Orijinalini görmek için týklayýnýz : Ýstanbul'da tavsiye edilebilir cafe/mekanlar
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Boost Up
24-06-2013, 00:36
Atasehir ve kalamýþ Kahve gayet iyi tavsiye ederim
Bencede gitmeyin, ben bu kadar "KIL" bir mekan görmedim. O yasak bu yasak þöyle yapamazsýnýz böyle yapamazsýnýz.
Çok kere gittim, dedim belki bu sefer yapmazlar ama yok, hep bir kýllýk çýkýyor. Ben önermem.
býg chefs tarabya
herseyý gectým, kestanelý sufle býr harýkaydý :)
Bencede gitmeyin, ben bu kadar "KIL" bir mekan görmedim. O yasak bu yasak þöyle yapamazsýnýz böyle yapamazsýnýz.
Çok kere gittim, dedim belki bu sefer yapmazlar ama yok, hep bir kýllýk çýkýyor. Ben önermem.
Ne gibi yasaklar çok merak ettim? Öksürürken aðzýnýzý falan mý kapatýyorlar :D
Ikisinde de hicbir terslikle karsilasmadim acikcasi. Gerci sigara ile alakali durumlarsa kullanmadigim icin yasamamis olmam normal
VteC_MaNiaC
24-06-2013, 13:37
Sariyerde Camellia adli mekani oneririm. Et yemekleri ve pizzasi gayet guzel. Baslangic olarak kadayifli karidesi oneririm. Yeride Sariyer sahilde Madonun yaninda.
CAmellia süpper bir mekan olmuþ ... ayný zamanda TT üyesidir sahipleri... Yani gidince kendi mekanýnýza gitmiþ gibi karþýlarlar sizi.. Alican ve Bekir
Boost Up
25-06-2013, 02:37
Ne gibi yasaklar çok merak ettim? Öksürürken aðzýnýzý falan mý kapatýyorlar :D
Espri fazlasýyla komikti:) Herneyse
Örnek
Gs nin bir maçý vardý. Havada sýcak mekanýn kapalý kýsmýnda 1 kiþi dahi oturmuyor, herkes dýþarý kýsmýnda ve dipnot olarak belirteyim her gün oraya gidiyorduk ve 6-7 kiþi gidilince verilen parada az olmuyor. Neyse, içeride televizyon var, kimse izlemiyor ve bizim oturduðumuz açýdan televizyon gözükmüyor neredeyse. Arkadaþým içerideki televizyonu açýp kendi açýsýna çevirdi, yasak diyip kapadýlar. Televizyonu 1 kiþi bile izlese kabul ama izleyen yok.
Bir keresinde 10-15 kiþi civarýnda gitmiþtik, 2 arkadaþ tavla oynuyor. Ardýndan bende istedim ve verilen cevap "Bir masaya ayný anda 2 tavla veremiyoruz."
Garsonlarýn bir kýsmý uyuz.
Oyun salonunda sigara içilmiyor (??!!?)
ve niceleri..
her gittiðimde bir olay oluyor, daha güzel bir þekilde ayrýlamadýk.
Örnek
Gs nin bir maçý vardý. Havada sýcak mekanýn kapalý kýsmýnda 1 kiþi dahi oturmuyor, herkes dýþarý kýsmýnda ve dipnot olarak belirteyim her gün oraya gidiyorduk ve 6-7 kiþi gidilince verilen parada az olmuyor. Neyse, içeride televizyon var, kimse izlemiyor ve bizim oturduðumuz açýdan televizyon gözükmüyor neredeyse. Arkadaþým içerideki televizyonu açýp kendi açýsýna çevirdi, yasak diyip kapadýlar. Televizyonu 1 kiþi bile izlese kabul ama izleyen yok.
Bir keresinde 10-15 kiþi civarýnda gitmiþtik, 2 arkadaþ tavla oynuyor. Ardýndan bende istedim ve verilen cevap "Bir masaya ayný anda 2 tavla veremiyoruz."
ve niceleri..
Soru ciddiydi ama her gün gittiðiniz yerde böyle bir þeyler yapmalarý ilginç, ve en az yazdýðým kadar saçma þu yapýlanlar.. Adana'da böyle gittiðimiz yer var sürekli býrakýn masayý televizyonu tavlayý ikramlar geliyor.. Ne gibi yasak olabilir diye düþünürken hiç böyle þeyler gelmemiþti aklýma
mert_leon
25-06-2013, 03:04
Örnek
ve niceleri..
Sanýrým gelmenizi istemiyorlar gitmeyin mekanmý yok kendileri kaybederler.
Tarabya Big Chefs ve Kurucesme Huqqa tavsiye edilir :)
Çengelköy'de bi de balýkçý vardý. Eski-köhne bi yer ama inanýlmaz kalabalýk. Adýný bilirmisin acaba :soru:
Yok okadarini bilmiyorum:)
Bir tavsiye daha kandillide sahilde alperenler cafe var orasida guzel denize sifir zaten mekan oynatiyo derler ya.hizmet kotu olsada oturursun:))
Low-Rider
25-06-2013, 10:54
Seneler önce ankara'da bir madoya gitmiþtim, duvarda öpüþmenin yasak olduðunu belirten tabela vardý
Seneler önce ankara'da bir madoya gitmiþtim, duvarda öpüþmenin yasak olduðunu belirten tabela vardý
Herif karþýmda þuan da bademcik ameliyatý yapýyo :D napak gidip dövekmi :D :D
Low-Rider
25-06-2013, 10:59
Elleþme çocuklara:D
Herif karþýmda þuan da bademcik ameliyatý yapýyo :D napak gidip dövekmi :D :D
acik mi kaapalimi ameliyat :D
fransiz varsa isin icinde ayirma birak takilsinlar :hehe:
acik mi kaapalimi ameliyat :D
fransiz varsa isin icinde ayirma birak takilsinlar :hehe:
Açýsýna göre deðiþiyor açýk kapalý durumu :D nereliler bilmiyorum ama hatun afyon mermeri gibi :D
Açýsýna göre deðiþiyor açýk kapalý durumu :D nereliler bilmiyorum ama hatun afyon mermeri gibi :D
:hehe:
adamin dosu killimi koray :hehe:
:hehe:
adamin dosu killimi koray :hehe:
Bulunduðum açýdan orasýný göremiyorum. Neyse mevzu bitti zaten odaya çýktýlar öðlen yemeði öncesi aperatif :hehe:
kadýköy bahariye my chef - herþeyleri çok güzel porsiyonlarýda epey büyük hele bir kahvaltý tabaðý var tepsi gibi :D
baðdat caddesi barlar sokaðý mano burger - el yapýmý harika hamburgerleri var. diðer burger house vs. hiçbirisi yanýna yanaþamaz.
koþuyolu cevizaðacý - tatlýlarý yemekleri mekaný on numara ama son zamanlarda mekan büyüdükçe fiyatlarýda büyütmüþler :)
beylerbeyi köy kahvesi - beylerbeyi sahilde denizin dibinde oturup çay içmek için ideal çay kahveden baþkada birþey yok zaten :D ama sýrf öyle sessiz ortamda manzara için ideal
Beylerbeyi köy kahvesinin manzarasý güzel, ek olarak çengelköy çýnaraltý var boðaza daha hakim ve dýþarýdan istediðiniz yiyeceði getirebiliyorsunuz..
Anadolu yakasinda kiz arkadasla kahvalti yapabilicek asiri ucuk olmasin uygun fiyatli elit mekan varmidir tavsiye
kadýköy bahariye my chef - herþeyleri çok güzel porsiyonlarýda epey büyük hele bir kahvaltý tabaðý var tepsi gibi :D
Mychef porsiyonlara gore ciddi bedava :) Combo tabagini 2 kisi bitiremiyoruz genelde :D
Cengelkoy sahildeki Kahverengi de iyidir ust katinin manzarasi yemekleri falan iyi fiyatlar da cok ucuk degildi diye hatirliyorum.
Bu kucuk camlicadaki mekan varya tepedeki kahvaltisi nasildir oranin birde abuk subuk insanlar geliyormu?
Bu kucuk camlicadaki mekan varya tepedeki kahvaltisi nasildir oranin birde abuk subuk insanlar geliyormu?
Küçükçamlýcada bambiye gidebilirsiniz..Fiyatlarý pahalý deðil ve gündüzleri çiftler daha çok tercih ediyor..
Beylikduzu beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye, essiz bi nargilesi ve mutfagi var, rakamlari gayet guzel. Ýlgi alaka cok iyi derecede. Kesinlikle tavsiye ederim
Beylikduzu beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye, essiz bi nargilesi ve mutfagi var, rakamlari gayet guzel. Ýlgi alaka cok iyi derecede. Kesinlikle tavsiye ederim
Hergün oradayým istisnasýz...
Özellikle nargilesi 10 üzerinden 9...
Schnitzel söyleseniz, kolayýna bitiremez 1 kiþi.
Ýkram bol, sahibi çok iyi bir esnaf, þikayet ettiðiniz ya da beðenmediðiniz x bir þeyi söyleyin, anýnda deðiþiyor, surat afra tafra kapris yok.
