PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TRTUNING temmuz sayısı bayilerde

ozcanozkaya
28-06-2009, 13:41
http://www.musaacar.com.tr/kapak.jpg
http://www.musaacar.com.tr//arkakapak.jpg

Türkiye’nin Modifiyeli Otomobil ve Drift Dergisi TRTUNING Temmuz Sayısı bayilerde
Yenilenen tasarımı ve logosu ile 8 modifiyeli otomobil, R/C Model, Haberler, Sürüş İzlenimi, Teknik, Hayalden Gerçeğe, Sanal Tuning, Röportaj, Tanıtım, DriftFest 2009 ayrıntılı fotoğraflarıyla, Sizin Sayfanız, Internet, Motorsporları ve Aktivite sayfaları ile tam 130 sayfa 6 poster sizleri bekliyor…

TUNING - WIDEBODY PEUGEOT 307

KT Autostyling’de John Cooper Works tamponları uyarlanan widebody Peugeot 307, alışılagelmişin ötesinde farklı bir görünüme sahip…

TUNING - PORSCHE CAYANNE

İstanbul Garaj ve Aytaç Elektronik çalışması sonucu ortaya çıkan widebody Porsche Cayenne, hem görünümü, hem de ses sistemi ile etkileyici…

TUNING - BMW 320D E90

Son dönemde modifiyeli dizel otomobil örnekleri artıyor. Hem görünüm hem performansa yönelik dokunuşlarla Ankara’dan Başar’ın 320D’si de buna güzel bir örnek…

TUNING - HYUNDAI FX COUPE TURBO

Adanalı Fatih Arnas, Hyundai Fx Coupe ile bir kez daha dergimize konuk oluyor. Ancak bu defa durum biraz farklı. Çünkü bu otomobil, diğerinden biraz daha hızlı…

TUNING - RENAULT MEGANE II

Hayatına 4 yıl kadar önce gri renkli bir Renault Megane II olarak başlayan ByMegane, bugün mutasyona uğramış bir yaratığı andırıyor…

TUNING - VW GOLF MKI

Selçuk Altundağ’a ait VW Golf MKI, yıllara meydan okuyor. Alman stilini tam olarak yansıtan otomobilin ünü, şimdiden ülke sınırlarını aşmış…

TUNING - MERCEDES C180 K

Brabus dokunuşu ile yeniden yorumlanan Mercedes C180K, kardeşlerinden bir adım önde…

TUNING - PEUGEOT 407

İzmir’in en özel Peugeot 407’si hem görünümü ile hem de ses sistemi ile benzerlerinden bir adım önde…

R/C MODEL

Eskişehir’den sayfalarımıza konuk olan Nissan 350Z, gerçeğini kıskandıracak güzelliği ile bir sokak savaşçısını andırıyor…

TANITIM - B.Engineering

Modena’dan Balzano’ya giden otoyol kenarındaki Campagalliano sanayi bölgesinde, bir büyük efsanenin baş harfl erinin işlendiği dev bir yapıt dikkatinizi çeker… Bu baş harfl er “EB” başka bir deyişle Ettore Bugatti’dir…

TANITIM - UNITRONIC

Avrupa menşeli, özellikle VAG Grubu araçların performans ve büyük turbo yazılımlarını üreten Unitronic firması artık Türkiye’de hizmet vermeye başladı…

TANITIM - FILM EXTREME

Filmextreme tuning 06/06/2009 cumartesi tarihinde düzenlediği açılış ile Kayserili tunelere yeni yerinde hizmet vermeye başladı…

AKTİVİTE

MSA Formula Party, Caredline, Techturkey Apachee, VW TR, Garaj 35, Büyük Vosvos buluşması…

INTERNET

Arabasız ve damalı bayraksız yaşayamayanlar için.

HAYALDEN GERÇEĞE

Hayalindeki otomobili gerçeğe taşımak isteyenlere tavsiyelerimiz, Fahri Demir’in kaleminden Subaru Impreza ile devam ediyor…

SÜRÜŞ İZLENİMİ

Ford Mondeo 1.6 Titanium, Honda CR-V, Mazda BT-50, Volvo V-50 1.6D

SİZİN SAYFANIZ

Genç tasarımcıların sanal tuning ve karakalem çalışmalarına yer vermeye devam ediyoruz…

MOTORSPORLARI

Ege Rallisi

TEKNİK - YAKITLAR

Aklımıza takılan, zaman zaman bizi düşünmeye iten ancak daha sonra fazla karmaşık gelen konular vardır.Motorumuz için önemi çok büyük olan “vuruntu, oktan, metanol, C12 “ gibi teknik terimlerin geçtiği sohbetlerden uzak kalmamak için en basit ve en özet hali ile sizlere yakıt ve işletim sistemlerini anlatıyorum

MUGENPOWE®
28-06-2009, 13:43
resımler acılmıo

Berkan
28-06-2009, 13:43
ya bende ya linklerde sorun var

Boost Up
28-06-2009, 13:51
aynen resimler açılmıyor:)

ozcanozkaya
28-06-2009, 13:52
resimler açıldı konu devam

FaBeRgE
28-06-2009, 13:52
2tane foto var zaten onlarda açılmıyor :o

TarikS
28-06-2009, 13:55
Megane'in fotografi kalitesiz cikmis biraz, arkaplana sonradan oturtulmasi yerine direk orijinal foto koyulsa daha iyi dururmus bence.. :)

Golf MK1 cok guzel duruyor..

Elinize saglik..

ozcanozkaya
28-06-2009, 13:56
orjinal foto ile efekt uygulandı, meganın durduğu mekan orjinal.

STP
28-06-2009, 13:57
Megane'in fotografi kalitesiz cikmis biraz, arkaplana sonradan oturtulmasi yerine direk orijinal foto koyulsa daha iyi dururmus bence.. :)

Golf MK1 cok guzel duruyor..

Elinize saglik..

arka plana sonradan oturtulmadı arac, arka plan tamamen orjınal ;) sadece shopla renk degıstırıldı

http://i40.tinypic.com/2j12x04.jpg

ozcanozkaya
28-06-2009, 14:00
eline sağlık, arka plan buydu.

STP
28-06-2009, 14:02
eline sağlık, arka plan buydu.

rıca ettım ;)

TarikS
28-06-2009, 14:02
arka plana sonradan oturtulmadı arac, arka plan tamamen orjınal ;) sadece shopla renk degıstırıldı

Aracin altina verilen golgelendirme dikkatimi cekmisti, o kisim yapay olmus, orijinal foto derken oyle kastetmistim.. :) Sagol bilgilendirmen icin..

ozcanozkaya
28-06-2009, 14:04
Aracin altina verilen golgelendirme dikkatimi cekmisti, o kisim yapay olmus, orijinal foto derken oyle kastetmistim.. :) Sagol bilgilendirmen icin..

Görevimiz bigilendirmek ben teşekkür ederim.

levent
28-06-2009, 14:14
içerik hakkında daha fazla bilgi yokmu?

bu ay celica gt4 ümüz olması lazım Atıl abi ile arac sahibi arkadaşım fotoları fln çekmişlerdi, bu ay çıkıcak diye biliyoruz? hiçbi bilgi yok içerik hakkında..

2 foto koymak yetmiyo biraz daha detay lütfen Özcan bey.

ozcanozkaya
28-06-2009, 14:19
Detaylar TR TUNING temmuz sayısında! Anlayış göstermeniz dileğiyle.

levent
28-06-2009, 15:00
Teşekkürler ilgisizliğiniz için.

MertS
28-06-2009, 15:01
KONUDA bi iç savaş havası var.

edit:

KONUDA. bi iç savaş havası var.

Buğra A.
28-06-2009, 16:00
Logo neden eski haline döndü :S Güzel araçlar var bu ay.Gidip alayım bugün.

levent
28-06-2009, 19:39
bizim araç gelicek ay çıkıcakmış Atıl abi öyle demiş, aldım dergiyi ellerinize sağlık güzel sayı olmuş.

