Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorumuzu çaldılar...(bulundu)
yusufcan_k
30-05-2009, 09:25
MOTORUMUZ ÇOK ŞÜKÜR BULUNMUŞTUR.... AMA ANAHTAR HALA ONLARDA ANAHTARI NASIL ALACAGIZ YARDIMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZ BEKLİYORUM http://i293.photobucket.com/albums/mm58/SLVR_PTBLL/n862980164_5594413_1600.jpg
http://i293.photobucket.com/albums/mm58/SLVR_PTBLL/n862980164_5594434_1281.jpg
http://i293.photobucket.com/albums/mm58/SLVR_PTBLL/n862980164_6362948_4455581.jpg
http://i293.photobucket.com/albums/mm58/SLVR_PTBLL/n862980164_6866016_5734627.jpg
http://i293.photobucket.com/albums/mm58/SLVR_PTBLL/n862980164_6866022_7047974.jpg
http://i293.photobucket.com/albums/mm58/SLVR_PTBLL/sad.jpg
ŞEREFSİZİN RESMİ.. (ALİ ÖZCAN mış adı şimdi haber geldi)
http://i293.photobucket.com/albums/mm58/SLVR_PTBLL/photo1.jpg
Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bulunur.
Alıcı diye gelip gasp mı ettiler motoru ?
Ahmetfikri
30-05-2009, 09:39
geçmiş olsun motorcu piyasası bu konularda çok hassas bulunur bizimde bi abimizin motoru izmirde çalındı 1ay içinde bulundu
D16inside
30-05-2009, 09:39
geçmiş olsun inş. en kısa zaman da bulunur sagsaglim.
nitrO_Oxide
30-05-2009, 09:46
Gecmiş olsun
böle şerefsizlerin olduğu dünyada kimseye guvenmemek lazım..
yusufcan_k
30-05-2009, 09:51
Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bulunur.
Alıcı diye gelip gasp mı ettiler motoru ?
alıcı diye geldiler sesine bakayım diye turlamış sonra fırlamış gitmiş..
geçmiş olsun motorcu piyasası bu konularda çok hassas bulunur bizimde bi abimizin motoru izmirde çalındı 1ay içinde bulundu
inşallah bizimkide bulunur..
Gecmiş olsun
böle şerefsizlerin olduğu dünyada kimseye guvenmemek lazım..
cok haklısın abicim gercekten forumda küfür yasak biliyorum ama içimde patlıyo şu an :ofk:
çok geçmiş olsun inşallah en kısa surede bulunur
Boost Up
30-05-2009, 10:12
Valla kardeşim geçmiş olsun, Allahtan ayırt edilecek özellikleri var.. İnşallah en kısa sürede bulunur.
geçmiş olsun, inşallah çabucak sağlam şekilde bulunur.
geçmiş olsun kardeşim. inş bulunur. yazık gunah ya
yusufcan_k
30-05-2009, 10:15
polis ne diyor peki?
polisimiz çok alaycı bir şekilde giden gitti arkasından resimlerine bakarsınız dedi trafik şubede sonra biraz sert cıkınca anladı sanırım biraz yumuşadı ve yunus ve motorlu ekiplere resimleini dagıtın rica edin falan dedi motorcu tanıdıklarınıza haber verin diyo görürsek haber veriririz diyor diyorda diyor... başka birşey yaptıkları yok önümüze cıkardı attı lavugun resmini adamında sicili kabarık biraz daha öncede yapmış böyle işleri.. dedi antalyaya satıyormuş daha cok istanbul vs vs ankara dısında heryere gidebilir diyor cok yardımcı oluyo
Valla kardeşim geçmiş olsun, Allahtan ayırt edilecek özellikleri var.. İnşallah en kısa sürede bulunur.
tek temennimiz bu valla.. inşallah birisinin gözüne çarparda bulunur :ofk:
çok geçmiş olsun...
adı soy adı resmi falan var polisler bulabilirler sanırım açık adresini vs.
edit: Son post u görmemişim...
aklımda bu olay, motorcu arkadaslara haber verdim. gördüklerinde kesinlikle haber verirler.
gsi_club
30-05-2009, 10:22
çok büyük geçmis olsun.en kisa zamanda bulunur insallah.
yusufcan_k
30-05-2009, 10:42
inşallah..
internetten aynı model kawa parçaları satanları takip edin. inşallah tek parça bulunur.
