ama video çok uzun olduğu için koyamadım. video kesme-biçme işine hakim bi arkadaş varsa gönderiyimde bi halletse çok iyi olur.
video kesme-biçme işine hakim bi arkadaş varsa gönderiyimde bi halletse çok iyi olur.
http://www.downloadtr.com/program.asp?id=3297
name: yaser999 A:C49E668B
buda full yapman için kullanıcı adı ve şifresi basit bi program kolay çözersin çok çok işe yarıyan bir program
Serhat Y.
24-05-2009, 01:45
ben ilk defa denedim 207 RC. ile ve denemeden önceleri bu aşşağıda ki videoyu izlediğim için açıkcası çok fark olacağını sanmamışıtım fakat vtec altı denediğimiz halde kafayı bile çıkaramadı RC. çok ilginç
http://videos.streetfire.net/video/Fn2-vs-207-Rc-3Roll_175469.htm
http://videos.streetfire.net/video/207-Rc-vs-Fn2_175468.htm
http://videos.streetfire.net/video/Fn2-Typer-vs-207-rc_175466.htm
VeNoM_35
24-05-2009, 02:25
vti devrine bekliyor herzamanki gibi 5500 sabitledi rc gelsin:D maşallah ama iyi gidiyor, typer ile denemişsinizdir mutlaka sonuç nasıl?
_muhaRRem
24-05-2009, 03:11
BS fn2 vs K vtec rollingini bende merak ettim..
Serhat Y.
24-05-2009, 03:28
k-vtec sahibi tamer benim kardeşim sayılır. ama fn2 ile vtec sonucunu merak etmen bana biraz tuhaf geldi. bu konuda senin kadar rahatım bende...
_muhaRRem
24-05-2009, 03:33
k-vtec sahibi tamer benim kardeşim sayılır. ama fn2 ile vtec sonucunu merak etmen bana biraz tuhaf geldi. bu konuda senin kadar rahatım bende...
hangi konuda benim kadar rahatsınız tam anlıyamadım ??
chevy_Boy
24-05-2009, 05:33
ilk videodaki monolog çok ii gayet özetlio durumu "böylemi gido RC yani" :D vtec e nazar değmesin aman maşala
la kepaze olmuşuz:D, demek ki boşuna yırtınmıyoruz fazladan 50 beygir için
DoDo_hamann
24-05-2009, 08:30
ben ilk defa denedim 207 RC. ile ve denemeden önceleri bu aşşağıda ki videoyu izlediğim için açıkcası çok fark olacağını sanmamışıtım fakat vtec altı denediğimiz halde kafayı bile çıkaramadı RC. çok ilginç
http://videos.streetfire.net/video/Fn2-vs-207-Rc-3Roll_175469.htm
http://videos.streetfire.net/video/207-Rc-vs-Fn2_175468.htm
http://videos.streetfire.net/video/Fn2-Typer-vs-207-rc_175466.htm
Can çok fena geçmiş fn2'yi:)
Enteresan arabadan arabaya çok fark ediyor.
BS-TypeR ın koyduğu videolar benim. :)Arabadan arabayasını bilmiyorum ama bakımdan bakıma cok farkediyor. Ne alemde RC bilmiyorum ama benim 15000 bakımdan önce araba alakasız bi şekilde yavaşlamıştı, geçtiğim ya da yakın gittiğim herkes yanımdan uzayıp gidiyordu. Sonra bakıma girdim benzin pompası neredeyse tıkalıydı. Bakımdan sonra araba kendine gelmişti. Ama tabiki bunlar bahane deil 2 araca da maşallah.
iki aracada maşallah diyim.ama rc nin çok daha iyi gitmesini beklerdim
çok guzel yarıs olmus elınıze saglık. k baya ıyı gıtmıs
k vtec efsanelerden zaten.ama rc ile bnde bu kdr fark beklemiyordum.
MAŞALLAH Tamer, cem ne dio bu konuda:)
Nerede bu ankara nın fn2 gecen RC leri :)
Ist da Vtec RC gciyor olacak iş degil :)
207 yavaş geldi bana ama denenen devirle çok alakası var. 207 altlarda inanılmaz iyiyken üstlerde o kadar başarılı değil. bunu bilemiycem ama eskiden bastığım bir 207 vardı ve istediğim devirde basmadığımda geçemiyordum
ben denerim alt devirde aynı araç ile isterse :)
jdm-fuat
24-05-2009, 13:04
benim videolarım yokmu yaa ak vtec ? bide rc yi kullanan arkadasım arabasına pek kıyamaz + cocuk yeni ;)
emretorlak
24-05-2009, 13:25
vti vs rc = vti geçer alkış kıyamet
fn2 vs rc= rc geçer yorum yok
rcden daha ıyı gıtmesını beklerdımki herkesın beklentısı o yonde aracta bıseylerın eksık oldugu bellı, ama k nın hakını yemıyelım ztn efsanelerden ve cok ıyı gıdıor...
ben denerim alt devirde aynı araç ile isterse :)
ben ne diim kanka 207 yavaş heralde ben gitmedim arabam yok ztn :)
ama ben fn2 klasmanındaydım serhat kankamla denemişitk serhat o geceki bütün videoları koysana kanka eğlence olsun :)
vti vs rc = vti geçer alkış kıyamet
fn2 vs rc= rc geçer yorum yok
:icon_tup:
Serhat Y.
24-05-2009, 20:01
ben ne diim kanka 207 yavaş heralde ben gitmedim arabam yok ztn :)
ama ben fn2 klasmanındaydım serhat kankamla denemişitk serhat o geceki bütün videoları koysana kanka eğlence olsun :)
bende o geceyle ilgili video yokki cem. gökselde ve tamerde var heralde. hesapta cd ye yazıp vericeklerdi bana. koyarım ozaman. kanka sende de videolarım var benim sende vermedin haala hatırlatırım.
bende o geceyle ilgili video yokki cem. gökselde ve tamerde var heralde. hesapta cd ye yazıp vericeklerdi bana. koyarım ozaman. kanka sende de videolarım var benim sende vermedin haala hatırlatırım.
abi onlar noldu biliomusun masaüstüne kaydemtiştim bigün virüs yedim format atınca hepsi gitti kusura bakma valla:)
Serhat Y.
24-05-2009, 21:02
abi onlar noldu biliomusun masaüstüne kaydemtiştim bigün virüs yedim format atınca hepsi gitti kusura bakma valla:)
nediyosun yaa:eek: neyse sağlık olsun çekeriz yine video.
nediyosun yaa:eek: neyse sağlık olsun çekeriz yine video.
sizleri izlicez artık benden bişi olmaz :D
Serhat Y.