RCkid
28-06-2009, 19:40
yeterince açıklama olmaması ilginç geldi bana

Mr.K
28-06-2009, 20:02
Kapak guzel olmamis ne yalan soliim Megane'da oldugunda yanlis anlamasin kimsede cok daha kotu cikmis:S ne efekti kullandiniz bilmiyorumda cok yapay duruyo..Hayirli satislar..

mmustu
28-06-2009, 20:44
iki dergiyide aldım ama bu sayı banada biraz zayıf geldi.özellikle bütün araçların çekimleri çok sıradan gibi :( atıl abi milleti senelik izinemi gönderdin ne yaptın :)

Dragger
28-06-2009, 21:01
Valla kapak hic olmamıs.

Öyle bir acı sekli, öyle bir efekt yok. Araba resmen havada duruyor.

Megane'a yazık olmus resmen, orjinal fotosu bin kat daha iyi kapak halinden...

İcerik konusunda da dergiyi alınca yorum yaparım ;)

Jam da Joker
28-06-2009, 21:03
Kusura bakmayın ama kapak tasarımı tam bir fiyasko, araçların dizilimi fotoğrafların kalitesi yazıların font seçimi sanki yeni çıkmış bir modifiye dergisini andırıyor hiç yakıştıramadım. Detay vermemenizde bu sayıya fazla ilgi göstermediğiniz izlenimi yaratıyor. Mutlaka her sayıya emek harcıyorsunuz bu şüphesiz, amacım kötülemek değil ama eleştrileride kabul etmek gerek. Yaşadığımız çağda reklam demek herşeydir. Tanıtımını iyi yapamadığınız bir ürün içinde kimseye alında içeriği ozaman görün gibi komik birşey söyleyemezsiniz. :)

mmustu
28-06-2009, 21:04
ya dikkatimi bişi çekti dergi yanlış mı basılmış bendekimi yanlış :D kapaktan sonra olması gereken 5-6 sayfa ve atıl abinin yazısı falan derginin en arkasında ve ters olarak basılmış :D yada çift kapak gibi bişeymi yapılmaya çalışıldı çözemedim .D

uqr
28-06-2009, 21:17
Valla kapak hic olmamıs.

Katılıyorum harfi harfine.

Onur typer
28-06-2009, 21:57
haydı bayılere:)

mehzent
29-06-2009, 07:56
Hayırlı satışlar...

Mr.K
29-06-2009, 14:45
Hayırlı satışlar...

Adamin arabasi dergide kapak olmus..ama yorumu sadeece 2 kelimeden ibaret `Hayirli Satislar` buradan mehmetin dergiyi ne kadar beegendigi belli gibi...Hic etmissiniz arabayi kapaga bakip arabaya bakiorum tekrar uzaktan yakindan alkasi yok..:S

En bilgisiz PS kullanan insan bile aracin altindaki golgelerin olmadigini anlar,bilir...Daha ogrenme asamasinda olsa bile bi insan gider digitalmodifiye yapilan sitelere uye olur,golgelendirme nasil yapiliyo vs ogrenir..Baska araclar uzerinde deneyip foto koyarak..Cok yazik olmus kapak cidden cok cok kotu..

DIPNOT!!!!

Bu forumda cogu kisi taniyo beni KALITEMIDE!!,nasil bir insan oldugumuda herseyimi cok iyi biliyolar ...Kimse TrTuning ailesinden mailimi,msnimi fln birdaha istemesin yorumlarimdan dolayi..Bu durumdan hosnut degilim...Insan gibi yapilan tum yorumlari hayvan gibi algilyiosaniz eger,ben hayvansam siz benden daha hayvansiniz(dilimden anlayabiliyosunuz cunku. ok) ..Daha yazardm biseylerde sinirime yenik dusmek istemiyorum...Cidden size HAYIRLI ISLER.!Hadi kalin saglicakla............................

onursumer
29-06-2009, 14:49
Adamin arabasi dergide kapak olmus..ama yorumu sadeece 2 kelimeden ibaret `Hayirli Satislar` buradan mehmetin dergiyi ne kadar beegendigi belli gibi...Hic etmissiniz arabayi kapaga bakip arabaya bakiorum tekrar uzaktan yakindan alkasi yok..:S

En bilgisiz PS kullanan insan bile aracin altindaki golgelerin olmadigini anlar,bilir...Daha ogrenme asamasinda olsa bile bi insan gider digitalmodifiye yapilan sitelere uye olur,golgelendirme nasil yapiliyo vs ogrenir..Baska araclar uzerinde deneyip foto koyarak..Cok yazik olmus kapak cidden cok cok kotu..

deminden beri bakıyorm kapakta bir terslik var diye çozememiştim

şimdi oldu kör olmuşum haberim yok :eek:

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 00:32
Logo neden eski haline döndü :S Güzel araçlar var bu ay.Gidip alayım bugün.

Yönetimin almış olduğu bir karar Buğra. Bundan sonrası eski logo uygun görüldü ve bu şekilde devam edilmesi kararlaştırıldı.

yeterince açıklama olmaması ilginç geldi bana

Herhangibir ilginçlik yok sadece içerik hakkında bilgi vermemiş Özcan kardeşim. Durumu zaten kendisi bildirmiş şuan bayide olan dergimiz TRTUNING tüm merak edilen konu ve araçları ile sizleri bekliyor.

iki dergiyide aldım ama bu sayı banada biraz zayıf geldi.özellikle bütün araçların çekimleri çok sıradan gibi :( atıl abi milleti senelik izinemi gönderdin ne yaptın :)

Teşekkürler düşüncelerin için. Eleştirilerin en kısa zamanda dikkate alınacak ve uygulanacaktır. Saygılar

Valla kapak hic olmamıs.

İcerik konusunda da dergiyi alınca yorum yaparım ;)

Teşekkürler. Kapak konusunda haklı bir eleştiri alıyoruz siz değerli TechTurkey üyelerinden bundan sonra ki sayılarımızda bir daha böyle bir hatanın olmayacağından emin olabilirsin.

Kusura bakmayın ama kapak tasarımı tam bir fiyasko, araçların dizilimi fotoğrafların kalitesi yazıların font seçimi sanki yeni çıkmış bir modifiye dergisini andırıyor hiç yakıştıramadım. Detay vermemenizde bu sayıya fazla ilgi göstermediğiniz izlenimi yaratıyor. Mutlaka her sayıya emek harcıyorsunuz bu şüphesiz, amacım kötülemek değil ama eleştrileride kabul etmek gerek. Yaşadığımız çağda reklam demek herşeydir. Tanıtımını iyi yapamadığınız bir ürün içinde kimseye alında içeriği ozaman görün gibi komik birşey söyleyemezsiniz. :)

Eleştirilerin için teşekkürler. Emeğe saygı gösterdiğin için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu sayıya aslında ilgi gösterdik her ay olduğu gibi her sayfasına ayrı titizlik ile yaklaşıyoruz. Bir takım hataları düzelterek yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz siz değerli okuyucularımız sayesinde. Ağustos sayısında tüm güzel düşüncelerinizi kazanmak adına daha fazla çalışıyoruz. Saygılar.

ya dikkatimi bişi çekti dergi yanlış mı basılmış bendekimi yanlış :D kapaktan sonra olması gereken 5-6 sayfa ve atıl abinin yazısı falan derginin en arkasında ve ters olarak basılmış :D yada çift kapak gibi bişeymi yapılmaya çalışıldı çözemedim .D

Yanlış basılmadı elimize ulaşan dergilere bakacak olursak Atıl abinin editör yazısı ana kapak yani Megane aracın olduğu kapaktan 1 sayfa sonra biliyorsunuz Kumho drift magazin ile birlikte artık Tüm Dünya ve Türkiyede drift haberleri dergimizin arka sayfalarında yer alıyor ve ters basılıyor.

haydı bayılere:)

Teşekkürler Onur bro.

Hayırlı satışlar...

Teşekkürler :)

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 00:40

DIPNOT!!!!

Bu forumda cogu kisi taniyo beni KALITEMIDE!!,nasil bir insan oldugumuda herseyimi cok iyi biliyolar ...Kimse TrTuning ailesinden mailimi,msnimi fln birdaha istemesin yorumlarimdan dolayi..Bu durumdan hosnut degilim...Insan gibi yapilan tum yorumlari hayvan gibi algilyiosaniz eger,ben hayvansam siz benden daha hayvansiniz(dilimden anlayabiliyosunuz cunku. ok) ..Daha yazardm biseylerde sinirime yenik dusmek istemiyorum...Cidden size HAYIRLI ISLER.!Hadi kalin saglicakla............................

