Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da tavsiye edilebilir cafe/mekanlar

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Boost Up
24-06-2013, 00:36
Atasehir ve kalamış Kahve gayet iyi tavsiye ederim

Bencede gitmeyin, ben bu kadar "KIL" bir mekan görmedim. O yasak bu yasak şöyle yapamazsınız böyle yapamazsınız.

Çok kere gittim, dedim belki bu sefer yapmazlar ama yok, hep bir kıllık çıkıyor. Ben önermem.

wolrath
24-06-2013, 00:40
bıg chefs tarabya

herseyı gectım, kestanelı sufle bır harıkaydı :)

doush
24-06-2013, 00:41
Bencede gitmeyin, ben bu kadar "KIL" bir mekan görmedim. O yasak bu yasak şöyle yapamazsınız böyle yapamazsınız.

Çok kere gittim, dedim belki bu sefer yapmazlar ama yok, hep bir kıllık çıkıyor. Ben önermem.

Ne gibi yasaklar çok merak ettim? Öksürürken ağzınızı falan mı kapatıyorlar :D

fdoganb
24-06-2013, 09:58

Ikisinde de hicbir terslikle karsilasmadim acikcasi. Gerci sigara ile alakali durumlarsa kullanmadigim icin yasamamis olmam normal

VteC_MaNiaC
24-06-2013, 13:37
Sariyerde Camellia adli mekani oneririm. Et yemekleri ve pizzasi gayet guzel. Baslangic olarak kadayifli karidesi oneririm. Yeride Sariyer sahilde Madonun yaninda.

CAmellia süpper bir mekan olmuş ... aynı zamanda TT üyesidir sahipleri... Yani gidince kendi mekanınıza gitmiş gibi karşılarlar sizi.. Alican ve Bekir

Boost Up
25-06-2013, 02:37
Ne gibi yasaklar çok merak ettim? Öksürürken ağzınızı falan mı kapatıyorlar :D

Espri fazlasıyla komikti:) Herneyse

Örnek

Gs nin bir maçı vardı. Havada sıcak mekanın kapalı kısmında 1 kişi dahi oturmuyor, herkes dışarı kısmında ve dipnot olarak belirteyim her gün oraya gidiyorduk ve 6-7 kişi gidilince verilen parada az olmuyor. Neyse, içeride televizyon var, kimse izlemiyor ve bizim oturduğumuz açıdan televizyon gözükmüyor neredeyse. Arkadaşım içerideki televizyonu açıp kendi açısına çevirdi, yasak diyip kapadılar. Televizyonu 1 kişi bile izlese kabul ama izleyen yok.

Bir keresinde 10-15 kişi civarında gitmiştik, 2 arkadaş tavla oynuyor. Ardından bende istedim ve verilen cevap "Bir masaya aynı anda 2 tavla veremiyoruz."

Garsonların bir kısmı uyuz.

Oyun salonunda sigara içilmiyor (??!!?)

ve niceleri..

her gittiğimde bir olay oluyor, daha güzel bir şekilde ayrılamadık.

doush
25-06-2013, 02:42

Örnek

Gs nin bir maçı vardı. Havada sıcak mekanın kapalı kısmında 1 kişi dahi oturmuyor, herkes dışarı kısmında ve dipnot olarak belirteyim her gün oraya gidiyorduk ve 6-7 kişi gidilince verilen parada az olmuyor. Neyse, içeride televizyon var, kimse izlemiyor ve bizim oturduğumuz açıdan televizyon gözükmüyor neredeyse. Arkadaşım içerideki televizyonu açıp kendi açısına çevirdi, yasak diyip kapadılar. Televizyonu 1 kişi bile izlese kabul ama izleyen yok.

Bir keresinde 10-15 kişi civarında gitmiştik, 2 arkadaş tavla oynuyor. Ardından bende istedim ve verilen cevap "Bir masaya aynı anda 2 tavla veremiyoruz."

ve niceleri..

Soru ciddiydi ama her gün gittiğiniz yerde böyle bir şeyler yapmaları ilginç, ve en az yazdığım kadar saçma şu yapılanlar.. Adana'da böyle gittiğimiz yer var sürekli bırakın masayı televizyonu tavlayı ikramlar geliyor.. Ne gibi yasak olabilir diye düşünürken hiç böyle şeyler gelmemişti aklıma

mert_leon
25-06-2013, 03:04

Örnek

ve niceleri..

Sanırım gelmenizi istemiyorlar gitmeyin mekanmı yok kendileri kaybederler.

mrtysn
25-06-2013, 09:38
Tarabya Big Chefs ve Kurucesme Huqqa tavsiye edilir :)

Kadyr
25-06-2013, 10:08
Çengelköy'de bi de balıkçı vardı. Eski-köhne bi yer ama inanılmaz kalabalık. Adını bilirmisin acaba :soru:

Yok okadarini bilmiyorum:)
Bir tavsiye daha kandillide sahilde alperenler cafe var orasida guzel denize sifir zaten mekan oynatiyo derler ya.hizmet kotu olsada oturursun:))

Low-Rider
25-06-2013, 10:54
Seneler önce ankara'da bir madoya gitmiştim, duvarda öpüşmenin yasak olduğunu belirten tabela vardı

XoR
25-06-2013, 10:57
Seneler önce ankara'da bir madoya gitmiştim, duvarda öpüşmenin yasak olduğunu belirten tabela vardı

Herif karşımda şuan da bademcik ameliyatı yapıyo :D napak gidip dövekmi :D :D

Low-Rider
25-06-2013, 10:59
Elleşme çocuklara:D

Mr.K
25-06-2013, 11:08
Herif karşımda şuan da bademcik ameliyatı yapıyo :D napak gidip dövekmi :D :D

acik mi kaapalimi ameliyat :D

fransiz varsa isin icinde ayirma birak takilsinlar :hehe:

XoR
25-06-2013, 11:12
acik mi kaapalimi ameliyat :D

fransiz varsa isin icinde ayirma birak takilsinlar :hehe:

Açısına göre değişiyor açık kapalı durumu :D nereliler bilmiyorum ama hatun afyon mermeri gibi :D

Mr.K
25-06-2013, 11:13
Açısına göre değişiyor açık kapalı durumu :D nereliler bilmiyorum ama hatun afyon mermeri gibi :D

:hehe:
adamin dosu killimi koray :hehe:

XoR
25-06-2013, 11:14
:hehe:
adamin dosu killimi koray :hehe:

Bulunduğum açıdan orasını göremiyorum. Neyse mevzu bitti zaten odaya çıktılar öğlen yemeği öncesi aperatif :hehe:

by.gkn
26-06-2013, 08:57
kadıköy bahariye my chef - herşeyleri çok güzel porsiyonlarıda epey büyük hele bir kahvaltı tabağı var tepsi gibi :D

bağdat caddesi barlar sokağı mano burger - el yapımı harika hamburgerleri var. diğer burger house vs. hiçbirisi yanına yanaşamaz.

koşuyolu cevizağacı - tatlıları yemekleri mekanı on numara ama son zamanlarda mekan büyüdükçe fiyatlarıda büyütmüşler :)

beylerbeyi köy kahvesi - beylerbeyi sahilde denizin dibinde oturup çay içmek için ideal çay kahveden başkada birşey yok zaten :D ama sırf öyle sessiz ortamda manzara için ideal

FB10ur
26-06-2013, 09:38
Beylerbeyi köy kahvesinin manzarası güzel, ek olarak çengelköy çınaraltı var boğaza daha hakim ve dışarıdan istediğiniz yiyeceği getirebiliyorsunuz..

Kadyr
26-06-2013, 09:51
Anadolu yakasinda kiz arkadasla kahvalti yapabilicek asiri ucuk olmasin uygun fiyatli elit mekan varmidir tavsiye

mrtysn
26-06-2013, 10:49
kadıköy bahariye my chef - herşeyleri çok güzel porsiyonlarıda epey büyük hele bir kahvaltı tabağı var tepsi gibi :D

Mychef porsiyonlara gore ciddi bedava :) Combo tabagini 2 kisi bitiremiyoruz genelde :D
Cengelkoy sahildeki Kahverengi de iyidir ust katinin manzarasi yemekleri falan iyi fiyatlar da cok ucuk degildi diye hatirliyorum.

Kadyr
02-07-2013, 20:34
Bu kucuk camlicadaki mekan varya tepedeki kahvaltisi nasildir oranin birde abuk subuk insanlar geliyormu?

Eyüp
02-07-2013, 20:58
Bu kucuk camlicadaki mekan varya tepedeki kahvaltisi nasildir oranin birde abuk subuk insanlar geliyormu?

Küçükçamlıcada bambiye gidebilirsiniz..Fiyatları pahalı değil ve gündüzleri çiftler daha çok tercih ediyor..

STP
02-07-2013, 21:00
Beylikduzu beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye, essiz bi nargilesi ve mutfagi var, rakamlari gayet guzel. İlgi alaka cok iyi derecede. Kesinlikle tavsiye ederim

fore
02-07-2013, 21:30
Beylikduzu beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye, essiz bi nargilesi ve mutfagi var, rakamlari gayet guzel. İlgi alaka cok iyi derecede. Kesinlikle tavsiye ederim

Hergün oradayım istisnasız...
Özellikle nargilesi 10 üzerinden 9...
Schnitzel söyleseniz, kolayına bitiremez 1 kişi.
İkram bol, sahibi çok iyi bir esnaf, şikayet ettiğiniz ya da beğenmediğiniz x bir şeyi söyleyin, anında değişiyor, surat afra tafra kapris yok.
Okey tavla var...

