PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : New cupra zd9000 &cupra &typer&m3

Sayfa : 1 [2]

edo typer
28-05-2009, 17:26
Arkadaşım senle konuşan yada aracın hakkında konuşanmı var.O göz kırpma olayını ne sanıyosun onuda anlamış değilim.Uzuv olayınında senle alakası yok işine bak sen.
Sen haklısın selçuk senle hakikaten muhattab olmıcam artık.Sende benle olmassan ve benim yazdığım yada açtığım konulara yazmassan sevinirim.

goz kırpmıyım bana sen ogretemezsın ısıme gucume bakmayı.yasına hurmetım vardı o da kalmadı aman ha bana sıcrıyım fln deme tadımı kacırma. baskasının uzuvu dıosun sen kımsınde benım arabama uzuv dıosun?? uzuvamı benzıo??

STP
28-05-2009, 17:31
goz kırpmıyım bana sen ogretemezsın ısıme gucume bakmayı.yasına hurmetım vardı o da kalmadı aman ha bana sıcrıyım fln deme tadımı kacırma. baskasının uzuvu dıosun sen kımsınde benım arabama uzuv dıosun?? uzuvamı benzıo??

yawru zıttıret, tanımıyor konusuyor. ama sormasını soyledım hacıya :)

edo typer
28-05-2009, 17:53
konu baya atara gıdere donmus,gt28 550 hp kelımesını kımden duydum kendısı cok ıı bılır.s3le benım bı sıkıntım yok emreyle her denk geldıgımızde muhabbetımızı ederız makaramızı yaparız.arabasının duzgun yurumesını en az onun kdr ben ıstıyorum denıcek arabam yok kendı kendıme gazlamayıda sewmıyorum..stock ınternal k20 gt 35 ıle 600whp var usade(dyno dynamıcs) bu olcumudur sızce?? c16 ıle sadce dyno ustunde alınan guc bu..basılan basınc 1.6bar..stock makıne mantıklımı sızce??yada sızın stock ınternal k20nız olsa o basıncı basar mısınız? ben basmam..dyno kıng dıe bı sıfat var beyler unutmayalım bunları..ams evo 1160whp sızce pıstte bu gucle mı yuruyor? yuronun arac forged ınternal ıle 1.4 bar basıncta 541 whp...turbosu 3788..mantıklımı? nerde stock ınternal ıle 600whp bıde dynamıcste nerde forged ınternal ıle 541 whp 3788 ıle..bu hp hesapları bana degısık gelıyor..kusura bakmayın ama gt28 550 hp uflemez bence.effıcent degerlerı musaıt deıl dıorum daha ne dıyelım? cupranın stock turbosunun effıcent degerlerınıde yayınlarsanız onada bakalım..

H22Power
28-05-2009, 18:29
konu baya atara gıdere donmus,gt28 550 hp kelımesını kımden duydum kendısı cok ıı bılır.s3le benım bı sıkıntım yok emreyle her denk geldıgımızde muhabbetımızı ederız makaramızı yaparız.arabasının duzgun yurumesını en az onun kdr ben ıstıyorum denıcek arabam yok kendı kendıme gazlamayıda sewmıyorum..stock ınternal k20 gt 35 ıle 600whp var usade(dyno dynamıcs) bu olcumudur sızce?? c16 ıle sadce dyno ustunde alınan guc bu..basılan basınc 1.6bar..stock makıne mantıklımı sızce??yada sızın stock ınternal k20nız olsa o basıncı basar mısınız? ben basmam..dyno kıng dıe bı sıfat var beyler unutmayalım bunları..ams evo 1160whp sızce pıstte bu gucle mı yuruyor? yuronun arac forged ınternal ıle 1.4 bar basıncta 541 whp...turbosu 3788..mantıklımı? nerde stock ınternal ıle 600whp bıde dynamıcste nerde forged ınternal ıle 541 whp 3788 ıle..bu hp hesapları bana degısık gelıyor..kusura bakmayın ama gt28 550 hp uflemez bence.effıcent degerlerı musaıt deıl dıorum daha ne dıyelım? cupranın stock turbosunun effıcent degerlerınıde yayınlarsanız onada bakalım..

