Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da tavsiye edilebilir cafe/mekanlar
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
aybarsdnr
24-07-2013, 12:57
Angus bence et konusunda vasat. Ama fiyat/performans olarak güzel. En çok füme et i sevdim. Ben az pişmiş sevdiğim için et in tadını tam olarak alamadım çünkü az pişmişleri benim için kuru sayılıyor:) ama yine de bir çok yerden iyi.
Sortie nin içinde AlCatra var. Brezilya lokantası. Fix menü uyguluyorlar 79 TL. önden peynir tabağı, ara sıcaklar vs geliyor. Asıl olay et. 11 farklı çeşitte et geliyor ve hepsi gerçekten çok başarılı. İstediğiniz kadar sınırsız yiyebiliyorsunuz. Sortie nin içinde ve tam deniz kenarı. Bence fiyat/lezzet ve ambiyans çok iyi.
imprezaWRC
24-07-2013, 14:40
Angus bence et konusunda vasat. Ama fiyat/performans olarak güzel. En çok füme et i sevdim. Ben az pişmiş sevdiğim için et in tadını tam olarak alamadım çünkü az pişmişleri benim için kuru sayılıyor:) ama yine de bir çok yerden iyi.
Sortie nin içinde AlCatra var. Brezilya lokantası. Fix menü uyguluyorlar 79 TL. önden peynir tabağı, ara sıcaklar vs geliyor. Asıl olay et. 11 farklı çeşitte et geliyor ve hepsi gerçekten çok başarılı. İstediğiniz kadar sınırsız yiyebiliyorsunuz. Sortie nin içinde ve tam deniz kenarı. Bence fiyat/lezzet ve ambiyans çok iyi.
Sınırsız et mi, ovvv, iyi ki benimle tanışmamışlar, tanışmış olsalardı o olay şu an bildiğin sınırlı olurdu :D :D :D :D
İstanbula gelince alıcam elime bi liste ne var ne yok gidip yicem :D
Sınırsız et mi, ovvv, iyi ki benimle tanışmamışlar, tanışmış olsalardı o olay şu an bildiğin sınırlı olurdu :D :D :D :D
Abi Virginiada da sınırsız iftar var :D
Abi Virginiada da sınırsız iftar var :D
İstersen Angus'u masaya bütün şeklinde söyleyebilirsin :D
sınırsız iftar menu ne kadar vırgınıada
sınırsız iftar menu ne kadar vırgınıada
47TL galiba :)
47TL galiba :)
Geçen hafta 45 idi :p
63owen63
24-07-2013, 15:41
Arkadaşlar bakırköy,ataköy,yeşilköy civarı iftar yapılacabilecek hatunla gidilebilecek fiyat olarak da çok şişirilmemiş,uygun düzgün mekan arıyorum.
Arkadaşlar bakırköy,ataköy,yeşilköy civarı iftar yapılacabilecek hatunla gidilebilecek fiyat olarak da çok şişirilmemiş,uygun düzgün mekan arıyorum.
Köşebaşı-Galleria iyidir.
SekoLive
24-07-2013, 15:45
bakırköy köftecisi lezzet olarak on numaradır iftarda acıkmı bilmiyorm ama netten tel ile ulasabilrsn fiyatları makuldür.
asmisinsan
24-07-2013, 16:12
angus babmların iş yerinin ordaymış bayramdan sonra bi çökeyim oraya
63owen63
24-07-2013, 16:16
Köşebaşı galeria' yı biliyorum olabilir , bakırköy köftesine bir bakayım netten :)
aybarsdnr
24-07-2013, 17:41
abi ben bir oturuşta bir kuzuyu yiyecek cinsten etoburum :) baya bir yedikten sonra, gelip " özellikle beğendiğiniz etler var mı?" diye sordular. ben de favorilerimi söyledim. 10 dk sonra hepsinden yine getirdiler. gerçekten çok iyi servisleri:)
Onurkk06
24-07-2013, 17:46
geçen sene pappalina balık rest e gitmiştik iftarda güzeldi tavsiye ederim marinanın içinde
Onurkk06
24-07-2013, 17:47
burger burger dediniz en yakın burgere baktım ataköye burger house yeşilköye gitdim en büyüğünden hamburgerin dibine vurdum :D bu virgina da otopark sistemi nasıl acaba araba koycak yer var mı
burger burger dediniz en yakın burgere baktım ataköye burger house yeşilköye gitdim en büyüğünden hamburgerin dibine vurdum :D bu virgina da otopark sistemi nasıl acaba araba koycak yer var mı
Arabayla o aralara girmek biraz sıkıntı :)
En temizi arabayı eminönünde park edip yürümek sanırım.
onurgoyunc
24-07-2013, 17:56
Sitenin sahibi basketbol yazarıdır, değerlendirmeleri var yol gösterebilir:
Yenihayat'ın Tadı | Yemişim Hayatı! (http://yenihayatintadi.com/)
Not: fotolara fazla bakmayın canınız çekebilir :D
Sitenin sahibi basketbol yazarıdır, değerlendirmeleri var yol gösterebilir:
Yenihayat'ın Tadı | Yemişim Hayatı! (http://yenihayatintadi.com/)
Not: fotolara fazla bakmayın çanınız çekebilir :D
girdim çıkamıyorum siteden Edirneye yer vermesi ayrı hoş :D
asmisinsan
24-07-2013, 20:44
Eminonu ve araba beraber telaffuz etmek bile kotu esnaflar bile arabasiz geliyo genelde orkun:-)
turbo&quattro
24-07-2013, 20:53
Yahu binlerce yemek cesidinin oldugu memlekette neden burger yersiniz :)
Dante Ataköy / Tavukça dürüm :icon_tup:
Onurkk06
24-07-2013, 21:03
Yahu binlerce yemek cesidinin oldugu memlekette neden burger yersiniz :)
abi angus dediniz et dediniz burger dediniz oruçken biyerlerim şişti bugun oruç tutamadım değerlendireyim dedim :D
Monacco gustonun açık adresini yazabilirmisiniz
Monacco gustonun açık adresini yazabilirmisiniz
beylikdüzü beykent madoyu biliyorsanız hemen yanı :)
beylikdüzü beykent madoyu biliyorsanız hemen yanı :)
Tam olarak bilmiyorum e5'e bakan bir avm vardı onun arkasında sanki madoyu görmüş gibiyim yer doğrumudur?
yagizgokmen
26-07-2013, 08:55
dün akşam istinye park shake shack burgeri denedik kısaca mekan güzel çalışanlar güler yüzlü metrekareye 3 çalışan düşüyor,numara olan bir alet veriyorlar ve o titreyince gidip siparişinizi alıyorsunuz hamburgeri küçüktü ama kaşar peynirli patatesi çok güzeldi fiyatıda şöyle söliyim single shake shack burger peynirli patates küçük boy cola 27 tl
BaybuRtlu69
26-07-2013, 11:06
Caliente Cafe&Restaurant - Kartal
Keske kendi reklaminizi kendiniz yapcaginiza baskasi ypsaydi siteden..
bencede yersiz olmuş bırakında sizi başkaları övsün ;)
SPORTING
26-07-2013, 22:44
Virginia angusa baya yakınım hemen önünde katlı otopark var ama genede araçsız gelirseniz iyi olur cuma cumartesi kesinlikle yer bulamazsınız baya eziyet olur. Hatta gelin misafirim olun :)
Virginia angusa baya yakınım hemen önünde katlı otopark var ama genede araçsız gelirseniz iyi olur cuma cumartesi kesinlikle yer bulamazsınız baya eziyet olur. Hatta gelin misafirim olun :)
Bu katli otopark Mercan'daki mi ? Karsisinda Ispark var hatta ? :)
SPORTING
26-07-2013, 23:12
Bu katli otopark Mercan'daki mi ? Karsisinda Ispark var hatta ? :)
Evet adı şirin otopark :)
Evet adı şirin otopark :)
Defalarca biraktim ama ismine hic dikkat etmemistim, ogrendigim iyi oldu valla park sorununu cozmus olduk nispeten, tesekkurler :)
Onurkk06
27-07-2013, 01:21
Yarın arkadaşlarla iftar yapıcaz cok pahalı olmayan avrupa yakasında bahçelievler bakırköy yada çevresinde faZla pahalı olmayan mekan öneriniz varmı :)
SekoLive
27-07-2013, 07:31
pınar dondurmayı dün denedik cok güzeldi:)
pınar dondurmayı dün denedik cok güzeldi:)
Pınar şaşmaz abi, fix oldu benim için..
2 gündür gül dondurmayı deniyorum.. Farklı lezzetler var güllü lokum gibi :)
Benim damak tadımca pınar kadar iyi değil ama yine de gidilir. Fiyatı da 1 top 2 lira.
Sırada bebek mini dondurma var :)
Low-Rider
31-07-2013, 20:26
kız kulesine ait otopark var mı civarda ya da o taraflarda kız kulesi teknesinin kalktığı yakın düzgün otopark var mı?