Ferhat_V
30-05-2009, 11:02
geçmiş olsun da sesine bakayım diye motormu teslim edilir..keşke peşinde 2. motorda takip etseydi onu hiç tanımadık adama motormu teslim edilir kamyonun arkasına atıp parçalasa bidaha hayatta bulamazsınız tekrardan geçmiş olsun..
Geçmiş olsun, umarım bulunur... :(
Yiğit Ş.
30-05-2009, 11:27
ne insanlar var. geçmiş olsun inş bulunur.
Antalyada oldugundan süpheleniyorsanız arastıralım
çok geçmş olsn.inş. bi an önce bulunur
çok geçmiş olsun,ama motor çok zor arabaya oranla,zaten çoğunun plakası yok değiştirmekte kolay...umarım en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulursunuz
DaRkNeSs-
30-05-2009, 12:07
geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulursunuz
polisin tutumuna da hayran kaldım :eek::mad::ofk:
çok geçmiş olsun abicim inş.. en kısa zamanda bulunur motorun...polisler zaten böle hırsızları dolandırıcıları yakalamktansa bizim gibi modculara ceza yazmayı tercih ediyorlar daha kolaylarına geliyor..
insallah bulunur, bulunursa hele bu serefsizi bulursaniz, hic polise falan teslim etmeyin kendi isinizi kendiniz gorun. mustahak bunlara bunu bir daha motora binemeyecek hale getirip polise oyle vermek lazim.
barışbazan
30-05-2009, 13:06
çok geçmiş olsun.inşallah bulunur:(
çok geçmiş olsun .. inş. bulunur da...
öyle abuk subuk konuşan polisa meslekten men cezası vericeksin .. bune ya utanmasa dövseymiş ... senin işin ne ? ..
dragstar
30-05-2009, 13:16
şerefsizler yaa inşallah bulunur
geçmiş olsun inşallah bulurusunuz
Geçmiş oLsun PolisLer hep öyLe bizim de ewe hırsızLar girince büyük ihtimal şehir dişindandir gelirler ewe girer giderler diodu yani biz buLamayiz anlamına getirioLardi polislerin üstüne gidin varsa tanıdık falan onLarıda araya koyarsaniz daha ii oLur. Allah yardimciniz oLsn
geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunur inşaallah
:ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk:
geçmiş olsun... allahlarından bulsunlar!
çok geçmiş olsun .. inş. bulunur da...
öyle abuk subuk konuşan polisa meslekten men cezası vericeksin .. bune ya utanmasa dövseymiş ... senin işin ne ? ..
Valla 1 polisin kişisel sıkıntısı sebebiyle tüm polis teşkilatına yüklenmemek lazım. bunu sen yazdığın için değil yani sana direk olarak değilde genel olarak söylüyorum.
Hayırlısıyla bulunur inşallah. Allah cezasını verir şerefsizin.
çok geçmiş olsun umarım hemen bulunur.
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunur..
Çok geçmiş olsun... Umarım en kısa zamanda motorunuzu ve bu şerefizi bulursunuz, dersini de hemen orada verirsiniz.
Polisler her zaman aynı şekilde davranıyorlar. Bir polis tanıdığınız varsa hemen haber verin, ancak öyle bir katkıları olur.
geçmiş olsun inş bizden birine denk gelir de... :ofk::ofk:
Gecmis olsun, dün aksam buna benzer bir motor gördüm ama emin degilim.
Umarım en kısa zamanda bulunur.
ne satarsan sat şu dönemde yanında olucaksın yada vermiceksin çok merak ediyosa dursun dinlesin kimseye güven kalmadıkı memlekette
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun. inşallah en kısa sürede bulunur.
maxpower
30-05-2009, 16:23
inş kısa zamanda bulunur
onursumer
30-05-2009, 16:24
çok geçmiş olsun inşallah bulunur geçen sene bizimde yamaha mt03 kapı onunden goturuldu çok nadir bulunan bir motor olmasına rağmen bulamadık :(
açıkcası ben satışını almadığım motoru kullanmam satışını vermediğim motoruda kullandırmam anca arkama binerler ;)
nakayama
30-05-2009, 16:55
geçmiş olsun :(
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur ...
vay adi herifler yaa.millet ıyıce yamyam oldu:ofk: buyuk gecmıs olsun umarım bulunur bıranonce.:(
Çok geçmiş olsun..
