Orijinalini görmek için tıklayınız : online oyun
aranızda oyanayan varmı acaba ?ben eski klansavaşarı yenı www.klanlar.org oynuyorum. varmı klansavaşları oynayan buralarda :)
bende böyle bişi arıyodum suan googleda:D
ahuahauhuah :) valla daha once baslamadıysan .hayatın mahvedıyo solıım ben bı turlu bırakamıyorum. tam bırakmıstım arkadasları myıne attı gaz verıp oyunun ıcıne :)
Ahmetfikri
06-08-2009, 01:02
travian tavsiye edebilirim keyifli bi oyun
Ersin ÖREN
06-08-2009, 01:06
uzun süre Omerta Barafranca oynadım :)
boşvakti bol olanlara tavsiye ederim :)
http://www.barafranca.gen.tr/
uzun süre Omerta Barafranca oynadım :)
boşvakti bol olanlara tavsiye ederim :)
http://www.barafranca.gen.tr/
bı ara bunuda oynamıstım. en son benı sıkıstırdılar. oldurduler hahaha :) bende daha gırmedım oynamadım .:)))))
mechanıcer
06-08-2009, 01:09
ps3 gt5 :D
http://www.huxleygame.com/ başlamadım ama başlıycam sanırım
www.ogame.com.tr
ewren 50 tek geçerim :)
bu huxley nasıl bişey üstad.. biraz açabilirmisin?
saygılar
Rıdvan.
Gelin beraber halo oynıyalım Tech Turkey Halo serverı :) Veya Silkroad Yardımcı olmaya calısırım.:)
Senelerce ogame oynadım.
En son Türkiye GAR atılma rekoru bendeydi, 4. evrende.
9000'e yakın gar atmışlardı yıkmak için.
Şimdi popmundo oynuyorum.
lucky Jackal
06-08-2009, 12:22
omerta oynardım üniv. öğrenciyken sabah,akşam,gece,gündüz.Günde 3 saat falan uyurduk rank kasıcaz die.
www.barafranca.com
ikariamda kappada ve pi dünyalarında oynuyorum İliesius nickim tt den arkadaş varsa özelden ulaşsın :)
by_BuRoCk
06-08-2009, 12:55
bi dönem ogame.com acayip sarmıştım ;D
ama sonraları bıraktım artık ilgilenmiyorum
Yiğit Ş.
06-08-2009, 22:04
w1 - sesen
:)
PROMINENT
06-08-2009, 22:05
ikariam da bende varım theata gos ittifağındayım 1.sırada..
promnent
Yakında da PixelCar oyunu olacak haberiniz olsun :) :D İmzadaki araçların oyunu yani...
Antalyalogy
06-08-2009, 23:53
2 seneyi aşkın Silkroadonline oynadım.HAyatımı mahvetti.İşten gelince eşimi,çocuğuu öpmeden direk başına oturuyorum.Bilenler bilir 90 lvl de(100 gelmemişti bıraktığımda) 350 k sp si olan Full int sword-shield karakterim (stall karakterde 300 milyon gol bir dolu iitem vardı.Nasıl bıraktığıma gelince pc bozuldu 4-5 ay yaptıramaım yoğunluktan.Güvenlik korkusu ile değiştirdiğim şifreyi unuttum.İnanın bir yakınım ölmüş gibi dolaştım 2-3 ay sonra alıştım.Ve şu an o oyuna verdiğim zman ve paraya(belli levelden sonra para şart) acıyorum.
Şu an evdeki pc de belki 15-20 oyun yüklüdür ve süerkli güncellenir ama hiçbirini kasmıyorum.Canım sıkılınca oynuyorum o kadar...
world of warcraft tavsiye ederim.orjinal cd nin yanında yanınıza 1 yıl boyunca yetecek kadar yemek stoğu ve lazımlık da alın :D
Yiğit Ş.
07-08-2009, 00:08
2 seneyi aşkın Silkroadonline oynadım.HAyatımı mahvetti.İşten gelince eşimi,çocuğuu öpmeden direk başına oturuyorum.Bilenler bilir 90 lvl de(100 gelmemişti bıraktığımda) 350 k sp si olan Full int sword-shield karakterim (stall karakterde 300 milyon gol bir dolu iitem vardı.Nasıl bıraktığıma gelince pc bozuldu 4-5 ay yaptıramaım yoğunluktan.Güvenlik korkusu ile değiştirdiğim şifreyi unuttum.İnanın bir yakınım ölmüş gibi dolaştım 2-3 ay sonra alıştım.Ve şu an o oyuna verdiğim zman ve paraya(belli levelden sonra para şart) acıyorum.
Şu an evdeki pc de belki 15-20 oyun yüklüdür ve süerkli güncellenir ama hiçbirini kasmıyorum.Canım sıkılınca oynuyorum o kadar...
bnde ultima online için aynı şeyleri söleyebilirim :) çook uzun süre oynadım hayatımı yedi :)
oyun delısı doluymuş megeğrsem burasıda :)) uheuheuehe
WOW oynayan varmı yenıden baslayasım var ama 4-5 kısı olmadan cok kasıcak lvl atlamak toplanırsak gıdıp alıcam yenıden :D
Silkroad +
Çok İsteRim Hep BeraBer Guild Kuralım Filan OyunDA Çok İi TanıDıkLarda Var Yapcak varsa Mesj AtaBilir
serhatayasli
09-08-2009, 14:15
klansavaslarini ilk cıktığında w1den başlamıştım, sonra w9 w11 diye gitti 200küsür köyüm olmuştu 2 klan birleşip yıkmıştı binlerce saldırı aliyodum sıktı sildim. vakit buldukça wow'a devam...
eee madem bu kadar wowcu var kuruyoumuyuz bı guild :D kasalım beraber
onursumer
09-08-2009, 15:24
WOW ne yaaWWWWW :)))
World of Warcraft
bağımlılık yapar :D ben bulaşmamaya niyetliyim :D
Day Walker
09-08-2009, 15:26
www.ogame.com.tr
ewren 50 tek geçerim :)
bu huxley nasıl bişey üstad.. biraz açabilirmisin?
saygılar
Rıdvan.
4 sene önce evren beşte hatırı sayılır derecelerim vardı ama sosyal hayat falan kalmıyor
Rockford
09-08-2009, 20:05
eee madem bu kadar wowcu var kuruyoumuyuz bı guild :D kasalım beraber
burning legion'dayım gelme abi wowa tavsiye etmem :D hani kendin gaz arıon genclerın basını yakma :D
burning legion'dayım gelme abi wowa tavsiye etmem :D hani kendin gaz arıon genclerın basını yakma :D
Ya fena ıstıyorum soole bı 5 kısı bulsam sıfırdan kasıcam :) bana bı tank bıde healer lazım varlock yada mage kascam :D
yokmu gelen hadeeee:heyoo:
By_FresH
10-08-2009, 08:45
ben eski knight online ciyyim online oyunlarda hastalık seviyesinde baglılık yapıor ben 1 sene durmadan oynadım allahtan pc bozuldu sırasıyla parçalarım tek tek yandıda oyunu bırakabildim sonra ogame çıkardılar başımıza 1 senede onda gitti allaha şükür şimdilik sadece pcde kayıtlı oyuunları oynuyorum :D
serhatayasli
10-08-2009, 11:36
bende bronzebeard'dayım ama online sürem haftalık 4 5 saat anca var :/ ***** iş güç zmn sorun oluyor