Bende şiddetle tavsiye ederim.

Kadyr
02-07-2013, 21:31
Küçükçamlıcada bambiye gidebilirsiniz..Fiyatları pahalı değil ve gündüzleri çiftler daha çok tercih ediyor..

Bambi tam nerede kaliyor sosyal tesislerin icindemi yoksa arkalarda biryerlerdemi
Kucuk camlicayi sormamin sebebi simdi apaciler beles yer yiyismeye gidiyor paso mekanada gelirler diye sorayim dedim hic gitmedim cunku

İbrahim33
02-07-2013, 21:32
bi biraya cafede , barda , boktan kafa s.k.c. bir gürültü içinde 7-8 lira veren zihniyetlere şaşıyorum.halbuki al büfeden 4 liraya 4 tane biranı çek arabanı sahile , aç teybini huzur spec. takıl dimi ama ? :)

Melih-Ö
03-07-2013, 00:37
bi biraya cafede , barda , boktan kafa s.k.c. bir gürültü içinde 7-8 lira veren zihniyetlere şaşıyorum.halbuki al büfeden 4 liraya 4 tane biranı çek arabanı sahile , aç teybini huzur spec. takıl dimi ama ? :)

Alkollü araba kullanılmaz, al 4 biranı in sahile öyle iç :) Biz yazlıkta öyle yapıyoruz arabalar yatar biz denize karşı içeriz :) Teyp mi? Ayfonlar iyi işe yarıyor :)

Melih-Ö
03-07-2013, 00:39

İkram bol, sahibi çok iyi bir esnaf, şikayet ettiğiniz ya da beğenmediğiniz x bir şeyi söyleyin, anında değişiyor, surat afra tafra kapris yok.
Okey tavla var...

Kız arkadaşım Beykentte oturuyor benimde bir gün denemek istiyorum özellikle nargilesini. Tavsiyleriniz nelerdir nargilede? Hafif bol dumanlı tercihim, nane benim kızda kafa yapıyor :D

Eyüp
03-07-2013, 00:42
Bambi tam nerede kaliyor sosyal tesislerin icindemi yoksa arkalarda biryerlerdemi
Kucuk camlicayi sormamin sebebi simdi apaciler beles yer yiyismeye gidiyor paso mekanada gelirler diye sorayim dedim hic gitmedim cunku

Bilfenin yanında kalıyor..O tip ameliyata gelenine ben hiç rastlamadım...O niyette olanı şutlarlar zaten :)

BaybuRtlu69
03-07-2013, 01:42
Kartal Caliente Cafe... Bekleriz arkadaşlar :)

ruudvan
03-07-2013, 02:01

bambı dıe anlamadın sanırım ılkten bende anlamadım.
o agacın altı dıyım sana.acıbademın tepesı.

bu arada gecen fridciğimle camlıca desdeye gıttık.
99 cesıt brunch dıe yazmıslar gırdım ıcerı bakım ne var ne yok dıe.
kasar peynırını kare dıkdortgen ucgen küp şerit şeklinde kesmişler :Dzaten 5 ceşidi kaşar peynırınden cıkartmıslar. ne kadar dedım 35 tl dedıler kişi başı aklınızda olsun değmez.
kahvaltıyı bosverıp bırseyler yıyelım dedık hıcbıseylerını begenmedık .aklınızda olsun.

aslan
03-07-2013, 07:10
Bağdat caddesinde Yaşar usta varmış dondurmacı çok kişiden dıydum gerçekten değermi bir dondurma için ?

Kadyr
03-07-2013, 09:45
Bilfenin yanında kalıyor..O tip ameliyata gelenine ben hiç rastlamadım...O niyette olanı şutlarlar zaten :)

bambı dıe anlamadın sanırım ılkten bende anlamadım.
o agacın altı dıyım sana.acıbademın tepesı.

bu arada gecen fridciğimle camlıca desdeye gıttık.
99 cesıt brunch dıe yazmıslar gırdım ıcerı bakım ne var ne yok dıe.
kasar peynırını kare dıkdortgen ucgen küp şerit şeklinde kesmişler :Dzaten 5 ceşidi kaşar peynırınden cıkartmıslar. ne kadar dedım 35 tl dedıler kişi başı aklınızda olsun değmez.
kahvaltıyı bosverıp bırseyler yıyelım dedık hıcbıseylerını begenmedık .aklınızda olsun.

Ben balkon cafeye gidem kahvalti icin en iyisi 35 tl neymis ya en kral kebap yersin:D

anıl turan
03-07-2013, 09:55
Bağdat caddesinde Yaşar usta varmış dondurmacı çok kişiden dıydum gerçekten değermi bir dondurma için ?

bağdat caddesindekini denemedim ama bostancıdaki asıl yeri deger...

Kadyr
03-07-2013, 09:59
Tulumba tatlisi sevenler icin bir yer soylemek istiyorum arkadasimin yeri ama oyuzden tavsiye etmiyorum yediginiz zaman anlicaksiniz gercekten.alibeyköyde misirin orda cami var caminin yan tarafinda turşucunun yanindaki dukkan balkan tulumba diye.orda bir cok tatlici var fakat en guzeli ve musterisi bol olan yer burasi yolu dusen denesin pisman olmaz

yagizgokmen
03-07-2013, 10:13

abi cadde deki iş yapmaz ama bostancıdaki güzel birde boynerin sokaktan sahile inerken bir dondurmacı var o da çok güzel özellikle nuttelalı :)

aslan
03-07-2013, 10:15
evet asıl yeri bostancıdaymış Yaşar ustanın bir gün denemk için gidicem mutlaka bakalım dedikleri kadar varmı?

Uur
03-07-2013, 10:17
Ataköy Big Mammas da güzel mekandır. Maç izlicekseniz birde üstüne güzel nargile içeyim diyorsanız birde otopark sıkıntım olmasın diyorsanız :)

M.A.D
03-07-2013, 10:20
beykentteki yeri denemek lazım :)

anıl turan
03-07-2013, 10:40
abi cadde deki iş yapmaz ama bostancıdaki güzel birde boynerin sokaktan sahile inerken bir dondurmacı var o da çok güzel özellikle nuttelalı :)

senin dedigin yer cremeria milano, nutellalisi cok guzel evet ama bi yasar usta degil :)

alper_pug
03-07-2013, 10:43

yaz akşamları saat 22.00 gibi 45 dk beklediğimi bilirim kuyruktan :) Kesinlikle değer

SekoLive
03-07-2013, 10:45
yasar usta 4.leventteee şube açmış aslan orayı deneyebılırsın karşıya gecmek yerine:)

clioGT
03-07-2013, 10:47
evet asıl yeri bostancıdaymış Yaşar ustanın bir gün denemk için gidicem mutlaka bakalım dedikleri kadar varmı?

bostancı shell var minibus caddesii karşı sokağından fırın pastane var onun önünde tezgah yaşar usta.

koşuyolunda açıldı, oğluymuş o.

ama üretim olarak yaşar usta bostancının ki ayrıymış, aynı mal değilmiş yani aslan.
hep taze meyve resmen ama deneyen bazı arkadaşlar çok tatlı buldu. ben seviyorum:)

aslan
03-07-2013, 10:54
yasar usta 4.leventteee şube açmış aslan orayı deneyebılırsın karşıya gecmek yerine:)

Serkan ordan sipariş verdik ama Bostancıdaki yeri tutmadıgını söylediler
ve Yaşar ustanın oğlununmuş orası aynı değil yani dondurması öyle söylediler

Shadow_Dancer
03-07-2013, 11:06
Küçükçekmece gölünün kıyısında papuli et restoranı tavsiye ederim.. mezeleri güzel, sakin sessiz huzurlu bi yer.. göle sıfır rakı içebiliyosunuz..

Kahn23
03-07-2013, 11:23
Küçükçekmece gölünün kıyısında papuli et restoranı tavsiye ederim.. mezeleri güzel, sakin sessiz huzurlu bi yer.. göle sıfır rakı içebiliyosunuz..

Aqua Florya'ya giden yoldaki mi ?
Eğer o ise fiyatlar nasıl ? Neredeyse hiç boş görmedim ben orayı :D

rodya
03-07-2013, 11:29

eskiden nispeten iyiydi ancak ben beğenmiyorum artık.
fide almaya vs gittiğinde; alibeyköyün içinde sütçüoğlu mu neydi öyle bi yer var. Hemen diasa'nın yanında. orasının dondurma ve tatlılarını deneyebilirsin. gayet başarılıdır

Shadow_Dancer
03-07-2013, 11:40
Aqua Florya'ya giden yoldaki mi ?
Eğer o ise fiyatlar nasıl ? Neredeyse hiç boş görmedim ben orayı :D

Yok burası o degil, bosphorus'un önündeki yoldan sola dogru kıvrılıyorsunuz, yolu takip edip tekrar sol yapıyorsunuz..

Kahn23
03-07-2013, 11:45
eskiden nispeten iyiydi ancak ben beğenmiyorum artık.
fide almaya vs gittiğinde; alibeyköyün içinde sütçüoğlu mu neydi öyle bi yer var. Hemen diasa'nın yanında. orasının dondurma ve tatlılarını deneyebilirsin. gayet başarılıdır

Dondurma dedim mi Bebek'teki Mini Dondurmacıyı es geçmek olmaz :rolleyes:

SekoLive
03-07-2013, 11:55
kasımpaşa erdem dondurmacısını bılen varmı aramzda:) oraya az gtmezdm sadece yazın acıktır aynı dukkan yıllardır oradadır.

