Orijinalini görmek için tıklayınız : Sebring vs SS vs Borla vs Otto ?!&^???
Egzoz hakkında hangi markayı önerirsiniz?
60 ~ 63 mm giriş 100 ~ 105 mm yuvarlak çıkışa sahip, piyasa malı olmayan kaliteli bir egzoz önerisine ihtiyacım var?
flexamin
26-06-2009, 17:54
Borla cat bak olarak kesinşlikle tavsiye ederim.. otto piyasa oldu ve hoşuma gitmior sesi. sebring de nerdeyse çoğu araçta war.. bir arkadaşım 206 gti ında borla cat back war ve bayaa bir verim aldı. sesi de çok güzeldir cırtlama yok ve tok bir sesi war kesinlikle..
Karar senin..
emretorlak
26-06-2009, 18:00
Ben de araştırıyorum şu aralar.Kimi Remus, kimi Borla diyor...etc.
Ama no name bir eksoz ile, marka bir eksoz arasındaki tek fark markaya ödediğin extra paradır diyenlerde çok.
Açıkcası benim de aklım karışık:)
valla uzman biri gelsede kurtarsa bizi :P
aslında bende isotta blıe boy var. girişi 57 mm.çok memnunum.ses tam istediğimgibi tok.sıfır zırıltısız.
http://videos.streetfire.net/video/Isotta-BlueBoy-206-gti_175409.htm
ama ben 63 boru çektireceğim için 63mm griş bi egzoz arıyorum.tam da emin değilim 57 mm ile 63 mm fark edermi.yoksa isotta ile yola devammı etsem?
Mechanix
26-06-2009, 18:19
Megan Racing tavsiye ederim , kullananlara sorabilirsiniz.
Megan Racing tavsiye ederim , kullananlara sorabilirsiniz.
60 lık Carbon Kullanıyorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup: tavsiye ederim.
bendede sebring war cok memnunum..
Sebring tavsiye ederim bende:) Bu arada cat back bi egzoz alcaksan ,hic boru fln cektirme:D Cat-Back zaten adi ustunde:D ;) :)
63 lük dc al iskender abide kafasını kesip 110-115 lik filan kafa yaptır 10 numara durur ben öle yapcaktım mesela satmasam
dc çok fena ses çıkartıyor diye bliyorum ama? o kdar bağırmasını istemem açıkcası.
250 tl ye sıfır sebring var.uygun mu rakam?
ewt. sordum ama henüz cvp gelmedi.
bu arada elimde 57 mm lik egzoz 63 mm boruda sorun teşkil ediyormu sizce? bence etmiyordur ama?
nightkids_han
26-06-2009, 20:38
SS derim ............
kendı aracımda otto war...memnun deılım....cok fazla ses cıkarrtıor....en alt dewırdee bıle..cok cırtlakk bır sesı war....
dc yada megan derım....
onursoytam
26-06-2009, 20:52
bende OTTO var çaapata dolaşiorum mutluyum gazlıyorum hem ucuz hemde zevkli bi egzost çok paralar verip diğer markalara yönelme derim..
ya bu cat back özellıgı nedir :S
sebrıng ss cok guzel urunler...Otto dıgerlerının neredeyse 3/1 fıyatına ve fena bı egzoz da degıl ben Rs'de slashcut kullandım sılencerlı cokda memnundum...Rakam onemlı dıosan tavsıye ederım aksı halde dıer urunlerle mukayese edılemez...
Sierra Rs
16-07-2009, 11:28
elimde güzel sebring var kazanlı ama 51 mm :( pc deki 63 girisli sebring elinde mevcut o fiyattan veriyor :)
genellikle en yeterli ve güzel tonlu ses veren egzoz supersprint
ama çoğu kişiye sesi az gelir çok fazla ses vermez ama bana göre tatlı ve tok bi sesi var..
dragon07
16-07-2009, 11:57
arkadasım bende dc sports var kafası kesik iskender style...110luk çıkısa sahip en ufak bi hatası yok komple polisaj yaptım geçen gün techturkey fiyatuda 200ytl
elimde 306gti için ama 206 yada oluyor SS var...150 ytl
Serhat Y.