Motor sitelerini,satılık ilanları falan arastırın ihmal etmeyin..
Nedir bu yaa sitelerden dolandıranlar ayrı,motor çalanlar ayrı araba calanlar ayrıı...Nasıl bi insanlarımız hatta insancıklarımız var yaaa..yazıklar olsun
çok üzücü,,,
umarım en kısa zamanda bulunur...
:(:( coook gecmıs olsun dostumm...ınsallah en yakın zamanda bulunur...
yusufcan_k
30-05-2009, 19:23
:ofk::ofk::ofk::ofk::ofk:
Antalyada oldugundan süpheleniyorsanız arastıralım
abi adam daha önce antalyada birkaç kişiyi dolandırıp ankaraya gelmiş şimdide ankaradan gitmiş olabilir....
geçmiş olsun da sesine bakayım diye motormu teslim edilir..keşke peşinde 2. motorda takip etseydi onu hiç tanımadık adama motormu teslim edilir kamyonun arkasına atıp parçalasa bidaha hayatta bulamazsınız tekrardan geçmiş olsun..
2. motor yoktu ki işte.. tek motorduk biz motoru calıstırdık duruyordu birden üstüne oturdu durdu kalk falan derken bastı gitti.. motoru parçalasada şaşesi kalsa.. onada razıyız
insallah bulunur, bulunursa hele bu serefsizi bulursaniz, hic polise falan teslim etmeyin kendi isinizi kendiniz gorun. mustahak bunlara bunu bir daha motora binemeyecek hale getirip polise oyle vermek lazim.
korhan abicim merak etme onu bir ele gecirelimm yapacaklarımızı cok iyi biliyoruz isterseler bize ceza versinler umrumuzda bile olmaz gercekten.. ama harbiden tek biz degil bütün ankaralı motorcu arkadaşlar hiç iyi şeyler düşünmüyorlar hakkında..
[QUOTE=DRaGGeR;700130]Gecmis olsun, dün aksam buna benzer bir motor gördüm ama emin degilim.
yavuz abi birdaha rasgelirsen bakarsan sevinirim arkada kırmızı ledli stopla var hic sönemeyen =)) devresi yanlış baglanmış durumda
abilerim adamın zaten sicili pek temiz degil.. aldıgımız duyumlara göre 1 2 hafta icinde motoru hap esrar vs vs parası icin birisine 5 6 milyara veriyormus paranın bu kısmını alıp ötekini ruhsattan sonra vermesini isteyip motoru verip ölü paraya yoluna bakan bir adi şerefsiz upsoro cocugunun teki kendisi...
:ofk::ofk::ofk: gören olursada lütfen motordaysa kendisi üstüne kırınız vurun motora birşey olmaz yeterki adama ulaşalım...
Vtec-SEDAN
30-05-2009, 19:32
çok geçmiş olsun kardeşim, inşallah en kısa zamanda bulurur...
erkin006
30-05-2009, 19:40
olaya bak ya vay şerefsiz...
geçmiş olsun...insallah en yakın zamanda bulursunuz hem motoru hem şerefsizi...
yusufcan_k
31-05-2009, 09:55
abilerim motoru dün gece sokullu hürriyet caddesinde şans eseri kız arkadaşım görmüş ve haber verdi dedi böyle böyle motoru soktular araya diye bende hemen atladım ve gittim tek basıma sonra abimlere aklıma kim geldiyse haber verdim POLİS hariç ve salak herif motorun direksiyonunu kitlememiş acıktı bende motoru ordan cıkardım ve iterek aşagıya dogru indirdim o an abimler geldi ve yürüyerek ordaki bakkalın oralarda dolanıyorduk adam yeni gelmişti motor sıcacıktı gercekten ve işin komik kısmı hırsızın malını çaldık düşünün ve toplandık gelsinler diye ama kimse gelemedi daha sonra dikmenin mafya kılıklı adamlarını toplamışlar ve motoru calanı arıyorlarmıştı emniyete gittik suc duyurusunda bulunmak icin vs vs ama adamların dedikleri şey şu an dikmende mac sevincinden çatışma cıkmış bugun gidin yarın gelin sonra gelin dedi ve dumur olduk kaldık neyse motoru sagsalim kapalı garaja koyduk arkadasımızın ve orda yatıyor şu an adamların tanıdıklarıyla konustuk ve dikmende bu işi yaptıklarını daha sonra motoru bi kamyonetin arkasına atıp götürüp bazen parcalattırıp bazende şaşi nosunu degiştirip piyasa fiyatının altına 125 cc lik motor fiyatına sattıgını ögrendik ama bizimkini sevgilisine hava atmak icin calmış... adamların dikmende karargah gibi evleri var airbrush yaptıkları biryer ve orda kesin olarak çalıntı 3 4 motor bulunuyor evde.. allahın sevdigi kuluymuş ki dün o kadar adamı ararken o da motoru arıyordu karşılaşmadık eger karşılaşsaydık olacakları tahmin bile edermiyordum.. şimdi herkes o ALİ ÖZCAN ı ankara dışına cıkar diye uyarıyor benden söylemesi arabanıza motorunuza cok dikkat edin abilerim ve uyarın herkesi.. çok şaşırıyorum polis böyle bir insana sesini cıkarmıyor savuşturuyor olayları yook böyle bir dünya gercekten..