_Burak_
03-07-2013, 12:01
valla onu bunu bilmem ısmarlarsan geliriz :D
tuzla - haKan dondurmacısında yemiştim
müptelası olmadığım halde her gittiğimde yerim artık

STP
03-07-2013, 12:15
Kız arkadaşım Beykentte oturuyor benimde bir gün denemek istiyorum özellikle nargilesini. Tavsiyleriniz nelerdir nargilede? Hafif bol dumanlı tercihim, nane benim kızda kafa yapıyor :D

ben sadece seftalı ıcıyorum kardesım, gıdersen aykut var sahıbı mekanın. aramız ıyı sagolsun. selamımı ılet zaten 10 olan ılgı alaka 11 olsun :)

STP
03-07-2013, 12:16
Okey tavla var...

bende sık gıdıyorum :) kapıda sarı corsa, grı s2000 yada kehrıbar varsa bılkı ordayım :D

Melih-Ö
03-07-2013, 13:56
ben sadece seftalı ıcıyorum kardesım, gıdersen aykut var sahıbı mekanın. aramız ıyı sagolsun. selamımı ılet zaten 10 olan ılgı alaka 11 olsun :)

Denicem abi sağolasın :)

fore
03-07-2013, 17:34
bende sık gıdıyorum :) kapıda sarı corsa, grı s2000 yada kehrıbar varsa bılkı ordayım :D

Bugün görüştük zaten:)

Ben şu an elma nane sakız devam ediyorum:)

Beğenmedim dediğin dakika yardımcı olurlar zaten..

STP
03-07-2013, 17:36
cok karısmıs o yaw :D afıyet olsun:icon_tup:

fore
03-07-2013, 17:37
Tavlayı yapıp gittin galiba:) saolasın

STP
03-07-2013, 17:39
aynen :)

Dodoo
03-07-2013, 17:49
Dondurma dedim mi Bebek'teki Mini Dondurmacıyı es geçmek olmaz :rolleyes:

Orası iyi, ona ek olarak anadolu yakası için;

Sahrayıcedit inönü caddesinde pınar dondurma var, gerçek dondurma lezzeti isteyen gidip yesin, beğenmeyenlere ben ısmarlıyorum 2 top :D

Yaşar ustadaki gibi sorbe değil, gerçek dondurma. :icon_tup:

TheAce
03-07-2013, 20:04
Orası iyi, ona ek olarak anadolu yakası için;

Sahrayıcedit inönü caddesinde pınar dondurma var, gerçek dondurma lezzeti isteyen gidip yesin, beğenmeyenlere ben ısmarlıyorum 2 top :D

Yaşar ustadaki gibi sorbe değil, gerçek dondurma. :icon_tup:

bütün dondurmaları gittiğim her şehirde her semtte elimden geldiğince denedim, yaşar usta dondurmasından iyisini geçtim yanına yaklaşabilecek bir dondurma daha yiyemedim maalesef.

dediğin yere gideceğim bakalım nasılmış :)

yaşar ustanın erenköy cadde, koşuyolu ve leventte şubesi var ama kesinlikle bostancıdakinin tadı farklı. diğer şubeler franchise, bir de ayvalık sarımsaklıda var onu da oğlu emrah işletiyor oda bostancıdaki ile aynı ve herzaman daha çok çeşit var.

doncarlo
03-07-2013, 22:50
karaköy -karabatak

ahmetbaha-drs
04-07-2013, 22:14
Ben hergün geçiyorum önünden ama hiç gitmemiştim, tavsiyenizden yola çıkarak Bizde bugün gittik Cafe Monaco Gusto'ya hakikaten çok ilgililer,içecekler-yiyecekler ve nargilede baya güzel. Umarım hep böyle olur. :)

CRUEL
04-07-2013, 22:22
Bu ara favorim Emirgan - Tk cafe Taş kahve diyede geçiyor ilgi alaka çok ii. Dışarıdan bakıp fiyatları tuzludur die uğramazdım tabuları yıktım girdimki fiyatları standart cafelerden farklı değil. Tavsiye edilir.

Dodoo
04-07-2013, 22:56
Monaco Gusto'yu merak ettim :( Nargilesini baya övdünüz o kadar birgün giderim mutlaka :)

Jam da Joker
04-07-2013, 23:01
bütün dondurmaları gittiğim her şehirde her semtte elimden geldiğince denedim, yaşar usta dondurmasından iyisini geçtim yanına yaklaşabilecek bir dondurma daha yiyemedim maalesef.

dediğin yere gideceğim bakalım nasılmış :)

yaşar ustanın erenköy cadde, koşuyolu ve leventte şubesi var ama kesinlikle bostancıdakinin tadı farklı. diğer şubeler franchise, bir de ayvalık sarımsaklıda var onu da oğlu emrah işletiyor oda bostancıdaki ile aynı ve herzaman daha çok çeşit var.

Bodruma yolun düşerse Türkbükünde, Türkbükü doğal dondurma var bir çok meşhur dondurmacıda yedim bitez dondurma olsun yaşar usta olsun ama türkbükündekinin üstüne yoktur zaten her gece önündeki kuyruktan belli olur, sahipleri öğretmen başkada bayiileri yok zaten..

SekoLive
06-07-2013, 09:14
dün aksam yürüyüşe cıktım bostancıya kadar gidince bi bakıyım dedim yaşar usta dondurmacısına :)

yazdıklarınız kadar varmıs.

dut ve kavun tadı hala damağımda desem abartmamıs olurum

cok fazla dondurmacı tecrübesi olan biri değilim ama madoyu katlayan bir tadı var bu konuda kesinim :)

Teşekkürler beyler tavsiyenz için

M.A.D
06-07-2013, 09:58
mado boykot listesinde zaten :D

toolqa
06-07-2013, 10:01
yaşar usta dondurmada bi ekol ..

Kahn23
06-07-2013, 10:03

Mado boykot listesinde ama B.düzündeki, kansızlar yüzünden full çekiyor.

SekoLive
06-07-2013, 10:36

ben mado ile kızılkayaları cok severdim kafamz estikcede giderdik bi gün vazgeçiceksn deseler inanmazdım ama harbi benim canımı cok sıktılar o günden beri uğramadım uğramamda artık.

yaşar ustadan alalh razı olsun :D

mechanıcer
06-07-2013, 10:43
kuruçeşme huqqa - Nargile ve nargile hizmeti alışıla gelmişin dışında.. deneyin.

41DN370
06-07-2013, 15:00
dün aksam yürüyüşe cıktım bostancıya kadar gidince bi bakıyım dedim yaşar usta dondurmacısına :)

cok fazla dondurmacı tecrübesi olan biri değilim ama madoyu katlayan bir tadı var bu konuda kesinim :)

dün gece 11 11.30 gibi herzaman ki gibi bende ordaydım aynen kavunu felaket güzeldi ayrıca tarçınlı beklenmeyen süprizi yaptı,evimin yakın olması süper bu lezzetten uzak kalanlar denemeyen çok şey kaybeder

imprezaWRC
06-07-2013, 15:26

Olm sen Avr. yakasında oturmuyormuydun, yürüyerek Bostancı'ya mı geçtin :D:D:D

Ulan akşam akşam canım çekti anasını satıyım, Pazartesi gideyim şu Yaşar'a :)

SekoLive
06-07-2013, 15:38
Olm sen Avr. yakasında oturmuyormuydun, yürüyerek Bostancı'ya mı geçtin :D:D:D

Ulan akşam akşam canım çekti anasını satıyım, Pazartesi gideyim şu Yaşar'a :)

abi evlendim şuan idealtepede oturuyorum :D

bi an düşündümde harbi okmeydanı-bostancı yürüncek mesafe deil :D köprüyü geçemezsin en basiti :D

Mzc
06-07-2013, 17:14
Oba cafe var baltalimanında idi sanırım hisar caddesinde nargilesi de gerçekten güzel aynı zamanda sahil cafe yeşilköyde de Juan Robin var orada cok güzel

imprezaWRC
12-07-2013, 17:10
Ulan o kadar Yaşar Usta dediniz, gittim az önce ofis için aldım, 4 kişi şeftali ve kaymaklı dondurmadan yedik, yemin ediyorum hayatımda bu kadar rezalet dondurma yememişimdir, kimse beğenmedi, poşetin üzerinede yazmış, iddia ediyoruz daha önce dondurma yememişim diyeceksiniz diye, ha evet daha önce yediklerim dondurma ise, bu bildiğin su, neyse Allah'tan en küçük kapta aldımda geriye dondurma pardon su kalmadı.
Bir daha tövbe, yazık günah paraya be, millette utanmasa bidonla alacak.

P.S : Bunun tadı 4 saat sonra falan çıkıyor olabilir mi :icon_wack

arsenikli
12-07-2013, 17:28
kadıköy balıkçılar çarşısı nisan balık restoran cafe

alper_pug
12-07-2013, 18:02
Ulan o kadar Yaşar Usta dediniz, gittim az önce ofis için aldım, 4 kişi şeftali ve kaymaklı dondurmadan yedik, yemin ediyorum hayatımda bu kadar rezalet dondurma yememişimdir, kimse beğenmedi, poşetin üzerinede yazmış, iddia ediyoruz daha önce dondurma yememişim diyeceksiniz diye, ha evet daha önce yediklerim dondurma ise, bu bildiğin su, neyse Allah'tan en küçük kapta aldımda geriye dondurma pardon su kalmadı.
Bir daha tövbe, yazık günah paraya be, millette utanmasa bidonla alacak.