24-05-2009, 21:12
en kısa zamanda senide sahalara bekliyoruz senin gibi düzgün bi adamın erken jübile yapmaması lazım. biz yine aramızda makaramızı yapalım
sizleri izlicez artık benden bişi olmaz :D
hayırdır sen sattınmı arabayı??
nitrO_Oxide
24-05-2009, 23:37
hayırdır sen sattınmı arabayı??
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=30103
üni bitircez, çalışıp para kazancaz die baya koptuk demek :s
K vtec ye maşallah diyelim ama artık demek istiyorum bende K vtecle...
merhaba arkadaslar rc nın sahibi benim. o aksam sadece izlemek ıcın ordaydım ama bı deneyelım dedık aracı bugune kadar hiç sıkıstırmadım kıyamadıgım vede bundan once gt vardı onda cok sorun yasadıgım ıcın sıkıntı olur diye. o gece ılkkez sıkıstırdım aracımı. arac bılgınız gibi 1360kg. aracta zaten asırı yuk vede malzeme vardı bagajımda. k plaka arkadasımız devamlı vtec acıcı ıle denedi bunu göz artı etmeyelim. buda demek oluyorki o 2ncı viteste 5bın devırde vtec acarken bende 2 vites 5 bın devıre yakın oluyor vede ayırması normal oluyor. guzel geceydı kazasız belasız atlattık. fn2 arkadasa geldıgımızde diğer seyleri bastan anlatmamıza gerek yok ;)
K vtec den cıkan o duman normalmidir ?
nightkids_han
25-05-2009, 07:53
maşallah araçlara ,
fakat RC denemesinin sonucu normal değil
THP 175 hp araç boru değil sonuçta
vti'ı ezmesi lazım bence.....
THP 175 hp araç boru değil sonuçta
vti'ı ezmesi lazım bence.....
:D :D :D ne len bu fındık ezmesi mi :hahaha:
Aynı kombinasyonlu vtec var mı Ankara'da ???
sende nasilbir reno düşmanlığı varsa bu arkadaşdada tam sana zıt reno sevgisi honda düşmanlığı var :)
emretorlak
25-05-2009, 08:06
K vtec den cıkan o duman normalmidir ?
Motor yağ yakıyordur
sende nasilbir reno düşmanlığı varsa bu arkadaşdada tam sana zıt reno sevgisi honda düşmanlığı var :)
aynen ha sanki karşısındaki araba 160 beygir değil de 110 beygirlik bir aile arabası :D
neden RC 5500 de deniyor ki, bir üst vitese atsana hatta 2?
ADMISE R1
25-05-2009, 08:20
arkadaşlar öncelikle 207 rc ile eğlencesine denedik bunu belirtmek isterim.arabam çoğu vtec gibi biraz yağ yakıyor duman ondan yani bide 0 40 kullandığım için biraz daha da fazla yakıyor.RC İLE DE İLK DENEMEMİZ VTEC AÇIKKEN 2.DNEMEMİZ BENİM 3000 DEVRİMDE OLDU.
ADMISE R1
25-05-2009, 08:24
Tamer 6 saat sonra Tem bahçeşehir gişelerinde bekliyorum kardeşim bi deniyelim.
kanka senle de bi deniyemedik yaw gerçekten bi akşam görüşelim.ama ben bi debriyajımı değiştiriyim ondan sonra olsun bari insaf 40 000 km oldu:D
Oki kanka bekliyorum egsoz işini kafaya takma halledeceğiz.
nightkids_han
25-05-2009, 08:52
ehehehehe olurmu?
nightkids_han
25-05-2009, 08:53
devir severim.....abartılmadığı sürece honda severim...
serdargoksu
25-05-2009, 09:22
2 aracada bravo, vtec ayrı tabiki
ADMISE R1
25-05-2009, 10:49
Oki kanka bekliyorum egsoz işini kafaya takma halledeceğiz.
valla kanka deriyajımı değişiyim egsozumu değişiyim bi de avans açarsak heralde bi boy daha hızlanırım:)
ADMISE R1
25-05-2009, 10:54
camcar olarak geçmek ayıp olurdu yoksa bende bian geçip gitmek istedim açıkcası:). benimde 207 rc ile denemelerim var, fark şaka gibi gerçekten ,ama video çok uzun olduğu için koyamadım. video kesme-biçme işine hakim bi arkadaş varsa gönderiyimde bi halletse çok iyi olur.
230 km anladın sen onu eheeheeee:D
ADMISE R1
25-05-2009, 10:55
tabiki şaka fn2 vtec karşılaştırmak yersiz tabiki
Serhat Y.
25-05-2009, 11:10
230 km anladın sen onu eheeheeee:D
:icon_tup: kanka dönüş yolunda senle sıktıgımız video var ama göksel mıçmış içine videonun, full zoom yapmış ekran sırf senin arabanın ön çamurluğundan ibaret yaani:)
ADMISE R1
25-05-2009, 11:11
kanka senin canın saolsun
ADMISE R1
25-05-2009, 11:11
emeğine sağlık
GKS TypeR
25-05-2009, 11:27
videoları çeken benim zaten parmaklarım kırık alçıda diye sıkamadım kahroldum :D çok güzel bi akşamdı gelan arkadaşlara çok teşekkürler biraz kalabalıktık ama güzel oldu. bu arada ben ve oradaki diğer arkadaşlar gördü ki RC nin fn2 geçmesi gerçekten zor. hatta K vtec Rc yi geçtikten sonra rc ye karşı fikirlerim iyice değişti.
videoları çeken benim zaten parmaklarım kırık alçıda diye sıkamadım kahroldum :D çok güzel bi akşamdı gelan arkadaşlara çok teşekkürler biraz kalabalıktık ama güzel oldu. bu arada ben ve oradaki diğer arkadaşlar gördü ki RC nin fn2 geçmesi gerçekten zor. hatta K vtec Rc yi geçtikten sonra rc ye karşı fikirlerim iyice değişti.
yaa kanka şu sendeki son gece videolarını koysana serhatla denediğimizi
ADMISE R1
25-05-2009, 12:03
yaa kanka şu sendeki son gece videolarını koysana serhatla denediğimizi
vaaay pis pugcu seni gerçi artık minici demek lazım ama neyse:D
Aynı kombinasyonlu vtec var mı Ankara'da ???
ankarada vteclerın soyu tukendı bence, :D yada bız bılmıoruzdur vardır ıllakı deneyen...
ankarada vteclerın soyu tukendı bence, :D yada bız bılmıoruzdur vardır ıllakı deneyen...
