Orijinalini görmek için tıklayınız : Almayı düşünüyoruz tavsiye edermisiniz?
by_BuRoCk
29-07-2009, 11:44
Ankara da yaşıyoruz günlük kullanım için alınacak bi araçtır.
daihatsu sirion hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın
tavsiye edermisiniz? yedek parça servis problemi varmıdır?
ankara da serviste yedek parçada sıkıntısı olurmu?
otomatik vitesleri saglıklımıdr daihatsu'ların?
tşkler
http://www.sahibinden.com/15_500_km_de_2005_model_cok_temiz-46WQQaXQQ15050992WQQpXQQdisplayitem
emre yeşil
29-07-2009, 12:01
fiyatı yüksek aracın daha ucuza bulmaya çalış onun haricinde süper keyifli bir araç.
Vtec-SEDAN
29-07-2009, 12:04
bu rakamlara getz otm. bakabilirsin.
by_BuRoCk
29-07-2009, 12:05
kilometresinin az olması ve degişen boya olmaması bizi baya tahrik etti :D
fiatları nedri sirion ların ?
by_BuRoCk
29-07-2009, 12:06
getz de abs ve yolcu airbag olmadııg için vazgeçtik
SekoLive
29-07-2009, 12:08
benim çok yakn bi arkadaşım kullandı parça sıkıntısı çekmedi servis ve bakım fiyatları uygun çok az yakıyor kalkışları çok iyi 1,3 ve 100 beygirin üstünde bi arac... ve o çok araştırdı SİRİON u bizde beraber arastırdık bi çoğunda 40bin km de motoru sıfırlananlar coktu ve bazıları daha garantisi bitmeden motorları bozulmuş diye gelen bilgilerde vardı. Arkadaşımın aracıda 40bin civarıydı motoru yağ eksiltmeye başlamıştı... Aracı satarken çok zorlandı... sattıgı fiyat sanırım 13 civarıydı kullananları genelde aşık etmiştir... Aktif bi siteleri vardı oradan hep bulusma v.s. gibi işleri oluyor ... Bu aracın duruşu falan çok iyi ama fiyatı çok yüksek bu fiyata sanırm yeni kasalarıda var... eğer istersen arkadaşım artık ankarada ikamet ediyo veririm telefonunu sana uzun uzun anlatır ... ve eklemeyi unutmusum biraz kağıtımsı hava var heran uçabilir gibi Boğaz köprüsüne giren rampadan aşşağı biraz gazlıyınca köprüyü ucarak geçicek gibi oluyorduk :D
by_BuRoCk
29-07-2009, 12:12
tlf numarasını bi alim kardeş ;)
Burak,ilk cıktıgında benim bi arkadasım icin test sürüsüne gitmistik.. Donanım ve güc olarak ben bayagı begenmistim.. Yedek parca hakkında bilgim yok;ama alınabilir bi arabadır..
by_BuRoCk
29-07-2009, 13:46
eywallah serkan
yoksun ortalarda nerdesin sen :D
çalıştığım şirkette bi abimizin hanımında var.1 gün bir yanlışlık yaptım bindim araca.çok rahatsız bi araba daha sıfırdı araba 2000 km de felandı ama çok rahatsız haldır huldur sesler gelio ve çok yaktığını söyledi sahibi.aynı sınıflarda başka bi araba bulabilirsen bence daha iyi olur.
by_BuRoCk
29-07-2009, 14:17
çalıştığım şirkette bi abimizin hanımında var.1 gün bir yanlışlık yaptım bindim araca.çok rahatsız bi araba daha sıfırdı araba 2000 km de felandı ama çok rahatsız haldır huldur sesler gelio ve çok yaktığını söyledi sahibi.aynı sınıflarda başka bi araba bulabilirsen bence daha iyi olur.
bilgilendirme için tşkler kardeşim ;)
bunların bir modeli son kasa yaris ile aynı motora sahip diye biliyorum.
SekoLive
29-07-2009, 16:31
aradın mı arkadaşımı?
by_BuRoCk
29-07-2009, 19:51
bugun arayamadım yarın arıycam kardeşim ;)
Ben pek tavsiye etmiyorum.
Motoru dısında pek bir albenisi yok.
dizel punto vs bişey al bence bu paralara bulabilirsin
bende olsam uzak dururdum
kanka getz dizeller az yakıyomus la nerden buluyon böle arabarı anlamıom seni :D
by_BuRoCk
30-07-2009, 07:13
kanka getz dizeller az yakıyomus la nerden buluyon böle arabarı anlamıom seni :D
olum baksana tam kız arabası ;D
bizde kardeşime alcaz ;D
mgnPower
30-07-2009, 07:51
dizel punto sehirici klima acik ortalama 5.5 litre suoer otesi degilde nedir ?
ya şehirler arası klima açık full tapagaz 0,156 krş yaktı punto :) bu arabayı seviyorum