Okey tavla var...
Bende þiddetle tavsiye ederim.
Küçükçamlýcada bambiye gidebilirsiniz..Fiyatlarý pahalý deðil ve gündüzleri çiftler daha çok tercih ediyor..
Bambi tam nerede kaliyor sosyal tesislerin icindemi yoksa arkalarda biryerlerdemi
Kucuk camlicayi sormamin sebebi simdi apaciler beles yer yiyismeye gidiyor paso mekanada gelirler diye sorayim dedim hic gitmedim cunku
Ýbrahim33
02-07-2013, 21:32
bi biraya cafede , barda , boktan kafa s.k.c. bir gürültü içinde 7-8 lira veren zihniyetlere þaþýyorum.halbuki al büfeden 4 liraya 4 tane biraný çek arabaný sahile , aç teybini huzur spec. takýl dimi ama ? :)
bi biraya cafede , barda , boktan kafa s.k.c. bir gürültü içinde 7-8 lira veren zihniyetlere þaþýyorum.halbuki al büfeden 4 liraya 4 tane biraný çek arabaný sahile , aç teybini huzur spec. takýl dimi ama ? :)
Alkollü araba kullanýlmaz, al 4 biraný in sahile öyle iç :) Biz yazlýkta öyle yapýyoruz arabalar yatar biz denize karþý içeriz :) Teyp mi? Ayfonlar iyi iþe yarýyor :)
Ýkram bol, sahibi çok iyi bir esnaf, þikayet ettiðiniz ya da beðenmediðiniz x bir þeyi söyleyin, anýnda deðiþiyor, surat afra tafra kapris yok.
Okey tavla var...
Kýz arkadaþým Beykentte oturuyor benimde bir gün denemek istiyorum özellikle nargilesini. Tavsiyleriniz nelerdir nargilede? Hafif bol dumanlý tercihim, nane benim kýzda kafa yapýyor :D
Bambi tam nerede kaliyor sosyal tesislerin icindemi yoksa arkalarda biryerlerdemi
Kucuk camlicayi sormamin sebebi simdi apaciler beles yer yiyismeye gidiyor paso mekanada gelirler diye sorayim dedim hic gitmedim cunku
Bilfenin yanýnda kalýyor..O tip ameliyata gelenine ben hiç rastlamadým...O niyette olaný þutlarlar zaten :)
BaybuRtlu69
03-07-2013, 01:42
Kartal Caliente Cafe... Bekleriz arkadaþlar :)
bambý dýe anlamadýn sanýrým ýlkten bende anlamadým.
o agacýn altý dýyým sana.acýbademýn tepesý.
bu arada gecen fridciðimle camlýca desdeye gýttýk.
99 cesýt brunch dýe yazmýslar gýrdým ýcerý bakým ne var ne yok dýe.
kasar peynýrýný kare dýkdortgen ucgen küp þerit þeklinde kesmiþler :Dzaten 5 ceþidi kaþar peynýrýnden cýkartmýslar. ne kadar dedým 35 tl dedýler kiþi baþý aklýnýzda olsun deðmez.
kahvaltýyý bosverýp býrseyler yýyelým dedýk hýcbýseylerýný begenmedýk .aklýnýzda olsun.
Baðdat caddesinde Yaþar usta varmýþ dondurmacý çok kiþiden dýydum gerçekten deðermi bir dondurma için ?
Bilfenin yanýnda kalýyor..O tip ameliyata gelenine ben hiç rastlamadým...O niyette olaný þutlarlar zaten :)
bambý dýe anlamadýn sanýrým ýlkten bende anlamadým.
o agacýn altý dýyým sana.acýbademýn tepesý.
bu arada gecen fridciðimle camlýca desdeye gýttýk.
99 cesýt brunch dýe yazmýslar gýrdým ýcerý bakým ne var ne yok dýe.
kasar peynýrýný kare dýkdortgen ucgen küp þerit þeklinde kesmiþler :Dzaten 5 ceþidi kaþar peynýrýnden cýkartmýslar. ne kadar dedým 35 tl dedýler kiþi baþý aklýnýzda olsun deðmez.
kahvaltýyý bosverýp býrseyler yýyelým dedýk hýcbýseylerýný begenmedýk .aklýnýzda olsun.
Ben balkon cafeye gidem kahvalti icin en iyisi 35 tl neymis ya en kral kebap yersin:D
anýl turan
03-07-2013, 09:55
Baðdat caddesinde Yaþar usta varmýþ dondurmacý çok kiþiden dýydum gerçekten deðermi bir dondurma için ?
baðdat caddesindekini denemedim ama bostancýdaki asýl yeri deger...
Tulumba tatlisi sevenler icin bir yer soylemek istiyorum arkadasimin yeri ama oyuzden tavsiye etmiyorum yediginiz zaman anlicaksiniz gercekten.alibeyköyde misirin orda cami var caminin yan tarafinda turþucunun yanindaki dukkan balkan tulumba diye.orda bir cok tatlici var fakat en guzeli ve musterisi bol olan yer burasi yolu dusen denesin pisman olmaz
yagizgokmen
03-07-2013, 10:13
abi cadde deki iþ yapmaz ama bostancýdaki güzel birde boynerin sokaktan sahile inerken bir dondurmacý var o da çok güzel özellikle nuttelalý :)
evet asýl yeri bostancýdaymýþ Yaþar ustanýn bir gün denemk için gidicem mutlaka bakalým dedikleri kadar varmý?
Ataköy Big Mammas da güzel mekandýr. Maç izlicekseniz birde üstüne güzel nargile içeyim diyorsanýz birde otopark sýkýntým olmasýn diyorsanýz :)
beykentteki yeri denemek lazým :)
anýl turan
03-07-2013, 10:40
abi cadde deki iþ yapmaz ama bostancýdaki güzel birde boynerin sokaktan sahile inerken bir dondurmacý var o da çok güzel özellikle nuttelalý :)
senin dedigin yer cremeria milano, nutellalisi cok guzel evet ama bi yasar usta degil :)
alper_pug
03-07-2013, 10:43
yaz akþamlarý saat 22.00 gibi 45 dk beklediðimi bilirim kuyruktan :) Kesinlikle deðer
SekoLive
03-07-2013, 10:45
yasar usta 4.leventteee þube açmýþ aslan orayý deneyebýlýrsýn karþýya gecmek yerine:)
evet asýl yeri bostancýdaymýþ Yaþar ustanýn bir gün denemk için gidicem mutlaka bakalým dedikleri kadar varmý?
bostancý shell var minibus caddesii karþý sokaðýndan fýrýn pastane var onun önünde tezgah yaþar usta.
koþuyolunda açýldý, oðluymuþ o.
ama üretim olarak yaþar usta bostancýnýn ki ayrýymýþ, ayný mal deðilmiþ yani aslan.
hep taze meyve resmen ama deneyen bazý arkadaþlar çok tatlý buldu. ben seviyorum:)
yasar usta 4.leventteee þube açmýþ aslan orayý deneyebýlýrsýn karþýya gecmek yerine:)
Serkan ordan sipariþ verdik ama Bostancýdaki yeri tutmadýgýný söylediler
ve Yaþar ustanýn oðlununmuþ orasý ayný deðil yani dondurmasý öyle söylediler
Shadow_Dancer
03-07-2013, 11:06
Küçükçekmece gölünün kýyýsýnda papuli et restoraný tavsiye ederim.. mezeleri güzel, sakin sessiz huzurlu bi yer.. göle sýfýr raký içebiliyosunuz..
Küçükçekmece gölünün kýyýsýnda papuli et restoraný tavsiye ederim.. mezeleri güzel, sakin sessiz huzurlu bi yer.. göle sýfýr raký içebiliyosunuz..
Aqua Florya'ya giden yoldaki mi ?
Eðer o ise fiyatlar nasýl ? Neredeyse hiç boþ görmedim ben orayý :D
eskiden nispeten iyiydi ancak ben beðenmiyorum artýk.
fide almaya vs gittiðinde; alibeyköyün içinde sütçüoðlu mu neydi öyle bi yer var. Hemen diasa'nýn yanýnda. orasýnýn dondurma ve tatlýlarýný deneyebilirsin. gayet baþarýlýdýr
Shadow_Dancer
03-07-2013, 11:40
Aqua Florya'ya giden yoldaki mi ?