Merhaba
Seni sadece TechTurkey aracılığı ile tanıdım. Tanıdım derken sadece yorumlarını okuyorum takip ediyorum. Doğal olarak kişiliğin hakkında yorum yapma hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum. Fikirlerimi sana rica edip özelden msn adresini isteyerek ilettim bilmeni istedim. Sen neden buraya taşıma gereğini duydun onu anlamadım. Amacın ne bende bilirdim sana burdan cevap vermesini ama bu forumda ki birçok üyenin bizim saçma sapan tartışmasını okumasına gerek yok. Benim kişisel sorunum vardı msnden ilettim buraya taşımanın amacını çözemedim. Eleştirilerin bugüne kadar hep kırıcı oldu emeğe saygısızlık yaparak yorum yaptın. Bende şikayetimi dile getirdim sen bunu sürekli yapıyorsun ayrıca kapak olan araç sahibinin kendi düşüncelerini dile getireceğini düşünüyorum sen neden onun yerine konuşuyorsun kendi düşüncelerini ve yapıcı eleştirilerini yapar cevap beklersin. Kendin düşüncelerini birbir sıralarken başkasını dinlemesinide öğrenmeni tavsiye ediyorum bu kadar agresif olma bence. Teşekkürler.

tool
30-06-2009, 00:45
@serhatgüzelsoy

emege saygi diyorsunuzda, tasarimi begenmeyen kisiye saygi neden yok onu anlamadim. yapici olcaksaniz elestiri yapin yoksa yazmayin falanda demeyin bosuna...

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 00:47
@serhatgüzelsoy

emege saygi diyorsunuzda, tasarimi begenmeyen kisiye saygi neden yok onu anlamadim. yapici olcaksaniz elestiri yapin yoksa yazmayin falanda demeyin bosuna...

Diğer arkadaşların eleştirileri kendine özgü okursan zaten arasında ki farkı anlarsın. Ama Onur arkadaşımızın düşüncesi hem başkasının adına belkide düşünmediği kelimeleri telafuz ediyor hemde eleştirinin boyutunu kaçırıyor.

tool
30-06-2009, 00:52
Diğer arkadaşların eleştirileri kendine özgü okursan zaten arasında ki farkı anlarsın. Ama Onur arkadaşımızın düşüncesi hem başkasının adına belkide düşünmediği kelimeleri telafuz ediyor hemde eleştirinin boyutunu kaçırıyor.

baskasi adina konsuyorsa belliki samimiyetleri vardir, olsa olsa onlar kotu olur.
alipta baktinmi derseniz icerige; gecen ay kadar dolu degil bi garip olmus...

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 00:58
baskasi adina konsuyorsa belliki samimiyetleri vardir, olsa olsa onlar kotu olur.
alipta baktinmi derseniz icerige; gecen ay kadar dolu degil bi garip olmus...

Peki ben nerden bilebilirim ki samimiyeti olur veya olmaz sonuçta bu tür düşünceleri samimiyeti varsa açar telefonu şikayetini dile getirir zaten yukarıda kapak hakkında eleştirisini yapmış defalarca kötülemenin hatta aşağılayacak kadar eleştirmenin hiçbir mantığı yok. Tamam kapak hatalı olabilir ama bunu uygun dille söylersek daha iyi sonuçlara yol açacağından şüphem yok. Düşüncen için teşekkürler şüphem yok ki Ağustos ayı için tekrar eline alıp okuduğunda olumlu düşüncelerini burada okuyor olurum. Saygılar.

tool
30-06-2009, 01:02
valla renklerde sorun var demistim gecen ay arayan buldu beni, detayi soyledim;
bu ay icinde olmamis diyorum malesef..

STP
30-06-2009, 01:02
bu ay dergıde bı garıplık oldugu her halınden bellı.ne kapagı kapak olmus ne tanıtımı tanıtım.. kısacası yazık oldu...

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 01:05
valla renklerde sorun var demistim gecen ay arayan buldu beni, detayi soyledim;
bu ay icinde olmamis diyorum malesef..

Bu ay için olmamış derken ne mesela eğer bunları tam detaylı yorumlarsan sevinirim. Ona göre bir yol izlemiş oluruz. Sizin gözleminiz bizler için değerli.

TarikS
30-06-2009, 01:15
Bu ayki tanitimda ilginclik yok demissiniz de; Atil Atilgan'in daha onceki aylarda actigi konu basliklarini hatirliyorum, gayet dolu bir mesaj yaziyordu, icindeki araclarin nasil seyler oldugunu kabataslak ogrenip detaylarini merak edip aliyorduk yerine gore.. Bu sefer kapak konulup kapanmis konu, ilginclik burada.. Reklami daha iyi yapmaniz gerekirdi bence de..

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 01:19
Bu ayki tanitimda ilginclik yok demissiniz de; Atil Atilgan'in daha onceki aylarda actigi konu basliklarini hatirliyorum, gayet dolu bir mesaj yaziyordu, icindeki araclarin nasil seyler oldugunu kabataslak ogrenip detaylarini merak edip aliyorduk yerine gore.. Bu sefer kapak konulup kapanmis konu, ilginclik burada.. Reklami daha iyi yapmaniz gerekirdi bence de..

O konuyu şuan araştırıyorum en kısa zamanda daha detaylı bilgiyi siz değerli okuyucularımız için aktaracağız. Teşekkürler

STP
30-06-2009, 01:19
serhat kardes, senın dergıdekı gorevın nedır?_

metin01
30-06-2009, 01:22
yılın 11 ayı full 10 numara bi ayıda varsın böyle olsun

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 01:23

Yazı işleri kadrosundayım ben. Neden sordun ?

metin01
30-06-2009, 01:23
edit cevaplamış

STP
30-06-2009, 01:24
Yazı işleri kadrosundayım ben. Neden sordun ?

merak ettım

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 01:25
yılın 11 ayı full 10 numara bi ayıda varsın böyle olsun

Teşekkürler :) Olmaması gerekiyordu ama telafi için Ağustos sayısında her zamankinden daha sıkı çalışacaz.

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 01:27
merak ettım

Her ay bir veya birden fazla aracın detaylı fotoğrafları ve yazılarım ile dergi sayfalarında yer alıyorum. Gözünden kaçmış sanırım :)

STP
30-06-2009, 01:29
olabılır kacmıstır dıkkat etmemısım

MertS
30-06-2009, 01:29
drift fest bölümündeki fotoğrafım turuncu200sx.(tam sayfa)

layer hatasıda nedir ?! o tamponu lasso tool ile kim kesti oraya koydu ve sonra layet box taki göz işaretine basmadı .. allah aşkına drift fest.bölümüne bakın..

yazık olmuş fotoğrafıma :(

crazydog
30-06-2009, 02:43
bu ay sıtedekı tanıtım olsun dergının kapagı olsun çok özensiz geldi bana ayrıca logonun eskiye dönmeside kötü olmuş bu ay açıkçası hiç beklediğim gibi gelmedi bana işallah ağustos sayısı güzel olur. Bu arada Atıl abi nerelerde tatile falanmı çıktı?

mehzent
30-06-2009, 07:11
Merhaba
Seni sadece TechTurkey aracılığı ile tanıdım. Tanıdım derken sadece yorumlarını okuyorum takip ediyorum. Doğal olarak kişiliğin hakkında yorum yapma hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum. Fikirlerimi sana rica edip özelden msn adresini isteyerek ilettim bilmeni istedim. Sen neden buraya taşıma gereğini duydun onu anlamadım. Amacın ne bende bilirdim sana burdan cevap vermesini ama bu forumda ki birçok üyenin bizim saçma sapan tartışmasını okumasına gerek yok. Benim kişisel sorunum vardı msnden ilettim buraya taşımanın amacını çözemedim. Eleştirilerin bugüne kadar hep kırıcı oldu emeğe saygısızlık yaparak yorum yaptın. Bende şikayetimi dile getirdim sen bunu sürekli yapıyorsun ayrıca kapak olan araç sahibinin kendi düşüncelerini dile getireceğini düşünüyorum sen neden onun yerine konuşuyorsun kendi düşüncelerini ve yapıcı eleştirilerini yapar cevap beklersin. Kendin düşüncelerini birbir sıralarken başkasını dinlemesinide öğrenmeni tavsiye ediyorum bu kadar agresif olma bence. Teşekkürler.