SekoLive
31-07-2013, 22:42
yolun karsısında otopark vardı ozgur nıkah daıresındede olacakdı. Sahıl boyu park yerı bulabılrsn aslnda da kısmetsızlk olur bırı tıklar ugras dur.
turbo&quattro
01-08-2013, 00:08
Aylardir yaptigim diet burada yerini 3 haftada gobege birakti :D neyseki gidiyorum bol salatali, sebze meyveli gunler beni bekler :p
kız arkadaşıma evlenme teklif edicem bu 3 mekan hakkında bilgisi olan varmı nasıldır bu özel gün için uygunmudur Asker oldugumdan fiyat durumu önemli fiyatları nasıldır
Anasayfa | Filizler Köftecisi (http://www.filizler.com)
İskele Balık: Boğazda Balık Keyfi (http://iskelebalik.com)
Camellia Cafe ‹ Sarıyer'in Güzelliklerini Camellia Cafe'de Yaşayın… (http://www.camelliacafesariyer.com)
camelia siteden alican diye arkadaşımızın mekanı
kız arkadaşıma evlenme teklif edicem bu 3 mekan hakkında bilgisi olan varmı nasıldır bu özel gün için uygunmudur Asker oldugumdan fiyat durumu önemli fiyatları nasıldır
Anasayfa | Filizler Köftecisi (http://www.filizler.com)
İskele Balık: Boğazda Balık Keyfi (http://iskelebalik.com)
Camellia Cafe ‹ Sarıyer'in Güzelliklerini Camellia Cafe'de Yaşayın… (http://www.camelliacafesariyer.com)
filizler manzara olarak on numaradır ama evlilik teklifine pek uygun değil çok curcuna bir mekan kalabalık olduğundan dolayı pek keyif alamazsın.
Boost Up
03-08-2013, 13:44
Camellia gayet güzel, düşünün bence:)
Üsküdarda belediyenin tesislerine gidebilirsiniz.
Fiyatlar gerçekten makul. Boğazı net şekilde görebiliyorsunuz.
Yalnız ramazan dolayısıyla akşamları kalabalık olabilir.
ee ramazan geçti bir güncel olsun bu konu :D
dün istinye parka gitmişken shake shack i denedim. shake burger ve peynirli patates aldım. peynirli patatesi kapıdaki kız bile beğenmediğini söyleyince sosu üstüne değilde yanına aldım. gerçekten doğru yapmışım sosun öyle güzel bir tadı yok olsada olur olmasada olur. hamburgerleri de eh işte güzel denebilir. ette türk baharatları olmayınca çok tatsız geliyor bana bu da öyleydi. ama denenebilir.
emirhan sph
12-08-2013, 23:27
shake shack e bende gittim amerikada yedigim cheesburgerlar la ayni tattaydi. Tavsiye etmiyorum ama tecrube edilebilir. Fiyatlari cok abarti 2 kisi 2 shake burger bi patates 2 icecek 50 tl tutmustu burgerler ufak patates 1 kisilik iceceklerde ufakti. Onun disinda bi sknti yok denenebilir :)
Bunun disinda bir sorum daha olucak istanbul yakinlarindaki beachlerden tecrube edeniniz varmidir ? Solar beach ve golden beach hakkinda inanilmaz sikayetler var dalian beach biraz daha iyi yorumlara gore cokda fazla bilgi bulamadim acikcasi. ***** istanbuldaki havuz fiyatlarida cok abartili kiz arkadasimla gidecek bi yer bulmadim bi turlu cesaret edemedim acikcasi
shake shack e bende gittim amerikada yedigim cheesburgerlar la ayni tattaydi. Tavsiye etmiyorum ama tecrube edilebilir. Fiyatlari cok abarti 2 kisi 2 shake burger bi patates 2 icecek 50 tl tutmustu burgerler ufak patates 1 kisilik iceceklerde ufakti. Onun disinda bi sknti yok denenebilir :)
Bunun disinda bir sorum daha olucak istanbul yakinlarindaki beachlerden tecrube edeniniz varmidir ? Solar beach ve golden beach hakkinda inanilmaz sikayetler var dalian beach biraz daha iyi yorumlara gore cokda fazla bilgi bulamadim acikcasi. ***** istanbuldaki havuz fiyatlarida cok abartili kiz arkadasimla gidecek bi yer bulmadim bi turlu cesaret edemedim acikcasi
havuz için n mantıklısı sabahın erken saatlerinde bköy spor klubü aklında olsun 12-1 olunca ama aynen kaç ordan :D :hehe: onun harici polat evet biraz tuzlu ama gene orası içinde sabah ilk açılışta gir çimenliklere geç akşam saatine dogru guzel esinti altında uyu oda keyifli ama amaç yüzmekse dediğim gibi..(kişi başı 40tı sanırım bköy)
beach olarak solar ın şikayetlerini bende çok duydum ama hiç gitmediğimden kendi açımdan bir fikrim yok ama soların yanındaki tırmataya geçen yıl 3 kere gittim hepsinde de memnun döndüm ama bu yıl nasıldır bilemiyorum.
Beyler iyi bir dondurmacı arıyorum. Tercihen İstanbul Avrupa Yakası.
Büyükada'daki Mio Amore kafe gibi dondurması olan bir yer arıyorum kısaca.
hakan308
13-08-2013, 10:45
İstanbula geldiğimde Alcatra'ya kesin uğrayacağım.
Low-Rider
13-08-2013, 10:49
4levent dondurmacı yaşar usta
Solar arkadaslarimin mekani, haftaici 25 haftasonu 40'ti bildigim kadariyla. Ama otoparkti oydu buydu derken zaten fiyat yukseliyo. Ortam kalitesi olarak bana gore aquaparklardan farki artik kalmadigi icin ben bir yada iki kez gittim. Onun yerine Suada'nin havuzunu tavsiye ederim, gidecegim zaman surekli orayi tercih ediyorum. Haftaici giris 50'ydi, hem daha sakin oluyo.
beyler ikinci köprünün altından rumelifenerine doğru, oradan da kıyı kıyı yukardan dolanıp kısa mütevazi bi road trip yapıcam kız arkadaşımla, o civarda kalacak-gidece-görecek yer kafa dinlemek adına nereler var mutlaka kaçırma diyeceğiniz? piknik planımız da var nerde yapabiliriz :) ?
Yeşilköy Roma dondurmacısı ;) İstanbul caddesi üzerindeki
4levent dondurmacı yaşar usta
+1907 katılıyorum çikolatalıyı dene abi
SekoLive
13-08-2013, 13:14
istiklal caddesinden tünele doğru inerken adakuleyi geçince sağ tarafta kalan bi dondurmacı var italyan dondurmamıydı neydi orasıda cok iyidi yolun düşerse deneyebilirsin.
Beşiktaş Bebek te Güneş dondurma ben çok beğeniyorum :icon_tup:
istiklal caddesinden tünele doğru inerken adakuleyi geçince sağ tarafta kalan bi dondurmacı var italyan dondurmamıydı neydi orasıda cok iyidi yolun düşerse deneyebilirsin.
Orayı biliyorum denerim güzel ama aradığım gibi değil.
Büyükada'da dediğim yere gidenler varsa dondurma deil sanki meyveyi yiyorsun. Öyle böyle değil harika bir tat öyle bir şey arıyorum ben.
imprezaWRC
14-08-2013, 17:27
Geçen gün Bursa'da Cemil&Cemal usta Uludağ Kebapçısında (küçük dükkan, yani eski yeri) 5dk ara ile 2 tane 1 porsiyon iskenderi hüplettim, üzerinede şahane bir tatlı ikram (sütlü helva) ettiler. Benim için İstanbul'daki iskenderciler resmen artık yalan oldu.
Birde susurluk outletteki İskendeR (son R'yi halka içine alan logosu var) 10 numara İskender yapıyor.
Özetle, Xort'cuğum senin Hacı Bey'de benim için yalan oldu :(
SekoLive
14-08-2013, 17:29
Büyükada'da dediğim yere gidenler varsa dondurma deil sanki meyveyi yiyorsun. Öyle böyle değil harika bir tat öyle bir şey arıyorum ben.
meyve tadı bol olsun istiyosan leventtekini bilmiyorm arkadşlar arka sayfalarda yazdı ama yolun düşerse bostancı yaşar ustaya uğrayabilirsin. direkt meyve yer gibi dondurma yiyorsun :)
Geçen gün Bursa'da Cemil&Cemal usta Uludağ Kebapçısında (küçük dükkan, yani eski yeri) 5dk ara ile 2 tane 1 porsiyon iskenderi hüplettim, üzerinede şahane bir tatlı ikram (sütlü helva) ettiler. Benim için İstanbul'daki iskenderciler resmen artık yalan oldu.
Birde susurluk outletteki İskendeR (son R'yi halka içine alan logosu var) 10 numara İskender yapıyor.
Özetle, Xort'cuğum senin Hacı Bey'de benim için yalan oldu :(
Porsiyonu 35 lira olunca iyi geliyo tabe :D şaka bir yana Bursada bahsettiğin yerde yedikten sonra diğer yerlerde yiyeceğin musakka tadı verir :D
Hamburger olarak Virginia burger mutlaka fümeli olsun.
Et olarak Lokum
Birde ufak ipucu vereyim akıllı telefonlarda mekanist uygulaması ile mekana c/in yaparsanız ücretsiz sucuk ikramı oluyor ki kesinlikle o fıstıklı sucuğu deneyin derim :D
Resmi direkt koymuyorum ramazan sebebiyle, yoksa monitöre ekmek bandırırdım :D
http://s3.amazonaws.com/foodspotting-ec2/reviews/1317344/thumb_600.jpg?1328967555
:D baskan hangi yakada bu vircinya buğger?