Eðer o ise fiyatlar nasýl ? Neredeyse hiç boþ görmedim ben orayý :D
Yok burasý o degil, bosphorus'un önündeki yoldan sola dogru kývrýlýyorsunuz, yolu takip edip tekrar sol yapýyorsunuz..
eskiden nispeten iyiydi ancak ben beðenmiyorum artýk.
fide almaya vs gittiðinde; alibeyköyün içinde sütçüoðlu mu neydi öyle bi yer var. Hemen diasa'nýn yanýnda. orasýnýn dondurma ve tatlýlarýný deneyebilirsin. gayet baþarýlýdýr
Dondurma dedim mi Bebek'teki Mini Dondurmacýyý es geçmek olmaz :rolleyes:
SekoLive
03-07-2013, 11:55
kasýmpaþa erdem dondurmacýsýný býlen varmý aramzda:) oraya az gtmezdm sadece yazýn acýktýr ayný dukkan yýllardýr oradadýr.
valla onu bunu bilmem ýsmarlarsan geliriz :D
tuzla - haKan dondurmacýsýnda yemiþtim
müptelasý olmadýðým halde her gittiðimde yerim artýk
Kýz arkadaþým Beykentte oturuyor benimde bir gün denemek istiyorum özellikle nargilesini. Tavsiyleriniz nelerdir nargilede? Hafif bol dumanlý tercihim, nane benim kýzda kafa yapýyor :D
ben sadece seftalý ýcýyorum kardesým, gýdersen aykut var sahýbý mekanýn. aramýz ýyý sagolsun. selamýmý ýlet zaten 10 olan ýlgý alaka 11 olsun :)
Okey tavla var...
bende sýk gýdýyorum :) kapýda sarý corsa, grý s2000 yada kehrýbar varsa býlký ordayým :D
ben sadece seftalý ýcýyorum kardesým, gýdersen aykut var sahýbý mekanýn. aramýz ýyý sagolsun. selamýmý ýlet zaten 10 olan ýlgý alaka 11 olsun :)
Denicem abi saðolasýn :)
bende sýk gýdýyorum :) kapýda sarý corsa, grý s2000 yada kehrýbar varsa býlký ordayým :D
Bugün görüþtük zaten:)
Ben þu an elma nane sakýz devam ediyorum:)
Beðenmedim dediðin dakika yardýmcý olurlar zaten..
cok karýsmýs o yaw :D afýyet olsun:icon_tup:
Tavlayý yapýp gittin galiba:) saolasýn
Dondurma dedim mi Bebek'teki Mini Dondurmacýyý es geçmek olmaz :rolleyes:
Orasý iyi, ona ek olarak anadolu yakasý için;
Sahrayýcedit inönü caddesinde pýnar dondurma var, gerçek dondurma lezzeti isteyen gidip yesin, beðenmeyenlere ben ýsmarlýyorum 2 top :D
Yaþar ustadaki gibi sorbe deðil, gerçek dondurma. :icon_tup:
Orasý iyi, ona ek olarak anadolu yakasý için;
Sahrayýcedit inönü caddesinde pýnar dondurma var, gerçek dondurma lezzeti isteyen gidip yesin, beðenmeyenlere ben ýsmarlýyorum 2 top :D
Yaþar ustadaki gibi sorbe deðil, gerçek dondurma. :icon_tup:
bütün dondurmalarý gittiðim her þehirde her semtte elimden geldiðince denedim, yaþar usta dondurmasýndan iyisini geçtim yanýna yaklaþabilecek bir dondurma daha yiyemedim maalesef.
dediðin yere gideceðim bakalým nasýlmýþ :)
yaþar ustanýn erenköy cadde, koþuyolu ve leventte þubesi var ama kesinlikle bostancýdakinin tadý farklý. diðer þubeler franchise, bir de ayvalýk sarýmsaklýda var onu da oðlu emrah iþletiyor oda bostancýdaki ile ayný ve herzaman daha çok çeþit var.
doncarlo
03-07-2013, 22:50
karaköy -karabatak
ahmetbaha-drs
04-07-2013, 22:14
Ben hergün geçiyorum önünden ama hiç gitmemiþtim, tavsiyenizden yola çýkarak Bizde bugün gittik Cafe Monaco Gusto'ya hakikaten çok ilgililer,içecekler-yiyecekler ve nargilede baya güzel. Umarým hep böyle olur. :)
Bu ara favorim Emirgan - Tk cafe Taþ kahve diyede geçiyor ilgi alaka çok ii. Dýþarýdan bakýp fiyatlarý tuzludur die uðramazdým tabularý yýktým girdimki fiyatlarý standart cafelerden farklý deðil. Tavsiye edilir.
Monaco Gusto'yu merak ettim :( Nargilesini baya övdünüz o kadar birgün giderim mutlaka :)
Jam da Joker
04-07-2013, 23:01
bütün dondurmalarý gittiðim her þehirde her semtte elimden geldiðince denedim, yaþar usta dondurmasýndan iyisini geçtim yanýna yaklaþabilecek bir dondurma daha yiyemedim maalesef.
dediðin yere gideceðim bakalým nasýlmýþ :)
yaþar ustanýn erenköy cadde, koþuyolu ve leventte þubesi var ama kesinlikle bostancýdakinin tadý farklý. diðer þubeler franchise, bir de ayvalýk sarýmsaklýda var onu da oðlu emrah iþletiyor oda bostancýdaki ile ayný ve herzaman daha çok çeþit var.
Bodruma yolun düþerse Türkbükünde, Türkbükü doðal dondurma var bir çok meþhur dondurmacýda yedim bitez dondurma olsun yaþar usta olsun ama türkbükündekinin üstüne yoktur zaten her gece önündeki kuyruktan belli olur, sahipleri öðretmen baþkada bayiileri yok zaten..
SekoLive
06-07-2013, 09:14
dün aksam yürüyüþe cýktým bostancýya kadar gidince bi bakýyým dedim yaþar usta dondurmacýsýna :)
yazdýklarýnýz kadar varmýs.
dut ve kavun tadý hala damaðýmda desem abartmamýs olurum
cok fazla dondurmacý tecrübesi olan biri deðilim ama madoyu katlayan bir tadý var bu konuda kesinim :)
Teþekkürler beyler tavsiyenz için
mado boykot listesinde zaten :D
yaþar usta dondurmada bi ekol ..
Mado boykot listesinde ama B.düzündeki, kansýzlar yüzünden full çekiyor.
SekoLive
06-07-2013, 10:36
ben mado ile kýzýlkayalarý cok severdim kafamz estikcede giderdik bi gün vazgeçiceksn deseler inanmazdým ama harbi benim canýmý cok sýktýlar o günden beri uðramadým uðramamda artýk.
yaþar ustadan alalh razý olsun :D
mechanýcer
06-07-2013, 10:43
kuruçeþme huqqa - Nargile ve nargile hizmeti alýþýla gelmiþin dýþýnda.. deneyin.
dün aksam yürüyüþe cýktým bostancýya kadar gidince bi bakýyým dedim yaþar usta dondurmacýsýna :)
cok fazla dondurmacý tecrübesi olan biri deðilim ama madoyu katlayan bir tadý var bu konuda kesinim :)
dün gece 11 11.30 gibi herzaman ki gibi bende ordaydým aynen kavunu felaket güzeldi ayrýca tarçýnlý beklenmeyen süprizi yaptý,evimin yakýn olmasý süper bu lezzetten uzak kalanlar denemeyen çok þey kaybeder
imprezaWRC
06-07-2013, 15:26
Olm sen Avr. yakasýnda oturmuyormuydun, yürüyerek Bostancý'ya mý geçtin :D:D:D
Ulan akþam akþam caným çekti anasýný satýyým, Pazartesi gideyim þu Yaþar'a :)
SekoLive
06-07-2013, 15:38
Olm sen Avr. yakasýnda oturmuyormuydun, yürüyerek Bostancý'ya mý geçtin :D:D:D
Ulan akþam akþam caným çekti anasýný satýyým, Pazartesi gideyim þu Yaþar'a :)
abi evlendim þuan idealtepede oturuyorum :D
bi an düþündümde harbi okmeydaný-bostancý yürüncek mesafe deil :D köprüyü geçemezsin en basiti :D
Oba cafe var baltalimanýnda idi sanýrým hisar caddesinde nargilesi de gerçekten güzel ayný zamanda sahil cafe yeþilköyde de Juan Robin var orada cok güzel
imprezaWRC
12-07-2013, 17:10
Ulan o kadar Yaþar Usta dediniz, gittim az önce ofis için aldým, 4 kiþi þeftali ve kaymaklý dondurmadan yedik, yemin ediyorum hayatýmda bu kadar rezalet dondurma yememiþimdir, kimse beðenmedi, poþetin üzerinede yazmýþ, iddia ediyoruz daha önce dondurma yememiþim diyeceksiniz diye, ha evet daha önce yediklerim dondurma ise, bu bildiðin su, neyse Allah'tan en küçük kapta aldýmda geriye dondurma pardon su kalmadý.
Bir daha tövbe, yazýk günah paraya be, millette utanmasa bidonla alacak.
P.S : Bunun tadý 4 saat sonra falan çýkýyor olabilir mi :icon_wack
arsenikli
12-07-2013, 17:28
kadýköy balýkçýlar çarþýsý nisan balýk restoran cafe
alper_pug
12-07-2013, 18:02
Ulan o kadar Yaþar Usta dediniz, gittim az önce ofis için aldým, 4 kiþi þeftali ve kaymaklý dondurmadan yedik, yemin ediyorum hayatýmda bu kadar rezalet dondurma yememiþimdir, kimse beðenmedi, poþetin üzerinede yazmýþ, iddia ediyoruz daha önce dondurma yememiþim diyeceksiniz diye, ha evet daha önce yediklerim dondurma ise, bu bildiðin su, neyse Allah'tan en küçük kapta aldýmda geriye dondurma pardon su kalmadý.
