Orijinalini görmek için tıklayınız : Ride to work
onurdemir
15-06-2009, 08:57
http://ortasehpa.com/site/wp-content/uploads/2009/05/is_surusu.jpg
Hepimiz trafikte motorların fark edilmesini, bizlere saygı gösterilmesini ve daha çok insanın motosiklet kullanmaya başlamasını istiyoruz. Ancak bu isteklerin kendi kendine gerçekleşmesi mümkün değil. Elimizi taşın altına sokmamız ve bir şeyler yapmamız gerekiyor. İş Günü Sürüşü‘de tam bu amaca yönelik bir oluşum.
1992′den beri süregelen ve ABD’de başlayan bu oluşumu artık Türkiye’de de daha aktif şekilde hayata geçirerek insanların işlerine motosikletleriyle gitmelerini sağlamaya çalışan organizasyon bu sayede trafikte motosikletlerin fark edilmesini, sektörün gelişmesini ve en önemlisi ön yargıları kırmayı hedefliyor.
Her yılın Haziran ayının 3. Pazartesi tüm motorcuları işe, bankaya, okula, eve, alışverişe, misafirliğe, devlet dairesine, spora… her nereye gidiyorsanız oraya motosikletlerine binerek gitmeye davet edilen İş Günü Sürüşü organizasyonu, içerisinde pek çok kurum ve kulüp tarafından destekleniyor.
motosikletim olsa hiç düşünmeden kullanırdım zaten.
dragstar
15-06-2009, 09:19
motorcu arkadaşlara yollıyım
Kaan bm 7679
15-06-2009, 10:02
konu ıle ne kadar alakası olur ama aslında cok ıstıyorum bı tane ufak scooter saga sola gıtmek ıcın arabayla heryere gıdılmıyo tek korkum bı denyonun gelıp carpması motor bıraz savunmasız kalıyo bu tur durumlarda düşme tehlıkeside sakatlıga kadar getırebılıyo araba bıraz daha guvenlı gelıyo bu korkuyu bu yaz yenmek ıstıyorum bı tane benımde olmalı ozaman bu tur orglarda konvoy bası olabılırım =)
onurdemir
15-06-2009, 10:08
konu ıle ne kadar alakası olur ama aslında cok ıstıyorum bı tane ufak scooter saga sola gıtmek ıcın arabayla heryere gıdılmıyo tek korkum bı denyonun gelıp carpması motor bıraz savunmasız kalıyo bu tur durumlarda düşme tehlıkeside sakatlıga kadar getırebılıyo araba bıraz daha guvenlı gelıyo bu korkuyu bu yaz yenmek ıstıyorum bı tane benımde olmalı ozaman bu tur orglarda konvoy bası olabılırım =)
Kurucularından olduğum bi tane scooter sitesi var. Beklerim... www.scooturk.net :icon_tup:
Kaan bm 7679
15-06-2009, 10:27
Kurucularından olduğum bi tane scooter sitesi var. Beklerim... www.scooturk.net :icon_tup:
tekırdag bulusması gozume carptı sıtede cok guzel olmus uye oluyorum hemen :icon_tup:
bende başladım motosiklet kullanmaya.
onur toros kardeşim sağolsun dragstarını seve seve bana verdi ve vitesli motosiklet tecrübelerimi onun sayesinde kazandım :D
bugünü ilerleyen aktivitelerinde umarım desteklerim.
Bende bu ay içerisinde aranıza katılcam işallah. Yamaha ybr 125, honda cbr 125 veya honda beat ile :)
benimde bi gilera ya da vespa alasım var, nasip.
yusufcan_k
15-06-2009, 16:50
Bende bu ay içerisinde aranıza katılcam işallah. Yamaha ybr 125, honda cbr 125 veya honda beat ile :)
ybr al bence ;)
::ZaFeR::
15-06-2009, 17:20
Ara sıra dayımın çin malı scooterini alıp köye gidiyorum...Zevkli oluyor baya...Herşeyi hissediyorsun yolda giderken :) Honda'nın Vespa tarzında Today 50 diye bir scooteri var o hoşuma gitmişti. Fiyatı da 2.500 lira civarı bir şey sanırım... Ama 50cclik bir scooter beni kesmez :D
Honda'nın Vespa tarzında Today 50 diye bir scooteri var o hoşuma gitmişti. Fiyatı da 2.500 lira civarı bir şey sanırım... Ama 50cclik bir scooter beni kesmez :D
bende today var hatta forumdan binen arkadaslar oldu artik yazlari birakmiyolar :D ben gecen yil 1.150civarina almistim kask-plaka-motorsiklet seklinde cok buyuk zam gelmis sanirim,120kg yim o yuzden 35i gecmiyor,yokus yukari fazla dikse 10kmyle cikiyosun :D ama yazlik icin ideal,5milyona depo doluyordu 200km gidiyodum,hemde 50cc oldugu icin polis durdurdugunda memur bey 50cc oldugu icin ehliyet istenmiyor trafikten bunlardan diyip pasa pasa yoluna devam edebiliyosun,a2 falan filan ugrasmana gerek yok,tavsiye ederim :)
peder'e soyledim ride 2 work olayini direk "zaten hergun oyle gidip geliyorum araba zor is park yeri benzin trafik vs." :)
kanka gelırdım ama sanayıde ufak bır kaza sonucu motor servısde exper beklıyor : ( bakalım ıns parasını verırlerse yenıye yol acılır :D