PROMINENT
14-08-2013, 18:04
eminönünde mercana doğru aralarda..amca..
:D baskan hangi yakada bu vircinya buğger?
Europe uncle :D just behind the Spice Market :)
Low-Rider
14-08-2013, 18:42
Senin aradaığın yer benim dediğim yer işte, meyveli dondurmaları inanılmaz lezzetli özellikle şeftailli kayısı falan direk meyve yiyormuşsun gibi
imprezaWRC
14-08-2013, 19:49
Porsiyonu 35 lira olunca iyi geliyo tabe :D şaka bir yana Bursada bahsettiğin yerde yedikten sonra diğer yerlerde yiyeceğin musakka tadı verir :D
Çüş ne 35'i , 22-23 TL , zaten adam gibi iskender ancak o fiyata oluyor, bunların yarı fiyatına salçada boğulan, pidesi betonarme olan plastik etten iskender veriyorlar, neydi o high definition iskender :D
Senin Hacı bey'de bunların fiyatından aşağı değildi, ama üzgünüm sınıfta kaldı. İskender iskenderoğlunun bazı şubelerinede kesinlikle tövbeliyim, bir gidiyorsun etin tadı farklı, bir gidiyorsun güzel yapmışlar, hergün değişirmi birader iskenderin tadı.
Cemil&Cemal'e ne zaman gitsem et hep aynı tadda ve hep 1+1 porsiyon sipariş ediyorum. Tok bile olsam affetmiyorum 1+1'i mideye indiriyorum :)
Hele o sütlü helva, of off, böyle bir lezzet yok. Kayınvalideye anlatsam bende yaparım ne varki diyecek bende taş sıkışmış işareti yapacam ayıp olur diye hiç anlatmıyorum :D :D :D
Sende benim gibi karış karış gezersen gittiğin yerlerde yemek yersen, her yemeği beğenmezsin :D Lezzeti bulduğum zaman affetmem, direkt mideye indiririm :)
Bursada ulucaminin yanindaki iskenderci hem uygun hemde cok guzeldi gidince tekrar ona gidicem adini bilmiyorum
15 tl idi fiyati:)
Bizi zikmişler o zaman :D 30 veya 35 ödemiştim porsiyonuna ben :D
Pendik Lipa restoran. Kuru et , köfte ve bira. Özellikle bunlar çok meşhur bu mekanda. Göçmenlere özgü lezzetler ve inanılmaz bir ev sahipliği var . Gerçekten çok çok tavsiye ederim. Fiyatlarda mükemmelden öte.
imprezaWRC
14-08-2013, 23:37
Bizi zikmişler o zaman :D 30 veya 35 ödemiştim porsiyonuna ben :D
Ohaaa 30TL'mi, eminmisin 1 porsiyon olduğuna, 1,5 porsiyon yemiş olmayasın:D:D
imprezaWRC
14-08-2013, 23:38
Bursada ulucaminin yanindaki iskenderci hem uygun hemde cok guzeldi gidince tekrar ona gidicem adini bilmiyorum
Şuursuzmusun olm, gittiğin yerin adını nasıl bilmiyorsun :D :D :D
Çınarmı,Çınaraltımı öyle bir dönerci sanırım..cadde üstünde..
imprezaWRC
14-08-2013, 23:54
Burası olabilir mi?
Şubeler | Bursa Merkez - Mavi Dükkan | İskender 1867'den Beri (http://www.iskender.com.tr/bursa-merkez.html)
İskender iskenderoğlunun bazı şubelerinede kesinlikle tövbeliyim, bir gidiyorsun etin tadı farklı, bir gidiyorsun güzel yapmışlar, hergün değişirmi birader iskenderin tadı.
Abi farklı kardeşlerin işletmesinde galiba bildiğim kadarıyla iskenderoğlu.
Ben Bağdat Caddesindeki yerlerinde duble eti bol yediğimde baya beğenmiştim :D Hesap sonrası pek iyi olmamıştı :D 60 lira aldılar sadece iskendere :(
Ataşehirdekine de gittim, o kötüydü :icon13:
Cemil&Cemal Ataşehir şubesi varmış, orası nasıl acaba ?
Burası olabilir mi?
Şubeler | Bursa Merkez - Mavi Dükkan | İskender 1867'den Beri (http://www.iskender.com.tr/bursa-merkez.html)
Hayir abi degil ya bursaya gittim belediye iscisine sorduk bi iskenderin yerini soyledi bide dedigim yeri bizde caminin hemen yanindaki yere girdik:D adam caminin yanindaki yeri soyledi bize guzeldi yani memnun kaldik hizmetten ve iskenderden
Ohaaa 30TL'mi, eminmisin 1 porsiyon olduğuna, 1,5 porsiyon yemiş olmayasın:D:D
Doyur beni dedim :D aramızda porsiyon lafı geçmedi :hehe:
daha önce yazmışım yeniliyim yine :D
istanbul park dönüşü 5-10 kişiyi sürükledim referanslar sağlamdır :D Özgün Yekta Mehmet Enes adını hatırlayamadıklarım :D
Kirpi güzel yemekleride falan bende begendim orayı
minibus yolunda İdealtepe çınaraltı dürüm künefe dürüm ve salatası efsanedir
Doyur beni dedim :D aramızda porsiyon lafı geçmedi :hehe:
hahahaha bu çok iyi :D
hahahaha bu çok iyi :D
Şimdi bu konuya yazdığım tavsiyeleri düşün x 400 yap :) ahanda yaptığım iş budur :D
07-10:30 arası 200 tane harita dağıtmışım en kötü 150 tanesine Topkapı sarayı, Ayasofya ve Sultanahmet Camisini anlatıp, nasıl gideceklerini tarif edip dönüşte taksiciler tarafından zükülmeden nasıl döneceklerini anlatıyorum :)
selimpaşa roma dondurma efsane çeşitler var
imprezaWRC
15-08-2013, 10:00
Abi farklı kardeşlerin işletmesinde galiba bildiğim kadarıyla iskenderoğlu.
Ben Bağdat Caddesindeki yerlerinde duble eti bol yediğimde baya beğenmiştim :D Hesap sonrası pek iyi olmamıştı :D 60 lira aldılar sadece iskendere :(
Ataşehirdekine de gittim, o kötüydü :icon13:
Cemil&Cemal Ataşehir şubesi varmış, orası nasıl acaba ?
Cemil & Cemal'in Ataşehir şubesi pek iyi değil, eh işte dedirten cinsten, eti kalın kesiyorlar. 1 kere gittim 1 dahada gitmedim. İskender iskenderoğlu Fulya, Bağdat Caddesi, Susurluk, İmam Aslan Tesisleri ve Bursa Girişindeki yerlerini denedim, hepsinin eti farklı, üstelik o gün lezzeti iyiyse, güvenip bir daha gittiğinde etin lezzeti iyi olmayabiliyor (Cadde ve Fulya'da farklı günlerde iskender yemiştim) hatta gayet güzel koyun kokusu bile burnuma gelmişti, direk bırakıp kaçma nedeni. Susurluktaki yerlerinde pideyi betonarme gibi getirmişlerdi, bir daha oraya adımımı atmadım.
Yeşilköy'de Pangaltı Ciğercisi var. Edirne yaprak ciğer yapıyor. Ben ki et yemeyen insanım en az 2 porsiyon yiyorum.. Yolunuz o tarafa düşerse deneyin. Sahibi yakın arkadaşımdır.
Bu akşam Fenerbahçe maçını B.düzünde seyredecek olan varsa katılabilirim :)
etli ekmek için istanbul tavsiyesi alabilir miyim?
kazasker haricinde:)
MSK bize yedirmişti Beygirdüzünde bir yerde ama fenaydı adını sanını hatırlamıyorum :D
MSK bize yedirmişti Beygirdüzünde bir yerde ama fenaydı adını sanını hatırlamıyorum :D
ya var ya
senden çok umutluydum :D
Taksim Litera..
Tavsiye edilir, özellikle güzel havalarda.
Ovalı mı Konyalı mı ne var Sefaköy'de. Orayı baya methediyorlar..
ya var ya
senden çok umutluydum :D
Dedim önce biraz ağlatayım :D
KONYADAN ALO PAKET BEYLİKDÜZÜ 853 42 42 (http://www.konyadan.com.tr/muessese.html)
Taksim Litera..
Offf. Terasta miss gibi Şarap :)
Taksim Litera..
Benim dükkanın manzarada fena değil hani :p
http://news.hiltonworldwide.com/assets/CNRD/images/newsroom/2012/ConradIstanbulValentineDay_FP.jpg
Ovalı mı Konyalı mı ne var Sefaköy'de. Orayı baya methediyorlar..
Dedim önce biraz ağlatayım :D
KONYADAN ALO PAKET BEYLİKDÜZÜ 853 42 42 (http://www.konyadan.com.tr/muessese.html)
ikisini de deneyip yorumlayacam:D sağolun varolun
Abi ovalıyı tek geçerim tüm şubelerinde aynı tat var çok iyi gerçekten
Kavacik otagcafeye gittim guzel yer imis begendim
şu pangaltı ciğercisine baktımda oyşşş dedim.... :D
şu pangaltı ciğercisine baktımda oyşşş dedim.... :D
İyi mi kötü mü :beuj:
İyi mi kötü mü :beuj:
iyi olmaz mı abi akşam gitmeyi planlıyorum....
iyi olmaz mı abi akşam gitmeyi planlıyorum....