abilerim motoru dün gece sokullu hürriyet caddesinde şans eseri kız arkadaşım görmüş ve haber verdi dedi böyle böyle motoru soktular araya diye bende hemen atladım ve gittim tek basıma sonra abimlere aklıma kim geldiyse haber verdim POLİS hariç ve salak herif motorun direksiyonunu kitlememiş acıktı bende motoru ordan cıkardım ve iterek aşagıya dogru indirdim o an abimler geldi ve yürüyerek ordaki bakkalın oralarda dolanıyorduk adam yeni gelmişti motor sıcacıktı gercekten ve işin komik kısmı hırsızın malını çaldık düşünün ve toplandık gelsinler diye ama kimse gelemedi daha sonra dikmenin mafya kılıklı adamlarını toplamışlar ve motoru calanı arıyorlarmıştı emniyete gittik suc duyurusunda bulunmak icin vs vs ama adamların dedikleri şey şu an dikmende mac sevincinden çatışma cıkmış bugun gidin yarın gelin sonra gelin dedi ve dumur olduk kaldık neyse motoru sagsalim kapalı garaja koyduk arkadasımızın ve orda yatıyor şu an adamların tanıdıklarıyla konustuk ve dikmende bu işi yaptıklarını daha sonra motoru bi kamyonetin arkasına atıp götürüp bazen parcalattırıp bazende şaşi nosunu degiştirip piyasa fiyatının altına 125 cc lik motor fiyatına sattıgını ögrendik ama bizimkini sevgilisine hava atmak icin calmış... adamların dikmende karargah gibi evleri var airbrush yaptıkları biryer ve orda kesin olarak çalıntı 3 4 motor bulunuyor evde.. allahın sevdigi kuluymuş ki dün o kadar adamı ararken o da motoru arıyordu karşılaşmadık eger karşılaşsaydık olacakları tahmin bile edermiyordum.. şimdi herkes o ALİ ÖZCAN ı ankara dışına cıkar diye uyarıyor benden söylemesi arabanıza motorunuza cok dikkat edin abilerim ve uyarın herkesi.. çok şaşırıyorum polis böyle bir insana sesini cıkarmıyor savuşturuyor olayları yook böyle bir dünya gercekten..
:eek: :eek: :heyoo:
olaya bak gecmıs olsun : )
B.Battal
31-05-2009, 10:11
geçmiş olsun :) allah kimseye yaşatmasın
Bütün olumsuzluklara rağmen bulmussun motorunu tebrik ederim.
Geçmiş olsun
yusufcan_k
31-05-2009, 10:23
olaya bak gecmıs olsun : )
abi herşeyi geçtim polisin tutumunu göreceksin yaa cekip vurası geliyor insanın şaka maka gelmiş mactan sonra olay var gelemeyiz diyor yaa sanki evimde tv bozuldu ona cagırıyorum ben seni gelde tamir et diye ankaranın canına tak etmiş bir insanı elimizle yerini gösteriyoruz bugun gidin yarın gelin diyor xS
geçmiş olsun :) allah kimseye yaşatmasın
amin gercekten cok zor ve üzücü birşey..
Bütün olumsuzluklara rağmen bulmussun motorunu tebrik ederim.