O zmn İstanbul vteclerinden yolu Ankara'ya düşen var mı die bakıyım :)
O zmn İstanbul vteclerinden yolu Ankara'ya düşen var mı die bakıyım :)
hedeflerı buyutmek lazım boşver:D
aynen öyle oldu.. var olanları da Turbolandı... ;) 2004-2005 yıllarında ankara'da vtec çok sayıda vardı.. ama sonra hepimiz birer birer sattık...
ben alt devirde denerim videodaki rc kabul ederse
B.Aktepe
25-05-2009, 16:34
Konu dağılıyor konu, toparlayacam birazdan uçacak msg.lar
Serhat Y.
25-05-2009, 19:31
hocam toparlasan artık şu konuyu
jdm-fuat
25-05-2009, 19:46
bi benim headers sız vtec imle k vtec le 4 vitesin sonuna kadar yan yana gittiğim hatta bazı yerlerde kafa cıkardıgım videolarım yok :(
aracları tebrık ederım guzel bır gece olmus maksat eglenmek ve oda olmus
benle de denesene muratım :):):):):):)
senle cok denedim genclerin önünü tıkama kenara gec:)
ADMISE R1
25-05-2009, 20:04
bi benim headers sız vtec imle k vtec le 4 vitesin sonuna kadar yan yana gittiğim hatta bazı yerlerde kafa cıkardıgım videolarım yok :(
kanka orda video çekmedik ben yukarıdada yazdım zatende dönüşteki denemelerimiznde videosu yok:icon_tup:
jdm-fuat
25-05-2009, 20:07
kanka orda video çekmedik ben yukarıdada yazdım zatende dönüşteki denemelerimiznde videosu yok:icon_tup:
hımmmmm ok ok ;)
yav su vtecleri toplayalım bi ara :)
vtec 10 seneye rağmen verdikleri performansları oldukca iyi japon işi oldugu için sanırım bunu fransızda yakalamak mümkün diil diye düşünüyorum ama rc yi kullanan arkadaşın pilotaj yeni araç olması ve kıyamaması nedeniyle vtec arayı böyle açabiliyo bence burda o geçer sen geçersin diilde konu bence 10 yaşında bir arabanın yağ yakmasına ragmen bu performansı!!
daha saglıklı karşılaştırmalar ben geçerim sen geçersin diilde hangisinin çiğeri sağlam ona bakmalıyız bence şahsi düşüncem kimse yanlış anlamasın
ADMISE R1
25-05-2009, 20:15
merhaba arkadaslar rc nın sahibi benim. o aksam sadece izlemek ıcın ordaydım ama bı deneyelım dedık aracı bugune kadar hiç sıkıstırmadım kıyamadıgım vede bundan once gt vardı onda cok sorun yasadıgım ıcın sıkıntı olur diye. o gece ılkkez sıkıstırdım aracımı. arac bılgınız gibi 1360kg. aracta zaten asırı yuk vede malzeme vardı bagajımda. k plaka arkadasımız devamlı vtec acıcı ıle denedi bunu göz artı etmeyelim. buda demek oluyorki o 2ncı viteste 5bın devırde vtec acarken bende 2 vites 5 bın devıre yakın oluyor vede ayırması normal oluyor. guzel geceydı kazasız belasız atlattık. fn2 arkadasa geldıgımızde diğer seyleri bastan anlatmamıza gerek yok ;)
2.denememizde 3000 devirde başladık ama vtec açılınca sonuç aynı olmaya başladı.ama tabiki sonuç ne olursa olsun eğlenmekti:icon_tup:
Fuat senin araban benim vteclede 3 sonuna kadar yürüdü tek fark biz iki kişiydik senin araçın tek kişi.
2.denememizde 3000 devirde başladık ama vtec açılınca sonuç aynı olmaya başladı.ama tabiki sonuç ne olursa olsun eğlenmekti:icon_tup:
Yağ yakıyosun spec aynı ben aynı ben :) :)
Yağ yakıyosun spec aynı ben aynı ben :) :)
tayfun jv nin kısa başka vtecde takılı artık denediin vteclere dikkat et ehehe:)
yağ eksıltmeyen vtec vtec deıldır:D
selenoıdden ust kapaktan karterden heryernden eksıltıorum hamdolsun:D
Fark etmez ikinci denemede 6500 de bastıtırım kanka.
Fark etmez ikinci denemede 6500 de bastıtırım kanka.
kanka senin 7000inde bascaz ok bana uyar:)
6500 derim başka bişey demem.tememmi neyse konu yine kaynayacak.
7000de bassana tayfun tam tork devrın ıste:D
Kanka muratta kardeşimiz yaw bizde geçme geçilme yokki.
murata gıcıgım o yuzden dıyorum anca sen geçersin yerime:D
şaka bı yana cok onemlı bole demen.degerımızı bılmemız lazım
kamer sen 2 ben 3 basalım cek ordan 1,5 adana:)
tamam kabul :D gelırken getırrım 1.5ları :)
vtecburac
25-05-2009, 23:24
BS fn2 vs K vtec rollingini bende merak ettim..
muharrem k vtec ve s vtec hemen hemen eş değerde;)
vtecburac
25-05-2009, 23:35
hay senin headerssız vtecıne başlatma len, gel bu tarafada bi bakalım headerssız vtecın nasıl yuruyomus:D
vtecburac
25-05-2009, 23:38
yav su vtecleri toplayalım bi ara :)
aynen katılıyorum sword, yap bi öncülükde şu vtı leri bi toplayalım hepsini kısalı, kısasız, N/A deneyelim. KİNG belli olsun:D
king demişsiniz geldim :D:D
king demişsiniz geldim :D:D:hehe: bu adamı seviyorum ya mıknatıs gibi king lafını duydumu siteye giriyor girmeyen adam :D
:hehe: bu adamı seviyorum ya mıknatıs gibi king lafını duydumu siteye giriyor girmeyen adam :D
o vtec gecesine m-jet le gelirim, kısasız, cia'sız, düz borusuz, benzinsiz motorlu die sınıfımı ayırırım yine king olurum :D:D
vtecburac
26-05-2009, 00:13
o vtec gecesine m-jet le gelirim, kısasız, cia'sız, düz borusuz, benzinsiz motorlu die sınıfımı ayırırım yine king olurum :D:D
ya sen gönüllerin kingisin artık furkan:icon_tup:
;) dun yolda bıraz sıkıstırdım arabada bıraz kasma var gibi çözmus degılım benzin filtresimi tıkalı olabılır ? üst devırlere cok gec cıktım. :soru: bugun bi yeşilyurt mepaya ugrayacagım
Serhat Y.
27-05-2009, 10:24
erkay senin araç RC değilmiydi yaa. Avatarındaki otomobil bölümünde 207gt yazıyor.