Serhat kardeşim işini düzgün yapamıyorsan eleştirileride hazmediceksin o zaman!!Bence sen dua et Onur bunları yazmış cunku dun dergıye baktıkça sinirleirm bozuldu girip iyice yazıcaktım dusunduklerımı baktımkı Onur yazmış bişeyler sonra deıdm şimdilik yazmıyayım, emin olki benim yazıcaklarım kat kat ağır olurdu hee ben burda bazı şeyleri yazmıyorsam da buda ondan bundan değil Atıl abiye olan saygımdandır vede şimdi ben burda yıne yazsam duşuncelerımı kımse olayın iç yuzunu bılmedığinden adım yine kavgacıya cıkıcak gecen senekı dergi olayında olduğu gibi Mehmet yine kavga çıkardı cıngar cıkardı denılcek sonra ben hepten iptal olucam sonra olaylar buyuyp gidicek!! Ya herşeyi geç hele o benım resmımın rezaletliği nedir yanı hiçmi bakmadınız incelemediniz baskıdan once sayfaları...

Diğer bir konuda mekan mekan diye o kadar araşrtırdık pazar sabahı sabahın 7 sinde uyandım arabamı hazırladım Kapalıçarşıya gittim hiç arka mekanı gosteren bir resim yok madem ole otaparkımda çekseydik nıye gıttımkı oralara tamponumu vura vura??

En basıtı ben telefonumla cektiğim dandik bir resmi paylaşıyım anlaşılır gerisi zaten...

http://img261.imageshack.us/img261/3317/photogxp.jpg

Peki ben nerden bilebilirim ki samimiyeti olur veya olmaz sonuçta bu tür düşünceleri samimiyeti varsa açar telefonu şikayetini dile getirir zaten yukarıda kapak hakkında eleştirisini yapmış defalarca kötülemenin hatta aşağılayacak kadar eleştirmenin hiçbir mantığı yok. Tamam kapak hatalı olabilir ama bunu uygun dille söylersek daha iyi sonuçlara yol açacağından şüphem yok. Düşüncen için teşekkürler şüphem yok ki Ağustos ayı için tekrar eline alıp okuduğunda olumlu düşüncelerini burada okuyor olurum. Saygılar.

Bunu Onur değilde başkası yazsa emin olki tepkim buyuk olurdu ama Onur un adam gibi adam olduğundan şüphem yok....

Onur typer
30-06-2009, 09:08
arkadaslar bu kadar gergınlıge gerek yok bence bazı zamanlar aksaklıklar cıkabılıo ve telafısı yapılıcagı kanısındayım.. sakin olalım zaten herkes herkesı bılıo arabalarıda bılıo aynı sektorde aynı hobıyı paylasan ınsanlar olarak yapıcı olmakta fayda var yerınde bı acıklama ve telafı ıllakı olucaktır herkese keyıflı seyırler

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 10:01
Serhat kardeşim işini düzgün yapamıyorsan eleştirileride hazmediceksin o zaman!!Bence sen dua et Onur bunları yazmış cunku dun dergıye baktıkça sinirleirm bozuldu girip iyice yazıcaktım dusunduklerımı baktımkı Onur yazmış bişeyler sonra deıdm şimdilik yazmıyayım, emin olki benim yazıcaklarım kat kat ağır olurdu hee ben burda bazı şeyleri yazmıyorsam da buda ondan bundan değil Atıl abiye olan saygımdandır vede şimdi ben burda yıne yazsam duşuncelerımı kımse olayın iç yuzunu bılmedığinden adım yine kavgacıya cıkıcak gecen senekı dergi olayında olduğu gibi Mehmet yine kavga çıkardı cıngar cıkardı denılcek sonra ben hepten iptal olucam sonra olaylar buyuyp gidicek!! Ya herşeyi geç hele o benım resmımın rezaletliği nedir yanı hiçmi bakmadınız incelemediniz baskıdan once sayfaları...

Diğer bir konuda mekan mekan diye o kadar araşrtırdık pazar sabahı sabahın 7 sinde uyandım arabamı hazırladım Kapalıçarşıya gittim hiç arka mekanı gosteren bir resim yok madem ole otaparkımda çekseydik nıye gıttımkı oralara tamponumu vura vura??
B]

Merhaba
Yorumlarında haklısın kapak ve sayfa yapısında hatalar ortada. Kendine göre haklı olduğun noktalar var bişe demiyorum bu şekilde ki eleştiriler inanın bizler için daha faydalı hatalarımızı daha detaylı görüyoruz çünkü. Ben eleştirilere her zaman açığım yanlış anlaşılmasın ancak dediğim gibi zaten yukarı sayfalarda düşüncelerini dile getirmiş Onur kardeş. Tekrar yorum yazarak ki aynı konuya değinmiş ve eleştiridende öteye gidip artık aşağılama seviyesine inerse bende bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirme hakkına sahip olduğumu düşünürüm. Ki konu uzamasın sitede rahatsızlık vermemek için bu konuyu msn üzerinden halletmek istedim ama yinede konu buraya taşınmış sağlık olsun. Yapılan hatadır elbet telafisi en iyi şekilde yerine getirilir Mehmet kardeş. Başına gelen olaylar için özür diliyorum ben dergi ve kendim adına kazasız belasız sürüşler.

Mr.K
30-06-2009, 11:37
Merhaba
Yorumlarında haklısın kapak ve sayfa yapısında hatalar ortada. Kendine göre haklı olduğun noktalar var bişe demiyorum bu şekilde ki eleştiriler inanın bizler için daha faydalı hatalarımızı daha detaylı görüyoruz çünkü. Ben eleştirilere her zaman açığım yanlış anlaşılmasın ancak dediğim gibi zaten yukarı sayfalarda düşüncelerini dile getirmiş Onur kardeş. Tekrar yorum yazarak ki aynı konuya değinmiş ve eleştiridende öteye gidip artık aşağılama seviyesine inerse bende bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirme hakkına sahip olduğumu düşünürüm. Ki konu uzamasın sitede rahatsızlık vermemek için bu konuyu msn üzerinden halletmek istedim ama yinede konu buraya taşınmış sağlık olsun. Yapılan hatadır elbet telafisi en iyi şekilde yerine getirilir Mehmet kardeş. Başına gelen olaylar için özür diliyorum ben dergi ve kendim adına kazasız belasız sürüşler.

Sen msnde konustugumuz loglari koysana buraya :) EKSIKKSIZ bir sekilde..ben dukkanda loglari tutmuyorum bi gorsun herkes..sen ne demissin,ben ne cevap vermisim,ben ne demisim sen ne cevap verememissin ;) :)

Schumi
30-06-2009, 11:42
Ortada ticari olarak çıkartılan para ile satılan bir dergi var. Okuyucu olarak fazla tepki göstermedik mi ? Şahsi olarak dergileri takip etmiyorum. Ama beğenmedi iseniz kısaca beğenmediğiniz noktaları yazarsınız. O ay dergiyide almazsınız olur biter. Konu tatsız yerlere doğru gidiyor sanki.

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 11:42
Sen msnde konustugumuz loglari koysana buraya :) EKSIKKSIZ bir sekilde..ben dukkanda loglari tutmuyorum bi gorsun herkes..sen ne demissin,ben ne cevap vermisim,ben ne demisim sen ne cevap verememissin ;) :)

Dergi ile ilgili tüm sorunları burda paylaşırsan sevinirim. Kişisel sorunların tartışılacağı yerler var eğer hala konuşmak istediğin konun varsa tekrar msn veya telefondan ulaşmanı rica ediyorum. Msnde konuştuğumuz hiçbirşey tarafımca kayıt altına alınmadı; çünkü gerek duymadım. Eğer konuyu dikkatli takip edersen msnden sorduğun sorunun cevabını bulursun.

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 11:47
Ortada ticari olarak çıkartılan para ile satılan bir dergi var. Okuyucu olarak fazla tepki göstermedik mi ? Şahsi olarak dergileri takip etmiyorum. Ama beğenmedi iseniz kısaca beğenmediğiniz noktaları yazarsınız. O ay dergiyide almazsınız olur biter. Konu tatsız yerlere doğru gidiyor sanki.