Geçmiş olsun
belkide 5 dk geç gitsem ben oraya motoru birdaha bulamazdık
çok değişik bi olay yahu... geçmiş olsun :)
ilk postta şaşırdım biraz..
motoru bulduğunuz yer adamın evi mi ? yani ben olsam sadece motoru alıp gitmezdm geri dönerdi mutlaka beklerdim.
Mikrop_Ali
31-05-2009, 10:33
geçmiş olsun kardeşim.
VALLA sevinsekmi üzülsekmi anlamdım ama motrunuzu bulmanıza sevindim ne yazıkki ülkemizde hırsızın sizdeen daha fazla artısı var yapıcak bir şey pek yok geçmiş olsun ..
Mikrop_Ali
31-05-2009, 10:46
dün gece 3 4 motor sesi duydum cama çıkıp bakmadım onlar sizdiniz galiba dikmende öyle mafya kılıklı adam çok. kardes adamı buluruz dikmendeyse arkadaslara bi soralım.
nitrO_Oxide
31-05-2009, 10:58
Çok gecmiş olsun
ama bence peşini kesinlikle bırakmayın..
yusufcan_k
31-05-2009, 10:59
çok değişik bi olay yahu... geçmiş olsun :)
ilk postta şaşırdım biraz..
motoru bulduğunuz yer adamın evi mi ? yani ben olsam sadece motoru alıp gitmezdm geri dönerdi mutlaka beklerdim.
1 2 saate yakın bekledik dikmende turladık cıksınlar karşımız adiye ama gelmediler... gelseler gercekten olacakları kendiside cok iyi biliyordu.. rpm moto ya götürüp onu lifte gererdik ama.. bu seferlik ucuz yırttı..
dün gece 3 4 motor sesi duydum cama çıkıp bakmadım onlar sizdiniz galiba dikmende öyle mafya kılıklı adam çok. kardes adamı buluruz dikmendeyse arkadaslara bi soralım.
valla gece 3 motorla geldik biz buldugumuzda onlarda 2 motorla geziyorlardı gsx r 600 2001 model mavi beyazla arkasında sarışın bir bayan.. ve 99 model kırmızı beyaz siyah bir r6 vardı onlarda en son gördügümde
adam dikmende hürriyet caddesinin orda murtaza bakkal mı ne varmıs oralarda takılıyormus o binada kız arkadası varmıs falan filan.. dün tuncay toptaş mı öyle birisini cagırmışlar..
İnşallah bulunur diyecektimki mutlu sona ulaşılmış
Geçmiş olsun.Allah bidaha yaşatmasın
gsi_club
31-05-2009, 11:14
motorunun bulunduguna sevindim.geçmis olsun umarim motoruna bir zarar vermemistir...
dragstar
31-05-2009, 11:18
valla motorun bulunması en iyi haber snn adına çok sevindim
polisin tutumuda...............
anildogru
31-05-2009, 11:20
kardeşim cok sevindim..hayırlısı olsun artık daha dıkkat edersin dime
Çok geçmiş olsun, sevindim bulunduğuna...
Bir polis olayı da benden; Yıldız da çiçekçinin önünden müşterinin arabası çalınıyor ve polis'i arıyorlar. Polis her zaman ki gibi vurdum duymaz tavırlarda. Sonra biraz münakaşadan sonra biraz tehdit ediyorlar ve abartmıyorum araç çalındıktan 25 dakika sonra TRT'nin kavşağında anahtarı üzerinde çalışır halde terk edilmiş bulunuyor. Yorum sizin ;)
cok geçmiş olsun arkadasım..Buldugunuza sevindim..
yusufcan_k
31-05-2009, 12:14
motorunun bulunduguna sevindim.geçmis olsun umarim motoruna bir zarar vermemistir...
MOTORA zarar vermedi ama şöyle bir durum var anahtarlardan birisi adamın elinde ben ne yapmalıyım bu anahtarı ondan alabilmek icin ??
kardeşim cok sevindim..hayırlısı olsun artık daha dıkkat edersin dime
valla ben yapmadım abim yapmıs ama o da dikkat edecektir merak etme anıl abi xd
abi herşeyi geçtim polisin tutumunu göreceksin yaa cekip vurası geliyor insanın şaka maka gelmiş mactan sonra olay var gelemeyiz diyor yaa sanki evimde tv bozuldu ona cagırıyorum ben seni gelde tamir et diye ankaranın canına tak etmiş bir insanı elimizle yerini gösteriyoruz bugun gidin yarın gelin diyor xS
amin gercekten cok zor ve üzücü birşey..