P.S : Bunun tadı 4 saat sonra falan çıkıyor olabilir mi :icon_wack

Vallahi çok şaşırdım bu yoruma. Bende daha önce kime tavsiye ettiysem hayran kalmıştı. Bostancı Yaşar Usta'dan mı aldınız?

imprezaWRC
12-07-2013, 19:45
Vallahi çok şaşırdım bu yoruma. Bende daha önce kime tavsiye ettiysem hayran kalmıştı. Bostancı Yaşar Usta'dan mı aldınız?

Evet Bostancı'daki yerinden aldım, bildiğin rezalet birşeydi.

GU
12-07-2013, 20:12
Bebek Chilai kesinlikle

ÖNDE-R
12-07-2013, 22:29
kadıköy moda dondurmacı ali usta yaşar ustayı denemedim ama şu anlık en iyisi benim için bu :)

sansar34
12-07-2013, 23:09
üskudar bulgurlu : diva yada mado
çamlıca : su köskü belediye tesisleri
koşuyolu: KRM yada cevizağacı restorant / cafe

M.A.D
13-07-2013, 09:11
yaşar usta out oldu :D

Kahn23
13-07-2013, 09:14
Bebek Chilai kesinlikle

Bi de Long Island varsa tadından içilmez :)

Dragger
13-07-2013, 09:15
Tarabya Big Chefs + Bebek Chilai en sevdiğim en çok gittiğim iki mekan ;)

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/998520_10151730189136327_1551456573_n.jpg

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/1001505_10151730477636327_879271880_n.jpg

imprezaWRC
13-07-2013, 19:10
yaşar usta out oldu :D

:D :D :D Valla fiyatlarına baktımda, beğenmemem gayet normalmiş, adam 2009'da kilosunu 25TL'ye satmış, şimdi de kilosu 26 TL, doğal olarak adam dondurmada birşeylerden eksiltmiştir.
Bende de salaklık, önce web sitesindeki basın kısmına baksaydım en azından işkillenirdim.

Özetle benim için in bile olamadan out oldu.

63owen63
13-07-2013, 21:02
Bahcelievler de yayla isiklarda yeni bi mekan acildi, pastaci sanirim adi. Dondurmasi cok iyiydi. Kilosu 24 tl.

GU
13-07-2013, 23:44
Bi de Long Island varsa tadından içilmez :)

Tarabya Big Chefs + Bebek Chilai en sevdiğim en çok gittiğim iki mekan ;)

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/998520_10151730189136327_1551456573_n.jpg

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/1001505_10151730477636327_879271880_n.jpg

Offff diyorum,benim kafamda olanlarda varmış iki mekanda efsane ama Chilai yi tek geçerim:heyoo:

XoR
16-07-2013, 17:00
Kaşarlı tavuk dürüm konusunda efsaneler bence :) içine koydukları kızartma formatındaki sebzelerde cabası :D Ben sadece patlıcanlı ve yeşil biberli yaptırıyorum yıkılıyor :D

Etibeyaz | Etibeyaz Fatih | Etibeyaz Tavuk Döner (http://www.etibeyaz.com.tr/)

BirkanYazici
16-07-2013, 18:02
etibeyaz döner konusunda çok iyi müptelasıyım :D

SekoLive
16-07-2013, 18:38
:D :D :D Valla fiyatlarına baktımda, beğenmemem gayet normalmiş, adam 2009'da kilosunu 25TL'ye satmış, şimdi de kilosu 26 TL, doğal olarak adam dondurmada birşeylerden eksiltmiştir.
Bende de salaklık, önce web sitesindeki basın kısmına baksaydım en azından işkillenirdim.

Özetle benim için in bile olamadan out oldu.

Abi kilosu 40tl yaziyordu 26 nasil olur yahu :) korsan yasarustayami denk geldn

valla 2 kere gittim yazdigimdanberi 2side iyidi

sen degil baskasi yazsa inanmazdm bu yazdigina :D

imprezaWRC
16-07-2013, 18:49
Abi kilosu 40tl yaziyordu 26 nasil olur yahu :) korsan yasarustayami denk geldn

valla 2 kere gittim yazdigimdanberi 2side iyidi

sen degil baskasi yazsa inanmazdm bu yazdigina :D

Ne bileyim birader, kız bana yarım kilo 13 TL dedi. Bende açıkçası fiyat falan görmeyince iyi bari dedim. Valla çakması, korsanı değil, bizzat yerine gittim, hiç beğenmedim. Daha da şansımı zorlamam valla.

SekoLive
16-07-2013, 18:53
Ne bileyim birader, kız bana yarım kilo 13 TL dedi. Bende açıkçası fiyat falan görmeyince iyi bari dedim. Valla çakması, korsanı değil, bizzat yerine gittim, hiç beğenmedim. Daha da şansımı zorlamam valla.

kizma abi istanbula gelym birlikde gidek :D

imprezaWRC
16-07-2013, 19:02
kizma abi istanbula gelym birlikde gidek :D
Hahaha olm sana ne kızayım :D
Seninle beraber gideriz de ben daha oradan dondurma almam, sen alırsın, afiyetle yersin dondurmayı ben seni seyrederim :D :D

SekoLive
16-07-2013, 19:06
Hahaha olm sana ne kızayım :D
Seninle beraber gideriz de ben daha oradan dondurma almam, sen alırsın, afiyetle yersin dondurmayı ben seni seyrederim :D :D

abi oyle bi dondurma yerim ki tatli mi guzelmi diye sorarsinnn :D

12. saniye sonrasi
sezercik- baldan bile tatlı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=P-F8gB7pIAo)
:D

Dodoo
16-07-2013, 19:06
Sahrayıcedit Pınar Dondurma diyorum inatla :D Maltepe bostancı tarafında oturan varsa gece servisimiz de var :D

XoR
16-07-2013, 19:09
Bebek Mini dondurma :)

http://www.theguideistanbul.com/uploads/6000/6987_orj.jpg

Shadow_Dancer
16-07-2013, 19:11
Serpmeyi çok kaçırdık bugün XorT kardeşim hala acıkmadım valla..

XoR
16-07-2013, 19:12
Serpmeyi çok kaçırdık bugün XorT kardeşim hala acıkmadım valla..

Kanka ben üstüne nohut pilav yedim otelde :D

imprezaWRC
16-07-2013, 19:32
Sahrayıcedit Pınar Dondurma diyorum inatla :D Maltepe bostancı tarafında oturan varsa gece servisimiz de var :D

Tam olarak yeri nerede, ulan bu da kötü çıkarsa, Yaşar'a olan birikmiş sinirimi de senden çıkartırım valla :D :D :D

Dodoo
17-07-2013, 12:46
Tam olarak yeri nerede, ulan bu da kötü çıkarsa, Yaşar'a olan birikmiş sinirimi de senden çıkartırım valla :D :D :D

Sahrayıcedit İnönü caddesinden yukarı çıkarken sağ tarafta bi spor salonu var ışıklardan sonra, onun yanı hemen. Ben güveniyorum abi dondurmacıma :D Her gece ordayım valla :D

STP
17-07-2013, 12:52
XOR efendıye ozel :D cafemonaccogusto :D

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1043929_10151689638658405_1408058396_n.jpg

Emre Abdik
17-07-2013, 12:54
Kaşarlı tavuk dürüm konusunda efsaneler bence :) içine koydukları kızartma formatındaki sebzelerde cabası :D Ben sadece patlıcanlı ve yeşil biberli yaptırıyorum yıkılıyor :D

Etibeyaz | Etibeyaz Fatih | Etibeyaz Tavuk Döner (http://www.etibeyaz.com.tr/)

İlk açtığı günden beri hep üstüne koyarak gidiyolar maşallah aynı caddedeyiz arasıra gider yerim

aslan
17-07-2013, 13:05
Xoray abi sen cevahirde bir hamburgercinin hamburger ve ismini paylaşmıştın bir ara ben onu bulamadım neydi adı onun?

mody
17-07-2013, 13:19
Xoray abi sen cevahirde bir hamburgercinin hamburger ve ismini paylaşmıştın bir ara ben onu bulamadım neydi adı onun?

Carls JR ;)

Low-Rider
17-07-2013, 13:21
Carls JR ;)

Efsanedir, eski şirketteyken müdavimiydim

aslan
17-07-2013, 13:22
Carls JR ;)

Cevahirde yemek katında dimi?
Birde hangi hamburger çeşidini tavsiye edersiniz?