Bir daha tövbe, yazýk günah paraya be, millette utanmasa bidonla alacak.
P.S : Bunun tadý 4 saat sonra falan çýkýyor olabilir mi :icon_wack
Vallahi çok þaþýrdým bu yoruma. Bende daha önce kime tavsiye ettiysem hayran kalmýþtý. Bostancý Yaþar Usta'dan mý aldýnýz?
imprezaWRC
12-07-2013, 19:45
Vallahi çok þaþýrdým bu yoruma. Bende daha önce kime tavsiye ettiysem hayran kalmýþtý. Bostancý Yaþar Usta'dan mý aldýnýz?
Evet Bostancý'daki yerinden aldým, bildiðin rezalet birþeydi.
kadýköy moda dondurmacý ali usta yaþar ustayý denemedim ama þu anlýk en iyisi benim için bu :)
sansar34
12-07-2013, 23:09
üskudar bulgurlu : diva yada mado
çamlýca : su köskü belediye tesisleri
koþuyolu: KRM yada cevizaðacý restorant / cafe
Bebek Chilai kesinlikle
Bi de Long Island varsa tadýndan içilmez :)
Tarabya Big Chefs + Bebek Chilai en sevdiðim en çok gittiðim iki mekan ;)
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/998520_10151730189136327_1551456573_n.jpg
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/1001505_10151730477636327_879271880_n.jpg
imprezaWRC
13-07-2013, 19:10
yaþar usta out oldu :D
:D :D :D Valla fiyatlarýna baktýmda, beðenmemem gayet normalmiþ, adam 2009'da kilosunu 25TL'ye satmýþ, þimdi de kilosu 26 TL, doðal olarak adam dondurmada birþeylerden eksiltmiþtir.
Bende de salaklýk, önce web sitesindeki basýn kýsmýna baksaydým en azýndan iþkillenirdim.
Özetle benim için in bile olamadan out oldu.
63owen63
13-07-2013, 21:02
Bahcelievler de yayla isiklarda yeni bi mekan acildi, pastaci sanirim adi. Dondurmasi cok iyiydi. Kilosu 24 tl.
Bi de Long Island varsa tadýndan içilmez :)
Tarabya Big Chefs + Bebek Chilai en sevdiðim en çok gittiðim iki mekan ;)
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/998520_10151730189136327_1551456573_n.jpg
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-frc1/p480x480/1001505_10151730477636327_879271880_n.jpg
Offff diyorum,benim kafamda olanlarda varmýþ iki mekanda efsane ama Chilai yi tek geçerim:heyoo:
Kaþarlý tavuk dürüm konusunda efsaneler bence :) içine koyduklarý kýzartma formatýndaki sebzelerde cabasý :D Ben sadece patlýcanlý ve yeþil biberli yaptýrýyorum yýkýlýyor :D
Etibeyaz | Etibeyaz Fatih | Etibeyaz Tavuk Döner (http://www.etibeyaz.com.tr/)
BirkanYazici
16-07-2013, 18:02
etibeyaz döner konusunda çok iyi müptelasýyým :D
SekoLive
16-07-2013, 18:38
:D :D :D Valla fiyatlarýna baktýmda, beðenmemem gayet normalmiþ, adam 2009'da kilosunu 25TL'ye satmýþ, þimdi de kilosu 26 TL, doðal olarak adam dondurmada birþeylerden eksiltmiþtir.
Bende de salaklýk, önce web sitesindeki basýn kýsmýna baksaydým en azýndan iþkillenirdim.
Özetle benim için in bile olamadan out oldu.
Abi kilosu 40tl yaziyordu 26 nasil olur yahu :) korsan yasarustayami denk geldn
valla 2 kere gittim yazdigimdanberi 2side iyidi
sen degil baskasi yazsa inanmazdm bu yazdigina :D
imprezaWRC
16-07-2013, 18:49
Abi kilosu 40tl yaziyordu 26 nasil olur yahu :) korsan yasarustayami denk geldn
valla 2 kere gittim yazdigimdanberi 2side iyidi
sen degil baskasi yazsa inanmazdm bu yazdigina :D
Ne bileyim birader, kýz bana yarým kilo 13 TL dedi. Bende açýkçasý fiyat falan görmeyince iyi bari dedim. Valla çakmasý, korsaný deðil, bizzat yerine gittim, hiç beðenmedim. Daha da þansýmý zorlamam valla.
SekoLive
16-07-2013, 18:53
Ne bileyim birader, kýz bana yarým kilo 13 TL dedi. Bende açýkçasý fiyat falan görmeyince iyi bari dedim. Valla çakmasý, korsaný deðil, bizzat yerine gittim, hiç beðenmedim. Daha da þansýmý zorlamam valla.
kizma abi istanbula gelym birlikde gidek :D
imprezaWRC
16-07-2013, 19:02
kizma abi istanbula gelym birlikde gidek :D
Hahaha olm sana ne kýzayým :D
Seninle beraber gideriz de ben daha oradan dondurma almam, sen alýrsýn, afiyetle yersin dondurmayý ben seni seyrederim :D :D
SekoLive
16-07-2013, 19:06
Hahaha olm sana ne kýzayým :D
Seninle beraber gideriz de ben daha oradan dondurma almam, sen alýrsýn, afiyetle yersin dondurmayý ben seni seyrederim :D :D
abi oyle bi dondurma yerim ki tatli mi guzelmi diye sorarsinnn :D
12. saniye sonrasi
sezercik- baldan bile tatlý - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=P-F8gB7pIAo)
:D
Sahrayýcedit Pýnar Dondurma diyorum inatla :D Maltepe bostancý tarafýnda oturan varsa gece servisimiz de var :D
Bebek Mini dondurma :)
http://www.theguideistanbul.com/uploads/6000/6987_orj.jpg
Shadow_Dancer
16-07-2013, 19:11
Serpmeyi çok kaçýrdýk bugün XorT kardeþim hala acýkmadým valla..
Serpmeyi çok kaçýrdýk bugün XorT kardeþim hala acýkmadým valla..
Kanka ben üstüne nohut pilav yedim otelde :D
imprezaWRC
16-07-2013, 19:32
Sahrayýcedit Pýnar Dondurma diyorum inatla :D Maltepe bostancý tarafýnda oturan varsa gece servisimiz de var :D
Tam olarak yeri nerede, ulan bu da kötü çýkarsa, Yaþar'a olan birikmiþ sinirimi de senden çýkartýrým valla :D :D :D
Tam olarak yeri nerede, ulan bu da kötü çýkarsa, Yaþar'a olan birikmiþ sinirimi de senden çýkartýrým valla :D :D :D
Sahrayýcedit Ýnönü caddesinden yukarý çýkarken sað tarafta bi spor salonu var ýþýklardan sonra, onun yaný hemen. Ben güveniyorum abi dondurmacýma :D Her gece ordayým valla :D
XOR efendýye ozel :D cafemonaccogusto :D
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1043929_10151689638658405_1408058396_n.jpg
Emre Abdik
17-07-2013, 12:54
Kaþarlý tavuk dürüm konusunda efsaneler bence :) içine koyduklarý kýzartma formatýndaki sebzelerde cabasý :D Ben sadece patlýcanlý ve yeþil biberli yaptýrýyorum yýkýlýyor :D
Etibeyaz | Etibeyaz Fatih | Etibeyaz Tavuk Döner (http://www.etibeyaz.com.tr/)
Ýlk açtýðý günden beri hep üstüne koyarak gidiyolar maþallah ayný caddedeyiz arasýra gider yerim
Xoray abi sen cevahirde bir hamburgercinin hamburger ve ismini paylaþmýþtýn bir ara ben onu bulamadým neydi adý onun?
Xoray abi sen cevahirde bir hamburgercinin hamburger ve ismini paylaþmýþtýn bir ara ben onu bulamadým neydi adý onun?
Carls JR ;)
Low-Rider
17-07-2013, 13:21
Carls JR ;)
Efsanedir, eski þirketteyken müdavimiydim
Carls JR ;)
Cevahirde yemek katýnda dimi?
Birde hangi hamburger çeþidini tavsiye edersiniz?
