Orijinalini görmek için tıklayınız : 3D Gözlük
Serencebey
27-05-2009, 20:46
Arkadaslar elınde 3D gozluk olan varsa gonderebilirmi :)
Bende REALD olanlardan var ancak ındırıdıgım filmler icin degıl malesef. Bu ucuz kartondan olan gozluklerden arıyorum :)
merttepe
27-05-2009, 21:50
yeşil kırmızı gözlüklerdenmi ariosun ?
kellepaca
27-05-2009, 21:58
Bulamazsan dealextreme.com'a bak. Çok uygun fiyatlı satılıyor orda ama 2 haftada geliyor.
en yakın kırtasiyeye git biri koyu biri acık iki tane o janjanlı malzemelerden al renk farkedio mu bilmiorum. bi kartona yapıştır ve kullan...
Serencebey
27-05-2009, 22:53
hahahah alemsiniz ha :D Hulya avsar falan :D
hatırlamıyor musun?
bomba bır olaydır kendısı...
""""
3. Boyut, TV adına büyük bir şey. Yıl bilmem kaç, hatırlamıyorum şimdi. Show Tv yılbaşı gecesinde Hülya Avşar Show'u, Emel Müftüoğlu'nun klibini ve Tutti Frutti'yi 3 boyutlu yayınlamıştı da sinirimden çatlamıştım. O zamanlar Raksotek mağzalarında satılıyordu 3D gözlük. Gözlük alma işini son güne bırakınca hiçbir yerde bulamamıştım gözlüğü. Kişisel TV tarihime göre büyük bir trajediydi :) Kuru kuru izlemiştim Hülya Avşar'ı ve Emel'i. Tutti Frutti'yi hiç sormayın zaten. Bizim jenerasyondan hiç kimse adam akıllı izleyememiştir o programı :)
""""
Bende hatırılıyorum o geceyi :)
3 boyutlu baktım ama bişey değişmemişti.
Sonradan(2000li yıllarda) :) bu 3 boyut olayının birazda ekranla ilgili olduğunu anladık :)
Bence gözlük fazla bir etki etmeyecek :)
Ama denildiği gibi yeşil + kırmızı ;)
Serencebey
27-05-2009, 23:31
ya Biliorum yesıl kırmızı oldugunuda sımdı el ısı kagıtlarıyla ugrasmayayım dedım :D
elınde fazla olan varsa alayım karton marton ıdarelık yok sanırım normal cercevelı alaımda es dost ıster ılerde :)
merttepe
27-05-2009, 23:31
o yılbaşında elden ele dolaşan bi kaç gözlük vardı ama ufak olduğumuz için bize pek nadir uğruyordu, ama hatırlıyorum bende, pek bi acayip gelmişti :D
Serencebey bi işe yaramıyor boşver bence :D
Serencebey
27-05-2009, 23:47
Ya yok ona uygun filmler ındırdım :D ALmam lazım :D
Olsa yollardım valla merak ettim :(
Bu flimleride merak ettim, sen dene istersen bi işe yarıyorsa ben DIY gözlük yaparım :D
Şöyle bir zımbırtı vardı.
http://www.3dgozluk.com/
Çekim teknolojisine göre değişiyormuş sanırım kırmızı mavi , kırmızı kahve diye.
Bende Cinebonus'un kullandığı 3D sinema gözlükleri var Burak. İşine yararsa göndereyim :)
B.Aktepe
28-05-2009, 08:14
:D ne indirdin? +18 mi :D
orhansah
28-05-2009, 08:20
geçen ay cnbc-e dergisi vermişti dergiyle beraber. chuck diye bi dizisi var 3d, onun için. almamıştım ama :)
3d yayın yapan bir sinemaya gidip iste bitane :)
Future_King
28-05-2009, 08:31
3D Tv verelim? :)
:D ne indirdin? +18 mi :D
3d +18 fena olur:D
O show tv nin.. :D 900lü hattı arayıp bende almışdım 3boyutlu gözlük bilmem kaç para telefon faturası gelmişdi üstüne yediğim fırçalarda cabası. Benim tavsiyem hafta sonu itfaiye meydanına gidip 1-2 tl ye satılan gözlüklerden al camınada el işi kağıdını yapışdır.
3d +18 fena olur:D
Test ettim onayladım :icon_tup:
Seni yanlış hastaneye yatırıyorlar :icon_wack
Serencebey
28-05-2009, 09:53
Bende Cinebonus'un kullandığı 3D sinema gözlükleri var Burak. İşine yararsa göndereyim :)
Iste Onlar RealD kardesım bende de onlardan var almıstım ancak onlar dijital 3d olarak geciyor ve tabırı caizse dandık 3dlerde ıse yaramıor :D
bana gırmızılı gozlukten lazım :D
Miki mouse filmidir kesin bukadar kastıysa bu :D huehueuhuhe
SULTANOGLU
28-05-2009, 16:32
aynen. ben de ki dınozorlar dergısınden kalan da aynı sekılde sınemalarda dagıtılan da hulya avsarın yılbası programından kalan da...
*kırmızı yesıl olucak.
varyaaaa barış dinozor dergisi dedin gözlerim yaşardı :D vaaayy bee :D:D:D ulan ne dergiydi bee hemen gidim evde bulim o dergilerimi :D
hatta bir ara cine 5 te 3 boyutlu yayın yapıyordu vaay bee