aradığınız bilgilerle ilgili link aşağıdadır kendimce anlatıp en ufak sürçul ihsan etmekten ve yanlış yönlendirmektense resimler eşliğinde görmenizi sağlayacak linkler verdim hep bunları sanki yıllardır biliyormuşum gibi davranmadım link burda stock turbodan gt3071 turboya geçiş stock makinayla 1000hp cilere bilgi vag cılara ışık olur umarım
http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=4370964 öte yandan stock turbosunun resimleride var efficent olarak çok net bir bilgiye sahip deilim fakat k04 ün biraz daha elektronikleştrilmiş alt yapısı biraz daha kuvvetlendirilmiş bir versiyonu olarak duyumlar aldım eski cupranın efficent değeri 300ps di k04-23 turbo ile keza benim aracımdada o turbo mevcut fakat bunun değeri 325-360 die düşünüyorum keza yazılım pompa tbe(turbo back exhaust) system ewoms&forge intake kit ile yaklaşık o hp leri verdiği bilgisine sahibim saygılar sunarım....

STP
28-05-2009, 18:40
aradığınız bilgilerle ilgili link aşağıdadır kendimce anlatıp en ufak sürçul ihsan etmekten ve yanlış yönlendirmektense resimler eşliğinde görmenizi sağlayacak linkler verdim hep bunları sanki yıllardır biliyormuşum gibi davranmadım link burda stock turbodan gt3071 turboya geçiş stock makinayla 1000hp cilere bilgi vag cılara ışık olur umarım
http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=4370964 öte yandan stock turbosunun resimleride var efficent olarak çok net bir bilgiye sahip deilim fakat k04 ün biraz daha elektronikleştrilmiş alt yapısı biraz daha kuvvetlendirilmiş bir versiyonu olarak duyumlar aldım eski cupranın efficent değeri 300ps di k04-23 turbo ile keza benim aracımdada o turbo mevcut fakat bunun değeri 325-360 die düşünüyorum keza yazılım pompa tbe(turbo back exhaust) system ewoms&forge intake kit ile yaklaşık o hp leri verdiği bilgisine sahibim saygılar sunarım....

yaw duzgun yaz dedıkte bu kadar deıl garıp gelıoz az ozune donerek yaz :D

Cupra03
28-05-2009, 21:38
Selçuk sana özelden yazıyorum...
Er type r sahibi sen yazılanı iyi oku,uzuvun senle alakası yok die özellikle yazdım.Durup durup yaşımı başımı karıştırma.
Cem kardeş bana 320 hp die sölendiki söledim,o akşam ölebi kasılarak geldinki seninki cupra bizimki clio dci sanki,dikkat edersen diğer cupracı arkadaşla gayet ii anlaştık.Neyse senle daha fazla polemik yaşamayalım.Aracını düzelt nezama istersen deneriz.Denenmeye 2 araç geldi ikiside arızakı enteresan.Ben hakanlada deniyorum neden onunla böle tartışmalara girmiyorum bi düşün bence,beni 3boy geçtiği halde.
Oytun biz paray yolda bulmuyoruz herkes gibi,ben konuşmalarımıza bakıp sana gelebilirdim ve para vererek yazılım attırabilirdim ki tam attırmak üzereydim.Bu denemelerden sonra boşa verilecekmiş die düşünmenin neresi yanlış,kendini benim yerime koyarsan.Uğurun arabası böle ciddi yürürken diğerlerinin yürümemesi enteresan.Ben yanınıza gelip noldu yaw yürüyemedi arabaların dediğimde yüzündeki tebessüm her şeyi anlattı zaten:)Araban baya ii gidiyor diyen sendin.Ama olaki hakikaten sorunlu ise araçların,sorunlarını gider her daim gelirim denemeye.

edo typer
28-05-2009, 21:44
bakın cupraları bılmem ama genel olarak turbo araclar ıcın soylıyım..atmosferık arabada ayar 3 4 boy fark ederken turbo aracta bu cok daha fazladır..kımse superchıpse kotu fırma dıemez,yıllardır bu ısı yapan bır fırma..unıtronıcte vag grubunda cok ıddalı bır fırma..fakat +1-1 avans emın olun kı arada olusan farklara sebeb verır..bu vag gruplarına standalone yok mu??

edo typer
28-05-2009, 21:45
cupra03 om atıyorum mesgul etmeyelım konuyu.