Teşekkürler düşüncelerin için. Biz eleştiriye açığız herkes düşüncelerini dile getirmekte özgür bunu kimse kısıtlayamaz. Eleştirini yaparsın bu yapıcı olmalı ki karşılığını göresin. Ama sen aşağılayıcı bir şekilde yaklaşırsan buna mutlaka bir yorum getirme hakkına sahip olduğumu düşünürüm. Konu tadsız yere gitmicek aslında ama olay kişileşiyor :)

Mr.K
30-06-2009, 11:48
Ya benim birseyin cevabini almama gerek yok ... asagi kasimpasa derim yoluma bakarim..Siz asil yorumlari baska bitarafinizdan algilamayipta iyi okursaniz ne demek istediklerini anlarsiniz insanlari hadi kolay gele..Rastgele,hayirli isler ola....

mmustu
30-06-2009, 11:49
ya benim merak ettiğim konu atıl abi nerede yada özcan ?

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 11:50
hadi kolay gele..Rastgele,hayirli isler ola....

Teşekkürler düşüncelerin için Onur. Sanada keyifli forumlar. İyi çalışmalar:)

Burak İ
30-06-2009, 11:52
Dergi de çalışmayıp ta hobi olarak o kadar çok harika kareler kompozisyonlar yaratanlarımız var ki .... Ben Mehmetin in aracına üzüldüm tam önden harika bir eğim ile çok güzel bir kare kapağı kaplayabilirdi altınada diğer araçlar ufak şekilde koyulabilirdi. Bu araç bir kere dergiye çıkıyor sonuçta o da hayal kırıklığı Araç sahibi sonuna kadar haklıdır karşılığı bu değildi .

BLuEBoY
30-06-2009, 22:22
iyi hoş okadar emek verip dergi çıkartıyosunuzda içeriğini bilmediğim dergiyi neden alayım ben ? kapakdaki 3 arabayla dergi çıkmıyo sanırım gerisi nerdedir 6 poster diyo neyin oldugu yok aldıktan sonra sürprizmi yaşıcam ? tanıtım yapılıyosa lütfen biraz daha özen gösterin basit ve sıradan bi konu belki ama geçmişden bu yana bakılırsa çok şey kaybettiriyo sizlere....

TarikS
30-06-2009, 22:26
Bugun rafta baktim da kapak buradakinden daha iyi duruyor aslinda.. Megane'in izgaralar neredeyse beyaz duruyor bilgisayarda, gercekte daha normal gorunuyor arac :) Altindaki golgelendirme de bu kadar goze batmiyor..

Ranthor
30-06-2009, 22:26
atıl abi nerede?
niye böyle oldu ki bu ay

STP
30-06-2009, 22:53
iyi hoş okadar emek verip dergi çıkartıyosunuzda içeriğini bilmediğim dergiyi neden alayım ben ? kapakdaki 3 arabayla dergi çıkmıyo sanırım gerisi nerdedir 6 poster diyo neyin oldugu yok aldıktan sonra sürprizmi yaşıcam ? tanıtım yapılıyosa lütfen biraz daha özen gösterin basit ve sıradan bi konu belki ama geçmişden bu yana bakılırsa çok şey kaybettiriyo sizlere....

pardonda ınternettekı sıtelerden dergı ıcerıgını bakıp dergıyı alıcaksın dıye bı kuralmı vardıda bılmıyoruz bu ne mantık ya :) dergıyı satıs standında gorursun kapagı ılgını ceker alırsın okursun. ınternette bı sıtede ıcerıgını okuyup almakta nesı? ınternet sıtelerınde bu tanıtımlar son 1 senedır var yada yok. sen ozaman dergı almıyodun sanırım bu tanıtımlardan once :)

BLuEBoY
30-06-2009, 23:01
trtunıng i ilk zamanlarından beri takip ediyorum ki ozamanlar bile kendı forumunda konusu açılıyodu lafım sadece burdaki tanıtım değil kapak olarakda zayıf olmuş kendinde dıyosun tanıtım die ama ben tanıtım göremedım :icon13: ayrıca dergi hakkındaki yorumum neden bu kadar ilgilendirdi seni ?

STP
30-06-2009, 23:04
TRTUNING destekcısıyım, bı sorunmu var?

BLuEBoY
30-06-2009, 23:07
bizde düşmanı değiliz merak etme yazdıklarım keşke kötü sözler olsaydı yada sana demiş olsaydımda keşke öle cevap verseydin millet okadar laf derken niye bana sarıyosun ?

STP
30-06-2009, 23:08
kayda deger senınkını gordum belkı ondandır

BLuEBoY
30-06-2009, 23:09
eyw. Allah razı olsun...

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 23:11
kayda deger senınkını gordum belkı ondandır

:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: Harikaydı. Dergi içeriğine baktığınızda zaten birçok araç ve konu kapakta yer alıyor. Diğer konularıda dergiyi bayiden aldığınızda ulaşabilirsiniz.:)

MertS
30-06-2009, 23:19
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: Harikaydı. Dergi içeriğine baktığınızda zaten birçok araç ve konu kapakta yer alıyor. Diğer konularıda dergiyi bayiden aldığınızda ulaşabilirsiniz.:)

Ben hala layer hatasını çözemedim :)

serhatgüzelsoy
30-06-2009, 23:26
Ben hala layer hatasını çözemedim :)

O konu hakkında yarın grafikerden detaylı bilgiyi öğrenip aktarıcam. Benim bilgim yok o yüzden cevap veremiyorum. Hata için kusura bakma olmamasını isterdim.

tyMu
01-07-2009, 00:32
Elinize sağlık , önümzdeki sayı kapağı daha iyi olur artık :)

serhatgüzelsoy
01-07-2009, 00:49
Elinize sağlık , önümzdeki sayı kapağı daha iyi olur artık :)

Teşekkürler Timu ;)

Oz`
01-07-2009, 02:42
atıl ab inerde ?

serhatgüzelsoy
01-07-2009, 02:44
atıl ab inerde ?

Kendisi ile bugün görüşemedim. İnternet üzerinden ulaşamıyorum yarın telefon ile görüşüp bilgi verir kendisi. Yardımcı olacağım bir nokta varsa söyleyebilirsin.;)

Oz`
01-07-2009, 02:47
ayrıldı dedilerde ondan sordum

serhatgüzelsoy
01-07-2009, 02:49
ayrıldı dedilerde ondan sordum

Öyle bir konu var ancak ben açıklama yapmak istemiyorum. Atıl abi daha detaylı bilgileri paylaşıcaktır eminim.

DERAN_TUYNER
01-07-2009, 09:28
Öyle bir konu var ancak ben açıklama yapmak istemiyorum. Atıl abi daha detaylı bilgileri paylaşıcaktır eminim.

Bu sayının neden bu kadar kötü olduğu anlaşıldı

Eğer Atıl Abi yoksa zaten dergide yoktur benim için

Şahsi görüşüm yeni logo daha güzeldi ve 106,107,108 inci sayfalar hariç bu ay dergi gerçekten çok kötü

Saygılarımla

Deran TUYNER

Mechanix
01-07-2009, 09:46

Şahsi görüşüm yeni logo daha güzeldi ve 106,107,108 inci sayfalar hariç bu ay dergi gerçekten çok kötü

Saygılarımla

Deran TUYNER

Ne alakası var şimdi , bu sayıda da Atıl abi vardı.

DERAN_TUYNER
01-07-2009, 10:04
Ne alakası var şimdi , bu sayıda da Atıl abi vardı.

Ne şekilde ve nasıl vardı sende bende biliyoruz msn den devam edelim istersen :)

Edit : Eğer yazdığımı okursan bundan sonra yoksa anlamında

KORAY
01-07-2009, 10:05

Saygılarımla

Deran TUYNER

Biraz fazLa abartmışsın bence

DERAN_TUYNER
01-07-2009, 10:09

Evet belki fazla duygusal düşündüm Atıl abi 15 senedir tanıdığım nadide bir insan ondandır belki :icon_tup:

KORAY
01-07-2009, 10:19
Her 2 taraf içinde en hayırLısı oLur inşallah..