GKS TypeR
27-05-2009, 10:55
erkay senin araç RC değilmiydi yaa. Avatarındaki otomobil bölümünde 207gt yazıyor.
farkedermi :D
rc kanka eski arabaları gt idi
GKS TypeR
27-05-2009, 11:06
cem mcs yi bekliyoruz. onada gider :D
cem mcs yi bekliyoruz. onada gider :D
trafik yaparız kanka :D
ya kanka o deilde şu son gecenin videolarını koysana izleyelim ben hiç izlemedim eğlence olsun aç hemen bi konu
GKS TypeR
27-05-2009, 11:15
trafik yapmam yapanlarında kınıyorum :D
kanka videolar evde eve gidince konu açarım koyarım videoları
vıdeoları beklemedeyız o zmn:D
trafik yapmam yapanlarında kınıyorum :D
kanka videolar evde eve gidince konu açarım koyarım videoları
ok kanka akşama izleyelim :)
GKS TypeR
27-05-2009, 11:22
bak kanka millet videoları bekliyor. rezil olma sonra diyeceğimde ama allahtan arabayı sattın :d
kanka dua et o akşam bs typeR serhatla sıkıyodun :D ben kullansam iyice yalan olmuştun. :d zaten ertesi gün sattın arabayı :d
bak kanka millet videoları bekliyor. rezil olma sonra diyeceğimde ama allahtan arabayı sattın :d
kanka dua et o akşam bs typeR serhatla sıkıyodun :D ben kullansam iyice yalan olmuştun. :d zaten ertesi gün sattın arabayı :d
nie olm 2 de basınca 220 ye kadar gayette güzel gidiodum :)
GKS TypeR
27-05-2009, 11:44
nie olm 2 de basınca 220 ye kadar gayette güzel gidiodum :)
kanka işte bu lafa diyecek hiç şey yok :D
:beuj::beuj::beuj::beuj:
araba rezil olacak bi arabamı sence???okdar parayı 1 2 boy geçmek için pek vermezdim...
GKS TypeR
27-05-2009, 12:03
araba rezil olacak bi arabamı sence???okdar parayı 1 boy geçmek için pek vermezdim...
arkadaşım araban hayırlı olsun araba gerçekten güzel araba cem benim samimi arkadaşım biz işin makarasındayız ama
cem in arabasının fn2 typer ı 1 boy geçtiğini sana kim söylemişse yalan söylemiş :confused: 1 boy mu yanyana yürüsün yeter. benim iyi bildiğim bi araba o videoları koyunca anlarsın
arkadaşım araban hayırlı olsun araba gerçekten güzel araba cem benim samimi arkadaşım biz işin makarasındayız ama
cem in arabasının fn2 typer ı 1 boy geçtiğini sana kim söylemişse yalan söylemiş :confused: 1 boy mu yanyana yürüsün yeter.
sagolasın eyw.tabiki arkadaslar arasında bole seyler yasanır.ben cemin arabasının typarı 1 boy geçtigini solemedim.1 2 boy typerın gectigini ima etmeye calıstım.yanlıs anlamıssın.bundan dolayı 1 2 boy geçilmek yada gecmek okadar onemli deil.1 2 boy geçmek için o paraları FN2 ye vermezdim dedim.;)
cem in arabasının fn2 typer ı 1 boy geçtiğini sana kim söylemişse yalan söylemiş :confused: 1 boy mu yanyana yürüsün yeter. benim iyi bildiğim bi araba o videoları koyunca anlarsın
ayrıca su an şehir dısındayım.izmire gidince bol bol video eklenecektir;)
GKS TypeR
27-05-2009, 12:52
sagolasın eyw.tabiki arkadaslar arasında bole seyler yasanır.ben cemin arabasının typarı 1 boy geçtigini solemedim.1 2 boy typerın gectigini ima etmeye calıstım.yanlıs anlamıssın.bundan dolayı 1 2 boy geçilmek yada gecmek okadar onemli deil.1 2 boy geçmek için o paraları FN2 ye vermezdim dedim.;)
eyvallah yanlış anlamışım demekki, :o zaten bende o kadar parayı peugeot geçeyim diye vermedim araba gözüme güzel göründü sıfır aldım yarın s2000 alabilirim onlada peugeot geçersem sen peugeot geçmek için mi s2000 para verdin diye yazarmısın
aslında sende haklısın cem benim kankam olmasa o kadar para vermişim ya peugeot la denemem bile ;)
değerine göre deneniyorsa hiç deneme olmasın o zaman zaten değerleri belli
GKS TypeR
27-05-2009, 13:05
değerine göre deneniyorsa hiç deneme olmasın o zaman zaten değerleri belli
aynen hemen herşeyin maddiyata dökülmesi hiç güzel değil.
Serhat Y.
27-05-2009, 13:31
araba rezil olacak bi arabamı sence???okdar parayı 1 2 boy geçmek için pek vermezdim...
yeni araban hayırlı olsun öncelikle cemin arabasını almakla çok iyi bir karar verdin. cem deyken son gece senin arabayla en son ben denedim, kısmet olursa seninlede deneriz ilerde arabalarda değişiklik yaparsak. o kadar para mevzusuna ben katılmıyorum. sonuçta BMW 320ci alan biriside o kadar parayı 206 RC ye geçilmek için vermiyordur. farklı gözlerlede bakmak lazım biraz
kanka işte bu lafa diyecek hiç şey yok :D
nie olm 5 sonu yakalayıp geçiodnuz akşam 2 de basınca :) 3 de basınca hemen çıkıodunuz ama
ya neyse bu mevzuda kavga etemyin yaw geçemk gçeilmek dert deil makarayı kakaya döndürmeyin:)
RC. bundan önceki GT di.
MUGENPOWE®
27-05-2009, 13:49
uuu beter vtec
Tamer, mahşallah k vtec e :)
kazasız belasız her iki aracada.
Serhat Y.
27-05-2009, 13:58
nie olm 5 sonu yakalayıp geçiodnuz akşam 2 de basınca :) 3 de basınca hemen çıkıodunuz ama
senle denememizdenmi bahsediyorsun cem. yoksa senin daha önce gökselle olan denemelerinden mi??
senle denememizdenmi bahsediyorsun cem. yoksa senin daha önce gökselle olan denemelerinden mi??
en son geceki denemeden kanka
Serhat Y.
27-05-2009, 14:25
akşam göksel video koyarsa yorum yaparız kanka.