STP
28-05-2009, 21:45
erdem haftaya gelıyorum nasılsa bırak keyfımıze bakarız :)

edo typer
28-05-2009, 21:59
cupra03 msg kutunnu bosalt ıstersen

Jam da Joker
28-05-2009, 22:40
Cem kardeş bana 320 hp die sölendiki söledim,o akşam ölebi kasılarak geldinki seninki cupra bizimki clio dci sanki,dikkat edersen diğer cupracı arkadaşla gayet ii anlaştık.Neyse senle daha fazla polemik yaşamayalım.Aracını düzelt nezama istersen deneriz.Denenmeye 2 araç geldi ikiside arızakı enteresan.Ben hakanlada deniyorum neden onunla böle tartışmalara girmiyorum bi düşün bence,beni 3boy geçtiği halde.
Oytun biz paray yolda bulmuyoruz herkes gibi,ben konuşmalarımıza bakıp sana gelebilirdim ve para vererek yazılım attırabilirdim ki tam attırmak üzereydim.Bu denemelerden sonra boşa verilecekmiş die düşünmenin neresi yanlış,kendini benim yerime koyarsan.Uğurun arabası böle ciddi yürürken diğerlerinin yürümemesi enteresan.Ben yanınıza gelip noldu yaw yürüyemedi arabaların dediğimde yüzündeki tebessüm her şeyi anlattı zaten:)Araban baya ii gidiyor diyen sendin.Ama olaki hakikaten sorunlu ise araçların,sorunlarını gider her daim gelirim denemeye.

Kasılarak geldim ? :) Beni tanımıyorsun onun için kasılma işini bir tarafa bırakalımda canın sıkkındı diyebilirsin. Bak ne güzel yazmışsın biz parayı yolda bulmuyoruz diye, bizde yazılımı beleşe yaptırmıyoruz Superchips ile 282 hp 356 nm veren araç unitronic ile 278 hp 396 nm verirse seninde canın sıkılır. O gece ben oraya arabam uçak bütün cupralara kayıcak edasıyla gelmedim sonuçtanda çok emindim aynende düşündüğüm gibi oldu. Sadece Oytun dyno sonucuna güvenemediği, yolda deneyip farkı görelim dediği için geldim yoksa denemeye falan niyetim yoktu ben zaten paşaoğlundaki cupraların dyno sonuçlarını ezbere biliyorum. Önceki postlarında diyordunya 6500 den sonra 7000 dönersem 2 boy fark kapatıyorum ben boş dönmüyorum diye. 5500 den sonraki aramızdaki farkı buraya koyardımda etik olmaz. 3-4 gündür log alıyoruz yazılım deniyoruz herdefasındada missfire hatası alıyoruz avans vuruyoruz ve araç kendini limp mode a alıyor. Bunların hiçbirisi bahane değil ama senin aracınla bu şekilde yürüdüğümüzü bil yeter. İzmirdeki cuprada aynı yazılım ile sorun olmayıp burdaki 2 araçta neden sorun olduğu haftalardır biz kendimize soruyoruz zaten burda kimse kimseyi kandırmıyor herkes birbirinin yüzüne bakıyor. Benim için geçmek geçilmek hiç önemli değil, arabanın markasıda önemli değil 3 boy geçilmişsin tartışmaya girmemişsin ne güzel, o geceki tavrında bahane bulmak yerine keşke böyle olsaydıda birbirimizi bu şekilde tanımasaydık. Neyse sorunlar hallolur, arabalar yürür yürümez veya satılır geriye insanların birbirlerine karşı olan saygıları kalır daha fazla cevap yazmicamki onlarda kaybolmasın.

Cupra03
29-05-2009, 08:49
Kasılarak geldim ? :) Beni tanımıyorsun onun için kasılma işini bir tarafa bırakalımda canın sıkkındı diyebilirsin. Bak ne güzel yazmışsın biz parayı yolda bulmuyoruz diye, bizde yazılımı beleşe yaptırmıyoruz Superchips ile 282 hp 356 nm veren araç unitronic ile 278 hp 396 nm verirse seninde canın sıkılır. O gece ben oraya arabam uçak bütün cupralara kayıcak edasıyla gelmedim sonuçtanda çok emindim aynende düşündüğüm gibi oldu. Sadece Oytun dyno sonucuna güvenemediği, yolda deneyip farkı görelim dediği için geldim yoksa denemeye falan niyetim yoktu ben zaten paşaoğlundaki cupraların dyno sonuçlarını ezbere biliyorum. Önceki postlarında diyordunya 6500 den sonra 7000 dönersem 2 boy fark kapatıyorum ben boş dönmüyorum diye. 5500 den sonraki aramızdaki farkı buraya koyardımda etik olmaz. 3-4 gündür log alıyoruz yazılım deniyoruz herdefasındada missfire hatası alıyoruz avans vuruyoruz ve araç kendini limp mode a alıyor. Bunların hiçbirisi bahane değil ama senin aracınla bu şekilde yürüdüğümüzü bil yeter. İzmirdeki cuprada aynı yazılım ile sorun olmayıp burdaki 2 araçta neden sorun olduğu haftalardır biz kendimize soruyoruz zaten burda kimse kimseyi kandırmıyor herkes birbirinin yüzüne bakıyor. Benim için geçmek geçilmek hiç önemli değil, arabanın markasıda önemli değil 3 boy geçilmişsin tartışmaya girmemişsin ne güzel, o geceki tavrında bahane bulmak yerine keşke böyle olsaydıda birbirimizi bu şekilde tanımasaydık. Neyse sorunlar hallolur, arabalar yürür yürümez veya satılır geriye insanların birbirlerine karşı olan saygıları kalır daha fazla cevap yazmicamki onlarda kaybolmasın.

