Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayabusa....
babanın arabasını satışa çıkardım 2003 alfa 156 ss ***** satışı zayıf giden bir araç az önce aşağıdaki linki göndermiş bir vatandaş takas etmek için.2005 model hayabusa :) alıp binmek için kesinlikle değil ben onu yerinden kaldıramamda :) alıp satmak için nasıldır fiyatı iyimidir alfadan daha çabuk satılabilirmi motor konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/sifir_gibi_bababusaaaaaaa-22WQQaXQQ15700660WQQpXQQdisplayitem
SerdaR A.
30-07-2009, 09:12
hayal buysa hayabusa bu kasalar pek gitmiyor diye biliyorum ama fiyata iyi şu an sezonu satılır bence
mgnPower
30-07-2009, 09:34
sezonun en canli fiyatlarin en tavanda oldugu bir donem su aralar. ve isin en kotu yani sezonda yakin bi tarihden sonra dususe gecer. fiyatlarda taban yapar. ben bugune kadar her motorumu kisin aldim yada mart nisanda aldim en taban rakamlar bu mevsimde oluyor cunku. bence az yada cok bi sekilde zarar edebilecegin bir donemdesin motor konusunda. umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.
yusufcan_k
30-07-2009, 10:06
motor pek hosuma gitmedi şahsen ve fiyatıda 2005 lere göre biraz yüksek :S o fiyata daha güzel makinalar bulunabilir musti abi bence bosver ;)
Buğra A.
30-07-2009, 10:08
O motoru al abi sen.En büyük kankam sen olursun valla :)
serhat306
30-07-2009, 10:59
alfa 156 en cok satan modelı bence kolay satılır...
Binmiyeceksen alma motor piyasası araba pyasası gibi değil sana hemen satıp satamayacağını kimse söyleyemez .Ama binerim diyorsan ve daha önce böyle bi makina kullandıysan all
hayal buysa hayabusa bu kasalar pek gitmiyor diye biliyorum ama fiyata iyi şu an sezonu satılır bence
valla yorumlara bakıp kararsız kaldım
la napıcan motoru
al bi makinada saplim sana motorla :hehe:
sezonun en canli fiyatlarin en tavanda oldugu bir donem su aralar. ve isin en kotu yani sezonda yakin bi tarihden sonra dususe gecer. fiyatlarda taban yapar. ben bugune kadar her motorumu kisin aldim yada mart nisanda aldim en taban rakamlar bu mevsimde oluyor cunku. bence az yada cok bi sekilde zarar edebilecegin bir donemdesin motor konusunda. umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.
teşekkürler
motor pek hosuma gitmedi şahsen ve fiyatıda 2005 lere göre biraz yüksek :S o fiyata daha güzel makinalar bulunabilir musti abi bence bosver ;)
eyvallah kardeşim sağolasın zaten asıl amacım motor bakmak falan değil satmak ben binmem motora falan :D
O motoru al abi sen.En büyük kankam sen olursun valla :)
ahahahaha kanka mondial var bitane ölümüne kankayık :hehe:
alfa 156 en cok satan modelı bence kolay satılır...
valla ilanı vermiştim ve sabahtan şu saate kadar 6 mesaj geldi sanırım farklı bi şekilde satılacak ;)
Binmiyeceksen alma motor piyasası araba pyasası gibi değil sana hemen satıp satamayacağını kimse söyleyemez .Ama binerim diyorsan ve daha önce böyle bi makina kullandıysan all
ya ben mondial aldım aldığım gün düştüm ertesi gün sattım :D yani motora binmek çok uzak bana hani hangisi daha çabuk değerlendirilebilir o maksatla açtım konuyu
motor temizse eger 15 e sayarım de ben alırım senden
2005 15 den fazla etmez
ahmet3425
30-07-2009, 11:33
15 e sayacagını pek zannetmiyorum motor iyiye benziyor modelide yuksek... takası bosver senin arabanın musterisi bolca var satarsın ben sıkıntı yasayacagını zannetmiyorum acele etmene gerek yok...
15 e sayacagını pek zannetmiyorum motor iyiye benziyor modelide yuksek... takası bosver senin arabanın musterisi bolca var satarsın ben sıkıntı yasayacagını zannetmiyorum acele etmene gerek yok...
motordan çok anlıyorsun anlaşıldı :)
H22Power
30-07-2009, 11:40
hayabusanın piyasası biraz karışık sıkışmış birinden çok uyguna alabilirsiniz yada ne olduğu belirsiz bir motoru ben 2004 ünü tam alıyordum ki aileyi zor bela ikna etmişken gazetede bir haber okudular kasksız sürat yapan genç duvara başını çarparak durabildi die bizim olayda yalan oldu malesef:( bu arada muştu abi motoru 1ay içinde sattın sattın satamadın dier sezonu beklemek zorundasın malesef bütün kış yatar yada 12-15 arası satarsın fakat tam yaz ortasındayız 15-21 i var bu motorun sıkışma durumuna göre:D
"hadırs" varmıs bence kacırma cok kupon seyler bunlar...