Mechanix
01-07-2009, 10:22
Ne şekilde ve nasıl vardı sende bende biliyoruz msn den devam edelim istersen :)

Edit : Eğer yazdığımı okursan bundan sonra yoksa anlamında

Bu sayının neden bu kadar kötü olduğu şimdi anlaşıldı demişsin , daha neyi okumam lazım ? Bende bu sayıda Atıl abi vardı dedim.

dragstar
01-07-2009, 12:21
bu sayıyı pek beğenmedim açıkcası

ALPER-VNS
01-07-2009, 14:37
bu sayıda bi başkalık olduğu her halinden belli.. yani bu zamana kadar kimin arabasını çektiysem teşekkür için aradı sonradan beni.. ama başar aramadı.. neden biliyorum tabi, adama orda yanla burda yanla dedik çektik gayet de güzel fotolardı ama bi tanesi bile yok.. yada arabanın yanındaki mor melek de etken olabilir. neyse hayırlısı olsun..

basar13
01-07-2009, 14:42
bu sayıda bi başkalık olduğu her halinden belli.. yani bu zamana kadar kimin arabasını çektiysem teşekkür için aradı sonradan beni.. ama başar aramadı.. neden biliyorum tabi, adama orda yanla burda yanla dedik çektik gayet de güzel fotolardı ama bi tanesi bile yok.. yada arabanın yanındaki mor melek de etken olabilir. neyse hayırlısı olsun..

dostum eline saglık guzel cekmıssın ama dergi rezalet cektiğin resimlerin güzelliğini söyledim teşekkür ettim o kadar sana ama zorla karartmıslar bir yerde egzozun 2.si gozukmuyor o kadar karbon yaptık gorunmuyor spoiler cekılmemıs vs vs.. Derginin basım kaliteside rezil..

senden ricam çektiğimiz fotografları bu foruma koyarsan arabanında resimlerinde hakkı gelmiş olur....

en buyuk yanlısta ben arabanın yol tutus potansyeli dedim övdüm yazının başında aracın eksik bulduğu yol tutuşu yazılmış üstümüze gülen gülmüştür bmw nin yol tutuşu beğenmemiş diye... bir yerdede arka fonda pembe falan...

Yinede teşekkürler bir anı olarak saklıyorum dergiyi....

ef186
01-07-2009, 14:52
TrTuning yayın hayatına Atıl Atılgan'sız Devam edecektir.Gerekli açıklamayı Atıl Abi yapacaktır arkadaşlar.
Bu çıkan sayının yapım aşamasında sadece yazıları mevcuttur derginin bazı yerlerinde ancak daha önce olduğu gibi tasarım fotoğraf vb. görseller ve bu görsel seçimleri Atıl abi yapmamış yada bu konuda bir detaya karışmamıştır.
İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim kendisi gerekli açıklamayı yapıcaktır zaten .

crazydog
01-07-2009, 15:07
ya ciddi anlamda tasarım olarak bu ay çok çok kötü umarım ağustosta herşey düzelmiş olur.

mmustu
01-07-2009, 15:09
ya bu kadar da yazıp kötülemeyim diyorum ama bu dergiye bakınca aklıma 2004-2005 yıllarındaki dergiler geldi gerçi o dönemde bile fotolar ve açıklamalar daha derli topluydu bu ay çok aceleye gelmiş belli umarım toparlanır.

sülüman
01-07-2009, 15:45
arabalar nekadar güzelse kapakta bi okdar kötü

Dragger
01-07-2009, 15:53
Bence dergi calısanı arkadasların da fazla üstüne gitmeyelim.

Atıl abi ayrıldıgı icin görsellerde sorunlar yasandıgını ve bu tarz hatalar oldugunu düsünüyorum.

Bu bir gecis sürecidir mutlaka, umarım en kısa zamanda dergi toparlanır, bu sayı icin söylenebilecek birsey yok :)

Basar ve Alperin söyledigi hersey Mehmetin Megane icin de gecerli, olması gereken hicbir foto yer almamıs dergide yazık olmus.

rahmi
01-07-2009, 16:25
Dergi çalısanları bu sayıya fazla konsantre olamamışlar demekki , her zaman hersey 10 numara olucak diye bişey yok...

tool
01-07-2009, 16:26
yeni editor belli mi?

Mechanix
01-07-2009, 16:31
Bu sayının baskısında matbaada da sorun yaşanmış,basım bu yüzden kötü.Ancak bundan sonraki sayılar için çok farklı bir dergi geleceğini söylediler.Yeni kadro da belirleniyor.Yakında açıklanır mutlaka.

mmustu
01-07-2009, 16:33
Bu sayının baskısında matbaada da sorun yaşanmış,basım bu yüzden kötü.Ancak bundan sonraki sayılar için çok farklı bir dergi geleceğini söylediler.Yeni kadro da belirleniyor.Yakında açıklanır mutlaka.

sizin gibi gençleri pistlerde değil yönetimde görmek isterik :hehe:

Mr.K
01-07-2009, 17:37
Dergi çalısanları bu sayıya fazla konsantre olamamışlar demekki , her zaman hersey 10 numara olucak diye bişey yok...

Böyle birşey söz konusu bıle olamaz,ufak bı ornek verıyım

Devamlı gıttıgın bı pastahane var cok sevıyosun cıleklı pastasını devamlı gıdıp gelıosun vs..asçı konsatnre olamıyo ısıne kafası dolu vsvsvs ertesı gun gıdıosun gene cıleklı pasta yemeye .ama pasta aynı sekılde degıl ..yemessın dımı o pastayı:)

Herseyın belırlı kalıtesı vardır;
dergilerin,gazetelerin,tv ızledıgın programların,iş hayatında yasadıgın gorusmelerının vsvs.vs.

Bunlardan odun verırse ısınde yaptıgın seyde basarılı olamassın.Bu kadar basit ve açık.

rahmi
01-07-2009, 17:46

Devamlı gıttıgın bı pastahane var cok sevıyosun cıleklı pastasını devamlı gıdıp gelıosun vs..asçı konsatnre olamıyo ısıne kafası dolu vsvsvs ertesı gun gıdıosun gene cıleklı pasta yemeye .ama pasta aynı sekılde degıl ..yemessın dımı o pastayı:)

dergilerin,gazetelerin,tv ızledıgın programların,iş hayatında yasadıgın gorusmelerının vsvs.vs.

Bunlardan odun verırse ısınde yaptıgın seyde basarılı olamassın.Bu kadar basit ve açık.

Aşcı birdahakine öyle bir çilekli pasta yapıyorki önceden yediğin pastadan daha guzel ve artık sürekli bundan istiyorsun...
her zaman herşeyin daha iyisi yapılabılır imkanlar doğrultusunda...
bu kadar da abartmanın bir lüzümu yok diye düşünüyorum...

MertS
01-07-2009, 17:48
ben grafikerin ne diyeceğini merak ediyorum.

M.A.D
01-07-2009, 18:08
başta zaten megan güneşte çekilmiş beyazlıktan arabanın hatları görünmüo , gölgesi desen o biçim ama dediğiniz gibi geçiş sürecidir toparlanabilir :) eleştrileri göz önüne alırlar heralde..

mehzent
01-07-2009, 21:44
Aşcı birdahakine öyle bir çilekli pasta yapıyorki önceden yediğin pastadan daha guzel ve artık sürekli bundan istiyorsun...
her zaman herşeyin daha iyisi yapılabılır imkanlar doğrultusunda...
bu kadar da abartmanın bir lüzümu yok diye düşünüyorum...

o pasta birkere benim miğdemi ekşittiyse bırdaha tadına bakma gereksinimi bile duuymam!! yapılan onca emeklerın milletin egoları için çöpe gitmesini bir özürle sineye çekicek kadar sabırlı değilim ben kimse kusura bakmasın!!!

OKTAY41
01-07-2009, 22:40
Merhabalar, ben burda mehzent arkadaşıma katılıyorum, sinek küçüktür ve mide bulandırır. Sadece grafiker hatasıda yok dergide Peugeot 307 nin başlığına bakın, birde spota bakın spot da Peugeot 207 yazıyor. Ayrıca kurumlar bakidir çalışanlar ise gelip geçicidir çok enteresan atıl abi burda olmayınca işler duruyormu yani. Ayrıca resimler leş ötesi biz bu dergiye para veriyoruz ister istemez paramızın karşılığını almak isteriz. Böyle mazaret olmaz tr tuningin kolleksiyonu yapan birisi olarakda eski logoya dönmeniz hoş olmus.