Sahibi Rüstem. Kaan'ın selamı var de gidince :icon_tup:
Sahibi Rüstem. Kaan'ın selamı var de gidince :icon_tup:
yeşilköye girerken bankaların caddesinden inerken sağda kalan küçük bi ciğerci var
orası mı?
yeşilköye girerken bankaların caddesinden inerken sağda kalan küçük bi ciğerci var
orası mı?
Evet... :) Yanında tekel bayi ve dvd'ci var.
Abi ovalıyı tek geçerim tüm şubelerinde aynı tat var çok iyi gerçekten
Ovalıyı herkes çok methediyordu..Ramazanda gittim çok vasattı. :)
Onurkk06
21-08-2013, 16:35
ben bu ramazanda şunu gördüm ramazanda iftara hiç bi yere gidilmez daha çok para kazanabilmek için herşey aceleye getiriliyor hiç bi özen olmuyo cok övülen yerlere gitdik ama hep ortalama hatda hiç memnun kalmadık
ben bu ramazanda şunu gördüm ramazanda iftara hiç bi yere gidilmez daha çok para kazanabilmek için herşey aceleye getiriliyor hiç bi özen olmuyo cok övülen yerlere gitdik ama hep ortalama hatda hiç memnun kalmadık
Aynen , ne getirdikleri tandırı ne döneri nede pilavlarını yiyemedim :)
Sadece çorba ve 3 dilim etli ekmek :rolleyes:
Boost Up
22-08-2013, 02:09
gece bu saatlerde anadolu yakasında birşeyler atıştırabilcek yer önerisi olan var mı?
gece bu saatlerde anadolu yakasında birşeyler atıştırabilcek yer önerisi olan var mı?
Çengelköy, kokoreç? Haftasonu olsa garanti açık olur bu saatte de, bugün de büyük ihtimalle açıktır.
Onurkk06
22-08-2013, 02:18
Gece bu saatlerde buzdolabından lavaşgirit krem peynirle etli etli zeytinler vardı ekmekle bi daldım :) bunun tadı hiç bi mekanda yok :)
Boost Up
22-08-2013, 02:24
Çengelköy, kokoreç? Haftasonu olsa garanti açık olur bu saatte de, bugün de büyük ihtimalle açıktır.
Denemedim hic ama methini cok duydum, denemek lazim
Gece bu saatlerde buzdolabından lavaşgirit krem peynirle etli etli zeytinler vardı ekmekle bi daldım :) bunun tadı hiç bi mekanda yok :)
Evde tek yasayinca dolapta ona orantili bos kaliyor biraz:D
Bebek Dürümcü İrfan,
az önce oradan geldik, porsiyonlar ufak olsa da gayet lezzetliydi. Ben ki adana yemeyen insan, yanlış gelen siparişe başlayıp adana yedim :D
sirkeci de güvenç konyalı denendi, beğenildi.
Buraya giden oldumu ? Özellikle Taksim şubesine
Hatay Medeniyetler Sofrası'na Hoşgeldiniz (http://hataymedeniyetlersofrasi.com.tr/)
Buraya giden oldumu ? Özellikle Taksim şubesine
Hatay Medeniyetler Sofrası'na Hoşgeldiniz (http://hataymedeniyetlersofrasi.com.tr/)
ben aksaraydaki şubesine gittim açık büfe kahvaltısı vardı, çeşit bol baya ama öyle aman aman çok iyimiş falan diye kalkıp gidilecek bir şey yoktu bence, bildiğin kahvaltıydı :)
ben aksaraydaki şubesine gittim açık büfe kahvaltısı vardı, çeşit bol baya ama öyle aman aman çok iyimiş falan diye kalkıp gidilecek bir şey yoktu bence, bildiğin kahvaltıydı :)
Akşam yemeğine giden varmı o zaman :D Broşürü geldi menü yıkılıyor ama yönlendirme yapmadan önce bi kobay bulmaya çalışıyorum :D
haftasonu denerim ben burayı
ana yemekler beni benden aldı:D
Benden önce Pastırmalı Humus yersen pipin düşsün :D
SekoLive
22-08-2013, 10:38
costum markasız etli ekmek canın cektiğinde bir gün önceden haberlselim :)
bu arada virigina angusa dün gittim tad süperdi :) biraz servisi bekledik ama gelen burger kayıp zamanı kapattı :)
semte göre pahalı oluşu bilmeyene sıkıntı, bir iki grup geldi masaya oturup menüyü aldıkdan sonra kalkanlar gördm. bilmesem sıradan bi hamburgerci diye orada biyere gitsem belki bende aynı tepkiyi verirdim. adam şunu söliyodu deniz kenarında iskendermi yiyoz bu ne :D
Ramazan da çoğu yerde olduğu gibi orada yoğunluktan sallamasyona geçmiş olabilir ama ramazan harici denemeni öneririm ben her gittiğimde çok memnun kaldım.
Avrupa yakasında yaşayanlar :)
Bursa kafe pi , den istanbul avrupa yakasındaki bir kafe pi ye geçeceğim , zaten mekanların 4 tanesi beyoğlu diğer 2 si beşiktaşta olduğundan tercihim eve olan mesafeyi etkilemeyecek.
Aramızda , yakın zamanda herhangi birine giden birileri var mıdır ?
olumlu - olumsuz yorumlar seçimimi kolaylaştıracaktır , teşekkür ederim :)
SekoLive
12-09-2013, 10:27
Hüsnü Ala Cafe Restaurant (http://husnuala.com/)
buraya giden oldumu?
Mekan manzarası baya iyi, denemek lazım...
Hoş alkol yoktur orda hacı hoca mekanı belli.
ONDO DÜRÜM (http://www.ondodurum.com/?ynt=anasayfa)
şiş ve mezesi oldukca güzel
SekoLive
12-09-2013, 10:35
okmeydanında otururken kafam estikce giderdim mekan her sene kendini dekor olarakda yeniliyor :) bende tavsiye ederim.
Var mı anadolu yakasında güzel tavsiye bu saatte miğdeyi yakmayacak bişey ?
Kadikoy'de Sogukcuya git :)
Bogadan rihtima indin saga dondun, yazicioglunun sokagina girme bi sonraki saga gir sonra ilk sol, tezgahi gorursun.
Kadikoy'de Sogukcuya git :)
Bogadan rihtima indin saga dondun, yazicioglunun sokagina girme bi sonraki saga gir sonra ilk sol, tezgahi gorursun.
Soğukçu dediğin eğer kadıköydeki soğuk sandviççilerden biri ise eğer, seyyar askerde fena bozdum bi kere mideyi :(
Yazın dikkat edin derim, amerikan salata salam vs sıkıntı olabilir.
Soğukçu dediğin eğer kadıköydeki soğuk sandviççilerden biri ise eğer, seyyar askerde fena bozdum bi kere mideyi :(
Yazın dikkat edin derim, amerikan salata salam vs sıkıntı olabilir.
Herhangi biri degil, tarif ettigim noktada kebapci dukkani ile mutualist calisan bir seyyar, ismi Caglar, arada babasi duruyor, 30-40 yildir falan oralardalarmis :)
Gece yarim tuzlu yarim tatli yesem de hic sorun yasamadim cok sukur :) Cayla beraber olcakti simdi canim cekti valla
Çoğu zaman önünden geçerim ama hiç durmadım.. Bir daha ki sefere aç geçeyim oradan :D
Soğukçu Çağları bilmeyen istanbulda 12den sonra sokağa çıkmamış adamdır.Zeytinburnundan soğuk yemeye gelenler var çağlara :D
Evden çıkıyorum random nereye düşersek :D
Herhangi biri degil, tarif ettigim noktada kebapci dukkani ile mutualist calisan bir seyyar, ismi Caglar, arada babasi duruyor, 30-40 yildir falan oralardalarmis :)
Gece yarim tuzlu yarim tatli yesem de hic sorun yasamadim cok sukur :) Cayla beraber olcakti simdi canim cekti valla
Doğrudur, dediğin gibiyse denerim birgün :) Çayları cidden güzel oluyor kadıköy seyyarların :D
Son olayımdan önce her hafta askere sandvice giden ben, daha gitmedim kaç aydır :)
Patsoda olabilir bağlarbaşında..Ucuz ve doyurucu :)
Zahir usta candır. Geç saatte en güzel yenecek yer bence.
Bu soğukçu işine kurumsal olarak girsek tutmaz değil mi.. Şalaş olması lazım..
O değilde şimdi bile geçesim geldi karşıya :hiihi:
Bu soğukçu işine kurumsal olarak girsek tutmaz değil mi.. Şalaş olması lazım..
O değilde şimdi bile geçesim geldi karşıya :hiihi:
Subway misali mi ?
Subway misali mi ?
Subway gibi ama dükkan değil seyyar.. Böyle ekose önlükler şapkalar fln..
Subway gibi ama dükkan değil seyyar.. Böyle ekose önlükler şapkalar fln..
Dalga geçerler heralde :D
Seyyar bi yere konabilmek de mesele, bakalım oraların meskencileri ne diyecek vs.