belkide 5 dk geç gitsem ben oraya motoru birdaha bulamazdık
hayret bısey ya sasıyorum boyle olaylara ne dıyım ya ama bu olayın takıcısı ol araya tandık fılan sok ve cezasını yesın ..
onursumer
31-05-2009, 12:19
sağ sağlim bulduğunuza sevindim gerçekten biz okadar şanslı olamamıştık
anahtar için komple değiştirmeye kalksan dünyanın parasıdır bir şekilde o anahtarı almanın yolunu bulmak lazım veya anahtarla çalınamayacak şekilde olmalı motor :)
MOTORA zarar vermedi ama şöyle bir durum var anahtarlardan birisi adamın elinde ben ne yapmalıyım bu anahtarı ondan alabilmek icin ??
kontak vs. değişmiyomu motorlarda ? onu değiştir.
Serencebey
31-05-2009, 12:22
Göbegi hemen daha profesyonel bir klitle degistir bence.
gsi_club
31-05-2009, 12:22
valla ben yapmadım abim yapmıs ama o da dikkat edecektir merak etme anıl abi xd
ben senin yerinde olsam ondan anahtari almaya ugrasmazdim.belkide kopyasini yaptirmistir simdiye kadar.komple anahtar yerlerini degistirirsen senin için daha faydali olacagi kanisindayim.
dragstar
31-05-2009, 12:26
+1 iyi fikir
s.alican
31-05-2009, 12:26
geçmiş olsunn
yusufcan_k
31-05-2009, 12:32
değişiyo değişmesinede 3000$ isteniyor..
ben senin yerinde olsam ondan anahtari almaya ugrasmazdim.belkide kopyasini yaptirmistir simdiye kadar.komple anahtar yerlerini degistirirsen senin için daha faydali olacagi kanisindayim.
kopyasını yaptırması biraz zor ruhsat vs vs bir sürü işlem gerekiyor ve motorun kendisinin üstünden yapılıyor chipli anahtar oldugu icin....cok zor iş kopyalatmak
Göbegi hemen daha profesyonel bir klitle degistir bence.
abii mantıklı bir fikir ama hem maliyeti cok fazla ve 2 hafta gibi bir sürede geliyor anahtar.. onu düşünüyoruz acaba adama para falan versek anahtarı geri alamazmıyız..
1 2 saate yakın bekledik dikmende turladık cıksınlar karşımız adiye ama gelmediler... gelseler gercekten olacakları kendiside cok iyi biliyordu.. rpm moto ya götürüp onu lifte gererdik ama.. bu seferlik ucuz yırttı..
valla gece 3 motorla geldik biz buldugumuzda onlarda 2 motorla geziyorlardı gsx r 600 2001 model mavi beyazla arkasında sarışın bir bayan.. ve 99 model kırmızı beyaz siyah bir r6 vardı onlarda en son gördügümde
adam dikmende hürriyet caddesinin orda murtaza bakkal mı ne varmıs oralarda takılıyormus o binada kız arkadası varmıs falan filan.. dün tuncay toptaş mı öyle birisini cagırmışlar..
Dün ümitköyde arcadıumda kutlamalarda gördum.2 motorlu genc bırının arkasında sarısın bı kız vardı :S
gsi_club
31-05-2009, 12:52
değişiyo değişmesinede 3000$ isteniyor..
kopyasını yaptırması biraz zor ruhsat vs vs bir sürü işlem gerekiyor ve motorun kendisinin üstünden yapılıyor chipli anahtar oldugu icin....cok zor iş kopyalatmak
abii mantıklı bir fikir ama hem maliyeti cok fazla ve 2 hafta gibi bir sürede geliyor anahtar.. onu düşünüyoruz acaba adama para falan versek anahtarı geri alamazmıyız..
anahtarini en kisa zamanda alirsin insallah.ya polisin yaptigi olmasa polisle gidip al diyecegim ama bu durumda ne denirki.