Low-Rider
17-07-2013, 13:25
steakhouse en iyisi

aslan
17-07-2013, 13:34
steakhouse en iyisi

Demek böyle birşey
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBirx2abVl8orfmIoveiPQjIo_uhzFl EBw_WY0IKYj99wLuvco

turbo&quattro
17-07-2013, 13:35
Koray panpisimin goturdugu yerdeki kahvalti efsaneydi ( Galeria da sutasmiydi neydi ) . Siddetle tavsiye edilir :)

Edit

http://i1279.photobucket.com/albums/y537/bekliyorum1982/0C57EDDF-1276-4B0F-854A-907306A5BE1E-4651-0000029E9ACE9CF5_zps07fe06a5.jpg

Dodoo
17-07-2013, 14:14
Koray panpisimin goturdugu yerdeki kahvalti efsaneydi ( Galeria da sutasmiydi neydi ) . Siddetle tavsiye edilir :)

Edit

Saray Muhallebicisine benziyor :p

Kahn23
17-07-2013, 14:15
4.Levent Köşebaşı Köfte salonu :icon_tup:

Melih-Ö
17-07-2013, 14:22
Buradaki tavsiye üzerine gittim Monacco Gustoya 2 gün önce :) 1 arkadaşım ve kız arkadaşım ile. Nargileci uzun saçlı arkadaş güzel bir karışım yaptı bol dumanlı hafif meyveli birşey istedim. Ama iftar sonrası olduğu için birde anormal yediğim için nargilenin tadına varamadım midemden dolayı. En kısa zamanda tekrar gidicem mekanı çok beğendim bende :)

Beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye edilir :)

turbo&quattro
17-07-2013, 14:23
Saray Muhallebicisine benziyor :p

Evet Saraydi :)

by.gkn
17-07-2013, 14:47
carls jr a bende gittim konsept olarak çok güzel düşünülmüş bence özellikle sınırsız içecek olayı :) ama tat olarak o kadarda hoşuma gitmedi benim. bu tarz el yapımı hamburgercilerde mano burgerin üstüne tanımam hepsini denedim üstüne tanımam :)

mcanx
17-07-2013, 16:25
kız arkadaşımla bi akşam iftar yapmayı düşünüyoruz, anadolu yakasında kişibaşı 50TL ya kadar tavsiye edebileceğiniz nereler var? :soru:

ahmetbaha-drs
17-07-2013, 16:30
Bahçeşehir 3.Cadde Gönenli'nin kahvaltısı ve sandvicleride çok lezzetlidir tavsiye ederim.:)

Kadyr
17-07-2013, 16:41
Cengelkoy guzeltepe hayde gel cafe var.eski adı lavin cafe 25 tl menude fena degil manzara guzel

imprezaWRC
17-07-2013, 20:06
Sahrayıcedit İnönü caddesinden yukarı çıkarken sağ tarafta bi spor salonu var ışıklardan sonra, onun yanı hemen. Ben güveniyorum abi dondurmacıma :D Her gece ordayım valla :D

Yarın akşam oradan dondurma alacağım, kötü çıkarsa yakarım orayı :D :D :D

mody
17-07-2013, 21:01
Bu akşam burda fotosunu gördüğüm virginia angusa gittim :))

Amanıııın :) lokum lokum

Xor Koraya teşekkürler :)

EMG
17-07-2013, 21:10
Dondurma için Fenerbahçe girişinde solda gül dondurma var bi deneyin derim

bykarakus
17-07-2013, 21:13
Buradaki tavsiye üzerine gittim Monacco Gustoya 2 gün önce :) 1 arkadaşım ve kız arkadaşım ile. Nargileci uzun saçlı arkadaş güzel bir karışım yaptı bol dumanlı hafif meyveli birşey istedim. Ama iftar sonrası olduğu için birde anormal yediğim için nargilenin tadına varamadım midemden dolayı. En kısa zamanda tekrar gidicem mekanı çok beğendim bende :)

Herzaman bekleriz arkadaşım ;))

XoR
17-07-2013, 21:33
Bu akşam burda fotosunu gördüğüm virginia angusa gittim :))

Amanıııın :) lokum lokum

Xor Koraya teşekkürler :)

Abi süper seçim :) bulması biraz zor karışık bir yerde ama et kalitesi çok iyi :)

Ben Lokum yanında mini burger'de söyleyip tek lokmada yutuyorum :D

XoR
17-07-2013, 21:36
carls jr a bende gittim konsept olarak çok güzel düşünülmüş bence özellikle sınırsız içecek olayı :) ama tat olarak o kadarda hoşuma gitmedi benim. bu tarz el yapımı hamburgercilerde mano burgerin üstüne tanımam hepsini denedim üstüne tanımam :)

Virginia Angus'a gidip hamburger yersen bundan sonra Mano veya Dükkan burger'e gidip hamburger yemezsin ciddi tavsiye ederim :)

Virginia Angus - Şehrin en lezzetli burgeri (http://www.virginiaangus.com.tr/)

Fümeli Virgina Burger'i tavsiye ederim

http://www.virginiaangus.com.tr/slider/virginia-angus-burger-ye.jpg

wolrath
17-07-2013, 21:42
valla carls da guzeldıR vırgınıa da.ama ılla hangısı dersek angus agır basıyor :D

bı tek bebek arabasıyla o yokuş adamı olduruo :p

sonuc?

lokummm + hamburger :icon_tup:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/482326_10151412236028422_1911002317_n.jpg

XoR
17-07-2013, 21:46
Carl's öğlen ayaküstü Mc veya Burger King'e alternatif olarak yenecek bir Fastfood kalite anlamında.

twin
17-07-2013, 21:57
Silivride garden restaurant var yol üzerinde servis hızı konusunda aşmışlar kendilerini yiyecek lezzeti güzel ve güzel bir yeri var

Dodoo
17-07-2013, 22:27
Virginia angus a bir türlü gidemedim, haftasonu manoya gitmeyi planlıyordum rotayı eminönüne yönelteyim bari :)

by.gkn
17-07-2013, 23:23
Virginia Angus'a gidip hamburger yersen bundan sonra Mano veya Dükkan burger'e gidip hamburger yemezsin ciddi tavsiye ederim :)

Virginia Angus - �ehrin en lezzetli burgeri (http://www.virginiaangus.com.tr/)

Fümeli Virgina Burger'i tavsiye ederim

[IMG]http://www.virginiaangus.com.tr/slider/virginia-angus-burger-ye.jpg[IMG]

abi yolum o tarafa düştüğünde mutlaka deniyeceğim konu içinde yine geçmişti fotoları o zamanda canım çekmişti. ama merak ettiğim bu angus eti nasıl oluyor danadan koyundan bir tat farkı var mı hiç yemedim daha önce de :)

STP
17-07-2013, 23:40

bu aksam yıne ordaydık :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/944512_596743130357233_264920293_n.jpg

Dodoo
17-07-2013, 23:51
Monacogustoya gitmek de farz oldu :D

mrtysn
17-07-2013, 23:56
Silivride garden restaurant var yol üzerinde servis hızı konusunda aşmışlar kendilerini yiyecek lezzeti güzel ve güzel bir yeri var

+1 fiyatlar yuksektir ama cok iyidir yemek hizmet bakimindan :)

Virginia Angus'u cok merak ettim ugriyim bi ara cok duymaya basladim su aralar :)

fore
18-07-2013, 01:04

Şov yapmış yine:) Afiyet olsun

ozanokut
18-07-2013, 15:02
Kahve duragi yayla uefanin orasi

imprezaWRC
18-07-2013, 15:14
Akşam Pınar dondurmacısına gideceğim, şimdiden fonda Jaws müziğini veriyorum :D

Melih-Ö
18-07-2013, 16:25
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/944512_596743130357233_264920293_n.jpg

Bunun adı nedir abi bizde yapalım :D Bir de bir dahakine mutlaka içerde içicem. Arkadaş sigara içiyor diye dışarı oturduk hem üşüdük hemde içtiğiö nargileden birşey anlamadım :D

Saro-Ş
18-07-2013, 16:57
Kişi Başı Düzgünce Doymak İçin 40 Lira Vermek Lazım Ama Gayet Başarılı Peynir Soslu Patatesleri Güzel :)
İSTİNYEPARK Shake Shack

http://j1307.hizliresim.com/1c/l/qg9ur.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

imprezaWRC
18-07-2013, 18:57
Kişi Başı Düzgünce Doymak İçin 40 Lira Vermek Lazım Ama Gayet Başarılı Peynir Soslu Patatesleri Güzel :)
İSTİNYEPARK Shake Shack

http://j1307.hizliresim.com/1c/l/qg9ur.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Üff fena canım çekti be :D

Kadyr
18-07-2013, 19:01
Arkadaslar bostanci maltepe arasi sahildeki cafelerde iftar yapmis olaniniz varmi acaba

imprezaWRC
18-07-2013, 19:01

Emintaş sitesi önündeki yer değil mi ? Eve dönerken akşam sırf denemek için 1 top aldım, Yaşar'dan kat ve kat iyi olduğu kesin ama bol şekerli Mado'nun yanında da biraz sönük gibi kaldı. Biraz ağzıma nişasta tadı gelir gibi oldu, ne bileyim, yarın öğlen ofise alacağım, asıl o zaman dananın kuyruğu kopar :D :D

fore
18-07-2013, 20:16
İftar menüsü olarak Monacco gayet başarılı.. Yemeden dayanabildiğim tek fotoğraf alttaki:) Ezandan sonrasını çok hatırlamıyorum:)) İftariye tabağı, ara sıcak(sigara böreği-paçanga), mantar soslu bonfile, tatlı meşrubat ve sınırsız çay veriyorlar ve fiyat 30tl sadece..
http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qgl5p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bu arada bu nargile de benden olsun, elma-nane-sakız karışımı...

http://k1307.hizliresim.com/1c/l/qgl8u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Dodoo
18-07-2013, 22:24
Emintaş sitesi önündeki yer değil mi ? Eve dönerken akşam sırf denemek için 1 top aldım, Yaşar'dan kat ve kat iyi olduğu kesin ama bol şekerli Mado'nun yanında da biraz sönük gibi kaldı. Biraz ağzıma nişasta tadı gelir gibi oldu, ne bileyim, yarın öğlen ofise alacağım, asıl o zaman dananın kuyruğu kopar :D :D

Valla abi yani spor salonu iste :D emintaş bilmiyorum, ofise gotururken bi tane de mobil al yolda tadarsin :D

XoR
18-07-2013, 22:46
abi yolum o tarafa düştüğünde mutlaka deniyeceğim konu içinde yine geçmişti fotoları o zamanda canım çekmişti. ama merak ettiğim bu angus eti nasıl oluyor danadan koyundan bir tat farkı var mı hiç yemedim daha önce de :)

Angun çiftlikleri Ankarada :) danadan daha sulu ve kıvamlı eti var. Koyun ne yahu ıykkkk :D