GKS TypeR
27-05-2009, 14:26
ne yakalayıp geçmesi cem sen önde oluyormuydunki hiç, :confused: kurnazlık yapma 5 sonu yaklayıp geçiyomuşuz neden beş çünkü senin araba 5 sonu hiç yürümüyor bizde glip geçiyoruz yani öylemi bırak kanka bu işleri yemek sözü verdin :rolleyes: 3-5 boy dedin doldurdun arabayı yanyana bile zor yürüdün farlarını kapatıp bile denedin :D yineden geçemedin kabul et kanka artık ayrıca serhat o akşam kesiciye soka soka gitti. evet geriden gelip geçiğimiz videoda var ama serhat ta yazar şimdi 2 yada 3 te çok kaçırdı. ama yineden geriden gelip geçti. :heyoo:
Videodaki vtec RS'lerle nasıl gidio acaba ?
ne yakalayıp geçmesi cem sen önde oluyormuydunki hiç, :confused: kurnazlık yapma 5 sonu yaklayıp geçiyomuşuz neden beş çünkü senin araba 5 sonu hiç yürümüyor bizde glip geçiyoruz yani öylemi bırak kanka bu işleri yemek sözü verdin :rolleyes: 3-5 boy dedin doldurdun arabayı yanyana bile zor yürüdün farlarını kapatıp bile denedin :D yineden geçemedin kabul et kanka artık ayrıca serhat o akşam kesiciye soka soka gitti. evet geriden gelip geçiğimiz videoda var ama serhat ta yazar şimdi 2 yada 3 te çok kaçırdı. ama yineden geriden gelip geçti. :heyoo:
ben ne bilim olm kaçırdımı ettimi ben sana gördüğümü sölüorum :) 2 de bastığımıda bi sefer 4 te yakaldı 2 sefer 5 te yakalmıştınız ama vitesmi kaçırdınız naptınız bilemem orasını
ilk 1-2 denememizde böle olmuştu sora bayır yukarı yada 3 te bastığımızda serhat alıodu ztn
GKS TypeR
27-05-2009, 14:34
ben ne bilim olm kaçırdımı ettimi ben sana gördüğümü sölüorum :) 2 de bastığımıda bi sefer 4 te yakaldı 2 sefer 5 te yakalmıştınız ama vitesmi kaçırdınız naptınız bilemem orasını
ilk 1-2 denememizde böle olmuştu sora bayır yukarı yada 3 te bastığımızda serhat alıodu ztn
kanka al gel arabyı çabuk deniycez :d alçıyıda söktüm zaten çok atarlıyım :D
Videodaki vtec RS'lerle nasıl gidio acaba ?
Clio RS ise ben orta susturucuları geri taktım ama yine de denemek amaçlı yürürüz. Vtecin maşallahı varmış hakkatten. Ben RC den çok daha iyi bir performans bekliyordum.
al 206 yı bende xsara ile geliyim :)
Bu arada Muratım Swordum nerelerdesin sen bakayım :) Bak ayaklarım kaşınmaya başladı arayacağım seni yakında. Hazır hanımı da Moskovaya gönderdim bekarım :hahaha:
chiefkadir
27-05-2009, 15:35
yağ eksıltmeyen vtec vtec deıldır:D
selenoıdden ust kapaktan karterden heryernden eksıltıorum hamdolsun:DHer sıkmada 250cc yağ buharr:hahaha:
Üstat nerelerdesin sen ya :)
chiefkadir
27-05-2009, 15:41
msn bora kardeş ;)
olrayt. ay vil bi veyting.
Bu arada Muratım Swordum nerelerdesin sen bakayım :) Bak ayaklarım kaşınmaya başladı arayacağım seni yakında. Hazır hanımı da Moskovaya gönderdim bekarım :hahaha:
buralardayım bi değişiklik yok :)
bu arada kamer 1500km dir 0-30 motul var henüz bi eksilme olmadı
Muratçım 3. vites 30 kmh de bir deneyelim :hahaha: Ben de iyice Barış spec oldum :p
Ararım seni bu yakınlarda ;)
Her sıkmada 250cc yağ buharr:hahaha:
yok abı basamııorum yaw:D servıs karter contası getırtıor gelsın dıgerlerı kolay zaten:)
buralardayım bi değişiklik yok :)
bu arada kamer 1500km dir 0-30 motul var henüz bi eksilme olmadı
2 3 basmayla eksılmıor zaten yaw:) benımkı suan ayrı bı dunya tabi:D
Muratçım 3. vites 30 kmh de bir deneyelim :hahaha: Ben de iyice Barış spec oldum :p
Ararım seni bu yakınlarda ;)
uyar boracım herzaman:)
Serhat Y.
27-05-2009, 16:09
evet kesiciye çok soktum o akşam dooru ama bahane değil yanlış anlaşılmasın. cemle 2.viteste denediğimizde çok az öne çıkıyordu 5 e kadar aynı gidiyorduk sonra benim araç geçmeye başlıyordu. ama 3.viteste denediğimizde bu sefer ben öne çıkıyordum öylede devam ediyordu. ben 2.vitesten 3e atarken çok başarılı değilim arabayı yığıyorum biraz heralde ondan diye düşünüyorum. bence iki tarafta birbirini çok bariz bi şekilde geçemedi o gece. ama böylesi daha zevkli kafaya kafaya gitmek heyecanlı oluyor.
Serhat Y.
27-05-2009, 16:13
GKS alçıyı söktün demek. ozaman sanada gider ulenn ;) ama sen 2 kişi ben tek:D:D
evet kesiciye çok soktum o akşam dooru ama bahane değil yanlış anlaşılmasın. cemle 2.viteste denediğimizde çok az öne çıkıyordu 5 e kadar aynı gidiyorduk sonra benim araç geçmeye başlıyordu. ama 3.viteste denediğimizde bu sefer ben öne çıkıyordum öylede devam ediyordu. ben 2.vitesten 3e atarken çok başarılı değilim arabayı yığıyorum biraz heralde ondan diye düşünüyorum. bence iki tarafta birbirini çok bariz bi şekilde geçemedi o gece. ama böylesi daha zevkli kafaya kafaya gitmek heyecanlı oluyor.
kanka bende farklı bişi sölemedim biliosun 3 te basınca direk çıkıosun 2 de basınca 5 te geçiosun hatta bayır yukarı dahada ii gidiosun bastığımızda
ztn artık yanyana gitcek arabamızda yok canımız saolsıun :)
GKS TypeR
27-05-2009, 16:24
GKS alçıyı söktün demek. ozaman sanada gider ulenn ;) ama sen 2 kişi ben tek:D:D
kanka teketek :icon_tup: sıkıcaz çok atarlıyım :D
1 boyda avans sana :D
GKS senle geri dönecek :D BS killer geri dönü :D
1boy yanyana bunlar yakın seyler deılmı? sonucta fn2yle denk anlamında:S
ayrıca su an şehir dısındayım.izmire gidince bol bol video eklenecektir;)
ıtınayla arsıv yapılır:D:rolleyes: sonuclarda olumlu olur inş:p
kanka bende farklı bişi sölemedim biliosun 3 te basınca direk çıkıosun 2 de basınca 5 te geçiosun hatta bayır yukarı dahada ii gidiosun bastığımızda
ztn artık yanyana gitcek arabamızda yok canımız saolsıun :)
o arabayı sen yurutemedın biz yurutcez inş bı ep3 gecırcez Alahın ıznıyle:hahaha::hahaha:
Serhat Y.