Dalga geçerler heralde :D
Seyyar bi yere konabilmek de mesele, bakalım oraların meskencileri ne diyecek vs.
Niye dalga geçsinler :) Gerçi geçerler yenilikleri zor kabullendiğimiz için.. Valla ben işgaliyemi verdikten sonra meskencisini müskencisini tanımam.. İşi belediye ile bitirmek önemli.. *bne belediyeler seyyara göz yumuyor, restoran kaldırımda yürüyecek yer bırakmıyor ama tanıdık olmadan parasıyla tezgah açamıyorsun :heyoo:
SekoLive
13-09-2013, 08:42
Bende gittiğimde hep asker'e giderdim bi sıkıntı yaşamadım ilk gittiğimde çağları bulucam :D
63owen63
13-09-2013, 08:57
Bostancı- Maltepe civarı gidilebilecek mekan ya da tadılabilecek farklı bir lezzet var mı hatunla , hani buralardaysan bunu keşfet mutlaka denilcek türden, yemek ,tatlı ,dondurma vs?
Bostancı- Maltepe civarı gidilebilecek mekan ya da tadılabilecek farklı bir lezzet var mı hatunla , hani buralardaysan bunu keşfet mutlaka denilcek türden, yemek ,tatlı ,dondurma vs?
Bostanci lunaparkin oradaki isiklardan yukari dogru cikarken e5 e dogru, solda inci profiterol var, ben cok begenirim oranin profiterolunu.
Onun haricinde su ***** yasar usta dondurma sorbe var, ben pek sevmesemde :)
Baska da aklima birsey gelmedi :)
imprezaWRC
22-09-2013, 20:11
Dün ve bugün Selamiçeşme Özgürlük Parkında Gaziantep Yemekleri Festivali vardı. Bugün gittik, saat 15:30'da köprüden aşağıya iğne bıraksalardı iğne yerle olan temasını 30dk sonra gerçekleştirirdi :D :D
Kalabalıktan en fazla Sahan ve Seyidoğlu'na girebildik. Araya kaynak yapan, kendini zeki sanan ve yaşından da utanmayan tipler, aşırı kalabalık, felaket mangal dumanı ve oturacak yer olmaması yüzünden seneye tekrar gideceğimi sanmıyorum.
Sahan'daki ustalar sayıca fazlaydılar ve elleri çabuktu o yüzden en fazla 10dk bekledik.
Fakat Seyidoğlu'nda katmer yapan tek usta vardı hoş herife yaklaştıkça katmeri yaparken koyduğu malzemeye de gözüm ilişti, şerbet yerine katmerin içine toz şeker koyuyordu, kaymağıda serpiştiriyordu. Velhasıl, tek usta olması ve ustanın elinin biraz ağır olması ve bir ara fırındaki katmerleride kömüre çevirmeleri yüzünden 20dk bekleme sonrasında sıranın bize hiç gelmeyeceğini düşündük ve katmerleri baklavalara değiştirdik :D :D
Bu arada dikkati çeken en büyük unsur ise hiçbirinin siz istemezseniz kasa fişi vermemiş olmasıydı. Hatta adamlar oraya yazar kasa bile getirmemişler, pos cihazıda yoktu, oh sıcak parayı indir cebe, ama fiş kesme.
Sonrada maliya bakanı çıksın biz vergi toplayamıyoruz desin, sal oraya zabıtayı, hepsini sıradan bir hoplat bak bakalım kaç paralık fiş kesilmemiş gör.
gecerken bursaya ugrayacagim;
iskender yenilecek tavsiye mekanlar lutfen?
Santral Garaj Uludağ kebapçısı başka adres aramaya gerek yok :)
imprezaWRC
09-10-2013, 09:29
gecerken bursaya ugrayacagim;
iskender yenilecek tavsiye mekanlar lutfen?
Uludağ Kebap 1964'den beri damak tadınız.. (http://www.uludagkebapcisi.biz/)
Maceraya gerek yok. :)
Sappire gokdeleni idi sanirim hakkinda yardimci olabailirmisiniz en ust katta cafe varmis galiba nekadar pahalidir nasil gidilir rezervasyon isterlermi
Kesinlikle tavsiye ederim çok başarılı.
isacicek28
09-10-2013, 10:04
İstinye yokuşunda emigan korusu arkasında meyyali restorant var açık büfe kahvaltısı var haftasonu 25 TL ve kebabı meshur alakartta vardır mükemmel bir yer ben orda garsonluk yapıyorum bazı günler gercekten cok kalıtelı bıryer herkese tavsıye ederım
Meyyali Kebap ve Rose Garden - Restaurant & Organizasyon (http://www.meyyali.com.tr/)
Ben henuz deneyemedim, ama SEÇ baklavalari acayip tavsiye ediliyor.
Kilosu 50 liraymis
Şişlide var sanirim istanbul subesi.
Shadow_Dancer
09-10-2013, 10:29
Kilosu 50 liraymis
Adanadayken çok yerdim, ciddi anlamda ülkenin en iyi baklavacılarından birisidir.. Off canım fena çekti.. Kebabın üstüne ne yerdik..
imprezaWRC
09-10-2013, 11:18
Sappire gokdeleni idi sanirim hakkinda yardimci olabailirmisiniz en ust katta cafe varmis galiba nekadar pahalidir nasil gidilir rezervasyon isterlermi
Sapphire'e gideceksen önce yemek katında Lezzet'e (böyle yazılıyor) uğra, benim yerimede dana lokum ye :)
Seyir terasi icin ne yapmak gerekiyor peki
imprezaWRC
09-10-2013, 11:31
Seyir terasi icin ne yapmak gerekiyor peki
Bir bilgim yok, varsa telefonu ara sor, belki rezervasyon gerekebilir. :)
Mert Safa
09-10-2013, 11:40
Sapphire'e girdikten sonra yerde yapışkanlar var bi kaç kat üste cıkarıyor yön tarif ediyor gişeye ulaşıyorsunuz Seyir Terası Fiyatları | İstanbul Sapphire Çarşı - Safir AVM Fırsatları (http://sapphire.avmfirsati.org/seyir-terasi-fiyatlari/) fiyatlar burda var simülasyonu özellikle tavsiye ederim üstünde restoranda yemek yemedim kahve cay falan içmiştim çay 5 liraydı lattede 10 du sanırım
edit. restoranda cafede benim her 2 gittiğimde de bomboştu rezervasyon olduğunu sanmam ama akşam falan gidicekseniz bir bilgi alabilirsiniz
imprezaWRC
09-10-2013, 11:46
Sapphire terasa çıkınca oradan anlık trafik durumunuda bildiriver bari :D :D
teşekkürler gidiceğim zamandan daha erken tarihte arayıp halledeceğim kız arkadaşla güzel olucak diye düşünüyorum bakalım:)
abi o cadde genelde kilitli oluyorda ben cumartesi gideceğim :D
SekoLive
09-10-2013, 11:47
fırsatla gitmiştik bi ara sitelerde vardı oradan düşürürsen uyguna gelir terasa cıkmak similasyon cok güzeldi gidersen imkan varsa girmelisin
Bilice Karafırın @ Asmalımescit
Dün gittim serum takarak geri çıktım böyle bir lezzet olamaz yolu düşen mutlaka uğrasın yesin inanılmaz
Tripadvisor'da 5 üzerinden 4,5 almış adam Türkçe konuşamıyor bildiğin ama duvarın fersah fersah TA teşekkür plaketleri dolu :)
Kebap tabikide :D
imprezaWRC
09-10-2013, 12:26
Adanadayken çok yerdim, ciddi anlamda ülkenin en iyi baklavacılarından birisidir.. Off canım fena çekti.. Kebabın üstüne ne yerdik..
Birde bu Seç'in sabah çıkardığı ve anında tükenen bir böreği var, kaşar değil, mozaralle değil, Maraş'tan mı geliyormuş peynir nedir, ser verip sır vermiyorlar, hıyar herifler sanki gidip evde börek açacağım :D :D
P.S : O dediğim börek bana göre şahane. :)
imprezaWRC
09-10-2013, 12:27
Bilice Karafırın @ Asmalımescit
Dün gittim serum takarak geri çıktım böyle bir lezzet olamaz yolu düşen mutlaka uğrasın yesin inanılmaz
Tripadvisor'da 5 üzerinden 4,5 almış adam Türkçe konuşamıyor bildiğin ama duvarın fersah fersah TA teşekkür plaketleri dolu :)
Kebap tabikide :D
Türkçe konuşamıyor mu ?