Canının sıkkın olduğu alnında yazmıyor,benim yanımdaki 2 arkadaşta benimle aynı görüşteydi.Öle bir indinki arabadan,roll moduna girmiş kasılma had safhada.İkimizin yüzüne bakacak olsalardı kimin bu işi zevk için yaptığı ortaya çıkardı.5500 den sonra aramızdaki farkı yazmanın neresi etik değil,yazarsan çok sevinirim.O gece bahaneyi benmi buldum yoksa başkalrımı.Bukadar bilgilisin ama rüzgar tüneli hakkında bilgin yok anlaşılan:)Neyse araban düzelirse tekrar deneriz.

BMK TypeR
29-05-2009, 11:18
ben zıl orjınal cupra 225 veya 240 lıkla suan arabam stok ve ıcıde dolu(döşemeler) denemek ıstıyorum bulun bı orjınal stok cupra:) megan rs denedım:) kaldı stok s2000, cupra denemek:)

miniks
29-05-2009, 11:44
hepsi zil orjinal ama hepsi yazılımlı

Cupra03
29-05-2009, 12:11
ben zıl orjınal cupra 225 veya 240 lıkla suan arabam stok ve ıcıde dolu(döşemeler) denemek ıstıyorum bulun bı orjınal stok cupra:) megan rs denedım:) kaldı stok s2000, cupra denemek:)

Noldu peki mg rs le??

BMK TypeR
29-05-2009, 12:24
Noldu peki mg rs le??

vtecte 2 de 60da basınca 4 sonu 4 boy gectım:) vtec altı bastık 1 boy one cıkıyo vtec acınca yakalıp 2 boy gecıyorum tekrar:)
yakın arkadaımda 40bınde 2008 golf gti dsg var stok onla denıyıcem,

Cupra03
29-05-2009, 13:11
Vay be helal tayyara 24 hp fazlalık kilo ile dezavantaj geçmiş demek:)Golfünde şansı yok bence.

emrah type-r
29-05-2009, 13:14
aynen yoktur bu tayyar napcagı bellı olmaz....

nightkids_han
29-05-2009, 13:15
BMK type-r aracın stock muş
megane rs ile ne oldu acaba?

emrah type-r
29-05-2009, 13:16
Alıntı:
Cupra03´isimli üyeden Alıntı
Noldu peki mg rs le??

vtecte 2 de 60da basınca 4 sonu 4 boy gectım vtec altı bastık 1 boy one cıkıyo vtec acınca yakalıp 2 boy gecıyorum tekrar
yakın arkadaımda 40bınde 2008 golf gti dsg var stok onla denıyıcem,

BMK TypeR
29-05-2009, 13:17
varsa stok(chıplenmemıs cat ustunde) denerım:)

mertacar
29-05-2009, 13:20
valla yanlış hatırlamıyorsam izmirde çekilen 3 lü roll videosunda stock ep3 ctr, laci vtec ve megane rs vardı(stock muydu hatırlamıyorum ama stock olarak aklımda kalmış) ondada megane ctr yi geçiyordu.. şuan işte olduğum için video yu arayamadım..

mifenk
29-05-2009, 13:25
izleyelim bakalım

mifenk
29-05-2009, 13:26
cupralar standart mı ?