Low-Rider
17-07-2013, 13:25
steakhouse en iyisi
steakhouse en iyisi
Demek böyle birþey
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBirx2abVl8orfmIoveiPQjIo_uhzFl EBw_WY0IKYj99wLuvco
turbo&quattro
17-07-2013, 13:35
Koray panpisimin goturdugu yerdeki kahvalti efsaneydi ( Galeria da sutasmiydi neydi ) . Siddetle tavsiye edilir :)
Edit
http://i1279.photobucket.com/albums/y537/bekliyorum1982/0C57EDDF-1276-4B0F-854A-907306A5BE1E-4651-0000029E9ACE9CF5_zps07fe06a5.jpg
Koray panpisimin goturdugu yerdeki kahvalti efsaneydi ( Galeria da sutasmiydi neydi ) . Siddetle tavsiye edilir :)
Edit
Saray Muhallebicisine benziyor :p
4.Levent Köþebaþý Köfte salonu :icon_tup:
Buradaki tavsiye üzerine gittim Monacco Gustoya 2 gün önce :) 1 arkadaþým ve kýz arkadaþým ile. Nargileci uzun saçlý arkadaþ güzel bir karýþým yaptý bol dumanlý hafif meyveli birþey istedim. Ama iftar sonrasý olduðu için birde anormal yediðim için nargilenin tadýna varamadým midemden dolayý. En kýsa zamanda tekrar gidicem mekaný çok beðendim bende :)
Beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye edilir :)
turbo&quattro
17-07-2013, 14:23
Saray Muhallebicisine benziyor :p
Evet Saraydi :)
carls jr a bende gittim konsept olarak çok güzel düþünülmüþ bence özellikle sýnýrsýz içecek olayý :) ama tat olarak o kadarda hoþuma gitmedi benim. bu tarz el yapýmý hamburgercilerde mano burgerin üstüne tanýmam hepsini denedim üstüne tanýmam :)
kýz arkadaþýmla bi akþam iftar yapmayý düþünüyoruz, anadolu yakasýnda kiþibaþý 50TL ya kadar tavsiye edebileceðiniz nereler var? :soru:
ahmetbaha-drs
17-07-2013, 16:30
Bahçeþehir 3.Cadde Gönenli'nin kahvaltýsý ve sandvicleride çok lezzetlidir tavsiye ederim.:)
Cengelkoy guzeltepe hayde gel cafe var.eski adý lavin cafe 25 tl menude fena degil manzara guzel
imprezaWRC
17-07-2013, 20:06
Sahrayýcedit Ýnönü caddesinden yukarý çýkarken sað tarafta bi spor salonu var ýþýklardan sonra, onun yaný hemen. Ben güveniyorum abi dondurmacýma :D Her gece ordayým valla :D
Yarýn akþam oradan dondurma alacaðým, kötü çýkarsa yakarým orayý :D :D :D
Bu akþam burda fotosunu gördüðüm virginia angusa gittim :))
Amanýýýýn :) lokum lokum
Xor Koraya teþekkürler :)
Dondurma için Fenerbahçe giriþinde solda gül dondurma var bi deneyin derim
bykarakus
17-07-2013, 21:13
Buradaki tavsiye üzerine gittim Monacco Gustoya 2 gün önce :) 1 arkadaþým ve kýz arkadaþým ile. Nargileci uzun saçlý arkadaþ güzel bir karýþým yaptý bol dumanlý hafif meyveli birþey istedim. Ama iftar sonrasý olduðu için birde anormal yediðim için nargilenin tadýna varamadým midemden dolayý. En kýsa zamanda tekrar gidicem mekaný çok beðendim bende :)
Herzaman bekleriz arkadaþým ;))
Bu akþam burda fotosunu gördüðüm virginia angusa gittim :))
Amanýýýýn :) lokum lokum
Xor Koraya teþekkürler :)
Abi süper seçim :) bulmasý biraz zor karýþýk bir yerde ama et kalitesi çok iyi :)
Ben Lokum yanýnda mini burger'de söyleyip tek lokmada yutuyorum :D
carls jr a bende gittim konsept olarak çok güzel düþünülmüþ bence özellikle sýnýrsýz içecek olayý :) ama tat olarak o kadarda hoþuma gitmedi benim. bu tarz el yapýmý hamburgercilerde mano burgerin üstüne tanýmam hepsini denedim üstüne tanýmam :)
Virginia Angus'a gidip hamburger yersen bundan sonra Mano veya Dükkan burger'e gidip hamburger yemezsin ciddi tavsiye ederim :)
Virginia Angus - Åžehrin en lezzetli burgeri (http://www.virginiaangus.com.tr/)
Fümeli Virgina Burger'i tavsiye ederim
http://www.virginiaangus.com.tr/slider/virginia-angus-burger-ye.jpg
valla carls da guzeldýR výrgýnýa da.ama ýlla hangýsý dersek angus agýr basýyor :D
bý tek bebek arabasýyla o yokuþ adamý olduruo :p
sonuc?
lokummm + hamburger :icon_tup:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/482326_10151412236028422_1911002317_n.jpg
Carl's öðlen ayaküstü Mc veya Burger King'e alternatif olarak yenecek bir Fastfood kalite anlamýnda.
Silivride garden restaurant var yol üzerinde servis hýzý konusunda aþmýþlar kendilerini yiyecek lezzeti güzel ve güzel bir yeri var
Virginia angus a bir türlü gidemedim, haftasonu manoya gitmeyi planlýyordum rotayý eminönüne yönelteyim bari :)
Virginia Angus'a gidip hamburger yersen bundan sonra Mano veya Dükkan burger'e gidip hamburger yemezsin ciddi tavsiye ederim :)
Virginia Angus - �ehrin en lezzetli burgeri (http://www.virginiaangus.com.tr/)
Fümeli Virgina Burger'i tavsiye ederim
[IMG]http://www.virginiaangus.com.tr/slider/virginia-angus-burger-ye.jpg[IMG]
abi yolum o tarafa düþtüðünde mutlaka deniyeceðim konu içinde yine geçmiþti fotolarý o zamanda caným çekmiþti. ama merak ettiðim bu angus eti nasýl oluyor danadan koyundan bir tat farký var mý hiç yemedim daha önce de :)
bu aksam yýne ordaydýk :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/944512_596743130357233_264920293_n.jpg
Monacogustoya gitmek de farz oldu :D
Silivride garden restaurant var yol üzerinde servis hýzý konusunda aþmýþlar kendilerini yiyecek lezzeti güzel ve güzel bir yeri var
+1 fiyatlar yuksektir ama cok iyidir yemek hizmet bakimindan :)
Virginia Angus'u cok merak ettim ugriyim bi ara cok duymaya basladim su aralar :)
Þov yapmýþ yine:) Afiyet olsun
ozanokut
18-07-2013, 15:02
Kahve duragi yayla uefanin orasi
imprezaWRC
18-07-2013, 15:14
Akþam Pýnar dondurmacýsýna gideceðim, þimdiden fonda Jaws müziðini veriyorum :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/944512_596743130357233_264920293_n.jpg
Bunun adý nedir abi bizde yapalým :D Bir de bir dahakine mutlaka içerde içicem. Arkadaþ sigara içiyor diye dýþarý oturduk hem üþüdük hemde içtiðiö nargileden birþey anlamadým :D
Kiþi Baþý Düzgünce Doymak Ýçin 40 Lira Vermek Lazým Ama Gayet Baþarýlý Peynir Soslu Patatesleri Güzel :)
ÝSTÝNYEPARK Shake Shack
http://j1307.hizliresim.com/1c/l/qg9ur.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
imprezaWRC
18-07-2013, 18:57
Kiþi Baþý Düzgünce Doymak Ýçin 40 Lira Vermek Lazým Ama Gayet Baþarýlý Peynir Soslu Patatesleri Güzel :)
ÝSTÝNYEPARK Shake Shack
http://j1307.hizliresim.com/1c/l/qg9ur.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Üff fena caným çekti be :D
Arkadaslar bostanci maltepe arasi sahildeki cafelerde iftar yapmis olaniniz varmi acaba
imprezaWRC
18-07-2013, 19:01
Emintaþ sitesi önündeki yer deðil mi ? Eve dönerken akþam sýrf denemek için 1 top aldým, Yaþar'dan kat ve kat iyi olduðu kesin ama bol þekerli Mado'nun yanýnda da biraz sönük gibi kaldý. Biraz aðzýma niþasta tadý gelir gibi oldu, ne bileyim, yarýn öðlen ofise alacaðým, asýl o zaman dananýn kuyruðu kopar :D :D
Ýftar menüsü olarak Monacco gayet baþarýlý.. Yemeden dayanabildiðim tek fotoðraf alttaki:) Ezandan sonrasýný çok hatýrlamýyorum:)) Ýftariye tabaðý, ara sýcak(sigara böreði-paçanga), mantar soslu bonfile, tatlý meþrubat ve sýnýrsýz çay veriyorlar ve fiyat 30tl sadece..
http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qgl5p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu arada bu nargile de benden olsun, elma-nane-sakýz karýþýmý...