P.S : Fotoğraflara baktımda biraz esnaf işi sanki ve çok cezbedici görünüyor :)
Birde bu Seç'in sabah çıkardığı ve anında tükenen bir böreği var, kaşar değil, mozaralle değil, Maraş'tan mı geliyormuş peynir nedir, ser verip sır vermiyorlar, hıyar herifler sanki gidip evde börek açacağım :D :D
P.S : O dediğim börek bana göre şahane. :)
Bi kahke olsada çaya bandıra bandıra yesek :D
http://www.usengecadam.com/uploads/articles/d5fe5d10.jpg
imprezaWRC
09-10-2013, 12:30
Bi kahke olsada çaya bandıra bandıra yesek :D
http://www.usengecadam.com/uploads/articles/d5fe5d10.jpg
Bu gidişle bir gurme turu yapacağız gibime geliyor :D
Bu gidişle bir gurme turu yapacağız gibime geliyor :D
81'de indim 5 kilo alabilecek yerim ve toleransım var her yere akarım :D
Bu aşkam Antica Locanda'ya davetliyim kısa bir review yazarım :)
ANTICA LOCANDA RISTORANTE ITALIANO © 2011 | Anasayfa (http://www.anticalocanda.com.tr/)
Bende buradaki yoğun tavsiyeler üzerine sonunda virgina angusa haftasonu gittim. Et yediğini resmen anlıyorsun :) Bir iki hafta geçsin tekrar gideceğim farklı şeyleri denemeye :)
Kış geliyor var mı güzel sakin sakin oturulacak cafe tavsiyeleri yada değişik lezzetler tadabileceğimiz lezzet durakları :D
imprezaWRC
09-10-2013, 12:58
ANTICA LOCANDA RISTORANTE ITALIANO © 2011 | Anasayfa (http://www.anticalocanda.com.tr/)
Desene akşam rehin kalacaksın, olm bu ne ya, menüler avuç içi kadar, şef gian carlo fisichella tarafından hazırlanan dalak sosu eşliğinde, 1500 derece fırında 1200 saat bekletilmiş, incilerle dizilmiş, kestaneli tavuk :D:D:D
beyler bırakın bunlarıda bi akşam işkembe içmeye gidelim yaw
Emre Abdik
09-10-2013, 13:05
Kilosu 50 liraymis
Şişlide var sanirim istanbul subesi.
İlk şubesi Fatihte açılmıştı yanlış bilmiyorsam.. Şuanda birçok ilçede var. Günlük olarak Antepten geliyor.
imprezaWRC
09-10-2013, 13:08
beyler bırakın bunlarıda bi akşam işkembe içmeye gidelim yaw
Nein, keine sakatat.
Ich möchte kebab mit cig kofte (etsiz olsun ama) :D :D
Nein, keine sakatat.
Ich möchte kebab mit cig kofte (etsiz olsun ama) :D :D
hacı sen intihar et :D
uykuluk böbrek yürek dalak ciğer işkembe kelle paça dil yanak beyin kokoreç eğer bunları yemem diyorsan uğraştırma bizi at kendini bi yerden :D
imprezaWRC
09-10-2013, 13:23
uykuluk böbrek yürek dalak ciğer işkembe kelle paça dil yanak beyin kokoreç eğer bunları yemem diyorsan uğraştırma bizi at kendini bi yerden :D
Ben hergün biryerlerden atlıyorumda ölmeyi beceremiyorum, heroes'daki ölümsüz, bodur, çıtır sarışın hesabı :D :D
O saydıklarını bir kaç kere denedim ama olmayınca olmuyor, sevmiyorum, sevemiyorum.
Sen gel, kebap yiyelim, dana lokum yiyelim, antrikot yiyelim... :)
SekoLive
09-10-2013, 13:27
zengin sofrası vs. fakir sofrası
:D:D:D
imprezaWRC
09-10-2013, 13:28
zengin sofrası vs. fakir sofrası
:D:D:D
Hasss :D :D :D :D
Ben hergün biryerlerden atlıyorumda ölmeyi beceremiyorum, heroes'daki ölümsüz, bodur, çıtır sarışın hesabı :D :D
O saydıklarını bir kaç kere denedim ama olmayınca olmuyor, sevmiyorum, sevemiyorum.
Sen gel, kebap yiyelim, dana lokum yiyelim, antrikot yiyelim... :)
hacı abi buluşalım bi günde antrikotun dibine vuralım
kırmızı etten kusmak için Köfteci yusufa gidesim var o kadar diyim :D
2010 iftar buluşmasında Muştu abi kaç yarım yemişti kokoreççide hatırlamıyorum
Harbiden vurmuştu kokoreçin dibine
imprezaWRC
09-10-2013, 13:37
hacı abi buluşalım bi günde antrikotun dibine vuralım
kırmızı etten kusmak için Köfteci yusufa gidesim var o kadar diyim :D
Buluşalım valla :)
P.S : Vaktiyle Rumeli köftecisinde 7 porsiyon köfte yemiştim :D :D , ertesi gün yine köfte, dana lokum yemiştim. :D:D:D
aslan o zamanlar 122 kiloydum öyle bi kaç tabak yada bi kaç ekmek kesmiyodu :D
aslan o zamanlar 122 kiloydum öyle bi kaç tabak yada bi kaç ekmek kesmiyodu :D
ama abi valla helal olsun ne yemiştin be
Buluşalım valla :)
P.S : Vaktiyle Rumeli köftecisinde 7 porsiyon köfte yemiştim :D :D , ertesi gün yine köfte, dana lokum yemiştim. :D:D:D
kanka nişantaşında Filibe köftecisine gidiyorum fındık gibi 6 tane köfte veriyolar o hesaba göre 10 porsiyonda gelse yerim ben
yada şöyle diyim geçen akşam eve giderken kasaptan 1 kilo köfte aldım sevda 3 tanesini yedi sadece aynı akşam bitti :D
miniks hilmiyle yusufa gitmiştik cem taşçıda vardı toplam 3-4 kilo et yemişizdir :D
Kibris'a gelenlere Şeftali kebabini oneririm :)
Kibris'a gelenlere Şeftali kebabini oneririm :)
onu eskiden Aksaray lalelide falan yerdik geceleri :hehe::hehe::hehe::hehe:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9jQCXqo6exxnlovFKqBvW8sUJcKejx hVe1oOgbtHWE6dFVhDS
aslan bu JPEG sevdanda vazgeç tutmadı sende bu :D
imprezaWRC
09-10-2013, 13:49
kanka nişantaşında Filibe köftecisine gidiyorum fındık gibi 6 tane köfte veriyolar o hesaba göre 10 porsiyonda gelse yerim ben
yada şöyle diyim geçen akşam eve giderken kasaptan 1 kilo köfte aldım sevda 3 tanesini yedi sadece aynı akşam bitti :D
miniks hilmiyle yusufa gitmiştik cem taşçıda vardı toplam 3-4 kilo et yemişizdir :D
Rumeli'de de aynı mantık, düğme gibi köfte yapıyorlar doymuyorum, ben bu cüsse ile 7 porsiyon köfte yersem senin 10 değil 17 porsiyon yemen lazım :D :D
Tamam abi ne demek
SekoLive
09-10-2013, 13:52
bu fotoyu ben cekmstm :D ne soguk bi gündü yaw
Tamam abi ne demek
:D :D :D küsme küsme :D
bu fotoyu ben cekmstm :D ne soguk bi gündü yaw
he yaww :D güzel buluşmalardı bunlar yaw çok ara verdik
SekoLive
09-10-2013, 13:55
he yaww :D güzel buluşmalardı bunlar yaw çok ara verdik
abi haklısın bide kokoreç bulusmasıyla kumburgaz bulusması vardı ikisindede 2 saat bekletmsitin bizi :D:D:D hatırladn mı :D
Yok abi belki istemiyordursun resminin paylaşılmasını o yüzden anlarız yani
İstersen sileyim onuda
abi haklısın bide kokoreç bulusmasıyla kumburgaz bulusması vardı ikisindede 2 saat bekletmsitin bizi :D:D:D hatırladn mı :D
konunun gidişatını değiştirme şimdi :D
Desene akşam rehin kalacaksın, olm bu ne ya, menüler avuç içi kadar, şef gian carlo fisichella tarafından hazırlanan dalak sosu eşliğinde, 1500 derece fırında 1200 saat bekletilmiş, incilerle dizilmiş, kestaneli tavuk :D:D:D
Abi işim bu napayım :D haftanın 3 günü böyle restoranlara gidip test ediyorum :)
Ama benim için varsa yoksa Ondo'da pişmiş soğan gerisi traş :D
turbo&quattro
09-10-2013, 16:33
Abi işim bu napayım :D haftanın 3 günü böyle restoranlara gidip test ediyorum :)
Utan lan utan bi gun bile davet etmedin menu testing e :D
http://galeri.uludagsozluk.com/15/ya-tutarsa_77716.jpg
Utan lan utan bi gun bile davet etmedin menu testing e :D
off season geldin moruk :D
Tarih Gün Mekan Kontak
7 Ekim P.tesi Arcadia Hotel
9 Ekim Çarş. Antica Locanda
14 Ekim P.tesi Cento Per Cento
BAYRAM BAYRAM BAYRAM BAYRAM
21 Ekim P.tesi Flamingo
23 Ekim Çarş. Ali Şef City's
28 Ekim P.tesi Akıntıburnu
30 Ekim Çarş. Günaydın Swiss
4 Kasım P.tesi Zindan toplantı + yemek
11 Kasım P.tesi Konyalı Kanyon
18 Kasım P.tesi Zarifi
turbo&quattro
09-10-2013, 16:39
Bak bide utanmadan yazmis b.k ye :D neyse ispanakli avacadolu salatami hazirliyim bende :D
Bak bide utanmadan yazmis b.k ye :D
Arada bide last minute call olanlar çıkıyor :D
Mivec_4G63
09-10-2013, 16:45
fatih şeref büryan, beşiktaş dürümce
http://www.anticalocanda.com.tr/CMSFiles/Files/Content/103_635158035163592669.jpg
bunlarla gelme koray allah aşkına... yakışmıyo sana...