BMK TypeR
29-05-2009, 13:29
ben suan stok cupra stok s2000 stok megan rs stok golf gti denerım, boyle arabalar varsa canlı gorelım herkez ctr yurutemez:)

orcuns
29-05-2009, 13:31
http://videos.streetfire.net/video/typeR-megane-rs-vti_193136.htm

bahsedılen vıdeo bu burdada ctr stock meganla kafa kafaya gıdıyo yarım boy fılan oluyo bır sure sonra

BMK TypeR
29-05-2009, 13:35
ben bugun oglen denedım acaba sıcak havaydı ondanmı yurumedı megan:)

Cupra03
29-05-2009, 13:39
Stock new cupranın azda olsa önde olacağını düşünüyorm ben.

miniks
29-05-2009, 13:40
Gaddar reşo Tayyarı yürütür herkes tayyar yürütemez bir elin parmagını gecmez tr de tayyar yürüten

orcuns
29-05-2009, 13:41
denemek lazım ama ıkısıde stock devır donen alır bence...

Cupra03
29-05-2009, 13:43
Videoda rs biraz önde hemde esp olmasına rağmen:D

orcuns
29-05-2009, 13:45
burda komık olan ne onu anlayamadım?? zaten yukarı yazdık yarım boy kadar fark oldugunu..

BMK TypeR
29-05-2009, 13:48
Stock new cupranın azda olsa önde olacağını düşünüyorm ben.

abı sen bana bul bıtane cupra:) chıplı olmasın ama:D sızın cıhıpler beyınden alınıp gerı yuklenıyomu? stok da cok fark varmı nedır bı bakalım,

BMK TypeR
29-05-2009, 13:48
Gaddar reşo Tayyarı yürütür herkes tayyar yürütemez bir elin parmagını gecmez tr de tayyar yürüten

sagol kanka arabayı sokdum satana kadar eglenıyım dedım:)

Ertan-R
29-05-2009, 13:50

sıcaktan turbomu şişmiş reşit abi???hahahhhzuhahhhmuhahhh....

BoraRS
29-05-2009, 13:54
Akşam Barışın RS le de denersiniz olmazsa. Bir ihtimal benim RS i de getirebilirim. Gerçi stock spece geri döndük ama bakalım. Bir işim var. Onu erken bitirirsem gelirim.

WhiteCupra
29-05-2009, 13:57
onunda belki etkisi vardır ama senin dedigin gibi herkes ctr yürütemez belki herkes RS te yürütemiyodur iki yürüten denk gelmesi lazım sonuç düzgün çıksın..:):)

BMK TypeR
29-05-2009, 13:57
Akşam Barışın RS le de denersiniz olmazsa. Bir ihtimal benim RS i de getirebilirim. Gerçi stock spece geri döndük ama bakalım. Bir işim var. Onu erken bitirirsem gelirim.

tabı olur araclar stok olursa yada ustunde ne var soylenırse ılerrde ne alcagımız bellı degıl clıo bızdede vardı zamanında:) onemlı olan stok nasıl yurudugu herkezın bı fıkrı olur araclar ıcın,

BMK TypeR
29-05-2009, 14:00
onunda belki etkisi vardır ama senin dedigin gibi herkes ctr yürütemez belki herkes RS te yürütemiyodur iki yürüten denk gelmesi lazım sonuç düzgün çıksın..:):)

evt katılıyorum, aslen cupra 225, 240hp bulabılsek daha ıyı olcak typer stokken bıraz kasılıyo çok da ıyı degıl, orjınal egsozu 48mm bı arac, egsoz heders caı oldumu dunyası degısıyo tabı,

BoraRS
29-05-2009, 14:01
Stock RS stock FN2 lere anca 160 lara kadar kafa tutuyor. Sonra FN2 uzuyor. Bizzat denedik. Benim araçta yazılım ve CAI var ama egzozu muayeneye sokacağım için stoka çevirmiştim. Orta susturucuları ve son susturucusunu taktırmıştım. Eğer işimi erken halledersem normal haline döndürür denemeye getiririm.

Barışın RS te de kısa cai, egzoz artı benim yaptığım özel yazılım var. Yalnız o yazılımın özelliği alt devirlere abanması. Alt devirlerde gerçekten çok iyi bir performansı var arabanın. Neyse özelden mesajlaşalım eğer siz buluşursanız Barışı ayarlamaya çalışırım akşam alt üst her şekilde deneriz.

BMK TypeR
29-05-2009, 14:04
Stock RS stock FN2 lere anca 160 lara kadar kafa tutuyor. Sonra FN2 uzuyor. Bizzat denedik. Benim araçta yazılım ve CAI var ama egzozu muayeneye sokacağım için stoka çevirmiştim. Orta susturucuları ve son susturucusunu taktırmıştım. Eğer işimi erken halledersem normal haline döndürür denemeye getiririm.