http://k1307.hizliresim.com/1c/l/qgl8u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Emintaþ sitesi önündeki yer deðil mi ? Eve dönerken akþam sýrf denemek için 1 top aldým, Yaþar'dan kat ve kat iyi olduðu kesin ama bol þekerli Mado'nun yanýnda da biraz sönük gibi kaldý. Biraz aðzýma niþasta tadý gelir gibi oldu, ne bileyim, yarýn öðlen ofise alacaðým, asýl o zaman dananýn kuyruðu kopar :D :D
Valla abi yani spor salonu iste :D emintaþ bilmiyorum, ofise gotururken bi tane de mobil al yolda tadarsin :D
abi yolum o tarafa düþtüðünde mutlaka deniyeceðim konu içinde yine geçmiþti fotolarý o zamanda caným çekmiþti. ama merak ettiðim bu angus eti nasýl oluyor danadan koyundan bir tat farký var mý hiç yemedim daha önce de :)
Angun çiftlikleri Ankarada :) danadan daha sulu ve kývamlý eti var. Koyun ne yahu ýykkkk :D
Niþantaþý Hacýbey döner çok iyiydi bugün. Bursa eski garajdaki Ýskender'den sonra yediðim en iyi iskenderdi diyebilirim :)
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20130718_183602_zpse6c938e1.jpg
turbo&quattro
18-07-2013, 23:08
Iskender fenalardaydi . Tenk yu Xor bey :)
Iskender fenalardaydi . Tenk yu Xor bey :)
Sen daha dur biþi yemedik :D yarýn zafiyet geçirticem sana kahvaltý yapma :D
turbo&quattro
18-07-2013, 23:13
o zaman sabah 9 gibi gorusuruz :D
Aný yakalayýn yine, bizde burdan bakalým aç aç :D
turbo&quattro
18-07-2013, 23:18
E dedim sana gel diye :)
o zaman sabah 9 gibi gorusuruz :D
Taamdýr adamým :D
Aný yakalayýn yine, bizde burdan bakalým aç aç :D
Ýftar öncesi paylaþým yapýp kazaya sebebiyet vermeyelim :D
E dedim sana gel diye :)
E dedim sana sýnav var diye :( :rolleyes:
Akþama bakarýz :p
monacco iyidir bende tavsiye ederim :)
Selçuk abi senin corsayý bazen kapýda gördüðüm oluyor :)
Angun çiftlikleri Ankarada :) danadan daha sulu ve kývamlý eti var. Koyun ne yahu ýykkkk :D
Ramazan geçsin kesin deneyeceðim fena canýmý çektirdiniz burada :D
valla 6 yýl bitti bugün akþam hanýmý alýp Sarýyer camelia cafe ye gidecem alicanýn tükkana :D
imprezaWRC
19-07-2013, 08:48
Niþantaþý Hacýbey döner çok iyiydi bugün. Bursa eski garajdaki Ýskender'den sonra yediðim en iyi iskenderdi diyebilirim :)
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20130718_183602_zpse6c938e1.jpg
Senin dediðin yer Bursa'daki Cemil-Cemal Uludað Kebapçýsý, ben oraya her gittiðimde net 2 tane 1 porsiyon iskender yiyorum. :D
63owen63
19-07-2013, 09:17
Arkadaþ face' giriyorum, iskender, tech'e giriyorum iskender, 2 gündür yeminle dogum sancýsý çekiyorum burda : ))
Ayaküstü köfte yemek isterseniz Balmumcu'daki Ýstek Vakfý'nýn orda Köfteci Süleyman var.
Ben bildim bileli orda. Tavsiye ederim.
oo virginia angus ünlü olmuþ sonunda :) XOR nasýl buldun orayý abi sana harbiden helal olsun :D Diyeceksinki sen nerden buldun ulan , benim çocukluðum o caddede geçti angusun 100 metre aþaðýsýnda dükkanýmýz var , angusun önünde otoparkçýlarýna kadar çocukluðumu bilirler :D
O mekanýn sahipleride babamýn çok eski arkadaþlarý eskiden tahta dolap askýsý iþi yapýyolardý oðlu amerikadan angusu getirdi kendi çiftliklerini kurdular býraktýlar o iþi. Ve lezzeti gerçekten çok iyi bende tavsiye ederim. Yemeyi yedikten sonra 100 metre aþaðýda star okeye gidip tavla ve okey almayýda unutmayýn tabi :D
63owen63
19-07-2013, 09:31
Dün yeþilköy waffle house'a gittim, yedigim en lezzetli waffle'lardan biriydi, çok özeniyor arkadaþlar belli ki , çünkü sipariþ 45 dk 'da geldi, tropik meyveleri dalýýndan koparýp alýyorlar sandým.
imprezaWRC
19-07-2013, 09:33
Arkadaþ face' giriyorum, iskender, tech'e giriyorum iskender, 2 gündür yeminle dogum sancýsý çekiyorum burda : ))
Sorma, benim durum da iyi deðil, bak bak burada iskender fotoðraflarýna git akþam evde bitki ye, neymiþ sebze, bitki faydalýymýþ, ha oldu, doymuyorum ki faydasýný alayým :D :D :D
Hakan abi ne oldu senin Pýnar dondurmacý denemen?
imprezaWRC
19-07-2013, 09:40
Dün yeþilköy waffle house'a gittim, yedigim en lezzetli waffle'lardan biriydi, çok özeniyor arkadaþlar belli ki , çünkü sipariþ 45 dk 'da geldi, tropik meyveleri dalýýndan koparýp alýyorlar sandým.
:D :D :D :D
Ben 45 dk dayanamazdým, orasý birbirine girerdi valla.
63owen63
19-07-2013, 09:41
:D :D :D :D
Ben 45 dk dayanamazdým, orasý birbirine girerdi valla.
Kýz kardeþlerimin hatrýna oturdum zaten, canýmý alýyorlardý waffle da waffle diye kaç gündür : )
Þincik o iskender oldu mu ? :D
jpeg koray abi eski formuna dönüyor. :D
imprezaWRC
19-07-2013, 09:53
Hakan abi ne oldu senin Pýnar dondurmacý denemen?
Eh iþte fena deðil gibi, öðlen vakit bulursam ofistekiler için de alacaðým, bir jüri deðerlendirmesi ardýndan net kararýmýzý vereceðiz :D (Bizýmlasýn, bizýmla deðilsýn gibilerinden :) )
Saat 1 gibi bende ordayim belki karsilasiriz :p
ahmetuygur
20-07-2013, 12:36
Bursa eski garajda ki iskendercinin tek þubesi istanbulda k.bakkalköyde ilgilenenlere duyrulur :)
Yer güzel de mahalle kebapçýsý menüsü var
imprezaWRC
20-07-2013, 12:40
Bursa eski garajda ki iskendercinin tek þubesi istanbulda k.bakkalköyde ilgilenenlere duyrulur :)
Evet ama 1 sefer gittiðimde döneri biraz kalýn kesmiþlerdi, pek de ayný lezzet yok gibiydi :beuj:
Hafta sonu virgina angus'a gittik hanýmla. Gerçekten etleri harika. Mekan biraz daha ferah olsa diðer rakiplerinin çok ötesinde olurdu. Ama genede yediðim en lezzetli burgerler arasýnda ilk 3 tedir.
Hafta sonu virgina angus'a gittik hanýmla. Gerçekten etleri harika. Mekan biraz daha ferah olsa diðer rakiplerinin çok ötesinde olurdu. Ama genede yediðim en lezzetli burgerler arasýnda ilk 3 tedir.
Mekanýn mutlaka geniþlemesi lazým, ama alkol olayý iþin içine girerse insanlar daha uzun oturacaðýndan sürüm gidecek :)
oo virginia angus ünlü olmuþ sonunda :) XOR nasýl buldun orayý abi sana harbiden helal olsun :D Diyeceksinki sen nerden buldun ulan , benim çocukluðum o caddede geçti angusun 100 metre aþaðýsýnda dükkanýmýz var , angusun önünde otoparkçýlarýna kadar çocukluðumu bilirler :D
O mekanýn sahipleride babamýn çok eski arkadaþlarý eskiden tahta dolap askýsý iþi yapýyolardý oðlu amerikadan angusu getirdi kendi çiftliklerini kurdular býraktýlar o iþi. Ve lezzeti gerçekten çok iyi bende tavsiye ederim. Yemeyi yedikten sonra 100 metre aþaðýda star okeye gidip tavla ve okey almayýda unutmayýn tabi :D
Bende daywalker Oðuzun tavsiyesi üzerine gittim ama bildiðin mekana demir attým :D
bi okey takýmý almam lazým bir sonraki sefer uðruyorum :)
Virginia angus sahibi Mustafa abi imiþ tanýdýk çýktý þansa cumartesi uðradým bende ama tadamadým tabiki ramazandan sonra ilk iþ soluðu orada almaktýr.
Mekanýn mutlaka geniþlemesi lazým, ama alkol olayý iþin içine girerse insanlar daha uzun oturacaðýndan sürüm gidecek :)
Ýþin içine eðer bira girerse zaten obeziteye davet direk :) Oturan kalkmadýðý gibi 2. yemeðide yedirir mazallah...
Virginia angus sahibi Mustafa abi imiþ tanýdýk çýktý þansa cumartesi uðradým bende ama tadamadým tabiki ramazandan sonra ilk iþ soluðu orada almaktýr.
Paket yaptýrsaydýn
Ýþin içine eðer bira girerse zaten obeziteye davet direk :) Oturan kalkmadýðý gibi 2. yemeðide yedirir mazallah...
O hamburgerle fena gider :D
kalamýþ caddesi giriþteki gül dondurmacýsýný deneyen yok mu aranýzda ? Þiddetle tavsiye ederim :)
Paket yaptýrsaydýn
soðursa ne tadý kalýrki abi yerinde yemek gibisi varmý?
soðursa ne tadý kalýrki abi yerinde yemek gibisi varmý?