H22Power
30-07-2009, 11:47
headers ve egzost 1500eurodan fazla akropoviç cbr600f de o headers ın 20ps kazandırdığını duydum 200hp üstü yazılmış ilanda sanırım fantazi deil:D
headers ve egzost 1500eurodan fazla akropoviç cbr600f de o headers ın 20ps kazandırdığını duydum 200hp üstü yazılmış ilanda sanırım fantazi deil:D
bılıyorum pahalıo olduklarını ve ıse yaradıklarını...ben "hadırs" yazısına dıkkat cektım ben sahsen oyle yazı yazan bır adamdan cıklet almam...
motorun sagdan yakından neden resmi yok hiç soran olmuyor :)
muştu o motor o para etmez etse max 16 max oda vede öle temiz diyosunuz ama yakından görmek lazım makinayı..hadırsda iimiş :)..bide muştu motor piyasasında araba piyasasından daha fazla orostopotluk döner dikkat etmek lazım :) alma sen o motoru senin alfa daha kolay satılır acele etme ..not:ALLAH rızası için muştu bir tanede piyasada hızlı satılan tekerli araçlar al..:D
156 yı daha cabuk satarsın kanımca
2005 15 den fazla etmez
bi teklif edelim bakalım :D
bende ona tav oldum zaten kanka boru değil hadırs :D
detaylı resim isteyecem şimdi..
muştu o motor o para etmez etse max 16 max oda vede öle temiz diyosunuz ama yakından görmek lazım makinayı..hadırsda iimiş :)..bide muştu motor piyasasında araba piyasasından daha fazla orostopotluk döner dikkat etmek lazım :) alma sen o motoru senin alfa daha kolay satılır acele etme ..not:ALLAH rızası için muştu bir tanede piyasada hızlı satılan tekerli araçlar al..:D
abi beni buluyo hep :D bunlar
Aynı adam banada teklif yapmış :)
Ferhat_V
30-07-2009, 12:51
bence motoru elden çıkarmaya bakıyo adam..motoru kolay satamazsın ama arabayı kolay satarsın- satamasan bile galeriye verirsin..motoru her galeri almıyor alsa bile öldürüyolar..
busa değilde 2005 2006 repsol olsa takasla derdim :D
yusufcan_k
30-07-2009, 12:57
200 hp üstünü filtre hadırs ve egzost la alıyorsa biz lkm ye almanyaya boşa para yediriyoruz 212 hp yapabilmek icin biyerimiz cıkmıstı...
benimde dikkatimi cekti ama sessiz kalmayı tercih ettim :rolleyes:
detaylı resim isteyecem şimdi..
resimle anlasılmaz abi o işler =) eger kafana yattıysa git baktır korlas a yada tekaya falan...
2005 15 den fazla etmez
motordan anlayan adamın hali başka oluyor yavv =) ;)
onursumer
30-07-2009, 13:04
fiyatı çok yüksek istemiş denildiği gibi 15-16bin tl ederi ayrıca ben olduğu yerde düşen motorumu lokalde olsa boyatmayada kalkmam :)
200 hp üstünü filtre hadırs ve egzost la alıyorsa biz lkm ye almanyaya boşa para yediriyoruz 212 hp yapabilmek icin biyerimiz cıkmıstı...
benimde dikkatimi cekti ama sessiz kalmayı tercih ettim :rolleyes:
resimle anlasılmaz abi o işler =) eger kafana yattıysa git baktır korlas a yada tekaya falan...
motordan anlayan adamın hali başka oluyor yavv =) ;)
moruk bu aralar motorları topluyorz maşallah bir tane de Haydar çekicez bakalım bugun yarın inşallah
babanın arabasını satışa çıkardım 2003 alfa 156 ss ***** satışı zayıf giden bir araç az önce aşağıdaki linki göndermiş bir vatandaş takas etmek için.2005 model hayabusa :) alıp binmek için kesinlikle değil ben onu yerinden kaldıramamda :) alıp satmak için nasıldır fiyatı iyimidir alfadan daha çabuk satılabilirmi motor konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/sifir_gibi_bababusaaaaaaa-22WQQaXQQ15700660WQQpXQQdisplayitem
linktekini zor satarsın fiyattada uçmuş
Binmeyi düsünmüyosan bence hic alma.. Motor satmak araba kadar kolay degil.. Kaldı ki motor sezonunun kapanmasına ne kadar kaldı ki surda.. Hemen satamazsan cok zarar edersin..