27-05-2009, 17:38
o arabayı sen yurutemedın biz yurutcez inş bı ep3 gecırcez Alahın ıznıyle:hahaha::hahaha:[/QUOTE]
:eek::eek:ep3 mü. çok merak ettim. videoyu bekliyoruz muhakkak
Serhat Y.
27-05-2009, 17:40
kanka teketek :icon_tup: sıkıcaz çok atarlıyım :D
1 boyda avans sana :D
GKS senle geri dönecek :D BS killer geri dönü :D
teketek 1 boy avans kabuldür bebişim:icon_tup:. bende atarlandım şimdi bak;)
o arabayı sen yurutemedın biz yurutcez inş bı ep3 gecırcez Alahın ıznıyle:hahaha::hahaha:
:eek::eek:ep3 mü. çok merak ettim. videoyu bekliyoruz muhakkak[/QUOTE]
bı ıhtımal dedım ya:D cem anladı onu:D:D
goksel hocam bıde ben rc ıle deneyınce senle aramızdakı fark az cok bellı olur sanırsam vede senın ızmırdekı fn2 ıle;)
eyvallah yanlış anlamışım demekki, :o zaten bende o kadar parayı peugeot geçeyim diye vermedim araba gözüme güzel göründü sıfır aldım yarın s2000 alabilirim onlada peugeot geçersem sen peugeot geçmek için mi s2000 para verdin diye yazarmısın
aslında sende haklısın cem benim kankam olmasa o kadar para vermişim ya peugeot la denemem bile ;)
kusura bakma kanka.amacım burada kimin gecilmesi kimin gecmesi deil.yani sen ilk yazdıgın mesajda ben yanlıs anlamısım ozaman.Tabikikide typerin nasıl klasmanda oldugunu biliyoruz hepimiz.:icon_tup:herkesin alacagı araba vericegi fiyat konusunda özgürdür.ben bu konuda yanlıs anlasılsın istemiyorum.
amacım burada arkadaslar kazanmak.
ceme de soledim izmrden aynı sekilde bende Fn2 baktım ve alıyodum da kısmet deilmis.son sattıgım araba da Rc oldugundan kararımı bu yonde verdim.agustos gibi istanbula gelicem nasipse.hepinizi tanımak isterim tek tek....:icon_tup:
1boy yanyana bunlar yakın seyler deılmı? sonucta fn2yle denk anlamında:S
ıtınayla arsıv yapılır:D:rolleyes: sonuclarda olumlu olur inş:p
seko ins gelince senlede gazlıcaz:D:heyoo:
yeni araban hayırlı olsun öncelikle cemin arabasını almakla çok iyi bir karar verdin. cem deyken son gece senin arabayla en son ben denedim, kısmet olursa seninlede deneriz ilerde arabalarda değişiklik yaparsak. o kadar para mevzusuna ben katılmıyorum. sonuçta BMW 320ci alan biriside o kadar parayı 206 RC ye geçilmek için vermiyordur. farklı gözlerlede bakmak lazım biraz
sagolasın kardesim.hakslısn.para konusunda yanlıs anlasıldıgımı sanıyorum.neyse konuyu dagıtmayalım.:(
Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız gazla inşallah.
fn2 rs olsun bence daha once karsılasmayan arabalar sanırsam:S:D
Serhat Y.
28-05-2009, 07:48
ben denemiştim rs.le
ben kısa ve yazılım yokken denemıstım sımdı yıne denerım kı yakınlarda deneyecegız de :)
ben denemiştim rs.le
Sonuçlar nasıl oldu peki :)
Serhat Y.
28-05-2009, 11:26
182lik clio rs le denemiştik sanırım. onun arabada neler olduğunu bilmiyorum benim araç stock tu ama. 4. vitesin ortalarından itibaren ben ayırmaya başlıyordum sonrası ***** zaten
Serhat Y.
28-05-2009, 11:37
http://videos.streetfire.net/video/Golf-14-TSI-GT-170-Vs-RS_210554.htm
burdaki videoda ben erken basıyorum önce sonra gaz kesiyorum o sırada clio ve golf basıyorlar bende peşlerinden sıkyorum, videonun sonlarında öne çıkmaya başladığım sırada kesmişler :)
burdaki videoda ben erken basıyorum önce sonra gaz kesiyorum o sırada clio ve golf basıyorlar bende peşlerinden sıkyorum, videonun sonlarında öne çıkmaya başladığım sırada kesmişler :)
kanka bu gks bi video koyamadı ya :D
Serhat Y.
28-05-2009, 11:46
koyamaz olum o çok meşgul bu aralar ps3 aldı ya amcam başından kalkamıyor şimdi. o işi yine ben yapıcam alabilirsem videoları ondan.
koyamaz olum o çok meşgul bu aralar ps3 aldı ya amcam başından kalkamıyor şimdi. o işi yine ben yapıcam alabilirsem videoları ondan.
yaa oynamayıda beceremioki nie aldı :hahaha:
182lik clio rs le denemiştik sanırım. onun arabada neler olduğunu bilmiyorum benim araç stock tu ama. 4. vitesin ortalarından itibaren ben ayırmaya başlıyordum sonrası ***** zaten
Evet ben de öyle tahmin ettim. TypeR şanzuman oranları ile 4 ün ortaları veya sonlarına doğru ayırmaya başlar ve 5 te direk geçer. Bizim RS lerde de aynı sonuç olur gibime geliyor. Ama tabi denemek ve görmek lazım.
Kısmetse birgün dener görürüz.
haaha.. alt devır deneyın 3.vıtes 30 da. ben camcar olurum rahat rahat :hahaha:
:) bugun sanzuman revızyondan cıktı hayvan her turlu gıder kanka :D
kavrama 10 oldu.ust alt farketmez artık :D
ben de merak edıyorum :)
Kanka şuna hayvan filan deme ya :D
Prens o prens :hahaha:
Hele bir drag birinciliği de o alsın bak o zaman nasıl kuş sütüyle besliyorsun sen o prensi :D
ben kısa ve yazılım yokken denemıstım sımdı yıne denerım kı yakınlarda deneyecegız de :)
ondan dedımya, degısıklıklerden sora nasıl olur acaba dıe..:)
Serhat Y.
