Orijinalini görmek için tıklayınız : Gran Turismo Drift
Serencebey
08-06-2009, 13:22
Gran Turismo'cular Drift Setuplarınızı paylasırmısınız :)
Hangi Arac hangi Setupları kullanıorsunuz?
emre yeşil
08-06-2009, 13:32
F 430 keyif veriyor driftte birde S2000 yapılı olan
Serencebey
08-06-2009, 13:49
Şöyle anlatayım ben en iyisi :D
Kendi Setup'um
Araç: Corvette 06
Toe:0
Camber:0
Traction:0
ABS:0
Angle: Max
Front Tire: R3-R2
Rear Tire: R1-S3
Final Drive: x.450
Sadece bu ayarları kullanıyorum :)
Siz extra bişi yapıormusunuz diye merak ettım :)
gt oynamasını beceremeyen ender angutlardan biriyim.
bu konuşlanlar gt4 için mi geçerli?
Serencebey
08-06-2009, 14:03
gt oynamasını beceremeyen ender angutlardan biriyim.
bu konuşlanlar gt4 için mi geçerli?
Malesef :) Gran Turismo 5 Prologue icin :)
8.000rpm
08-06-2009, 14:14
nefret ediyorum ps3 denen şeyden...
:D:D:D:D:D
Malesef :) Gran Turismo 5 Prologue icin :)
param olsa bende alcam ps3:o
MUGENPOWE®
08-06-2009, 14:26
abs sıfır derken ??
SerdaR A.
08-06-2009, 14:28
S2000 kullanıyorum setuplara bakıyım =)
Ben sadece lastikleri değiştiriorum. O şekilde iyi puanlar ypaıorm zaten arabanın ayarlarını bozmaya gerek yok :D sen pist pist derecelerini söyle bakalım ayar yapmak işe yarıomu bakalım hatta cogunluk warsa turnuva gibi birşey düzenleyelım
MUGENPOWE®
08-06-2009, 14:56
ps3te yarıstın onlıne oynadın kısıyle normal tel den konusur gıbı konusabılıomsn ?
Serencebey
08-06-2009, 14:59
GTde konusnuormusun bılmıorum ama ben arkadasımla Paradise da konuusoırum BT Kulaklıkla.
Ben sadece lastikleri değiştiriorum. O şekilde iyi puanlar ypaıorm zaten arabanın ayarlarını bozmaya gerek yok :D sen pist pist derecelerini söyle bakalım ayar yapmak işe yarıomu bakalım hatta cogunluk warsa turnuva gibi birşey düzenleyelım
ya yok be olm öle iddam yok zaten maksat ögrenmek yeni yeni ogreniorum ben :) A lisansını yenı aldık daha S nınde 1-2 tanesını aldım oynamıorumkı ölee duruor esınce acıorum iki vın vın o kadar :D
ben GT4 oynuyorum ama herhangi bilgim olmadan :D yani arabayı alıp lastik vs. değiştirip koyuluyorum yola :)
Kanka pek birşeye karıştırtmıyorki :D
Seninkilerden farklı birşey yapmıyorum STİ alıyorum yapılı efeler gibi :)
Arkaları düşürüyorum o kadar
Arabanın orjinaliynen oynamayın olum :D
bengt4 oynuorum:D aliyorum stndrt m3 laguna seca blue economy lastiklerle hariklara yaratiom bu kaadar basit ve kolay oluyo hhaahaha
eve gidince hemen yazım bütün setuplar mevcud gtplanet ten bulmustum bende ama en iyi setup kendi kendinize deneye deneye yaptığınızdır çünkü elin adamının setupları farklı farklı:) 350z amuse a 24 tane farklı setup vardı mesela ama baslangıc olarak ben arka N2 ön N3 güçsüz bir arabaysa N1-N2 yapıodum sora camberleri deneye deneye ayarlamıstım toe zart zurt derken inceden drift e baslamıstım benim en rahat kullandığım araba 350z amuse seside güzel :) ama s2000 vette fln 500hp üstünde arabayı tam istediğim gibi tutamıyorum cok spin atıyor kesiciye fazla giriyor vs vs vsv s
onursumer
09-06-2009, 01:50
gt5 te ben hiç drift yapmadım desem yeridir :)
g25 le can sıkıntısı için pistte donup duruyorum sadece :D
bir ara denicem şu drift i :)
Serencebey
09-06-2009, 09:41
eve gidince hemen yazım bütün setuplar mevcud gtplanet ten bulmustum bende ama en iyi setup kendi kendinize deneye deneye yaptığınızdır çünkü elin adamının setupları farklı farklı:) 350z amuse a 24 tane farklı setup vardı mesela ama baslangıc olarak ben arka N2 ön N3 güçsüz bir arabaysa N1-N2 yapıodum sora camberleri deneye deneye ayarlamıstım toe zart zurt derken inceden drift e baslamıstım benim en rahat kullandığım araba 350z amuse seside güzel :) ama s2000 vette fln 500hp üstünde arabayı tam istediğim gibi tutamıyorum cok spin atıyor kesiciye fazla giriyor vs vs vsv s
Ben bekliorum senın kullandıgın setupları :)
Maksat karsılastırmak ogrenemk.
damperler spring rateler vs. vs.
emresener
09-06-2009, 09:45
gt4 nurburgring de tayyar ile turlamaktan iisi yok :D
drft beceremiyorum direksiyon olsa belki daha rahat olur .
set up a gelince abs - tcs kapatıp , cok kısa bir son dişli koyuyorum .
ama dedigim en cok toplayabildigim puan tek turda 4K -5 k arası :(
varsa elde mevcut setuplar değerlendirelim tabi :)
emre yeşil
09-06-2009, 10:54
Ben açıyorum 2 tur atıp kapartıyorum uzun süre beni başında oturtucak kadar iyi değil büyük hevesle almıştım ama beklediğim olmadı