O zaman Iftar'a bekleriz :D
Nerden girdim bu konuya, iftara daha çok var :D
Þu Virginia angus'a bi ben gitmedim galiba :D
O zaman Iftar'a bekleriz :D
akþama burdayým Vefa
http://www.sofra.com/www.sofra.com/resimler/kuru2.jpg
imprezaWRC
22-07-2013, 13:36
akþama burdayým Vefa
http://www.sofra.com/www.sofra.com/resimler/kuru2.jpg
O yediðin sende ufak çaplý doðal gaz çevrim santraline dönüþecek, üreteceðin elektrik enerjisini iyi kullan ve açýða çýkan atýk gazýda yeninde çevrime sok :D :D :D :D :D
Cumartesi iftar öncesinde bende denedim sonunda virginia angus muhteremleri :D
Kýz arkadaþýmla gittim, 1 virginia burger 1 de lokum söyleyip bölüþtük. Çok aç mý deðildim yoksa çok mu doyurdu gerçekten anlayamadým ama zor bitirdim :D
Ýftarda sýnýrsýz 45 lira gibi bir menüsü varmýþ, ben yarým kilodan aþaðý et yemem diyen varsa buyursun derim :D
Manonun üstüne burger yok diyordum ama manoyla birlikte ilk sýraya girdi burasý :)
O yediðin sende ufak çaplý doðal gaz çevrim santraline dönüþecek, üreteceðin elektrik enerjisini iyi kullan ve açýða çýkan atýk gazýda yeninde çevrime sok :D :D :D :D :D
Abi ben direkt yakýyorum çakmakla, hatamý ediyorum ? Yanmadýðýna inanan ve denemeyi plastik Slazenger eþofmanla yapanlarýn hastane masraflarýný karþýlamam :D
Kýz arkadaþýmla gittim, 1 virginia burger 1 de lokum söyleyip bölüþtük. Çok aç mý deðildim yoksa çok mu doyurdu gerçekten anlayamadým ama zor bitirdim :D
Ýftarda sýnýrsýz 45 lira gibi bir menüsü varmýþ, ben yarým kilodan aþaðý et yemem diyen varsa buyursun derim :D
Manonun üstüne burger yok diyordum ama manoyla birlikte ilk sýraya girdi burasý :)
O zaman seninle ayný saatlerde ordaydýk :D Bana da birader dedi abi gidelim diye. Baktým forumda baya revaçta hadi dedim. Özgür Þef'te de steak tarzý et yedim ama bunun ki bi baþka..
Hakan abi alem adamsýn yaw valla :hahaha:
þiþede hapsedip araçta geri dönüþüm olarak kullanacagým :D
imprezaWRC
22-07-2013, 13:41
Abi ben direkt yakýyorum çakmakla, hatamý ediyorum ? Yanmadýðýna inanan ve denemeyi plastik Slazenger eþofmanla yapanlarýn hastane masraflarýný karþýlamam :D
Bunu yazýn yaparsan açýða çýkan atýk gazdan elde edeceðin ýsýyý boþa harcamýþ olursun, ama kýþýn yaparsan sýkýntý yok ufak bir odayý rahatlýkla ýsýtýrsýn :D :D :D
imprezaWRC
22-07-2013, 13:42
Hakan abi alem adamsýn yaw valla :hahaha:
þiþede hapsedip araçta geri dönüþüm olarak kullanacagým :D
Ha bak o da bir kullaným türü, ama madem depolama imkanýn var o zaman depolayýp kýþýn kullan evi ýstýrsýn :D :D
SekoLive
22-07-2013, 13:45
ya konu istanbul ama :) izmirdeki kokorecci asým efsaneymiþ bodrum dönüþü uðradým biz istanbulda kokoreç yemiyormuþuz :D
O zaman seninle ayný saatlerde ordaydýk :D Bana da birader dedi abi gidelim diye. Baktým forumda baya revaçta hadi dedim. Özgür Þef'te de steak tarzý et yedim ama bunun ki bi baþka..
Dýþarýda yer yoktu içeride yedik mecburen :Deli:
Ýftar saati rezervasyonlar biraz patladý sýkýntý yaþadýlar muhtemelen :D
@imprezaWRC
Abi pýnara kaç puan verdin :)
ya konu istanbul ama :) izmirdeki kokorecci asým efsaneymiþ bodrum dönüþü uðradým biz istanbulda kokoreç yemiyormuþuz :D
Biz boþuna y/demiyoruz :D
imprezaWRC
22-07-2013, 13:48
Olm bak bu da dondurma olayýna dönmesin, sloganlar çok yakýn olmuþ, Yaþar'da poþetlere "bugüne kadar dondurma yememiþim diyeceksiniz" yazmýþtý :D:D:D:D
Alemsin Koray. Masa baþýnda kahkaha attým :D
imprezaWRC
22-07-2013, 13:49
Dýþarýda yer yoktu içeride yedik mecburen :Deli:
Ýftar saati rezervasyonlar biraz patladý sýkýntý yaþadýlar muhtemelen :D
@imprezaWRC
Abi pýnara kaç puan verdin :)
Olm öðlen gider alýrým dedikten sonra hanýmý hastaneye götürdüm, puanlama yarýda kaldý, jüri dondurmayý göremedi, artýk kýsmet bugüne olabilir :)
Alemsin Koray. Masa baþýnda kahkaha attým :D
Porsiyon yiyip ekmek banýp üstüne yarým + çeyrek soðanlý yiyorum :D
imprezaWRC
22-07-2013, 13:52
Söz konusu iyi et ise, ben tek baþýma yarým kilodan aþaðýya yemem :eek:
Onurkk06
22-07-2013, 13:52
ankara da eski garajlarda peçenek dönere gidin köhne bir mekan ama idda ediyorum döneri çok saðlam
imprezaWRC
22-07-2013, 13:53
Porsiyon yiyip ekmek banýp üstüne yarým + çeyrek soðanlý yiyorum :D
Bayram sonrasý düelloya davet ediyorum :) ama düello iskendercide gerçekleþecek :D
SekoLive
22-07-2013, 13:54
Olm bak bu da dondurma olayýna dönmesin, sloganlar çok yakýn olmuþ, Yaþar'da poþetlere "bugüne kadar dondurma yememiþim diyeceksiniz" yazmýþtý :D:D:D:D
:D abi görmedin say :D sen cok kýlsn gider ordada biþi bulursun :hehe: :hehe:
koray abi 2 yarým gömdüm üst üste :D
ve gittiðim ilk dükkaný kapalýydý kafamdan ter boþaldý :D geldik yolu saptýrdýk diye :D
Bayram sonrasý düelloya davet ediyorum :) ama düello iskendercide gerçekleþecek :D
Ýskendercide düello'ya bende katýlým :)
imprezaWRC
22-07-2013, 13:56
Ýskendercide düello'ya bende katýlým :)
Tamam sende gel, Xort fenalaþýnca onu Amerikan Hastanesine yetiþtirecek biri lazým, ben de o ara iskenderleri hüpletmeye devam ederim :D :D :D
Olm öðlen gider alýrým dedikten sonra hanýmý hastaneye götürdüm, puanlama yarýda kaldý, jüri dondurmayý göremedi, artýk kýsmet bugüne olabilir :)
Geçmiþ olsun :)
Bugün caddedeki bitez veya kalamýþtaki gül dondurmayý deneyeyim bende :)
Delikanlý düello'su lahmacunla yapýlýr :D
imprezaWRC
22-07-2013, 13:58
:D abi görmedin say :D sen cok kýlsn gider ordada biþi bulursun :hehe: :hehe:
koray abi 2 yarým gömdüm üst üste :D
ve gittiðim ilk dükkaný kapalýydý kafamdan ter boþaldý :D geldik yolu saptýrdýk diye :D
Valla ne desen haklýsýn, özellikle tatlý ve et konusunda biraz kýlým. :beuj:
imprezaWRC
22-07-2013, 13:59
Delikanlý düello'su lahmacunla yapýlýr :D
Lahmacun yemeyeli uzun zaman oldu, o midemi çok çabuk týkýyor, hamur midemde yeniden mi mayalanýyor nedir :D
SekoLive
22-07-2013, 14:00
Valla ne desen haklýsýn, özellikle tatlý ve et konusunda biraz kýlým. :beuj:
kýllýk , sanýrým cok gezip cok farklý et ve tatlý tatmakdan kaynaklý gibi gözüküyo abi :D
bu arada bi bulusma yapalým yaw dondurmacý olur durumcu olur olur yani yiyek biþey.
Konu gýrtlak olunca hiçbirþeye yok demiyoruz he
Her türlü yiyecek içecek etkinliklerine katýlým saðlanýr :D
Onurkk06
22-07-2013, 14:04
nerden girdim bu konuya oruç oruç ya azým kurudu yeminle :D
Bu kadar muhabbet ediyoruz madem bi iftar yapsak. O zaman görürürz bakalým kim ne yiyormuþ :D
Onurkk06
22-07-2013, 14:06
edit ayný msj :D
edit ayný msj :D
Oruç baþa vurdu :p :D
Yiðit Þ.