ALPER-VNS
02-07-2009, 00:16
baskıda hata olabilir herşeyde hata olabilir ama leş ötesi falan gibi bi benzetmeyi kendi fotoğraflarım için kesinlikle kabul etmiyorum (e90) eleştirirkende emek werenin hakkını yeme oktay. ben konu açsam o fotolarla eminim bütün site tebrik eder yani hatalar war diye herşey de kötü demek garip

serhatgüzelsoy
02-07-2009, 12:38
Bence dergi calısanı arkadasların da fazla üstüne gitmeyelim.

Atıl abi ayrıldıgı icin görsellerde sorunlar yasandıgını ve bu tarz hatalar oldugunu düsünüyorum.

Bu bir gecis sürecidir mutlaka, umarım en kısa zamanda dergi toparlanır, bu sayı icin söylenebilecek birsey yok :)

Basar ve Alperin söyledigi hersey Mehmetin Megane icin de gecerli, olması gereken hicbir foto yer almamıs dergide yazık olmus.

Teşekkürler. Yorumun ve yapıcı eleştirilerin mutlaka göz önüne alınacak. Seninde belirttiğin gibi geçiş döneminin ardından değerli okuyucularımız için Ağustos sayısında bu ayın telafisini gerçekleştireceğiz.

Şu kadar detaylı bir yorum yazmak yerine sende diğer arkadaşlar gibi dergiyi alıp hatalarımızı söylersen inan daha yapıcı bir eleştiri yapmış olursun. Sadece kapaktan yola çıkıp gereken düşünceleri defalarca dile getirdiniz. Keşke daha anlamlı bir örnek verseydinde bizde düşünceleri göz önüne alırdık. ;)

başta zaten megan güneşte çekilmiş beyazlıktan arabanın hatları görünmüo , gölgesi desen o biçim ama dediğiniz gibi geçiş sürecidir toparlanabilir :) eleştrileri göz önüne alırlar heralde..

Tabi ki göz önüne alacağız eleştirileri. Onlar bize çok yardımcı oluyor. Teşekkürler

Merhabalar, ben burda mehzent arkadaşıma katılıyorum, sinek küçüktür ve mide bulandırır. Sadece grafiker hatasıda yok dergide Peugeot 307 nin başlığına bakın, birde spota bakın spot da Peugeot 207 yazıyor. Ayrıca kurumlar bakidir çalışanlar ise gelip geçicidir çok enteresan atıl abi burda olmayınca işler duruyormu yani. Ayrıca resimler leş ötesi biz bu dergiye para veriyoruz ister istemez paramızın karşılığını almak isteriz. Böyle mazaret olmaz tr tuningin kolleksiyonu yapan birisi olarakda eski logoya dönmeniz hoş olmus.

Ufak hatalara takılmayın demiyeceğim sonuçta hata olmaması gerekiyor. Önemli bir hata hemde. Bir daha tekrarlanmaması için Ağustos sayısına odaklandık. Eleştirin için teşekkürler.

Mr.K
02-07-2009, 17:43
Valla yurtdisinda satin dergiyi aliim :)

serhatgüzelsoy
02-07-2009, 17:51
Valla yurtdisinda satin dergiyi aliim :)

Düşün dergiyi almadan bu kadar eleştiri yapıyorsan alıp okursan naparsın düşünemiyorum:D

Mr.K
02-07-2009, 18:05
Düşün dergiyi almadan bu kadar eleştiri yapıyorsan alıp okursan naparsın düşünemiyorum:D

O kadarini da sen dusunceksin :) Dergiyi almaya gerek yok..Sunumu yaptigin yer yani Kapak zaten belli ediyo kendini..Yabanci dergileri bile alirken atiyorum ingiliz,alman,fransiz anlamicagim icin iklk basta kapaklarina bakip aliyorum sahsen.Netice itibariyle ;

Pastanin sunumu saheser niteligi tasisin ama vanilyasi cok olsun benim icin sknti degil..Bilmem anlatabildim mi

serhat306
02-07-2009, 18:06
ne kadar gereksız bı atısma olmus tum sayfaları okudum dergı guzel cıkmamıstır alırsın begenmessın hataları yazarsın onumuzdekı ayda alırsın veya almassın ben ıkı dergıyıde her ay duzenlı takıp edıyorum olur boyle hatalar yayın hayatında sonucda cekılen resımler kotu ama aracları hepımız bılıyoruz hepsıde ıyı araclar dergıye atıl abıden sonrakı yayın hayatında basarılar zaten kactane tunıng dergısı varkı yayında sahıp cıkmak gerek dıye dusunuyorum...

serhatgüzelsoy
02-07-2009, 18:35
O kadarini da sen dusunceksin :) Dergiyi almaya gerek yok..Sunumu yaptigin yer yani Kapak zaten belli ediyo kendini..Yabanci dergileri bile alirken atiyorum ingiliz,alman,fransiz anlamicagim icin iklk basta kapaklarina bakip aliyorum sahsen.Netice itibariyle ;

Pastanin sunumu saheser niteligi tasisin ama vanilyasi cok olsun benim icin sknti degil..Bilmem anlatabildim mi

Kapaktan yola çıkıp tüm dergi hakkında yorum yapan ilk sensin valla bravo. Artık uzatmayalım istersen konuyu gerçeken çok gereksiz şeyler tartışıyoruz. Konu ile bu kadar yakından ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim.

ne kadar gereksız bı atısma olmus tum sayfaları okudum dergı guzel cıkmamıstır alırsın begenmessın hataları yazarsın onumuzdekı ayda alırsın veya almassın ben ıkı dergıyıde her ay duzenlı takıp edıyorum olur boyle hatalar yayın hayatında sonucda cekılen resımler kotu ama aracları hepımız bılıyoruz hepsıde ıyı araclar dergıye atıl abıden sonrakı yayın hayatında basarılar zaten kactane tunıng dergısı varkı yayında sahıp cıkmak gerek dıye dusunuyorum...

Teşekkürler düşüncelerin için. Bende gereksiz bir tartışmanın olduğunun farkındayım. Ancak anlamadığım birşey var ortada. Dergiyi almadan sadece kapaktan yola çıkıp eleştiri yapıyorsun tamam bişe demiyorum okuyucudur saygı duyuyorum ama eleştirini yapıp cevabını aldıysan neden hala uzatıyosun belli bir amacı yok çünkü. Arkadaş ile msnden irtibata geçmek istedim nedir bu kadar eleştirilerinin sebebi öğrenmek istedim ancak karşımda son derece agresif biri ile karşılaştım. Neyse uzatmayalım konuyu Ağustos sayısı için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Saygılar :)

tool
02-07-2009, 18:42
sen herseye neden cevap vermek zorunda hissediyorsun serhat?

Mr.K
02-07-2009, 18:44
Sinirliyim,agresifim huyum kurusun Baba'ma cekmisim.

serhatgüzelsoy
02-07-2009, 18:47
sen herseye neden cevap vermek zorunda hissediyorsun serhat?

Gerektiği yerde cevap veriyorum. Sonuçta ortada ki konu dergi ve bende bu dergide görevi olan bir insanım. Cevap verme hakkına sahibim. Ortada yaptığımız çalışmalara karşı bir eleştiri varsa bende buna cevap verme hakkına sahibim. Peki benim mesajlarım neden size rahatsızlık verdi onu anlamadım ?

tool
02-07-2009, 18:52
Gerektiği yerde cevap veriyorum. Sonuçta ortada ki konu dergi ve bende bu dergide görevi olan bir insanım. Cevap verme hakkına sahibim. Ortada yaptığımız çalışmalara karşı bir eleştiri varsa bende buna cevap verme hakkına sahibim. Peki benim mesajlarım neden size rahatsızlık verdi onu anlamadım ?

bir anda halkla iliskilere basladin belkide ondan dikkat cekiyorsundur...