28-05-2009, 14:38
Evet ben de öyle tahmin ettim. TypeR şanzuman oranları ile 4 ün ortaları veya sonlarına doğru ayırmaya başlar ve 5 te direk geçer. Bizim RS lerde de aynı sonuç olur gibime geliyor. Ama tabi denemek ve görmek lazım.
Kısmetse birgün dener görürüz.
Olabilir valla herzaman seveseve :)
BMK TypeR
28-05-2009, 16:24
ıkı aracada maşallah, aracımı soktum stok suan, ep3 denemek ısteyenle denerım, pm atabılırsınız,
Serhat Y.
28-05-2009, 16:29
ıkı aracada maşallah, aracımı soktum stok suan, ep3 denemek ısteyenle denerım, pm atabılırsınız,
çok atarlı gördüm seni:) deniyelim valla bende merak ediyorum stock ep3 le nasıl yürüyceğini. stock derken hava filtresi bile yokmu?! birde sökmeden önceki spec neydi?
BMK TypeR
28-05-2009, 16:33
çok atarlı gördüm seni:) deniyelim valla bende merak ediyorum stock ep3 le nasıl yürüyceğini. stock derken hava filtresi bile yokmu?! birde sökmeden önceki spec neydi?
atar yapmıyorum yahu:) mugen beyın toda heders aem caı duz 63.5boru son dc vardı cupra gectım 282hp atar yapmıyorum suan fıltıre bıle orjınal kat ustunde orjınal egoszu fılan,- olarak ıkıcı sensor bozuk rot balans yok arabayı yenı soktum,ama denerız stokmu aracın:)ben 115kg sımdıden sıyım kg esıtlenmıs olur en kotu:) caı kat ıptalı olmasın genelde oyle cıkıyoda:) onlarda olsa sorun yok soyledıkden sonra, son zamanları aracın satıcam stokda denemelere katılmak ısterım:) bırakıcam roll drag ıslerını:)
Serhat Y.
28-05-2009, 16:47
anladım:) atarlı derken yanlış anladın yani çok istekli demek istemiştim yerinde duramıyan misali:) benim araçta injen cai var. kg. konusunda rahat ol benim araçta müzik sistemi ve full yalıtım var. her halukarda benden hafif çıkarsın yani. senin katın içi boş değil dimi??
by_hayali
28-05-2009, 16:48
atar yapmıyorum yahu:) mugen beyın toda heders aem caı duz 63.5boru son dc vardı cupra gectım 282hp atar yapmıyorum suan fıltıre bıle orjınal kat ustunde orjınal egoszu fılan,- olarak ıkıcı sensor bozuk rot balans yok arabayı yenı soktum,ama denerız stokmu aracın:)ben 115kg sımdıden sıyım kg esıtlenmıs olur en kotu:) caı kat ıptalı olmasın genelde oyle cıkıyoda:) onlarda olsa sorun yok soyledıkden sonra, son zamanları aracın satıcam stokda denemelere katılmak ısterım:) bırakıcam roll drag ıslerını:)
Reşit abi arabanın bi kaç sorunu var gidereyim bi deneyelim olurmu :)
reşit abi evleniyomusun hayırdır :D
BMK TypeR
28-05-2009, 16:55
anladım:) atarlı derken yanlış anladın yani çok istekli demek istemiştim yerinde duramıyan misali:) benim araçta injen cai var. kg. konusunda rahat ol benim araçta müzik sistemi ve full yalıtım var. her halukarda benden hafif çıkarsın yani. senin katın içi boş değil dimi??
yalıtım bende var tavanda yan camurluk ıcınde dısında kapılarda yer tabanda bıle var heryerınde var anlıyıcagın neyse onemı yok :) caı var sende gecersın zaten kesın 3boy netın var ordan:)
BMK TypeR
28-05-2009, 16:55
reşit abi evleniyomusun hayırdır :D
hazırlık var evlendıkden sorna yaparız araba yıne:)
BMK TypeR
28-05-2009, 16:56
Reşit abi arabanın bi kaç sorunu var gidereyim bi deneyelim olurmu :)
olur tabı stok typer satmadan deneyelım:)
CanBasel
28-05-2009, 16:58
Kötü olmuş :) Le Mans ilede denemek lazım bi
Serhat Y.
28-05-2009, 18:17
yalıtım bende var tavanda yan camurluk ıcınde dısında kapılarda yer tabanda bıle var heryerınde var anlıyıcagın neyse onemı yok :) caı var sende gecersın zaten kesın 3boy netın var ordan:)
:):)öyle olsun bakalım
GKS TypeR
29-05-2009, 08:00
serhat olum bu videodaki ben değil miyim :D benim videom du bu :D
GKS TypeR
29-05-2009, 08:09
:eek::eek:ep3 mü. çok merak ettim. videoyu bekliyoruz muhakkak
bı ıhtımal dedım ya:D cem anladı onu:D:D
goksel hocam bıde ben rc ıle deneyınce senle aramızdakı fark az cok bellı olur sanırsam vede senın ızmırdekı fn2 ıle;)[/QUOTE]
canın sağolsun farketmez ;) senin rc ile denemen de güzel olur bence sonuç belli ;) şu izmirdeki fn2 yi çok merak ediyorum. keşke istanbula gelsede deneme fırsatımız olsa biraz da istanbul dışından fn2 geçelim :D
Future_King
29-05-2009, 09:09
serhat olum bu videodaki ben değil miyim :D benim videom du bu :D
sanki bende denediğimiz gks diye hatrlıyorum o gece...
yanılıyor olabilirm tabi. baya zaman geçti üstünden...