XoR
18-07-2013, 22:53
Nişantaşı Hacıbey döner çok iyiydi bugün. Bursa eski garajdaki İskender'den sonra yediğim en iyi iskenderdi diyebilirim :)

http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20130718_183602_zpse6c938e1.jpg

turbo&quattro
18-07-2013, 23:08
Iskender fenalardaydi . Tenk yu Xor bey :)

XoR
18-07-2013, 23:10
Iskender fenalardaydi . Tenk yu Xor bey :)

Sen daha dur bişi yemedik :D yarın zafiyet geçirticem sana kahvaltı yapma :D

turbo&quattro
18-07-2013, 23:13
o zaman sabah 9 gibi gorusuruz :D

Dodoo
18-07-2013, 23:15
Anı yakalayın yine, bizde burdan bakalım aç aç :D

turbo&quattro
18-07-2013, 23:18
E dedim sana gel diye :)

XoR
18-07-2013, 23:19
o zaman sabah 9 gibi gorusuruz :D

Taamdır adamım :D

Anı yakalayın yine, bizde burdan bakalım aç aç :D

İftar öncesi paylaşım yapıp kazaya sebebiyet vermeyelim :D

Dodoo
19-07-2013, 00:02
E dedim sana gel diye :)

E dedim sana sınav var diye :( :rolleyes:

Akşama bakarız :p

M.Sözge
19-07-2013, 00:18

monacco iyidir bende tavsiye ederim :)

Selçuk abi senin corsayı bazen kapıda gördüğüm oluyor :)

by.gkn
19-07-2013, 07:51
Angun çiftlikleri Ankarada :) danadan daha sulu ve kıvamlı eti var. Koyun ne yahu ıykkkk :D

Ramazan geçsin kesin deneyeceğim fena canımı çektirdiniz burada :D

mmustu
19-07-2013, 07:56
valla 6 yıl bitti bugün akşam hanımı alıp Sarıyer camelia cafe ye gidecem alicanın tükkana :D

imprezaWRC
19-07-2013, 08:48
Nişantaşı Hacıbey döner çok iyiydi bugün. Bursa eski garajdaki İskender'den sonra yediğim en iyi iskenderdi diyebilirim :)

http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20130718_183602_zpse6c938e1.jpg

Senin dediğin yer Bursa'daki Cemil-Cemal Uludağ Kebapçısı, ben oraya her gittiğimde net 2 tane 1 porsiyon iskender yiyorum. :D

63owen63
19-07-2013, 09:17
Arkadaş face' giriyorum, iskender, tech'e giriyorum iskender, 2 gündür yeminle dogum sancısı çekiyorum burda : ))

Kahn23
19-07-2013, 09:22
Ayaküstü köfte yemek isterseniz Balmumcu'daki İstek Vakfı'nın orda Köfteci Süleyman var.
Ben bildim bileli orda. Tavsiye ederim.

HaKo
19-07-2013, 09:25
oo virginia angus ünlü olmuş sonunda :) XOR nasıl buldun orayı abi sana harbiden helal olsun :D Diyeceksinki sen nerden buldun ulan , benim çocukluğum o caddede geçti angusun 100 metre aşağısında dükkanımız var , angusun önünde otoparkçılarına kadar çocukluğumu bilirler :D
O mekanın sahipleride babamın çok eski arkadaşları eskiden tahta dolap askısı işi yapıyolardı oğlu amerikadan angusu getirdi kendi çiftliklerini kurdular bıraktılar o işi. Ve lezzeti gerçekten çok iyi bende tavsiye ederim. Yemeyi yedikten sonra 100 metre aşağıda star okeye gidip tavla ve okey almayıda unutmayın tabi :D

63owen63
19-07-2013, 09:31
Dün yeşilköy waffle house'a gittim, yedigim en lezzetli waffle'lardan biriydi, çok özeniyor arkadaşlar belli ki , çünkü sipariş 45 dk 'da geldi, tropik meyveleri dalıından koparıp alıyorlar sandım.

imprezaWRC
19-07-2013, 09:33
Arkadaş face' giriyorum, iskender, tech'e giriyorum iskender, 2 gündür yeminle dogum sancısı çekiyorum burda : ))
Sorma, benim durum da iyi değil, bak bak burada iskender fotoğraflarına git akşam evde bitki ye, neymiş sebze, bitki faydalıymış, ha oldu, doymuyorum ki faydasını alayım :D :D :D

aslan
19-07-2013, 09:39
Hakan abi ne oldu senin Pınar dondurmacı denemen?

imprezaWRC
19-07-2013, 09:40
Dün yeşilköy waffle house'a gittim, yedigim en lezzetli waffle'lardan biriydi, çok özeniyor arkadaşlar belli ki , çünkü sipariş 45 dk 'da geldi, tropik meyveleri dalıından koparıp alıyorlar sandım.

:D :D :D :D
Ben 45 dk dayanamazdım, orası birbirine girerdi valla.

63owen63
19-07-2013, 09:41
:D :D :D :D
Ben 45 dk dayanamazdım, orası birbirine girerdi valla.

Kız kardeşlerimin hatrına oturdum zaten, canımı alıyorlardı waffle da waffle diye kaç gündür : )

Ufuk
19-07-2013, 09:44
Şincik o iskender oldu mu ? :D
jpeg koray abi eski formuna dönüyor. :D

imprezaWRC
19-07-2013, 09:53
Hakan abi ne oldu senin Pınar dondurmacı denemen?

Eh işte fena değil gibi, öğlen vakit bulursam ofistekiler için de alacağım, bir jüri değerlendirmesi ardından net kararımızı vereceğiz :D (Bizımlasın, bizımla değilsın gibilerinden :) )

Dodoo
19-07-2013, 10:10
Saat 1 gibi bende ordayim belki karsilasiriz :p

ahmetuygur
20-07-2013, 12:36
Bursa eski garajda ki iskendercinin tek şubesi istanbulda k.bakkalköyde ilgilenenlere duyrulur :)

yearone
20-07-2013, 12:39

Yer güzel de mahalle kebapçısı menüsü var

imprezaWRC
20-07-2013, 12:40
Bursa eski garajda ki iskendercinin tek şubesi istanbulda k.bakkalköyde ilgilenenlere duyrulur :)

Evet ama 1 sefer gittiğimde döneri biraz kalın kesmişlerdi, pek de aynı lezzet yok gibiydi :beuj:

tricky
22-07-2013, 12:23
Hafta sonu virgina angus'a gittik hanımla. Gerçekten etleri harika. Mekan biraz daha ferah olsa diğer rakiplerinin çok ötesinde olurdu. Ama genede yediğim en lezzetli burgerler arasında ilk 3 tedir.

XoR
22-07-2013, 12:46
Hafta sonu virgina angus'a gittik hanımla. Gerçekten etleri harika. Mekan biraz daha ferah olsa diğer rakiplerinin çok ötesinde olurdu. Ama genede yediğim en lezzetli burgerler arasında ilk 3 tedir.

Mekanın mutlaka genişlemesi lazım, ama alkol olayı işin içine girerse insanlar daha uzun oturacağından sürüm gidecek :)

XoR
22-07-2013, 12:56
oo virginia angus ünlü olmuş sonunda :) XOR nasıl buldun orayı abi sana harbiden helal olsun :D Diyeceksinki sen nerden buldun ulan , benim çocukluğum o caddede geçti angusun 100 metre aşağısında dükkanımız var , angusun önünde otoparkçılarına kadar çocukluğumu bilirler :D
O mekanın sahipleride babamın çok eski arkadaşları eskiden tahta dolap askısı işi yapıyolardı oğlu amerikadan angusu getirdi kendi çiftliklerini kurdular bıraktılar o işi. Ve lezzeti gerçekten çok iyi bende tavsiye ederim. Yemeyi yedikten sonra 100 metre aşağıda star okeye gidip tavla ve okey almayıda unutmayın tabi :D

Bende daywalker Oğuzun tavsiyesi üzerine gittim ama bildiğin mekana demir attım :D

bi okey takımı almam lazım bir sonraki sefer uğruyorum :)

aslan
22-07-2013, 13:09
Virginia angus sahibi Mustafa abi imiş tanıdık çıktı şansa cumartesi uğradım bende ama tadamadım tabiki ramazandan sonra ilk iş soluğu orada almaktır.

tricky
22-07-2013, 13:10
Mekanın mutlaka genişlemesi lazım, ama alkol olayı işin içine girerse insanlar daha uzun oturacağından sürüm gidecek :)

İşin içine eğer bira girerse zaten obeziteye davet direk :) Oturan kalkmadığı gibi 2. yemeğide yedirir mazallah...

XoR
22-07-2013, 13:13
Virginia angus sahibi Mustafa abi imiş tanıdık çıktı şansa cumartesi uğradım bende ama tadamadım tabiki ramazandan sonra ilk iş soluğu orada almaktır.

Paket yaptırsaydın

İşin içine eğer bira girerse zaten obeziteye davet direk :) Oturan kalkmadığı gibi 2. yemeğide yedirir mazallah...

O hamburgerle fena gider :D

FaBeRgE
22-07-2013, 13:16
kalamış caddesi girişteki gül dondurmacısını deneyen yok mu aranızda ? Şiddetle tavsiye ederim :)

aslan
22-07-2013, 13:19
Paket yaptırsaydın

soğursa ne tadı kalırki abi yerinde yemek gibisi varmı?

XoR
22-07-2013, 13:20
soğursa ne tadı kalırki abi yerinde yemek gibisi varmı?