Beşiktaş'da dürüm konusunda Dürümce fena değildi ama daha iyisi var denemeyenlere tavsiye ederim .
Yes Kardeşler
Yes KardeÅŸler (http://www.yeskardesler.net/index.html)
şerefte çok güzel sur da sura gidince büryandan ziyade sac tava isteyecen :D
http://www.anticalocanda.com.tr/CMSFiles/Files/Content/103_63515803516359266
bunlarla gelme koray allah aşkına... yakışmıyo sana...
Yok moruk bunu yemem bunu ya Tarkanmıyım ben atıl kurt hesaabı :D
Günlük taze makarnın peşindeyim deniz mahsüllü yanındada buz gibi şarap offf :D 1,5 saat sonra atarım fotoyu konuya :hehe:
hacı senin yemediğin tarak yok biliyoruz :D:D:D
hacı senin yemediğin tarak yok biliyoruz :D:D:D
Var benimkini yemedi henüz :hehe:
imprezaWRC
09-10-2013, 17:01
Yok moruk bunu yemem bunu ya Tarkanmıyım ben atıl kurt hesaabı :D
Günlük taze makarnın peşindeyim deniz mahsüllü yanındada buz gibi şarap offf :D 1,5 saat sonra atarım fotoyu konuya :hehe:
Makarna mı? Oha, makarnayı evde de yiyorsun, bari oraya has birşey ye, makarnaymış, öğretemedik gitti :D :D
http://awesomelyluvvie.com/wp-content/uploads/2012/10/tumblr_m4vbh8vbCE1qamvyco4_r1_250.gif
imprezaWRC
09-10-2013, 17:06
off season geldin moruk :D
Tarih Gün Mekan Kontak
7 Ekim P.tesi Arcadia Hotel
9 Ekim Çarş. Antica Locanda
14 Ekim P.tesi Cento Per Cento
BAYRAM BAYRAM BAYRAM BAYRAM
21 Ekim P.tesi Flamingo
23 Ekim Çarş. Ali Şef City's
28 Ekim P.tesi Akıntıburnu
30 Ekim Çarş. Günaydın Swiss
4 Kasım P.tesi Zindan toplantı + yemek
11 Kasım P.tesi Konyalı Kanyon
18 Kasım P.tesi Zarifi
Ali, Konyalı ve Akıntıburnu notlarını takipteyim :)
Bana bunlarla gel, @Ali şef
http://www.mekanist.net/img/placeimages/500w/istanbul_restoran_ali-nisantasi-citys-mahalle_162757130237927007501053.jpg
aksam aksam milletin bülbülünü dalından düşürüceksiniz he :D
Abiler hazır gurmeler ve damak tadına düşkünler buradayken sorayım;
Ataköy civarında marina haricinde kız arkadaşımla gidebileceğim kafe önerisi var mı ?
SekoLive
09-10-2013, 17:33
Ataköy civarında marina haricinde kız arkadaşımla gidebileceğim kafe önerisi var mı ?
galeriada cookshop falan var ufuk
galerianın içinde ykm var onun en üst katında 1-2 senedir gitmiorm ama kapanmadıysa deniz manzarlı dodici diye bi kafe var güzeldir
Bakırköy de capacity-carousel Karşısı eski istasyon cafe yerine açılan gossip cafeyi öneririm. ister kizark.inizla ister kafalarla muhabbet edebileceğiniz belirli günler canli müzik olan fiyatları el yakmayan temiz kaliteli bir mekandir
yaklaşık 20 dakika önce geldim. 4 kişi 80 lira:)
künefesi dışında ciddi ciddi her bişeyi harika güzel.
Let the game begin :)
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20131009_194906_zps0a6b75c0.jpg
Mozarella & domates
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/IMG_20131009_201301_zps741e9274.jpg
Oha hayatimn en iyi lazanyasini yutuyorum şuan :D
turbo&quattro
09-10-2013, 19:28
Mozarella ne aq beyaz peynir varken :D
Mozarella ne aq beyaz peynir varken :D
Bize heryer Ezine :D
Fotolar bende cikmiyor umarim sizler goruyosunuzdur :)
Shrimp cavatelli :)
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/IMG_20131009_204056_zps83a83c41.jpg
PROMINENT
09-10-2013, 19:55
malaesef görüyoruz koray bey malesef :)
Onurkk06
09-10-2013, 20:18
Atriumun üst katında bi kafe var ama kız arkadaşınla aqua floryanın o taraflara doğru ak git derim :)
Tek kelimeyle fantastico :)
Italyan mutfagini sevenler için gercekten cok iyi bir tercih olur. Kişibaşı 120 lira civarinda tutar şarap dahil. Ama kesinlikle değer, açık mutfak konseptinde çalışıyorlar hersey göz önünde.
PROMINENT
09-10-2013, 23:22
çok güzel biryer..
imprezaWRC
10-10-2013, 15:41
Bolulu Hasan Usta, nasıl ayakta duruyor hayret ediyorum. Profiterolu yerken boğazınız yanmaya başlıyor, şeker koymadığı besbellide ne koyuyor bari bilseydik iyidi.
Pedere sakın oradan birşey alma dememe rağmen, yolunun üstü diye yine ve artık son kez Kazasker'deki Bolulu Hasan Usta'dan tatlı almış. Bu seferde kaymaklı ekmek tatlısını tecrübe ettik :mad::mad:
Kaymak görüntüsü altında silikon çekmişler, ekmek tatlısıda şekerli strafor gibiydi, ölmemek için biraz tadıp gerisini çöpe attım.
Herifler işi iyice fabrikasyona dökmüşler; bas çekomastiği, millet kaymak diye yesin.
Tövbe ya, sinirim, cinim tepeme çıktı.
Bana and. yakasında adam gibi tatlı, kaymak yapan bir adres lazım.
Suleyman
10-10-2013, 15:43
Bolulu Hasan Usta, nasıl ayakta duruyor hayret ediyorum. Profiterolu yerken boğazınız yanmaya başlıyor, şeker koymadığı besbellide ne koyuyor bari bilseydik iyidi.
Pedere sakın oradan birşey alma dememe rağmen, yolunun üstü diye yine ve artık son kez Kazasker'deki Bolulu Hasan Usta'dan tatlı almış. Bu seferde kaymaklı ekmek tatlısını tecrübe ettik :mad::mad:
Kaymak görüntüsü altında silikon çekmişler, ekmek tatlısıda şekerli strafor gibiydi, ölmemek için biraz tadıp gerisini çöpe attım.
Herifler işi iyice fabrikasyona dökmüşler; bas çekomastiği, millet kaymak diye yesin.
Oranın Aşuresini çok beğeniyorum ancak bir kere profiterol deneyeyim demiştim ve pişman olmuştum yediğime.
Sadece damla sakızlı sütlacını yerim onada bayılıyorum tabiri caizse. :)
dün akşam kafamız esti çıktık yola gittik çengelköye
köprüden çıkınca kuleliye gelmeden sağ tarafta paşa işkembe var
istanbulda uzun zamandır yediğim en güzel çorbaydı diyebilirim
hele ki kokoreç bildiğin lokum izmir usulü yıkım olarak geliyor kokoreçin porsiyonu accık pahalı olsada keyif için gidilecek bi yer
Maslak Beybi giz plazanın altında MSA mutfak sanatları akademisinin restaurant ı var tavsiye ederim.
Hamburger ve frigo deneyin derim. Kar amacı olmayan bir yer ve çalışanlar okulun öğrencileri. Tavuk menüsü bu ay başladıysa onuda deneyin derim..
ben bukadar basarili olacagini beklemiyordum,
350km mesafede olmasi disinda sorun yok :D
imprezaWRC
11-10-2013, 10:00
ben bukadar basarili olacagini beklemiyordum,
350km mesafede olmasi disinda sorun yok :D
350km'mi, nereden gittin Bursa'ya :)
turbo&quattro
12-10-2013, 16:29
Yemeye icmeye bu kadar merakli toplululugun ilgisini cekebilir diye buradan paylasayim dedim. Ickilerle ilgili bilmeniz gereken hersey. Tarihi, nasil yapildigi, nerede bulundugu vs....
http://www.wordsyouwant.com/professionalbartender.pdf
Yeni pilavcım hayırlı olsun :D otelin taksi durağının yanına açılması da cabası oldu :)
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20131012_143442_zpsa8e24533.jpg
turbo&quattro
12-10-2013, 17:02
Biberli pilavmi olur loo :D.
Reviewleri cok iyi.. Rum pek icmiyorum ama bu farkli gibi. 21 yillik Jamaica rum u deneyecegim bakim icimi nasilmis ;)
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/AB4E91D7-CE39-4F4C-AEFA-8A460DEB7FE4-5635-0000046F0DEB1A3D_zpsbf358364.jpg
Olm o biberler ayrı kapta normalde ama ben sürekli kaba çatal daldır çıkar yorulduğum için alıyorum 20 tane tabağa mis :D
onurgoyunc
12-10-2013, 17:57
Pilava birazda domates, nirvana :)
Divine'a gittik bu sabah kız arkadaşımla kahvaltı için,kesinlikle tavsiye ederim.Çok memnun kaldım.