16-07-2009, 12:07
ya bu cat back özellıgı nedir :S
katalizörden sonra başlayan egzos sistemi, katalizör arkası yani
katalizörden sonra başlayan egzos sistemi, katalizör arkası yani
yine anlamadım ya katalizör duruyormu yksa iptalmi katalizörden sonra düz boru falanmı oluyo
Sierra Rs
16-07-2009, 15:52
egzost manifoldu yada katalizatörün bittigi yerden baglanıyor sona kadar gidiyor son susturucu dahil ;)
yani ara boru ve son susturucu komplesi marka yada araca göre ortadada susturucu olabiliyor.
otto carbon var bende uygun fiyat hafif diye aldım malzemeside kaliteli...
alt devirde bagırıyor fakat silencer ile ses yarı yarıya yokoluyor
cat back özel bi marka degıl yanı
63mm lik krom boruya ihtiyacım var arkadaşlar.egzoz çin.nereden temin edebilirim.varmı bi bilginiz bu konuda.
63mm lik krom boruya ihtiyacım var arkadaşlar.egzoz çin.nereden temin edebilirim.varmı bi bilginiz bu konuda.
senin araba için mi murat?senin araba içinse bence boruları okadar buyutmeye gerek yok bu sefer alt devirler etkilenecektir...
onları tartık hesapladık murat.nerden bulabilirim bu boruyu szce?mekan ist...
Sierra Rs
17-07-2009, 09:07
maslak dizayn egzost bana 57lik krom potsuz ara boruya 280 demişti fikir vermiş olur belki 63'lükte var orada
Future_King
17-07-2009, 10:26
cat back özel bi marka degıl yanı
CAT = Katalizor
BACK = Sonrası
Katalizör sonrası demek.
Katalizör duruyor ardından son çıkışa kadar olan yerler anlamında kullanılır genelde...
maslak dizayn egzost bana 57lik krom potsuz ara boruya 280 demişti fikir vermiş olur belki 63'lükte var orada
nasıl yani?sadece bir metre 57 lk boru 280 tl mi?yoksa komple egzoz mu?
nette rakamlar mete başına 20-30 euro gbi görünüyor ortalama.
60 lık boruda kalınlık ne olmalı sizce arkadaşlar egzoz için?
2 mm uygun olur sanırım....?
Ahmet_28
02-09-2009, 20:57
ben 60 mm hks kullanıyorum çok memnunum.kat iptal komple düz boru var ama kafam gayet rahat tavsiye ederim ;)
Sierra Rs
02-09-2009, 21:00
nasıl yani?sadece bir metre 57 lk boru 280 tl mi?yoksa komple egzoz mu?
nette rakamlar mete başına 20-30 euro gbi görünüyor ortalama.
60 lık boruda kalınlık ne olmalı sizce arkadaşlar egzoz için?
2 mm uygun olur sanırım....?
sadece ara boruya 280 demişti krom ama galvanizli olursada 200 bu fiyatıda daha sonra aldım.
dısı 60 ici 58mm 2mm et kalınlıgı normal kullanılabilir bence.
gsi_club
02-09-2009, 22:03
ben sana sebringi tavsiye ederim kardesim.kendim kullaniyorum öyle bagirma filanda yok.çok güzel tok bir sesi var...
sadece ara boruya 280 demişti krom ama galvanizli olursada 200 bu fiyatıda daha sonra aldım.
dısı 60 ici 58mm 2mm et kalınlıgı normal kullanılabilir bence.
dış çap 65 olacak o zaman...
Sierra Rs
02-09-2009, 23:04
hmm ok benim egzost söyledigim gibi senin borunun ici 2.5'' eğer boru genisliginde sıkıntım yok diyorsan et kalınlıgı normal sorun olmaz.
ErmanArseven
03-09-2009, 02:36
megan yada hks öneririm :)