O zaman Iftar'a bekleriz :D

Serhat
22-07-2013, 13:27
Nerden girdim bu konuya, iftara daha çok var :D

yearone
22-07-2013, 13:29
Şu Virginia angus'a bi ben gitmedim galiba :D

aslan
22-07-2013, 13:31
O zaman Iftar'a bekleriz :D
akşama burdayım Vefa
http://www.sofra.com/www.sofra.com/resimler/kuru2.jpg

imprezaWRC
22-07-2013, 13:36
akşama burdayım Vefa
http://www.sofra.com/www.sofra.com/resimler/kuru2.jpg

O yediğin sende ufak çaplı doğal gaz çevrim santraline dönüşecek, üreteceğin elektrik enerjisini iyi kullan ve açığa çıkan atık gazıda yeninde çevrime sok :D :D :D :D :D

Dodoo
22-07-2013, 13:36
Cumartesi iftar öncesinde bende denedim sonunda virginia angus muhteremleri :D

Kız arkadaşımla gittim, 1 virginia burger 1 de lokum söyleyip bölüştük. Çok aç mı değildim yoksa çok mu doyurdu gerçekten anlayamadım ama zor bitirdim :D

İftarda sınırsız 45 lira gibi bir menüsü varmış, ben yarım kilodan aşağı et yemem diyen varsa buyursun derim :D

Manonun üstüne burger yok diyordum ama manoyla birlikte ilk sıraya girdi burası :)

XoR
22-07-2013, 13:39
O yediğin sende ufak çaplı doğal gaz çevrim santraline dönüşecek, üreteceğin elektrik enerjisini iyi kullan ve açığa çıkan atık gazıda yeninde çevrime sok :D :D :D :D :D

Abi ben direkt yakıyorum çakmakla, hatamı ediyorum ? Yanmadığına inanan ve denemeyi plastik Slazenger eşofmanla yapanların hastane masraflarını karşılamam :D

Kahn23
22-07-2013, 13:39

Kız arkadaşımla gittim, 1 virginia burger 1 de lokum söyleyip bölüştük. Çok aç mı değildim yoksa çok mu doyurdu gerçekten anlayamadım ama zor bitirdim :D

İftarda sınırsız 45 lira gibi bir menüsü varmış, ben yarım kilodan aşağı et yemem diyen varsa buyursun derim :D

Manonun üstüne burger yok diyordum ama manoyla birlikte ilk sıraya girdi burası :)

O zaman seninle aynı saatlerde ordaydık :D Bana da birader dedi abi gidelim diye. Baktım forumda baya revaçta hadi dedim. Özgür Şef'te de steak tarzı et yedim ama bunun ki bi başka..

aslan
22-07-2013, 13:41

Hakan abi alem adamsın yaw valla :hahaha:
şişede hapsedip araçta geri dönüşüm olarak kullanacagım :D

imprezaWRC
22-07-2013, 13:41
Abi ben direkt yakıyorum çakmakla, hatamı ediyorum ? Yanmadığına inanan ve denemeyi plastik Slazenger eşofmanla yapanların hastane masraflarını karşılamam :D

Bunu yazın yaparsan açığa çıkan atık gazdan elde edeceğin ısıyı boşa harcamış olursun, ama kışın yaparsan sıkıntı yok ufak bir odayı rahatlıkla ısıtırsın :D :D :D

imprezaWRC
22-07-2013, 13:42
Hakan abi alem adamsın yaw valla :hahaha:
şişede hapsedip araçta geri dönüşüm olarak kullanacagım :D

Ha bak o da bir kullanım türü, ama madem depolama imkanın var o zaman depolayıp kışın kullan evi ıstırsın :D :D

SekoLive
22-07-2013, 13:45
ya konu istanbul ama :) izmirdeki kokorecci asım efsaneymiş bodrum dönüşü uğradım biz istanbulda kokoreç yemiyormuşuz :D

Dodoo
22-07-2013, 13:45
O zaman seninle aynı saatlerde ordaydık :D Bana da birader dedi abi gidelim diye. Baktım forumda baya revaçta hadi dedim. Özgür Şef'te de steak tarzı et yedim ama bunun ki bi başka..

Dışarıda yer yoktu içeride yedik mecburen :Deli:

İftar saati rezervasyonlar biraz patladı sıkıntı yaşadılar muhtemelen :D

@imprezaWRC

Abi pınara kaç puan verdin :)

XoR
22-07-2013, 13:46
ya konu istanbul ama :) izmirdeki kokorecci asım efsaneymiş bodrum dönüşü uğradım biz istanbulda kokoreç yemiyormuşuz :D

Biz boşuna y/demiyoruz :D

imprezaWRC
22-07-2013, 13:48

Olm bak bu da dondurma olayına dönmesin, sloganlar çok yakın olmuş, Yaşar'da poşetlere "bugüne kadar dondurma yememişim diyeceksiniz" yazmıştı :D:D:D:D

Kahn23
22-07-2013, 13:49

Alemsin Koray. Masa başında kahkaha attım :D

imprezaWRC
22-07-2013, 13:49
Dışarıda yer yoktu içeride yedik mecburen :Deli:

İftar saati rezervasyonlar biraz patladı sıkıntı yaşadılar muhtemelen :D

@imprezaWRC

Abi pınara kaç puan verdin :)

Olm öğlen gider alırım dedikten sonra hanımı hastaneye götürdüm, puanlama yarıda kaldı, jüri dondurmayı göremedi, artık kısmet bugüne olabilir :)

XoR
22-07-2013, 13:51
Alemsin Koray. Masa başında kahkaha attım :D

Porsiyon yiyip ekmek banıp üstüne yarım + çeyrek soğanlı yiyorum :D

imprezaWRC
22-07-2013, 13:52

Söz konusu iyi et ise, ben tek başıma yarım kilodan aşağıya yemem :eek:

Onurkk06
22-07-2013, 13:52
ankara da eski garajlarda peçenek dönere gidin köhne bir mekan ama idda ediyorum döneri çok sağlam

imprezaWRC
22-07-2013, 13:53
Porsiyon yiyip ekmek banıp üstüne yarım + çeyrek soğanlı yiyorum :D

Bayram sonrası düelloya davet ediyorum :) ama düello iskendercide gerçekleşecek :D

SekoLive
22-07-2013, 13:54

Olm bak bu da dondurma olayına dönmesin, sloganlar çok yakın olmuş, Yaşar'da poşetlere "bugüne kadar dondurma yememişim diyeceksiniz" yazmıştı :D:D:D:D

:D abi görmedin say :D sen cok kılsn gider ordada bişi bulursun :hehe: :hehe:

koray abi 2 yarım gömdüm üst üste :D

ve gittiğim ilk dükkanı kapalıydı kafamdan ter boşaldı :D geldik yolu saptırdık diye :D

Kahn23
22-07-2013, 13:54
Bayram sonrası düelloya davet ediyorum :) ama düello iskendercide gerçekleşecek :D

İskendercide düello'ya bende katılım :)

imprezaWRC
22-07-2013, 13:56
İskendercide düello'ya bende katılım :)
Tamam sende gel, Xort fenalaşınca onu Amerikan Hastanesine yetiştirecek biri lazım, ben de o ara iskenderleri hüpletmeye devam ederim :D :D :D

Dodoo
22-07-2013, 13:57
Olm öğlen gider alırım dedikten sonra hanımı hastaneye götürdüm, puanlama yarıda kaldı, jüri dondurmayı göremedi, artık kısmet bugüne olabilir :)

Geçmiş olsun :)

Bugün caddedeki bitez veya kalamıştaki gül dondurmayı deneyeyim bende :)

XoR
22-07-2013, 13:57

Delikanlı düello'su lahmacunla yapılır :D

imprezaWRC
22-07-2013, 13:58
:D abi görmedin say :D sen cok kılsn gider ordada bişi bulursun :hehe: :hehe:

koray abi 2 yarım gömdüm üst üste :D

ve gittiğim ilk dükkanı kapalıydı kafamdan ter boşaldı :D geldik yolu saptırdık diye :D

Valla ne desen haklısın, özellikle tatlı ve et konusunda biraz kılım. :beuj:

imprezaWRC
22-07-2013, 13:59
Delikanlı düello'su lahmacunla yapılır :D
Lahmacun yemeyeli uzun zaman oldu, o midemi çok çabuk tıkıyor, hamur midemde yeniden mi mayalanıyor nedir :D

SekoLive
22-07-2013, 14:00
Valla ne desen haklısın, özellikle tatlı ve et konusunda biraz kılım. :beuj:

kıllık , sanırım cok gezip cok farklı et ve tatlı tatmakdan kaynaklı gibi gözüküyo abi :D

bu arada bi bulusma yapalım yaw dondurmacı olur durumcu olur olur yani yiyek bişey.

aslan
22-07-2013, 14:02
Konu gırtlak olunca hiçbirşeye yok demiyoruz he

Dodoo
22-07-2013, 14:03
Her türlü yiyecek içecek etkinliklerine katılım sağlanır :D

Onurkk06
22-07-2013, 14:04
nerden girdim bu konuya oruç oruç ya azım kurudu yeminle :D

Kahn23
22-07-2013, 14:05
Bu kadar muhabbet ediyoruz madem bi iftar yapsak. O zaman görürürz bakalım kim ne yiyormuş :D

Onurkk06
22-07-2013, 14:06
edit aynı msj :D

Dodoo
22-07-2013, 14:08
edit aynı msj :D

Oruç başa vurdu :p :D

Yiğit Ş.
22-07-2013, 14:08
bostancı sahilde alt geçidin sağında bi cafe açılmış nokta cafe diye. tavsiye ederim nargilesi için. çimlerin üzerinde armutlarda fln da oturabiliyorsunuz.