M_PROJECT
02-07-2009, 18:55

halkla iliskiler de adanayi tek gecerim , cevherler cikiyor bu konuda :D

serhatgüzelsoy
02-07-2009, 18:57

Yok hayır biliyorsun önceden Atıl abi varken ben karışmıyordum tüm eleştirilere kendisi cevap veriyordu konu ile yakından ilgileniyordu. Kendisi ayrılınca siteyi dergiden takip eden bir insan olarak eleştirilere cevap verme hakkına sahip olduğumu düşündüm. Dikkat çekmek için bir çabam yok ayrıca;). Teşekkürler:)

merve
02-07-2009, 19:05
yazık olmuş yaa ben üzüldüm açıkçası, benim sürekli takip ettiğim tek dergiydi..

onursumer
03-07-2009, 00:36
dergiyi bugun alıp okuma fırsatım oldu

sormak istediğim derginin bu sayısında baskı ile ilgili bir problemmi yaşandı ? yada 2. olarak yazdığım sebebten dolayımı o şekilde algıladım :confused:

birde kullanılan resimlerin bazıları hiç net değil mesela drift bolumunde çozunurluğu kuçuk bir fotoğrafa dijital zoom yapılmış çok kotu durmuş bence

bu sayı içerik yonunden değil ama baskı ve fotoğraf yonunünden diğer sayılardan çok zayıf olmuş ozellikle c180k de çok aşırı dikkat çekiyor bu zayıflık ;)

yagizs
03-07-2009, 14:39
dergiyi aldım biraz önce, bence çok da kötü değil. Ancak baskı ve matbaa hatası çok fazla. yaklaşık 10 sayfam yapışık ve ayırırken yırtıldı :(

efe-E
03-07-2009, 16:46
halkla iliskiler de adanayi tek gecerim , cevherler cikiyor bu konuda :D

mıstafam hastayım ani çıkışlarına. :D

BaybuRtlu69
06-07-2009, 11:10
TRTUNİNG den şaşmam ;)

Emeğinize sağlık

feRRo
06-07-2009, 11:16
tolga kardeşimizin 407side güsel be:D

ef186
06-07-2009, 11:20
Bu sayı beni çok üzdü .

Saro-Ş
06-07-2009, 14:28
Dergide 307'nin Sahibiym Bu Hatalar Nasıl Düzeltilecek? Annem Babam Bile Benmle Resmen Dalga Geçtiler Daha Aracın Moturunun Ne Olduğunu Bilmiyolarmı benzinli aracım HDI olarak Yazılmış veya 207 değilde 307 olduğunu bilmiyolarmı gibi Ben Arabamla Resim Çekindim Arabamın Arkadan Kesilmiş ben tek konumuşum Mehmetlede Geçen Haftasonu Konuştuk Bu konuyu en az benim kadar sinirli ve tepkiliydi mehmetde bende böyle olacağnı bilsem hiç çıkarmazdım hayatım boyu saklıyacağım güzel bir anı olarak düşünüyordum fakat öyle değil olmadı,Atıl Abiye Saygımdan Sevgimden Dergi Hakkında Başka Yorum Yapmıcam Herşey ortada Zaten Atıl Abi ayrılmış olsa Bile Onun yaptığı çekimlere saygım var! Umarım herhangi bir dergi Çalışanı Ters Bir MEsaj Yazmaz bnde uzatmam Megane ile 307 çok yazık olduu çokkkk umarım bunun bir telafisi olur....

DERAN_TUYNER
06-07-2009, 14:34
Dergide 307'nin Sahibiym Bu Hatalar Nasıl Düzeltilecek? Annem Babam Bile Benmle Resmen Dalga Geçtiler Daha Aracın Moturunun Ne Olduğunu Bilmiyolarmı benzinli aracım HDI olarak Yazılmış veya 207 değilde 307 olduğunu bilmiyolarmı gibi Ben Arabamla Resim Çekindim Arabamın Arkadan Kesilmiş ben tek konumuşum Mehmetlede Geçen Haftasonu Konuştuk Bu konuyu en az benim kadar sinirli ve tepkiliydi mehmetde bende böyle olacağnı bilsem hiç çıkarmazdım hayatım boyu saklıyacağım güzel bir anı olarak düşünüyordum fakat öyle değil olmadı,Atıl Abiye Saygımdan Sevgimden Dergi Hakkında Başka Yorum Yapmıcam Herşey ortada Zaten Atıl Abi ayrılmış olsa Bile Onun yaptığı çekimlere saygım var! Umarım herhangi bir dergi Çalışanı Ters Bir MEsaj Yazmaz bnde uzatmam Megane ile 307 çok yazık olduu çokkkk umarım bunun bir telafisi olur....

Gerekli yorumu msn yaptım kardeşim sana :D

Saro-Ş
06-07-2009, 14:37
Hep Yapıyosun Deran Abi Zaten Saol:)

Serhat Y.
06-07-2009, 15:05
bende dün aldım dergiyi sabun köpüğü gibiydi valla ne yalan söliim. yapraklar ve baskı kalitesinde olsun yapılan imla hatalarında olsun her sayıda kalite dahada düşüyor. ha birde yaklaşık 10 sayfa yapışık çıktı. yakın zamanda düzelmesini temenni ederim, şurda topu topu sektörle ilgili 2 tane dergi var zaten

yagizs
06-07-2009, 15:32
bende dün aldım dergiyi sabun köpüğü gibiydi valla ne yalan söliim. yapraklar ve baskı kalitesinde olsun yapılan imla hatalarında olsun her sayıda kalite dahada düşüyor. ha birde yaklaşık 10 sayfa yapışık çıktı. yakın zamanda düzelmesini temenni ederim, şurda topu topu sektörle ilgili 2 tane dergi var zaten
kesinlikle katılıyorm, ayırırken yırtıldı bir de, umarım düzelir

cem
06-07-2009, 15:44
Çok talihsiz bi sayı olmuş , bu kadar olumsuz yorumdan anlaşılacagı üzere..

Bana göre,
Dergiden sorumlu kimse onun yapması gereken ; sayfası yırtık çıkan arkadasların , burdaki dergi ile ilgili kişiye özelden adreslerini atmaları ve o kişinin dergiyi ücretsiz olarak o kişilerin adreslerine kargolatmasıdır.

Otomobilleri dergide yer alan , fakat dergi yüzünden yapılan yanlışlar yuzunden dergiye çıkmasına üzülen arac sahiplerine , en azından bi şekilde bazı şeylerin telafi edilmesi gerekli bence.

serhat306
06-07-2009, 15:46
Çok talihsiz bi sayı olmuş , bu kadar olumsuz yorumdan anlaşılacagı üzere..

Bana göre,
Dergiden sorumlu kimse onun yapması gereken ; sayfası yırtık çıkan arkadasların dergide çalışan kimse , burdaki ilgili kişiye özelden adreslerini atmaları ve o kişinin dergiyi ücretsiz olarak o kişilerin adreslerine kargolatmasıdır.

Otomobilleri dergide yer alan , fakat dergi yüzünden yapılan yanlışlar yuzunden dergiye çıkmasına üzülen arac sahiplerine , en azından bi şekilde bazı şeylerin telafi edilmesi gerekli bence.

aynen katılıyorum...

eeyore
06-07-2009, 21:35

yok bnce iyi demiş... atıl abi sadece yazısını yazdı bu sayıda o kadar.

9.sayfaya geldm ama içim karardı derginn yorumlarını burda okumadan önce kulağıma çok fazlada geldi zaten.. Allah sonunu hayır etsin trtuning'in bnm forumunda yazdığım aktif olduğum forum hayatına başladığım trtuninn nerde şimdiki trtuning nerde..

Atıl abim canım abim wardr bi bildiği herkezin kulağına gelmiş bşiler bana da olduğu gibi ama asıl sebebin o olduğuna da kimse inanmıyor işin abuk kısmı o..

okumadım dergiyi almadım bile Apo abi böyle bir sayı olmasına nasıl izin verdi ona şaşıyorumki Apo abi nerelerden çevirdi de düze çıkardı o dergiyi ben biliyorum..

Allah sonunuzu hayır etsin umarım bu dediklerimiz tekrarlanmaz..

CeSaNCeEm
06-07-2009, 21:42
Eleştiriyi oldukça hakeden bi sayı olmuş evet ama toparlanacağına eminim bu sayıda çok emek verilen çok uğraşılan arabalar vardı yazık olmuş umarım hepsinin bi telafisi olur...

eeyore
06-07-2009, 21:50
ağustos sayısı aynı arabalar çkçak heralde daha iyi bi şekilde :) bu sayıyı düzeltip tekrar piyasaya sürücekler heralde bu gidişle..

Saro-Ş
07-07-2009, 09:34
Arabalarımız Rezil Oldu Resmenn İçime Sindiremiyorum