Orijinalini görmek için tıklayınız : Mey a.k.a TREX & turbo TB 329 cruising :)
trex ozaman wıde body profesyonel bı makıne olmaya yavas yavas yaklasırken benım TBmde tam kondısyon spec ole gezınırken cekılmıs bı vıdeo :) son kısımda ALLAH korudu ama :D
http://videos.streetfire.net/video/Trex-Turbo-TB-cruising_684252.htm
o kadar turbo arabaya bindik hiç biri tb gibi sesi olmadı hiç biri bu tb gibi çılgın olmadı
o kadar turbo arabaya bindik hiç biri tb gibi sesi olmadı hiç biri bu tb gibi çılgın olmadı
ben bunu ımza yaparım :D
Rockford
25-05-2009, 22:23
allah korumus :D masallah her iki aracada kazasiz belasiz
LEN selçuk burda 1 bardı tb
LEN selçuk burda 1 bardı tb
0.85 basıyodum evc kapalı bıldıgın gıbı :D hanı avansı kısıyodun kısıyodun hala yuruyodu :D
H22Power
25-05-2009, 22:31
maaşallah araçlara paylaşım için teşekkürler:D
böle gerzek bir araba yoktu avans anasının nikahına geliodu hala tık yok avanstan formaliteden kısıoduk yürüme be hayvan yürüme :D
böle gerzek bir araba yoktu avans anasının nikahına geliodu hala tık yok avanstan formaliteden kısıoduk yürüme be hayvan yürüme :D
eee ıste ben sımdı demezmıyım TB turboyken nerdeydınız ulen dıye :D
Maxiboost
25-05-2009, 22:34
ahah ufaktan kasapsın STP kardeşim :D allah korumuş :D
ahah ufaktan kasapsın STP kardeşim :D allah korumuş :D
walla bro o halde tapagaz trafıge dalıyodum yanı uyandırayım :D
şimdi dikkatimi çekti 2 de öne atlamışım hemen :D
ozamankı turbonu hatırlıyomusun :D kuku kadar :D
hem erken basmıstın :D
ozamankı turbonu hatırlıyomusun :D kuku kadar :D
hem erken basmıstın :D
hatırlıuorum ankaradan almıştın sonra bana çakmıştın :D
hatırlıuorum ankaradan almıştın sonra bana çakmıştın :D
ole bısı yok sımdı,bana cakmıslar kullanmak nasıp olmadan sana satınca sana cakılmıs oldu :D
ulen sonra turboyu yaptırık satmaya çalıştık elemanlar ne dedi biZ bu turboyu size çakmıştık bozuktu diye :D
evet alenen soyledıler sagolsunlar :D olsun sevıle sveıle ogrendık zamanla sevılmemeyı
ikisine de maşallah kazasız belasız keyifle binin beyler en kötü anınız böyle olsun
abı konu cem abı ıle stp nın asklarını tazeleme konusu olmus yalnız:D:D:D:D:
abı konu cem abı ıle stp nın asklarını tazeleme konusu olmus yalnız:D:D:D:D:
:icon_tup: :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Mustafa Birsesli
26-05-2009, 07:36
havada aşk var evet bende aldım kokuyu......
abowww yazdıklarıma bak akşam bana fena içirmişler valla ordanda eve gelmişim herkese salça olmuşum az daha içsem selçuğaLA evlenicekmişim buneya içirmeyin bana :D
selçugun en mutlu zamanları :)
selçuk elimde kimsenin görmediği videolar var :) TB+120KG+140+85+90 =435KGCIK TOSUNLARLA gazladığında kahkahadan koptuğumuz zamanlardan :D:D:D kamera şakasıydı yawww bu TB:)