Barışın RS te de kısa cai, egzoz artı benim yaptığım özel yazılım var. Yalnız o yazılımın özelliği alt devirlere abanması. Alt devirlerde gerçekten çok iyi bir performansı var arabanın. Neyse özelden mesajlaşalım eğer siz buluşursanız Barışı ayarlamaya çalışırım akşam alt üst her şekilde deneriz.

stok dedım ama sorun degıl sızlede denerız,aractakılerı soyledıgın ıcın sagol, aksama yenı kasa 200hp rs gelebılır fn2 lerle deneme yapcaz sızde gelırsınız,

BoraRS
29-05-2009, 14:07
Yok ben aracımda ne var ne yok söylerim. Zaten satılık ilanında da açık açık herşeyi yazdım. Bunu saklamaya gerek yok. Ayıp olur yakışık almaz saklarsam.

Bu arada özelden yazalım dememin sebebi kimse yanlış anlamasın denemeye gittiğimizde abuk sabuk doğan şahin tipo bir sürü tip geliyor sonra ortamın tadı kaçıyor. O açıdan söyledim.

Benim arabamda zaten kasnak problemi var. Vanos bazen giriyor bazen girmiyor. Hallettim diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Akşam siz organize olun, biz de aranıza katılmaya çalışırız eğer bir aksilik olmaz ise.

Cupra03
29-05-2009, 14:10
burda komık olan ne onu anlayamadım?? zaten yukarı yazdık yarım boy kadar fark oldugunu..

50 den sonra kapatılmayan esp komik,sence değilmi.Denenen süratte 50 yukarı 3 debile esp açmış araba;)

orcuns
29-05-2009, 14:45
evt gercekten cok komıkmıs

nightkids_han
29-05-2009, 15:13
ewt serkan abinin aracı izmirdeki
ikiside stock halde megane rs geçiyor arkadaşlar ep3'ü rollde
buradan çıkan ders yine we yine şöför faktörü araç durumu vb.....

M3CSL
29-05-2009, 15:16
reşit senın meganın dyno sonucu varmıydıkı:D her megan bır gıtmıo aslında cogu gıtmıo gucunun hakkını verenler gıdıo ama..
guzel bı newcupra, s2k n.ş.a da guzelcene gecmesı lazım dusunceme gore, ama bmk spec olusa bılemem:D:D

Cupra03
29-05-2009, 15:26
evt gercekten cok komıkmıs

Böle güzel ve 225 hp araba yapıyorsun ve esp 50 km hızdan sonra kapatamıyosun:icon13:Bide bu aracın chipli olduğunu düşün 2,3,4 esp açacak durmadan.Esp kapatabilse daha iii yürür bu viteslerde:)

BMK TypeR
29-05-2009, 15:29
reşit senın meganın dyno sonucu varmıydıkı:D her megan bır gıtmıo aslında cogu gıtmıo gucunun hakkını verenler gıdıo ama..
guzel bı newcupra, s2k n.ş.a da guzelcene gecmesı lazım dusunceme gore, ama bmk spec olusa bılemem:D:D

kanka olabılır bozukta megan sanırım makyajlı kasaydı, kanka varsa dedık denerız gecerım gecılırım sorun yok hakkı gıden ep3 denesınler, new cupra bılmıyorum ama s2000 stok yururum gıbı gelıyo,

M3CSL
29-05-2009, 15:37
hımm, golf gtı dsglerde ıyı gıder bu arada, fabrıka verılerıne gore baya yakın araclar.. o denemeyı asıl mrk edıorm..

BMK TypeR
29-05-2009, 15:45
hımm, golf gtı dsglerde ıyı gıder bu arada, fabrıka verılerıne gore baya yakın araclar.. o denemeyı asıl mrk edıorm..

ncm stokken denedık ama golf gti 3 kısı typer ıkı kısı:)

Renç
29-05-2009, 16:40
Rica ediyorum,
İzmir'de bahsi geçen Stock TypeR ve Megane RS sahiplerinin pilotajına, arabasına 2videoya bakıp laf etmeyin!!
kırkyılda bir video çektik, pişman olmayalım...