GKS TypeR
29-05-2009, 09:23
sanki bende denediğimiz gks diye hatrlıyorum o gece...
yanılıyor olabilirm tabi. baya zaman geçti üstünden...
evet söylüyorum benim bu :) , GKS iyi yürüyen typeR :D
BMK TypeR
29-05-2009, 11:15
bende ep3 denemek ıstıyorum, ama ben stok denıyıcem sızde caı varmı? bıde stok s2000 varmı zıl orjınal testpıpe fılıtre fılan olmıyıcak ama:)
Future_King
29-05-2009, 11:36
bende ep3 denemek ıstıyorum, ama ben stok denıyıcem sızde caı varmı? bıde stok s2000 varmı zıl orjınal testpıpe fılıtre fılan olmıyıcak ama:)
artık stock = cai ve son susturucu gibi bişi oldu günümüzde valla:)
BMK TypeR
29-05-2009, 11:39
artık stock = cai ve son susturucu gibi bişi oldu günümüzde valla:)
dogrudurda aynı arabalr nerdeyse caı oldumu gecebılırler amac stok stok gormek yoksa egsozlu caı beyınlı typerım yuruyodu:) s2000 stokken eskı typerımla gectım, 2-5vıtes aralıgı cok olay oldu suanda arabam stok stok s2000 stok cupra denemek zevklı olcak, gecmek gecılmek onemlı degıl, farkı gormek stokta
GKS TypeR
29-05-2009, 11:41
full stock bi s2000 arkadaşımız var ama denermi bilmem yeni aldı arabayı denemz herhalde
bence injen var ama ep3 teki gibi senin söylediğin gibi 2-3 boy farketmedi, ama deneriz serhatta benim arkadaşım geliriz beraber deneriz problem değil ben daha önce denedim zaten ep3 le ama hiç stock denk gelmedi en boşu cai li kat iptal li ep3 tü. geçtiler tabiki ama çok önemli değil onlarda arkadşım ben kendim stress atayım yeter :D
BMK TypeR
29-05-2009, 11:45
full stock bi s2000 arkadaşımız var ama denermi bilmem yeni aldı arabayı denemz herhalde
bence injen var ama ep3 teki gibi senin söylediğin gibi 2-3 boy farketmedi, ama deneriz serhatta benim arkadaşım geliriz beraber deneriz problem değil ben daha önce denedim zaten ep3 le ama hiç stock denk gelmedi en boşu cai li kat iptal li ep3 tü. geçtiler tabiki ama çok önemli değil onlarda arkadşım ben kendim stress atayım yeter :D
zaten arabanın suan arka kanat on lıp boyada, herseyı soktum mugen parcaları kat ustunde fılıtrede zaten gelınce gorusunuz, caı bagajda soktum hedersı sattım ara boru sonu sattım:) suan stok ve zevklı gıdıyo, denerız tabı son son satmadan zevkını alıyım bıraz:) s2000 gelırse guzel olur denerız bı amac dostluk gecmek degıl hemde tanısırız,
GKS TypeR
29-05-2009, 12:04
sen s2000 i gözüne kestirmişsin :) ama o biraz zor gelir bakalım, olamazsa bizle idare edeceksin artık :)
Serhat Y.
29-05-2009, 12:11
yok be abicim benim bu adım gibi eminim anbean hatırlıyorum zaten olayı özetlemişim. ogün cliolu arkadaş 3 kere denedik bir tanesi bu. tekrar deneyebiliriz yazılımlı yapılmış diyosun daha farklı olur bu sefer heralde
GKS TypeR
29-05-2009, 12:13
iyi sen ol zaten ben böle arkada kalmam :D
Serhat Y.
29-05-2009, 12:28
iyi sen ol zaten ben böle arkada kalmam :D
sen duuur daha sen duur. az kaldı ben seni bırakıcam arkamda
GKS TypeR
29-05-2009, 12:34
işte buna kıçımla gülerim :D akşam senle denerken video yapcaz :D kamerayı getir akşam
Serhat Y.
29-05-2009, 12:39
işte buna kıçımla gülerim :D akşam senle denerken video yapcaz :D kamerayı getir akşam
kamerayı getiririm ok. 1 boy avans verdin unutmadın dimi:D:D
Alper D.
29-05-2009, 16:32
dogrudurda aynı arabalr nerdeyse caı oldumu gecebılırler amac stok stok gormek yoksa egsozlu caı beyınlı typerım yuruyodu:) s2000 stokken eskı typerımla gectım, 2-5vıtes aralıgı cok olay oldu suanda arabam stok stok s2000 stok cupra denemek zevklı olcak, gecmek gecılmek onemlı degıl, farkı gormek stokta
abi söylediklerine yakın bi s2k mız var dilersen haftaya bi deneme yapalım yalnız filtreli araba,sende bagajdakini geri tak şartlar eşit olsn bi deniyelim.:D:D powered by tunadan saygılar:))
BMK TypeR
29-05-2009, 21:18
abi söylediklerine yakın bi s2k mız var dilersen haftaya bi deneme yapalım yalnız filtreli araba,sende bagajdakini geri tak şartlar eşit olsn bi deniyelim.:D:D powered by tunadan saygılar:))
vallahı bagajtakı bugun satıldı:) sız sokun esıt olsun, ben egsozuna bakarım cat ıptalmı degılmı sızde bakarsınız:)
2.cide komyoncuda basıo üstne alınıp:)
tunbullah
30-05-2009, 00:06
vallahı bagajtakı bugun satıldı:) sız sokun esıt olsun, ben egsozuna bakarım cat ıptalmı degılmı sızde bakarsınız:)
abı bana sımdı fıltre yı sokturtme ugrasmıymm sen 3. kornada bas ben 5. kornada basıymmm:):)... abı allahını seversen nası geccen standart type r la standart esıkıbını s2k uzer type r ı tartısmaya konusmaya denemeye bıle gerek yok..
chiefkadir
30-05-2009, 00:38
Reşit 40 yanak lastik takarsa 2 nin sonuna kadar önde olur stock ctr ile :D
Şaka bi yana s2k üzer stock ctr yi;)
chiefkadir
30-05-2009, 01:28
Bu akşam güzel denemeler olmuş :)
Bora Rs drag'daki başarısını Roll de tescillemiş ;)
BMK TypeR
30-05-2009, 02:12
abı bana sımdı fıltre yı sokturtme ugrasmıymm sen 3. kornada bas ben 5. kornada basıymmm:):)... abı allahını seversen nası geccen standart type r la standart esıkıbını s2k uzer type r ı tartısmaya konusmaya denemeye bıle gerek yok..
2 gun once desen sokmezdım senın ıcın ama malı sattım sen sok 15dk ıs orjınal fılıtrenı tak, test pıpe bakarım kat ustundeyse denerız deneyelım, ne olur bakarız gecer gecmez ben deneyelım deyınce neden gecer anlıyosunuz:) goruruz ne oldugunu, araba ucurmlar yok ya yanyana gıder ya bırı 1-2boy gecer kım gecer bılmem, sok deneyelım 115gk ben bıde kg yakın olur:)
BMK TypeR
30-05-2009, 02:13
Reşit 40 yanak lastik takarsa 2 nin sonuna kadar önde olur stock ctr ile :D
Şaka bi yana s2k üzer stock ctr yi;)
stok ctr gazlarıyorum daha gecen olmadı kadır abı sanmam uzucegını ben uzmıyım:D