22-07-2013, 14:08
bostancý sahilde alt geçidin saðýnda bi cafe açýlmýþ nokta cafe diye. tavsiye ederim nargilesi için. çimlerin üzerinde armutlarda fln da oturabiliyorsunuz.
bostancý sahilde alt geçidin saðýnda bi cafe açýlmýþ nokta cafe diye. tavsiye ederim nargilesi için. çimlerin üzerinde armutlarda fln da oturabiliyorsunuz.
Nargile içmedim ama servis biraz zayýf ve çay bayattý. :)
Ortam güzel, armut puflar çim vs. :)
imprezaWRC
22-07-2013, 14:36
kýllýk , sanýrým cok gezip cok farklý et ve tatlý tatmakdan kaynaklý gibi gözüküyo abi :D
bu arada bi bulusma yapalým yaw dondurmacý olur durumcu olur olur yani yiyek biþey.
Yok estaðfurullah, biraz midem hassas olduðundan her döneri, iskenderi, þiþi... yiyemiyorum, bir yerin eti kötüyse en fazla 30dk sonra midemden sinyaller gelmeye baþlýyor, yediðim kebap, köfte... beni yemeye baþlýyor.
Tatlý dediðinde þerbet içinde yüzmeyecek, aþýrý þekerli olmayacak...
Özetle biz gidelim þu Niþantaþý'ndaki Ýskenderciye üstüne de adam gibi ve harbi Antakya Künefe'si yiyelim. Ýyi bir Künefe'ci Levent'te varmýþ, kankam söylemiþti ama adresi hatýrlamýyorum, sorup öðrenirim :)
SekoLive
22-07-2013, 14:44
abi künefe demiþken.
kanatcý haydarda bir künefe yaparlar :) tam tarif ettiðin speclerde... þerbet içinde yüzmez yedikden sonra mideye oturmaz kanatcýda künefe ne alaka dersen bende hala orasýndayým :D harbi ne alaka
Abi bu taraflarda yemek yersen uðra üstüne bir ýhlamur çekersin ;)
imprezaWRC
23-07-2013, 14:37
Eveeet, Pýnar dondurmacýsý, Yaþar dondurmacýsýndan daha iyi, en azýndan adam dondurma adý altýnda renkli buz satmýyor :D :D
Onurkk06
23-07-2013, 15:24
yeþilköyde roma dondurmacýsý var o da iyidir tavsiye ederim :)
SekoLive
23-07-2013, 15:34
Eveeet, Pýnar dondurmacýsý, Yaþar dondurmacýsýndan daha iyi, en azýndan adam dondurma adý altýnda renkli buz satmýyor :D :D
meybuzla buyudukkk abýýý yasar usta candýr:D
akþam bu anguscuya gidicem :D ne tavsiye edersiniz
Antrikot yada bonfile lokum :icon_tup:
ya ben çok tutmadým angusu aslýnda çok aþýrý kalabalýða denk geldim ondan mý bilmiyorum ama bence cidden vasattý
akþam bu anguscuya gidicem :D ne tavsiye edersiniz
þefe teslim, üstüne de bi hamburger türevi patlat, sanýrým yeter:D
Beðenmene sevindim :D
turbo&quattro
23-07-2013, 17:27
Lahmacun tavsielerinizi alalim :)
Çok iyi deðil belki ama ben carrefour içerenköydeki isot lahmacunu baya beðeniyorum :)
turbo&quattro
23-07-2013, 17:36
goturursun artik bir gun :)
goturursun artik bir gun :)
Oluuur seve seve :) sen bu yakaya gel yeterki :p
Cerrahpaþa'da Gaziantepli var moruk cuma gidebiliriz as hot starter :D
turbo&quattro
23-07-2013, 18:12
Morukcum lahmacuna girersek bizim BBQ yalan olur :)
Morukcum lahmacuna girersek bizim BBQ yalan olur :)
O zaman tarif ediyim öðlen gelmeden ye :D
turbo&quattro
23-07-2013, 18:21
hahaha olur bak o :)
angusa gittim rezervasyon yok diye almadýlar kapýdan arkama bakarak geri döndüm iftardan önce olmasýna raðmen yok daha ýzgara yakmadýk falan bilmemne de diler uzatmadan cýktým bende
angusa gittim rezervasyon yok diye almadýlar kapýdan arkama bakarak geri döndüm iftardan önce olmasýna raðmen yok daha ýzgara yakmadýk falan bilmemne de diler uzatmadan cýktým bende
Talihsizlik olmuþ :( sebebi de ramazan olsa gerek. Çünkü dükkanýn bulunduðu yer itibariyle oruç tutanlarýn %'si oldukça yüksek. Burak bey'e konudan linkleri gönderiyorum bu hatalarýný görmüþ oluyorlar :)
Talihsizlik olmuþ :( sebebi de ramazan olsa gerek. Çünkü dükkanýn bulunduðu yer itibariyle oruç tutanlarýn %'si oldukça yüksek. Burak bey'e konudan linkleri gönderiyorum bu hatalarýný görmüþ oluyorlar :)
bide burdaki tavsiye üzerine kýz arkadasýma dedim gel seni yemeðe götürücem diye ayaðýmda sakat o þekilde yürüdüm baya rica ettim vs daha iftara var dedim ýsrarla olmaz dediler kýza mahçup oldum ona üzüldüm sadece :(
O kadar övülüyor'ki bende gitmeyi düþünüyorum angus'a fakat haritadan baktým tam olarak çýkaramadým musstu abi veya giden birisi yerini kýsa özet geçerse sevinirim..
O kadar övülüyor'ki bende gitmeyi düþünüyorum angus'a fakat haritadan baktým tam olarak çýkaramadým musstu abi veya giden birisi yerini kýsa özet geçerse sevinirim..
Mýsýr çarþýsýnýn saðýnda kalan Rüstem paþa Camii'ne sýrtýnýzý döndüðünüzü zaman haritadan çok rahat bulursunuz Angus'u :)
Haritada A ile iþaretli olan yer Cami
http://r1307.hizliresim.com/1c/s/qq1gy.jpg
Mýsýr çarþýsýnýn saðýnda kalan Rüstem paþa Camii'ne sýrtýnýzý döndüðünüzü zaman haritadan çok rahat bulursunuz Angus'u :)
Haritada A ile iþaretli olan yer Cami
Teþekkür ederim ilgin için baþkan sen müdavimi sayýlýrsýn özellikle önerdiðin bir þeyler var mý ?
Teþekkür ederim ilgin için baþkan sen müdavimi sayýlýrsýn özellikle önerdiðin bir þeyler var mý ?
Hamburger olarak Virginia burger mutlaka fümeli olsun.
Et olarak Lokum
Birde ufak ipucu vereyim akýllý telefonlarda mekanist uygulamasý ile mekana c/in yaparsanýz ücretsiz sucuk ikramý oluyor ki kesinlikle o fýstýklý sucuðu deneyin derim :D
Resmi direkt koymuyorum ramazan sebebiyle, yoksa monitöre ekmek bandýrýrdým :D
http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/1317344/thumb_600.jpg?1328967555
imprezaWRC
24-07-2013, 08:29
Anlaþýldý, Angus'a Ramazan sonrasý gitmek lazým.
Anlaþýldý, Angus'a Ramazan sonrasý gitmek lazým.
Aynen abi ramazan sonrasý bi çýkarma yapalým, ama biz direkt yarým Angus söyleyelim masaya :D
ben çok merak ediyorum c.tesi gündüzden gidicem :) mekanistide hemen indirdim :D
Bostanci sahilde pinhan cafe &rest gittim iftar için begendim 40 tl iftar menusu.hizmet falan guzel
Hatýrý sayýlýr Tech üyesi var mekana giden. Konuþalým da %... indirim yapsýnlar :D
imprezaWRC
24-07-2013, 08:54
Aynen abi ramazan sonrasý bi çýkarma yapalým, ama biz direkt yarým Angus söyleyelim masaya :D
Siz yarým Angus'mu öðrenci Angus'mu yersiniz onu bilmem de bana tam Angus söyleyin yoksa aç kalkarýz oradan :D :D :D :D :D
Hamburger olarak Virginia burger mutlaka fümeli olsun.
Et olarak Lokum
Birde ufak ipucu vereyim akýllý telefonlarda mekanist uygulamasý ile mekana c/in yaparsanýz ücretsiz sucuk ikramý oluyor ki kesinlikle o fýstýklý sucuðu deneyin derim :D
Resmi direkt koymuyorum ramazan sebebiyle, yoksa monitöre ekmek bandýrýrdým :D
http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/1317344/thumb_600.jpg?1328967555
Hepsini yazdým aklýma :) ben ekmek banýyordum az kalsýn :)
Bende bu c.tesi iþ çýkýþý gidiyim yazdýkça caným çekti :D
Bende bu c.tesi iþ çýkýþý gidiyim yazdýkça caným çekti :D
Valla insanýn caný gerçekten çekiyor en kýsa zamanda gideceðim bu akþam bile olabilir :)