Ertan-R
29-05-2009, 17:57
http://videos.streetfire.net/video/typer-megane-rs-vti_193136.htm

bahsedılen vıdeo bu burdada ctr stock meganla kafa kafaya gıdıyo yarım boy fılan oluyo bır sure sonra

maşallah iyi yürümüşler...

Cem.B
29-05-2009, 18:00
kanka olabılır bozukta megan sanırım makyajlı kasaydı, kanka varsa dedık denerız gecerım gecılırım sorun yok hakkı gıden ep3 denesınler, new cupra bılmıyorum ama s2000 stok yururum gıbı gelıyo,

stockta s2k ctr ı üzer ya nası yürüsün ctr s2k ile

BMK TypeR
29-05-2009, 18:56
stockta s2k ctr ı üzer ya nası yürüsün ctr s2k ile

daha oncede soyledın vıdeo attım, bmn denememı suan varsa stok test pıpe fılıtresız zıl orjınal getır deneyelım:)

Cem.B
29-05-2009, 19:00
daha oncede soyledın vıdeo attım, bmn denememı suan varsa stok test pıpe fılıtresız zıl orjınal getır deneyelım:)

bitane var ama sadece cai var ama haftaya filan deneyebilir araba çorluda fabrikanın garajında sahibi şuan ist dışında

isterseniz caili ep3 ile denesin yada ba typerla deneyebilirler fark ortaya çıkar

yani bnm demek istediğim bunca senelik typercısın tabiki 10 numara yürütüosunudr arabayı ama s2k da sorun yoksa ve sahibi sürebiliosa imkan yok diorum hala yani aksi için tabiki denenir ama tekrar diorum kendi fikrim imkan yok

BMK TypeR
29-05-2009, 20:33
bitane var ama sadece cai var ama haftaya filan deneyebilir araba çorluda fabrikanın garajında sahibi şuan ist dışında

isterseniz caili ep3 ile denesin yada ba typerla deneyebilirler fark ortaya çıkar

yani bnm demek istediğim bunca senelik typercısın tabiki 10 numara yürütüosunudr arabayı ama s2k da sorun yoksa ve sahibi sürebiliosa imkan yok diorum hala yani aksi için tabiki denenir ama tekrar diorum kendi fikrim imkan yok

caı olmaz bende caı yok soktum sattım, yakın ardasınsa soksun rıca et denerız, 5sonu

orcuns
30-05-2009, 09:04
Böle güzel ve 225 hp araba yapıyorsun ve esp 50 km hızdan sonra kapatamıyosun:icon13:Bide bu aracın chipli olduğunu düşün 2,3,4 esp açacak durmadan.Esp kapatabilse daha iii yürür bu viteslerde:)
pekı esp kapatınca araba ne oluyo yanı yarım boyluk arabayı 10 boyamı cıkartıyo sonuc olarak burda denenmıs fark ortada 225 bg arabandan bahsedıyoruz dıkkatını cekerım ve turbo rs de bır seyler varmı bılmıyorum ama typer yınede super yurumus.

Cupra03
30-05-2009, 09:23
pekı esp kapatınca araba ne oluyo yanı yarım boyluk arabayı 10 boyamı cıkartıyo sonuc olarak burda denenmıs fark ortada 225 bg arabandan bahsedıyoruz dıkkatını cekerım ve turbo rs de bır seyler varmı bılmıyorum ama typer yınede super yurumus.

Emin ol esp kapatabilse 1-2 boy rahat olur.Renault sportlar hakikaten muadillerine göre daha ii giden araçlar,clio rs megan rs.Type r kötü yürümüş diyen yokki zaten.225 arabadan bahsediyoruz ama tayyarda 200 hp yani:)Ve çok daha hafif;)Bence rs çok iyi yürümüş bu videoda.

orcuns
30-05-2009, 09:27
rs kotu yurumus dıyen yokkı zaten.

Cupra03
30-05-2009, 10:54
rs kotu yurumus dıyen yokkı zaten.
Bence sen ne anlatmak istediğine karar vermemişsin:)Type r süper yürümüş demişsin,bende 3 vitesde hala esp açmasına rağmen ve çok daha ağar olmasına rağmen,bunlara karşı 1 boyd geçmiş,demekki rs çok iyi yürümüş diyorum.Her ikiside stock sa 4 den sonra tayyar alır normalde diyorum.SONUÇ:Benim şahsi görüşüm type r değil rs çok ii yürümüş.

orcuns
30-05-2009, 14:02
benımde sahsı gorusum typer ıyı yurumus.