yusufcan_k
31-05-2009, 12:53
Dün ümitköyde arcadıumda kutlamalarda gördum.2 motorlu genc bırının arkasında sarısın bı kız vardı :S
altında kızın kot mu vardı.. oglanda ilk sayfadaki resimdeki gibi birisi.. yada kırmızı siyah montu varmıydı (bu arada mont ve kaskıda baskasından calmıs :eek: )
2 motorcu vardı.Biri önde tekti.Digeri arkasında kız arkı vardı ıkısıde kot gıymıs kız da mont yoktu dıgerınde sıyah vardı bende tam göremedım.Ztn motorcu görunce aklıma dırek sen geldın :D
yusufcan_k
31-05-2009, 12:59
onlardır büyük ihtimal
onlardır büyük ihtimal
Çalan s.r.fsizin saglık durumu nasıl :D
yusufcan_k
31-05-2009, 13:05
Çalan s.r.fsizin saglık durumu nasıl :D
bugun akşama kadar rahat ama akşşam ne olur bilinemez..
yusufcan_k
31-05-2009, 13:08
motorumuz çok şükür bulunmuştur.... Ama anahtar hala onlarda anahtarı nasıl alacagız yardımlarınızı ve fikirleriniz bekliyorum
MUGENPOWE®
31-05-2009, 13:14
kardesm gecmıs olsun ankaradasn yokmu hıc bı vekıl burokrat felan bı telefon acsınlar polıse ısınız dahada kolay olur ?
yusufcan_k
31-05-2009, 13:16
kardesm gecmıs olsun ankaradasn yokmu hıc bı vekıl burokrat felan bı telefon acsınlar polıse ısınız dahada kolay olur ?
araya sokmadıgımız adam kalmadı nerdeyse herkes birbirine atıyo ayrancı yenimahalle ve dikmen polis karakolu arasında gide gele artık mal olduk
MUGENPOWE®
31-05-2009, 13:19
alla alla ya ıse bk tekrar cok gecmıs olsun
SOMEONESPECIAL
31-05-2009, 13:49
Büyük geçmiş olsun
buyuk geçmiş olsun tekrardan aynı olay başınıza gelmemesı dılegıyle
Boost Up
31-05-2009, 14:15
Oh iyi sevindim:) Gözünüz aydın
TolgaEsentepe
31-05-2009, 14:16
Hocam geçmiş olsun. Dikmen taraflarındayım bende. Bi durum olrsa yardıma hazırım ;)
yanlis okumadiysam eger dikmende ise bu adamin yeri kisi hakkinda savciliga suc duyurusunda bulun, motosiklet calmak ve parcalayip satmaktan.
illaki biri ilgilenir :)
yusufcan_k
31-05-2009, 14:39
Hocam geçmiş olsun. Dikmen taraflarındayım bende. Bi durum olrsa yardıma hazırım ;)
ok aksama belki taaruz yapmayı düşünüyoruz gidip anahtarı alacagız olmadı şiddete başvuracagız.. :icon13::icon13:
yanlis okumadiysam eger dikmende ise bu adamin yeri kisi hakkinda savciliga suc duyurusunda bulun, motosiklet calmak ve parcalayip satmaktan.
illaki biri ilgilenir :)
abi orasu öylede adamlar airbrush yapıyor gibi gözüküyor ve bu motoru calan adam sadece arada bir oraya ugruyor.. bakalım onuda deneyecegiz aklımızda ;)
mechanıcer
31-05-2009, 14:40
kamılı bulsak ta komaya soksak.. kardesım gecmıs olsun. ıkı hafta once bızım bahcedende komsunun 600f ını caldılar hala bulunmadı.
geçmiş olsun bulunduguna sevındım
inşallah diğer problemıde başınız ağrımadan çözersiniz
Ferhat_V
31-05-2009, 16:06
geçmiş olsun bulunduğuna sevindim..o motoru elden çıkartın imkanınız varsa başka bişey alın..
yusufcan_k
31-05-2009, 16:33
geçmiş olsun bulunduğuna sevindim..o motoru elden çıkartın imkanınız varsa başka bişey alın..
öyle yapıcaz abicim merak etme =) gsxR 1000 yada 600 düşünüyoruz
Çok geçmiş olsun bulunduğuna sevindim.
SULTANOGLU
31-05-2009, 16:40
çok büyük geçmiş olsun, motoru bulmanız acayip sevindirici ve muhteşem bir olay.
Bulmanıza çok sevindim tekrar geçmiş olsun,
Motorun kaskosu yokmuydu ? Eğer kayıp anahtar bildirirseniz kaskoya kilit ve anahtar değiştirme hakkınız var.