Dodoo
22-07-2013, 14:18
bostancı sahilde alt geçidin sağında bi cafe açılmış nokta cafe diye. tavsiye ederim nargilesi için. çimlerin üzerinde armutlarda fln da oturabiliyorsunuz.

Nargile içmedim ama servis biraz zayıf ve çay bayattı. :)

Ortam güzel, armut puflar çim vs. :)

imprezaWRC
22-07-2013, 14:36
kıllık , sanırım cok gezip cok farklı et ve tatlı tatmakdan kaynaklı gibi gözüküyo abi :D

bu arada bi bulusma yapalım yaw dondurmacı olur durumcu olur olur yani yiyek bişey.

Yok estağfurullah, biraz midem hassas olduğundan her döneri, iskenderi, şişi... yiyemiyorum, bir yerin eti kötüyse en fazla 30dk sonra midemden sinyaller gelmeye başlıyor, yediğim kebap, köfte... beni yemeye başlıyor.

Tatlı dediğinde şerbet içinde yüzmeyecek, aşırı şekerli olmayacak...

Özetle biz gidelim şu Nişantaşı'ndaki İskenderciye üstüne de adam gibi ve harbi Antakya Künefe'si yiyelim. İyi bir Künefe'ci Levent'te varmış, kankam söylemişti ama adresi hatırlamıyorum, sorup öğrenirim :)

SekoLive
22-07-2013, 14:44
abi künefe demişken.

kanatcı haydarda bir künefe yaparlar :) tam tarif ettiğin speclerde... şerbet içinde yüzmez yedikden sonra mideye oturmaz kanatcıda künefe ne alaka dersen bende hala orasındayım :D harbi ne alaka

aslan
22-07-2013, 14:46
Abi bu taraflarda yemek yersen uğra üstüne bir ıhlamur çekersin ;)

imprezaWRC
23-07-2013, 14:37
Eveeet, Pınar dondurmacısı, Yaşar dondurmacısından daha iyi, en azından adam dondurma adı altında renkli buz satmıyor :D :D

Onurkk06
23-07-2013, 15:24
yeşilköyde roma dondurmacısı var o da iyidir tavsiye ederim :)

SekoLive
23-07-2013, 15:34
Eveeet, Pınar dondurmacısı, Yaşar dondurmacısından daha iyi, en azından adam dondurma adı altında renkli buz satmıyor :D :D

meybuzla buyudukkk abııı yasar usta candır:D

Tunç
23-07-2013, 16:50
akşam bu anguscuya gidicem :D ne tavsiye edersiniz

Kahn23
23-07-2013, 16:52
Antrikot yada bonfile lokum :icon_tup:

mmustu
23-07-2013, 16:54
ya ben çok tutmadım angusu aslında çok aşırı kalabalığa denk geldim ondan mı bilmiyorum ama bence cidden vasattı

clioGT
23-07-2013, 17:15
akşam bu anguscuya gidicem :D ne tavsiye edersiniz

şefe teslim, üstüne de bi hamburger türevi patlat, sanırım yeter:D

Dodoo
23-07-2013, 17:23

Beğenmene sevindim :D

turbo&quattro
23-07-2013, 17:27
Lahmacun tavsielerinizi alalim :)

Dodoo
23-07-2013, 17:29

Çok iyi değil belki ama ben carrefour içerenköydeki isot lahmacunu baya beğeniyorum :)

turbo&quattro
23-07-2013, 17:36
goturursun artik bir gun :)

Dodoo
23-07-2013, 17:48
goturursun artik bir gun :)

Oluuur seve seve :) sen bu yakaya gel yeterki :p

XoR
23-07-2013, 17:53

Cerrahpaşa'da Gaziantepli var moruk cuma gidebiliriz as hot starter :D

turbo&quattro
23-07-2013, 18:12
Morukcum lahmacuna girersek bizim BBQ yalan olur :)

XoR
23-07-2013, 18:17
Morukcum lahmacuna girersek bizim BBQ yalan olur :)

O zaman tarif ediyim öğlen gelmeden ye :D

turbo&quattro
23-07-2013, 18:21
hahaha olur bak o :)

Tunç
24-07-2013, 08:06
angusa gittim rezervasyon yok diye almadılar kapıdan arkama bakarak geri döndüm iftardan önce olmasına rağmen yok daha ızgara yakmadık falan bilmemne de diler uzatmadan cıktım bende

XoR
24-07-2013, 08:08
angusa gittim rezervasyon yok diye almadılar kapıdan arkama bakarak geri döndüm iftardan önce olmasına rağmen yok daha ızgara yakmadık falan bilmemne de diler uzatmadan cıktım bende

Talihsizlik olmuş :( sebebi de ramazan olsa gerek. Çünkü dükkanın bulunduğu yer itibariyle oruç tutanların %'si oldukça yüksek. Burak bey'e konudan linkleri gönderiyorum bu hatalarını görmüş oluyorlar :)

Tunç
24-07-2013, 08:11
Talihsizlik olmuş :( sebebi de ramazan olsa gerek. Çünkü dükkanın bulunduğu yer itibariyle oruç tutanların %'si oldukça yüksek. Burak bey'e konudan linkleri gönderiyorum bu hatalarını görmüş oluyorlar :)

bide burdaki tavsiye üzerine kız arkadasıma dedim gel seni yemeğe götürücem diye ayağımda sakat o şekilde yürüdüm baya rica ettim vs daha iftara var dedim ısrarla olmaz dediler kıza mahçup oldum ona üzüldüm sadece :(

FB10ur
24-07-2013, 08:11
O kadar övülüyor'ki bende gitmeyi düşünüyorum angus'a fakat haritadan baktım tam olarak çıkaramadım musstu abi veya giden birisi yerini kısa özet geçerse sevinirim..

XoR
24-07-2013, 08:16
O kadar övülüyor'ki bende gitmeyi düşünüyorum angus'a fakat haritadan baktım tam olarak çıkaramadım musstu abi veya giden birisi yerini kısa özet geçerse sevinirim..

Mısır çarşısının sağında kalan Rüstem paşa Camii'ne sırtınızı döndüğünüzü zaman haritadan çok rahat bulursunuz Angus'u :)

Haritada A ile işaretli olan yer Cami

http://r1307.hizliresim.com/1c/s/qq1gy.jpg

FB10ur
24-07-2013, 08:23
Mısır çarşısının sağında kalan Rüstem paşa Camii'ne sırtınızı döndüğünüzü zaman haritadan çok rahat bulursunuz Angus'u :)

Haritada A ile işaretli olan yer Cami

Teşekkür ederim ilgin için başkan sen müdavimi sayılırsın özellikle önerdiğin bir şeyler var mı ?

XoR
24-07-2013, 08:28
Teşekkür ederim ilgin için başkan sen müdavimi sayılırsın özellikle önerdiğin bir şeyler var mı ?

Hamburger olarak Virginia burger mutlaka fümeli olsun.

Et olarak Lokum

Birde ufak ipucu vereyim akıllı telefonlarda mekanist uygulaması ile mekana c/in yaparsanız ücretsiz sucuk ikramı oluyor ki kesinlikle o fıstıklı sucuğu deneyin derim :D

Resmi direkt koymuyorum ramazan sebebiyle, yoksa monitöre ekmek bandırırdım :D

http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/1317344/thumb_600.jpg?1328967555

imprezaWRC
24-07-2013, 08:29
Anlaşıldı, Angus'a Ramazan sonrası gitmek lazım.

XoR
24-07-2013, 08:33
Anlaşıldı, Angus'a Ramazan sonrası gitmek lazım.

Aynen abi ramazan sonrası bi çıkarma yapalım, ama biz direkt yarım Angus söyleyelim masaya :D

Tunç
24-07-2013, 08:37
ben çok merak ediyorum c.tesi gündüzden gidicem :) mekanistide hemen indirdim :D

Kadyr
24-07-2013, 08:38
Bostanci sahilde pinhan cafe &rest gittim iftar için begendim 40 tl iftar menusu.hizmet falan guzel

Kahn23
24-07-2013, 08:43
Hatırı sayılır Tech üyesi var mekana giden. Konuşalım da %... indirim yapsınlar :D

imprezaWRC
24-07-2013, 08:54
Aynen abi ramazan sonrası bi çıkarma yapalım, ama biz direkt yarım Angus söyleyelim masaya :D

Siz yarım Angus'mu öğrenci Angus'mu yersiniz onu bilmem de bana tam Angus söyleyin yoksa aç kalkarız oradan :D :D :D :D :D

FB10ur
24-07-2013, 09:16
Hamburger olarak Virginia burger mutlaka fümeli olsun.

Et olarak Lokum

Birde ufak ipucu vereyim akıllı telefonlarda mekanist uygulaması ile mekana c/in yaparsanız ücretsiz sucuk ikramı oluyor ki kesinlikle o fıstıklı sucuğu deneyin derim :D

Resmi direkt koymuyorum ramazan sebebiyle, yoksa monitöre ekmek bandırırdım :D

http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/1317344/thumb_600.jpg?1328967555

Hepsini yazdım aklıma :) ben ekmek banıyordum az kalsın :)

XoR
24-07-2013, 09:19
Bende bu c.tesi iş çıkışı gidiyim yazdıkça canım çekti :D

FB10ur
24-07-2013, 09:30
Bende bu c.tesi iş çıkışı gidiyim yazdıkça canım çekti :D

Valla insanın canı gerçekten çekiyor en kısa zamanda gideceğim bu akşam bile olabilir :)