seko
30-05-2009, 14:13
Sıkmayın canınızı en yakın ardasım 05 Megane RS aldı deneriz goruruz en kısa zamanda:)
Bu arada paşaoğlu dyno verisi 220 cıkan araç gercekte ne civardadır ??

y@sin
30-05-2009, 14:19
Sıkmayın canınızı en yakın ardasım 05 Megane RS aldı deneriz goruruz en kısa zamanda:)
Bu arada paşaoğlu dyno verisi 220 cıkan araç gercekte ne civardadır ??

sana hayırlı olsunmu typer tamammıdır :D

seko
30-05-2009, 14:20
Valla ruhsatta benim adım yazıyor ama tamam hrld :)
Hatta araç suan bakımda sagına soluna bakılıyor ..
Tanışıyormuyuz ?

y@sin
30-05-2009, 14:22
Valla ruhsatta benim adım yazıyor ama tamam hrld :)
Hatta araç suan bakımda sagına soluna bakılıyor ..
Tanışıyormuyuz ?

Yok konularda görmüştüm 308 di sanırım bir pugcuyu daha kaybettik :) ondan yazdım hayırlı olsun o zaman..

seko
30-05-2009, 14:24
308 demeyin bana hormonlu araç :) çok şükür gitti bitti ..

Göki,ZD
30-05-2009, 15:05
BC TypeR ı aldın galiba Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..

edo typer
30-05-2009, 18:26
aaa cok sewındım hayırlı ugurlu olsun..ALLAH kaza bela vermesın..asırı derecede typer sewen bırı emınım cok guzel bı arac hazırlıcaksın;) gozun aydın;)

Ertan-R
30-05-2009, 18:52
Hondata nerede olmamış Ertan hocam :)

oldu oldu.kpro wideband alındı bi takalım şarjır koymazsam başka düşüncem var.?? rollere açıgım hahhhhh....

seko
30-05-2009, 20:41
BC TypeR ı aldın galiba Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..

Yes rengine vuruldum aldım :)
Sen erenkoydesin sanırım bende intas lisesinin sokagındayım haberin ola :icon_tup:

seko
30-05-2009, 20:44
aaa cok sewındım hayırlı ugurlu olsun..ALLAH kaza bela vermesın..asırı derecede typer sewen bırı emınım cok guzel bı arac hazırlıcaksın;) gozun aydın;)
Tşk ederim once bir kullanmayı sokelim alısalım sonrası kısmet :)
Yanlız gunun birinde bu aracı satarsam sanırım tek sebebi eşime ve kızıma vakit ayıramadıgımdan dolayı olacaktır.
bu arada 2-3 sene sonrası icinde ailecek hedefimiz yeni kasa hatch back STI eşim hastası STI ın ( Birde 115K TL olmasa ) simdilik onu type r ile alıstırıyoruz :D

Ertan-R
31-05-2009, 11:36
Tşk ederim once bir kullanmayı sokelim alısalım sonrası kısmet :)
Yanlız gunun birinde bu aracı satarsam sanırım tek sebebi eşime ve kızıma vakit ayıramadıgımdan dolayı olacaktır.
bu arada 2-3 sene sonrası icinde ailecek hedefimiz yeni kasa hatch back STI eşim hastası STI ın ( Birde 115K TL olmasa ) simdilik onu type r ile alıstırıyoruz :D

krdşm hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.emin ol typerden sonra ailene biraz zor zaman ayırırsın.bu işin sonu evo ıx tekrar hayırlı olsun..

seko
31-05-2009, 12:48
Biz ailecek hatch back araç seviyoruz o yuzden bizim yolumuz yeni kasa STI a cıkar gibi :)
Birazdan çıkıp branda alacam araca ***** tum hafta yatacak :(

EMG
31-05-2009, 12:51
Yes rengine vuruldum aldım :)
Sen erenkoydesin sanırım bende intas lisesinin sokagındayım haberin ola :icon_tup:

BC iyidir hayırlı olsun güle güle bin:)

Murat Süslü
07-07-2009, 18:45
HAKAN abimizin typer den sonra yeni cuprası hayırlı olsun :)
c. tesi günü bir muhabbet gecesinden videolar.

http://videos.streetfire.net/video/ZD9000-CUPRACUPRATYPERM3_684167.htm

allah kazadan beladan korusun geçen arabayla uzaktan da olsa gördüm fena bişi yaaa :D allah kazadan beladan korusun tolga abime de sti alcaz sonra tc zd gns takılırsınız :D