350km'mi, nereden gittin Bursa'ya :)
:D zangildak :D
imprezaWRC
13-10-2013, 21:15
:D zangildak :D
Yok artık Ali Samiyen:D:D:D:D
imprezaWRC
16-10-2013, 13:25
Beykoz, Kanlıca, Çubuklu, Çengelköy veya Anadolu Hisarı'nda tavsiye edebileceğiniz, park yeri sıkıntısı olmayan, aman efendim kimler gelmiş dur şunlara ayakta geçireyim demeyen bir balık restaurant'ı veya kebapçı arıyorum.
P.S : Yakamoz'un ve/veya Taç Balık'ın park yeri var mı?
imprezaWRC
17-10-2013, 14:24
Taç Balık epey kasıntı bir yer, hap kadar otoparkı var, hanıma beğendiremeyince adamlara iyi bayramlar dileyerek soluğu Kandilli sahildeki Suna'nın Yerinde aldık, daha öncede gittiğimiz bir yer, burada da otopark sıkıntılı ama şansıma önünde yer buldum. (Hemen kapıya, sen in ben park ederim modunda sinirli bir vale geldi, sağol ben park edebiliyorum sen yeri göster dedim; mırın kırın etti ama fazla inatlaşmadan park yerini gösterdi :D :D)
Mekan biraz salaş ama temiz ve sıcak bir ortam, lakin o salaşlığa yakışmayan bir fiyat var; özetle geçirdiler :D :D
ChtArdARSL
17-10-2013, 14:37
Beykoz, Kanlıca, Çubuklu, Çengelköy veya Anadolu Hisarı'nda tavsiye edebileceğiniz, park yeri sıkıntısı olmayan, aman efendim kimler gelmiş dur şunlara ayakta geçireyim demeyen bir balık restaurant'ı veya kebapçı arıyorum.
23 senedir Kavacık/Beykoz'luyum ne tarz bırsey ıstedıgınız soyle abıcım yardımcı olayım?
imprezaWRC
17-10-2013, 14:44
23 senedir Kavacık/Beykoz'luyum ne tarz bırsey ıstedıgınız soyle abıcım yardımcı olayım?
Sağolasın, dün işimizi gördük ama kebap ve balık için mekan tavsiyelerini yazarsan farklı yerleride görmüş oluruz :)
ChtArdARSL
17-10-2013, 15:03
Sağolasın, dün işimizi gördük ama kebap ve balık için mekan tavsiyelerini yazarsan farklı yerleride görmüş oluruz :)
Kavacıkta Degirmenin pastanesinin altında Közde kebap var tavsıye ederim.
Beykoza dogru gıderken salas teknenin ustunde uskumru ve palamut var lezzetlidir.
Anadolu kavagında sahılde denız urunlerı var pazarlık edersen fiyattalarda oynuyorlar.
Kavacık dortyolda Kumpirci var yeni acıldı gercekten lezzetli
Kavacık ruzgarlı bahcede bayramoglu doner var aynı zamanda ıntıba'da donere dondu .Bayramoglu son zamanlarda bıraz bozdu ama genede guzel..
Kavacık ruzgarlı Birliksteak/kasap var etleri ve hamburgerı lezzetlidir tavsıye ederim.
Kavacık ruzgarlı Cag kebabı var sısı bıraz pahalı olsada yuvalamasıda lezzetlidir.
Kavacık ruzgarlı cag kebabın altında gercek meyvelerden yapılmıs dondurmacı Yasar usta var yaz/kıs hasta etmez cok pahalıda degıldır.
Kavacık beylerbeyı profıtorl var ekleride harıkadır.
Kavacıkta Karadenız yemekleri sısore var muhlama ve kavurmakasarlı pıdesı cok gzldir.
Kanlıcada ıkıncı bahar var Lahmacun'u gercekten harıkadır.
Kanlıcada Barobahce var Halka acık cok lezzzetli yemekleri var cocugun ıcınde oyun alanları vs mevcut.
Anadolu hısarında dere kenarında salas bır balıkcı var balıklarını cogu zaman bız verırız mezelerıde superdır fıyatlarıda uygun.
Not:Soyledigim yerlerin hepsınıde otopark ve vale mevcut.Aklıma geldikce eklerim..
imprezaWRC
17-10-2013, 19:40
Sağol Arda :)
Kavacıkta Degirmenin pastanesinin altında Közde kebap var tavsıye ederim.
Beykoza dogru gıderken salas teknenin ustunde uskumru ve palamut var lezzetlidir.
Anadolu kavagında sahılde denız urunlerı var pazarlık edersen fiyattalarda oynuyorlar.
Kavacık dortyolda Kumpirci var yeni acıldı gercekten lezzetli
Kavacık ruzgarlı bahcede bayramoglu doner var aynı zamanda ıntıba'da donere dondu .Bayramoglu son zamanlarda bıraz bozdu ama genede guzel..
Kavacık ruzgarlı Birliksteak/kasap var etleri ve hamburgerı lezzetlidir tavsıye ederim.
Kavacık ruzgarlı Cag kebabı var sısı bıraz pahalı olsada yuvalamasıda lezzetlidir.
Kavacık ruzgarlı cag kebabın altında gercek meyvelerden yapılmıs dondurmacı Yasar usta var yaz/kıs hasta etmez cok pahalıda degıldır.
Kavacık beylerbeyı profıtorl var ekleride harıkadır.
Kavacıkta Karadenız yemekleri sısore var :muhlama ve kavurmakasarlı pıdesı cok gzldir.
Kanlıcada ıkıncı bahar var Lahmacun'u gercekten harıkadır.
Kanlıcada Barobahce var Halka acık cok lezzzetli yemekleri var cocugun ıcınde oyun alanları vs mevcut.
Anadolu hısarında dere kenarında salas bır balıkcı var balıklarını cogu zaman bız verırız mezelerıde superdır fıyatlarıda uygun.
Not:Soyledigim yerlerin hepsınıde otopark ve vale mevcut.Aklıma geldikce eklerim..
Bayramoglu Doner kral ya :) Arada diyeti bozmak icin tek adresim, cek 1.5 :D
Hisardaki salas balikci dedigin yer hisar'in arkasina arabayla gecmek icin kopru altina kivrildigimizda onunden gectigimiz balikci mi? Orasi nasildir hep deneyesim var :)
Dedigin yer farkliysa bi tarif eder misin
Nargile sevenler için Koşuyolu Keyf-i Mekan isimle cafeyi tavsiye ederim. Ayrıca orda köri soslu tavuğuda tek geçerim.
BlackGetz
18-10-2013, 00:22
Boğazın İlk Girişine Bakarak Güzeş Bir Kahvaltı Yapmak İstiyosanız Anadolu Feneri Taşlıhan Restoranta Mutlaka Gidin
ChtArdARSL
18-10-2013, 09:19
Bayramoglu Doner kral ya :) Arada diyeti bozmak icin tek adresim, cek 1.5 :D
Hisardaki salas balikci dedigin yer hisar'in arkasina arabayla gecmek icin kopru altina kivrildigimizda onunden gectigimiz balikci mi? Orasi nasildir hep deneyesim var :)
Dedigin yer farkliysa bi tarif eder misin
Bayramoglu daha cok cok ufakken yerdık bır anda aldı yurudu Allh daha cok versın fakat son zamanda bıraz kokuyor(kuzu sevmedıgım ıcın) hosuma gıtmıyor gibi.
Aynen tarık orası kale'nın altı derenın yanı. Mezeleri guzeldir ufak balıkların cogu oltadır dereden balıkcılar verır hep. Alkolde var gzldır aksamları daha keyıflı olur.
ondonun lavaboları pek titiz gelmedi.
ondonun lavaboları pek titiz gelmedi.
şişleri ve soğanları gayet güzeldi ama :D
Çözüm bulunmuş lakin Avrupa yakası için aynı soruya Karaköy Akın Balık olarak cevap vereyim :)
Köprüyü geçmeden sağdan balık pazarının içinden dümdüz devam ettiğinizde balık pazarı sonunda sağda karşınıza çıkıyor, ben çok memnun kaldım özellikle Rakı içmeyi sevenler için küçük bir sürpriz var :D
şişleri ve soğanları gayet güzeldi ama :D
olması gerektiği gibiydi abartmayalım :D :D hatta bir kaç soğan yanıktı layn :D
Yeni favorim Ataşehir KA'hve benim gibi nargileyi seviyorsanız denemelisiniz...
aybarsdnr
18-10-2013, 11:15
Çözüm bulunmuş lakin Avrupa yakası için aynı soruya Karaköy Akın Balık olarak cevap vereyim :)
Köprüyü geçmeden sağdan balık pazarının içinden dümdüz devam ettiğinizde balık pazarı sonunda sağda karşınıza çıkıyor, ben çok memnun kaldım özellikle Rakı içmeyi sevenler için küçük bir sürpriz var :D
Son olarak geçtiğimiz haftasonu gittim. fiyatlar falan bir çok yere göre makul ve ortam güzel. Kimsenin kimseyi rahatsız etmediği, bayanların yalnız rahatlıkla oturabildiği bir yer
Boost Up
18-10-2013, 11:25
Yeni favorim Ataşehir KA'hve benim gibi nargileyi seviyorsanız denemelisiniz...
Kahveden memnun olan bir tek sizi gordum sanirsam:) Nargilesi guzel degil, servis guzel degil, aptal saptal kurallari var. Acikcasi ben onermem:)